پای مصنوعی چیست؟ چه کسانی برای ساخت پای مصنوعی اقدام می کنند؟
افرادی که در اثر یک حادثه و یا در اثر بیماری، پای خود را از دست می دهند با کمی و کاستی های زیادی در زندگی خود مواجه می شوند. از آنجایی که انسان به کمک پاهای خود راه می رود و به امورات زندگی اش رسیدگی می کند، نبود پاها و قطع عضو از این ناحیه، مشکلات و دردسرهای زیادی برای او به وجود می آورد. یکی از بهترین کارهایی که می توان برای جبران این نقص عضو انجام داد، اقدام برای ساخت و نصب پای مصنوعی است. پاهای مصنوعی در قسمت تحتانی بدن و به جای عضو قطع شده نصب می شوند.
نکته ای که خوب است در مورد خرید پای مصنوعی به خاطر داشته باشید، این است که این پاها یا نقش عملکردی دارند و یا زیبایی. پاهای مصنوعی عملکردی، مانند ساخت پا مصنوعی بالای زانو می تواند عملکرد پاهای طبیعی فرد را تقلید کرده و به او کمک کنند تا راحت تر راه برود و جا به جا شود. اگر به هر علتی پای شما از این ناحیه قطع شده است، برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه قیمت ساخت پروتز پا بالای زانو بروید.
در ساخت پاهای مصنوعی از متریال های متفاوتی استفاده می کنند. از جمله این متریال ها می توان به رزین آلومینیوم، فولاد تیتانیوم کربنی و برخی ترکیبات دیگر اشاره کرد. خوب است بدانید که هر یک از این متریال ها، تاثیر خود را روی قیمت پای مصنوعی دارند. هر یک از این مواد، خاصیت و ویژگی های متفاوتی داشته و به همین دلیل است که پاهای مصنوعی را با قیمت متفاوتی می سازند و در اختیار متقاضیان قرار می دهند.
پادکست شماره 1 (در خصوص پای مصنوعی چیست)
با مراحل ساخت پای مصنوعی آشنا شوید؟
حال که می دانید پاهای مصنوعی چیستند و برای چه کسانی ساخته می شوند بهتر است در مورد مراحل ساخت آنها نیز صحبت کنیم. مراحل ساخت پاهای مصنوعی به ترتیب زیر است:
1- مراجعه به کارشناسان؛
اولین کاری که در جهت ساخت پاهای مصنوعی و برآورد قیمت تهیه پای مصنوعی انجام می شود، مراجعه به کارشناسان است. اگر افراد نیازمند به پاهای مصنوعی به کارشناسان خبره و ماهر، مانند کارشناسان کلینیک ارتوپدی فنی پایار مراجعه کنند، می توانند بهترین مشاوره ها و راهنمایی ها را دریافت کنند. این مشاوره و راهنمایی قطعا می توان به آنها کمک کند تا دردسرهای بعد از قطع عضو و نصب پای مصنوعی به میزان زیادی کاهش پیدا کند. به یاد داشته باشید، به همان اندازه که قیمت پای مصنوعی مهم تلقی می شود، اصول و استانداردهایی که در ساخت آن رعایت می شود نیز در خور اهمیت است و بروز یک ایراد کوچک در ساخت پاهای مصنوعی می تواند در آینده ای نه چندان دور، کاربر را در زمان استفاده و نصب پاهای مصنوعی با مشکلات و دردسرهای زیادی رو به رو کند.
مشورت کردن با کارشناسان این حوزه، هم می تواند قبل از عمل جراحی قطع عضو صورت گیرد و هم می تواند بعد از بهبودی کامل زخم ها انجام شود. در هر صورت، این ملاقات و مشورت باید شکل گیرد تا فرآیند ساخت و تهیه پای مصنوعی با کمترین اختلال و ایراد به پایان برسد. در طی این ملاقات ممکن است توصیه هایی به فرد بشود که بتواند هر چه سریع تر برای ساخت و خرید پای مصنوعی اقدام کند. برخی از کارشناسان حرفه ای ساخت اندام مصنوعی از متقاضیان می خواهند تا باندهای مخصوصی را بپوشند تا به این شکل، میزان تورم در اندام باقی مانده کاهش قابل توجهی پیدا کند. به یاد داشته باشید، رعایت این نکته می تواند مانع از تعویض زودهنگام سوکت پاهای مصنوعی شود.
پادکست شماره 2 (در خصوص مراحل ساخت پای مصنوعی)
2- قالب گیری؛
از دیگر مراحل بسیار مهم در خصوص ساخت پای مصنوعی، قالب گیری است. در برخی کلینیک های ساخت اندام های مصنوعی که پا مصنوعی نیز یکی از آنهاست از روش های مدرنی، مانند اسکن های سه بعدی استفاده می شود. اسکنرهای سه بعدی یکی از مدرن ترین و بروز ترین انواع دستگاه های اسکن در سراسر دنیا بوده و به کارشناسان ساخت اندام های مصنوعی کمک می کنند تا بتوانند یک قالب بسیار دقیق از اندام باقی مانده فرد تهیه کنند. با کمک این قالب، تهیه اندام های مصنوعی کار بسیار راحتی خواهد بود.
البته در برخی جاها نیز از دیگر روش ها برای گرفتن قالب از بدن فرد استفاده می کنند. در این روش، با کمک باندهای گچی، یک قالب از قسمت باقیمانده فرد تهیه می شود؛ این مرحله، اولین مرحله رسمی ساخت پاهای مصنوعی به شمار می رود. لازم به ذکر است که روش گرفتن قالب روی قیمت پای مصنوعی تاثیر زیادی دارد. قالب گیری به کمک باندهای گچی، مشکلات و دردسرهای خاص خود را داشته و یک بی دقتی در این مرحله ممکن باعث شود که اندام مصنوعی ساخته شده، تطابق زیادی با بدن فرد پیدا نکند. در این صورت، پاهای مصنوعی ساخته شده به هیچ عنوان کارایی ندارد. البته، گاهی اوقات نیز لازم است که قالب گیری، مجددا انجام شود. در برخی موارد نیز این فرایند چندین ساعت طول می کشد.
در کلینیک ارتوپد فنی پایار، سعی می شود همه نکات مهم در زمان قالب گیری رعایت شود و از بروز ترین و مدرن ترین روش ها جهت گرفتن و ساخت قالب استفاده شود. در مراجعه به این مجموعه، خرید پای مصنوعی با بیشترین نتیجه مثبت برای فرد به همراه خواهد بود.
پادکست شماره 3 (در خصوص ساخت پای مصنوعی با جدیدترین متد)
3- ساخت سوکت؛
از دیگر مراحل ساخت پای مصنوعی، می توان به ساخت سوکت اشاره کرد. این قسمت یکی از مهم ترین مرحله های ساخت پاهای مصنوعی به شمار می رود. این اهمیت از تماس مستقیم پای فرد با پاهای مصنوعی نشات می گیرد و به همین دلیل است که در کلینیک های ساخت اندام مصنوعی، توجه بسیار زیادی به این مرحله می شود.
برای انجام این مرحله به حضور متقاضی ساخت پاهای مصنوعی نیازی نیست و همه کارها و مراحل ساخت و خرید پای مصنوعی در غیبت او صورت می گیرد. این موضوع را برای کاهش نگرانی افرادی بیان کردیم که بیماری دیابت باعث شده که پای آنها از مچ پا قطع شود. نکته ای که باید به خاطر داشته باشید این است که ساخت پاهای مصنوعی از روی قالبِ گرفته شده از بدن انجام می شود. به همین دلیل است که تاکید می کنیم قالب گیری باید در نهایت دقت صورت گیرد. به خاطر داشته باشید، نوع سوکت نیز روی قیمت پای مصنوعی تاثیر زیادی دارد.
آیا ساخت پای مصنوعی با جدیدترین متد دنیا در کشورمان انجام می شود؟
ساخت پاهای مصنوعی، زمانی انجام می شود که فرد به دلیل بیماری، یا در اثر یک حادثه، دچار قطعی عضو از ناحیه پا شده است. برای آنکه صاحب یک پای مصنوعی شوید، باید به مراکزی مراجعه کنید که در حوزه ساخت پاهای مصنوعی پا فعالیت می کنند. اگر بتوانید حرفه ای های این حوزه را شناسایی کنید، صاحب یک اندام مصنوعی کاربردی خواهید شد. اگر دوست دارید در مورد مراجع سازنده و قیمت پای مصنوعی اطلاعات بیشتری به دست آورید، ادامه این قسمت را مطالعه کنید.
پادکست شماره 4 (در خصوص ساخت پای مصنوعی با جدیدترین متد دنیا)
آیا می دانید انواع پاهای مصنوعی چیست و چه زمانی باید برای ساخت و خرید پای مصنوعی اقدام کرد؟
پای مصنوعی، یک نوع اندام مصنوعی است و به جای پای قطع شده فرد قرار داده می شود. قطع عضو، یک تغییر دائمی است و هنوز روشی توسط پزشکان و جراحان ابداع نشده است تا فرد بتواند صاحب یک عضو طبیعی شود. البته این مشکل، بدون راه حل باقی نمانده است و افراد می توانند به جای داشتن یک اندام طبیعی برای ساخت پای مصنوعی، مانند ساخت پا مصنوعی زیر زانو اقدام کنند. اندام های مصنوعی شاید نتوانند به اندازه پای واقعی فرد، عملکرد داشته باشند، اما آنها نیز در حد توان خود می توانند زندگی راحتی را برای فرد رقم بزنند.
موضوعی که خوب است در مورد پاهای مصنوعی بدانید این است که، قیمتشان را با توجه به نوع آنها تعیین می کنند. مثلا کسی که برای ساخت انگشت مصنوعی پا اقدام می کند، مجبور نیست به اندازه قیمت پا مصنوعی زیر زانو، هزینه پرداخت کند. انگشت مصنوعی، ساختار ساده تری داشته و معمولا از سیلیکون در ساخت آنها استفاده می شود. همین عامل باعث کاهش قیمت ساخت این نوع شده است.
سوال دیگری که باید در همین جا به آن اشاره کنیم، این است که اقدام برای ساخت و نصب پای مصنوعی باید چند هفته بعد از عمل جراحی قطع عضو انجام شود. روزهای بعد از عمل، محل جراحی شده ورم داشته و زخم ها هنوز تازه هستند. به همین سبب است که متقاضی دریافت اندام مصنوعی باید چندین هفته صبر کند تا همه زخم ها بهبود یافته و تورم پا نیز کاهش پیدا کند.
در ساخت پای مصنوعی به چه مواردی توجه می شود؟
ساخت و خرید پای مصنوعی باید با توجه به برخی نکات مهم صورت گیرد. اگر این نکات مهم رعایت نشود، اندام مصنوعی که در نهایت، در اختیار کاربر قرار داده می شود، کاربردی نبوده و نمی تواند اهدافی را که در ساخت آن مد نظر است، محقق سازد. این نکات به این شرح اند:
1- میزان فعالیت های کاربر
افراد برای ساخت و نصب پای مصنوعی اقدام می کنند تا بتوانند با آن راه بروند و به کارهای روزانه و شخصی خود رسیدگی کنند. اگر در ساخت یک اندام مصنوعی این مورد لحاظ نشود، پا مصنوعی به هیچ عنوان قادر نخواهد بود نیازهای اصلی کاربر را تحت پوشش قرار دهد و به این شکل، هزینه پرداخت شده از بابت قیمت پای مصنوعی به هدر می رود.
موضوعی که در مورد میزان فعالیت های کاربر باید مورد توجه قرار داده شود این است که برخی افراد، فعالیت های خاصی در طی روز دارند؛ مثلا یا یک ورزشکارند و یا در شغلشان از پای خود زیاد کار می کشند؛ این گروه می بایست برای ساخت پا مصنوعی متناسب با فعالیت هایی که دارند، اقدام کنند.
2- میزان قطع عضو
عامل دیگری که روی ساخت پاهای مصنوعی تاثیر مستقیم دارد، میزان و یا به عبارت دیگر، گستردگی قطع عضو است. کسانی که میزان بیشتری از بدن خود را از دست داده اند، می بایست با توجه به گستردگی قطع عضو، برای ساخت آن اقدام کنند.
توجه داشته باشید، هر قدر، قسمت بیشتری از پای شما قطع شده باشد، با سختی ها و مشکلات بیشتری مواجه خواهید شد. این افراد برای آنکه زندگی عادی شان تحت تاثیر قرار نگیرد، می بایست برای ساخت و خرید پای مصنوعی اقدام کنند و چاره ای جز این ندارند.
3- هوشمندی پا مصنوعی
با توجه به پیشرفت های خوبی که در حوزه ساخت پا مصنوعی اتفاق افتاده است، می توان انتظار داشت که آنها به سمتی پیش روند که کاربر به کمک آنها بتواند بسیاری از مشکلات ناشی از قطع عضو را پایان دهد. یکی از پیشرفت هایی که در ساخت پای مصنوعی اتفاق افتاده است، استفاده از متد هوشمندسازی است. پاهای مصنوعی هوشمند، کارایی بالایی داشته و می توانند حس و حال طبیعی انجام برخی کارها را در کاربر ایجاد کنند. قیمت پای مصنوعی هوشمند بالاست و همه افراد نمی توانند از پس هزینه های آن برآیند.
پادکست شماره 5 (تاثیر وزن فرد و ساخت پای مصنوعی)
آیا وزن فرد باعث تغییر نحوه ساخت و خرید پای مصنوعی می شود؟
یکی از سوالاتی که برای برخی افراد ممکن است پیش آید این است که آیا وزن فرد باعث تغییر در نحوه ساخت پا مصنوعی خواهد شد یا خیر. در پاسخ به این سوال باید بگوییم، ساخت اندام مصنوعی با توجه به نوع آن صورت می گیرد؛ نوع آن و محل و شکل اندام قطع شده، مهم ترین عوامل تعیین کننده روش ساخت و نصب پای مصنوعی هستند.
وزن فرد زمانی اهمیت پیدا می کند که او نیاز به استفاده و ساخت پای مصنوعی داشته باشد. پاهای مصنوعی قادر به تحمل وزن افراد در یک بازه وزنی مشخص هستند. به این دلیل که از مواد و متریال های با کیفیت در تولید این اندام های مصنوعی استفاده می شود، نباید انتظار داشت که این پاها قادر باشند وزن های بسیار بالا را نیز تحمل کنند. پای مصنوعی انتخاب شده باید با وزن فرد تناسب داشته باشد؛ اگر در ساخت پاهای مصنوعی این مورد لحاظ شود، اندام مصنوعی راندمان و عملکرد بالاتری از خود نشان خواهد داد.
آیا نحوه ساخت روی قیمت خرید پای مصنوعی تاثیر دارد؟
ما در این مقاله در مورد نحوه ساخت پاهای مصنوعی نکاتی را بیان کردیم و حال لازم می دانیم در مورد تاثیر نحوه ساخت پاهای مصنوعی روی قیمت نیز نکاتی را بگوییم. به جرات می توانیم اظهار کنیم، نحوه ی ساخت اندام های مصنوعی یکی از تاثیرگذارترین عوامل بر قیمت است.
موضوعی که باعث می شود پای مصنوعی با یک قیمت ارائه نشوند، نحوه ساخت است. وقتی مراحل ساخت اندام های مصنوعی در انواع مختلف آن فرق می کند، قطعا قیمت انواع متفاوت پاهای مصنوعی نیز تفاوت هایی با هم پیدا خواهد کرد. این گونه است که قیمت پای مصنوعی یکسان نیست و متفاوت است.
برای مثال، پای مصنوعی سیلیکونی و هوشمند را در نظر بگیرید. نحوه ساخت این دو نوع، تفاوت های بسیاری با هم داشته و وجود همین تفاوت هاست که باعث شده پاهای سیلیکونی با قیمت پایین تر و پاهای مصنوعی هوشمند و پیشرفته با قیمت بالاتری در اختیار افراد قرار داده شود.
برای آنکه بهترین نوع پاهای مصنوعی برایتان ساخته شود، توصیه می کنیم به کلینیک هایی مراجعه کنید که همه ی مراحل ساخت پای مصنوعی مخصوص اندام های تحتانی و فوقانی را به دقت انجام می دهند. این کلینیک ها در کار خود حرفه ای بوده و یک اندام مصنوعی کاربردی در اختیارتان قرار می دهند.
