پروتز پا زیر زانو چیست؟ و چگونه ساخته می شود؟
پروتزها در دنیای امروزی جایگاه خود را به خوبی پیدا کرده اند. پروتز زیر زانو از رایج ترین پروتز های مورد استفاده ی مردم است. پروتز پا زیر زانو را به صورت اختصاری BK می نامند. پروتز زیر زانو برای افرادی تهیه می شود که از قطع عضو BK (below knee) رنج می برند. پروتز ترنس تیبیال از دیگر انوع پروتزهای زیر زانو به شمار می آید که منحصرا برای افرادی ساخته می شود که از قطع عضو TT برخوردار هستند. ترنس تیبیال را تحت عنوان آمپوتاسیون میان زانو و مچ پا هم تعریف می کنند. با مار همراه باشید تا در مورد این نوع پروتز و قیمت پروتز پا زیر زانو نکاتی را بیان کنیم.
پادکست شماره 1 (در خصوص پروتز زیر زانو – پروتز پا زیر زانو)
پروتز پا زیر زانو چیست؟
پروتز پا زیر زانو مانند : پروتز پا بالای زانو ، پروتز مچ پا ، پروتز لگن ، پروتز انگشت پا جزو پروتز های اندام تحتانی می باشد ؛ که از بخش های متعددی تشکیل می شود که شامل موارد زیر می باشد:
- لاینر
- پایلون
- سوکت و…
گاها پروتز ممکن است شامل لاینر ، فوم یا هر دو ، قفل (شاتل لاک) ، زانو بند و یا موارد جانبی دیگری باشد و این به سیستم تعلیقی که بیمار از آن استفاده می کند بستگی دارد. پروتز زیر زانو که زیر مجموعه ی پروتزهای اندام های تحتانی می باشد معمولا به عنوان یک جایگزین برای اندام های قطع شده پایینی پا مورد استفاده قرار می گیرد. پروتز پا زیر زانو به اندام های زیر مفاصل زانو وصل می شود. متخصصانی که پروتز زیر زانو می سازند از سابقه ی کاری بسیار بالایی در این زمینه برخوردار هستند. این متخصصان زمان بسیار زیادی را به استفاده و کار با این تجهیزات اختصاص داده اند و در زمینه ی کمک به بیماران از تجربه ی بسیار بالایی برخوردارند.
امروزه برای ساخت پروتز پا زیر زانو از پیشرفته ترین و بروزترین تکنولوژی و مواد استفاده می شود. اغلب برای ساخت پروتز زیر زانو از رزین پلی استر، فیبر کربن و سایر مواد موجود به صورت یک ترکیب استفاده می شود.
متخصصان امروزی ترجیح می دهند که پروتز ها را از فیبر کربن تهیه کند چرا که فیبر کربن نسبت به سایر مواد سبک تر است، از استقامت بیشتری برخوردار است و مورد اطمینان تر می باشد. استفاده از مواد با کیفیت باعث افزایش قیمت پروتز پا زیر زانو می شود.
برای اطلاعات بیشتر درباره اینکه لوازم پروتز پا چه مواردی است و چطوری با چه متریال و… نسبت به پای قطع شده بیمار انتخاب و ساخته می شود، شما می توانید مقاله ” لوازم پروتز پا ” را مطالعه کنید. خواندن این مقاله به شما کمک می کند به درک درستی از قیمت پروتز زیر زانو برسید.
نمونه ساخت پروتز پا زیر زانو (قیمت پروتز زیر زانو)
پروتز پا زیر زانو (با منصفانه ترین قیمت ساخت پروتز زیر زانو)
پروتز زیر زانو (بهترین قیمت برای ساخت پروتز زیر زانو)
رضایت یکی از بیماران مراجعه کننده پروتز زیر زانو
پروتز زیر زانو (منصفانه ترین قیمت برای ساخت پروتز زیر زانو)
مراحل ساخت و تحویل پروتز پا زیر زانو در پایار
ساخت پروتز زیر زانو با بهترین کیفیت و بهترین قیمت در کلینیک پایار
ساخت پروتز زیر زانو با توجه به نیازهای فرد در کلینیک پایار
نحوه راه رفتن با پروتز پا زیر زانو (نمونه پروتز ساخته شده در پایار)
نکات مراقبتی بعد از نصب پروتز پا زیر زانو
قسمت دوم نکات مراقبتی بعد از نصب پروتز پا زیر زانو
ساخت پروتز چوپارت در کلینیک پایار
ساخت پروتز زیر زانو از نوع چوپارت در کلینیک پایار
قالب گیری از اندام باقیمانده برای ساخت پروتز پا زیر زانو در کلینیک پایار
انواع پروتزهای زیر زانو
پروتز پا زیر زانو انواع مختلفی دارد. نوع پروتز زیر زانو (ساخت پروتز پا زیر زانو) بستگی به شکل عضو قطع شده دارد. شکل اندامی که پس از قطع عضو باقی مانده هم در این امر دخیل است. از دیگر مواردی که در نوع پروتز پا زیر زانو و تعیین قیمت پروتز پا زیر زانو تاثیر دارد می توان به سطح فعالیت فرد، اولویت فرد، و پیش بینی تغییرات آتی اشاره کرد.
هنگام ساخت پروتز زیر زانو پزشک متخصص ابتدا به طراحی سوکت می پردازد. سوکت پروتز را با استفاده از یک قالب گچی از پای بیمار تهیه می کنند. سوکت ها انواع مختلفی دارند که شامل چک سوکت(سوکت آزمایشی) ، سوکت لمینت و … می شود.
طراحی سوکت در ساخت پروتز پا زیر زانو به 3 دسته اصلی تقسیم بندی می شود که شامل موارد زیر می باشد:
- سوکت کششی تاندون پتلا
- تعلیق مکش سلیکونی یا 3S (silicone suction suspension)
- کمک کننده وکیومی
به شما پیشنهاد میکنیم برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله ” انواع پای مصنوعی ” را مطالعه کنید.
پادکست شماره 2 (در خصوص پروتز زیر زانو – ساخت پروتز پا زیر زانو)
چه عواملی را باید برای ساخت پروتز زیر زانو در نظر گرفت؟
پروتز پا زیر زانو انواع متفاوتی دارد. اولین قدم برای ساخت بهترین و کاربردی ترین پروتز مختص بیمار، ارزیابی دقیق بیمار است. در مرحله ی ارزیابی موارد زیر بررسی می شوند:
- بیمار چند سال دارد : در نظر گرفتن این عامل باعث می شود با کیفیت ترین و بهترین نوع پروتز برای فرد ساخته شود.
- وزن بیمار چقدر است : این مورد در ساخت پروتز پا زیر زانو تاثیرگذار است. هر چه وزن فرد بیشتر باشد، پروتز مقام تری باید برای او ساخته شود.
- اندازه گیری قسمت باقیمانده پا : اندازه قسمت باقی مانده موجب تغییر قیمت پروتز زیر زانو خواهد شد. هر چه وسعت اندام باقیمانده بیشتر باشد، قیمت پروتز پا زیر زانو بالاتر می رود.
- شکل باقیمانده ی پا چطور است : شکل اندام باقیمانده، بر تعیین نوع پروتز اثرگذار است.
- مقدار فعالیت بیمار چقدر است : فعالیت هایی که بیمار انجام می دهد؛ اینکه این فعالیت ها با ثبات هستند و یا پویا، روی تعیین نوع پروتز و ساخت پروتز زیر زانو دخیل است.
- پیش بینی فعالیت های پیش رو : اگر قرار است فرد یک فعالیت خاص را در طی روز انجام دهد، پروتز زیر زانو هدفمند ساخته شود؛ مانند پروتزهای ضد آب که برای شنا کردن مناسب هستند. یه یاد داشته باشید، قیمت پروتز زیر زانو ضد آب بالاست.
شیوه راه رفتن بیمار: از دیگر عوامل تاثیرگذار بر ساخت پروتز پا زیر زانو شکل راه رفتن بیمار است. برای آنکه برخی اجزاء خاص به پروتز اضافه شود، شیوه راه رفتن بیمار در نظر گرفته می شود.
موارد فوق یک دید کلی از بیمار را به پزشک متخصص ارائه می دهد. در مرحله ی ارزیابی پزشک همچنین به ارزیابی اعضای خانواده ی بیمار می پردازد. با آنان مشورت می کند. پزشک متخصص به منظور ساخت یک پروتز پا (پروتز زیر زانو) مناسب نیاز به ارزیابی دقیقی جهت شناخت بیمار خود دارد.
پروسه ی ساخت پروتز پا زیر زانو ممکن است چند روز تا چند هفته به طول انجامد. بیمار به منظور بهبود جراحت ناشی از جراحی پا می تواند از پای مصنوعی زیر زانو استفاده کند. بیمار برای تهیه ی پای مصنوعی می تواند به بیمارستان ها یا مراکز توانبخشی مراجعه کند. استفاده از پا مصنوعی علاوه بر بهبود جراحت ناشی از جراحی به موارد زیر هم کمک می کند:
- افزایش سرعت بهبودی
- کنترل کردن تورم
- کنترل کردن ادم
علاوه بر این بیمار می تواند از شرینکر به منظور تنظیم پروتز پا زیر زانو بهره گیرد. شرینکر در واقع یک پارچه است که از خاصیت کشسانی بالایی برخوردار است. از شرینکر برای کاهش ادم استفاده می شود. از دیگر مزایای شرینکر می توان کمک به استفاده از پروتز پا زیر زانو اشاره کرد.
شرینکر برای افراد متفاوتی قابل اعمال است و به بیمار کمک می کند که بدون هیچ گونه حساسیتی در اندام هایش سوکت پروتز را نصب کند.
شرینکر با ثابت کردن اندازه ی اندام بیمار، موجب می شود که بیمار بتواند مناسب ترین پروتز را برای خود سفارش بدهد.
شما می توانید مقاله ” نحوه ساخت پروتز پا ” را مطالعه کرده و از 0 تا 100 چگونگی ساخت پروتز پا زیر زانو و سایر انواع پروتز تحتانی مطلع شوید. برای دریافت قیمت پروتز زیر زانو به کلینیک های معتبر مراجعه کنید. قیمت پروتز پا زیر زانو چوبی کمتر از متریال های مدرن و امروز است.
پروتز زانو با پروتز زیر زانو چه تفاوتی دارد؟
دو تا از اصطلاحاتی که ممکن است آنها را زیاد شنیده باشید، پروتز زانو و پروتز زیر زانو است. این نوع پروتز از نظر عملکرد، تفاوت هایی با هم دارند که در اینجا می خواهیم در مورد آنها توضیحاتی را بیان کنیم. پروتز زانو، یکی نوع مفصل مصنوعی زانو است و کسانی که مفصل زانوی شان در اثر هر علتی، اعم از بیماری و یا حادثه، دچار آسیب شده است برای نصب آن اقدام می کنند. برای تعویض این مفصل، فرد باید تحت عمل جراحی قرار گیرد. در این عمل جراحی، مفصل زانوی فرد با مفصل مصنوعی یا همان پروتز زانو تعویض می شود.
پروتز زیر زانو، یک نوع اندام مصنوعی است و کسانی که پای آنها از ناحیه زیر زانو قطع شده است، برای آنکه بتوانند راه بروند به کلنیک های ارتوپدی فنی مراجعه کرده و برای ساخت پروتز زیر زانو اقدام می کنند. این نوع پروتز، به فرد کمک می کند تا راحت تر راه برود و به امورات شخصی خویش رسیدگی کند.
به یاد داشته باشید، قیمت پروتز زیر زانو با توجه به نوع عملکرد پروتز و میزان قطع عضو مشخص می شود و برای دریافت قیمت دقیق آن نیز باید با کلینیک هایی صحبت کرد که این نوع پروتز را می سازند.
با توجه به توضیحاتی که اشاره کردیم، باید بگوییم که پروتزهای زانو در داخل بدن نصب می شوند، اما زانوی مصنوعی زیر زانو برای کسی نصب می شود که پای او قطع شده است. در تعویض مفصل زانو، پای فرد قطع نشده است.
آیا یکی از عوارض قند خون بالای 500، قطع عضو و الزام ساخت پروتز زیر زانو است؟
کسانی که به بیماری دیابت مبتلا هستند، مجبورند با عوارض ناشی از این بیماری کنار آیند. یکی از مشکلاتی که این افراد ممکن است با آن درگیر شوند، بالا رفتن قند خون است. از دیگر مشکلات، قطع عضو و نیاز به پروتز زیر زانو است. معمولا زمانی که قند خون به مقدار خیلی زیاد در خون افزایش پیدا می کند، عوارضی پدیدار می شود که برخی از آنها به شرح زیر است:
1- آسیب به سیستم بینایی فرد؛
یکی از عوارض قند خون بالای 500، آسیب رسیدن به چشم است. در این مواقع، شبکیه چشم آسیب شدید می بیند و از آنجایی که علامتی ندارد، فرد هیچگاه متوجه نمی شود که این قسمت، دچار آسیب شده است. قطع عضو در قسمت هایی از بدن، مانند زیر زانو را می توان با ساخت و نصب پروتز زیر زانو جبران کرد، اما تا به امروز، هیچ جایگزینی برای چشم معرفی نشده است.
2- اختلالات کلیوی؛
دیگر اختلالی که بالا رفتن میزان قند خون برای افراد به دنبال خواهد داشت، آسیب رسیدن به کلیه است. اگر قند خون به بالای 500 برسد و هیچ اقدامی برای کاهش آن صورت نگیرد، امکان آنکه کلیه های فرد از کار بیفتد، وجود خواهد داشت. آسیب به کلیه را نیز نمی توان به راحتی درمان کرد و فقط پیوند است که می تواند تا حدی مشکل ایجاد شده را حل کند.
3-قطع عضو
از دیگر عوارضی که می توان برای افزایش قند خون اشاره کرد، قطع عضو است. کسانی که به بیماری دیابت مبتلا هستند باید خیلی مواظب پاهای خود باشند. این گروه، باید همیشه پای خود را وارسی کنند تا در صورت بروز هر گونه عفونت و یا زخم، هر چه سریع تر برای درمان آن اقدام کنند. البته این اقدامات را کسانی انجام می دهند که نمی خواهند برای ساخت و نصب پروتز زیر زانو اقدام کنند.
کسانی که نسبت به بیماری خود و علائمی که در پا مشاهده می کنند، بی توجه هستند، خود را در معرض بدترین عوارض این بیماری که یکی از آنها قطع عضو است قرار می دهند. در شرایط افزایش قند خون خطرناک، اگر پزشک صلاح ببیند که تنها راه حفظ جان بیمار، قطع عضو او است، پا را قطع می کند. گاهی اوقات قطع عضو از ناحیه زیر زانو انجام می شود و فرد مجبور است برای ساخت پروتز زیر زانو اقدام کند و گاهی نیز از بالای زانو قطع می شود.
4- مرگ
بدترین و غیر قابل جبران ترین عوارضی که می توان برای افزایش قند خون اشاره کرد، مرگ است. وقتی که قند خون زیاد می شود، اگر فرد برای درمان اقدام نکند، وارد کمای دیابتی می شود. کمای دیابتی یکی از بدترین عوارض دیابت است و باید همواره نگران آن بود. هر قدر دیرتر برای کاهش قند خون و بیرون آوردن فرد از کما اقدام شود، احتمال آنکه فرد بمیرد بیشتر خواهد بود. در این حالت، حتی اگر برای قیمت پروتز پا زیر زانو بالاترین هزینه هم صرف شود، خیلی دیر خواهد بود.
پادکست شماره 3 پروتز پروتز زیر زانو (در خصوص فرآیند نصب پروتز زیر زانو)
فرآیند نصب پروتز زیر زانو (ساخت پروتز پا زیر زانو) چگونه است؟
پروتز را به طور معمول در هفته های اولیه پس از قطع عضو به بیمار ارائه می دهند. معمولا پروتز های دائمی و ثابت را زمانی برای بیمار نصب می کنند که:
- پس از قطع عضو بهبودی خود را به دست آورده باشد
- جراحاتش بهبود یافته باشند
- ورم پا کاملا کاهش یافته باشد
برای بهبود موارد فوق بایستی فرد مدت زمان 2 ماه تا 6 ماه صبر کند و پس از آن نسبت به نصب پروتز دائمی و ثابت اقدام کند.
روش های مختلفی برای نصب پروتز پا زیر زانو (ساخت پروتز پا زیر زانو) وجود دارد. یک از روش هایی که پزشک متخصص برای نصب پروتز زیر زانو از آن بهره گیرد استفاده از لاینر فوم می باشد. در این روش متخصص از آستین الاستیکی به منظور گرفتن نواحی اطراف ران استفاده می کند. متخصص همچنین می تواند با شکل دهی سوکت پروتز پا زیر زانو اطراف زانو را محکم کند. لاینرها انواع مختلفی دارند. لاینر هایی که از جنس سیلیکون ساخته شده اند در قسمت انتهایی خود گیره های کوچکی دارند. این گیره های کوچک بعدا در داخل سوکت قرار می گیرند. لاینر های دیگری هم وجود دارند که چفت های لاستیکی دارند. به کمک این چفت ها می توان داخل سوکت خلاء ایجاد کرد. شما می توانید برای بهره گیری از بهترین نوع لاینر از پزشک معالج خود کمک بگیرید. لاینر، یکی از عوامل تغییر دهنده قیمت پروتز پا زیر زانو است.
در فرآیند نصب پروتز زیر زانو (ساخت پروتز زیر زانو) پای پروتزی را به سوکت متصل می کنند. این کار بدین منظور صورت می گیرد تا در حین راه رفتن پروتز زیر زانو در ارتفاع مناسب و ثابتی قرار بگیرد. پروتز ها انواع مختلفی دارند و جنس هر نوع با دیگری متفاوت است. برخی از پروتز های زیر زانو ممکن است از جنس چوب باشند، برخی دیگر ممکن است از جنس لاستیک، فیبر کربن، فایبر گلاس و یا پلی پروپیلن تهیه شده باشند. نسخه ی چوبی و یا فلزی پروتز زیر زانو را به ندرت می توان پیدا کرد اما دسترسی به پروتز فایبر گلاس بسیار راحت است. برای اطلاع از قیمت ساخت پای مصنوعی فاییرگلاس و غیره با کلینیک های ساخت پروتز صحبت کنید.
پروتز زیر زانو (قیمت ساخت پروتز زیر زانو)
برای ساخت پروتز زانو مصنوعی (پروتز زیر زانو) از چه موادی استفاده می شود؟
یکی از فاکتورهایی که بر قیمت پروتز زیر زانو تاثیر مستقیم دارد، نوع ماده ای است که در ساخت آن به کار برده می شود. برای ساخت این نوع پروتز از مواد و متریال های مختلفی استفاده می کنند. انتخاب نوع ماده با توجه به شرایط بیمار، شرایط مالی او، نوع فعالیت هایش و وزن او صورت می گیرد. برخی از موادی که در ساخت این اندام مصنوعی به کار برده می شود، به شرح زیر است:
1- پلاستیک
پلاستیک یکی از رایج ترین موادی است که در ساخت و تهیه پروتز زیر زانو استفاده می کنند. این ماده از جمله مواد مقاوم و سبک در برابر هر گونه فشار و ضربه است و با توجه به نیازهایی که بیمار دارد، می تواند کمک کند تا یک پروتز زانو مصنوعی متناسب با شرایط متقاضی ساخته شده و در اختیار او قرار داده شود.
2-فلزات
از دیگر متریال های به کار برده شده در ساخت پروتز پا زیر زانو، فلزات هستند که از بین آنها می توان به استیل، آلومینیوم و تیتانیوم اشاره داشت. استفاده از این مواد، باعث تولید اندام مصنوعی با کیفیت و مقاوم در برابر هر گونه ضربه و فشار خواهد شد.
3-سیلیکون
از دیگر موادی که از آن نیز در ساخت پروتزها زیاد استفاده می کنند، سیلیکون است. این ماده، نرم و انعطاف پذیر است و هیچ گونه حساسیتی را در افراد باعث نمی شود. کسانی که می خواهند راحتی بیشتری را با پروتز خود تجربه کنند، بهتر است این نوع پروتز را تهیه کرده و نصب کنند.
آیا خار پاشنه خطرناک است؟ آیا این خار، باعث قطع عضو و ساخت پروتز پا زیر زانو می شود؟
یکی از مسائل و مشکلاتی که ممکن است برخی افراد با آن درگیر شوند، خار پاشنه است. خار پاشنه یک زائده استخوانی است که در انتهای استخوان پاشنه ایجاد می شود. شرایط متفاوتی باعث به وجود آمدن این خار می شود که از آن جمله می توانیم به نپوشیدن کفش های مناسب و استاندارد اشاره کنیم. کسانی که پیاده روی های طولانی مدت دارند، در صورتی که کفش نامناسب به پا کنند با مشکلاتی مواجه می شوند.
سوالی که در مورد این خار ممکن است ایجاد شود این است که آیا خار پاشنه خطرناک است؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که خیر؛ خار پاشنه خطرات شدیدی مانند قطع عضو و لزوم نصب پروتز پا زیر زانو را باعث نمی شود؛ اما درد اول صبح و یا کاهش کیفیت زندگی از جمله عوارض جانبی عدم درمان این خار به شمار می رود. بهتر است کسانی که اضافه وزن دارند، و یا کسانی که در طول روز خیلی راه می روند، نسبت به پوشیدن کفش های استاندارد و طبی، حساسیت بیشتری نشان دهند و اصلا نگران موضوعاتی مانند قطع عضو و پرداخت قیمت پروتز پا زیر زانو نباشند.
فرآیند ساخت پروتز زیر زانو و نصب پروتز شامل موارد زیر می باشد:
- مرحله ی توانبخشی: در این مرحله از ساخت پروتز پا زیر زانو، پروتز های مقدماتی با پروتز های موقت را بر روی عضو قطع شده نصب می کنند. این مرحله از پروتز زیر زانو، پروتز موقت نامگذاری شده است چرا که بیمار می تواند به مدت 3 تا 6 ماه از آن استفاده کند. در این مرحله سوکت پروتزی فشار ناشی از وزن بدن را به باقیمانده ی اندام قطع شده وارد می کند. این کار باعث می شود تا باقیمانده ی اندام قطع شده جمع شود. پروسه ی جمع شدن باقیمانده ی عضو جمع شده 3 تا 6 ماه طول می کشد. پس از گذشت این زمان سوکت یا کل پروتز زیر زانو بایستی عوض شود. در ساخت پروتزهای اولیه از مواد ارزان قیمت استفاده می شود چرا که پس از مدتی قابلیت استفاده ی خود را از دست خواهند داد. استفاده از مواد ارزان قیمت که تنها شامل این مرحله می شود باعث می شود که هزینه های درمانی بیمار کاهش یابد. در این مرحله پس از نصب پروتز پا زیر زانو بیمار بایستی از جوراب ها 8 تا 15 لایه استفاده کند.
