هزینه پروتز زانو با بیمه تکمیلی چقدر است، سوالی مهم برای اغلب کسانی است که عضوی از بدنشان قطع شده است. بیمه ها برای آنکه از هزینه های درمان کم کنند، وسیله مناسبی به نظر می رسند و می توانند مقدار زیادی از نگرانی های افراد درگیر با قطع عضو را کاهش دهند. اگر در خصوص این موضوع، اطلاعات زیادی ندارید، در ادامه با ما همراه باشید و مقاله، قیمت پروتز زانو آمریکایی در سال 1400-1401 را مطالعه کنید.
برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید
همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊
هزینه پروتز زانو با بیمه تکمیلی، از یک عدد ثابت پیروی نمی کند و ما نمی توانیم بگوییم، به عنوان مثال، هزینه ساخت پروتز مخصوص زانو با فلان بیمه، این مقدار تمام می شود. در برآورد هزینه پروتز مفصل مصنوعی زانو با بیمه های تکمیلی، پارامترهای متفاوتی دخالت دارد که برخی از آنها به شرح زیر است:
به خاطر داشته باشید، پروتزهای زانو به صورت آماده در بازار موجود هستند و نیازی نیست که به مانند ساخت پروتز مچ دست با کمک قالب گیری از بدن و مطابق با شرایط فرد ساخته شوند.
برای آنکه بتوانیم هزینه پروتز زانو با بیمه تکمیلی در سال 1402 را صورت سرانگشتی محاسبه کنیم باید عوامل مختلف را در نظر آوریم. یکی از عوامل به شدت تاثیرگذار روی قیمت هزینه پروتز زانو، بیمارستانی است که بیمار برای تعویض مفصل خود به آنجا مراجعه می کند. اگر پزشکی که شما را ویزیت کرده است، در بیمارستان های دولتی فعالیت کند شما می توانید به این بیمارستان ها مراجعه کرده و در هزینه های درمان خود صرفه جویی قابل ملاحظه ای داشته باشید. البته، این بیمارستان ها معمولا خدمات خوبی به بیماران ارائه نمی کنند.
اگر پزشک جراح در بیمارستان خصوصی فعالیت داشته باشد، بیمار وظیفه دارد به بیمارستان خصوصی برود. در این بیمارستان ها نیز هزینه تعویض مفصل مصنوعی زانو با توجه به تعداد روزهایی که بیمار در آن بستری می شود و با توجه به خدماتی که او دریافت می کند، تعیین می شود.
با در نظر گرفتن این عامل که بیمار از چه نوع بیمه تکمیلی استفاده می کند، می تواند در هزینه هایتان صرفه جویی کند. برخی از بیمه ها خدمات خوبی به بیمه شوندگان خود ارائه کرده و به آنها در کاهش هزینه های عمل جراحی شان کمک قابل توجهی می کنند.
سوال هزینه پروتز زانو با بیمه تکمیلی مناسب تر تمام می شود یا بیمه های دولتی، برای فردی پیش می آید که تحت پوشش یکی از بیمه های دولتی و خصوصی یا تکمیلی است و می خواهد از آنها استفاده کند. اولین نکته ای که می بایست در خصوص بیمه های دولتی بدانید، این است که این بیمه ها، برخی هزینه های درمانی را پرداخت نمی کند؛ هزینه ساخت پروتز زانو، دقیقا یکی از همان موضوعاتی است که بیمه های دولتی زیر بار پرداخت هزینه آن نمی روند. اگر این بیمه ها هزینه ای نیز پرداخت کنند، خیلی کم و ناچیز است.
افرادی که فعالیت های زیادی در طی روز دارند، و به مفصل زانوی خود آسیب زیادی وارد می کنند، بهتر است علاوه بر خدمات بیمه های دولتی، خود را تحت پوشش بیمه های خصوص نیز ببرند. برخی از ادارات و کسب و کارها، با بیمه های خصوصی قرارداد می بندند؛ به این شکل، مقدار قابل توجهی از برخی هزینه های درمانی، توسط شرکت بیمه خصوصی پرداخت می شود. اگر محل کار شما چنین شرایطی برایتان فراهم نمی کند، می توانید برخی شرکت های بیمه را که سابقه خوبی در کشور دارند، شناسایی کرده و از خدمات و پشتیبانی آنها به نحو احسن استفاده کنید.