پای مصنوعی ( ساخت پای مصنوعی زیر زانو در پایار با قیمتی منصفانه)
پادکست شماره 6(در خصوص نحوه ساخت پای مصنوعی)
اطلاعات کامل تری را در مورد نحوه ساخت پای مصنوعی به دست آورید!؟
انواع پاهای که شامل زیر زانو، بالای زانو، لگن، مچ پا، ساق پا و پنجه است، برای کمک به کسانی ساخته می شوند که دچار قطع عضو شده اند. پای مصنوعی همان اندام های مصنوعی هستند و عملکرد خوب و قابل قبولی دارند. از زمانی که این اندام های مصنوعی خلق شده اند، تغییرات زیادی در زندگی افراد ایجاد شده و در وجود کسانی که با مشکل قطعی عضو درگیرند، امید به زندگی جریان پیدا کرده است.
اندام های مصنوعی که امروزه برای پای قطع شده ساخته می شوند عملکردهای خوبی داشته و به فرد امکان می دهند تحرک و فعالیت بیشتری داشته باشد. خرید پای مصنوعی با در نظر گرفتن نیازهای فرد صورت می گیرد. فردی که نیاز به پاهای مصنوعی دارد، ابتدا باید مورد معاینه و ارزیابی قرار گیرد. سن فرد، میزان فعالیت های او و شکل و اندازه اندام باقی مانده از جمله اطلاعاتی هستند که سازنده در زمان ساخت و تعیین قیمت پای مصنوعی باید در اختیار داشته باشد.
پاهای مصنوعی هیچ دو فردی کاملا شبیه به هم نیست و حتی اگر دو نفر دقیقا از یک ناحیه دچار قطع عضو شده باشند، باز هم نمی توانند از پاهای مصنوعی یکدیگر استفاده کنند؛ زیرا شرایط هر کسی کاملا منحصر به خود اوست. پس مهم ترین کاری که در ساخت پاهای مصنوعی باید صورت گیرد، ارزیابی شرایط فرد است.
پادکست شماره 7(نکات مهم برای ساخت پای مصنوعی)
5 نکته تاثیرگذار در نحوه ساخت پای مصنوعی
5 نکته مهم و تاثیر گذار در نحوه ساخت پا مصنوعی مواردی است که در ادامه ذکر کرده ایم:
1-مواد به کار برده شده در تولید آن
ماده ای که برای تولید اندام مصنوعی استفاده می شود، باید سبک بوده و باعث ایجاد حساسیت در فرد نگردد. امروزه، متریال هایی مانند فیبر کربن برای ساخت اندام های مصنوعی به کار برده می شوند؛ این ماده سبک بوده و نیازهای فرد را به خوبی برآورده می کند. این مورد مستقیما روی قیمت خرید پای مصنوعی اثر دارد.
2-راحت بودن
از دیگر نکات مهم در ساخت اندام های مصنوعی، راحتی است. اندام های مصنوعی قرار است برخی از وظایف عضو قطع شده را انجام دهد؛ اگر فردی با پای مصنوعی اش احساس راحتی نداشته باشد، عملکرد او به شدت تحت تاثیر قرار می گیرد.
3- عملکرد
از دیگر مواردی که در نحوه ساخت اندام مصنوعی باید مورد توجه قرار گیرد، عملکرد پروتز پا است که روی قیمت پای مصنوعی نیز تاثیر دارد. درست است که این عضو نمی تواند همان قابلیت های اندام طبیعی را داشته باشد، اما این اندام مصنوعی نیز باید عملکرد قابل قبولی داشته باشد و رضایت فرد را جلب کند. این عامل نیز تاثیر زیادی بر قیمت ساخت و نصب پای مصنوعی دارد.
4-نوع و وسعت اندام قطع شده
از دیگر نکاتی که باید در ساخت پای مصنوعی مورد توجه قرار گیرد، وسعت اندام قطع شده است. نوع قطع عضو و وسعت آن بر تعیین نوع پا مصنوعی تاثیر مستقیم دارد. برای مثال، کسی که قسمتی از مچ پای خود را از دست داده است، نمی تواند از پای مصنوعی فردی استفاده کند که از لگن به پایین خود را از دست داده است.
5-میزان فعالیت های فرد
هر چه میزان فعالیت های فرد بیشتر باشد و هر چه حضور فعالیت های خاص در زندگی او پر رنگ تر باشد، این فرد باید نوع خاص تری از اندام مصنوعی را مورد استفاده قرار دهد. معمولا سازندگان پاهای مصنوعی به این موضوع توجه زیادی می کنند و آن را روی قیمت پای مصنوعی تاثیر می دهند.
با مراحل ساخت پای مصنوعی آشنا شوید!؟
وقتی قرار است در مورد نحوه ساخت پا مصنوعی اطلاعات بیشتری به دست آورید، باید با مراحل ساخت آن نیز آشنا شوید. مراحل ساخت پاهای مصنوعی به این شرح است:
- اولین مرحله از مراحل ساخت و خرید پای مصنوعی تهیه یک مدل دیجیتالی از بدن فرد است. در این مرحله باید دقت و توجه زیادی به کار برده شود تا مدل طراحی شده، قابلیت پر کردن جای خالی اندام قطع شده را داشته باشد.
- در مرحله بعدی ساخت و نصب پای مصنوعی، قالب گیری انجام می شود. در این مرحله، پزشک با کمک گچ، از پای بیمار قالب تهیه می کند تا اندازه اندام بیمار به درستی به دست آید.
- در مرحله بعدی از مراحل ساخت پا مصنوعی، سوکت ساخته می شود. این مرحله نیز باید دقت زیادی صورت گیرد. در کلینیک ارتوپدی فنی معتبر از ورق های ترموپلاستیک برای ساخت سوکت پای مصنوعی استفاده می کنند.
- بعد از آنکه سوکت ساخته شد، روی بدن بیمار آزمایش می شود تا معلوم شود که آیا بیمار با آن راحت هست یا خیر. در آخرین مرحله نیز سایر قطعات، ساخته می شود. در ساخت و تکمیل پاهای مصنوعی، از متریال هایی چون تیتانیوم، پلاستیک و آلومینیوم استفاده می کنند. خاطر نشان می کنیم، تفاوت در متریال ها باعث تفاوت در قیمت پای مصنوعی می شود.
پادکست شماره 8(اجزای پای مصنوعی)
با اجزاء پای مصنوعی آشنا شوید؟
نه تنها بهترین پا مصنوعی در ایران، بلکه سایر انواع پاهای مصنوعی نیز اجزاء متفاوتی دارد که در نحوه ساخت آن تاثیر می گذارد. نام این اجزاء به شرح زیر است:
1- سوکت
یکی از مهم ترین قسمت های ساخت پای مصنوعی، سوکت است. سوکت قسمتی است که پا مصنوعی را به عضو باقیمانده یا استامپ متصل می کند. برای ساخت سوکت، از استامپ قالب گیری انجام می شود. بعد از آنکه قالب گیری انجام شد در صورت نیاز روی آن تغییراتی اعمال می شود و در نهایت نیز سایر قسمت های پا مصنوعی به آن اضافه شده و در اختیار فرد قرار داده می شود. سوکت را با کمک الیاف کربن و مواد ریزی مستحکم می کنند. این قسمت بیشترین تاثیر را بر قیمت خرید پای مصنوعی دارد.
2-پایلون
پایلون، از جنس تیتانیوم یا استیل است و وظیفه آن این است که وزن را از سوکت به پنجه پای مصنوعی انتقال دهد. پروتوزیست ها با کمک پیچ های ابتدایی و انتهایی پایلون ها به فرد کمک می کنند تا بتواند راحت تر و طبیعی تر راه برود. قسمتی از سوکت و پایلون را با محافظ های ابری می پوشانند و سعی می کنند تا آن را شبیه به اندام فرد تراش دهند. پایلون نیز به سهم خود روی قیمت پای مصنوعی تاثیر دارد.
3- پنجه مصنوعی
از دیگر اجزای پای مصنوعی که در نحوه ساخت پاهای مصنوعی پا باید به آن اشاره شود، پنجه مصنوعی است. پنجه ها انواع مختلف دارند و با توجه به شرایط فرد ساخته شده و در اختیار او قرار داده می شوند.
قالب گیری و ساخت پای مصنوعی چگونه انجام می شود؟
یکی از مسائل مهم در نحوه ساخت پاهای مصنوعی، ساخت سوکت است. پزشک برای ساخت سوکت باید از بدن بیمار قالب گیری انجام دهد و بدن فرد را در جایی که می خواهد اندام مصنوعی را در آنجا نصب کند، به دقت اندازه گیری کند. کوچکترین بی دقتی در این مرحله می تواند منجر به خرید پای مصنوعی بی کیفیت و غیر کاربردی شود.
در مراحل ساخت پا مصنوعی، اندازه گیری و قالب گیری از بدن فرد با کمک مواد ریخته گری، سیستم های رایانه ای، فیبر شیشه و یا گچ صورت خواهد گرفت. امروزه برای آنکه بتوانند قالب گیری را با دقت بالاتری انجام دهند، بدن فرد را اسکن کرده و بر اساس اطلاعات به دست آمده از اسکن، یک پا مصنوعی برای فرد می سازند (این مورد روی قیمت پای مصنوعی تاثیر زیادی دارد). معمولا بعد از آنکه قالب گیری انجام شد، متخصص و سازنده پا مصنوعی با بیمار صحبت کرده و در مورد شرایط زندگی او و غالب فعالیت هایی که در طی روز انجام می دهد، اطلاعاتی را کسب می کند. این اطلاعات کمک می کنند، پا مصنوعی ساخته شده در برآورده کردن نیازها و احتیاجات بیمار، موثرتر عمل کند و پای مصنوعی عملکرد بهتری از خود نشان دهد.
پادکست شماره 9(انواع پای مصنوعی 2022)
با انواع پاهای مصنوعی ساخته شده با متد 2022 آشنا شوید!؟
انواع پای مصنوعی، به کمک افراد درگیر با قطع عضو از ناحیه پا آمده است تا این افراد زندگی راحت تری را تجربه کنند. از انواع پاهایی مصنوعی می توان به ساخت پا مصنوعی مخصوص زیر زانو، ساخت پا مصنوعی مخصوص بالای زانو، ساخت مچ مصنوعی پا و ساخت لگن مصنوعی اشاره کرد.
خوب است بدانید که ساخت پای مصنوعی با توجه به نوع قطع شدگی انجام می شود. آشنایی با انواع پاهای مصنوعی برای کسانی که با این مساله دست و پنجه نرم می کنند، لازم است.
کاربردی ترین انواع پای مصنوعی را می خواهیم در چندین دسته به صورت جداگانه نام ببریم. برخی از انواع پاهای مصنوعی، مانند پای مصنوعی هوشمند، از بقیه جدیدتر هستند و ساخت و خرید پای مصنوعی با قیمت بالاتری انجام می شود. نام برخی انواع پاهایی مصنوعی به شرح زیر است:
پا مصنوعی با زانوی تک محور؛ ارزان و با دوام
یکی از انواع پاهای مصنوعی که در صورت قطعی پا از ناحیه زانو ساخته می شود، زانوی تک محور است. این نوع، یکی از ارزان ترین و با دوام ترین انواع اندام مصنوعی است و قیمت برخی از انواع آن از قیمت پای مصنوعی زیر زانو بالاتر است.
پای مصنوعی کنترل شونده؛ جدید و هوشمند
یکی از انواع پاهای که با استقبال خوبی مواجه شده است، پا مصنوعی کنترل شونده است. یکی از مزیت های این نوع، همگام بودن آن با آخرین فناوری های ساخت اندام مصنوعی در دنیاست. قیمت پا مصنوعی هوشمند که یکی از آخرین دستاوردهای سازندگان پاهای مصنوعی است، از سایر پاهای مصنوعی موجود بالاتر است.
پاهای مصنوعی داینامیک؛ سریع در نشان دادن واکنش
از دیگر انواع پاهای مصنوعی، پا مصنوعی دینامیک است. کسانی که می خواهند برای خرید پای مصنوعی با سرعت واکنش بالا اقدام کنند، باید برای ساخت و سفارش این نوع درخواست دهند. این نوع، مناسب افرادی است که فعالیت های زیادی دارند و دائم در حال تغییر سرعت خود در هنگام راه رفتن هستند.
بعد از ساخت پای مصنوعی، فرد چه مشکلاتی را تجربه می کند؟
درست است که با ساخت پاهای مصنوعی، حجم بسیار گسترده ای از مشکلات بیمار حل شده و او می تواند راحت تر راه برود، اما این پایان کار نیست و نصب پاهای مصنوعی در برخی افراد با چالش هایی همراه است. از جمله این چالش ها می توانیم به این موارد اشاره داشته باشیم:
- یادگیری و درست راه رفتن با پا مصنوعی یکی از بزرگ ترین و ابتدایی ترین چالش هایی است که فرد را به خود درگیر می کند.
- از دیگر مشکلاتی که افراد بعد از پرداخت قیمت پای مصنوعی و نصب آن، پیدا می کنند عرق کردن است. تعریق زیاد روی تناسب پا مصنوعی تاثیر منفی گذاشته و باعث می شود که فرد دچار مشکلات پوستی شود.
- در سال های اولیه ای که فرد پا مصنوعی را نصب می کند، اندام باقیمانده تغییر شکل پیدا می کند. بعد از قطع عضو، چند سال طول می کشد تا بافت قسمت باقیمانده به شکل دائمی خود برسد و همین موضوع باعث می شود که تناسب سوکت تحت تاثیر قرار گیرد.
- برخی کسانی که اندام باقیمانده شان ضعیف است به سختی از پا مصنوعی استفاده می کنند.
- درد فانتوم یا خیالی قبل از نصب پا مصنوعی ممکن است خیلی شدید باشد و این نیز روی قدرت فرد برای استفاده از پا مصنوعی اش تاثیر منفی می گذارد.
با پای مصنوعی هوشمند آشنا شوید؟
پاهای مصنوعی انواع و اقسام متفاوت دارند و یکی از جدیدترین آنها، پای مصنوعی از نوع هوشمند است. چیزی که باعث شده پای مصنوعی هوشمند، با محبوبیت زیادی مواجه شود مفصل های میکروپروسسوری است که در آن لحاظ شده است. با فناوری به کار برده شده در این نوع پا مصنوعی می توان دقت و عملکرد بالایی را بعد از ساخت پای مصنوعی شاهد بود. پاهای مصنوعی هوشمند در سه نوع بالای زانو، زیر زانو و روی زانو طراحی و ساخته می شوند.
پاهای مصنوعی هوشمند، به دلیل فناوری که دارند به فرد این امکان را می دهند که در زمان راه رفتن بتواند سرعت خود را کنترل کرده و روی سطوحی که ناهموار هستند به راحتی راه برود و هیچ مشکلی از این بابت نداشته باشد. یکی از دلایلی که باعث شده قیمت پای مصنوعی هوشمند از سایر اندام های مصنوعی که در بازار وجود دارد بالاتر باشد، قابلیت راه رفتن با آن روی سطوح مختلف است.
کسانی که پای مصنوعی هوشمند نصب می کنند می توانند در زمان راه رفتن نیز تعادل بهتری داشته و حرکت هایی که انجام می دهند طبیعی تر به نظر آید. پاسخ و واکنش این پاهای مصنوعی نسبت به شرایط محیطی نیز بسیار دقیق و پیشرفته است.
چنانچه می خواهید در جریان قیمت خرید پای مصنوعی هوشمند قرار بگیرید می توانید با کلینیک هایی همچون پایار تماس گرفته و هر سوالی که در این رابطه دارید از کارشناسان بپرسید.
آیا استفاده از انواع پای مصنوعی، دائمی است؟
یکی از ابهاماتی که در مورد ساخت پای مصنوعی وجود دارد، این است که آیا این اندام های دائمی هستند و یا خیر. درست است که در تولید انواع پاهای مصنوعی از مواد و متریال های با کیفیت استفاده می شود، اما به خاطر داشته باشید که این اندام های مصنوعی، هیچ گاه دائمی نخواهند بود و هیچ نوع اندام مصنوعی تا آخر عمر با شما باقی نخواهد ماند و بعد از مدتی مجبورید که مجددا برای ساخت و پرداخت قیمت پای مصنوعی اقدام کنید.