پادکست شماره 4 پروتز پروتز زیر زانو (در خصوص علل نصب پروتز زیر زانو)
- مرحله ی دوم: پروتز ثابت یا دائمی
در این مرحله از سوکت های پروتزی پیشرفته تری استفاده می شود. سوکت های پروتزی این مرحله دارای کف پا، کمک جانبی و … می باشند. در ساخت قطعات سوکت پروتزی این مرحله از مواد و تکنولوژی پیشرفته تری کمک گرفته می شوند. سوکت پروتزی این مرحله سبک تر هستند و حمل آن برای بیمار آسان تر خواهد بود. از آن جا که جمع شدن باقیمانده ی اندام قطع شده تا 3 سال پس از قطع عضو ادامه خواهد داشت بیمار مجبور می شود که پروتز خود را هر 2 سال یا 4 سال عوض کند. اما برای صرفه جویی در هزینه ها پزشک معالج سعی می کند هنگام تعویض پروتز ها از همان قطعات موجود برای ساخت پروتز جدید استفاده کند. این تصمیم قیمت پروتز زیر زانو را به شدت کاهش می دهد.
تفاوت پروتز پا زیر زانو با پروتز ساق پا چیست؟
یکی از کارهایی که برخی خانم ها و آقایان، تمایل شدیدی برای انجام آن دارند، پر کردن و برجسته کردن عضلات و ماهیچه هایی است که در ساق پا و قسمت پشتی ساق پا قرار گرفته است. یکی از روش هایی که برای برجسته تر کردن این قسمت به کار برده می شود، پروتز ساق پا است. پروتزهای مخصوص ساق پا به منظور زیبایی مورد استفاده قرار می گیرند و طی یک عمل جراحی در داخل بدن فرد قرار داده می شود. در این روش، پزشکان یک برش کوچک در ناحیه پشتی ساق پا ایجاد کرده و پروتز را در آن قرار می دهند. این پروتز، ماندگاری قابل قبولی دارد.
هدف از نصب پروتزهای مخصوص ساق پا و پروتزهای زیر زانو از جمله مهم ترین تفاوت هایی است که بین آنها وجود دارد. معمولا، کسانی برای ساخت پروتز پا زیر زانو اقدام می کنند که پای آنها از ناحیه زیر زانو قطع شده است؛ این افراد بدون داشتن این پروتز نمی توانند راه بروند. در مقابل، متقاضیان ساخت پروتز مخصوص زیبایی ساق پا قرار دارند. این گروه نیز برای آنکه اندام متناسب تر و زیباتری داشته باشند، برای دریافت پروتز مصنوعی ساق پا اقدام می کنند. دیگر تفاوت مهم بین این دو نوع پروتز، قیمت است. قیمت پروتز پا زیر زانو از قیمت پروتز زیبایی ساق پا به مراتب بیشتر است.
علل نصب پروتز زیر زانو(ساخت پروتز زیر زانو) چیست؟
پروتز زیر زانو یکی از روش های جایگزین برای مواقعی است که فرد ناحیه زیر زانوی خود را از دست داده است. پروتز ساق پا یکی از انواع این نوع پروتز بوده و معمولا در مواقعی استفاده می شود که امکان نگهداری و حفظ اندام آسیب دیده وجود ندارد. اگر فردی، دچار حادثه شده و یا به برخی بیماری ها مبتلا شده باشد، پزشک برای آنکه جان او را حفظ کند مجبور است قسمتی از بدن را قطع کند. وجود یکی از بیماری های زیر، احتمال قطع عضو را افزایش خواهد داد:
- تومور
- عفونت در پا
- زخم در پا
- دیابت
اگر یکی از بیماری هایی که در فوق اشاره کردیم، در فرد وجود داشته باشد، قطعی عضو، نصب پروتزهای زیر زانو (ساخت پروتز پا زیر زانو) و پرداخت قیمت پروتز ساق پا که توسط مجموعه های تولید کننده پروتز تعیین می شوند، اجتناب ناپذیر خواهد بود. معمولا وقتی عضوی از بدن دچار صدمه شود، در صورتی که در سیستم گردش خون و سیستم ایمنی بدن اختلالی به وجود آید، عضو صدمه دیده عفونت کرده و این عفونت به استخوان ها سرایت خواهد کرد؛ همین عامل می تواند باعث به خطر انداختن بدن بیمار شود. در این شرایط پزشک مجبور است برای قطع عضو اقدام کند. در چنین شرایطی، فرد مجبور خواهد بود برای ساخت و پرداخت قیمت پروتز پا زیر زانو اقدام کند.
پادکست شماره 5 (قیمت لاینر سیلیکونی پروتز زیر زانو)
با مراحل ساخت پروتز زیر زانو آشنا شوید!؟
شاید برای کسانی که می خواهند جهت ساخت پروتز زیر زانو اقدام کنند، دانستن مراحل ساخت این نوع پروتز، مهم و یا شاید جذاب باشد. مراحل ساخت پروتز زیر زانو به شرح زیر است:
1-فرد در اولین قدم می بایست به یک پزشک مراجعه کند. در این جلسه، پزشکان وضعیت او را مورد بررسی قرار می دهند و راهنمایی های لازم برای گرفتن بهترین تصمیم را به او ارائه می کنند.
2- در قدم بعدی، آستر ساخته می شود. آستر همان قسمتی است که افراد می پوشند تا پروتز در تماس مستقیم با پوست قرار نگیرد و آسیبی به آن وارد نکند. آسترها یکی از عوامل تاثیر گذار بر قیمت پروتز زیر زانو به شمار می روند؛ زیرا انواع و اقسام متفاوت دارند.
3-در مرحله بعدی، سوکت تشخیصی ساخته می شود. در ساخت این نوع سوکت از پلاستیک استفاده می شود.
4-آخرین مرحله از مراحل ساخت و تهیه پروتز زیر زانو، ساخت سوکت نهایی است. بهترین سوکتی که افراد می توانند نصب کنند، سوکتی است که در ساخت آنها از فیبر کربن استفاده شده است.
در همه کلینیک هایی که به صورت حرفه ای در حوزه ساخت پروتزهای زیر زانو فعالیت می کنند، همه مراحل ذکر شده در بالا با رعایت کوچک ترین جزئیات صورت می گیرد. امیدوراریم با خواندن این قسمت از مقاله اطلاعات بیشتری در مورد مراحل ساخت پروتز مخصوص زیر زانو به دست آورده باشید.
لاینر چیست؟ قیمت لاینر پروتز زیر زانو چند است؟
لاینرها ابزارهایی هستند که از پوست پای افراد، در برابر تماس با پروتز محافظت به عمل می آورند. از آنجایی که سوکت ها به پوست بدن انسان فشار وارد می کنند، افراد می بایست این لاینرها را بپوشند تا در زمان راه رفتن و استفاده از پروتز زیر زانو، با مشکل خاصی مواجه نشوند. اغلب افرادی که برای ساخت و پرداخت قیمت پروتز زیر زانو اقدام می کنند، برای استفاده از لاینرها نیز اشتیاق زیادی دارند؛ زیرا به راحتی می توانند پروتز را نصب کرده و با آن راه بروند.
نکته مهمی که در مورد این وسیله باید مورد توجه قرار دهید، قیمت لاینر پروتز زیر زانو است. قیمت این ابزار را با توجه به نوع آن تعیین می کنند. یکی از انواع لاینرهایی که هم قیمت مناسبی دارد و هم از مقاومت قابل توجهی برخوردار است، لاینر سیلیکونی است. در ساخت این نوع از سیلیکون استفاده شده و اغلب افراد در مواجه با چنین لاینری، حساسیت پوستی از خود نشان نمی دهند. بهتر است نکات مراقبتی از لاینرها به خوبی رعایت شود تا به مرور زمان، دچار آسیب نشوند.
ما در مقاله لاینر پای مصنوعی، اطلاعات کاملی را در مورد این ابزار در اختیار شما قرار داده ایم، و سعی کردیم برخی نکاتی که در زمان استفاده از لاینر باید انجام دهید، در این مقاله ذکر کنیم. چنانچه قصد دارید برای ساخت پروتز زیر زانو درخواست دهید، به فکر تهیه لاینر نیز باشید.
پادکست شماره 6 (لاینر پروتز پا زیر زانو)
در مورد ویژگی های بهترین پروتز پا در ایران (بهترین پروتز زیر زانو) چه میدانید؟
هر پروتزی را نمی توان بهترین پروتز پا در ایران نامید. هم پروتزهایی که برای اندام های تحتانی بدن ساخته می شوند و هم پروتزهایی که برای اندام فوقانی ساخته می شوند، می بایست برخی ویژگی ها را داشته باشند. ما در ادامه به بررسی و ذکر این ویژگی ها خواهیم پرداخت:
1-سوکت متناسب؛
یک ویژگی پروتزها، متناسب بودن سوکت آنها با بدن است. سوکت هایی که با بدن فرد تناسب ندارند، باعث می شوند که پای فرد تغییر شکل دهد. در این حالت، پای فرد فشار زیادی را تحمل کرده و این اتفاقی نیست که کاربر از آن استقبال کند و یا دوست داشته باشد که چنین چیزی را تجربه کند. سوکت های متناسب، سوکت هایی هستند که می توانند وزن فرد را خیلی خوب تحمل کرده و در عین حال نیز هیچ فشاری به پا وارد نمی کنند. این یکی از مهم ترین مواردی است که کلینیک های معتبر ساخت پروتز زیر زانو، خود را موظف به رعایت آن می دانند.
2- یک لاینر عالی؛
یکی از لوازم پروتز پا، لاینر نام دارد. کسانی که می خواهند پروتز زیر زانو نصب کنند بهتر است برای ساخت لاینر نیز اقدام کنند. درست است که اقدام برای داشتن این وسیله، قیمت پروتز زیر زانو را افزایش می دهد، اما در مقابل، فرد راحتی زیادی را در زمان پوشیدن پروتز تجربه می کند.
3- افزودن مکش برای اتصال بهتر؛
از دیگر موضوعات بسیار مهم در خصوص ساخت پروتز پا زیر زانو، اضافه کردن مکش به آن برای اتصال بهتر به بدن است. در مواقعی که نیاز است سوکت پروتز به درستی به پا متصل شود از خاصیت مکش استفاده می کنند. یکی از خواصی که این مکش ایجاد می کند، کنترل بیشتر فرد روی پروتز است. افرادی که کنترل بیشتر و بهتری روی پای مصنوعی خود دارند، می توانند خیلی راحت تر و طبیعی تر با پروتز پا زیر زانو راه بروند. ایجاد تناسب یک دست از دیگر مزیت های مکش در پروتز است.
4- داشتن حالت فنری؛
از دیگر مزیت های یک پروتز زیر زانو حرفه ای و کارآمد، داشتن حالت فنری است. اگر برای ساخت پروتز زیر زانو به یک کلینیک معتبر و حرفه ای در کشور، مانند پایار مراجعه کنید، در آنجا پروتزهای زیر زانو را با خاصیت فنری می سازند. در این حالت، یک سیستم فنری به پاشنه اضافه می کنند. این سیستم فنری، شوک هایی که از محیط به پروتز وارد می شود، به خود جذب کرده و فرد به کمک آن می تواند حس طبیعی راه رفتن را تجربه کند. قدم برداشتن با چنین پروتزهایی خیلی راحت و بی دردسر است. به خاطر داشته باشید قیمت پروتز پا زیر زانو با داشتن این خاصیت بیشتر خواهد شد.
پادکست شماره 7 (کنار آمدن با پروتز پا زیر زانو)
چگونه با پروتز زیر زانو کنار بیایم؟
کسانی که می خواهند برای ساخت پروتز پا زیر زانو اقدام کنند باید چگونگی کنار آمدن با آن را نیز بلد باشند. این کنار آمدن با پروتز به عوامل مختلفی بستگی دارد که از آن جمله می توانیم به سن، شرایط بیمار، انگیزه فرد، مقدار باقیمانده از اندام و وزن او اشاره کنیم. کنار آمدن با پروتز ممکن است اندکی سخت به نظر آید، اما کسانی که انگیزه لازم را داشته باشند، می توانند با تلاش و تمرین کارهایی که قبل از قطع عضو انجام می دادند را مجددا انجام دهند.
توان لازم برای برگشت به روزهای قبل از قطع شدگی در اغلب افراد وجود دارد، اما داشتن انگیزه می تواند به عنوان یک اهرم موثر برای این افراد مطرح باشد. درست است که با ساخت پروتز زیر زانو و نصب آن انجام کارها با سرعت قبل امکان پذیر نخواهد بود، اما همین که فرد بتواند بدون نیاز به حضور دیگران کارهای شخصی خود را انجام دهد، در نوع خود به عنوان یک پیروزی مطرح است. اینجاست که فرد متوجه می شود پرداخت قیمت پروتز پا زیر زانو ارزش زیادی دارد.
مراکز پروتز پا در ایران چه خدماتی در حوزه پروتز زیر زانو (ساخت پروتز پا زیر زانو) ارائه می کنند؟
مراکز پروتز پا در ایران، قبل از ساخت پروتز زیر زانو، بیمار را مورد ارزیابی قرار می دهند و با توجه به شرایطی که فرد در آن قرار دارد، جهت ساخت پروتزها، مثل پروتز ساق پا، اقدام می کنند. این مراکز سعی می کنند طراحی و ساخت پروتز به بهترین شکل ممکن انجام شود و پروتزی که در نهایت در اختیار فرد قرار داده می شود، کاملا استاندارد باشد.
پروتزهای استاندارد می توانند رضایت همه جانبه بیمار را فراهم کنند و به او کمک کنند به کارهای روزمره اش رسیدگی کند. هر چه پروتز ساخته شده از کیفیت بالاتری برخوردار باشد، فردی که دچار قطعی عضو شده، زندگی با کیفیت تری را تجربه خواهد کرد. درست است که در برخی مواقع، قیمت پروتز زیر زانو بالا خواهد بود، اما کاهش مشکلات ناشی از قطع عضو مساله ای است که ارزش پرداخت قیمت پروتز پا زیر زانو را دارد.
پادکست شماره 8 (نحوه نگهداری از پروتز زیر زانو)
تکنیک های راه رفتن با پروتز پا زیر زانو
هنگام استفاده کردن و راه رفتن با پروتز پا زیر زانو تکنیک های کاربردی وجود دارد که اگر از آن ها اطلاع داشته باشید و آن ها را به کار بگیرید استفاده از پروتز زیر زانو برایتان راحت تر خواهد بود.
استفاده از این تکنیک ها به شما این امکان را می دهد که ضمن حفظ امنیت به صورت طبیعی گام بردارید. بعد از ساخت پروتز زیر زانو، زمانی را صرف یادگیری و تمرین این تکنیک ها کنید و سعی کنید آن را به یک عادت تبدیل کنید.
تکنیک های استفاده از پروتز زیر زانو به 3 دسته تقسیم می شوند:
- هنگام شروع فرآیند قدم برداشتن: بعد از ساخت پروتز پا زیر زانو و هر گاه خواستید اولین گام خود را بردارید سعی کنید حتما اول با پای سالم خود قدم بردارید و بعد از آن پایی که پروتز دارد را حرکت دهید.
- هنگام پایین آمدن از پله ها: در این مرحله برعکس مرحله ی قبل عمل می کنیم. این به این معناست که هر گاه خواستیم از پله ها پایین بیاییم ابتدا پای مصنوعی خود را حرکت می دهیم و پس از با پای سالم گام بر می داریم.
- هنگام بالا رفتن از پلکان ها: در این مرحله زمانی که می خواهیم از پله ها بالا برویم ابتدا بایستی پای سالم را تکان دهیم و پس از آن با پای مصنوعی قدم بر می داریم.
نحوه نگهداری صحیح پروتز زیر زانو
نگهداری از پروتز پا زیر زانو و باقیمانده اندام قطع شده، بعد از ساخت پروتز زیر زانو از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است به همین جهت پزشک متخصص توصیه می کند که هر شب قبل از اینکه به تخت خواب بروید ابتدا عضو باقیمانده خود را کاملا تمیز کرده و با آب و شوینده مناسب شست و شو دهید. پس از آنکه پای خود را شستید با حوله ای نرم آن را خشک کنید، این کار باعث می شود تا از ته نشین شدن رسوبات صابونی بر روی بدن جلوگیری شود. اگر رسوبات صابونی بر روی پا ته نشین شوند پوست پا هنگام استفاده از پروتز تحریک می شود و باعث ایجاد حساسیت می شود.
همچنین اگر از لوسیون های پوستی استفاده می کنید توصیه می شود که این کار را در شب ها انجام دهید. استفاده از لوسیون های مخصوص پوست در شب باعث می شود که لوسیون کاملا جذب پوست شود و لوسیون اضافی بر روی پوست جمع نشود. چرا که باقی ماندن لوسیون بر پوست باعث ایجاد حساسیت پوستی می شود و پوشیدن پروتز را برای شما دشوار می کند.
از دیگر توصیه های پزشک متخصص این است که لاینر و قسمت های داخلی پروتز زیر زانو را روزانه با صابون و یک پارچه ی نرم مرطوب نمائید. این کار باعث می شود که از تجمع باکتری ها در قسمت درونی پروتز جلوگیری شود.
استفاده از جوراب تمیز یکی از نکات بسیار کلیدی هنگام استفاده از پروتز پا زیر زانو است. جوراب تمیز از تجمع باکتری ها و بروز حساسیت هنگام پوشیدن پروتز پیشگیری می کند. اگر نمی خواهید به زودی زود، مجبور به پرداخت قیمت پروتز پا زیر زانو شوید، نکات ذکر شده در بالا را رعایت کنید.
پادکست شماره 9 (دریافت لیست قیمت پروتز پا زیر زانو)
قیمت پروتز زانو آمریکایی 1400 و قیمت پروتز پا زیر زانو چه ارتباطی با هم دارند؟
اگر در زانوی خود احساس درد می کنید و به پزشک مراجعه کرده اید، ممکن است او به شما گفته باشد که می بایست برای تهیه و خرید پروتزهای آمریکایی و یا سایر انواع پروتز اقدام کنید. این پروتزها، نوعی مفصل مصنوعی هستند و برای مواقعی نصب می شوند که مفصل زانو دچار آسیب شده است. کسانی که در ناحیه مفصل زانوی خود احساس درد می کنند، اگر با سایر روش ها نتوانند درد خود را کاهش دهند، چاره ای به جز اقدام برای ساخت و پرداخت قیمت پروتز زانو آمریکایی 1400 که یکی از مفصل های مصنوعی زانو به شمار می رود، ندارند.
توجه داشته باشید، اساس کار این نوع پروتزها با اساس ساخت پروتز پا زیر زانو کاملا متفاوت است. افرادی که برای نصب مفصل های مصنوعی پا اقدام می کنند، کسانی اند که مفصل زانوی آنها دچار آسیب شده است، اما فردی که برای دریافت و نصب پروتز زیر زانو اقدامی انجام می دهد، کسی است که پای او از ناحیه زیر زانو قطع شده است. این گروه برای آنکه زندگی شان با چالش های زیادی همراه نشود چاره ای جز نصب پروتز پا زیر زانو ندارند.
برای دریافت لیست قیمت پای مصنوعی (پروتز پا زیر زانو) چه کنیم؟
یکی از نگرانی هایی که برخی افراد درگیر با قطع عضو ممکن است داشته باشند، قیمت ساخت پروتز است. یکی از روش ها و راهکارها برای کاهش این نگرانی، داشتن لیست قیمت است. اگر افراد درگیر با قطع عضو از ناحیه پا، لیست قیمت پای مصنوعی را داشته باشند با توجه به بودجه ای که دارند و با در نظر گرفتن اینکه از خدمات کدام بیمه تکمیلی استفاده می کنند، می توانند خیلی راحت تر برای ساخت پروتز پا زیر زانو تصمیم گیری کرده و بهترین نوع آن را نصب کنند.
حال که به اهمیت داشتن این لیست قیمت پی بردید، می توانیم روش داشتن آن را نیز معرفی کنیم. بهترین راه برای داشتن لیست قیمت انواع پروتز، مراجعه کردن به کلینیک های ارتوپدی فنی در کشور است. البته، سعی کنید کلینیک هایی را برای این مورد انتخاب کنید که توان و تخصص ساخت انواع متفاوت پروتز زیر زانو را داشته باشند. این کلینیک ها می توانند کامل ترین لیست قیمت پروتز پا زیر زانو را در اختیار متقاضیان قرار دهند و به آنها کمک کنند تا بتوانند با توجه به شرایطی که در آن هستند، برای ساخت یکی از انواع پاهای مصنوعی اقدام کنند.
پادکست شماره 10 (ساخت پروتز پا زیر زانو در بهترین کلینیک ارتوپدی فنی)
قیمت پنجه پای مصنوعی بیشتر است یا قیمت پروتز پا زیر زانو؟
پروتزها انواع و اقسام متفاوت دارند و با توجه به محل قطع عضو ساخته می شوند. یکی از انواع پروتزها یا اندام های مصنوعی، پروتز پا زیر زانو، و دیگری، پنجه پای مصنوعی است. پروتز پا مخصوص زیر زانو برای مواقعی ساخته می شود که فرد پای خود را از ناحیه زیر زانو تا از دست داده است. در این شرایط، زانوی فرد هنوز وجود دارد و قطع نشده است. در چنین مواقعی فرد دردسر کمتری را به دلیل قطع عضو متحمل می شود.
موضوع مهمی که می بایست به آن نیز پرداخته شود مقایسه قیمت پروتز زیر زانو و مقایسه قیمت پنجه پای مصنوعی است. یکی از عوامل اثر گذار بر قیمت پروزها، میزان و حجم قطع شدگی است. در قطع عضو از پنجه پا حجم کمتری از پا قطع می شود، به همین دلیل پنچه ی مصنوعی پا با قیمت پایین تری در مقایسه با پروتز مخصوص زیر زانو ساخته می شود.
