نکات مهم⭐برای راه رفتن با پروتز بالای زانو که باید بدانید؟

نحوه راه رفتن با پروتز بالای زانو چگونه است؟

اقدام برای ساخت پروتز پا بالای زانو، قسمتی از کارهایی است که افراد درگیر با قطع عضو باید انجام دهند، و راه رفتن با آن، دیگر کار مهمی است که این گروه باید انجام آن را یاد بگیرند. اگر پای شما از ناحیه بالای زانو قطع شده است، توصیه می کنیم این مقاله را مطالعه کنید.

مقاله ارتوپد فنی اصفهان را از دست ندهید؛ اطلاعاتتان را در مورد ارتوپدی فنی های فعال در این شهر افزایش می دهد.

نحوه راه رفتن با پروتز بالای زانو چگونه است؟

فردی که برای ساخت و پرداخت قیمت پروتز پا بالای زانو اقدام کرده است، می بایست بداند چگونه با آن راه برود. افراد درگیر با قطع عضو، اگر تصمیم جدی خود را گرفته اند تا با این پروتز راه بروند، باید نحوه کار کردن آن را به خوبی یاد بگیرند. راه رفتن به کمک پاهای مصنوعی، به افراد کمک می کند تا بتوانند کارهای خود را به تنهایی انجام دهند و جرات و اعتماد به نفس حضور در اجتماع را نیز به دست آورند. انجام بسیاری کارها، مانند رانندگی، پیاده روی، و حتی ورزش کردن به کمک این پروتزها امکان پذیر خواهد بود.

موضوع بعدی که در مورد راه رفتن با پروتز بالای زانو باید مورد توجه قرار داده شود، اراده فرد است. اول از همه، فرد باید اراده کرده و تصمیم بگیرد به کمک پروتزها راه برود. بعد از گرفتن تصمیم قطعی، باید از ویلچر استفاده کند و با آن بیشتر حرکت کند و نباید در بازه های زمانی طولانی مدت از پروتز استفاده کند. وقتی بدن و مغز به داشتن پروتز عادت کرد، می توان مدت زمانی نشستن روی ویلچر را کم کرده و به کمک پروتزها راه رفت. اگر مجبورید پروتز مصنوعی بالای زانو نصب کنید، می بایست تمرین کرده و از تمرین کردن خسته نشوید.

دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت پروتز پا، پروتز زیر زانو و پروتز بالای زانو با ما تماس بگیرید.

برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید

همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊

محدودیت های راه رفتن با پروتز بالای زانو چیست؟

محدودیت های راه رفتن با پروتز بالای زانو چیست؟

درست است که راه رفتن با پروتز بالای زانو به افراد کمک می کند تا مشکلاتی که با آن درگیر هستند، کاهش پیدا کند، اما متاسفانه نصب این پروتزها، مشکلات و محدودیت هایی را برای افراد به وجود می آورد. اطلاع داشتن از این محدودیت ها، به فرد کمک می کند تا با دید بازتری برای ساخت پروتز اقدام کند. از جمله محدودیت های پروتز مصنوعی بالای زانو می توانیم به این موارد اشاره کنیم:

1- محدودیت های دائمی

به صورت معمول، کسانی که پای شان از بالای زانو قطع شده است، در مقایسه با کسانی که پای آنها از ناحیه زیر زانو قطع شده است، با محدودیت های حرکتی بیشتری دست و پنجه نرم می کنند. وقتی زانو سالم است و فرد فقط، پروتز زیر زانو نصب می کند، میزان حرکت پروتز کمتر می شود و فرد در زمان راه رفتن راحتی بیشتری را تجربه می کند؛ اما وقتی زانو نیز در اثر قطع عضو از دست می رود، فرد نمی تواند به مانند گذشته حرکت کند و باید با محدودیت ایجاد شده کنار آید. این محدودیت از جمله محدویت هایی است که تا آخر عمر با فرد باقی می ماند.