با توجه به اینکه فرد در طول روز چقدر فعالیت دارد و اینکه پای مصنوعی ساخته شده در کدام قسمت از بدن نصب شده است، اندام های مصنوعی نیز طول عمر مشخصی دارند. در مورد کودکان، تعویض در فواصل زمانی کوتاه انجام می شود؛ زیرا بدن آنها دائما در حال رشد است. به صورت معمول، ساخت پا مصنوعی بین 2 تا 5 سال دوام دارند؛ این بازه زمانی در صورت نگهداری صحیح، می تواند افزایش پیدا کند.
نکته مهم دیگری که خوب است به آن توجه داشته باشید، این است که پاهای مصنوعی وسایل و ابزار مکانیکی هستند. این ابزار نیز برای آنکه کار خود را به خوبی انجام دهد، باید تحت عملیات تنظیم قرار گیرد. در صورتی که فرد با افزایش و یا کاهش وزن مواجه شود، تنظیم سوکت و یا سایر قسمت های پا مصنوعی الزام پیدا می کند. برخی انواع پاهای مصنوعی مدرن، به قابلیت تعویض قطعات مجهزشده اند. با این مزیت، دیگر نیازی نیست برای تعویض و خرید پای مصنوعی جدید اقدام کنید.
برای ساخت پاهای مصنوعی به کجا مراجعه کنیم؟
ساخت پاهای مصنوعی را باید به عهده کلینیک های حرفه ای گذاشت. در این کلینیک ها از جدیدترین متدها استفاده می شود تا یک پا مصنوعی کاربردی ساخته شود. علاوه بر متدهای روز دنیا، استفاده از متریال های با کیفیت و توجه به نیازهای کاربر، دیگر موضوعی است که در کلینیک های حرفه ای ساخت اندام مصنوعی، مانند کلینیک ارتوپدی فنی پایار مورد توجه قرار دارد. این کلینیک ها از حضور کارشناسان خبره و ماهر می برند و قادرند پامصنوعی کارا و با کیفیت و با قیمتی مناسب بسازند. یکی از انواع پاهای مصنوعی، لگن مصنوعی است که ما در صفحه قیمت ساخت پروتز لگن اطلاعاتی را در این رابطه آماده کرده ایم.
بهترین مرکز ساخت پای مصنوعی در کشور چه مشخصاتی باید داشته باشد؟
اگر دچار قطع عضو از ناحیه پا شده اید اولین کاری که می بایست انجام دهید، اقدام برای ساخت و خرید پای مصنوعی است. بهترین کاری که برای ساخت این پاها باید انجام داد، مراجعه به بهترین مرکز ساخت پاهای مصنوعی است. این مراکز ویژگی های زیر را دارند:
- در مراکز ساخت پاهای مصنوعی، بهترین مواد اولیه برای ساخت پا مصنوعی به کار برده می شود.
- کارشناسان از تجربه، تخصص و مهارت فوق العاده بالایی برای ساخت و نصب پای مصنوعی برخوردارند.
- قیمت پای مصنوعی ساخته شده توسط این مراکز، کاملا منصفانه و معقول است.
- این مراکز تجهیزات مورد نیاز برای ساخت پاهای مصنوعی را دارند.
- پاهای مصنوعی ساخته شده توسط مراکز ساخت پاهای مصنوعی، کاربردی هستند.
با توجه به نکاتی که در بالا اشاره کردیم، اگر نمی خواهد هزینه ای که بابت ساخت پاهای مصنوعی پرداختید به هدر برود، به کلینیک های ارتوپدی فنی در کشور مراجعه کنید که تمام مشخصات و ویژگی های بالا را داشته باشند و در ضمن، نحوه کار کردن با آن را به صورت کامل و جامع به شما آموزش دهند. این آموزش ها به شما کمک می کند تا بتوانید در مدت زمان کمتری با پا مصنوعی خود انس گرفته و با آن کار کنید.
قیمت پای مصنوعی برای دیابتی ها چند است؟
دیابتی ها از جمله کسانی هستند که بیش از دیگر گروه های بیماران در معرض خطر قطع عضو قرار دارند. وقتی که این گروه، قطع پا می شوند اولین و بهترین کاری که می توانند برای جبران قطع عضو انجام دهند اقدام برای ساخت پای مصنوعی است. نه تنها دیابتی ها بلکه همه کسانی که پای شان قطع می شود اولین چیزی که می خواهند در مورد آن بدانند قیمت پا مصنوعی است. نکته ای که دیابتی ها خوب است در مورد قیمت پای مصنوعی برای دیابتی ها مورد توجه قرار دهند این است که علت قطع عضو، تاثیر زیادی روی تعیین قیمت پاهای مصنوعی ندارد و در واقع، همان عواملی که روی قیمت ساخت پای مصنوعی تاثیر می گذارد روی قیمت پاهای مصنوعی مخصوص دیابتی ها نیز اثر دارد.
به هر صورت، هیچ کس تا زمانی که فرد را بررسی نکند نمی تواند به فرد بگوید که قیمت پا مصنوعی چند می شود. کارشناسان کلینیک های ساخت اندام های مصنوعی بعد از آنکه فرد را بررسی کردند و نیازها و سطح فعالیت او را مورد بررسی قرار دادند می توانند به افراد بگویند که قیمت دقیق پای مصنوعی چقدر می شود.
پرداخت قیمت پا مصنوعی دست دوم، هدر دادن پول است؛ آیا می دانستید؟
برخی افراد درگیر با قطع عضو، به جای آنکه برای ساخت پای مصنوعی اقدام کنند به سراغ خرید پاهای مصنوعی می روند و تمام تلاش خود را به کار می گیرند تا بتوانند پاهای مصنوعی دست دوم یافته و آنها را نصب کنند؛ به این افراد باید بگوییم که این کار آنها بی نهایت اشتباه است. به فرض اینکه آنها بتوانند پای مصنوعی دست دوم هم پیدا کنند، اما آیا می توانند آن را نصب کرده و استفاده کنند؟ مسلما، خیر؛ زیرا پاهای مصنوعی و به صورت کلی اندام های مصنوعی را مطابق با بدن فرد می سازند و به همین جهت، آنها کاملا اختصاصی هستند.
افرادی که می خواهند با ساخت و خرید پای مصنوعی یا سایر انواع اندام های، مانند پا مصنوعی زیر زانو، به مشکلاتی که قطع عضو برایشان ایجاد کرده است پایان دهند، در درجه اول می بایست به کلینیک های ارتوپدی فنی مجرب در کشور، همچون پایار مراجعه کنند و در کنار آن می توانند به صفحه قیمت ساخت پروتز پا زیر زانو بروند. در این مراکز، نیازهای بیمار و فعالیت هایی که او دارد ارزیابی شده و سپس با توجه به آنها یک اندام مصنوعی کاربردی ساخته می شود. این تنها راه و بهترین راه برای کنار آمدن با قطع عضو و مشکلات ناشی از آن است. خرید و پرداخت قیمت پاهای مصنوعی دست دوم را به هیچ عنوان توصیه نمی کنیم و از شما می خواهیم بودجه خود را به این شکل به هدر ندهید.
قیمت پای مصنوعی چقدر است؟ آیا در مورد این موضوع چیزی می دانید؟
اولین موضوعی که به عنوان یک سوال مهم، برای متقاضیان ساخت و نصب پای مصنوعی مطرح می شود، قیمت خرید پای مصنوعی است. قیمت پاهای مصنوعی تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:
میزان قطع عضو، روی قیمت ساخت پای مصنوعی تاثیر دارد. هر قدر وسعت قطع شدگی بیشتر باشد، هزینه ساخت آن نیز افزایش پیدا می کند. برای مثال، پا مصنوعی بالای زانو با قیمت بالاتری نسبت به مچ پا مصنوعی ساخته می شود. ما در صفحه قیمت ساخت پروتز مچ پا، اطلاعات بیشتری را در این رابطه گردآوری کرده ایم.
قطعات به کار برده شده در ساخت پا مصنوعی نیز روی قیمت آن تاثیر بسزایی دارد. هر قدر قطعات، پیچیده تر و پیشرفته تر باشند، قیمت نیز افزایش یپدا می کند. برند تولیدکننده این قطعات نیز روی قیمت نهایی ساخت آنها تاثیر بسزایی دارند؛ قطعات برخی برندها، گران تر هستند.
فرآیند قالب گیری، از دیگر عوامل موثر بر ساخت و تعیین قیمت خرید پای مصنوعی به شمار می رود. در گذشته، برای قالب گیری از گچ استفاده می کردند که خیلی دقیق نبود، اما امروزه، از دستگاه های اسکن سه بعدی برای ساخت پاهای مصنوعی استفاده می کنند. ساختپا مصنوعی به این شکل، با دقت بالایی همراه است. به یاد داشته باشید، قیمت پای مصنوعی که این شکل ساخته می شود بالاست.
در مورد قیمت پای مصنوعی چه میدانید؟
قیمت پاهای مصنوعی در کلینیک های مختلف، متفاوت تعیین شده است و همین تفاوت، انگیزه ای برای ما شد تا در مورد دو سوال پر تکرار و پرحاشیه یعنی قیمت پای مصنوعی (هزینه ساخت پاهای مصنوعی) و قیمت اندام های دست دوم نکاتی را بیان کنیم.
پای مصنوعی چیست؟ چرا ساخته می شود؟
قبل از آنکه به سراغ بحث اصلی، یعنی قیمت ساخت پای مصنوعی برویم، می خواهیم در مورد این موضوع صحبت کنیم که پای مصنوعی چیست و چرا ساخته می شود. بدن فرد، از رگ، گوشت و خون و استخوان تشکیل شده است؛ مجموعه ی این ترکیبات باعث شده بدن انسان به وجود بیاید. درست است که ما می توانیم در مقابل برخی ضربه ها مقاومت کنیم، اما، اگر میزان ضربه خیلی زیاد باشد، ما به راحتی آسیب می بینیم. در برخی موارد شدت این آسیب ها به حدی است که فرد دچار قطع عضو از ناحیه شده و مجبور می شود برای خرید پای مصنوعی اقدام کند.
البته، تنها حوادث نیستند که باعث می شوند ما پایمان را از دست بدهیم؛ گاهی اتفاقات ژنتیکی که در حین رشد جنین در داخل شکم مادر به وقوع می پیوندد، باعث می شود که یک، یا هر دو پا رشد نکند. انسان در این شرایط، ناچار است به سراغ ساخت اندام های مخصوص پا، مانند پا مصنوعی زیر زانو برود و به کمک این اندام های مصنوعی قدمی برای حل مشکلش بردارد.
اگر بخواهید برای ساخت پاهای مصنوعی اقدام کنید، باید به کلینیک های سازنده اندام های مصنوعی مراجعه کنید. این کلینیک ها بهترین مرجع برای دریافت قیمت ساخت پای مصنوعی و به خصوص دریافت قیمت پا مصنوعی زیر زانو هستند.
قیمت پای مصنوعی هوشمند چقدر است؟
سوالی که برای برخی افراد درگیر با قطع عضو ممکن است پیش آید این است که پاهای مصنوعی هوشمند چیستند و قیمت آنها چقدر است. قیمت این نوع پای مصنوعی به خیلی دلایل، بالاست. پاهای مصنوعی هوشمند، با توجه به آخرین و مدرن ترین فناوری های روز دنیا ساخته شده اند. این پاهای مصنوعی به فرد کمک می کنند تا بتواند روی سطوح مختلف راه برود و قطع پا مشکل زیادی برای او ایجاد کند.
موضوع دیگری که باعث شده قیمت ساخت پای مصنوعی هوشمند (هزینه ساخت پاهای مصنوعی هوشمند) از سایر اندام های مصنوعی موجود، بالاتر در نظر گرفته شود، تجهیزاتی است که در آن به کار برده شده است. در این نوع، میکرو پروسسورهایی قرار داده شده است که به کاربر امکان می دهند اطلاعاتی را از مغز دریافت کند. با توجه به اطلاعات دریافتی، کنترل پا مصنوعی، کار راحت تری خواهد بود و حرکت کردن پا نیز طبیعی تر به نظر خواهد آمد. با توجه به دو دلیل بیان شده احتمالا الان متوجه شده اید که چرا قیمت خرید پای مصنوعی هوشمند بالاست.
قیمت پنجه پای مصنوعی با قیمت پای مصنوعی چقدر تفاوت دارد؟
نکته مهمی که می توانیم در مورد قیمت پاهای مصنوعی و قیمت پنجه پای مصنوعی ارائه کنیم این است که قیمت این دو نوع اندام مصنوعی، وابسته به پارامترهای متفاوتی است. یکی از موضوعات بسیار مهم در تعیین هزینه ساخت پاهای مصنوعی، وسعت قطع عضو است. اگر پا از زیر زانو قطع شده باشد فرد، موظف است هزینه بیشتری پرداخت کند، نسبت به کسی که پای خود را از ناحیه مچ و یا پنجه از دست داده است.
موضوع دیگری که روی قیمت پاهای مصنوعی می گذارد، نوع ماده ای است که در ساخت پا مصنوعی به کار برده شده است. در برخی مواقع، فرد ترجیح می دهد که یک پا مصنوعی سیلیکونی نصب کند؛ این نوع، قیمت پایین تری دارد. فیبر کربن، ماده ی دیگری است که برای ساخت پاهای مصنوعی به کار برده می شود. این ماده، مزیت های بی شماری داشته و مقاومت بالایی در مقابل ضربه از خود نشان می دهد. نوع پا مصنوعی نیز روی قیمت تاثیر گذار است. برای مثال، کسانی که می خواهند یک اندام مصنوعی برای یک فعالیت خاص داشته باشند، باید قیمت بالایی برای خرید پای مصنوعی بپردازند؛ این نوع پاهای مصنوعی عملکرد خوبی از خود نشان می دهند.
برای دریافت لیست قیمت پای مصنوعی به کجا مراجعه کنیم؟
کسی که درگیر مساله قطع عضو است و هیچ چاره ای به جز ساخت پای مصنوعی ندارد، اولین چیزی که می خواهد بداند، قیمت پاهای مصنوعی است. لیست قیمت پاهای مصنوعی راهکار خوبی برای کمک به افراد درگیر با قطع عضو به شمار می رود. اطلاع از قیمت پاهای مصنوعی به فرد کمک می کند تا او بتواند بهترین ها را انتخاب کرده و برای ساخت آن اقدام کند.
کسی که می خواهد در جریان هزینه پای مصنوعی قرار گیرد، بهتر است به کلینیک های ساخت پا مصنوعی در کشور مراجعه کند. کارشناسان این کلینیک ها با توجه بسیاری عوامل یک پای مصنوعی برای فرد ساخته و در اختیار او قرار می دهند.
نکته حائز اهمیت در خرید پاهای مصنوعی این است که شرایط فرد، اهداف او و کارهایی که به صورت روزانه انجام می دهد، تاثیر غیر قابل انکاری بر قیمت خرید پای مصنوعی دارد. برای مثال، کسانی که به صورت حرفه ای ورزش می کنند، چنانچه دچار قطع عضو شوند، می بایست اندام مصنوعی را نصب کنند که به آنها اجازه تحرک و فعالیت دهد؛ به این اندام های مصنوعی، اندام های با قابلیت خاص گفته می شود. اگر می خواهید هزینه ی پرداخت شده بابت قیمت پاهایی مصنوعی به هدر نرود، مراکز معتبر ساخت پا مصنوعی در کشور را بیابید.
بهترین زمان برای ساخت جدیدترین پای مصنوعی در ایران چه موقع است؟
نه تنها برای نصب جدیدترین پای مصنوعی در ایران، بلکه برای ساخت سایر انواع اندام های مصنوعی نیز، فرد روز بعد از عمل قطع عضو نمی تواند جهت ساخت و پرداخت قیمت پای مصنوعی اقدام کند. درمان افرادی که قطع عضو شده اند و می خواهند پای مصنوعی نصب کنند، باید مرحله به مرحله صورت گیرد.
به صورت کلی، وقتی عضوی از بدن قطع می شود فرد باید 3 تا 6 ماه صبر کند تا همه زخم ها و جراحت های او کاملا بهبود پیدا کند. بعد از گذشت این مدت زمان او می بایست از اندام مصنوعی موقت استفاده کند. بعد از آنکه چند ماه گذشت و فرد به اندام مصنوعی موقت عادت کرد، آن وقت است که بدن فرد برای نصب و خرید پای مصنوعی کاملا آماده خواهد شد.
برای ساخت یک پای مصنوعی کاربردی، مانند ساخت پا مصنوعی زیر زانو کاربردی می بایست به کلینیک های ارتوپدی فنی معتبر در کشور مراجعه کند. در این مراکز، شرایط بیمار سنجیده شده، نیازها و فعالیت هایی که دارد مشخص شده و سپس با توجه به آنها پاهای مصنوعی برای او ساخته می شود. به خاطر داشته باشید، قیمت ساخت پای مصنوعی در انواع مختلف آن، یکی نیست و کلینیک های ساخت پاهای مصنوعی، همچون پایار می توانند دقیق ترین قیمت را به شما اعلام کنند.
با بهترین شرکت ساخت پای مصنوعی در کشور آشنا شوید!؟
شرکت ساخت پاهای مصنوعی، به صورت مستقیم به افراد درگیر با قطع عضو کمک می کند تا بتوانند از حجم مشکلاتی که نداشتن پا برایشان ایجاد کرده است، کم کنند. کسانی که در اثر یک حادثه رانندگی، بیماری و یا به صورت مادرزادی پا ندارند و یا پایشان قطع شده است، کسانی هستند که می بایست برای خرید پای مصنوعی اقدام کنند.
موضوعی که در زمان ساخت پاهای مصنوعی باید به آن توجه و دقت داشت، نوع آن است. معمولا، نوع اندام مصنوعی با توجه به محل قطع عضو تعیین می شود. برای مثال، کسی که پای خود را از ناحیه بالای زانو از دست داده است، می بایست برای ساخت و نصب پای مصنوعی مخصوص بالای زانو اقدام کند و یا کسی که دستش از ناحیه آرنج قطع شده باید برای ساخت اندام های مصنوعی مخصوص همین قسمت اقدام کند. البته، برای تعیین نوع اندام اصلا نگرانی به خود راه ندهید؛ زیرا کسانی که در کلینیک های ارتوپدی فنی کار می کنند، اندام مصنوعی متناسب با بدن شما را می سازند.
بهتر است برای ساخت پاهای مصنوعی، کلینیک هایی را انتخاب کنید که کارشناسانشان می توانند از عهده ساخت یک اندام مصنوعی کاربردی برآیند. ساخت پاهای مصنوعی، مقوله ای کاملا تخصصی است و کسانی می توانند در این حوزه موفق عمل کرده و به افراد درگیر با قطع عضو کمک کنند که سابقه، تجربه و مهارت بالایی داشته باشند.
موضوع دیگری که در مراجعه به یک شرکت ساخت پاهای مصنوعی باید مورد توجه قرار دهید، این است که هر نوع، با قیمت متفاوتی به شما ارائه خواهد شد. برای مثال، قیمت پای مصنوعی بالای زانو با قیمت اندام مصنوعی مخصوص انگشت پا تفاوت دارد و این دو نوع با یک قیمت ساخته نمی شوند.
بهترین شرکت ساخت پای مصنوعی چه ویژگی های بارزی دارد؛ آیا در جریان هستید؟
وقتی می خواهید برای ساخت پاهای مصنوعی اقدام کنید، باید وجود یا عدم وجود برخی ویژگی ها را در شرکت سازنده آن مورد بررسی قرار دهید. این ویژگی ها که در نهایت منجر به ساخت یک اندام مصنوعی کاربردی و کاربر پسند می شوند، به شرح زیر هستند:
1- استفاده از متدهای روز دنیا
ساخت پاهای مصنوعی به مانند هر مقوله دیگری در دنیای مدرن امروزی، با پیشرفت های خوبی همراه بوده است. این پیشرفت ها را مدیون کسانی هستیم که در حوزه ساخت اندام های مصنوعی فعالیت دارند. کسانی که می خواهند به کمک پای مصنوعی، بخش زیادی از مشکلات خود را کاهش دهند و زندگی شان به روال قبل از قطع عضو، نزدیک شود، می بایست برای تهیه این نوع به مراکزی مراجعه کنند که از متدهای روز دنیا برای ساخت پاهای استفاده می کنند. این مراکز می توانند شما را در جریان قیمت پای مصنوعی نیز قرار دهند.
2- استفاده از متریال های با دوام
موضوع دیگری که یکی از برتری ها و شاخصه های یک شرکت ساخت پاهای مصنوعی حرفه ای به شمار می رود، استفاده از متریال های با دوام در ساخت است. هر قدر ماده به کار برده شده در ساخت اندام های مصنوعی، مقاوم تر باشد، این اندام دوام بیشتری داشته و فرد در بازه زمانی طولانی تری برای ساخت مجدد آن اقدام می کند. خوب است در جریان باشید، افراد با توجه به دوام اندام مصنوعی و با توجه به اینکه چقدر از آن کار کشیده اند، مجبورند هر چند سال یک بار برای ساخت یک اندام مصنوعی جدید اقدام کنند. خاطر نشان می کنیم، متریال های با کیفیت باعث افزایش قیمت خرید پای مصنوعی می شوند.
3- استفاده از تجهیزات روز دنیا
از دیگر ابزارهایی که برای ساخت پای مصنوعی، در یک شرکت ساخت اندام مصنوعی به کار برده می شود، تجهیزاتی بروز و مدرن است. هر چه قدر دستگاه ها و ابزارهایی که برای تهیه اندام مصنوعی به کار برده می شوند، بروزتر و مدرن تر باشند، ساخت اندام مصنوعی، دقیق تر خواهد بود.
آیا نام بهترین شرکت سازنده پای مصنوعی در ایران را می دانید؟
شما به عنوان یک کاربر و به عنوان کسی که پایش قطع شده است، می بایست برای داشتن بهترین و کاربردی ترین اندام مصنوعی، به جاهایی مراجعه کنید که می توانند در ساخت آن، تمام ویژگی ها و مواردی که در بالا نام بردیم را لحاظ کنند.
ما در کشورمان، کلینیک های زیادی داریم که در حوزه ساخت و آماده سازی، و تعیین قیمت پای مصنوعی کار می کنند. برخی از این کلینیک ها، مانند کلینیک ارتوپدی پایار، به قدری حرفه ای ظاهر شده اند که شاید برای هر کسی باور پذیر نباشد. در این کلینیک ها، تمام ویژگی هایی که معرفی کردیم و توضیح دادیم، رعایت شده و در نهایت، پاهای مصنوعی ارائه شده بسیار کاربردی و کار راه انداز ظاهر خواهد شد. ساخت اندام مصنوعی و سفارش آن به سازنده های حرفه ای، اولین و مهم ترین قدم برای خرید پای مصنوعی کاملا کاربردی است.
آیا در شرکت سازنده پاهای مصنوعی، بهترین انواع پاهای مصنوعی نیز ساخته می شود؟
شرکت سازنده پاهای مصنوعی، یکی از بهترین منابع برای ساخت انواع و اقسام پاهای مصنوعی است. به خاطر داشته باشید، یک نوع پای مصنوعی مشخص، لقب بهترین را در ایران نداشته و متخصصان با توجه به نیازهای فرد و با توجه به اهدافی که دارد، یک نوع اندام مصنوعی را برای فرد می سازد و در اختیار او قرار می دهند. پس در یک کلام می توانیم این گونه بیان کنیم، اگر اندام مصنوعی که دارید، با توقعات شما در هماهنگی است و می تواند نیازهای شما را برآورده کند، می تواند بهترین برای شخص شما باشد.
خوشبختانه، برخی از کلینیک های فعال در کشور، در حوزه ساخت پای مصنوعی و ساخت کفی طبی نیز فعالیت کرده و به دلیل تجربه و سابقه خوبی که دارند، می توانند بهترین نوع اندام مصنوعی را برای افراد متقاضی بسازند. در این کلینیک های ایرانی، از متریال های مختلف برای ساخت استفاده می شود که از جمله آنها می توانیم به فیبر کربن اشاره کنیم. این ماده، یکی از جدیدترین و مدرن ترین انواع مواد اولیه برای ساخت اندام مصنوعی بوده و در برابر ضربه، مقاومت خوبی از خود نشان می دهد. قیمت پای مصنوعی کربنی از برخی انواع پاهای مصنوعی بالاتر است.
آیا مراکز ساخت اندام های مصنوعی در تهران، همان شرکت ساخت پاهای مصنوعی است؟
اگر پای تان به تازگی قطع شده است و می خواهید برای ساخت و خرید پای مصنوعی اقدام کنید، ممکن است این ابهام و سوال برای شما به وجود آید که برای ساخت پاهای مصنوعی به شرکت ساخت پاهایی مصنوعی مراجعه کنیم یا یکی از مراکز ساخت پاهای مصنوعی در تهران را انتخاب کرده و به آنجا برویم.
هر دو مرکزی که در بالا نام بردیم، در واقع یک کار را انجام می دهند؛ آنها پاهای مصنوعی را می سازند، در اختیار شما قرار می دهند و بهتان کمک می کنند تا بتوانید به کمک این اندام مصنوعی قسمت عمده ای از مشکلاتی که دارید، از سر راه بردارید.
نکته مهمی که در انتخاب یک مجموعه جهت ساخت پاهای مصنوعی بهتر است مورد توجه قرار دهید، معیارهایی است که کلینیک سازنده باید داشته باشد.
اگر یک کلینیک، مشخصات و ویژگی های زیر را داشت، وقت را تلف نکرده و برای ساخت پای مصنوعی به آنجا مراجعه کنید:
- ساخت پاهای مصنوعی را با قیمتی معقولانه و مناسب انجام می دهد؛
- از هیچ تلاشی برای ساخت یک اندام مصنوعی تحتانی کاربردی دریغ نمی کند؛
- از بهترین مواد اولیه استفاده می کند؛
- یک پزشک ماهر و مجرب بر ساخت اندام مصنوعی نظارت مستقیم دارد؛
از جمله کلینیک هایی که این مشخصات در بطن آن به خوبی مشاهده می شود، پایار است. کارشناسان این مجموعه برای آنکه شما به روال عادی زندگی خود برگردید، از هیچ تلاشی فروگذار نمی کنند. این موسسه می تواند دقیق ترین قیمت پای مصنوعی را نیز به شما بگوید.
آیا برای دریافت قیمت پاهای مصنوعی دست دوم می توان به شرکت ساخت پاهای مصنوعی مراجعه کرد؟
یکی از کارهایی که برخی متقاضیان دریافت پاهای مصنوعی ممکن است انجام دهند، گشتن به دنبال پاهای مصنوعی دست دوم است. از آنجایی که قیمت پاهای مصنوعی دست دوم از قیمت خرید پای مصنوعی که به تازگی ساخته شده، پایین تر است، این افراد برای آنکه در هزینه های خود صرفه جویی کنند برای پیدا کردن پاهای مصنوعی دست دوم تلاش می کنند.
به این گروه باید بگوییم، اقدام آنها اقدام بسیار غلطی است. خریدن پاهای مصنوعی دست دوم نمی تواند نیازهای شما را از نصب اندام مصنوعی بالای زانو برطرف کند؛ چرا که اندام های مصنوعی به صورت اختصاصی ساخته می شوند و هر یک از پاهای مصنعی، تنها و تنها برای فردی که از روی بدن اون قالب گیری شده، مناسب هستند. پس اگر می خواهید با نصب پاهای مصنعی پا به مشکلاتی که قطع عضو برایتان ایجاد کرده است پایان دهید، به شرکت ساخت پای مصنوعی مراجعه کنید. این شرکت ها در حوزه ساخت کفش مصنوعی نیز فعالیت می کنند.
در این شرکت ها سعی می شود با توجه به نیازها و فعالیت هایی که در طی روز دارید، یک پای مصنوعی بسیار مناسب برای شما ساخته شود. درست است که قیمت پاهای مصنعی تازه ساخته شده از قیمت پاهای مصنوعی دست دوم خیلی بالاتر است، اما قطعا می تواند به شما کمک کند تا بعد از قطع پای خود به درستی راه بروید.
قیمت پای مصنوعی در بهترین شرکت ساخت پاهایی مصنوعی چقدر است؟
وقتی به شرکت ساخت پاهای مصنوعی مراجعه می کنید و درخواست ساخت می دهید، اول از همه دوست دارید بدانید که قیمت پاهای مصنوعی چقدر است. حتی حرفه ای ترین شرکت ها نیز نمی توانند در همان ابتدا به شما بگویند که هزینه ی ساخت این اندام های مصنوعی چقدر است. معمولا باید بسیاری عوامل و پارامترها مشخص شود تا بتوان قیمت دقیق ساخت پاهای مصنوعی را بیان کرد. برخی از عوامل تاثیرگذار بر قیمت خرید پای مصنوعی به شرح زیر است:
- محل قطع عضو؛ پاهایی که برای زیر زانو ساخته می شوند، قیمت کمتری دارند در مقایسه با آنهایی که برای بالای زانو ساخته می شود.
- نوع ماده به کار برده شده در ساخت نیز بر قیمت آن تاثیر دارد. برای مثال، قیمت ساخت پروتز انگشت پا سیلیکونی با قیمت ساخت انگشت مصنوعی پا کربنی تفاوت دارد.
- پای مصنوعی که کاربردی ساده تر دارند، ارزان تر از آنهایی هستند که افراد برای فعالیت هایی چون دویدن و یا اهداف خاص دیگر به کار می برند.
- نوع قطعات به کار برده شده نیز بر قیمت ساخت پاهای مصنوعی تاثیر دارد. برای مثال، پاهای مصنوعی که در آنها زانوی هیدرولیکی به کار برده شده است، هزینه ساخت بیشتری دارند در مقایسه با آنهایی که زانوی مکانیکی در آنها استفاده شده است. راه رفتن با زانوهای هیدرولیکی، راحت تر و طبیعی تر است.
قیمت پای مصنوعی دست دوم چقدر است؟
برخی افراد، برای ساخت پاهای مصنوعی اقدام کرده و بعد از ساخت، ابراز پشیمانی می کنند و سپس می خواهند پا مصنوعی خود را تحت عنوان یک اندام مصنوعی دست دوم به فروش برسانند. تنها حرفی که در مواجه با این افراد می توان بیان کرد این است که، ساخت پای مصنوعی برای هر فرد به صورت اختصاصی ساخته می شود. یعنی، وقتی فردی می خواهد صاحب یک اندام مصنوعی شود، به کلینیک های ساخت اندام های مصنوعی می رود تا در آنجا از بدن او یک قالب تهیه کنند. در نهایت، با توجه به قالب تهیه شده یک نوع پا مصنوعی، ساخته شده و در اختیار کاربر قرار داده می شود.
ساختار و شکل بدن هر فرد با ساختار و بدن فرد دیگر تفاوت دارد. وقتی یک اندام مصنوعی ساخته می شود، با بدن فردی که از روی فرم بدن او، قالب تهیه شده است یکسان و هماهنگ است. به همین دلیل، نمی توان پا مصنوعی را که قبلا برای فرد دیگر ساخته شده است، به عنوان یک اندام مصنوعی دست دوم برای فروش در نظر گرفت؛ زیرا همان طوری که در ابتدای این قسمت گفتیم، پاهای مصنوعی به صورت اختصاصی و انحصاری برای افراد ساخته می شوند و فرد دیگری نمی تواند اندام های مصنوعی تحتانی و یا حتی فوقانی را خریداری کرده و نصب کند.
درست است که قیمت و هزینه پای مصنوعی دست دوم (قیمت خرید پاهای مصنوعی دستی دوم) پایین است، اما به خاطر داشته باشید، این پاهای مصنوعی قابل استفاده برای هر فردی نیستند و تنها کسی که می تواند از آن استفاده کند، فردی است که پا مصنوعی از روی فرم بدن او ساخته شده است. اگر به دنبال کاهش هزینه خرید پای مصنوعی هستید، به کلینیک های معتبر مراجعه کنید.
کسانی که می خواهند با خرید پاهای مصنوعی به روزهای تلخ قطع عضو پایان دهند، خوب است برای نصب پاهای مصنوعی هوشمند اقدام کنند. اگر می خواهید پروسه ساخت پا مصنوعی، با مناسب ترین قیمت برای شما به پایان برسد، به کلینیک های معتبر و مطرح در کشور، مانند کلینیک ارتوپدی فنی پایار مراجعه کنید. کارشناسان این کلینیک در ساخت پاهای مصنوعی خود حرفه ای بوده و پا مصنوعی کاربردی در اختیار کاربر قرار می دهند.