دیگر موضوع اثر گذار بر قیمت پنجه مصنوعی پا و هزینه ی پروتز زیر زانو، ماده اولیه ای است که در ساخت پروتزها به کار برده می شود. امروزه، برخی پروتزهای پنجه پا را به کمک کربن می سازند. این پروتز مزیت های زیادی داشته و قیمت بالایی نیز دارند. گرچه،گستردگی قطع پا از ناحیه زیر زانو از قطع عضو از پنجه پا بیشتر است، اما، چنانچه در ساخت پنجه های مصنوعی از کربن استفاده شود، هزینه ساخت این پنجه های مصنوعی از ساخت پروتزهای مخصوص زیر زانو بالاتر خواهد بود.
بهترین کلینیک ارتوپدی فنی تهران کجاست؟ آیا در حوزه ساخت پروتز پا زیر زانو هم کار می کند؟
قطع عضو، حادثه خوشایندی نیست و افراد به سختی با آن کنار می آیند. در این مواقع، یکی از ابزارهایی که به افراد کمک می کند تا بتوانند از پس مشکلات این اتفاق برایند، اقدام برای ساخت پروتز است. برای مثال، کسانی که پای آنها از ناحیه زیر زانو قطع شده است، برای آنکه بتواند راه بروند و به مانند یک انسان مستقل به کارهای روزانه خویش رسیدگی کنند، اولین کاری که می بایست انجام دهند اقدام برای ساخت و نصب پروتز پا زیر زانو است.
برای آنکه پروتزها بتوانند کاربردی ظاهر شوند، متقاضی نصب اندام های مصنوعی می بایست به بهترین کلینیک ارتوپدی فنی تهران مراجعه کند. انواع و اقسام اندام های مصنوعی، از جمله پروتز زیر زانو در این کلینیک ها ساخته می شود. در این مراکز، تجهیزات، تخصص و مهارت لازم برای ساخت پروتزهای پا وجود دارد و به واسطه فعالیت این مجموعه ها افراد می توانند به مشکلات ناشی از قطع عضوشان پایان بدهند.
مراکزی که ما در اینجا از آنها یاد می کنیم می توانند شما را در جریان قیمت پروتز پا زیر زانو نیز قرار دهند. توصیه می کنیم، نه تنها برای ساخت پروتز زیر زانو بلکه برای ساخت سایر اندام های مصنوعی، مراکزی را برگزینید که می توانند کاربردی ترین نوع پروتز را برای شما بسازند.
استفاده از خدمات پروتز پا زیر زانو کلینیک پایار
با عرض سلام و احترام !
کلینیک ارتوپدی فنی پایار ، در راستای توانبخشی به عزیزانی که نقص عضو دارند خدماتی با کیفیت و با قیمت منصفانه ای ارائه می دهد که در صورت تمایل میتوانید از دو راه زیر ، وقت ملاقات خود را با جناب آقای محمد کفیلی تنظیم کنید.
پذیرش تماس تلفنی
برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید
همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊
پادکست شماره 11 (در خصوص قیمت پروتز پا زیر زانو با بیمه)
آیا می دانید قیمت پروتز زیر زانو با بیمه چقدر است؟
نه برای همه، اما برای درصد زیادی از کسانی که پایشان از زیر زانو قطع شده و مجبورند برای ساخت پروتز زیر زانو اقدام کنند، قیمت پروتز پا زیر زانو، یک دغدغه و نگرانی اصلی به شمار می رود. پاهای ما عضوی از انداممان هستند که به ما کمک می کنند فعالیت داشته باشیم و به کارهای روزانه خود برسیم؛ حال فردی که یک یا دو پایش از زیر زانو قطع شده است، اگر درآمد کافی هم نداشته باشد، زندگی، روی تلخ و ناخوشایند خود را به او نشان داده و قیمت پروتز زیر زانو دردی به دردهای قبلی اش می افزاید.
بیمه های دولتی که در کشورمان در حال فعالیت هستند، زیر بار پرداخت هزینه های ساخت پروتز پا زیر زانو نمی روند و کسانی که اندام خود را از دست داده اند، یا باید خود این هزینه های بالا را بپردازند و یا باید در گوشه خانه بمانند و به بیماری افسردگی مبتلا شوند. برخی از آنهایی که ممکن است شانس بیشتری داشته باشند، با کمک برخی افراد خیّر موفق می شوند هزینه ساخت پروتز زیر زانو را بدهند و زندگی جدیدی را شروع کنند. پروتزها با توجه به ماده ای که برای تولید آنها به کار شده است، طول عمر متفاوتی دارند و این موضوع نیز بر سایر نگرانی های تهیه پروتز زیر زانو و مشکلات آن افزوده است. برای اطلاعات بیشتر از شرایط بیمه پروتز ها می توانید مقاله جامع ( قیمت پروتز پا با بیمه چقدر است ) را مطلاعه کنید.
آنچه که در تعیین قیمت پروتز پا زیر زانو(قیمت پروتز زیر زانو) و حتی دیگر پروتز ها مانند : قیمت پروتز مچ پا دخیل است تنها نوع پروتز انتخابی نیست، بلکه علاوه بر نوع پروتز عواملی دیگری هم تاثیر گذار خواهند بود. اینکه در ساخت پروتز زیر زانو از چه مواد و یا قطعاتی استفاده شود باعث می شود هزینه ی پروتز تغییر کند. طبعا هر چه کیفیت و هزینه ی مواد مصرفی بیشتر باشد قیمت پروتز هم بیشتر خواهد بود. ویژگی های منحصر به فردی که به صورت سفارشی برخی از پروتز ها دارا هستند بر هزینه ی پروتز می افزاید. به عنوان مثال پروتزی که ضد آب باشد از قیمت بالاتری برخوردار است. قابل توجه شما عزیزان پروتز های ضد آب شامل پنجه های ضد آب و قطعاتی از جنس تیتانیوم هستند. همچنین جنس قطعات باعث افزایش یا کاهش وزن پروتز می شود.
پادکست شماره 12 (انواع ساخت پروتز پا زیر زانو و چگونگی راه رفتن با آن)
پا مصنوعی زیر زانو (قیمت پای مصنوعی زیر زانو) چقدر است؟
پا مصنوعی زیر زانو را بلافاصله بعد از قطع شدن پا از زیر زانو نصب نمی کنند. روزهای بعد از جراحی، در محل قطع عضو، ورم و زخم وجود دارد و شرایط برای نصب پروتز، خوب و نرمال نیست. معمولا برای ساخت پروتز پا زیر زانو باید صبر کرد تا ورم ها و زخم های بدن فرد به طور کامل بهبود پیدا کنند. نصب پروتز حدودا 2 تا 6 ماه طول می کشد. در طی این مدت، بیمار می تواند از پروتزهای موقت استفاده کند تا پروتز دائمی او آماده شود. ما در اینجا در خصوص انواع مختلف پروتز مصنوعی زیر زانو و نحوه راه رفتن با آن صحبت کرده و یک مرجع معتبر برای ساخت این پروتز و دریافت قیمت پای مصنوعی زیر زانو معرفی خواهیم کرد. مقاله “قیمت پای مصنوعی زیر زانو طبق نرخ 1401” را نیز مطالعه کنید؛ به دردتان می خورد.
انواع مختلف پا مصنوعی زیر زانو را بشناسید؟
پا مصنوعی زیر زانو در انواع مختلف ساخته می شود. یکی از موضوعاتی که باعث ایجاد انواع مختلف پروتز شده، ماده اولیه در تولید آنهاست. در تولید انواع پروتز مصنوعی مخصوص زیر زانو از پلی پروپیلن، فایبرگلاس و فیبر کربن استفاده می کنند. فیبر کربن یکی از جدیدترین متریال هایی است که برای ساخت پروتز استفاده می شود.
انواع پروتز ممکن است از فلز یا چوب نیز ساخته شود که تعداد آنها بسیار کم است و امروزه به ندرت کسی را می توان پیدا کرد که بخواهد یک پروتز مچ پا، پروتز انگشت پا ساخته شده از چوب یا فلز داشته باشد.
از دیگر انواع پروتزهای زیر زانو، پروتز سیلیکونی انگشتان پا است. سیلیکون از جمله متریال های سبک و با انعطاف پذیری بالاست. سیلیکون، این امکان را برای فرد به وجود آورده که بتواند انگشتان مصنوعی کاملا شبیه به انگشت طبیعی داشته باشد. قیمت پروتز پا زیر زانو از همه مناسب تر است.
ناگفته نماند، از فایبرگلاس نیز برای تولید پروتزهای زیر زانو استفاده می کنند. این ماده نیز دوام بالایی داشته و سبک است و گزینه خوبی برای ساخت یک پروتز با دوام به شمار می رود.
با پای مصنوعی زیر زانو چگونه راه برویم؟
وقتی فرد برای ساخت پروتز پا زیر زانو اقدام کرده و پا مصنوعی زیر زانو را نصب می کند، نباید انتظار داشته باشد که روز بعد از نصب این پروتز به خوبی و بدون هیچ مشکلی راه برود. معمولا کسانی که ناحیه زیر زانو را از دست می دهند و به جای آن، یک پروتز مصنوعی نصب می کنند، راحت تر می توانند تعادل خود را در هنگام راه رفتن حفظ کنند؛ زیرا در این افراد، مفصل زانو که یک عضو کمک کننده در ایجاد تعادل است، در جای خود قرار دارد.
پای مصنوعی زیر زانو اگر توسط کلینیک های ارتوپدی حرفه ای ساخته شده باشد، قدرت زیادی برای کمک کردن به بیمار دارد. این نوع پروتز، قابل اعتمادتر بوده و فرد با اعتماد به نفس بیشتری راه می رود. این گروه برای آنکه در هنگام راه رفتن هیچ مشکلی نداشته باشند، مجبورند تمرین کنند تا به کار با اندام مصنوعی مسلط شوند.
پادکست شماره 13 (نکات مهم در ساخت پروتز پا زیر زانو)
3 نکته مهم در طراحی پا مصنوعی زیر زانو که باید رعایت شود؟
اگر به بهترین کلینیک ارتوپد فنی ایران مراجعه کنید، تمام نکاتی را که در ادامه ذکر خواهیم کرد، در ساخت پروتز رعایت می کنند. ضمن اینکه این مراکز، می توانند قیمت پروتز پا زیر زانو را نیز به شما بگویند.
نکات مهم و اثرگذار در ساخت اندام مصنوعی به شرح زیرند:
1- سن فرد
یکی از مهم ترین نکاتی که در هنگام ساخت پروتز و قیمت پای مصنوعی زیر زانو باید مورد توجه قرار گیرد، سن فرد است. برخی انواع پروتز، مناسب نصب در یک گروه سنی نیستند؛ وظیفه تشخیص این مساله با کلینیک ارتوپدی فنی است.
2- میزان فعالیت
میزان فعالیت بیمار از دیگر موضوعات اثرگذار بر تعیین نوع پروتز است. کسی که اغلب حرکاتش در طی روز از نوع با ثبات است، می بایست از یک نوع پروتز، و کسی که حرکات پویا در اغلب فعالیت های او به چشم می خورد، باید برای ساخت پروتز پا زیر زانو از نوع دیگری استفاده کند.
3- انجام برخی فعالیت های خاص
یکی از قابلیت های ساخت پا مصنوعی زیر زانو، سفارشی سازی آن است. برخی افرادی که یک نوع فعالیت خاص را در طی روز انجام می دهند، مثلا کسانی که به ورزش شنا مشغولند، باید برای ساخت یک پروتز ضد آب اقدام کنند. هر چه فعالیت، خاص تر، نوع پروتز نیز خاص تر خواهد بود. قیمت پروتز پا زیر زانو مخصوص فعالیت های خاص، بالاتر است.
برای دریافت لیست قیمت پا مصنوعی زیر زانو چه کنیم؟
کسانی که پای آنها از زیر زانو قطع شده است، اولین کاری که برای کاهش چالش ها و مشکلات زندگی خود می بایست انجام دهند، اقدام برای ساخت و نصب پا مصنوعی زیر زانو است. از آنجایی که عوامل متفاوتی روی قیمت ساخت پروتز پا زیر زانو دخالت دارد، بهتر است لیست قیمت پای مصنوعی را داشت تا بتوان به کمک آن اقدام موثرتری برای ساخت پروتز های مخصوص زیر زانو انجام داد.
بهترین راهی که می توان برای دریافت این لیست قیمت پیشنهاد کرد، مراجعه کردن به کلینیک های ارتوپدی فنی است که در این حوزه فعالیت مدام و مستمر دارند. کارشناسان این کلینیک ها با توجه به عواملی که روی ساخت پروتز دخالت دارد، قیمت انواع پاهای مصنوعی را در اختیار شما قرار می دهند. شما با نگاه کردن به این لیست، باتوجه به نیازها و فعالیت هایی که دارید و همین طور با در نظر گرفتن بودجه ای که برای ساخت اندام مصنوعی در اختیار دارید می توانید یکی از انواع اندام های مصنوعی را سفارش دهید، نصب کنید و برای انجام کارهای روزانه خود از آن کمک بگیرید. لیست قیمت پروتز پا زیر زانو کمک بسیار خوبی برای انتخاب بهترین و کاربردی ترین نوع پروتز خواهد بود.
پادکست شماره 14 (مشخصات جدیدترین پروتز پا زیر زانو)
ویژگی های جدیدترین پای مصنوعی در ایران (بهترین پا مصنوعی زیر زانو) چیست؟
وقتی می خواهید جدیدترین پای مصنوعی در ایران را تهیه کنید باید به ویژگی های آن توجه و دقت داشته باشید. بهترین پا مصنوعی زیر زانو دارای مشخصات و ویژگی های زیر است:
1- سوکت آن مناسب است
سوکت هایی که نامتناسب هستند فشار زیادی را به ناحیه اتصال پروتز به بدن وارد می کنند و باعث می شوند پای فرد مطابق با شکل سوکت تغییر کند. سوکت های متناسب که برای تحمل وزن روی سطح ساخته شده اند، وزن فرد را با تمام سطح خود تحمل می کند.
2- لاینر آن عالی است
از دیگر مشخصات پروتزهای جدید در ایران مجهز شدن آنها به یک لاینر عالی است. مهم ترین وظیفه ای که این لاینرها به عهده دارند، توزیع فشار در سوکت است. این توزیع فشار باعث می شود متقاضیان راحتی بیشتری را بعد از ساخت پروتز پا زیر زانو و در زمان اتصال پروتز به بدن خود احساس کنند. قیمت لاینر همراه با قیمت پروتز پا زیر زانو محاسبه می شود.
3- از حالت فنری بهره می برند
از دیگر مشخصات پروتزهای امروزی که تاثیر بسزایی روی افزایش قیمت پای مصنوعی زیر زانو دارد، بهره بردن از حالت فنری است. سیستم های فنری به پاشنه پروتز، اضافه شده و به جذب شوک از زمین کمک می کنند. به این شکل، فرد در زمان راه رفتن می تواند رفتار طبیعی تری داشته باشد و به راحتی قدم بردارد.
برای کاهش قیمت پای مصنوعی زیر زانو چه راهی وجود دارد؟
یکی از نگرانی هایی که در مورد ساخت پروتز زیر زانو مطرح است، قیمت پای مصنوعی زیر زانو است. قیمت پروتز پا زیر زانو، یکی از نگرانی ها و دغدغه های اصلی کسانی است که پای خود را از زیر زانو از دست داده اند. نکته بسیار مهمی که در مورد قیمت انواع پروتز باید مورد توجه قرار دهید، ساخت یک نوع پروتز با بهترین متریال هاست. هر قدر پروتزی که الان سفارش می دهید، از نظر کیفی در سطح بهتری قرار داشته باشد، به این زودی ها مجبور نخواهید بود برای ساخت مجدد آن اقدام کنید؛ عمل کردن به این شکل، صرف یک هزینه اضافی را از روی دوش شما بر می دارد.
راهکار دیگری که به شما کمک می کند مجبور نباشید در آینده ای نزدیک برای ساخت پروتز پا زیر زانو اقدام کنید، ترفندهای مراقبتی از پروتز است. اگر به شکل زیر عمل کنید، عمر و دوام اندام مصنوعی تان افزایش پیدا خواهد کرد:
اندام باقیمانده تان را هر شب تمیز کنید و بعد از تمیز کردن، آن را به صورت کامل خشک کنید.
اگر می خواهید پوست اندام باقی مانده نرم و لطیف باقی بماند، از لوسیون های مناسب استفاده کنید. دقت داشته باشید، تمامی ماده لوسیون باید جذب پوست شود.
قسمت های داخلی پروتز را به صورت روزانه و با کمک یک صابون و پارچه مرطوب تمیز کنید.
پادکست شماره 15 ( بهترین مرجع برای ساخت پروتز پا زیر زانو)
پا مصنوعی زیر زانو از کجا تهیه کنم؟
به نظر شما، مرجعی که قرار است پا مصنوعی زیر زانو را بسازد، چقدر در افزایش کیفیت آن نقش است؟ آیا برای ساخت پروتز می توان به هر جایی مراجعه کرد؟ آیا نباید قبل از انتخاب یک کلینیک ارتوپدی فنی، تحقیقات مفصلی انجام داد؟
مسلما هر قدر یک کلینیک در کار خود حرفه ای تر بوده و با تعهد بیشتری برای ساخت پروتز اقدام کند، پروتزی که در نهایت ساخته می شود، ارزشمندی بیشتری داشته و به شکل شایسته تری می تواند نیازهای افراد درگیر با قطع عضو را برآورده کند. به همین دلیل بسیار مهم است که توصیه می کنیم برای ساخت انواع پروتز به حرفه ای های این حوزه، از جمله پایار مراجعه و قیمت پروتز پا زیر زانو را نیز از آنها دریافت کنید.
استفاده از متریال های با کیفیت، رعایت آخرین متدهای روز دنیا در ساخت پروتز و توجه به نیازهای فرد، باعث برتری کلینیک ارتوپدی فنی پایار به سایرین شده است.
پروتز زیر زانو چگونه ساخته می شود؟
فردی که پای خود را از زیر زانو از دست داده است، باید مراحل ساخت پروتز زیر زانو را پشت سر گذارد و در طی این مسیر هیچ چاره ای جز صبر و شکیبایی ندارد. وقتی قطع عضو در یکی از اندام های اصلی و اساسی بدن، مانند دست و پا به وقوع می پیوندد، فرد باید به یک کلینیک ارتوپد فنی مراجعه کرده و برای ساخت پروتز اقدام کند.
از آنجایی که زندگی افراد درگیر با قطع پا دچار چالش های زیادی می شود، لازم است که اقدام جدی برای ساخت و دریافت قیمت پروتز پا زیر زانو صورت گیرد. اگر علاقه مندید در مورد ساخت پروتز پا زیر زانو اطلاعات کاملی به دست آورید، در ادامه با ما همراه باشید.
آیا می دانید پروتز زیر زانو از چه اجزایی تشکیل شده است؟
اندام هایی که نقش اساسی در انجام فعالیت های روزانه مان دارند، بیش از سایر قسمت ها در معرض خطر قطع شدگی هستند. پروتز زیر زانو، یک نوع پروتز کاربردی برای کسانی است که پایشان از ناحیه زیر زانو قطع شده است. فردی که دچار قطع شدگی از زیر زانو شده است، برای آنکه جای خالی اندام قطع شده را پر کند، مجبور است برای ساخت اقدام کند.
نکته ای که در مراحل ساخت پروتز زیر زانو مورد توجه قرار دارد، اجزای این نوع پروتز است. اگر اجزای به کار برده شده در ساخت پروتز، کیفیت بالایی داشته باشند، عملکرد پروتز، دستخوش تغییرات منفی نخواهد شد و اینجاست که می توان گفت، پروتز ساخته شده به دلیل اجزایی که دارد، می تواند بسیاری از مشکلات کاربر را حل کند. اجزای پروتز زیر زانو به شرحی است که در ادامه آورده ایم:
- آستر
- پیستون
- اسکلت پا
- سوکت
- پوشش نهایی
در مراحل ساخت پروتز زیر زانو به نوع آن توجه می شود و ممکن است در برخی پروتزها، علاوه بر قطعاتی که در بالا نام بردیم، قطعات دیگری نیز به کار برده شود. هر یک از این قطعات به نوبه خود باعث تغییر قیمت پروتز پا زیر زانو خواهند شد.
مراحل ساخت پروتز زیر زانو را در ادامه به صورت گام به گام و مرحله به مرحله توضیح دادیم و سعی کردیم اطلاعات خوبی را در این رابطه در اختیار شما قرار دهیم. امیدواریم این اطلاعات بتوانند در ساخت و نصب یک پروتز کاربردی، کمک کننده باشند.
1- در مرحله اول ساخت پروتز پا زیر زانو، مراجعه به پزشک در اولویت قرار دارد
فردی که به هر دلیلی پای خود را از دست داده است، برای آنکه کیفیت زندگی اش دچار اختلال نشود، مجبور است برای ساخت پروتز به یک کلینیک ارتوپد فنی معتبر و مطرح مراجعه کند.
پزشک متخصص حاضر در این کلینیک ها، زخم های فرد را بررسی می کند و سپس برای ساخت متناسب ترین نوع پروتز تصمیم می گیرد. برای آنکه پروتز به خوبی در جای خود نصب شود، بیمار می بایست صبر کند تا کلیه ی زخم ها بهبود پیدا کرده و هر گونه تورم و زخم فروکش کند.
2- ساخت آستر در مرحله بعدی است
در ادامه مراحل ساخت پروتز زیر زانو، آستر نیز باید ساخته شود. وقتی تمام معاینات انجام شد و بیمار تحت بررسی قرار گرفت، نوبت به ساخت آستر خواهد رسید. آستر همان پوششی است که فرد قبل از نصب پروتز، روی قسمت های باقیمانده از بدنش می پوشد. این آستر به فرد کمک می کند تا پروتز هیچ آسیبی به بدن او وارد نکند. نوع آستر روی قیمت پروتز پا زیر زانو تاثیر دارد.
مزیت دیگری که نصب آستر دارد، جذب نیروهایی است که در زمان راه رفتن به بدن فرد وارد می شود. فردی که در حال راه رفتن با پروتز زیر زانو است، در معرض برخی نیروهای خارجی قرار دارد. این آستر، نیروهای وارده به بدن را جذب کرده و به فرد کمک می کند در شرایط راحت تری راه برود.