2- محدودیت های حرکتی

از دیگر محدودیت هایی که می توان در پروتز مخصوص بالای زانو مشاهده کرد، محدودیت های حرکتی است. کسانی که این پروتز را نصب می کنند، به مانند قبل قادر نیستند حرکت سریعی داشته باشند و علاوه بر حذف حرکات سریع، ایراد در راه رفتن نیز به محدودیت ها اضافه می شود.

یکی از کسانی که محدودیت های حرکتی بیش از بقیه اذیتشان می کند، افرادی اند که اندام باقی مانده شان ضعیف است. این افراد به دلیل ضعفی که در این ناحیه دارند، نمی توانند مدت طولانی از پروتز استفاده کنند و در طی یک مسافت طولانی، مجبورند چندین بار استراحت کنند.

3- محدویت های ظاهری

یکی دیگر از محدودیت های اندام های مصنوعی که نمی توان از آن به عنوان یک محدودیت راه رفتن با پروتز بالای زانو یاد کرد، مشکلاتی است که با نصب پروتز ظاهر می شوند. مشکلی که ما از آن حرف می زنیم، محدودیت های ظاهری هستند. قطع عضو، واقعه ای نیست که برای همه اتفاق افتد و همه افراد نیز بتوانند با آن کنار آیند. این قضیه، برای بسیاری که اعتماد به نفس و عزت نفس بالایی ندارند، ناراحتی ها و آزارهای روحی زیادی را فراهم می کند. بهرحال، هیچ کس دوست دارد وقتی وارد یک جمع می شود، حاضران در جمع به پای آسیب دیده او نگاه کنند.

4- محدودیت در انجام فعالیت های ورزشی

دیگر محدودیتی که نصب پروتزها ایجاد می کنند، محدودیت های ورزشی است. حتی اگر فرد برای ساخت بهترین و بروزترین پروتز نیز اقدام کند، باز هم این پروتز به مانند پای واقعی عمل نکرده و محدودیت هایی را به خصوص در زمان ورزش کردن برای فرد ایجاد می کند. ورزشکاران در زمان راه رفتن با پروتز بالای زانو مشکل خاصی ندارند، اما وقتی می خواهند به ورزش مورد علاقه خود برسند، محدودیت ها و مشکلاتی را مشاهده می کنند و اینجاست که بار روانی فراوانی به آنها  تحمیل می شود. البته برای کاهش این بار روانی، بهتر است به سراغ کلینیک های ارتوپدی فنی رفت که هم در حوزه ساخت پروتز پا و هم در ساخت پروتز پا زیر زانو، مهارت زیادی دارند.

بررسی محدودیت های راه رفتن با پروتز بالای زانو

ایا راه رفتن با پروتز بالای زانو محدودیت های ورزشی ایجاد می کند؟

یکی از مشکلاتی که راه رفتن با پروتز بالای زانو برای افراد ایجاد می کند، محدودیت هایی است که این پروتز برای فعالیت های ورزشی به وجود می آورد. واقعیتی که در مورد پروتزهای مخصوص بالای زانو جود دارد، این است که برخی پروتزها، هم از نظر ساختار و هم از نظر متریالی که در ساخت آنها به کار برده شده، مناسب ورزش نیستند. البته، امروزه پروتزهایی همچون پنجه های کربنی وارد بازار شده اند. این پروتزها از جمله مقاوم ترین پروتزهایی هستند که می توان برای فعالیت های ورزشی انتخاب و نصب کرد. با وجود این پروتزها، محدودیت های ورزشی که برای افراد درگیر با قطع عضو پیش آمده است، کاهش پیدا می کند.

از آنجایی که قطع عضو از ناحیه پا محدودیت ها و مشکلات زیادی را برای فرد به وجود می آورد، به همین دلیل آنها بار روانی زیادی را به دوش می کشند. پروتزهایی که برای فعالیت های خاص ساخته می شوند محدودیت های پیش رو را برداشته و به کسانی که به صورت حرفه ای ورزش می کنند، کمک می کند نه به مانند سابق، اما تا حدی به فعالیت های حرفه ای خود بازگردند.