پای مصنوعی برای دیابتی ها چیست؟
یکی از بیماری هایی که باعث هدایت افراد به سمت قطع عضو از ناحیه پا شده و باعث ایجاد اجبار برای ساخت پای مصنوعی خواهد شد، دیابت است. این بیماری عوارض متفاوتی دارد که یکی از آنها بی حسی در ناحیه پا است. دیابت به اعصاب پا آسیب وارد می کند و باعث می شود که وقتی زخم و یا عفونتی در این ناحیه به وجود آمد، خیلی دیر متوجه شوند. این دیر متوجه شدن و انجام اقدامات دیر هنگام برای درمان، منجر به قطع عضو می شود و به همین دلیل دیابتی مجبور می شود که برای خرید پای مصنوعی اقدام کند.
نکته ای که خوب است به آن توجه و دقت داشت این است که پروتز افراد دیابتی با پروتز کسانی که در اثر یک حادثه در حین کار و رانندگی دچار قطع عضو شده اند هیچ تفاوتی ندارد. در واقع، موضوعی که روی تعیین نوع پای مصنوعی تاثیر می گذارد، نوع قطع عضو نیست.
دیابتی هایی که نمی خواهند درگیر قطع عضو و عوارض ناشی از آن شوند بهتر است نسبت به کنترل بیماری خود توجه و دقت بیشتری داشته باشند و به همه توصیه هایی که پزشکان داشته عمل کنند. اگر دیابت دارید و به هر دلیلی مجبور شده اید تحت عمل جراحی قطع عضو قرار بگیرید، به کلینیک های ارتوپدی فنی مراجعه کنید و طی مشاوره با کارشناسان در جریان قیمت پای مصنوعی قرار بگیرید.
درست است که پای مصنوعی مخصوص دیابتی ها از نظر ساختار و شکل با پاهای مصنوعی که برای سایر افراد ساخته می شوند هیچ تفاوتی ندارد، اما باید توجه داشته باشید که دیابتی ها به دلیل بیماری که دارند، نمی توانند هر نوع پا مصنوعی را تهیه کرده و نصب کنند. خرید پای مصنوعی باید از طریق کلینیک هایی صورت گیرد که در کار خود حرفه ای هستند و می توانند یک پا مصنوعی کاربردی در اختیار بیماران دیابتی قرار دهند.
با مراجعه به این مراکز می توان در جریان قیمت پای مصنوعی نیز قرار گرفت و به این شکل متوجه شد که هزینه مورد نیاز برای ساخت پاهای مصنوعی چقدر است و اینکه دیابتی ها برای ساخت آن چه هزینه ای را باید پرداخت کنند.
مهم ترین قطعه در ساخت پای مصنوعی مخصوص بیماران دیابتی، ساخت سوکت است. سوکت در تماس مستقیم با پای فرد قرار دارد و به همین دلیل باید در ساخت آن نهایت دقت صورت گیرد. این قسمت از جمله قسمت هایی است که روی قیمت نیز تاثیر دارد.
به هر صورت، برای آنکه یک پای مصنوعی کاربردی برای دیابتی ها ساخته شود بهتر است به مراکزی مراجعه کرد که در کار خود حرفه ای هستند و می توانند یک پا مصنوعی بی عیب و نقص در اختیار متقاضی قرار دهند.
قیمت پای مصنوعی زیر زانو طبق نرخ 1402چقدر است؟
عوامل موثر بر قیمت پای مصنوعی مخصوص زیر زانو موضوعی است که ما در این جا قصد داریم در مورد آن با شما صحبت کنیم. کسانی که پایشان از زیر زانو قطع شده است، باید بدانند که چه عواملی باعث تغییر قیمت می شود؛ این گونه، ابهامات کمتری در مورد قیمت پاهای مصنوعی به وجود خواهد آمد.
اگر می خواهید در مورد عوامل موثر بر قیمت خرید پای مصنوعی مطلع شوید و از قیمت انواع پاهای مصنوعی مخصوص پا، مطلع شوید، در ادامه با ما همراه باشید.
آیا نوع پای مصنوعی زیر زانو روی قیمت تاثیر دارد؟
قیمت پاهای مصنوعی زیر زانو را با توجه به نوع آن تعیین می کنند. علم پزشکی در زیر شاخه ساخت اندام های مصنوعی پیشرفت های زیادی کرده است. امروزه، انواع و اقسام اندام مصنوعی در بازار یافت می شود که از جمله آنها می توان به ساخت پای مصنوعی هوشمند اشاره کرد. این نوع، از جمله کاربردی ترین و محبوب ترین انواع پاهای مصنوعی در کل دنیا به شمار می رود. همین هوشمندی اندام مصنوعی باعث تفاوت قیمت پای مصنوعی با سایر اندام های مصنوعی موجود شده است.
درست است که قیمت پاهای مصنوعی هوشمند از برخی انواع آن بالاتر است، اما به دلیل قابلیت های غیر قابل انکار و کاربردی که در آن قرار داده شده است، این نوع اندام مصنوعی هنوز هم طرفداران خاص خود را دارد. در این نوع، پردازندههایی هوشمند قرار گرفته است که به فرد امکان می دهند به شکل طبیعی تری راه برود و قدم بردارد. قیمت این نوع در انواع پیشرفته و بروز، از دیگر انواع اندام های مصنوعی بالاتر است. علت آن نیز به متد به کار برده شده در ساخت بر می گردد.
قابلیت های جانبی، چه تاثیری روی قیمت پای مصنوعی دارد؟
پاهای مصنوعی خلق شده اند تا افراد به کمک آنها نقص عضوی که در بدنشان ایجاد شده است را تحت پوشش قرار دهند و آن را فراموش کنند. در برخی موارد که فرد نیاز دارد از پای مصنوعی خود در شرایطی خاص استفاده کند، این اندام مصنوعی باید قابلیت های خاص و ویژه ای داشته باشد. درست است که قیمت پاهای مصنوعی با قابلیت های خاص بالاست، اما اگر فرد می خواهد زندگی راحت تری داشته باشد و به فعالیت مورد علاقه اش رسیدگی کند، باید برای ساخت پای مصنوعی با قابلیت های خاص اقدام کند. قیمت پاهای مصنوعی با کاربری خاص از سایرین بالاتر است.
چنانچه بخواهیم روشن تر و واضح تر در مورد قابلیت های جانبی که در پاهای مصنوعی به کار برده می شود، صحبت کنیم، باید ضد آب بودن را مثال بزنیم. فرض کنید فردی که به ورزش شنا علاقه زیادی دارد، پای خود را از زیر زانو از دست داده است. چنین کسی اگر بخواهد دو مرتبه به شنا کردن مشغول شود، چاره ای جز ساخت اندام مصنوعی ضد آب ندارد. هر قدر قابلیت هایی که در پاهای به کار برده می شود، بالاتر باشد، قیمت خرید پای مصنوعی نیز بالاتر است.
آیا بیمه، قیمت پای مصنوعی مخصوص زیر زانو را به صورت کامل پرداخت می کند؟
آیا بیمه، هزینه پاهای مصنوعی هوشمند را به صورت کامل پرداخت می کند؟ جواب این سوال خیر است. بیمه هایی که در کشورمان مشغول ارائه خدمات به بیمه شوندگان هستند، نمی توانند آن طور که باید و شاید از افراد تحت پوشش خود حمایت کنند. اگر به اندام مصنوعی به عنوان یک راه حل درمانی نگاه کنیم، بیمه هایی چون بیمه تامین اجتماعی و بیمه خدمات درمانی امکان آنکه بتوانند هزینه کامل ساخت پای مصنوعی را پرداخت کنند، ندارند.
اینکه این بیمه ها نمی توانند قیمت پاهای مصنوعی زیر زانو را به صورت کامل به بیمار برگردانند، به عنوان یک نقص مطرح است. برای حل این نقصان و کمبود، روش های متفاوتی وجود دارد که یکی از آنها قرار گرفتن تحت پوشش بیمه های تکمیلی است
بیمه های تکمیلی حق بیمه بیشتری از فرد دریافت می کنند. این بیمه ها قدرت کافی برای پرداخت هزینه خرید پای مصنوعی را دارند. به همین جهت، به کسانی که کارشان با خطرات جسمانی زیادی همراه است، توصیه می کنیم تحت پوشش این بیمه ها قرار گیرند. این یکی از بهترین راهکارها برای کاهش هزینه ی پای مصنوعی است.
چه عواملی بیشترین تاثیر را بر قیمت پای مصنوعی زیر زانو دارند؟
هزینه ی ساخت پاهایی مصنوعی زیر زانو از عوامل متفاوتی تاثیر می پذیرد که برخی از آنها به شرح زیر است:
1- نوع پای مصنوعی
یکی از دلایلی که تاثیر غیر قابل انکاری بر گران تر شدن هزینه خرید پا مصنوعی دارد، نوع آن است.
2- ماده مورد استفاده در تولید
عامل تاثیرگذار دیگر، ماده مورد استفاده در ساخت است. امروز از انواع و اقسام متریال ها برای ساخت اندام های مصنوعی استفاده می کنند. خوب است بدانید، هر چه ماده مورد استفاده در ساخت اندام مصنوعی، سبک تر بوده و شباهت بیشتری به بدن انسان داشته باشد، قیمت آن اندام مصنوعی بالاتر خواهد رفت.
برای مثال، انگشت مصنوعی پا را در نظر بگیرید. برای تولید انگشت های مصنوعی، از ماده ای به نام سیلیکون استفاده می کنند. سیلیکون سبک است؛ انعطاف پذیری بالایی دارد و یکی از مهم ترین مزیت های آن، قابلیت ساخت یک اندام مصنوعی شبیه به انگشتان طبیعی پای فرد است.
3- میزان و حجم اندام قطع شده
مورد دیگری که آن نیز بر قیمت ساخت پای مصنوعی تاثیرگذار است، حجم و وسعت اندام قطع شده است. هر چه میزان قطع شدگی بیشتر باشد، هزینه ای که برای ساخت آن باید پرداخت گردد، افزایش پیدا می کند. به همین سبب است که قیمت لگن مصنوعی از قیمت انگشتان مصنوعی پا بیشتر است و افرادی که از ناحیه لگن به پایین خود را از دست داده اند، مجبورند هزینه بیشتری برای ساخت آن بپردازند.
4- کلینیک سازنده پای مصنوعی
از دیگر عواملی که روی قیمت ساخت پاهای مصنوعی تاثیر گذار است، می توان به کلینیکی اشاره کرد که پا مصنوعی را می سازد. اگر نیاز به ساخت پاهای مصنوعی داشته و با کلینیک هایی که در این حوزه فعالیت می کنند صحبت کرده باشید، متوجه خواهید که قیمت پای مصنوعی در جاهای مختلف، با هم متفاوت است. اینکه قیمت ساخت پا مصنوعی در یک کلینیک با دیگر کلینیک ها تفاوت دارد به نقطه نظر مدیر کلینیک بستگی دارد و از آنجایی که افراد نقطه نظرات متفاوت در رابطه با تعیین قیمت دارند به همین دلیل است که ما شاهد وجود تفاوت قیمت هستیم.
5- ساخت پای مصنوعی برای فعالیت های خاص
کسانی که نیاز به ساخت پا مصنوعی دارند، از نصب آن اهداف متفاوتی را در نظر گرفته اند. برای مثال، برخی هایی که می خواهند این نوع پا مصنوعی را نصب کنند ممکن است بخواهند با آن به ورزش مشغول شوند. این گروه، می بایست پای مصنوعی متناسب با فعالیتی که دارند تهیه کرده و نصب کنند. پاهای مصنوعی که برای فعالیت های خاص ساخته می شوند از بقیه پاهای مصنوعی که برای فعالیت های روزانه ساخته می شوند گران تر هستند. اگر می خواهید برای تهیه و خرید پای مصنوعی مناسب فعالیت های خاص اقدام کنید به کلینیک هایی مانند پایار مراجعه کنید که سابقه ساخت این نوع پاهای مصنوعی در کارنامه شان دیده می شود.
برای دریافت لیست قیمت پای مصنوعی مخصوص زیر زانو به کجا مراجعه کنیم؟
اغلب ما، وقتی می خواهیم برای خرید یک کالای خاص و مشخص اقدام کنیم، قیمت آن را از فروشگاه های مختلف استعلام کرده و سپس برای خرید اقدام می کنیم. در مورد پای مصنوعی مخصوص زیر زانو نیز وضعیت به همین منوال است. شما می توانید برای آنکه بهترین نوع اندام مصنوعی را با مناسب ترین قیمت تهیه کنید، به کلینیک های ارتوپد فنی مراجعه کرده و از آنها لیست قیمت خرید پای مصنوعی رابخواهید. با کمک این لیست قیمت قادر خواهید بود تصمیمات بهتری، هم از نظر مالی و هم از نظر عملکردی بگیرید.
وقتی به این لیست نگاه می کنید، باید حواستان به مسائل زیادی باشد؛ نوع پا مصنوعی، نوع ماده به کار برده شده در ساخت آن، روش و متدی که اندام مصنوعی با آن ساخته شده است، هوشمند بودن و یا هوشمند نبودن ساخت پای مصنوعی، میزان و حجم قطع شده اندام از جمله عواملی هستند که باعث تغییر قیمت آن می شوند.
این مورد را همیشه به خاطر داشته باشید، ساخت و تهیه پای مصنوعی یک امر کاملا تخصصی است و سازندگان آن علاوه بر داشتن علم، باید به سلاح تجربه نیز مجهز باشند. اندام های مصنوعی ساخته شده تحت چنین شرایطی را می توان بهترین پا مصنوعی در ایران نامید.
آیا قیمت اجزای داخلی، روی قیمت پای مصنوعی زیر زانو تاثیر دارد؟
یکی از مسائلی که در خصوص قیمت پا مصنوعی باید مورد توجه قرار گیرد، اجزا و قطعات داخلی است که در ساخت آن به کار برده می شود. هر قدر اجزایی که برای ساخت یک پای مصنوعی مورد استفاده قرار می گیرد مدرن تر و هوشمند تر باشد بدون شک، قیمت آن نیز افزایش پیدا می کند.
نکته ای که باعث می شود، قطعات و اجزای داخلی با قطعات دیگر انواع پاهای مصنوعی تفاوت پیدا کند، هوشمند بودن و یا هوشمند نبودن و همین طور، نوع اندام مصنوعی است. در ساخت و خرید پای مصنوعی هوشمند، قطعات به کار رفته از نظر قیمت، گران تر و در انواع معمولی، قطعات به کار برده شده در ساخت اندام مصنوعی، ارزان تر هستند.
اگر قرار باشد، یکی از قطعات مورد نیاز برای ساخت پای مصنوعی، از خارج از کشور وارد شود به دلیل نوسان هایی که در حوزه ارز وجود دارد، قیمت پاهای مصنوعی افزایش پیدا می کند. برند تولید کننده اجزای داخلی نیز بر قیمت پاهایی مصنوعی زیر زانو تاثیر بسزایی دارند. برخی برندها، به دلیل سابقه بیشتری که در تولید قطعات اندام های مصنوعی دارند، قطعات مورد نیاز برای ساخت و تهیه پای مصنوعی را با قیمت بالاتری به فروش می رسانند.
آیا قیمت اجزای داخلی، روی قیمت پای مصنوعی زیر زانو تاثیر دارد؟
یکی از مسائلی که در خصوص قیمت پا مصنوعی باید مورد توجه قرار گیرد، اجزا و قطعات داخلی است که در ساخت آن به کار برده می شود. هر قدر اجزایی که برای ساخت یک پای مصنوعی مورد استفاده قرار می گیرد مدرن تر و هوشمند تر باشد بدون شک، قیمت آن نیز افزایش پیدا می کند.
نکته ای که باعث می شود، قطعات و اجزای داخلی با قطعات دیگر انواع پاهای مصنوعی تفاوت پیدا کند، هوشمند بودن و یا هوشمند نبودن و همین طور، نوع اندام مصنوعی است. در ساخت و خرید پای مصنوعی هوشمند، قطعات به کار رفته از نظر قیمت، گران تر و در انواع معمولی، قطعات به کار برده شده در ساخت اندام مصنوعی، ارزان تر هستند.