آسترها انواع و اقسام متفاوت دارند و پزشک با توجه به نوع پوست، سطح فعالیت فرد، شکل زانوی فرد، شرایطی که فرد در آن قرار دارد، میزان برجستگی سطح و برخی عوامل دیگر، آن را می سازد. در برخی شرایط، پزشک با توجه به مصلحت هایی که در نظر می گیرد، آسترها را به صورت سفارشی می سازد.
3- نصب ساخت سوکت تشخیصی از دیگر مراحل ساخت پروتز زیر زانو است
بعد از ساخت پروتز پا زیر زانو و ساخت آستر، نوبت به ساخت سوکت تشخیصی است. برای ساخت سوکت از پلاستیک محکم استفاده می کنند. سوکت ها در اتصال آداپتور و پیچ به عضو باقی مانده نقش دارند. نوع سوکت روی قیمت پروتز پا زیر زانو اثر می گذارد.
به مرور زمان، کسانی که پروتز زیر زانو نصب می کنند، با کاهش حجم اندام باقی مانده مواجه می شوند. در این شرایط و برای آنکه سوکت نیز سست نشود، بهتر است فرد جوراب به پا کند. این جوراب ها شماره های متفاوتی دارند و بر اساس شماره، رتبه بندی شده اند. هر قدر شماره جوراب بیشتر باشد، ضخامت جوراب ها بیشتر است.
4-ساخت سوکت نهایی آخرین مرحله ساخت پروتز است
آخرین مرحله از مراحل ساخت پروتز زیر زانو ساخت سوکت نهایی و چند لایه است. این سوکت ها، تثبیتی هستند و در جای خود روی پای بیمار نصب می شوند. یکی از بهترین انواع سوکت های چند لایه، سوکت فیبر کربن است؛ این سوکت، بسیار سبک است و انعطاف پذیری بالایی دارد.
سوکت ها را با توجه به رنگ پوست بیمار و به صورت سفارشی می سازند. وقتی پروتز ساخته شد و در اختیار بیمار قرار گرفت، فرد باید تحت آموزش قرار گیرد تا بتواند به کمک آن راه برود. این مرحله آخرین مرحله ساخت پروتز زیر زانو مصنوعی است.
در مراحل ساخت پروتز زیر زانو، چه نکات مهمی باید رعایت شود؟
وقتی که قرار است یک پروتز مخصوص زیر زانو ساخته شود، باید مراحل آن مو به مو اجرا شود. در این صورت است که می توان انتظار داشت، پروتز ساخته شده، کاربردی و موثر ظاهر شود. نکته دیگری که باعث می شود ساخت پروتز پا زیر زانو، کاربردهای زیادی داشته باشد، رعایت برخی نکات مهم در زمان ساخت آن است. در کلینیک های حرفه ای، به این موارد توجه شده و ساخت پروتز با توجه به آنها صورت می گیرد. از جمله عوامل تاثیر گذار بر ساخت پروتز مخصوص زیر زانو در مراکز پروتز پا در تهران به شرح زیر است:
- یکی از عوامل اثرگذار بر ساخت انواع پروتزهای زیر زانو، سن بیمار است.
- میزان فعالیت هایی که بیمار در طی روز انجام می دهد، دیگر عاملی است که روی نحوه ساخت تاثیر می گذارد. هر قدر میزان فعالیت های یک فرد بیشتر باشد، پروتز ساخت شده باید مقاوم تر بوده و با نیازهای کاربر تطابق بیشتری داشته باشد.
- حجم و شکل باقی مانده از اندام، عامل مهم دیگری است که روی ساخت پروتز تاثیر مستقیم می گذارد.
- در کلینیک های حرفه ای ساخت پروتز، وزن بیمار بر شکل و ساخت پروتزهای زیر زانو و قیمت پروتز پا زیر زانو تاثیر دارد.
- مراحل ساخت پروتز زیر زانو باید با توجه به برخی تغییراتی که در آینده ممکن است اتفاق افتد، انجام شود.
برای ساخت پروتز زیر زانو مصنوعی به کجا باید مراجعه کرد؟
مراحل ساخت پروتز زیر زانو را در این متن توضیح دادیم و سعی کردیم اطلاعاتی را در این رابطه در اختیار شما قرار دهیم. برای ساخت پروتزی که کاربردی بوده و فرد از داشتن آن احساس رضایت و راحتی داشته باشد، باید به کلینیک هایی مراجعه کرد که در آنها متخصصان و پزشکان ماهر مشغول به فعالیت و ساخت پروتز پا زیر زانو هستند.
یکی از مجموعه های معتبر و مطرح در حوزه ساخت انواع پروتز، کلینیک ارتوپد فنی پایار است. کارشناسان این مجموعه در تلاشند، پروتز زیر زانو، بالاترین خدمت را به فرد ارائه کند و به بهترین شکل ممکن، او را در انجام کارهایش یاری دهد.
در مورد اجزای به کار برده شده در مراحل ساخت پروتز زیر زانو چه می دانید؟
یکی از مهم ترین مراحل ساخت پروتز زیر زانو قرار دادن اجزاء پروتز در جای خود است. برخی از قطعات به کار برده شده در ساخت پروتزهای زیر زانو به شرح زیر است:
1- سوکت پروتز
برای ساخت پروتز پا زیر زانو، و بعد از اندازه گیری اندام باقیمانده و تهیه قالب از استامپ، سوکت ساخته می شود. سوکت ها می بایست با اندام های بدن تناسب و هماهنگی داشته باشند. برای افزایش استحکام سوکت ها از الیاف کربن و مواد ریز استفاده می کنند.
2- پایلون
پایلون، یک لوله از جنس تیتانیوم و یا استیل است و به سوکت متصل می شود. این قسمت وظیفه دارد وزن را از سوکت به پنجه پروتز زیر زانو منتقل کند. برای آنکه فرد در حین راه رفتن، راحت باشد، از پیچ های تنظیم قرار گرفته در ابتدای و انتهای پایلون استفاده می کنند. این پیچ ها به سوکت و پنجه متصل هستند و کارشناسان با تنظیم کردن آنها به فرد کمک می کنند تا طبیعی تر راه برود.
3-پنجه پروتزی
از دیگر اجزای به کار برده شده در ساخت پروتزهای زیر زانو می توان به پنجه پروتزی اشاره کرد. این قسمت انواع زیادی داشته و امروزه با مراجعه به کلینیک های ساخت پروتز می توانید از ساده ترین تا پیشرفته ترین آنها را سفارش دهید. پزشکان با توجه به ارزیابی که از بدن شما انجام می دهند یکی از انواع پنجه پروتزی را برایتان می سازند. این مورد روی قیمت پروتز پا زیر زانو اثر مستقیم دارد.
آیا می دانید قیمت پروتز زیر زانو با بیمه چقدر است؟
نه برای همه، اما برای درصد زیادی از کسانی که پایشان از زیر زانو قطع شده و مجبورند برای ساخت پروتز زیر زانو اقدام کنند، قیمت پروتز پا زیر زانو، یک دغدغه و نگرانی اصلی به شمار می رود. پاهای ما عضوی از انداممان هستند که به ما کمک می کنند فعالیت داشته باشیم و به کارهای روزانه خود برسیم؛ حال فردی که یک یا دو پایش از زیر زانو قطع شده است، اگر درآمد کافی هم نداشته باشد، زندگی، روی تلخ و ناخوشایند خود را به او نشان داده و قیمت پروتز زیر زانو دردی به دردهای قبلی اش می افزاید.
بیمه های دولتی که در کشورمان در حال فعالیت هستند، زیر بار پرداخت هزینه های ساخت پروتز پا زیر زانو نمی روند و کسانی که اندام خود را از دست داده اند، یا باید خود این هزینه های بالا را بپردازند و یا باید در گوشه خانه بمانند و به بیماری افسردگی مبتلا شوند. برخی از آنهایی که ممکن است شانس بیشتری داشته باشند، با کمک برخی افراد خیّر موفق می شوند هزینه ساخت پروتز زیر زانو را بدهند و زندگی جدیدی را شروع کنند. پروتزها با توجه به ماده ای که برای تولید آنها به کار شده است، طول عمر متفاوتی دارند و این موضوع نیز بر سایر نگرانی های تهیه پروتز زیر زانو و مشکلات آن افزوده است. برای اطلاعات بیشتر از شرایط بیمه پروتز ها می توانید مقاله جامع ( قیمت پروتز پا با بیمه چقدر است ) را مطلاعه کنید.
قیمت پروتز پا زیر زانو چه مقدار می باشد؟
آنچه که در تعیین قیمت پروتز پا زیر زانو(قیمت پروتز زیر زانو) و حتی دیگر پروتز ها مانند : قیمت پروتز مچ پا دخیل است تنها نوع پروتز انتخابی نیست، بلکه علاوه بر نوع پروتز عواملی دیگری هم تاثیر گذار خواهند بود. اینکه در ساخت پروتز زیر زانو از چه مواد و یا قطعاتی استفاده شود باعث می شود هزینه ی پروتز تغییر کند. طبعا هر چه کیفیت و هزینه ی مواد مصرفی بیشتر باشد قیمت پروتز هم بیشتر خواهد بود. ویژگی های منحصر به فردی که به صورت سفارشی برخی از پروتز ها دارا هستند بر هزینه ی پروتز می افزاید. به عنوان مثال پروتزی که ضد آب باشد از قیمت بالاتری برخوردار است. قابل توجه شما عزیزان پروتز های ضد آب شامل پنجه های ضد آب و قطعاتی از جنس تیتانیوم هستند. همچنین جنس قطعات باعث افزایش یا کاهش وزن پروتز می شود.
پا مصنوعی زیر زانو (قیمت پای مصنوعی زیر زانو) چقدر است؟
پا مصنوعی زیر زانو را بلافاصله بعد از قطع شدن پا از زیر زانو نصب نمی کنند. روزهای بعد از جراحی، در محل قطع عضو، ورم و زخم وجود دارد و شرایط برای نصب پروتز، خوب و نرمال نیست. معمولا برای ساخت پروتز پا زیر زانو باید صبر کرد تا ورم ها و زخم های بدن فرد به طور کامل بهبود پیدا کنند. نصب پروتز حدودا 2 تا 6 ماه طول می کشد. در طی این مدت، بیمار می تواند از پروتزهای موقت استفاده کند تا پروتز دائمی او آماده شود. ما در اینجا در خصوص انواع مختلف پروتز مصنوعی زیر زانو و نحوه راه رفتن با آن صحبت کرده و یک مرجع معتبر برای ساخت این پروتز و دریافت قیمت پای مصنوعی زیر زانو معرفی خواهیم کرد. مقاله “قیمت پای مصنوعی زیر زانو طبق نرخ 1401” را نیز مطالعه کنید؛ به دردتان می خورد.
انواع مختلف پا مصنوعی زیر زانو را بشناسید؟
پا مصنوعی زیر زانو در انواع مختلف ساخته می شود. یکی از موضوعاتی که باعث ایجاد انواع مختلف پروتز شده، ماده اولیه در تولید آنهاست. در تولید انواع پروتز مصنوعی مخصوص زیر زانو از پلی پروپیلن، فایبرگلاس و فیبر کربن استفاده می کنند. فیبر کربن یکی از جدیدترین متریال هایی است که برای ساخت پروتز استفاده می شود.
انواع پروتز ممکن است از فلز یا چوب نیز ساخته شود که تعداد آنها بسیار کم است و امروزه به ندرت کسی را می توان پیدا کرد که بخواهد یک پروتز مچ پا، پروتز انگشت پا ساخته شده از چوب یا فلز داشته باشد.
از دیگر انواع پروتزهای زیر زانو، پروتز سیلیکونی انگشتان پا است. سیلیکون از جمله متریال های سبک و با انعطاف پذیری بالاست. سیلیکون، این امکان را برای فرد به وجود آورده که بتواند انگشتان مصنوعی کاملا شبیه به انگشت طبیعی داشته باشد. قیمت پروتز پا زیر زانو از همه مناسب تر است.
ناگفته نماند، از فایبرگلاس نیز برای تولید پروتزهای زیر زانو استفاده می کنند. این ماده نیز دوام بالایی داشته و سبک است و گزینه خوبی برای ساخت یک پروتز با دوام به شمار می رود.
با پای مصنوعی زیر زانو چگونه راه برویم؟
وقتی فرد برای ساخت پروتز پا زیر زانو اقدام کرده و پا مصنوعی زیر زانو را نصب می کند، نباید انتظار داشته باشد که روز بعد از نصب این پروتز به خوبی و بدون هیچ مشکلی راه برود. معمولا کسانی که ناحیه زیر زانو را از دست می دهند و به جای آن، یک پروتز مصنوعی نصب می کنند، راحت تر می توانند تعادل خود را در هنگام راه رفتن حفظ کنند؛ زیرا در این افراد، مفصل زانو که یک عضو کمک کننده در ایجاد تعادل است، در جای خود قرار دارد.
پای مصنوعی زیر زانو اگر توسط کلینیک های ارتوپدی حرفه ای ساخته شده باشد، قدرت زیادی برای کمک کردن به بیمار دارد. این نوع پروتز، قابل اعتمادتر بوده و فرد با اعتماد به نفس بیشتری راه می رود. این گروه برای آنکه در هنگام راه رفتن هیچ مشکلی نداشته باشند، مجبورند تمرین کنند تا به کار با اندام مصنوعی مسلط شوند.
3 نکته مهم در طراحی پا مصنوعی زیر زانو که باید رعایت شود؟
اگر به بهترین کلینیک ارتوپد فنی ایران مراجعه کنید، تمام نکاتی را که در ادامه ذکر خواهیم کرد، در ساخت پروتز رعایت می کنند. ضمن اینکه این مراکز، می توانند قیمت پروتز پا زیر زانو را نیز به شما بگویند.
نکات مهم و اثرگذار در ساخت اندام مصنوعی به شرح زیرند:
1- سن فرد
یکی از مهم ترین نکاتی که در هنگام ساخت پروتز و قیمت پای مصنوعی زیر زانو باید مورد توجه قرار گیرد، سن فرد است. برخی انواع پروتز، مناسب نصب در یک گروه سنی نیستند؛ وظیفه تشخیص این مساله با کلینیک ارتوپدی فنی است.
2- میزان فعالیت
میزان فعالیت بیمار از دیگر موضوعات اثرگذار بر تعیین نوع پروتز است. کسی که اغلب حرکاتش در طی روز از نوع با ثبات است، می بایست از یک نوع پروتز، و کسی که حرکات پویا در اغلب فعالیت های او به چشم می خورد، باید برای ساخت پروتز پا زیر زانو از نوع دیگری استفاده کند.
3- انجام برخی فعالیت های خاص
یکی از قابلیت های ساخت پا مصنوعی زیر زانو، سفارشی سازی آن است. برخی افرادی که یک نوع فعالیت خاص را در طی روز انجام می دهند، مثلا کسانی که به ورزش شنا مشغولند، باید برای ساخت یک پروتز ضد آب اقدام کنند. هر چه فعالیت، خاص تر، نوع پروتز نیز خاص تر خواهد بود. قیمت پروتز پا زیر زانو مخصوص فعالیت های خاص، بالاتر است.
برای دریافت لیست قیمت پا مصنوعی زیر زانو چه کنیم؟
کسانی که پای آنها از زیر زانو قطع شده است، اولین کاری که برای کاهش چالش ها و مشکلات زندگی خود می بایست انجام دهند، اقدام برای ساخت و نصب پا مصنوعی زیر زانو است. از آنجایی که عوامل متفاوتی روی قیمت ساخت پروتز پا زیر زانو دخالت دارد، بهتر است لیست قیمت پای مصنوعی را داشت تا بتوان به کمک آن اقدام موثرتری برای ساخت پروتز های مخصوص زیر زانو انجام داد.
بهترین راهی که می توان برای دریافت این لیست قیمت پیشنهاد کرد، مراجعه کردن به کلینیک های ارتوپدی فنی است که در این حوزه فعالیت مدام و مستمر دارند. کارشناسان این کلینیک ها با توجه به عواملی که روی ساخت پروتز دخالت دارد، قیمت انواع پاهای مصنوعی را در اختیار شما قرار می دهند. شما با نگاه کردن به این لیست، باتوجه به نیازها و فعالیت هایی که دارید و همین طور با در نظر گرفتن بودجه ای که برای ساخت اندام مصنوعی در اختیار دارید می توانید یکی از انواع اندام های مصنوعی را سفارش دهید، نصب کنید و برای انجام کارهای روزانه خود از آن کمک بگیرید. لیست قیمت پروتز پا زیر زانو کمک بسیار خوبی برای انتخاب بهترین و کاربردی ترین نوع پروتز خواهد بود.
ویژگی های جدیدترین پای مصنوعی در ایران (بهترین پا مصنوعی زیر زانو) چیست؟
وقتی می خواهید جدیدترین پای مصنوعی در ایران را تهیه کنید باید به ویژگی های آن توجه و دقت داشته باشید. بهترین پا مصنوعی زیر زانو دارای مشخصات و ویژگی های زیر است:
1- سوکت آن مناسب است
سوکت هایی که نامتناسب هستند فشار زیادی را به ناحیه اتصال پروتز به بدن وارد می کنند و باعث می شوند پای فرد مطابق با شکل سوکت تغییر کند. سوکت های متناسب که برای تحمل وزن روی سطح ساخته شده اند، وزن فرد را با تمام سطح خود تحمل می کند.
2- لاینر آن عالی است
از دیگر مشخصات پروتزهای جدید در ایران مجهز شدن آنها به یک لاینر عالی است. مهم ترین وظیفه ای که این لاینرها به عهده دارند، توزیع فشار در سوکت است. این توزیع فشار باعث می شود متقاضیان راحتی بیشتری را بعد از ساخت پروتز پا زیر زانو و در زمان اتصال پروتز به بدن خود احساس کنند. قیمت لاینر همراه با قیمت پروتز پا زیر زانو محاسبه می شود.
3- از حالت فنری بهره می برند
از دیگر مشخصات پروتزهای امروزی که تاثیر بسزایی روی افزایش قیمت پای مصنوعی زیر زانو دارد، بهره بردن از حالت فنری است. سیستم های فنری به پاشنه پروتز، اضافه شده و به جذب شوک از زمین کمک می کنند. به این شکل، فرد در زمان راه رفتن می تواند رفتار طبیعی تری داشته باشد و به راحتی قدم بردارد.
برای کاهش قیمت پای مصنوعی زیر زانو چه راهی وجود دارد؟
یکی از نگرانی هایی که در مورد ساخت پروتز زیر زانو مطرح است، قیمت پای مصنوعی زیر زانو است. قیمت پروتز پا زیر زانو، یکی از نگرانی ها و دغدغه های اصلی کسانی است که پای خود را از زیر زانو از دست داده اند. نکته بسیار مهمی که در مورد قیمت انواع پروتز باید مورد توجه قرار دهید، ساخت یک نوع پروتز با بهترین متریال هاست. هر قدر پروتزی که الان سفارش می دهید، از نظر کیفی در سطح بهتری قرار داشته باشد، به این زودی ها مجبور نخواهید بود برای ساخت مجدد آن اقدام کنید؛ عمل کردن به این شکل، صرف یک هزینه اضافی را از روی دوش شما بر می دارد.
راهکار دیگری که به شما کمک می کند مجبور نباشید در آینده ای نزدیک برای ساخت پروتز پا زیر زانو اقدام کنید، ترفندهای مراقبتی از پروتز است. اگر به شکل زیر عمل کنید، عمر و دوام اندام مصنوعی تان افزایش پیدا خواهد کرد:
اندام باقیمانده تان را هر شب تمیز کنید و بعد از تمیز کردن، آن را به صورت کامل خشک کنید.
اگر می خواهید پوست اندام باقی مانده نرم و لطیف باقی بماند، از لوسیون های مناسب استفاده کنید. دقت داشته باشید، تمامی ماده لوسیون باید جذب پوست شود.
قسمت های داخلی پروتز را به صورت روزانه و با کمک یک صابون و پارچه مرطوب تمیز کنید.
پا مصنوعی زیر زانو از کجا تهیه کنم؟
به نظر شما، مرجعی که قرار است پا مصنوعی زیر زانو را بسازد، چقدر در افزایش کیفیت آن نقش است؟ آیا برای ساخت پروتز می توان به هر جایی مراجعه کرد؟ آیا نباید قبل از انتخاب یک کلینیک ارتوپدی فنی، تحقیقات مفصلی انجام داد؟
مسلما هر قدر یک کلینیک در کار خود حرفه ای تر بوده و با تعهد بیشتری برای ساخت پروتز اقدام کند، پروتزی که در نهایت ساخته می شود، ارزشمندی بیشتری داشته و به شکل شایسته تری می تواند نیازهای افراد درگیر با قطع عضو را برآورده کند. به همین دلیل بسیار مهم است که توصیه می کنیم برای ساخت انواع پروتز به حرفه ای های این حوزه، از جمله پایار مراجعه و قیمت پروتز پا زیر زانو را نیز از آنها دریافت کنید.
استفاده از متریال های با کیفیت، رعایت آخرین متدهای روز دنیا در ساخت پروتز و توجه به نیازهای فرد، باعث برتری کلینیک ارتوپدی فنی پایار به سایرین شده است.
با مراحل ساخت پروتز زیر زانو آشنا شوید!؟
شاید برای کسانی که می خواهند جهت ساخت پروتز زیر زانو اقدام کنند، دانستن مراحل ساخت این نوع پروتز، مهم و یا شاید جذاب باشد. مراحل ساخت پروتز زیر زانو به شرح زیر است:
1-فرد در اولین قدم می بایست به یک پزشک مراجعه کند. در این جلسه، پزشکان وضعیت او را مورد بررسی قرار می دهند و راهنمایی های لازم برای گرفتن بهترین تصمیم را به او ارائه می کنند.
2- در قدم بعدی، آستر ساخته می شود. آستر همان قسمتی است که افراد می پوشند تا پروتز در تماس مستقیم با پوست قرار نگیرد و آسیبی به آن وارد نکند. آسترها یکی از عوامل تاثیر گذار بر قیمت پروتز زیر زانو به شمار می روند؛ زیرا انواع و اقسام متفاوت دارند.
3-در مرحله بعدی، سوکت تشخیصی ساخته می شود. در ساخت این نوع سوکت از پلاستیک استفاده می شود.
4-آخرین مرحله از مراحل ساخت و تهیه پروتز زیر زانو، ساخت سوکت نهایی است. بهترین سوکتی که افراد می توانند نصب کنند، سوکتی است که در ساخت آنها از فیبر کربن استفاده شده است.
در همه کلینیک هایی که به صورت حرفه ای در حوزه ساخت پروتزهای زیر زانو فعالیت می کنند، همه مراحل ذکر شده در بالا با رعایت کوچک ترین جزئیات صورت می گیرد. امیدوراریم با خواندن این قسمت از مقاله اطلاعات بیشتری در مورد مراحل ساخت پروتز مخصوص زیر زانو به دست آورده باشید.
پروتز زیر زانو چگونه ساخته می شود؟
فردی که پای خود را از زیر زانو از دست داده است، باید مراحل ساخت پروتز زیر زانو را پشت سر گذارد و در طی این مسیر هیچ چاره ای جز صبر و شکیبایی ندارد. وقتی قطع عضو در یکی از اندام های اصلی و اساسی بدن، مانند دست و پا به وقوع می پیوندد، فرد باید به یک کلینیک ارتوپد فنی مراجعه کرده و برای ساخت پروتز اقدام کند.
از آنجایی که زندگی افراد درگیر با قطع پا دچار چالش های زیادی می شود، لازم است که اقدام جدی برای ساخت و دریافت قیمت پروتز پا زیر زانو صورت گیرد. اگر علاقه مندید در مورد ساخت پروتز پا زیر زانو اطلاعات کاملی به دست آورید، در ادامه با ما همراه باشید.
آیا می دانید پروتز زیر زانو از چه اجزایی تشکیل شده است؟
اندام هایی که نقش اساسی در انجام فعالیت های روزانه مان دارند، بیش از سایر قسمت ها در معرض خطر قطع شدگی هستند. پروتز زیر زانو، یک نوع پروتز کاربردی برای کسانی است که پایشان از ناحیه زیر زانو قطع شده است. فردی که دچار قطع شدگی از زیر زانو شده است، برای آنکه جای خالی اندام قطع شده را پر کند، مجبور است برای ساخت اقدام کند.
نکته ای که در مراحل ساخت پروتز زیر زانو مورد توجه قرار دارد، اجزای این نوع پروتز است. اگر اجزای به کار برده شده در ساخت پروتز، کیفیت بالایی داشته باشند، عملکرد پروتز، دستخوش تغییرات منفی نخواهد شد و اینجاست که می توان گفت، پروتز ساخته شده به دلیل اجزایی که دارد، می تواند بسیاری از مشکلات کاربر را حل کند. اجزای پروتز زیر زانو به شرحی است که در ادامه آورده ایم:
- آستر
- پیستون
- اسکلت پا
- سوکت
- پوشش نهایی
در مراحل ساخت پروتز زیر زانو به نوع آن توجه می شود و ممکن است در برخی پروتزها، علاوه بر قطعاتی که در بالا نام بردیم، قطعات دیگری نیز به کار برده شود. هر یک از این قطعات به نوبه خود باعث تغییر قیمت پروتز پا زیر زانو خواهند شد.
مراحل ساخت پروتز زیر زانو را در ادامه به صورت گام به گام و مرحله به مرحله توضیح دادیم و سعی کردیم اطلاعات خوبی را در این رابطه در اختیار شما قرار دهیم. امیدواریم این اطلاعات بتوانند در ساخت و نصب یک پروتز کاربردی، کمک کننده باشند.
1- در مرحله اول ساخت پروتز پا زیر زانو، مراجعه به پزشک در اولویت قرار دارد
فردی که به هر دلیلی پای خود را از دست داده است، برای آنکه کیفیت زندگی اش دچار اختلال نشود، مجبور است برای ساخت پروتز به یک کلینیک ارتوپد فنی معتبر و مطرح مراجعه کند.
پزشک متخصص حاضر در این کلینیک ها، زخم های فرد را بررسی می کند و سپس برای ساخت متناسب ترین نوع پروتز تصمیم می گیرد. برای آنکه پروتز به خوبی در جای خود نصب شود، بیمار می بایست صبر کند تا کلیه ی زخم ها بهبود پیدا کرده و هر گونه تورم و زخم فروکش کند.
2- ساخت آستر در مرحله بعدی است
در ادامه مراحل ساخت پروتز زیر زانو، آستر نیز باید ساخته شود. وقتی تمام معاینات انجام شد و بیمار تحت بررسی قرار گرفت، نوبت به ساخت آستر خواهد رسید. آستر همان پوششی است که فرد قبل از نصب پروتز، روی قسمت های باقیمانده از بدنش می پوشد. این آستر به فرد کمک می کند تا پروتز هیچ آسیبی به بدن او وارد نکند. نوع آستر روی قیمت پروتز پا زیر زانو تاثیر دارد.
مزیت دیگری که نصب آستر دارد، جذب نیروهایی است که در زمان راه رفتن به بدن فرد وارد می شود. فردی که در حال راه رفتن با پروتز زیر زانو است، در معرض برخی نیروهای خارجی قرار دارد. این آستر، نیروهای وارده به بدن را جذب کرده و به فرد کمک می کند در شرایط راحت تری راه برود.
آسترها انواع و اقسام متفاوت دارند و پزشک با توجه به نوع پوست، سطح فعالیت فرد، شکل زانوی فرد، شرایطی که فرد در آن قرار دارد، میزان برجستگی سطح و برخی عوامل دیگر، آن را می سازد. در برخی شرایط، پزشک با توجه به مصلحت هایی که در نظر می گیرد، آسترها را به صورت سفارشی می سازد.
3- نصب ساخت سوکت تشخیصی از دیگر مراحل ساخت پروتز زیر زانو است
بعد از ساخت پروتز پا زیر زانو و ساخت آستر، نوبت به ساخت سوکت تشخیصی است. برای ساخت سوکت از پلاستیک محکم استفاده می کنند. سوکت ها در اتصال آداپتور و پیچ به عضو باقی مانده نقش دارند. نوع سوکت روی قیمت پروتز پا زیر زانو اثر می گذارد.
به مرور زمان، کسانی که پروتز زیر زانو نصب می کنند، با کاهش حجم اندام باقی مانده مواجه می شوند. در این شرایط و برای آنکه سوکت نیز سست نشود، بهتر است فرد جوراب به پا کند. این جوراب ها شماره های متفاوتی دارند و بر اساس شماره، رتبه بندی شده اند. هر قدر شماره جوراب بیشتر باشد، ضخامت جوراب ها بیشتر است.
4-ساخت سوکت نهایی آخرین مرحله ساخت پروتز است
آخرین مرحله از مراحل ساخت پروتز زیر زانو ساخت سوکت نهایی و چند لایه است. این سوکت ها، تثبیتی هستند و در جای خود روی پای بیمار نصب می شوند. یکی از بهترین انواع سوکت های چند لایه، سوکت فیبر کربن است؛ این سوکت، بسیار سبک است و انعطاف پذیری بالایی دارد.
سوکت ها را با توجه به رنگ پوست بیمار و به صورت سفارشی می سازند. وقتی پروتز ساخته شد و در اختیار بیمار قرار گرفت، فرد باید تحت آموزش قرار گیرد تا بتواند به کمک آن راه برود. این مرحله آخرین مرحله ساخت پروتز زیر زانو مصنوعی است.
در مراحل ساخت پروتز زیر زانو، چه نکات مهمی باید رعایت شود؟
وقتی که قرار است یک پروتز مخصوص زیر زانو ساخته شود، باید مراحل آن مو به مو اجرا شود. در این صورت است که می توان انتظار داشت، پروتز ساخته شده، کاربردی و موثر ظاهر شود. نکته دیگری که باعث می شود ساخت پروتز پا زیر زانو، کاربردهای زیادی داشته باشد، رعایت برخی نکات مهم در زمان ساخت آن است. در کلینیک های حرفه ای، به این موارد توجه شده و ساخت پروتز با توجه به آنها صورت می گیرد. از جمله عوامل تاثیر گذار بر ساخت پروتز مخصوص زیر زانو در مراکز پروتز پا در تهران به شرح زیر است:
- یکی از عوامل اثرگذار بر ساخت انواع پروتزهای زیر زانو، سن بیمار است.
- میزان فعالیت هایی که بیمار در طی روز انجام می دهد، دیگر عاملی است که روی نحوه ساخت تاثیر می گذارد. هر قدر میزان فعالیت های یک فرد بیشتر باشد، پروتز ساخت شده باید مقاوم تر بوده و با نیازهای کاربر تطابق بیشتری داشته باشد.
- حجم و شکل باقی مانده از اندام، عامل مهم دیگری است که روی ساخت پروتز تاثیر مستقیم می گذارد.
- در کلینیک های حرفه ای ساخت پروتز، وزن بیمار بر شکل و ساخت پروتزهای زیر زانو و قیمت پروتز پا زیر زانو تاثیر دارد.
- مراحل ساخت پروتز زیر زانو باید با توجه به برخی تغییراتی که در آینده ممکن است اتفاق افتد، انجام شود.
برای ساخت پروتز زیر زانو مصنوعی به کجا باید مراجعه کرد؟
مراحل ساخت پروتز زیر زانو را در این متن توضیح دادیم و سعی کردیم اطلاعاتی را در این رابطه در اختیار شما قرار دهیم. برای ساخت پروتزی که کاربردی بوده و فرد از داشتن آن احساس رضایت و راحتی داشته باشد، باید به کلینیک هایی مراجعه کرد که در آنها متخصصان و پزشکان ماهر مشغول به فعالیت و ساخت پروتز پا زیر زانو هستند.
یکی از مجموعه های معتبر و مطرح در حوزه ساخت انواع پروتز، کلینیک ارتوپد فنی پایار است. کارشناسان این مجموعه در تلاشند، پروتز زیر زانو، بالاترین خدمت را به فرد ارائه کند و به بهترین شکل ممکن، او را در انجام کارهایش یاری دهد.
در مورد اجزای به کار برده شده در مراحل ساخت پروتز زیر زانو چه می دانید؟
یکی از مهم ترین مراحل ساخت پروتز زیر زانو قرار دادن اجزاء پروتز در جای خود است. برخی از قطعات به کار برده شده در ساخت پروتزهای زیر زانو به شرح زیر است:
1- سوکت پروتز
برای ساخت پروتز پا زیر زانو، و بعد از اندازه گیری اندام باقیمانده و تهیه قالب از استامپ، سوکت ساخته می شود. سوکت ها می بایست با اندام های بدن تناسب و هماهنگی داشته باشند. برای افزایش استحکام سوکت ها از الیاف کربن و مواد ریز استفاده می کنند.
2- پایلون
پایلون، یک لوله از جنس تیتانیوم و یا استیل است و به سوکت متصل می شود. این قسمت وظیفه دارد وزن را از سوکت به پنجه پروتز زیر زانو منتقل کند. برای آنکه فرد در حین راه رفتن، راحت باشد، از پیچ های تنظیم قرار گرفته در ابتدای و انتهای پایلون استفاده می کنند. این پیچ ها به سوکت و پنجه متصل هستند و کارشناسان با تنظیم کردن آنها به فرد کمک می کنند تا طبیعی تر راه برود.
3-پنجه پروتزی
از دیگر اجزای به کار برده شده در ساخت پروتزهای زیر زانو می توان به پنجه پروتزی اشاره کرد. این قسمت انواع زیادی داشته و امروزه با مراجعه به کلینیک های ساخت پروتز می توانید از ساده ترین تا پیشرفته ترین آنها را سفارش دهید. پزشکان با توجه به ارزیابی که از بدن شما انجام می دهند یکی از انواع پنجه پروتزی را برایتان می سازند. این مورد روی قیمت پروتز پا زیر زانو اثر مستقیم دارد.
قیمت پروتز پا زیر زانو با بیمه تکمیلی (هزینه پروتز زانو با بیمه تکمیلی) چقدر است؟
یکی از نگرانی ها و دغدغه هایی که برای متقاضیان ساخت اندام های مصنوعی وجود دارد، بحث مالی است. برخی انواع پروتز قیمت بالایی دارند و به همین دلیل شاید همه افراد نتوانند از پس هزینه ساخت آن برایند. موضوعی که برای رفع نگرانی این گروه می توانیم بیان کنیم، استفاده از خدماتی است که بیمه های تکمیلی ارائه می کنند.
درست است که هزینه ساخت پروتز پا زیر زانو (هزینه پروتز زانو با بیمه تکمیلی) توسط بیمه های دولتی کشور پرداخت نمی شود، اما بیمه های خصوصی با توجه به تعهداتی که دارند و با در نظر گرفتن حق بیمه ای که شما به آنها پرداخت می کنید، خدماتی را در حوزه ساخت و نصب پروتز پا زیر زانو به شما ارائه می کنند و قادرند مقداری از هزینه ی ساخت را جبران کنند.
اگر می خواهید در جریان قیمت اندام های مصنوعی با بیمه تکمیلی قرار گیرید، بهتر است اول از همه با شرکت بیمه تکمیلی تان تماس بگیرید. در طی این تماس می توانید از کارشناسان بیمه بپرسید که تا چه حد از هزینه پروتزها را پرداخت می کنند. این بهترین راه برای کاهش هزینه ساخت این پروتزهاست. در ضمن، به یاد داشته باشید در اینجا منظور ما از پروتز زانو، همان پروتز پا زیر زانو است.
آیا ساخت سوکت روی قیمت پروتز پا زیر زانو تاثیر می گذارد؟
یکی از مهم قطعات در انواع پروتزها، سوکت است. سوکت همان قطعه ای است که باعث می شود اندام باقیمانده و پروتز به هم متصل شوند. اگر در ساخت این قطعه، جزئیات و استانداردها رعایت نشود، فرد نمی تواند راه برود و هر هزینه ای که از بابت قیمت پروتز زیر زانو نیز پرداخت شده است، عملا به هدر می رود. پس به همه کسانی که می خواهند برای ساخت پروتز پا اقدام کنند، توصیه می کنیم در اولین قدم به کلینیک های ارتوپدی فنی معتبر در کشور، همچون پایار مراجعه کنند.
درست است که افراد در انتهای کار و بعد از ساخت اندام مصنوعی، هزینه ای جداگانه بخاطر سوکت پا پرداخت نمی کنند، اما هر چه قدر این قطعه، حرفه ای تر ساخته شده باشد، موجب می شود که قیمت پروتز زیر زانو افزایش پیدا کند. نکته دیگری که خوب است در این رابطه بدانید این است که سوکت ها را متناسب با بدن بیمار و وضعیت اندام او می سازند. در ساخت این قطعه از متریال هایی که حساسیتی در بدن فرد به وجود نمی آورد استفاده می کنند. از جمله این مواد می توان به لمینت یا مواد ترموپلاستیک اشاره کرد. سوکت ها به این دلیل که به فرد اجازه می دهند وزن خود را روی پروتز بیندازد، از اهمیت بسیاری بالایی برخوردارند.
آیا یکی از مشکلات نصب و ساخت پروتز پا زیر زانو، عفونت پروتز زانو است؟
یکی از نگرانی هایی که ممکن است برخی افراد در مورد پروتز مخصوص پا زیر زانو داشته باشند، عفونت پروتز زانو است. همان طوری که همه ما می دانیم اگر در یکی از قسمت های بدن ما عفونت ایجاد شود، باید هر چه سریع تر برای درمان آن اقدام کرد؛ زیرا مشخص نیست که در صورت بی توجهی به این مساله، چه عوارض و مشکلات دیگری پدید می آید.
این نگرانی، کاملا به جا و صحیح است، اما در مورد پروتز پا زیر زانو نگرانی جایی ندارد؛ زیرا این نوع پروتز به صورت خارجی نصب می شود، در حالی که عفونت، مخصوص آن دسته از پروتز هایی است که به صورت داخلی نصب می شوند. به این پروتزهای داخلی یا اندام های مصنوعی داخلی، ایمپلنت گفته می شود. از آنجایی که قسمتی از پروتز ایملپنت به استخوان فرد متصل می شود به همین دلیل احتمال بروز عفونت، اندکی بالاست. معمولا مراجعه به جراحان معتبر و زبده، درصد بروز این عفونت را به شدت کاهش می دهد.
توصیه می کنیم اگر می خواهید خیالتان از بابت پرداخت قیمت پروتز پا زیر زانو راحت بوده باشد و مطمئن باشید که یک پای مصنوعی زیر زانو با کیفیت خریداری می کنید، به کلینیک های معتبر کشور مانند پایار مراجعه کنید. کارشناسان این مرکز تمام تلاش خود را به کار می گیرند تا یک پروتز کاربردی در اختیار شما قرار گیرد.
دلایل قطع پا زیر زانو و ایجاد الزام برای فرد جهت ساخت پروتز پا زیر زانو چیست؟
قطع شدن پا از زیر زانو یکی از آن اتفاقاتی است که برای هر فردی ممکن است بیفتد. ما در اینجا می خواهیم برخی دلایل قطع شدن پا از زیر زانو را بیان کنیم. این دلایل به این شرح است:
- تصادف های رانندگی
- حادثه در زمان کار
- تومور
- سرمازدگی شدید
- افزایش ضخامت در بافت های عصبی
- بروز عفونت هایی که با آنتی بیوتیک قابل درمان نیستند
از دیگر دلایل قطع پا زیر زانو در افراد مختلف می توان به بیماری دیابت اشاره کرد. کسانی که دیابت دارند شدت جریان خون در بدن شان به شدت کاهش پیدا می کند. وقتی که جریان خون کم می شود، درمان و بهبود زخم ها با اختلال مواجه شده و باعث می شود که کم کم بیماری هایی مانند قانقاریا بروز پیدا کنند. وقتی که پای فرد، قطع می شود او مجبور است برای آنکه راحت تر راه برود، جهت ساخت و نصب پروتز پا زیر زانو اقدام کند.
دیابتی هایی که نمی خواهند این شرایط برای شان ایجاد شود بهتر است اقدامات پیشگیرانه انجام دهند. از جمله این اقدامات پیشگیرانه برای اجتناب از ساخت و پرداخت قیمت پروتز پا زیر زانو می توان به این موارد اشاره کرد:
- کسی که دیابت دارد و نمی خواهد دائما نگران قطع پا و اقدام برای ساخت پروتز پا باشد بهتر است هر روز، پاهای خود را به دقت بررسی کنید. بین انگشتان، کف پا، کناره های پا، پاشنه انگشتان و به صورت خلاصه، همه قسمت های پیدا و پنهان پا باید به دقت بررسی شوند. در جاهایی بررسی، کار سختی است فرد می تواند از آینه استفاده کند.
- شستن پاها دیگر کاری است که می توان جهت پیشگیری از نصب و ساخت پروتز پا زیر زانو انجام داد. کسانی که دیابت دارند بهتر است هر روز پاهای خود را با آب و صابون بشوند. شستن با آب داغ به هیچ وجه توصیه نمی شود؛ چرا که آب داغ به پوست پای فرد آسیب وارد می کند.
- خشک کردن پاها بعد از شستن آنها نیز یک اقدام پیشگیرانه جهت جلوگیری از قطع پا و پرداخت قیمت پروتز پا زیر زانو است. خوب است همه نقاط خیس پا را با کمک یک دستمال تمیز و نرم خشک کنید و به خاطر داشته باشید، در نقاطی که مرطوب هستند عفونت خیلی سریع تر بروز پیدا کرده و باعث قطع عضو می شود، و در این شرایط، تنها کاری که فرد می تواند انجام دهد نصب پروتز پا زیر زانو است. پس، یک دیابتی وقتی که پای خود را می شوید باید همه قسمت ها و حتی بین انگشتان را خیلی خوب خشک کند.
بهترین راه برای ساخت پروتز زیر زانوی سیلیکونی چیست؟
یکی از انواع پروتزهایی که برای افراد ساخته می شود، پروتز پا زیر زانو سیلیکونی است. در ساخت این نوع اندام مصنوعی از ماده ای انعطاف پذیر به نام سیلیکون استفاده می کنند. پروتزهایی که با این متریال ساخته می شود، توخالی و بسیار سبک هستند. خوب است افرادی برای ساخت پروتز زیر زانوی سیلیکونی اقدام کنند که فعالیت های آنها زیاد نیست و مجبور نیستند که دائما پیاده روی کنند.
قیمت پروتز پا زیر زانو سیلیکونی، بسیار مناسب و ارزان تعیین شده است. این مناسب بودن و پایین بودن قیمت به دلیل عملکرد ساده ای است که پروتز زیر زانو سیلیکونی دارد. برای آنکه بقیه متوجه نشوند پای فرد از زیر زانو قطع شده است این پروتز نصب می شود تا او اعتماد به نفس لازم برای حضور در جامعه را پیدا کند.
گروه دیگری که برای ساخت پروتز پا زیر زانو سیلیکونی اقدام می کنند، کسانی اند که پروتزهای هوشمند نصب کرده اند. ظاهر این پروتزها کمی عجیب به نظر می رسد و برای آنکه این ظاهر عجیب توجه بقیه را جلب کند، افراد برای ساخت پروتزهای زیر زانو سیلیکونی اقدام می کنند. برای ساخت این نوع پروتز باید به مراکز و کلینیک های ارتوپدی فنی مطرح در کشور، مانند پایار مراجعه کنید. در آنجا با توجه به شرایطی دارید و با در نظر گرفتن همه نیازهایتان یک نوع پروتز کاربردی برای شما ساخته می شود.
پروتز زیر زانو مدولار چیست؟
کسی که پای او از ناحیه زیر زانو قطع می شود، انتخاب های گوناگونی برای پر کردن جای خالی اندام قطع شده خواهد داشت. یکی از انواع پروتزهایی که فرد می تواند برای ساخت آن اقدام کند، پروتز مدولار است. برای ساخت پروتز پا زیر زانو از نوع مدولار باید به کلینیک ها و مراکز ارتوپدی فنی مراجعه کرد که تجربه و سابقه قابل قبولی برای ساخت این نوع پروتز دارند.
نکته قابل توجهی که در مورد این نوع پروتز پا زیر زانو به چشم می خورد، وجود یک بخش مرکزی در آن است. در این بخش مرکزی از متریال هایی چون، تیتانیوم، آلومینیوم و استیل استفاده می کنند. استفاده از این فلزات در افزایش دوام و بقای این نوع پروتز تاثیر بسزایی دارند. از جمله مزیت هایی که می توان در مورد این نوع پروتز بیان کرد، این است که در صورت خرابی یکی از قطعات، امکان تعویض آن با قطعات سالم نیز وجود دارد.
نکته ای که خوب است در مورد پروتز زیر زانو مدولار به آن توجه داشته باشید، قیمت است. قیمت این نوع پروتز به دلیل مزیت ها و ویژگی های خاصی که دارد از قیمت پروتز پا زیر زانو که چنین خصوصیاتی را ندارد، بالاتر است. این نوع اندام مصنوعی یکی از مدرن ترین پروتزهای زیر زانو به شمار می رود.
موضوع دیگری که لازم می دانیم در ادامه بحث در خصوص پروتز پا زیر زانو از نوع مدولار مطرح کنیم، نحوه راه رفتن با آن است. تا زمانی که فرد نحوه راه رفتن با این پروتز را آموزش نبیند نمی تواند با آن راه برود. به همین جهت، کارشناسانی که این نوع پروتز را ساخته و در اختیار فرد قرار داده اند، نحوه نصب و راه رفتن را نیز آموزش می دهند.
یکی از روش های راه رفتن با این نوع پروتز، استفاده از وسایل کمکی است. کسانی که برای ساخت پروتز پا زیر زانو مدولار اقدام کرده و آن را نصب کرده اند، می توانند دو دست خود را به یک صندلی یا پیشخوان آشپزخانه بگیرند و به این شکل راه بروند. نکته مهمی که این گروه باید به آن توجه داشته باشند، اجتناب از انداختن کل وزن روی پای پروتزی است. این افراد باید سعی کنند در زمان راه رفتن، وزن خود را بین دو پا انداخته و از آوردن فشار به پای پروتزی اجتناب کنند. این عمل باعث آسیب به پای مصنوعی خواهد شد.
در ادامه، هر قدر که فرد تسلط بیشتری پیدا کرد و توانست با آن راه برود، می بایست خیلی آهسته و آرام قدم بردارد. متخصصان فیزیوتراپی هر تمرینی که لازم باشد به شما آموزش می دهند و نیازی نیست که از این بابت نگرانی خاصی به خود راه بدهید. این کارشناسان می توانند شما را در جریان قیمت پروتز پا زیر زانو نیز قرار دهند.
نکات تکمیلی در مورد ساخت پروتز پا زیر زانو مدولار!؟
پروتز زیر زانو مدولار یکی از انواع پروتز مدرن به شمار می رود و با توجه به آخرین متدهای ساخت پروتز در دنیا ساخته شده است. قطع عضو، حتی اگر قطع یک بند انگشت باشد، زندگی فرد را تحت تاثیر قرار می دهد؛ این اثر، زمانی که یکی از اصلی ترین اعضای بدن مانند پا قطع می شود، نگران کننده تر، ناخوشایندتر و عذاب آورتر به نظر می رسد. ویژگی های به کار برده شده در ساخت پروتز پا زیر زانو مدولار، بسیاری از مشکلات قطع عضو را حل می کند.
اگر خودتان و یا یکی از عزیزانتان در اثر یک حادثه پای خود را از دست داده، وظیفه دارید با انواع پروتز پا که شامل پروتز مخصوص زیر زانو، پروتز مخصوص بالای زانو، پروتز مخصوص لگن، پروتز مخصوص انگشت پا آشنا شده و اطلاعاتتان را در مورد آنها تکمیل کنید. ما در این جا به معرفی یکی از انواع پروتزهای زیر زانو که مدولار نام دارد، خواهیم پرداخت و در مورد مزیت و قیمت پروتز پا زیر زانو از نوع مدولار نکاتی را بیان خواهیم کرد.
پروتز مدولار یکی از انواع پروتز پا زیر زانو به شمار می رود. کسانی که پای خود را از ناحیه زیر زانو از دست داده اند، برای آنکه بتوانند راه بروند و به کارهای شخصی خود رسیدگی کنند، مجبورند برای ساخت و سفارش این نوع پروتز اقدام کرده و آن را نصب کنند و از ویژگی این نوع پروتز به نحو احسن بهره ببرند.
با توجه به پیشرفت های قابل ملاحظه ای که امروزه در حوزه ساخت انواع پروتز پا زیر زانو به وجود آمده است، افراد دچار قطع شرایط راحت تری را در مقایسه با گذشته تجربه می کنند و می توانند کیفیت زندگی شان را به کیفیت روزهای قبل از قطع عضو نزدیک کنند.
پاهای مصنوعی مدولار، مجهز به یک بخش مرکزی هستند. این بخش مرکزی از آلومینیوم، استیل و یا تیتانیوم ساخته شده است و به همین سبب، هم از نظر کیفیت در سطح خوبی قرار دارد و هم بسیار سبک و کم وزن است. رعایت این خصوصیات در ساخت پروتز پا زیر زانو مدولار به فرد کمک می کند تا درد و ناراحتی زیادی از بابت قطع پای خود تجربه نکند.
یکی دیگر از مزیت هایی که این نوع پروتز وجود دارد، قابلیت تعویض قطعات آن است. اگر یک قطعه در این نوع پروتز خراب شود و یا آسیب ببیند، متخصصان ساخت پروتز به راحتی و تنها با تعویض قطعه معیوب مشکل را حل می کنند. با این مزیت ارزشمند، نیازی نیست که بیمار برای خرید و پرداخت قیمت پروتز پا زیر زانو نو و جدید اقدام کند و به این شکل، در هزینه های او صرفه جویی زیادی خواهد شد. این مورد، شاخص ترین مزیت پروتز های زیر زانو مدولار است.
شاخص ترین مزیت های پروتز زیر زانو مدولار چیست؟
پروتز پا زیر زانو مدولار را با توجه به آخرین و مدرن ترین متدهای روز دنیا می سازند و به همین دلیل است که مزیت های زیادی در آن به چشم می خورد. کسانی که از زانو به پایین خود را از دست داده اند باید در مورد مزیت های این اندام مصنوعی اطلاعات کافی داشته باشند تا بتوانند در نهایت با چشمانی باز و اطمینان خاطر، برای ساخت و سفارش این پروتز اقدام کنند. مهم ترین نکاتی که در توضیح مزیت ساخت پروتز پا زیر زانو مدولار می توان بیان کرد به شرح زیر است:
- در ساخت پروتز زیر زانو مدولار از مقاوم ترین و سبک ترین مواد از جمله استیل، فیبر کربن و تیتانیوم استفاده می شود.
- با توجه به میزان فعالیت بیمار، می توان از انواع پروتز پنجه برای کمک به افراد دچار قطع عضو از زیر زانو استفاده کرد.
- کسانی که می خواهند طبیعی و بدون مشکل راه بروند، می بایست برای نصب و پرداخت قیمت پروتز پا زیر زانو مدولار اقدام کنند.
- قابلیت تنظیم بخش های مختلف از دیگر مزیت های این نوع پروتز به شمار می رود. اگر قسمت های متفاوت این نوع پروتز به درستی تنظیم شوند، نیروی کمتری به استامپ فرد دچار قطع عضو وارد شده و راحت تر راه می رود. این، مهم ترین ویژگی این پا مصنوعی به شمار می رود.
- قابلیت تعویض قطعات از دیگر مزیت های مهم این نوع اندام مصنوعی به شمار می رود.
آیا در مورد یادگیری نحوه ایستادن به کمک پروتز زیر زانو چیزی می دانید؟
نحوه ایستادن روی پروتز موضوعی است که بعد از ساخت پروتز پا زیر زانو از نوع مدولار باید به آن توجه داشت. یکی از راه های یادگیری، کمک گرفتن از دو دست و ایستادن با استفاده از وسایلی مانند صندلی، پیشخوان آشپزخانه یا دو میله موازی است. در این شرایط می بایست وزن خود را یک بار بر هر دو پا و یک بار فقط بر پای پروتزی بیندازید. بعد از آن تنها از یک دست خود استفاده کنید و دوباره از چند انگشت خود کمک بگیرید. در نهایت می بایست بدون کمک میله یا وسایل حمایتی روی پای خود بایستید و با کمک پروتز پا زیر زانو راه بروید.
وقتی که به ایستادن روی پروتز عادت کردید، لازم است قدم زدن با پای پروتزی را شروع کنید. در تمرینات قدم زدن با پروتز، میبایست وزن خود را روی پا بیندازید و سپس پای پروتزی را به یک سمت بکشید و وزن خود را روی آن قرار دهید.
حال باید پای دیگر خود را به سمت پایی که پروتز پا زیر زانو دارد ببرید و چندین بار این مراحل را تکرار کنید. متخصص فیزیوتراپی تعداد تکرار حرکات را تعیین می کند. همچون یادگیری ایستادن بر پای پروتزی، قدم زدن با پروتز زیر زانو را تا جایی انجام دهید تا بدون کمک گرفتن از وسایل حمایتی راه بروید و مشکلی نداشته باشید. برای بهره بردن از ویژگی این نوع پروتز باید نحوه استفاده از آن را به صورت کامل یاد بگیرید. برای آنکه در جریان قیمت پروتز پا زیر زانو قرار بگیرید خوب است با کلینیک های ارتوپدی فنی صحبت کنید.
چه عواملی بیشترین تاثیر را بر قیمت پروتز پا زیر زانو مصنوعی از نوع مدولار دارد؟
قیمت پروتز زیر زانو مدولار تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد و چون می توان قطعات خراب آن را به راحتی تعویض کرد، از نظر اقتصادی به صرفه تر است. هر چند که این پروتز به دلیل مزیت های بی شماری که دارد گران قیمت تر است، اما نکته مشترکی که بین استفاده کننده پروتز های مدولار دیده می شود این است که کمتر کسی بعد از نصب و ساخت پروتز پا زیر زانو مدولار، حاضر می شود آن را با نوع دیگری از پروتز عوض کند.
عواملی که روی قیمت و ویژگی های این نوع پروتز تاثیری مستقیم و واضح دارند، شامل جنس و مواد اولیه به کار برده شده در تولید آن است. هر چه مواد و متریال به کار رفته در ساخت این نوع پروتز مقاومت بالاتری داشته باشد و بیمار حس راحت تری را با آن تجربه کند، قیمت این اندام مصنوعی نیز افزایش پیدا می کند.
گرچه ممکن است در حال حاضر قیمت بالایی برای ساخت و نصب پروتز پا زیر زانو بپردازید، اما این پای مصنوعی در بازه زمانی طولانی مدت از نظر اقتصادی برای شما به صرفه است. این نیز در نوع خود، یک مزیت پروتز پا زیر زانو مدولار به شمار می رود.
در برخی از پروتزها اگر یک قطعه خراب شود، شما مجبورید پروتز پا زیر زانو را به صورت کامل تعویض کنید که این به معنی تحمیل یک هزینه اضافه خواهد بود، اما در پروتز مدولار با تعویض قطعه خراب، تنها مجبورید هزینه یک قطعه را بپردازید و نیازی به ساخت پروتز پا زیر زانو مدولار جدید نخواهید داشت.
ساخت و تعیین قیمت پروتز پا زیر زانو مدولار با توجه به چه پارامترهایی صورت می گیرد؟
همان طوری که بارها و بارها اشاره کردیم، پروتزها به دنیای ما انسان ها قدم گذاشته اند تا کسانی که از قطع عضو و مشکلات ناشی از آن رنج می برند، بتوانند به زندگی عادی و نرمال خود بازگردند. یکی از انواع پروتزهایی که این روزها سروصدای زیادی به پا کرده است، پروتز مخصوص زیر زانو مدولار است. این پروتز، یکی از جدیدترین انواع پروتز است و فرد به کمک آن می تواند راحت تر راه برود. وقتی به یک کلینیک ساخت پروتز مراجعه می کنید، با توجه به شرایطی که در آن قرار دارید، برای ساخت و تهیه این نوع اقدام می شود.
از جمله مهم ترین پارامترهایی که روی ساخت پروتز پا زیر زانو مدولار به صورت مستقیم تاثیر دارد، می توان به موارد زیر اشاره داشت:
- وزن بیمار یکی از مهم ترین پارامترهایی است که در زمان ساخت پروتز باید مورد توجه قرار گیرد.
- اندازه پای بیمار از دیگر عوامل بسیار مهم در ساخت پروتز زیر زانو مدولار است.
- میزان و حجم فعالیت هایی که فرد در طول روز دارد، در زمان ساخت پروتز، مورد توجه قرار می گیرد.
- سازندگان و تعیین کنندگان قیمت پروتز پا زیر زانو، با توجه به تغییراتی که ممکن است در آینده پیش آید، برای ساخت این نوع پروتز اقدام می کنند.
آیا به کمک پروتز زیر زانو مدولار می توان راه رفت؟
در خطوط بالایی در مورد نحوه ایستادن روی پا به کمک پروتزهای مدولار صحبت کردیم و حال وقت آن است که در مورد راه رفتن با این پروتز نیز نکاتی را به شما یادآوری کنیم. یکی از مهم ترین اهداف نصب پروتز پا زیر زانو مدولار، راه رفتن است. افراد درگیر با قطع عضو از زیر ناحیه زیر زانو، تمام آرزویشان این است که بتوانند راه بروند و این نیز مستلزم آموزش و تمرین است.
اولین چیزی که برای راه رفتن به کمک پروتز پا زیر زانو نیاز دارید، عصاهای زیر بغل است. این عصاها را تهیه کرده و سعی کنید تا مدت زمانی که بتوانید خودتان به تنهایی راه بروید، با عصایتان دوست شوید. وقتی در حال راه رفتن با چوب های زیر بغل هستید، مواظب باشید وزنتان را روی پایی که پروتزی است، نیندازید و تمام تلاشتان را برای حفظ تعادل به کار بگیرید. برای آنکه پروتز دچار اشکال نشود، برای ساخت پروتز پا زیر زانو به سراغ کلینیک های معتبر بروید.
ویژگی پروتز زیر زانو مدولار آن را به یک پروتز کاربردی برای متقاضیان ساخت پروتز تبدیل کرده است. اگر در انجام تمرین هایتان کوشش به خرج دهید و برای حفظ تعادل، تلاش بیشتری به کار ببرید، کم کم عصاها را کنار گذشته و می توانید به تنهایی راه بروید. یادتان باشید، برای راه رفتن با پروتز نباید ناامید شوید؛ تکرار تمرینات است که شما را به نتیجه می رساند. یک مزیت پروتز زیر زانوی مدولار این است که فرد می تواند خیلی راحت راه رفتن با آن را آموزش ببیند و شاید به همین دلیل باشد که قیمت پروتز پا زیر زانو از نوع مدولار با سایر انواع پروتز ها تفاوت می کند.
برای دریافت قیمت پروتز پا زیر زانو مدولار چه کنیم؟ آیا بیمه قیمت آن را پرداخت می کند؟
کسانی که متقاضی ساخت پا مصنوعی زیر زانو مدولار هستند و می خواهند این نوع پروتز را نصب کنند، حتما می خواهند در مورد قیمت این نوع پروتز اطلاعاتی داشته باشند. از آنجایی که نمی توان در مورد این پروتز قیمت مشخصی را اعلام کرد، چنانچه می خواهید در جریان قیمت ساخت پروتز پا زیر زانو مدولار قرار بگیرید باید با کارشناسان کلینیک های ارتوپدی فنی، همچون پایار صحبت کرده و اطلاعات تکمیلی در خصوص قیمت را از آنها بخواهید
موضوع دیگری که برای متقاضیان ساخت این پروتز پا زیر زانو به عنوان یک نگرانی و دغدغه اصلی مطرح بوده، این است که آیا بیمه قیمت این اندام های مصنوعی را پرداخت می کند یا خیر. بیمه های دولتی در کشور ما، عده زیادی را زیر پوشش خود برده اند و خدماتی را به آنها ارائه می کنند. مشکلی که متاسفانه با این بیمه ها وجود دارد این است که آنها همه هزینه های مربوط به بیمه شوندگان را نمی پردازند. هزینه ساخت پروتز پایین زانو و به صورت کلی سایر اندام های مصنوعی، نیز از جمله مواردی است که تحت پوشش بیمه ها قرار ندارد. کسانی که در معرض قطع عضو هستند بهتر از خدمات بیمه های تکمیلی استفاده کنند.
در مورد معایب پروتز پا زیر زانو مدولار چه می دانید؟
در مورد مزیت پروتز زیر زانو مدولار نکاتی را بیان کردیم، حال، لازم می دانیم برای آنکه به قضاوت درستی در مورد این نوع پروتز دست پیدا کنیم، به شرح معایب آن نیز بپردازیم. یکی از مهم ترین معایبی که نمی توان آن را به عنوان یک عیب فنی و تخصصی این نوع پروتز دانست، بالا بودن قیمت پروتز پا زیر زانو مدولار است. به دلیل ویژگی که این نوع پروتز دارد، این نوع اندام مصنوعی با قیمت بالایی ساخته شده و در اختیار افراد قرار داده می شود. برای آنکه بدانید قیمت آن چند است، می بایست با کلینیک های ارتوپدی فنی صحبت کنید.
در ساخت پروتز پا زیر زانو مدولار، از مواد اولیه و خاصی استفاده می شود و به همین جهت، ممکن است ساخت آن با محدودیت هایی در کشور مواجه شود. البته، برای اطمینان از این نکته سعی کنید حتما با مراکز ساخت اندام های مصنوعی در کشور صحبت کنید و در مورد قیمت این نوع پروتز، اطلاعات کاملی را به دست آورید. درست است که قیمت این نوع پروتز بالاست، اما در ادامه می تواند از تحمیل هزینه های اضافی به کاربران پروتز جلوگیری کند.
پروتز پا زیر زانو مدولار مناسب کسانی است که پا را از زیر زانو از دست داده اند. همان طوری که اشاره کردیم، این نوع پروتز برای کسانی مناسب است که هم می خواهند شکل راه رفتنشان کاملا طبیعی به نظر آید و هم در کنار آن توان پرداخت هزینه بالای این نوع پروتز را نیز دارند.
پروتز پا زیر زانو از نوع مدولار، از جمله پروتز های گران قیمت در کشورمان به شمار رفته و تمامی کسانی که پایشان از زیر زانو قطع شده، نمی توانند برای خرید این نوع اقدام کنند.
به هر جهت، اگر تمایل دارید این نوع پروتز را تهیه کرده و سفارش دهید، توصیه می کنیم کار ساخت و طراحی آن را به مجموعه ها و کلینیک های معتبر ساخت پروتز، همچون کلینیک ارتوپدی فنی پایار بسپارید. این کلینیک از جمله کلینیک های حرفه ای و با سابقه در حوزه ساخت انواع پروتز و ساخت پروتز پا زیر زانو است. محصولات این کلینیک ارتوپدی فنی، به کسانی که پا و دستشان قطع شده است، انگیزه و توانی مجدد برای ادامه زندگی بخشیده است.
آیا مراحل ساخت پروتز زیر زانو، روی قیمت پروتز زیر زانو تاثیر دارد؟
مراحل ساخت پروتز زیر زانو، موضوعی نیست که روی قیمت ساخت پروتز پا زیر زانو تاثیر بگذارد. تغییر قیمت پروتز زیر زانو، تحت تاثیر عواملی دیگری قرار دارد که برخی از آنها به شرح زیر هستند:
- متریال به کار برده شده در ساخت پروتز، یکی از مهم ترین و اصلی ترین عوامل تغییر قیمت پروتز مخصوص زیر زانو به شمار می رود. برای مثال، پروتزهایی که با فیبر کربن ساخته شده اند، گران تر از پروتزهایی هستند که با سیلیکون ساخته می شوند. فیبر کربن یکی از جدیدترین متریال های حال حاضر است و مقاومت بالایی در برابر ضربه از خود نشان می دهد.
- دیگر موضوع اثر گذار بر قیمت پروتز زیر زانو، وسعت و حجم قطع شدگی عضو است. کسی که پای او از ناحیه زیر مچ قطع شده است، هزینه کمتری می پردازد، در مقایسه با کسی که پای او از ناحیه لگن دچار قطعی عضو شده است.
- نوع قطعات، دیگر عاملی است که باعث شده قیمت پروتز پای مصنوعی، دچار تغییر شود. قطعات پیشرفته و پیچیده، در ساخت پروتزهای هوشمند است که نقشی مهم و اساسی دارند. پروتزهای هوشمند، گران تر از سایر پروتزها هستند.
در مورد مهم ترین ویژگی های ساخت پروتز زیر زانو چه می دانید؟
وقتی پای فرد از زیر زانو قطع می شود، مجبور است برای ساخت پروتز زیر زانو اقدام کند. پروتز ها، کارایی زیادی داشته و به کسانی که دچار قطع عضو شده اند، کمک فراوانی می کنند. این اندام های مصنوعی می توانند به شکل شگفت آوری مشکلات فرد را کاهش دهند.
کسی که می خواهد برای سفارش و نصب انواع پروتز پا که شامل پروتز لگن، پروتز انگشتان پا، ساخت پروتز پا زیر زانو و غیره است اقدام کند، ناچار است آشنایی اجمالی با انواع آن داشته باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع پروتز زیر زانو، نحوه ساخت آن و قیمت پروتز پا زیر زانو در ادامه این متن با ما همراه باشید. اگر می خواهید اطلاعات کلی در مورد اندام مصنوعی به دست آورید، مقاله اندام مصنوعی چیست را مطالعه کنید.
با جدیدترین انواع پروتز زیر زانو آشنا شوید!؟
قبل از آنکه در خصوص ساخت پروتزهای زیر زانو مانند پروتز مچ پا نکاتی را ارائه کنیم، خوب است به بررسی انواع پروتز زیر زانو بپردازیم. پروتز مخصوص زیر زانو، انواع و اقسام متفاوت دارد. تولیدکنندگان پروتز برای آنکه گزینه های زیادی را در اختیار متقاضیان قرار دهند، از متریال ها و مواد اولیه متفاوت برای تولید این اندام مصنوعی استفاده می کنند.
از جمله موادی که می توان به کمک آنها پروتز هایی با دوام ساخت، پلی پروپیلن، فیبرکربن و فایبرگلاس هستند. در اندکی موارد، از موادی مانند چوب و یا فلز نیز برای ساخت پروتز پا زیر زانو استفاده می کنند. جدیدترین و مدرن ترین پروتز ها را با موادی مانند فایبرگلاس می سازند. این مواد سبک بوده و مقاومت بالایی از خود نشان می دهند.
طراحی و ساخت پروتز زیر زانو با طراحی سوکت شروع می شود. سوکت ها سه نوع اصلی به شرح زیر دارند:
- سوکت مکش سیلیکونی
- سوکت کمک کننده وکیومی
- سوکت کششی تاندون پتلا
یکی از اهداف ساخت سوکت، راحتی بیمار است. سوکت را با توجه به قالبی که از پای فرد گرفته می شود، می سازند و در اختیار متقاضی دریافت قیمت پروتز پا زیر زانو قرار می دهند.
آیا می دانید مدت زمان ساخت پروز زیر زانو چقدر است؟
ساخت پروتز زیر زانو یکی از فرآیندهای زمان بر به شمار می رود. نه تنها در مورد پروتز های مخصوص زیر زانو بلکه در مورد ساخت سایر انواع پروتز نیز متقاضی می بایست صبر کند تا پروتز آماده شود.
ارزیابی کردن وضعیت بیمار، قالب گیری کردن از اندام او، انتخاب بهترین و ایده آل ترین نوع پروتز، انتخاب یک سوکت مناسب برای فرد و نصب آن از جمله مراحل نصب پروتز زیر زانو است.
در برخی موارد، متقاضیان دریافت و ساخت پروتز پا زیر زانو، از پروتز های موقت استفاده می کنند. این نوع پروتز به پزشک امکان می دهد تا هر گونه اشکال و ایراد در اندام مصنوعی را راحت تر شناسایی کرده و در هنگام ساخت پروتز دائمی آن را لحاظ کند.
اگر می خواهید اطلاعات کاملی درباره نحوه چگونگی ساخت پروتز پا به دست آورید، مقاله نحوه ساخت پروتز پا را مطالعه کنید.
4 نکته تعیین کننده در ساخت پروتز زیر زانو چیست؟
در زمان ساخت و ارائه پروتز زیر زانو، برای آنکه فرد راحتی بیشتری را با اندام مصنوعی تجربه کند، برخی فاکتورها، نقش تعیین کننده ای خواهند داشت. این فاکتورهای مهم که باعث تغییر قیمت پروتز پا زیر زانو نیز می شوند به این شرح اند:
- یکی از مهم ترین و قابل توجه ترین نکاتی که در زمان ساخت هر اندام مصنوعی و خصوصا پروتز زیر زانو باید مورد توجه قرار گیرد، سن فرد و وضعیت او از نظر سلامتی است. در نظر گرفتن این عوامل برای آنکه بتوان پروتزی در نهایت کارایی داشت، لازم و ضروری به نظر می رسد.
- شیوه راه رفتن بیمار از دیگر مسائلی است که در ساخت پروتز زیر زانو به آن توجه می شود. این مورد برای ساخت برخی اجزاء خاص در پروتز اهمیت دارد.
- ساخت پروتز پا زیر زانو با توجه به نیازهای بیمار و فعالیت هایی که او در طی روز انجام می دهد، مورد مهم دیگری است که باید به آن توجه کرد. برای مثال، پروتز های ضد آب، مخصوص کسانی هستند که به فعالیت شنا مشغولیت دارند.
- مقدار فعالیت های فرد در طی روز، مورد دیگری است که در هنگام ساخت پروتز مورد توجه قرار داده می شود. این موضوع می تواند روی تعیین نوع پروتز اثرگذار باشد و مشخص کند که پروتزی با حرکات با ثبات ساخته شده شود و یا پروتزی که حرکت های پویا در آن در اولویت است.
قیمت پروتز زیر زانو چقدر است؟
قیمت و هزینه ساخت پروتز زیر زانو، تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد. وقتی یک فردِ دچار قطع عضو به کلینیک های ارتوپدی فنی در کشور مراجعه می کند، با یک قیمت ثابت و مشخص رو به رو نخواهد شد. سازندگان پروتز فاکتورهای زیادی را در قیمت پروتز پا زیر زانو دخالت می دهند که برخی از مهم ترین آنها به شرح زیر است:
1- ماده اولیه
جنس ماده ای که در تولید یک نوع پروتز به کار برده می شود، تاثیر زیادی بر قیمت پروتز زیر زانو دارد. امروزه به واسطه گسترش و توسعه علم، مواد اولیه متفاوتی در اختیار سازندگان پروتز قرار گرفته است؛ برخی از این مواد به خوبی قادرند نیازهای متقاضیان را پوشش دهد.
2- نوع پروتز
نوع پروتز انتخابی از دیگر عوامل تاثیرگذار بر قیمت ساخت پروتز زیر زانو است. هر چه ساخت پروتز با توجه به آخرین متدهای روز دنیا صورت گرفته باشد و نوع پیشرفته تری از آن انتخاب شود، قیمت پروتز نیز افزایش پیدا خواهد کرد.
3- ویژگی های خاص پروتز
در نظر گرفتن برخی ویژگی های خاص در ساخت پروتز پا زیر زانو دیگر عامل مهم بر تعیین قیمت پروتز است. فردی که به ورزش دو و یا شنا اشتغال دارد، می بایست برای تهیه پروتزی اقدام کند که به او در انجام این فعالیت ها کمک کند. برای مثال، شناگران می بایست پروتز های ضد آب تهیه کنند تا در اثر قرارگیری در آب، هیچ مشکلی برای پروتز به وجود نیامده و فرد به راحتی بتواند به فعالیت مورد علاقه اش رسیدگی کند.
آیا برای ساخت پروتز زیر زانو باید به مراکز ساخت پای مصنوعی مراجعه کرد؟
اولین جایی که می بایست برای ساخت پروتز زیر زانو مراجعه کرد مراکز ساخت پای مصنوعی در کشور هستند. در این مراکز، کارشناسانی خبره و ماهر حضور دارند و با توجه به اهدافی که فرد برای ساخت پروتز در نظر گرفته است و میزان فعالیت هایی که دارد و همین طور با در نظر گرفتن نوع پروتز و میزان قطعی عضو یک نوع پروتز کاربردی برای او ساخته می شود و قیمت پروتز پا زیر زانو نیز به او اعلام می شود.
علاوه بر حضور کارشناسان، بهره گیری این مراکز از آخرین تجهیزات، دیگر عاملی است که باعث شده مراکز ساخت پاهای مصنوعی در کشور مناسب ترین گزینه برای ساخت پروتز ها به شمار می روند. این مراکز از بهترین متریال ها و مواد اولیه استفاده می کنند و کاربردی ترین نوع پروتز را ب می سازند.
کارشناسان این مراکز، با توجه به اینکه چه شرایطی در ساخت پروتز رعایت شده است، قیمتی را برای ساخت پروتز پا زیر زانو عنوان می کنند. این مراکز معتبرترین مراجع برای دریافت قیمت اندام های مصنوعی به شمار می روند. علاوه بر ساخت پای مصنوعی، دست مصنوعی، انگشت مصنوعی، مچ پای مصنوعی و آرنج مصنوعی از دیگر پروتزهایی هستند که در این مجموعه ها ساخته می شوند.
قیمت پروتز پا با بیمه چقدر است؟ آیا بیمه هزینه ساخت پروتز زیر زانو را میپردازد؟
قیمت پروتز پا با بیمه چقدر است؛ سوال تکراری همه کسانی است که می خواهند برای ساخت پروتز زیر زانو ( ساخت پروتز پا زیر زانو) اقدام کنند. واقعیتی که در مورد ارائه خدمات بیمه های دولتی در کشور ما وجود دارد این است که این بیمه ها همه هزینه های مربوط به درمان را تحت پوشش خود قرار نمی دهند.
اگر فرض کنیم ساخت اندام های مصنوعی یکی از روش های درمان برای کسانی هستند که دچار قطع عضو شده اند، متاسفانه باید بگوییم که این افراد نیز می بایست خودشان هزینه پروتز را پرداخت کنند و بیمه های دولتی، یا هزینه ای برای ساخت این پروتز ها پرداخت نمی کنند و یا هزینه پرداخت شده، اندک و ناچیز است.
افرادی که می خواهند قیمت پروتز پا زیر زانو را کاهش دهند، چند راه پیش روی خود دارند. یکی از کارهایی که این گروه می توانند انجام دهند، مراجعه به کلینیک های ارتوپدی فنی است که اندام های مصنوعی را با قیمت مناسبی می سازند. دیگر روشی که می توان برای کاهش هزینه ها پیشنهاد کرد، استفاده از خدمات بیمه های تکمیلی است. این بیمه ها با توجه به سقفی که برای تعهدات آنها تعریف شده، قسمتی از هزینه های ساخت انواع پروتز را پرداخت می کنند.
قیمت پای مصنوعی دست دوم چقدر است؟ آیا در این رابطه، چیزی می دانید؟
برخی افراد، وقتی نمی خواهند کالایی که قبلا خریداری کرده اند، دور بیندازند و یا آن را بدون استفاده در گوشه ای رها کنند، تصمیم به فروش آن می گیرند. فروش کالاهای دست دوم، در سراسر جهان، مرسوم است و طیف وسیعی از اجناس را در بر می گیرد. یکی از چیزهایی که ممکن است برای فروش آن به صورت یک کالای دست دوم اقدام کنند، پروتز مخصوص پاست. شاید قیمت پای مصنوعی دست دوم، پایین باشد، اما نکته ای که نباید آن را به دست فراموشی سپرد، مراحل و نحوه ی ساخت پروتز زیر زانو است.
در کلینیک هایی که به صورت حرفه ای در حوزه ساخت پروتز زیر زانو فعالیت می کنند، ساخت پروتز پا زیر زانو پروتز پا زیر زانو ، با توجه به شکل اندام فرد متقاضی صورت می گیرد. از آنجایی که افراد مختلف از نظر ساختار و اندام در شرایط یکسانی نیستند، به همین دلیل، پروتز مخصوص زیر زانو، به صورت کاملا انحصاری برای افراد ساخته می شود. با توجه به منحصر به فرد بودن پروتز زیر زانو، اگر خدای ناکرده مجبور شدید برای خرید این پروتز اقدام کنید، ابتدا آن را امتحان کنید؛ اگر دیدید که در موقع استفاده و نصب پروتز مشکلی ندارید، آن را بخرید و قیمت پروتز پا زیر زانو دست دوم را بپردازید.
ساخت پروتز زیر زانو با ارزیابی وضعیت جسمانی بیمار شروع می شود. کسی که می خواهد با داشتن یک پروتز، شرایط ایده آل و نرمالی را تجربه کند، مجبور است مراحل ساخت پروتز را طی کرده و به کارشناسان اجازه دهد تا بهترین نوع پروتز را در اختیار او قرار دهند.
علاوه بر نکات مهمی که در ساخت پروتز باید رعایت گردد، فرآیند ساخت آن توسط کلینیک های حرفه ای، موضوع دیگری است که باید به آن توجه کرد. کلینیک های ارتوپدی حرفه ای در کشور، همچون کلینیک فنی ارتوپدی پایار، تمام تلاش خود را به کار می برند تا کسانی که دچار قطع عضو شده اند، زندگی شان با چالش ها و مشکلات کمتری همراه باشد.
قیمت پروتز زیر زانو مصنوعی چه تفاوتی با قیمت پروتز پا زیر زانو مصنوعی دارد؟
قیمت پروتز زیر زانو مصنوعی یک عدد ثابت و مشخص نیست؛ زیرا عوامل زیادی در ساخت پروتز پا زیر زانو، و در برآورد قیمت آن دخیل هستند. وقتی برای ساخت و سفارش پروتز مخصوص زیر زانو اقدام می کنید، کلینیک سازنده بر اساس توقعات و نیازهایی که دارید، جهت ساخت اندام مصنوعی اقدام کرده و در نهایت نیز قیمتی را به شما اعلام می کند.
قیمت پروتز پا بالای زانو بیشتر است یا قیمت پروتز زیر زانو مصنوعی؟
نکته ای که واضح و مبرهن به نظر می رسد این است که هر قدر میزان قطعی عضو بیشتر باشد، قیمت پروتز پروتز پا زیر زانو نیز بیشتر است. برای مثال قیمت پروتز لگن، گران تر از قیمت پروتز انگشت پا و یا قیمت پروتز مچ پا است. ما در این مقاله قصد داریم در خصوص قیمت یکی از شایع ترین انواع پروتز که پروتز مخصوص زیر زانو نام دارد، صحبت کنیم؛ پس در ادامه با ما همراه باشید. مقاله “قیمت پای مصنوعی کربنی بالای زانو” را نیز مطالعه کنید؛ این مقاله کمکتان می کند اطلاعات جامعی در مورد انواع پروتز پا به دست آورید.
عوامل تاثیرگذار بر قیمت پروتز زیر زانو مصنوعی چیست؟
قیمت پروتز پا زیر زانو تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد که یکی از آنها نوع پروتز است. امروزه، علم پزشکی برای آنکه مبتلایان به قطع عضو با مشکلات کمتری دست و پنجه نرم کنند، دست به تولید انواع و اقسام پروتزها زده است. هر یک از پروتزهایی که توسط مجموعه های فعال در این حوزه ساخته می شود، مشخصات فنی خاصی داشته و از نظر قیمت نیز کاملا با هم متفاوت هستند.
موضوع دیگری که روی قیمت پروتز زیر زانو اثر دارد، وسعت قطعی عضو است. هر چه فرد، میزان بیشتری از عضو خود را از دست داده باشد، هزینه ای که برای ساخت پروتز پا زیر زانو باید پرداخت کند، افزایش پیدا می کند. معمولا پزشکان متخصص به هنگام جراحی قطع عضو تا جایی که امکان دارد، سعی می کنند اندام فرد را نگه دارند، اما گاهی اوقات، حفظ جان بیمار از نگهداری یک عضو، مهم تر جلوه می کند.
قابلیت های جانبی، چگونه روی قیمت پروتز زیر زانو مصنوعی اثر می گذارند؟
یکی از مسائلی که تاثیر انکارپذیری بر قیمت پروتز زیر زانو مصنوعی دارد، قابلیت های جانبی آن است. پروتز مخصوص زیر زانو فقط این ساخته نشده است که فرد بتواند به کمک آن راه برود. این پروتز باید بتواند به بهترین شکل ممکن، تعادل را در بدن ایجاد کند و فرد توانایی راه رفتن روی سطوح مختلف را نیز داشته باشد.
وقتی یک پروتز با توجه به شرایط و موقعیت فرد و با توجه به نوع خاص فعالیت های او ساخته می شود، برخی ویژگی ها و قابلیت های خاص دارد. برای مثال، فردی که به صورت حرفه ای شنا می کند، اگر ناحیه زیرزانوی خود را از دست بدهد، برای آنکه بتواند به مانند روزهای قبل شنا کند، باید برای ساخت پروتز زیر زانو ضد آب عمل کند.
البته پروتز ضد آب، تنها یک نمونه از قابلیت هایی است که در پروتز مشاهده می شود. افراد با توجه به نوع خاص فعالیتی که دارند می توانند برای داشتن یک پروتز زیر زانوی حرفه ای و منحصر به فرد اقدام کنند. قیمت پروتز پا زیر زانو با قابلیت های خاص بالاست.
قیمت پروتز زیر زانو مصنوعی با بیمه چقدر است؟
یکی از نگرانی هایی که در مورد ساخت پا مصنوعی زیر زانو وجود دارد، قیمت آن است. گاهی اوقات، فردی که در اثر یک حادثه، پای خود را از ناحیه زیر زانو از دست داده است، نه تنها باید با درد و رنج ناشی از قطع عضو مواجه شده و کنار آید، بلکه باید با مشکلات مالی که این مساله برای او به وجود آورده است نیز، کنار آمده و فکری برای آن کند. موضوعی که باید به آن توجه داشت این است که پروتزها، با توجه به نیازهای کاربر و توقعات او ساخته می شوند و به همین دلیل است که قیمت پروتز متعلق به یک فرد با قیمت ساخت پروتز پا زیر زانو فردی دیگر، یکسان نیست.
از تمامی این مسائل که بگذریم، پرداخت هزینه پروتز مخصوص زیر زانو با بیمه، سوال مهمی است که برای افراد درگیر با قطع عضو ایجاد می شود. کسانی که فقط از بیمه های دولتی استفاده می کنند نباید امید داشته باشند که این بیمه ها بتوانند قسمت عمده ای از هزینه های ساخت پروتز و سایر مسائل جانبی مرتبط با آن را پرداخت کنند. متاسفانه، این نقص در پوشش بیمه ای، یکی از مشکلاتی است که برای بیمه شوندگان بیمه های دولتی وجود دارد.
از هزینه های جانبی تاثیرگذار بر قیمت پروتز زیر زانو مصنوعی (قیمت پروتز زانو در سال 1400) چه می دانید؟
هزینه ای که باید برای قیمت پروتز زیر زانو مصنوعی (قیمت پروتز پا زیر زانو) بپردازید با ساخت پروتز پا زیر زانو به پایان نخواهد رسید و مسائل دیگری نیز می توان مثال زد که روی قیمت پروتز زانو در سال 1400 تاثیر دارند. از جمله این هزینه های جانبی می توانیم به جلسات کاردرمانی و فیزیوتراپی اشاره کنیم. افراد برای آنکه بتوانند با پروتز خود کنار آمده و راحت تر با آن کار کنند می بایست توسط متخصصان آموزش ببینند. در این جلسات نحوه کار با پروتز آموزش داده شده و فرد می تواند به کمک چیزهایی که یاد می گیرد کارهای روزانه خود را به کمک پروتز به بهترین شکل سروسامان دهد.
کسانی که می توانند بدون پروتز نیز راه بروند، طی جلسات کمتری می توانند به کار کردن با پروتز عادت کنند. این گروه مجبور نیستند هزینه ی بالایی برای جلسات فیزیوتراپی پرداخت کنند و به این شکل هزینه ساخت پروتز به شکل قابل توجهی کاهش پیدا خواهد کرد. افرادی که با نقص عضو از ناحیه پا به دنیا آمده اند، به جلسه های فیزیوتراپی بیشتری نیاز دارند و هزینه بالاتری برای این مورد باید پرداخت کنند.
اجزا و قطعات داخلی پروتز تا چه میزان روی قیمت پروتز پا زیر زانو مصنوعی اثر دارد؟
قیمت پروتز زیر زانو مصنوعی تحت تاثیر اجزا و قطعات داخلی آن نیز قرار دارد. اجزاء داخلی یک پروتز را با توجه به قابلیت هایی که دارد، در نظر می گیرند. هر چه پروتز، پیشرفته تر بوده و قابلیت بیشتری برای انجام کار داشته باشد، قیمت ساخت پروتز پا زیر زانو نیز طبیعتا بالاتر خواهد رفت.
برای مثال، پاهای هوشمند را در نظر بگیرید. این پاهای مصنوعی از جمله مدرن ترین و جدیدترین انواع پروتز زیر زانو مصنوعی در کشور بوده و از بقیه پروتز ها گرانتر هستند. بالا بودن قیمت این نوع به علت قرار دادن سنسورها و میکروپروسسورهایی است که در این اندام های مصنوعی هوشمند قرار داده شده است.
قیمت پای مصنوعی دیجی کالا (پروتز پا زیر زانو) چند است؟
اگر به سایت دیجی کالا سر زده باشید حتما کالاهای متفاوتی را در آن مشاهده کرده اید. یکی از کالاهایی که در این سایت به فروش می رسد، پای مصنوعی است. برای اطلاع کسانی که نمی دانند این پای مصنوعی چیست باید بگوییم، کسانی که می خواهند روی ناخن های پا کارهای زیبایی انجام دهند در صورتی که نیاز به یک پای مصنوعی داشته باشند، این پای مصنوعی که از جنس پلاستیک را تهیه کرده و روی آن تمرین می کنند. پس، پای مصنوعی که در این سایت به فروش می رود با پای مصنوعی که برای افراد درگیر با قطع عضو ساخته می شود، از زمین تا آسمان تفاوت می کند و به همین دلیل نمی توان قیمت پای مصنوعی دیجی کالا و قیمت پروتز پا زیر زانو را با هم مقایسه کرد.
کسانی که به دلیل حادثه و یا به صورت مادرزاد، پا ندارند می بایست به کلینیک هایی بروند که در حوزه ساخت اندام های مصنوعی مانند ساخت پروتز پا زیر زانو فعالیت می کنند. در این مراکز، قیمت پروتز با توجه نوع پروتز، نیازهای بیمار و برخی عوامل دیگر تعیین می شود. از جمله کلینیک های مطرح در حوزه ساخت پروتز می توان به پایار اشاره کرد که سابقه و تجربه بالایی در خصوص ساخت انواع اندام های مصنوعی دارد.
آیا امکانات پروتز روی قیمت ساخت پروتز پا زیر زانو دارد؟
یکی از موضوعاتی که آن نیز روی قیمت پاهای مصنوعی تاثیر دارد، امکاناتی است که در ساخت پروتز به کار برده شده است. وقتی که از امکانات پروتز صحبت می کنیم، منظورمان همه آن کارهایی است فرد می تواند با نصب پروتز آنها را انجام دهد. اول از همه خوب است بدانید که هر قدر یک پروتز عملکرد بهتری از خود نشان داده و فرد بتواند دامنه وسیعی از کارهای مورد علاقه خود را با آن انجام دهد، قیمت ساخت و نصب پروتز پا زیر زانو افزایش پیدا خواهد کرد و چندین برابر خواهد شد.
شما، فردی را در نظر بگیرید که می خواهد با پای مصنوعی خود فقط روی زمین صاف و مسطح راه برود و در طی روز نیز فعالیت خاص دیگری نمی خواهد انجام دهد. قطعا، پروتزی که برای چنین فردی ساخته می شود امکانات کمتری دارد در مقایسه با فردی که می خواهد با پای مصنوعی خود روی سطوح متفاوت و ناهموار راه برود. فردی که پاهای مصنوعی اش به او کمک می کند تا در جاهای مختلف راه برود مجبور است هزینه بیشتری برای ساخت آن پرداخت کند.
حتی برخی از انواع پروتزها هستند که فرد می تواند به کمک آنها، میزان راه رفتن و سرعت راه رفتن خود را با کمک کامپیوتر کنترل کند. این پروتزها نیز با قیمت بالایی ساخته می شوند و گران تر هستند.
آیا تنها راه اصلاح انحراف زانو، اقدام برای ساخت پروتز پا زیر زانو است؟
یکی از مشکلاتی که برای برخی از ما ممکن است ایجاد شود، انحراف زانو است. زمانی که استخوان ران پا، ساق و مفصل زانو در یک راستا قرار نداشته باشند، اصطلاحا گفته می شود که فرد به انحراف زانو مبتلا شده است. از آنجایی که این عارضه مشکلات زیادی برای افراد به وجود می آورد، همه ما باید سعی کنیم شرایط بروز این مشکل را فراهم نکرده و در صورتی که متوجه شدیم این مشکل را داریم، هر چه سریع تر به یک پزشک مراجعه کرده و برای درمان اقدام کنیم.
نکته ای که به صورت قطعی می توانیم در همین جا بیان کنیم است که حتی در بدترین شرایط نیز، کسانی که انحراف زانو دارند نیازی نیست برای ساخت و پرداخت قیمت پروتز پا زیر زانو اقدام کنند. برخی از روش های درمان این مشکل به شرح زیر است:
- یکی از بهترین روش های اصلاح انحراف زانو مراجعه به پزشک است. پزشکان با مشاهده شرایطی که فرد در آن قرار دارد، پی به علت بروز این عارضه برده، سعی می کنند با تشخیص درست، علت به وجود آمده، و به دنبال آن انحراف زانو را از بین ببرند.
- کاهش وزن از دیگر راهکارهای موثر برای درمان این مشکل است. بهتر است اگر وزنتان زیاد است هر چه سریع تر وزن خود را کاهش دهید.
با توجه به توضیحاتی که در فوق اشاره کردیم، هیچ نیازی نیست که برای ساخت و تهیه پروتز پا زیر زانو اقدام کرده و نگرانی از این بابت به خود راه بدهید.
قیمت پروتز پا بالای زانو بیشتر است یا قیمت پروتز زیر زانو مصنوعی؟
پروتزهایی که برای اندام تحتانی ساخته می شوند، انواع و اقسام متفاوت دارند که به صورت مستقیم روی قیمت تاثیر می گذارد. از انواع پروتز مخصوص اندام تحتانی می توان به پروتز لگن، پروتز مچ پا، پروتز پنجه پا، پروتز مخصوص زیر زانو و پروتز بالای زانو اشاره کرد.
یک قانون کلی در مورد قیمت پروتز پا زیر زانو وجود دارد و آن هم این است که هر قدر، میزان قطعی عضو بیشتر باشد، هزینه ساخت آن نیز افزایش پیدا می کند. پس چون، در پروتز مخصوص بالای زانو، قسمت بیشتری از عضو قطع شده است، فرد باید هزینه بیشتری پرداخت کند، در مقایسه با کسی که پای او از ناحیه زیر زانو قطع شده است. این تفاوت قیمت به دلیل میزان متریال به کار برده شده و نوع پروتز اتفاق افتاده است.
البته، در مورد تفاوت قیمت بین پروتز مخصوص بالای زانو، و پروتز مخصوص زیر زانو، تنها وسعت قطعی عضو نیست که روی قیمت تاثیر می گذارد. هوشمند بودن و مدرن بودن پروتز نیز دیگر عامل تاثیر گذار بر قیمت ساخت پروتز پا زیر زانو است. گاهی اوقات، اگر فرد به دلیل فعالیت های ویژه و خاصی که دارد، برای ساخت پروتزهای زیر زانو هوشمند عمل کند، می بایست هزینه بیشتری نسبت به پروتزهای بالای زانو غیر هوشمند بپردازد.
قیمت پروتز زیر زانو مصنوعی تحت تاثیر عوامل متفاوتی قرار دارد. میزان گستردگی اندام قطع شده، نوع پروتز، هوشمند بودن و یا هوشمند نبودن پروتز، قابلیت های خاص و غیره از جمله عوامل تاثیرگذار بر قیمت پروتز های مخصوص زیر زانو است.
موضوعی که علاوه بر قیمت باید به آن توجه داشت، انتخاب کلینیک های حرفه ای ساخت پروتز پا زیر زانو است. اگر خدای ناکرده پایتان از زیر زانو قطع شده است، برای سفارش و ساخت پروتز به یکی کلینیک های ارتوپدی فنی و با سابقه در کشور، همچون پایار مراجعه کنید. کارشناسان این مجموعه از تمام توان خود استفاده می کنند تا بتوانند زندگی شما را به شرایط ایده آل قبل قطع عضو نزدیک کنند. این کارشناسان می توانند در ارائه قیمت پروتز پا زیر زانو نیز به شما کمک کنند.
راه رفتن با پروتز بالای زانو سخت تر است یا راه رفتن با پروتز پا زیر زانو؟
راه رفتن با پروتز بالای زانو به مراتب سخت تر و پیچیده تر از راه رفتن با پروتز زیر زانو است. کسانی که پای مصنوعی بالای زانو نصب می کنند، زانوی شان نیز قطع شده است و به همین دلیل این افراد باید پای مصنوعی نصب کنند که زانوی آن نیز از نوع مصنوعی است. اما کسانی که برای ساخت پروتز پا زیر زانو اقدام می کنند، هنوز قسمت زانوی پای خود را دارند. این افراد می توانند راحت تر راه بروند و مشکلات و چالش های کمتری را در حین راه رفتن تجربه کنند.
هم کسانی که پروتز مخصوص بالای زانو را نصب کرده اند و هم کاربران پروتز زیر زانو، آموزش های لازم را دریافت می کنند تا بتوانند خیلی راحت تر با پروتز خود راه بروند؛ انجام تمرینات و آموزش ها باعث افزایش تسلط نسبت به استفاده از پروتز می شود. موضوعی که باید به آن توجه و دقت داشت کلینیکی است که برای ساخت پروتز به آنجا مراجعه می شود. هم برای دریافت قیمت پروتز پا زیر زانو و هم برای ساخت آن، به ارتوپدی فنی های معتبر مراجعه شود. این کلینیک ها بهترین و کاربردی ترین نوع پروتز را ساخته و در اختیار افراد قرار می دهند.
آیا بعد از ساخت پروتز پا زیر زانو، باید کفش مناسب نیز تهیه کرد؟
کسانی که به هر دلیلی مجبور شده اند جهت ساخت و نصب پروتز زیر زانو اقدام کنند، می بایست کفش مناسب نیز بپوشند. در زمان انتخاب کفش، اولین کاری که می بایست انجام دهید پوشاندن پنجه پروتز با کفش و قرار دادن آن روی یک سطح صاف است. بعد از اینکه این کار را انجام دادید، از جوانب، به کفش نگاه کرده و به نکاتی که در ادامه می گوییم توجه و دقت داشته باشید:
- اگر پایلون پروتز به سمت عقب متمایل شده، به این منزله است که پاشنه کفش خیلی کوتاه بوده و زمانی که دارید راه می روید، دائم حس می کنید که در حال راه رفتن روی سربالایی هستید.
- اما، چنانچه پایلون پروتز پا زیر زانو به سمت جلو تمایل پیدا کرده، به این معنی است که پاشنه کفش مورد نظر شما خیلی بلند بوده و با پوشیدن این کفش در زمانی که دارید راه می روید، دائم فکر می کنید که در حال راه رفتن در سرپایینی هستید.
- چنانچه کفش انتخابی شما پاشنه قابل قبول و استانداردی داشته باشد، زمانی که در حال راه رفتن هستید احساس خوبی داشته و ثبات را کاملا حس می کنید.
خوب است به همان اندازه که به مناسب بودن قیمت پروتز پا زیر زانو اهمیت می دهید، در جهت تهیه کفش های استاندارد نیز تمام تلاش خود را به کار ببرید. به این شکل در زمان پوشیدن پروتز، حس خوبی خواهید داشت.
سیستم تعلیق چیست؟ با انواع تعلیق برای ساخت پروتز پا زیر زانو آشنا شوید؟
یکی از موارد بسیار مهم در ساخت پروتز زیر زانو، نوع تعیلق آن است. وظیفه این سیستم، اتصال اندام باقیمانده به پای مصنوعی است و به همین جهت است که از اهمیت بالایی برخوردار است و نوع آن باید بسیار کارشناسانه تعیین شود. تعلیق، انواع و اقسام متفاوت به شرح زیر دارد:
1- تعلیق به کمک ساکشن؛
در تعلیق به کمک ساکشن، به یک عدد ژل لاینر نیاز است. لاینری که در اینجا از آن حرف می زنیم، به کمک کاهش فشار منفی روی سوکت باعث می شود که استامپ با پایداری و ثبات بیشتری در داخل سوکت قرار بگیرد. در این نوع، یک منفذ در انتهای سوکت ایجاد می کنند تا هوای سوکت به راحتی از این منفذ خارج شود و فرد در زمان نصب پروتز پا زیر زانو مشکلات کمتری را تحمل کند.
2- تعلیق با قفل و پین؛
در تعلیق با قفل و پین، باز هم به یک لاینر نیاز است. این لاینر در انتهای خود پین هایی دارد که آن را قادر می کند به سوکت متصل شود و به این شکل به استامپ کمک می کند تا با در داخل سوکت، محکم نگه داشته شود.
معمولا، تا زمانی که دکمه قرار گرفته در بیرون سوکت فشار داده نشود، پین از داخل قفل خارج نمی شود. کسانی که علاقه مندند بدانند که در ساخت پروتز پا زیر زانو از کدام یک از انواع سیستم های تعلیق استفاده می شود، می توانند با کارشناسان ساخت اندام های مصنوعی صحبت کنند.
3- تعلیق با کمک استرپ؛
از دیگر انواع تعلیق که امروزه خیلی کمتر از آن استفاده می شود، تعلقیق با کمک استرپ است. در این نوع، بندهای چرمی قابل مشاهده هستند که به سوکت وصلند و به بالای استامپ بسته می شوند؛ با این سیستم، استامپ در داخل سوکت نگه داشته می شود. نکته ای که خوب است به خاطر داشته باشید این است که قیمت سیستم تعلیق روی قیمت پروتز پا زیر زانو تاثیر می گذارد.
4- تعلق سوپرکندیلار (تعلیق آناتومیکی)
در تعلق سوپرکندیلار (تعلیق آناتومیکی)، با توجه به ساختار آناتومیکی پا، سوکت روی استامپ قرار داده می شود. این نوع سیستم تعلیق، برای ساخت و نصب پروتز زیر زانو معمول نیست و از آن خیلی کمتر استفاده می شود.
همان طوری که اشاره کردیم سیستم تعلیق یکی از مهم ترین قسمت های ساخت پای مصنوعی مخصوص زیر زانو به شمار می رود و تنها کسی که می تواند تشخیص دهد چه نوع پروتزی مناسب است، کارشناسان ساخت پرتز هستند.
آیا قطع عضو از ناحیه زیر زانو و ساخت پروتز پا زیر زانو، عمر فرد را کوتاه می کند؟
واقعیتی که در مورد قطع پا از ناحیه زیر زانو وجود دارد این است که این اتفاق می تواند روی امید به زندگی افراد درگیر با قطع عضو و کوتاه شدن مدت زنده بودن آنها تاثیر منفی گذارد و باعث شود که آنها کمتر عمر کنند. البته، این در شرایطی خواهد بود که فرد بعد از این اتفاق خود را ببازد و از همه چیز ناامید شود. چنین افرادی حتی اگر برای نصب بهترین و هوشمندترین نوع پروتز پا زیر زانو نیز اقدام کنند باز هم نمی توانند از شر استرس ها و نگرانی هایی که دارند، رها شوند و به همین دلیل، سال های زیادی بعد از قطع عضو زنده نخواهند ماند.
اگر پای شما از زیر زانو قطع شده، و اگر به زندگی در کنار عزیزان خود علاقه دارید، اراده کرده و در جهت داشتن یک زندگی سالم قدم بردارید. حال که به هر دلیلی مجبور شده اید پاهای مصنوعی نصب کرده و برای ساخت و پرداخت قیمت پروتز پا زیر زانو اقدام کنید، بهتر است ورزش کنید، یک رژیم غذایی سالم در پیش بگیرید و با وجود قطع عضو و داشتن پروتز پا زیر زانو برای داشتن یک زندگی شاد تلاش کنید. اگر به این شکل رفتار کنید، سال های طولانی، زندگی بسیار با کیفیتی را تجربه خواهید کرد.
پای مصنوعی برای دیابتی ها چیست؟ چه مواقعی ساخته می شود؟
یکی از کسانی که احتمال قطع عضو از زیر زانو برای آنها بیش از سایرین گزارش شده است، کسانی هستند که به دیابت مبتلا شده اند. با توجه به اینکه چقدر از بافت پا سالم مانده است، پزشکان اقدام کرده و قسمت های آلوده را قطع می کنند. این گروه از افراد می بایست برای آنکه کیفیت زندگی شان کاهش پیدا نکند، برای ساخت پای مصنوعی برای دیابتی ها اقدام کنند. قبل از آنکه در مورد این نوع از اندام مصنوعی صحبت کنیم، خوب است در رابطه با تاثیرات دیابت و اینکه چرا باعث الزام برای ساخت پروتز پا زیر زانو خواهد شد، حرف بزنیم:
- جریان خون در این افراد در ناحیه پا ضعیف می شود. وقتی که این اتفاق می افتد، اگر زخمی در پای فرد ایجاد شده باشد روند بهبود زخم ها کاهش پیدا کرده و این، منجر به قطع عضو می شود.
- کسانی که دیابت دارند به دلیل آسیبی که به اعصاب پای آنها وارد شده است نمی توانند زودهنگام و به موقع متوجه زخم، تاول، قرمزی، عفونت و هر اتفاق غیر طبیعی دیگر در پای خود شوند. همین بی اطلاعی، شرایط را برای قطع عضو و نصب پروتز پا زیر زانو فراهم می کند.
- احتمال عفونت در دیابتی هایی که سیگار می کشند بالاتر است. این گروه نیز شاید مجبور شوند در برهه ای از زمان برای ساخت و پرداخت قیمت پروتز پا زیر زانو اقدام کنند.
کدام شوینده ها کمترین آسیب را به پروتز پا زیر زانو وارد می کنند؟
برای آنکه عمر ساخت پروتز زیر زانو افزایش پیدا کند، می بایست آن را تمیز کرد. برای تمیز کردن این نوع پروتز می توان از مواد شوینده زیر استفاده کرد:
1- شوینده های مصنوعی؛
یکی از شوینده های مناسب برای تمیز کردن پروتزهای مخصوص قطع عضو، شوینده های مصنوعی است. برخی شوینده های مصنوعیِ موجود در بازار هستند که می توان به کمک آنها مواد ساخته شده از ژل یا سیلیکون را تمیز کرد. برای آنکه بدون کوچک ترین آسیب، اندام مصنوعی خود را تمیز کرده و مطمئن باشید که ماده شوینده با آستر مورد نیاز، سازگاری دارد و آن را خراب نمی کند، باید با کسانی که پروتز را برای شما ساخته اند مشورت کنید.
2- صابون های ظرفشویی ملایم؛
از دیگر مواد شوینده که آسیبی به پروتز وارد نمی کند و هزینه پرداخت شده از بابت قیمت پروتز پا زیر زانو را به هدر نمی دهد، صابون های ملایم ظرفشویی هستند. نه تنها در مورد این نوع ماده شوینده، بلکه برای سایر انواع شوینده نیز تست حساسیت را انجام دهید. نحوه انجام این تست به این صورت است که قبل از آغشته کردن پروتز پا زیر زانو با ماده شوینده، مقدار بسیار کمی از آن را در تماس با پوست خود قرار دهید؛ اگر هیچ گونه حساسیتی مشاهده نکردید می توانید اندام مصنوعی تان را با ماده شوینده مورد نظر بشویید.
منبع :
پاسخ به سوالات متداول شما
وقتی مجبورید پروتز پا زیر زانو نصب کنید، باید از آن نیز مراقبت کنید تا عمر مفید آن کاهش پیدا نکند. اگر نمی خواهید در آینده ای نزدیک هزینه دیگری بابت ساخت و قیمت پروتز پا زیر زانو بپردازید، پروتز پا را به خوبی تمیز کنید. سعی کنید، در فواصل زمانی معین، برای شستن و تمیز کردن پروتز اقدام کنید و تا زمانی که آن را کاملا خشک و تمیز نکرده اید، پروتز را در جای خود قرار ندهید. همه جای پروتز باید به خوبی خشک شود تا نه پوست شما دچار حساسیت شود و نه عمر مفید آن کاهش پیدا کند. با رعایت این نکات، هیچ اجباری بر پرداخت قیمت پروتز پا زیر زانو در آینده ای نزدیک نخواهید داشت.
وقتی بحث پروتز زیر زانو به میان می آید، آشنایی اجمالی و مختصر آن می تواند به شما کمک کند تا با سازوکار و نحوه عملکرد این نوع پروتز به خوبی آشنا شوید و در ادامه، برای کار کردن با آن هیچ مشکلی نداشته باشید. ما در مقاله ساخت پروتز پا زیر زانو، تمام چیزهایی که می بایست در این خصوص بدانید، ذکر کرده ایم. از جمله نکات ذکر شده در این مقاله می توان به مدت زمان ساخت پروتز پا زیر زانو، جدیدترین انواع پروتز زیر زانو و قیمت آن پرداخته ایم.
اگر به یک کلینیک ارتوپد فنی مراجعه کرده باشید، ممکن است از شما در مورد فعالیت های خاصی که انجام می دهید، بپرسند. بهتر است اگر شنا کردن یکی از مهم ترین و عمده ترین فعالیت های روزانه شماست، به کارشناسان بگویید؛ زیرا شما می بایست برای تهیه پروتز زیر زانو (ساخت پروتز پا زیر زانو) ضد آب اقدام کنید. قیمت پروتز زیر زانو ضد آب، بالاست، ولی در عوض، زنگ نمی زند و شما، هم می توانید شنا کنید و هم، خیلی زود مجبور نباشید برای تعویض پروتز و جایگزین کردن آن با یک پروتز جدید اقدام کنید. با رعایت این نکات، احتمال ساخت پروتز زیر زانو کاهش پیدا خواهد کرد.
یکی از کسانی که در معرض خطر قطع عضو قرار دارند، دیابتی ها هستند. اگر این گروه، نسبت به بیماری خود بی تفاوت باشند و قدمی در جهت بهبودی آن برندارند، شرایط را برای نصب و پرداخت قیمت پروتز زیر زانو فراهم می کنند.
متاسفانه، میزان مصرف قند و شکر در کشورمان افزایش پیدا کرده است و افراد، تحرک زیادی ندارند؛ پر رنگ شدن این شرایط، باعث بروز دیابت خواهد شد. اگر نمی خواهید به دیابت مبتلا شوید، حتما مقاله “معرفی انواع دیابت و پیشگیری از آن ها” را مطالعه کنید. در این متن، راهکارهایی کاربردی برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری، آورده شده است.
ما به شرطی می توانیم بگوییم پروتز زیر زانو ساخته شده بهترین پروتز است که با نیازهای فردی که آن را نصب کرده است تناسب داشته باشد و بعد از ساخت پروتز پا زیر زانو و نصب آن، فرد به هیچ عنوان احساس ناراحتی نداشته باشد. حتی اگر یک پروتز، مدرن و هوشمندترین پروتز نیز باشد چنانچه نتواند به فرد کمک کند تا کارهای روزانه اش را انجام دهد و یا اگر به گونه ای باشد که فرد از نصب آن احساس بدی را تجربه کند، آن وقت است که به جرات می توان گفت هزینه پرداخت شده از بابت ساخت پروتز پا زیر زانو، عملا به هدر رفته است؛ چرا که نتوانسته رضایت کامل فرد را به دست آورد.
یکی از سوالاتی که برای افراد درگیر با قطع عضو از ناحیه زیر زانو ممکن است به وجود آید این است که ایا بیمه ها هزینه های مربوط به ساخت پروتز پا زیر زانو را می پردازند یا خیر. شاید نزدیک به یک سالی است که بیمه های دولتی نیز تصمیم گرفته اند که کمک هزینه ای را برای ساخت و نصب پروتز پا زیر زانو پرداخت کنند. برای آنکه به صورت کامل بدانید این کمک هزینه چقدر است خوب است با بیمه ای که شما را تحت پوشش خود درآورده است صحبت کرده و با کارشناسان شان در این رابطه صحبت کنید.
سلام برای گرفتن وقت ملاقات با دکتر چجوری میتونم اقدام کنم؟
سلام آرزو عزیز
برای گرفتن وقت ملاقات و مراجعه حضوری با شماره های موجود در سایت تماس گرفته و نوبت خود را رزرو کنید.
برای پروتز زیر زانو چه مواردی باید رعایت بشه و اینکه قیمت پروتز زیر زانو چقدر میشه ممنون میشم بگید
سلام رها عزیز
داخل مقاله به طور کامل توضیح داده ایم. و درباره قیمت پروتز زیر زانو ، هیچ مبلغ مشخصی نمیتوان گفت و باید حضوری مراجعه کنید تا پس از معاینه پزشک از قیمت پروتز خود مطلع شوید.
ساخت پروتز پا زیر زانو چقدر زمان میبره و اینکه میشه گفت که موندگاری این کار چقدره؟
سلام امین عزیز
مدت زمان ساخت یک پروتز و ماندگاری آن به عواملی مختلف بستگی دارد .
چه چیزایی در قیمت پروتز زیر زانو تاثیر گذاره؟ من همسرم جانباز هست و با موضوع چاقی هم مواجه هست ایا این موضوع برای ایشون اذیت کننده نیست؟
سلام عادله عزیز
عوامل مختلفی میتواند بر روی قیمت پروتز زیر زانو تاثیرگذار باشد مانند: جنس پروتز
ولی در خصوص چاقی و … که بحث تخصصی می باشد ، لطفا با شماره های موجود در سایت تماس گرفته متخصصین ما شما را به طور رایگان راهنمایی می کنند
کلینیک شما بعد از اتمام پروتز هم ما را همراهی میکنه؟ یعنی در صورتی که مشکلی پیش میاد یا عوارضی کمک میکنه آیا؟
سلام بهنام عزیز
بله ما بعد از اتمام ساخت پروتز مدنظر برای شما ، تمرین هایی برای نحوه کار با پروتز برایتان قرار میدهیم تا در زندگی عادی خود دچار مشکل نشوید. ما همیشه همراه شما هستیم
سن چه تاثیری در ساخت پروتز زیر زانو داره و اینکه آیا قیمتش برای سنین مختلف فرق داره؟
سلام
لطفا با شماره های کلینیک تماس بگیرید