شرایط راه رفتن با پروتز بالای زانو

آیا راه رفتن با پروتز بالای زانو، از راه رفتن با پروتز زیر زانو سخت تر است؟

واقعیتی که به هیچ عنوان نمی توان آن را کتمان کرد، این است که راه رفتن با پروتز زیر زانو، خیلی راحت تر از راه رفتن با پروتز بالای زانو است. این محدودیت در حرکت هم به دلیل گسترده تر بودن ناحیه ی قطع عضو و از دست رفتن زانو اتفاق افتاده است.

در زمان راه رفتن با پروتز بالای زانو، زانو باید خم و راست شود، اما از آنجایی که پروتزها محدودیت های حرکتی دارند، فرد ممکن است تا زمانی که راه رفتن با آن را به خوبی یاد بگیرد، دچار سختی و چالش شود. این فرآیند، طولانی و پیچیده است و فرد باید خیلی تمرین کرده و کار کند.

زمانی که فرد پای خود را از زیر زانو از دست می دهد، از آنجایی که زانو هنوز به جای خود باقی است و قطع نشده، فرد با چالش های کمتری درگیر خواهد بود و خیلی زود راه رفتن با پای مصنوعی زیر زانو را فرا خواهد گرفت. به یاد داشته باشید، برای کاهش چالش های ناشی از نوع پروتز بهتر است زیر نظر متخصص، آموزش های لازمه را دریافت کرد.

 

محدودیت راه رفتن با پروتز بالای زانو

 

در زمان راه رفتن با پروتز بالا زانو (بهترین پروتز پا در ایران) به این نکات توجه کنید!؟

برخی نکات بسیار مهم هستند که در زمان راه رفتن با پروتز بالای زانو باید مورد توجه قرار دهید؛ این نکات مهم به شرحی است که در ادامه بیان می کنیم:

  • افرادی که هر دو پای شان از ناحیه بالای زانو قطع شده است، در مقایسه با کسانی که یک پای آنها از بالای زانو قطع شده است، به تمرین بیشتری نیاز دارند. کسانی که هر دو پای شان قطع شده است مجبورند تمرینات توان‌بخشی بیشتری انجام دهند.
  • گرفتن تصمیم قطعی و جدی برای راه رفتن به کمک این پروتزها از دیگر موضوعاتی است که به افراد کمک می کند تا با اراده و عزمی راسخ، کار کردن و راه رفتن با بهترین پروتز پا در ایران را یاد بگیرند.
  • اگر لازم است برخی تمرینات در داخل منزل انجام شود، بهتر است حتما نسبت به انجام آنها توجه شود. کارشناسان مراکز ساخت پروتزهای مصنوعی هر آنچه که نیاز دارید تا به کمک آن بتوانید با پای مصنوعی خود راه بروید، به شما آموزش می دهند.

برای دریافت قیمت پای مصنوعی بالای زانو و آموزش نحوه راه رفتن با پروتز بالای زانو چه کنیم؟

بهترین راه برای آموزش راه رفتن با پروتز بالای زانو و دریافت قیمت پای مصنوعی بالای زانو، مراجعه کردن به کلینیک های ارتوپدی فنی در کشور است. کارشناسان با توجه به شرایطی که شما در آن هستید، یک نوع پروتز کاربردی برای تان می سازند.

در ساخت پروتزها، معمولا عوامل متفاوتی در نظر گرفته می شود. از جمله این عوامل می توانیم به نوع پروتز، اهداف کاربر از نصب پروتز، میزان فعالیت هایی که در طی روز دارد، هوشمند بودن و یا هوشمند نبودن پروتز، میزان و حجم قطع عضو اشاره کرد. همه این عوامل روی قیمت پای مصنوعی تاثیر مستقیم دارند.