اگر قرار باشد، یکی از قطعات مورد نیاز برای ساخت پای مصنوعی، از خارج از کشور وارد شود به دلیل نوسان هایی که در حوزه ارز وجود دارد، قیمت پاهای مصنوعی افزایش پیدا می کند. برند تولید کننده اجزای داخلی نیز بر قیمت پاهایی مصنوعی زیر زانو تاثیر بسزایی دارند. برخی برندها، به دلیل سابقه بیشتری که در تولید قطعات اندام های مصنوعی دارند، قطعات مورد نیاز برای ساخت و تهیه پای مصنوعی را با قیمت بالاتری به فروش می رسانند.
چرا پرداخت قیمت پای مصنوعی زیر زانو دست دوم کار درستی نیست؟
برخی کسانی که توان پرداخت هزینه های مربوط به پای مصنوعی زیر زانو را ندارند تصور می کنند اگر برای نصب و خرید پا مصنوعی دست دوم اقدام کنند، کار عاقلانه ای انجام داده اند. گذشته از آنکه معلوم نیست واقعا پای دست دوم در بازار وجود داشته باشد، نمی توان از اندام مصنوعی که اختصاصا برای فرد دیگری ساخته شده است، استفاده کرد و توقع داشت که برای ما نیز به همان اندازه کارکرد داشته باشد.
ما به شما حق می دهیم، قیمت ساخت پای مصنوعی زیر زانو گران است و ممکن است برخی افراد توان پرداخت هزینه آن را نداشته باشند، اما اینکه بخواهید برای خرید پاهای مصنوعی دست دو اقدام کنید، تنها باعث از بین رفتن پول شما خواهد شد.
موضوعی که خوب است در مورد قیمت تهیه پای مصنوعی مورد توجه و دقت قرار دهید، این است که همه اندام های مصنوعی، وقتی برای اولین بار ساخته می شوند، با توجه به شرایط متقاضی ساخته می شوند. قطعا، شکل اندام این فرد با شُمایی که می خواهید برای بار دوم، پاهای مصنوعی را نصب کنید، تفاوت دارد و این موضوع می تواند دردسرها و مشکلاتتان را که به خاطر قطع عضو اتفاق افتاده است، افزایش دهد؛ پس هیچوقت به خرید پای مصنوعی دست دوم فکر نکنید.
آیا بیمه، قیمت پای مصنوعی هوشمند زیر زانو را پرداخت می کند؟
قیمت و پرداخت پا مصنوعی زیر زانو، یکی از نگرانی هایی است که افراد درگیر با قطع عضو همیشه با آن درگیر هستند. از آنجایی که قطع عضو، محدودیت های زیادی را برای فرد آسیب دیده به وجود می آورد، این افراد، تمایل زیادی برای ساخت و خرید پای مصنوعی دارند.
این اندام های مصنوعی، به دلیل ساختار پیچیده شان می توانند بخش زیادی از مشکلات کاربر را حل کنند و بسیاری از محدودیت های زندگی اش را از پیش پای او بردارند. به همین دلیل است که این روزها، پا مصنوعی هوشمند به یکی از محبوب ترین اندام های مصنوعی تبدیل شده است و افراد قطع عضو شده می خواهند بدانند که آیا بیمه قیمت ساخت پای مصنوعی را پرداخت می کند یا خیر.
بیمه های دولتی در کشور ما، با محدودیت های زیادی مواجه هستند و نمی توانند قیمت پا مصنوعی هوشمند را پرداخت کنند. این بیمه ها، هزینه بسیار کمی از پای مصنوعی زیر زانو از نوع هوشمند را پرداخت می کنند و این مبلغ در مقابل کل هزینه ساخت این اندام مصنوعی اصلا به چشم نمی آید. پس بهتر است برای ساخت و تهیه پای مصنوعی مصنوعی هوشمند، روی بیمه های دولتی و خدمات آنها حساب باز نکنید.
قیمت پای مصنوعی زیر زانو هوشمند بالاتر است یا قیمت پاهای مصنوعی ژله ای؟ چرا؟
قیمت پاهایی مصنوعی زیر زانو هوشمند به مراتب از قیمت پاهای مصنوعی ژله ای بیشتر است و این نیز به دلیل ویژگی ها و شاخصه هایی است که در پای مصنوعی هوشمند به کار برده شده است. پاهای مصنوعی هوشمند یکی از جدیدترین انواع پروتز در دنیا بوده و در ساخت آنها از بروزترین و آخرین فناوری استفاده می شود و به همین دلیل است که کاربردهای فراوانی را می توان در آنها شاهد بود.
در ساخت پای مصنوعی از نوع ژله ای، نوعی پروتز زیبایی به شمار می رود و در ساخت آن پیچیدگی و فناوری خاصی به چشم نمی خورد. در ساخت این نوع پروتز از ماده ای انعطاف پذیر و ژله ای به نام سیلیکون استفاده می کنند. سیلیکون یکی از ارزان ترین موادی است که برای ساخت این پای مصنوعی به کار برده می شود.
قیمت پاهای مصنوعی از نوع ژله ای از قیمت پاهای مصنوعی هوشمند، به دلیل تفاوت های مشهودی که بین این دو پروتز از نظر کاربرد و مشخصات فنی وجود دارد، کمتر است. کسانی که نمی خواهند هزینه بالایی برای ساخت پاهای مصنوعی پرداخت کنند، بهتر است برای خرید پای مصنوعی ژله ای که به آنها پروتزهای سیلیکونی نیز گفته می شود اقدام کنند
خوب است در ادامه این بحث نیز بدانید که قیمت پا مصنوعی زیر زانو از عوامل متفاوتی چون وسعت اندام قطع شده، متریال به کار گرفته شده برای ساخت و تهیه پای مصنوعی و همین طور، نوع آن تاثیر می پذیرد. هر چه وسعت قطع عضو بیشتر باشد؛ ماده به کار برده شده در ساخت پای مصنوعی، با کیفیت تر باشد و در آن، قابلیت های بیشتری به کار برده شده باشد، اندام مصنوعی گران تر است.
اگر می خواهید برای ساخت یک نوع اندام مصنوعی به یک کلینیک حرفه ای و مطرح ارتوپدی فنی در کشور مراجعه کنید، ما به شما کلینیک ارتوپد فنی پایار را پیشنهاد می دهیم. این مجموعه، از جمله مراکز ساخت پای مصنوعی در کشور است که همواره در تلاش است اندام هایی با کیفیت در اختیار متقاضیان قطع اندام قرار دهد. کارشناسان پایار، در ساخت پاهای مصنوعی با قابلیت های زیاد، کوتاهی نکرده و به دنبال کسب رضایت همه جانبه شما هستند.
نکات مهمی که در مورد نصب انواع پای مصنوعی باید بدانید؟
حتی اگر اندام مصنوعی که نصب کرده اید، بهترین در ایران هم باشد باز هم برخی نکات مهم و حیاتی در مورد آن وجود دارد که باید مورد توجه قرار داده شود. این نکات مهم به شرح زیرند:
1-عادت کردن به پا مصنوعی
یکی از موضوعات مهمی که در مورد ساخت پای مصنوعی نباید از خاطر ببرید این است که عادت کردن به اندام های مصنوعی اصلا کار ساده و راحتی نیست. عرق کردن و یا وجود ضعف در اندام باقی مانده باعث می شود که فرد نتواند خیلی سریع با آن انس بگیرد.
2- درد فانتوم
یکی از دردهایی که 80 درصد متقاضیان خرید پای مصنوعی آن را تجربه می کنند، درد فانتوم است. درد فانتوم در اندام قطع شده حس می شود و برای از بین بردن آن روش های متفاوتی را می توان پیشنهاد کرد. برخی تمرینات، مغز را فریب می دهند که اندام، قطع نشده و هنوز در جای خود قرار دارد.
3-تقویت کردن یا توانبخشی
وقتی پای مصنوعی نصب می شود، فرد باید عضلات دست و پا و همین طور سیستم قلبی عروقی اش را تقویت کنید. تمریناتی که برای رسیدن به این هدف وجود دارد توسط فیزیوتراپیست ها و پزشکان مطرح می شود.
بهترین پای مصنوعی چه نام دارد؟
بین انواع پاهای مصنوعی، چیزی تحت عنوان بهترین وجود ندارد. اگر یک نوع اندام برای یک فرد مناسب است، دلیل بر مناسب بودن آن برای سایر افراد نیست. کسانی که با انواع پاهای مصنوعی آشنایی دارند، به هنگام انتخاب آن، قدرت عمل بیشتری دارند. این افراد قادر خواهند بود بهترین و مناسب ترین نوع پای مصنوعی را انتخاب کرده و برای ساخت آن اقدام کنند. هر قدر شما از نقاط قوت و ضعف یک اندام مصنوعی اطلاعات بیشتری داشته باشید، این امکان را دارید تا کاراترین نوع را انتخاب کنید.
اندام مصنوعی می تواند برای شما بهترین و کاراترین باشد که با توجه به شکل اندام شما، با توجه به میزان فعالیت های شما در طی روز و در کل با توجه به شرایطی که در آن قرار دارید، ساخته شود.
برای ساخت پای مصنوعی به کجا مراجعه کنیم؟ آیا در این مراکز انواع پاهای مصنوعی ساخته می شود؟
ساخت پاهای مصنوعی کاری بسیار پیچیده است و برای ساخت آن نمی توان به هر جایی مراجعه کرد. یکی از بهترین مراجع برای ساخت و خرید پای مصنوعی، کلینیک های ارتوپدی فنی هستند. در این مراکز، تجهیزات لازم برای ساخت انواع پاهای مصنوعی وجود دارد و به همین دلیل است که می گوییم این مراکز بهترین گزینه به شمار می روند. برای دریافت قیمت پای مصنوعی با این مراکز در تماس باشید.
اگر می خواهید یک پای مصنوعی کاربردی برای شما ساخته شود، بهتر است به مراکزی مراجعه کنید که دستگاه های پیشرفته و مدرن برای ساخت آن دارند. به کمک این تجهیزات مدرن می توان پاهای مصنوعی کاملا کاربردی و متناسب با بدن ساخت و در اختیار متقاضیان قرار داد.
توصیه می کنیم مرکز ساخت پای مصنوعی را بدون تحقیق انتخاب نکنید و به سراغ مراکزی بروید که در این حوزه تخصص و مهارت بالایی دارند. یکی از مراکز فعال در کشور که می تواند انواع اندام های مصنوعی را برای متقاضیان و افراد درگیر با قطع عضو بسازد، در ادامه معرفی کرده ایم. امیدواریم مراجعه به این کلینیک بتواند در حل مشکلات ناشی از قطع عضوتان کمک کننده باشد.
قیمت پای مصنوعی زیر زانو چند است؟
یکی از انواع قطع عضو، قطع عضو از ناحیه زیر زانو است و کسانی که درگیر این اتفاق شده اند حتما در ابتدا می بایست بدانند که قیمت پای مصنوعی زیر زانو چند است. خوب است بدانید که در قطع پا از زیر زانو، مفصل زانو قطع نشده و فرد با چالش ها و مشکلات قطع عضو از بالای زانو درگیر نیست. در ضمن، اینکه در ساخت پای مصنوعی مخصوص زیر زانو به مفصل مصنوعی زانو نیاز نیست باعث می شود که قیمت این نوع اندام مصنوعی نیز در مقایسه با آن دسته از پاهای مصنوعی که نیاز به مفصل مصنوعی زانو دارند، پایین تر باشد.
البته، باز هم با اطمینان نمی توان گفت که قیمت پای مصنوعی زیر زانو از بالای زانو کمتر است؛ چرا که عوامل و پارامترهای دیگری نیز در این بین دخالت دارند که باعث تغییر قیمت می شوند. وجود قابلیت های خاص، متریال به کار برده شده در ساخت پا مصنوعی و کیفیت آن، هوشمند بودن پا مصنوعی و خیلی مسائل دیگر که روی ساخت و هزینه خرید پای مصنوعی تاثیر دارند، باعث می شوند که ما نتوانیم قیمت دقیقی را برای این نوع پا مصنوعی بیان کنیم. بهتر است اگر نیاز به ساخت این نوع اندام مصنوعی داریم حتما با کارشناسان کلینیک های ارتوپدی فنی که در حوزه ساخت پاهای مصنوعی فعالیت می کنند تماس بگیرید.
موضوع دیگری که روی قیمت ساخت پای مصنوعی زیر زانو تاثیر دارد، هوشمند بودن و وجود این قابلیت در آن است. پاهای مصنوعی که هوشمندی بالایی دارند یکی از گران ترین اندام های مصنوعی در کل دنیا به شمار می روند. علت اینکه این اندام های مصنوعی با قیمت بالایی ساخته می شوند را می توان در وجود قابلیت های زیادی دانست که در ساخت این اندام های مصنوعی لحاظ شده است. اندام های مصنوعی که از وجود چنین مزیتی بهره می برند به کاربر خود امکان می دهند تا به طبیعی ترین شکل ممکن فعالیت های شان را انجام دهند و در انجام طیف وسیع و متنوعی از کارها به فرد کمک می کنند.
کلینیکی که برای ساخت و نصب پای مصنوعی به آنجا مراجعه می شود نیز روی قیمت تاثیر دارد. از آنجایی که ممکن است با قیمت های متفاوتی توسط کلینیک ها رو به رو شوید، توصیه می کنیم بهترین کلینیک را انتخاب کنید. بهترین ها نیز همان کسانی که یک اندام مصنوعی با کیفیت را با قیمتی بسیار مناسب و معقول در اختیار شما قرار می دهند. از جمله این کلینیک ها می توانیم به کلینیک پایار اشاره کنیم که در کارنامه فعالیت این کلینیک نمونه های بسیار موفقی از ساخت پاهای مصنوعی مخصوص زیر زانو دیده می شود.
قیمت پای مصنوعی با بیمه چقدر است؟ آیا بیمه هزینه انواع پاهای مصنوعی را پرداخت میکند؟
قیمت پا مصنوعی با بیمه چقدر است، سوال تکراری و مهم اغلب کسانی است که پای آنها در اثر یک حادثه و یا در حین کار قطع شده است. بیمه ها به کمک بیماران می آیند و قسمتی از هزینه های درمان و خرید پای مصنوعی را می پردازند. نکته ای که خوب است در همین جا به آن اشاره کنیم، این است که همه مسائل مربوط به درمان و نقایص جسمانی، توسط بیمه های دولتی کشور پرداخت نمی شود. ساخت انواع پای مصنوعی نیز یکی از همان مواردی است که تحت پوشش بیمه قرار ندارد و بیمه ها هزینه ای از بابت آن پرداخت نمی کنند.
قضیه بیمه های تکمیلی با بیمه های دولتی برای پرداخت قیمت پای مصنوعی تفاوت دارد. این بیمه ها در کمک کردن به مردم و کاهش هزینه های درمان آنها موفق تر ظاهر شده اند. برای استفاده از خدمات بیمه های تکمیلی می بایست به یکی از شرکت های بیمه ای در کشور مراجعه کنید و با پرداخت حق بیمه، خود را تحت پوشش آنها ببرید. به این شکل، هر زمانی که نیاز به خدمات این بیمه ها داشتید، در صورتی که بیماری جسمانی مورد نظر تحت پوشش بیمه تکمیلی تان قرار داشته باشد، نیازی نیست کل هزینه ساخت پای مصنوعی را خودتان بپردازید و بیمه های تکمیلی قسمتی از هزینه را می پردازند.
قیمت پاهای مصنوعی در بیمه های مختلف چقدر است؟
قیمت پاهای مصنوعی، در زمان تهیه و ساخت شان است که اهمیت خود را نشان می دهد. عوامل و پارامترهای متفاوتی هستند که روی قیمت این اندام مصنوعی تاثیر می گذارند و به همین دلیل است که نمی توان یک عدد و رقم مشخص برای هزینه تهیه اندام های مصنوعی بیان کرد. برخی عوامل تغییر دهنده قیمت نصب پای مصنوعی به شرح زیر است:
1- قطعات به کار برده شده در ساخت پا مصنوعی
قطعات به کار رفته در ساخت، یکی از مهم ترین عوامل تعیین کننده قیمت خرید پای مصنوعی است. سازندگان این اندام مصنوعی با ارزیابی و بررسی وضعیت بیمار و همین طور نیازهایی که او دارد، برای انتخاب بهترین قطعات اقدام می کنند. قطعات پیشرفته تر که شرایط بهتری برای راه رفتن فرد فراهم می کنند، گران تر هستند.
2- هدف بیمار از ساخت پای مصنوعی
دیگر موضوعی که روی قیمت ساخت پاهای مخصوص پا تاثیر دارد، هدف بیمار از نصب پروتز است. کسانی که یک فعالیت خاص در طی روز انجام می دهند، مانند کسانی که به صورت حرفه ای ورزش می کنند، می بایست نوع خاصی از پاهای را تهیه کرده و نصب کنند. این پاهای مصنوعی در مقایسه با سایر اندام های مصنوعی با هزینه بالاتری ساخته می شوند. در واقع، قیمت پای مصنوعی برای فعالیت های خاص گران تر است.
3- نوع پای مصنوعی
از دیگر عواملی که روی قیمت ساخت انواع پاهای مصنوعی تاثیر دارد، نوع آن است. از جمله انواع پاهای می توانیم به پاهای مصنوعی زیبایی و هوشمند اشاره کنیم. پاهای مصنوعی زیبایی همانطوری که از نام آنها مشخص است، به منظور زیبایی ساخته شده و مورد استفاده قرار می گیرند. با خرید پای مصنوعی هوشمند به دلیل تکنولوژی و فناوری که در آنها به کار برده شده است، توانمندی زیادی شامل حال کاربر شده و او می تواند بسیاری از کارهایش را به کمک آن انجام دهد. به همین علت است که این نوع با قیمت بالاتری ساخته می شود. هر قدر یک نوع پا مصنوعی، عملکرد ساده تری داشته باشد با قیمت پایین تری در اختیار متقاضی قرار داده می شود.
4- کلینیک سازنده
دیگر موضوع اثر گذار روی هزینه ساخت پای مصنوعی، کلینیکی است که برای ساخت به آنجا مراجعه می شود. ارتوپدی فنی های زیادی در کشور در حال ارائه خدمات و ساخت انواع پاهای مصنوعی هستند. کسانی که به پاهای مصنوعی نیاز دارند می بایست به مراکزی مراجعه کنند که کاربردی ترین نوع پای مصنوعی را با بهترین قیمت می سازند. از جمله این کلینیک ها می توانیم به پایار اشاره کنیم که سابقه و تجربه چندین ساله در حوزه ساخت و انواع و اقسام پاهای مصنوعی دارد.
انواع و قیمت پای مصنوعی را در این مقاله معرفی کردیم. بدون شک، بعد از آنکه اطلاعات کافی دریافت کردید، برای انتخاب بهترین نوع پروتز پا، با آگاهی بیشتری عمل خواهید کرد.
برای آنکه مشکلاتتان بعد از قطع عضو، به میزان زیادی کاهش پیدا کند، توصیه می کنیم برای ساخت و خرید پای مصنوعی، مراکزی را انتخاب کنید که تمام تلاش خود را برای ساخت یک اندام مصنوعی کابردی و کارا انجام می دهند. ما در کلینیک ارتوپد فنی پایار، خود را به این اصل متعهد دانسته و سعی خواهیم کرد با توجه به نیازهای شما و با توجه به توقعاتی که دارید، بهترین نوع پای مصنوعی را ساخته و در اختیارتان قرار دهیم.
کدام یک از بیمه ها هزینه مربوط به قیمت پای مصنوعی را می پردازند؟
در مورد نحوه ساخت پاهای مصنوعی پا نکاتی را بیان کردیم و گفتیم که کارشناسان و کسانی که در کلینیک های ارتوپدی فنی کار می کنند، با توجه به نوع آن، این مراحل را به ترتیب و با دقت تمام طی کرده و در نهایت، یک اندام مصنوعی کاملا کاربردی در اختیار کاربران قرار می دهند.
موضوع مهم دیگری که می بایست در مورد آن صحبت کنیم، هزینه خرید پای مصنوعی با بیمه است. قطعا، یکی از مهم ترین سوالاتی که برای افراد درگیر با قطع عضو از ناحیه پا پیش می آید این است که قیمت این اندام های مصنوعی با بیمه چقدر است و بیمه ها چند درصد از هزینه های ساخت و نصب پای مصنوعی می پردازند.
واقعیتی که در مورد پرداخت هزینه ی نحوه ساخت پای مصنوعی توسط بیمه ها وجود دارد، این است که بیمه های دولتی در کشور ما، هزینه های مربوط به ساخت اندام های مصنوعی را پرداخت نمی کنند و این مساله ای است که برای برخی ها به یک نگرانی بزرگ تبدیل شده است. بهتر است برای کاهش هزینه های مربوط به قیمت پای مصنوعی به سراغ کلینیک هایی بروید که اندام مصنوعی را با قیمت مناسبی برای شما می سازند.
نحوه نصب پای مصنوعی با نحوه ساخت پای افزایش ارتفاع چه تفاوتی دارد؟
در مورد نحوه ی ساخت و نصب پاهای مصنوعی پا نکاتی را بیان کردیم، و حال می خواهیم در مورد موضوع دیگری نیز صحبت کنیم که ممکن است سوال بسیاری افراد باشد. ساخت پای افزایش ارتفاع برای کسانی صورت می گیرد که در حوزه هایی مانند کناف کاری، رنگ کاری و نازک کاری و یا برق کاری فعالیت می کنند. این افراد برای آنکه بتوانند کار خود را به راحتی در ارتفاعات انجام دهند برای ساخت این نوع پا اقدام می کنند.
با توجه به توضیحی که در مورد ساخت پای مخصوص افزایش ارتفاع ارائه کردیم، حتما به خوبی متوجه شده اید که چه تفاوت های واضح و فاحشی بین خرید پای مصنوعی و خرید پای مخصوص افزایش ارتفاع وجود دارد.
مهم ترین و اصلی ترین تفاوتی که پای مخصوص افزایش ارتفاع و پای مصنوعی وجود دارد هدف از نصب آنهاست. کسانی که پای آنها قطع شده است مجبورند برای ساخت پاهای مصنوعی اقدام کنند، اما کسانی که می خواهند کار خود را به راحتی در ارتفاعات انجام دهند برای ساخت پاهای مخصوص افزایش ارتفاع اقدام می کنند و در واقع، این گروه اصلا دچار قطع عضو نشده اند. پس با توجه به تفاوتی که بیان کردیم، اینکه بخواهیم نحوه ی ساخت پای مصنوعی و ساخت پاهای افزایش ارتفاع را مقایسه کنیم اصلا کار درستی نخواهد بود.
کاربران و متقاضیان خرید پای مصنوعی پا باید در انتخاب کفش دقت کنند؛ آیا حقیقت دارد؟
نحوه ساخت پاهای مصنوعی، در عمر و عملکردشان تاثیر گذار است. همچون پای طبیعی عمل نمی کند و اغلب پاشنه ها در پنجه های پاهای مصنوعی قابلیت تنظیم ندارند. در این شرایط، انتخاب کفش با ارتفاع پاشنه های نامتناسب، روی ثبات راه رفتن شما با پای مصنوعی تاثیر منفی خواهد داشت. معمولا در این شرایط، تنها پروتزیست یا پزشک متخصص است که می تواند برای انتخاب بهترین کفش، شما را راهنمایی کند. بعد ساخت پاهای مصنوعی و پرداخت قیمت پای مصنوعی، انتخاب کفش اهمیت زیادی دارد.
این نکات را در موقع خرید کفش برای پای مصنوعی مورد توجه قرار دهید:
- با توجه به نحوه ساخت پاهای مصنوعی و نوع آن، کفش انتخابی تان را روی یک سطح صاف قرار دهید و از کناره ها به آن نگاه کنید.
- اگر پایلون به سمت عقب تمایل داشت، به این معنی است که پاشنه کفش خیلی کوتاه است. همین موضوع باعث می شود بعد از ساخت پای مصنوعی و در حین راه رفتن مدام احساس کنید در سربالایی راه می روید.
- چنانچه پایلون پروتز به سمت جلو تمایل داشت، نشان از آن دارد که پاشنه کفش خیلی بلند است. این موضوع نیز این حس را به شما می دهد که در سرپایینی حرکت می کنید. این مواقع، شما حس می کنید که هزینه ای که از بابت خرید پای مصنوعی پرداخت کرده اید به هدر رفته است.
کسی که پا و دست خود را از دست داده است، برای آنکه زندگی اش دچار اختلال نشود، مجبور است برای ساخت و پرداخت قیمت پای مصنوعی اقدام کند کند. مجموعه هایی که در حوزه ساخت پاهای مصنوعی فعالیت می کنند، با توجه به عضو قطع شده مناسب ترین و کاراترین نوع اندام مصنوعی را ساخته و در اختیار فرد قرار می دهند. کلینیک پایار یکی از مجموعه های سازنده پاهای مصنوعی در کشور بوده و با توسل به آخرین متد روز دنیا، پای مصنوعی با عملکرد قابل قبول در اختیار متقاضیان قرار می دهند.
قیمت ساخت پای مصنوعی فوتبالی چند است؟
بارها و بارها بیان کردیم، یکی از موضوعات بسیار مهم در زمان ساخت پاهای مصنوعی، هدف فرد از نصب آن است. برای مثال، حتما هستند برخی فوتبالیست هایی که در اثر یک تصادف، پای شان قطع شده است. این گروه اگر بخواهند که به فعالیت مورد علاقه خود ادامه دهند بهترین کاری که می بایست انجام دهند اقدام برای ساخت پای مصنوعی فوتبالی است. این نوع پا مصنوعی از جمله پاهای مصنوعی با کاربری خاص به شمار می رود و چیزی که خوب است در مورد آن اطلاع داشته باشید این است که پاهای مصنوعی با کاربری خاص با قیمت بالایی برای فرد ساخته می شوند. علت بالا بودن قیمت ساخت و نصب پای مصنوعی این است که این پاهای مصنوعی، ویژگی ها و مشخصات خاص خود را دارند و روش ساخت آنها با ساخت سایر پاهای مصنوعی متفاوت است.
به هر صورت، اگر شما نیز به فعالیت خاصی در زندگی تان مشغول هستید می توانید به کلینیک هایی مراجعه کنید که در کارنامه فعالیت آنها، ساخت پاهای مصنوعی با کاربری های خاص مشاهده می شود. کلینیک پایار، از جمله کلینیک هایی است که به خوبی در این حوزه درخشیده و برای بسیاری ورزشکاران کشورمان که قطع عضو شده اند پا مصنوعی مطلوبی ساخته است. برای دریافت قیمت پای مصنوعی فوتبالی با کارشناسان این کلینیک مشورت کنید.
قیمت پای مصنوعی کربنی بالای زانو چند است؟
در ساخت پاهای مصنوعی از متریال های متفاوت استفاده می کنند. استفاده از مواد اولیه متفاوت در ساخت پاهای مصنوعی باعث تغییر قیمت می شود. یکی از مواد اولیه ای که برای ساخت پای مصنوعی استفاده می شود، الیاف کربن است. این الیاف، استحکام بالایی دارند، سبک هستند و کسانی که می خواهند ورزش خاصی انجام دهد برای ساخت پاهای مصنوعی از جنس کربن اقدام می کنند. به دلیل مزیت های زیادی که در کربن به چشم می خورد، وقتی که از این متریال برای ساخت و نصب پای مصنوعی استفاده می شود، قیمت ساخت پا مصنوعی به شکل قابل توجهی افزایش پیدا می کند.
به صورت خلاصه باید بگوییم، قیمت پای مصنوعی کربنی بالای زانو از قیمت ساخت پاهای مصنوعی که از مواد اولیه با استحکام پایین تر و وزن بالاتر ساخته شده اند، گران تر است. این پروتز را یکی از گران ترین و پر هزینه ترین انواع پاهای مصنوعی می دانند. با این وجود، بهتر است برای دریافت قیمت خرید پای مصنوعی از جنس کربن با کلینیک هایی مشورت و صحبت کنید که کار اصلی شان ساخت اندام های مصنوعی است. به این شکل در جریان قیمت دقیق ساخت پاهای مصنوعی قرار خواهید گرفت.
چه عواملی روی قیمت پای مصنوعی با بیمه تاثیر دارد؟
قیمت ساخت و نصب پاهای مصنوعی با بیمه چقدر است و چه عواملی روی آن تاثیر می گذارد، یکی از مهم ترین سوالاتی است که در مورد هزینه مربوط به پای مصنوعی مطرح می شود. پاهای مصنوعی یک نوع اندام مصنوعی به شمار رفته و طراحی و ساخت آن با توجه به اندام قطع شده و میزان اندام باقیمانده صورت می گیرد. اگر فرد از نظر شرایط مالی در وضعیت خوبی نباشد، پرداخت قیمت پاهای مصنوعی برای او کار سختی بوده و بازگشت به زندگی عادی و طبیعی را با تاخیر مواجه می کند. ما در این جا در خصوص هزینه ساخت پای مصنوعی صحبت کرده و می خواهیم اطلاعاتی را در این رابطه به شما بدهیم.
برای آنکه بدانیم قیمت خرید پای مصنوعی با بیمه چقدر است، باید در ابتدا، محل عضو قطع شده مشخص شود. پاهای مصنوعی که برای قسمت های متفاوت بدن ساخته می شوند، از نظر شکل و ساختار با هم تفاوت داشته و همین موضوع سبب می شود قیمت انواع متفاوت اندام مصنوعی، یکسان نباشد. برای مثال، پاهای مصنوعی که برای قسمت بالای زانو ساخته می شوند، با پاهای مصنوعی که برای قطع عضو از زیر زانو ساخته می شوند، تفاوت دارند و این تفاوت هاست که باعث تغییر قیمت می شود. پای مصنوعی بالای زانو با توجه به حرکت های مفصلی پا ساخته می شوند.
نوع قطعات به کار برده شده در ساخت و نصب پای مصنوعی از دیگر عوامل تعیین کننده بر قیمت آن است. هر چه قطعات به کار برده شده هوشمندتر باشند، مسلما قیمت نیز افزایش پیدا می کند.
روش قالب گیری از دیگر موضوعات تاثیر گذار بر قیمت پای مصنوعی است. امروزه، روش های مدرنی برای قالب گیری پا وجود دارد؛ این روش ها دقت کار را به مقدار زیادی افزایش داده اند. قالب گیری با آخرین متد نیز می تواند باعث افزایش قیمت شود.
پاسخ دیگری که می توان در خصوص عوامل تاثیرگذار روی قیمت ساخت و خرید پای مصنوعی بیان کرد نوع ماده به کار برده در تولید اندام مصنوعی است. استفاده از موادی که دوام و ماندگاری بالایی دارند، در مقایسه با متریال هایی که نمی توان از آنها توقع دوام و عمر طولانی داشت، پارامتر دیگری است که باعث افزایش قیمت می شود. چیزی که واضح و مبرهن به نظر می رسد این است که فرقی نمی کند در ساخت و نصب پای مصنوعی مخصوص زیر زانو از یک ماده با کیفیت استفاده کنند و یا به سراغ مواد نامرغوب بروند، در هر صورت بیمه های دولتی فعال در کشور هزینه ای بسیار کمی را برای ساخت پا مصنوعی پرداخت می کنند.
از دیگر عواملی که روی قیمت پای مصنوعی با بیمه تاثیر می گذارد، کلینیکی است که آن را برای شما می سازد. کلینیک هایی که ساخت اندام های مصنوعی را با توجه به آخرین متدهای روز دنیا انجام می دهند، قیمت بالاتری برای ساخت اندام مصنوعی دریافت می کنند.
ارزان ترین و گران ترین قیمت خرید پای مصنوعی با بیمه چقدر است؟
زمانی می توانیم به سوال ارزان ترین و گران ترین قیمت پا مصنوعی با بیمه جواب دهیم که عوامل متفاوتی را در نظر بگیریم. نوع قطعه ای که در تولید پای مصنوعی به کار برده شده است، یکی از تاثیرگذارترین عوامل بر قیمت ساخت اندام های مصنوعی به شمار می رود. خوب است بدانید، گران ترین نوع پا مصنوعی نوعی از آن است که به قطعات هوشمند و یا الکترونیکی مجهز شده است. این اندام های مصنوعی عملکرد خوبی داشته و می توانند به خوبی جای خالی اندام قطع شده را پر کنند. این نوع پای مصنوعی می توانند طیف وسیعی از کارها را انجام دهند و در انجام فعالیت های روزانه به فرد کمک های فراوانی کنند.
اگر در ساخت پای مصنوعی، جوری عمل شود که ساختار ساده تری پیدا کرده و کارایی زیادی نداشته باشد، در آن صورت می توان گفت که اندام مصنوعی ساخته شده ارزان ترین خواهد بود. این پای مصنوعی را افرادی سفارش می دهند که توقع خاصی ندارند و نمی خواهند از آن استفاده خاصی ببرند. موضوعی که خوب است به آن توجه داشته باشید، قیمت دقیق پاهای مصنوعی است. برای اطلاع دقیق از قیمت این ابزار مصنوعی باید به سازندگان اندام مصنوع مراجعه کنید. کارشناسان این مجموعه ها تمامی شرایط را می سنجند؛ اطلاعات لازم را دریافت می کنند و سپس با توجه به دیتای دریافت شده، برای ساخت پای مصنوعی بالای زانو اقدام می کنند.
مقایسه قیمت پروتز زانو و قیمت خرید پای مصنوعی؟
برخی از افرادی که به علت قطع عضو مجبورند برای ساخت و نصب پاهای مصنوعی اقدام کنند، فکر می کنند که پروتز زانو با پاهای مصنوعی هیچ تفاوتی ندارد. برای رفع ابهام این گروه باید بگوییم، پروتز زانو، در واقع یک نوع مفصل مصنوعی زانو است و کسانی که مفصل زانوی آنها در اثر ضربه و ابتلا به بیماری، دچار آسیب شده اند و سایر روش ها برای درمان آنها راهگشا نیست برای نصب این مفصل مصنوعی اقدام می کنند. خوب است این افراد بدانند که پای مصنوعی با پروتز زانو فرق می کند و کسانی که پای آنها قطع می شود می توانند برای ساخت و نصب آن اقدام کنند.
اگر می خواهید قیمت پای مصنوعی برایتان مناسب تمام شود، اول، روی بیمه های دولتی، خیلی حساب نکنید و دوم، بهتر است کلینیک های ارتوپدی فنی معتبر کشور که ساخت آن را با قیمت مناسبی انجام می دهند، پیدا کنید. در این مراکز، کارشناسانی خبره و ماهر حضور دارند و به دلیل برخورداری از تجربه و تجهیزات مورد نیاز می توانند بهترین نوع پای مصنوعی را بسازند و در اختیار شما قرار دهند. برخی از این مراکز مانند پایار، در فعالیت های خیراندیشانه نیز کمک کرده و به کسانی که بودجه مالی لازم برای ساخت اندام های مصنوعی را ندارند کمک می کند.
توصیه می کنیم، اگر شغل خطرناکی دارید و در معرض خطر قطع عضو از ناحیه پا هستید، خود را تحت پوشش های خصوصی ببرید. این بیمه ها به شما کمک می کنند تا با مناسب ترین قیمت، برای تهیه و ساخت پای مصنوعی اقدام کنید و متحمل فشار مالی بالایی نشوید.
آیا قطعات به کار برده شده در ساخت پا مصنوعی، روی هزینه پای مصنوعی تاثیر دارد؟
در قسمت های بالاتر در مورد اینکه قیمت پاهای مصنوعی با بیمه چقدر است نکاتی را با شما به اشتراک گذاشتیم و حال می خواهیم به موضوع مهم دیگری بپردازیم و آن هم بررسی تاثیر قطعات به کار برده شده در ساخت روی قیمت خرید پای مصنوعی است.
به جرات می توان گفت، قطعاتی که در ساخت و تهیه پای مصنوعی به کار برده می شوند، روی قیمت تاثیر دارند. از جمله این قطعات می توان به مفصل مچ پا، لوله پایلون و یا لوله اتصال، مفصل زانو اشاره کرد. معمولا قطعات را با توجه به هدف متقاضی از ساخت پا مصنوعی انتخاب می کنند.
قطعات به کار برده شده در ساخت اندام مصنوعی با توجه به اینکه مکانیکی هستند و یا هوشمند، با قیمت های متفاوتی در بازار موجودند و این موضوع، باعث تغییر قیمت پای مصنوعی می شود. از آنجایی که برخی از قطعات، وارداتی هستند بحث دلار و افزایش و کاهش قیمت آن نیز دیگر عامل تاثیر گذار بر قیمت قطعات به شمار می رود. بنا به همین دلایل است که می گوییم قیمت قطعات روی قیمت خرید پای مصنوعی تاثیر دارد.
قیمت بهترین پا مصنوعی در ایران چقدر است؟
ما در این مقاله در مورد این سوال مهم و اساسی که قیمت پای مصنوعی با بیمه چقدر است،نکاتی را با شما در میان گذاشتیم و اطلاعاتی که به شما کمک می کند تا به یک برآورد کلی از قیمت خرید پای مصنوعی برسید، در اختیارتان شما قرار دادیم. حال نوبت آن است که در مورد بهترین پا مصنوعی در ایران نیز صحبت کنیم و بگوییم، قیمت اندام های مصنوعی بی عیب و نقص چقدر است و چه عواملی بر هزینه نصب پای مصنوعی تاثیر دارند.
هر قدر اندام مصنوعی که برای یک فرد ساخته می شود، سبک تر بوده و وزن آن، فرد را با مشکلات کمتری درگیر کند، اندام مصنوعی با قیمت بالاتری برای فرد ساخته می شود و می توان با اطمینان خاطر آن را در گروه بهترین نوع قرار داد.
متریال به کار برده شده در ساخت و نصب پای مصنوعی نیز در خلق بهترین پا مصنوعی بی تاثیر نخواهد بود. متریال هایی که مقاومت بالایی در برابر ضربه دارند و به راحتی دچار آسیب نمی شوند، با قیمت بالایی در اختیار کاربر قرار داده می شوند؛ این پاهای مصنوعی یکی از بهترین ها به شمار می روند.
در ادامه صحبت در خصوص اینکه عوامل تاثیر روی قیمت پای مصنوعی چیست، خوب است در مورد قابلیت های جانبی که در یک اندام مصنوعی ارائه می گردد نیز حرف بزنیم. برخی پاهای مصنوعی قابلیت های ویژه ای مانند، ضد آب بودن دارند؛ قیمت ساخت این پاهای مصنوعی بالاست.
قیمت پای مصنوعی دیجی کالا چند است؟
با توجه به توضیحاتی که در مورد پرداخت قیمت ساخت پای مصنوعی توسط بیمه گفتیم، متوجه شده اید که بیمه های دولتی در کشور ما، هزینه بسیار کمی برای ساخت پاهای مصنوعی پرداخت می کنند و متاسفانه این مساله، نگرانی ها و ناراحتی های زیادی برای افراد به وجود آورده است و حتی برخی از آنها به خاطر این مساله، هیچ تمایلی برای ساخت پا مصنوعی از خود نشان نمی دهند. اما موضوعی که می خواهیم در این قسمت به آن بپردازیم، بررسی قیمتی است که دیجی کالا برای پای مصنوعی در نظر گرفته است.
مساله مهم دیگری که می خواهیم در مورد آن صحبت کنیم، قیمت نصب پای مصنوعی دیجی کالا است. همان طوری که می دانید، دیجی کالا یکی از مراجع فروش اینترنتی و آنلاین در کشور است و تقریبا همه چیز می فروشد. درست است که در این مجموعه، اغلب کالاها به فروش می رود، اما کسانی که نیاز پاهای مصنوعی دارند نمی توانند به این سایت مراجعه کرده و درخواست خرید پای مصنوعی را به آن بدهند؛ زیرا مرجعی که در حوزه ساخت اندام های مصنوعی فعالیت می کند، کلینیک های ارتوپدی فنی فعال در کشور، مانند پایار، و نه سایت دیجی کالا هستند.
با توجه به نکاتی که در مورد قیمت ساخت پای مصنوعی با بیمه ذکر کردیم بهتر است به ارتوپدی فنی هایی مراجعه کنید که کارشناسان زبده و ماهری دارند و با کمک تجهیزات مدرن و بروز می توانند کاربردی ترین نوع اندام مصنوعی را برای شما بسازند.
با مراجعه به کلینیک هایی همچون پایار می توانید در جریان قیمت پای مصنوعی نیز قرار بگیرید. از آنجایی که پاهای مصنوعی انواع و اقسام گوناگون دارند با مراجعه و صحبت با کارشناسان ساخت اندام های مصنوعی می توان متوجه شد که پاهای مصنوعی با چه قیمتی ساخته می شوند. در ضمن، پای مصنوعی که توسط این کلینیک ساخته می شود کاملا متناسب با هدفی است که فرد از نصب پا مصنوعی دارد.
قیمت خرید پای مصنوعی مخصوص زیر زانو با بیمه چقدر است؟
برای آنکه بتوانیم قیمت پاهای مصنوعی متفاوت را بررسی کنیم، باید به بررسی انواع مختلف آنها و قیمتی که دارند بپردازیم. یکی از پاهای مصنوعی که آمار ساخت آن در کشور بالاست، پای مصنوعی مخصوص است. همه آن عواملی که به صورت کلی در مورد ساخت پاهای مصنوعی مطرح می شوند، روی قیمت پا مصنوعی مخصوص زیر زانو تاثیرگذار هستند. برای مثال، اگر در ساخت پاهای مصنوعی، متدهای هوشمندسازی به کار برده شود، بدون شک، ساخت پای مصنوعی افزایش پیدا می کند.
قابلیت هایی که در ساخت پای مصنوعی در نظر گرفته شده است، دیگر عامل تاثیرگذار بر قیمت پاهای مصنوعی است که برای زیر زانو ساخته می شوند. از جمله این قابلیت ها می توانیم به ضد آب بودن و یا قابلیت چرخش اشاره کرد. ورزشکاران و یا کسانی که یک فعالیت خاص و منحصر به فرد انجام می دهند، خوب است برای ساخت و نصب این پای مصنوعی اقدام کنند.
موضوع مهمی که قصد داریم در مورد آن اطلاعات به شما بدهیم هزینه ساخت این نوع اندام مصنوعی است. قیمت خرید پای مصنوعی توسط بیمه پرداخت نمی شود و خود فرد می بایست هزینه آن را پرداخت کند. البته کسانی که بیمه تکمیلی دارند، می توانند از خدمات این بیمه ها استفاده کنند.
آیا می دانید قیمت پای مصنوعی بدون بیمه چقدر است؟
در این متن اشاره کردیم که هزینه ای که برای ساخت اندام مصنوعی با بیمه باید پرداخت کنید، به عوامل متفاوتی از جمله میزان قطع عضو، نوع پا مصنوعی که انتخاب می کنید، روشی که به کمک آن از ناحیه پا قالب گیری می شود، و متریالی که در ساخت انواع پاهای مصنوعی به کار برده می شود، بستگی دارد. هر یک از این عوامل، باعث تغییر قیمت شده و به همین دلیل است که وقتی شما به یک کلینیک ارتوپد فنی مراجعه می کنید، با قیمت های گوناگون پای مصنوعی مواجه می شوید.
بعد از صحبت در خصوص قیمت پای مصنوعی با بیمه، خوب است در مورد قیمت مچ مصنوعی پا بدون بیمه نیز نکاتی را با شما در میان بگذاریم. از آنجایی که واقعا نمی توان یک قیمت مشخص برای ساخت پا مصنوعی بیان کرد، بهتر است با کارشناسان ارتوپد فنی های معتبر تماس بگیرید و اطلاعات تکمیلی را از آنها دریافت کنید. این افراد کاراترین نوع پای مصنوعی را با قیمت مناسب می سازند و در اختیار افراد درگیر با قطع عضو قرار می دهند.
هزینه ساخت پای مصنوعی پا با بیمه تکمیلی چقدر است؟
برای پاسخ به این سوال باید بگوییم، بیمه های متفاوتی در کشورمان مشغول به فعالیت هستند و با توجه به جامعه ای که تحت پوشش خود قرار داده اند، خدمات بیمه ای شان را ارائه می کنند. موضوعی که در زمان استفاده از خدمات بیمه های تکمیلی برای خرید پای مصنوعی باید مورد توجه قرار دهید، مواردی است که این بیمه ها تحت پوشش قرار می دهند. بیمه هایی که تحت عنوان بیمه های خصوصی یا بیمه های تکمیلی در کشور فعالیت می کنند، خدمات متفاوتی را به بیمه شوندگان ارائه کرده و با توجه به چهارچوب هایی که دارند، قسمتی از هزینه های ساخت و پای مصنوعی را پرداخت می کنند.
باید توجه داشته باشید، بیمه های تکمیلی مختلف، حق بیمه یکسانی را برای پای مصنوعی دریافت نمی کنند. برخی از این بیمه ها، اعتبار بیشتری داشته و حمایت بیشتری از بیمه شونده به عمل می آورند و برخی دیگر، خدمات در خور توجهی را ارائه نمی کنند. اگر بیمه تکمیلی دارید و به دنبال دریافت سوال قیمت پای مصنوعی با بیمه هستید، توصیه می کنیم به یکی از شعبات بیمه ای که با آن طرف قراردادید، مراجعه کرده و در مورد هزینه ساخت اندام مصنوعی مورد نظر با نمایندگان بیمه صحبت کنید و اطلاعات مورد نیاز در مورد قیمت ساخت پای مصنوعی را از آنها دریافت کنید.
برای ساخت پای مصنوعی در تبریز چه کنیم؟
اگر در تبریز ساکن هستید و به دلیل حادثه در حین رانندگی و کار، بیماری دیابت و یا هر علت دیگری پای شما قطع شده است، بهترین کاری که می بایست انجام دهید اقدام برای ساخت و نصب پای مصنوعی است. کسانی که در تبریز ساکن هستند می توانند به کلینیک های ساخت اندام های مصنوعی این شهر مراجعه کرده و به این شکل یک اقدام مفید برای جبران قطع عضو خود انجام دهند.
از آنجایی که ساخت پای مصنوعی یک کار به شدت تخصصی و حرفه ای است، وظیفه ساخت آن را نباید به عهده هر کلینیکی گذاشت. به همین جهت، توصیه می کنیم اگر نتوانستید کلینیکی را در تبریز بیابید که بتواند در امر ساخت و خرید پای مصنوعی به شما کمک کند به سایر کلینیک های معتبر در کشور که برخی از آنها در تهران فعالیت می کنند مراجعه کنید. این اقدام می تواند منجر به ساخت یک پا مصنوعی کاربردی شده و باعث شود که هزینه پرداخت شده از بابت قیمت پای مصنوعی به هدر نرود.
از جمله کلینیک هایی که به جرات می توانیم بگوییم در کار خود بسیار حرفه ای است و رزومه پر باری را در حوزه ساخت پاهای مصنوعی می تواند ارائه کند، پایار است. اگر می خواهید بعد از قطع عضو، با نصب یک پای مصنوعی کاربردی به چالش هایی که در زندگی دارید پایان دهید به پایار مراجعه کرده و برای ساخت یک پا مصنوعی دقیق و کاربردی، درخواست خود را اعلام کنید.
برای دریافت لیست قیمت پاهای مصنوعی چه کنیم؟
با داشتن لیست قیمت پاهای مصنوعی می توان به یک برآورد درست از هزینه مورد نیاز برای ساخت پای مصنوعی رسید. اندام های مصنوعی از زمانی که ابداع شدند تا به الان، با پیشرفت های زیادی رو به رو بوده اند و به همین واسطه، تنوع قابل توجهی را می توان در آنها شاهد بود. همین تنوع باعث شده که افراد در زمان اقدام برای نصب پای مصنوعی، با گزینه های متفاوتی از نظر کارایی و قیمت مواجه شوند.
برای آنکه بتوانید به صورت دقیق تری در جریان قیمت خرید پای مصنوعی قرار بگیرید و بدانید که هر یک از انواع اندام های مصنوعی و پاهای مصنوعی با چه قیمتی ارائه می شوند، بهترین کاری که می توانید انجام دهید مراجعه کردن به کلینیک های ارتوپدی فنی است. در این کلینیک ها با توجه به نیازهایی دارید یک نوع پای مصنوعی کاربردی برای شما ساخته شده و در اختیارتان قرار داده می شود. از جمله این کلینیک ها می توانیم به کلینیک ارتوپدی فنی پایار اشاره کنیم. کارشناسان این مرکز، نیازهای شما را بررسی کرده و با توجه به آنها مناسب ترین نوع اندام مصنوعی را برای شما می سازند و قیمت آن را نیز به شما اعلام می کنند.