با مراجعه به این شرکت های بیمه، یک قرارداد با شما امضا می شود و شما می بایست هزینه ای را به عنوان حق بیمه پرداخت کنید. مطابق با بندهای مندرج در بیمه نامه ای که آن را امضاء کرده اید، هزینه های درمانی تان جبران می شود.
یکی از سوالاتی که در مورد هزینه پروتز زانو با بیمه تکمیلی پیش می آید، این است که بیمه های تکمیلی برای پروتز زانو، چه قدر هزینه پرداخت می کنند و آیا این مبلغ قسمت عمده ای از هزینه پروتز را شامل می شود یا خیر.
جواب هر دو سوالی که در بالا مطرح کردیم به نوع بیمه تکمیلی که شما می خواهید از خدمات آنها استفاه کنید، بر می گردد. برخی بیمه های تکمیلی در کشور، پوشش خوبی از بیمه شوندگان خود به عمل می آورند و قسمت عمده ای از هزینه های آنها را پرداخت می کنند و برخی دیگر از بیمه ها به این شکل عمل نمی کنند.
اگر می خواهید هزینه پروتز زانو با بیمه تکمیلی توسط شرکت بیمه پرداخت شود، یا باید حق بیمه بالایی را پرداخت کنید و یا باید شرکت های بیمه ای را بیابید که خدمات خوبی به افراد تحت پوشش خود ارائه می کنند. علاوه بر شرکت بیمه، مورد دیگری که روی بیمه تکمیلی برای پروتز زانو تاثیر می گذارد، شهر محل اقامت شماست. اگر برای ساخت پروتزهای مخصوص زانو به شهرهایی مانند تهران مراجعه کنید، ممکن است بتوانید در هزینه هایتان صرفه جویی کنید.
پاهای ما نقش بسیار مهمی در انجام کارهای روزانه مان دارند. اگر یک قسمت از پای فردی دچار آسیب شود، زندگی او با مشکلات زیادی همراه خواهد شد. امروزه، برای کاهش مشکلات پایین تنه، راه حل های متفاوتی ارائه می شود که یکی از آنها پروتز یا مفصل مصنوعی زانو و دیگری ساخت پروتز زیر زانو است. یادتان باشد، کسانی که مفصل زانویشان آسیب دیده است، نیازی نیست برای ساخت این نوع اندام مصنوعی اقدام کنند. پروتز مصنوعی زانو با پروتزهایی که برای قطع زانو ساخته می شوند، تفاوت های زیادی دارند.
با توجه به آنچه در بالا گفتیم، اگر بخواهید برای پرداخت قیمت پروتز زیر زانو اقدام کنید، می بایست به کلینیک هایی مراجعه کنید که در حوزه ساخت پروتزهای مصنوعی یا اندام های مصنوعی فعالیت می کنند؛ اما کسانی که مفصل زانویشان آسیب دیده، بهتر است با توجه به تشخیص پزشک خود، برای تهیه و خرید پروتز زانو اقدام کنند. اطلاع از هزینه پروتز زانو با بیمه تکمیلی، یکی از مهم ترین کارهایی است که این گروه، قبل از انجام عمل جراحی تعویض مفصل زانو انجام می دهند و به دنبال آن هستند که بدانند آیا بیمه های تکمیلی می توانند در پرداخت هزینه این نوع، کمک قابل توجهی به آنها کنند یا خیر.
کلام آخر
هزینه پروتز زانو با بیمه تکمیلی، موضوع صحبت ما در این مقاله بود. اگر درد زیادی در ناحیه زانوی خود حس می کنید، امکان آنکه مجبور شوید برای تعویض پروتز زانو اقدام کنید، وجود دارد. به همین جهت، توصیه می کنیم هر چه سریع تر یکی از شرکت های بیمه خصوصی را یافته و خود را تحت پوشش آنها ببرید. علاوه بر استفاده از خدمات این شرکت ها، مراجعه به کلینیک های حرفه ای ساخت پروتز، مانند کلینیک ارتوپدی فنی پایار، راهکار دیگری برای کاهش هزینه های درمانی است. این کلینیک در حوزه ساخت پروتزهایی مانند پروتز لگن، پروتز زیر زانو، پروتز بالای زانو، پروتز مچ دست، ساخت کفی و ساخت کفش طبی، پروتز چشم و غیره فعالیت می کند.