پس اگر نیاز داشتید این پروتز را نصب کنید، به مراکز ساخت پروتز در کشور مراجعه کنید. در این مراکز با توجه به همه عواملی که در بالا اشاره کردیم، نوعی از پروتز را برای شما ساخته و علاوه بر این، نحوه کار کردن با آن را نیز به شما یاد می دهند.

راه رفتن با پروتز بالای زانو به کمک عصا چگونه است؟

راه رفتن با پروتز بالای زانو به کمک عصا چگونه است؟

کسانی که می خواهند نحوه راه رفتن با پروتز بالای زانو را به خوبی یاد بگیرند اولین نکته ای که باید به آن توجه و دقت داشته باشند این است که هرگز نباید در ابتدای کار، فرد وزن خود را به صورت کامل روی پروتز بیندازند. عصاها یکی از بهترین ابزاری هستند که می توانند به افراد کمک کنند تا بتوانند به کمک پروتز، راحت تر راه بروند. کسانی که این نوع پروتز را نصب کرده اند می توانند در زمان راه رفتن به این وسیله تکیه دهند. بعد از گذشت مدتی می توان میزان اتکا به عصا را کاهش داد و در نهایت نیز بدون استفاده از آن و به تنهایی راه رفت.

نکته ای که متقاضیان ساخت پاهای مصنوعی و استفاده از عصا باید مورد توجه قرار دهند این است که این مدت برای افراد مختلف، متفاوت است و برخی ها در مدت زمان کوتاه یاد می گیرند که به کمک عصا و پروتز راه بروند و برخی دیگر در مدت زمانی نسبتا طولانی تر این دوران را پشت سر می گذارند. کسانی که از ناحیه هر دو پا دچار قطع عضو شده اند از جمله افرادی هستند که باید صبوری کرده و به خود زمان بدهند تا بتوانند راه رفتن با این نوع پروتز را یاد بگیرند.

مدت زمان آموزش راه رفتن با پروتز بالای زانو هوشمند، جدیدترین پای مصنوعی در ایران!؟

یکی از انواع پاهای مصنوعی، پروتزهای هوشمند هستند. از این پای مصنوعی هوشمند به عنوان جدیدترین پای مصنوعی در ایران یاد می کنند. درست است که این پاهای مصنوعی مزیت های زیادی دارند، اما کسی که می خواهد از آنها استفاده کند، باید راه رفتن با آن را یاد بگیرد.

مدت زمان آموزش راه رفتن با پروتز بالای زانو هوشمند در افراد مختلف، متفاوت است. افراد از نظر سیستم ایمنی، و قدرت جسمانی متفاوت هستند و به همین دلیل است که می بینیم برخی افراد خیلی زودتر و راحت تر یاد می گیرند با این پروتزها راه بروند، و برخی دیگر از متقاضیان در بازه ی زمانی طولانی تری با کمک آنها راه می روند.

کسانی که پای شان قطع شده، بهتر است بعد از عمل جراحی، صبر کرده و منتظر باشند تا توان از دست رفته شان را باز یابند. به این شکل، بیمار می تواند حتی بدون استفاده از وسایل کمکی، همچون ویلچر و یا عصا راه برود و کم کم زندگی مستقل خود را از سر بگیرد. جلسه های فیزیوتراپی یکی از بهترین روش ها برای آن است که افراد بتوانند به صورت موثرتری از پروتزها استفاده کنند. 

کلام آخر

 راه رفتن با پروتز بالای زانو موضوع صحبت ما در این مقاله بود. توصیه می کنیم برای آنکه هزینه تان برای ساخت پروتز به هدر نرود، بهترین کلینیک های کشور، از جمله کلینیک ارتوپدی فنی پایار را برای ساخت پروتز انتخاب کنید. این کلینیک با توجه به شرایط موجود، کاربردی ترین نوع پروتز را برای شما می سازد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *