ساخت پروتز گوش با قیمت منصفانه و کیفیت عالی
امروزه پروتزها توانسته اند بسیاری از نیازهای انسان را برآورده کنند. آنها هم از نظر زیبایی می توانند به ما انسان ها کمک کنند و هم به دلیل کاربردی و عملکردی بودن تاثیر بسیاری زیادی روی زندگی ما انسان ها دارند. سوالی که در اینجا ممکن است پیش آید این است که یک پروتز چگونه می تواند زندگی ما از نظر زیبایی شناختی را تحت تاثیر قرار دهد. یکی از اعضای بدن ما انسان ها گوش است که ممکن است به هر علتی، از جمله تصادف و یا بیماری دچار آسیب شود. اگر قسمت خارجی گوش از روی سر برداشته شود، مشکلات زیادی برای فرد به وجود می آید و اینجاست که ساخت و نصب پروتز گوش اهمیت خود را نشان می دهد. درست که پروتزهای گوش به انسان این امکان را نمی دهند که بتواند صداهای اطراف را بشنود، اما نصب آن می تواند مزیت های زیادی داشته باشد. اگر می خواهید اطلاعات مفیدی در خصوص قیمت پروتز گوش و سایر موارد به دست آورید، در ادامه همراهمان باشید.
پادکست شماره 1 (در خصوص پروتز گوش چیست)
گوش مصنوعی چیست؟ چه تفاوتی با نصب و ساخت پروتز گوش دارد؟
اگر به یک کلینیک ارتوپد فنی معتبر در کشور مراجعه کنید، با افراد مختلفی رو به رو خواهید شد. برخی از این افراد، برای ساخت پروتزهای کاربردی آمده اند و برخی دیگر می خواهند برای ساخت پروتزهای زیبایی، مانند پروتز گوش اقدام کنند. پروتزهایی که در قطع عضو استفاده می شوند، کاربردی تر هستند و سایر انواع پروتز، مانند چشم های مصنوعی و یا گوش مصنوعی، برای زیبایی و پوشاندن یک عیب به کابرده می شوند.
در مواجه با کسانی که برای ساخت و نصب گوش مصنوعی آمده اند، احتمالا این سوال برایتان پیش می آید که گوش مصنوعی چیست و چه کاربردهایی دارد. کسانی که به هر علتی گوششان دچار یک آسیب ظاهری شده و این مساله، اجازه حضور در اجتماع را از آنها گرفته است، از جمله طرفداران پروتزهای گوش هستند. این پروتزها، برای هر فرد، متفاوت بوده و هر کسی، پروتزی متناسب و هم اندازه با گوش خود دریافت می کند.
پروتزهای مخصوص گوش از ماده ای بسیار نرم و انعطاف پذیر به نام سیلیکون ساخته می شوند. استفاده از این ماده، به پروتوزیست ها امکان می دهد تا یک گوش مصنوعی شبیه به گوش طبیعی برای فرد بسازند. پروتز گوش سیلیکونی به افراد کمک می کند تا با اعتماد به نفس بیشتری در جامعه حضور پیدا کنند و به دلیل داشتن یک نقص عضو در ظاهر گوش، احساس خجالت و سرخوردگی نداشته باشند. به یاد داشته باشید که کیفیت سلیکونی روی قیمت گوش مصنوعی تاثیر دارد.
در ضمن، افراد در هر سنی که باشند، می توانند برای داشتن پروتزهای مخصوص گوش اقدام کنند. حتی، از سن 2 سالگی نیز می توان برای ساخت گوش مصنوعی اقدام کرد. درست است که قیمت پروتز گوش از قیمت پروتز زیر زانو کمتر است، اما گوش های مصنوعی نیز در حد و اندازه خود قادرند برخی از مشکلات کاربر را برطرف کنند.
انواع پروتز گوش چیست؟
از آنجایی که قسمت خارجی گوش در معرض دید قرار دارد، این پروتز باید در طبیعی ترین شکل خود ساخته شده و در اختیار کاربر قرار داده شود. به همین سبب، استفاده از متریال هایی که امکان ساخت پروتز گوش دقیقا شبیه به بدن انسان را می دهند، بهترین گزینه برای ساخت چنین پروتزهایی به شمار می روند.
تا این لحظه که در خدمت شما هستیم، تنها ماده ای که به سازندگان پروتز در دنیا کمک کرده است تا بتوانند پروتزهایی شبیه به بدن انسان بسازند، همان ماده سیلیکون است که در بالا به آن اشاره کردیم. استفاده از این ماده باعث مناسب تمام شدن قیمت پروتز گوش شده است.
برای آنکه متوجه شوید چرا از سیلیکون ها استفاده می کنند، خوب است در مورد چیستی این ماده نیز نکاتی را بیان کنیم. سیلیکون ها، یک نوع پلیمر هستند. این نوع پلیمر، در برابر گرما مقاومت خوبی از خود نشان می دهد و معمولا به صورت مایع و یا به صورت جامد یا همان لاستیکی مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر ساخت انواع پروتز گوش، از این ماده در تولید محصولاتی چون، درزگیر، چسب، لوازم پخت و پز، تولید رزین سیلیکون، تولید روغن سیلیکون و تولید روانکار استفاده می شود.
یکی از مهم ترین خواص سیلیکون که باعث حضور و کاربرد آن در ساخت پروتزهای مخصوص گوش شده، مقاومت آن در برابر هر گونه مواد شیمیایی است. پلیمر سیلیکون در مواجه با مواد شیمیایی، با تغییر رنگ و یا تغییر ساختار مواجه نشده و به همین دلیل است که از این متریال در ساخت پروتزهای مختلف از جمله پروتز مخصوص گوش استفاده می کنند. سیلیکون با کیفیت موجب افزایش مزایای پروتز گوش می شود.
چه کسانی کاندیدای مناسبی برای ساخت پروتز گوش و خرید گوش مصنوعی هستند؟
در بالاتر در مورد گوش مصنوعی صحبت کردیم و متوجه شدید که این نوع پروتز چیست و از چه ماده ای برای ساخت آن استفاده می شود. همانطوری که گفتیم، در ساخت پروتزهای مخصوص گوش از یک ماده انعطاف پذیر به نام سیلیکون استفاده می کنند. این ماده، به پروتوزیست ها امکان می دهد تا بتوانند پروتز گوش بسیار شبیه به گوش طبیعی انسان بسازند. طبیعی بودن ظاهر پروتز یکی از مزایای گوش مصنوعی سیلیکونی است.
موضوعی که در خصوص گوش های مصنوعی باید مورد توجه قرار دهید، گزینه های مناسب برای نصب و خرید گوش مصنوعی است. معمولا کسانی که امکان بازسازی و ترمیم گوش برایشان فراهم نیست، بهتر است برای ساخت پروتزهای مخصوص گوش اقدام کنند. برای مثال، افراد مسن و یا کسانی که در اثر یک بیماری یا زخم، قسمت خارجی گوش را از دست داده اند، چنانچه امکان انجام عمل جراحی برای آنها وجود نداشته باشد، باید برای ساخت و نصب پروتز گوش اقدام جدی انجام دهند.
ساخت گوش های مصنوعی، به دلیل آنکه باید شباهت زیادی به گوش طبیعی انسان داشته باشد کار ساده ای نیست و نیاز به تجربه و مهارت دارد. به همین دلیل، توصیه می کنیم برای ساخت گوش های مصنوعی به کلینیک های معتبر در کشور، همچون پایار مراجعه کنید. کارشناسان این کلینیک می توانند شما را در جریان قیمت پروتز گوش نیز قرار دهند.
مزیت های نصب پروتز گوش چیست؟ آیا در مورد این موضوع چیزی شنیده اید؟
موضوعی که باعث شده ما بخواهیم در مورد سوال “مزیت های نصب پروتز گوش چیست” صحبت کنیم، تاثیراتی است که این اندام مصنوعی بر زندگی افراد می گذارد. شاید این پروتز از نظر کیفی هیچ تاثیر خاصی بر زندگی فرد نداشته باشد، اما مزیت هایی دارد که صحبت و معرفی آنها خالی از لطف نخواهد بود. مزیت های ساخت پروتز گوش به شرح زیر است:
1- افزایش اعتماد به نفس
خیلی از ما وقتی نقص جسمانی پیدا می کنیم، اعتماد به نفسمان به شدت کاهش پیدا می کند. این قانون در مورد کسانی که گوش آنها آسیب دیده و این قسمت را از دست داده اند نیز صادق است. با توجه به این توضیح می توانیم بگوییم، یکی از مهم ترین مزیت هایی که اقدام برای ساخت و پرداخت قیمت پروتز گوش به دنبال دارد، افزایش اعتماد به نفس در کسانی است که به دلیل ظاهر غیر طبیعی گوششان نمی توانند در جامعه حضور پیدا کرده و به فعالیت های اجتماعی بپردازند. آنها با نصب گوش های مصنوعی می توانند به راحتی در جامعه فعالیت کنند.
نصب پروتز گوش به این آسیب دیده از ناحیه گوش کمک می کند تا با اعتماد به نفس بیشتری در جامعه حاضر شوند. این پروتزها نقص به وجود آمده را تا حد زیادی پوشش داده و پنهان می کنند.
2- طبیعی بودن ساختار پروتز
پاسخ دیگری که می توانیم در خصوص مزیت های پروتز گوش بیان کنیم، ساختار طبیعی آن است. سیلیکون به کار برده شده در ساخت این نوع پروتز، با پوست بدن انسان سازگاری کامل دارد. اگر به ترکیبات و مواد شیمیایی حساسیت نداشته باشید، نصب گوش مصنوعی هیچ گونه آثار مضری نخواهد داشت.
به دلیل استفاده از سیلیکون در ساخت پروتز گوش، ساختار این پروتز، کاملا طبیعی است و سایرین به سختی می توانند متوجه شوند که فرد یک گوش مصنوعی کرده است. کسانی که گوش مصنوعی نصب کرده اند تا زمانی که آن را جدا نکنند سایرین متوجه نخواهند شد که این پروتز، طبیعی نیست و یک گوش مصنوعی زیبایی است.
2- راحتی در نصب
از دیگر مزیت هایی که می توان در خصوص گوش های مصنوعی بیان کرد، راحتی در نصب پروتز است. برخی از انواع این پروتز را بدون آنکه فرد تحت عمل جراحی قرار گیرد به سر وصل کرده و نقص ایجاد شده را به این واسطه جبران می کنند. این جمله ثابت می کند که راه نصب روی قیمت پروتز گوش تاثیر دارد.
نصب پروتزهای زیبایی مخصوص گوش، هم به صرفه است و هم نتایج فوق العاده طبیعی رضایت بخش تری را رقم می زند. نصب این پروتز هیچ سختی و پیچیدگی ندشته و به سرعت نصب می شود.
معایب نصب پروتز گوش چیست؟
درست است که گوش مصنوعی، مزیت های قابل توجه و مهم زیادی دارد، اما باید به معایب آن نیز اشاره گردد تا بتوان برای داشتن آن با چشمانی باز تصمیم گرفت. برخی از معایب نصب این نوع پروتز به شرح زیر است:
- گوش مصنوعی باید به صورت سالانه تعویض شود. اگر فرد به صورت دائمی این پروتز را نصب کند، باید هر سال برای عوض کردن آن اقدام کند. معمولا یکی از خطراتی که این پروتز را تهدید می کند، پارگی است و همین موضوع نیاز به ساخت پروتز گوش را شدت می بخشد.
- این نوع پروتز باید مرتبا تمیز شود. جمع شدن آلودگی روی آن، دوام و عمر مفید پروتز مصنوعی گوش را کاهش می دهد. اگر به این مورد بی توجهی شود، نه تنها خود پروتز آسیب می بیند، بلکه ممکن است بدن فرد نیز دچار حساسیت شود. در مواقعی که این پروتز آسیب می بیند، فرد مجبور است به کلینیکی که آن را ساخته است مراجعه کرده و با پرداختِ مجدد قیمت پروتز گوش، یک گوش مصنوعی جدید نصب کند.
- در برخی شرایط خاص نمی توان پروتز گوش را نصب کرد. مثلا در هنگام خواب و یا زمانی که فرد می خواهد به شنا برود، این پروتز باید خارج شده و بعد، دو مرتبه نصب شود.
بهترین سن برای نصب پروتز گوش چه سنی است؟
یکی از سوالاتی که برای افراد نیازمند به نصب گوش های مصنوعی ممکن است ایجاد شود، این است که آنها در چه سنی می توانند برای ساخت پروتز گوش اقدام کنند؟ آیا در هر سنی می توان برای ساخت و نصب این پروتز اقدام کرد و یا محدودیت هایی برای آن وجود دارد؟ به صورت کلی، برای نصب و ساخت پروتزهای مخصوص گوش، هیچ محدودیت سنی وجود ندارد و افراد در سنین مختلف می توانند برای ساخت این نوع پروتز اقدام کرده و بعد از پرداخت قیمت پروتز گوش، آن را نصب کرده و استفاده کنند.
همانطوری که در بالاتر نیز گفتیم بیماری میکروتیا یکی از بیماری هایی است که باعث می شود گوش، دچار آسیب شود و کسانی که با داشتن بیماری میکروتیا به دنیا می آیند می توانند از همان بدو تولد، برای نصب پروتز گوش اقدام کنند و هیچ مانعی در این خصوص در سر راه قرار ندارد. البته، برخی پزشکان معتقدند که از سن 2 سالگی، بهتر است برای ساخت این پروتز اقدام شود؛ گاهی اوقات، با توجه به شرایط بیمار، ممکن است پزشکان اجازه ساخت و نصب گوش مصنوعی را به بیمار ندهند که آن نیز دلایل خاص خود را دارد.
پروتز گوش را به چه روش هایی وصل می کنند؟
برای نصب گوش های مصنوعی از روش های متفاوتی استفاده می کنند که در ادامه به شرح آنها پرداخته ایم:
1- ایملپنت
بعد از ساخت پروتز گوش، یکی از روش هایی که به کمک آن این پروتز را به سر فرد متصل می کنند ایمپلنت است. ایمپلنت ها، فیکسچرهای تیتانیومی و کوچکی هستند و اتصال آن نیز طی یک عمل جراحی سرپایی صورت می گیرد. این ایمپلنت ها، با استخوان ها پیوند خورده و یک پایه پایدار و محکم برای گوش مصنوعی ایجاد می کنند. استخوان هایی که ایمپلنت به آنها متصل شده است در طی یک بازه زمانی 3 تا 6 به هم پیوند می خورند. بعد از آنکه این مدت زمان به پایان رسید فرد می تواند گوش مصنوعی را روی ایمپلنت وصل کند. قیمت پروتز گوش که با این روش به سر وصل می شود، از انواعی که با چسب به سر وصل می شوند، بیشتر است.
2- چسب های پزشکی
از دیگر روش هایی که می توان به کمک آن، گوش مصنوعی را وصل کرد چسب های پزشکی هستند. اغلب افراد می توانند از این چسب ها استفاده کرده و پروتز را نصب کنند. این چسب ها حساسیت زا نیستند و نیازی نیست که افراد از بابت این مساله نگران باشند. با مراجعه به کلینیک های ساخت و نصب پروتز گوش هر روشی که مناسب تر باشد برای اتصال انتخاب می شود.
مراحل ساخت پروتز گوش به چه شکل است؟
یکی از موضوعاتی که می بایست در مورد آن نیز صحبت کنیم مراحل ساخت گوش مصنوعی است. ساخت و نصب این نوع پروتز در دو مرحله اصلی خلاصه می شود:
1- ساخت پروتز
2- قرار دادن پروتز در جای خود
چنانچه برای ساخت این پروتز به کلینیک های مطرح در کشور مراجعه کنید، پروتزی شبیه به گوش طبیعی انسان می سازند. این اندام مصنوعی رنگ، فرم و شباهت زیادی به گوش سالم فرد دارد. برای ساخت پروتز، عکس برداری و بررسی دقیقی از بیمار به عمل خواهد آمد. در صورتی که گوشِ دیگر فرد سالم باشد، یک قالب از گوش سالم ساخته می شوند. برای ساخت این نوع پروتز از سیلیکون استفاده می کنند. سپس، با رنگ هایی که شباهت زیادی به رنگ بدن انسان دارند، پروتز گوش ساخته می شود.
بعد از ساخت پروتز، نوبت به نصب آن می رسد. برای نصب پروتز ابتدا پایه ایمپلنت را روش گوش قرار داده و با نصب آهنربا روی گوش، فضا برای نصب پروتز آماده می شود. روش هایی که اشاره کردیم تنها راه های نصب این پروتز نیست. در برخی کسانی که بیماری های خونی و بیماری های زمینه ای دارند و یا کسانی که سن آنها بالاست، چنانچه امکان نصب و قرار ددن ایمپلنت وجود نداشته باشد، پروتز را به کمک چسب در جای خود قرار می دهند. نحوه نصب یکی از موضوعات موثر روی قیمت پروتز گوش است.
پروتز گوش برای شنوایی چیست؟
یکی از انواع گوش های مصنوعی، پروتز گوش برای شنوایی است. این پروتز، همان طوری که از نام آن مشخص است از جمله پروتزهایی است که با نصب آن در داخل گوش، فرد می تواند صداهای اطراف خود را به راحتی بشنود. این پروتز که به آن پروتز های گوش میانی نیز گفته می شود برای آنکه عملکرد استخوانچه را تقلید کند ساخته شده است و وظیفه دارد که امواج صدا را از پرده صماخ به گوش داخلی انتقال دهد.
یکی از مهم ترین تفاوت هایی که پروتزهای گوش میانی و پروتزهای زیبایی گوش وجود دارد، نقش و هدف از ساخت پروتز گوش آنهاست. پروتزهای زیبایی هیچ نقش و تاثیری روی افزایش قدرت شنوایی فرد ندارند. اینها برای کسانی نصب می شوند که ظاهر گوش آنها دچار آسیب شده است. به این شکل، کسانی که قسمت بیرونی گوش شان آسیب دیده و از بین رفته با نصب آن می توانند با اعتماد به نفس بیشتری در میان جمع اعضای خانواده خود ظاهر شوند. خوب است بدانید قیمت پروتزهای مخصوص گوش میانی با قیمت پروتز گوش مصنوعی خارجی تفاوت دارد. برای آنکه در جریان قیمت گوش های مصنوعی قرار بگیرید بهتر است با مراکزی صحبت کنید که هر یک از این دو نوع پروتز را ارائه می کنند.
پروتز گوش شکسته چیست؟
گوش برخی افراد در حین کار، ورزش و یا هر اتفاق دیگری ممکن است بشکند. اگر امکان ترمیم برای گوش وجود نداشته باشد، فرد می بایست برای ساخت و نصب گوش مصنوعی و پرداخت قیمت آن اقدام جدی انجام دهد. برای ساخت چنین پروتزهایی می بایست به کلینیک هایی مراجعه کرد که در حوزه ساخت پروتزهای زیبایی کار می کنند. این نوع پروتزها، باید با موادی با انعطاف پذیری بالا ساخته شوند و بیشترین شباهت را به گوش انسان داشته باشند. بهترین گزینه برای ساخت چنین پروتزی، استفاده از سیلیکون است. قیمت پروتز گوش بسیار مناسب و معقول تعیین شده است.
به خاطر داشته باشید، اقدام برای ساخت پروتز گوش شکسته فقط برای زیبایی نیست و ما از گوش های خود به منظورهای دیگر نیز استفاده می کنیم. برای مثال، کسانی که به دلیل ضعف در بینایی خود مجبورند، از عینک استفاده کنند، می بایست دسته های عینک خود را روی گوش ها قرار دهند. این عملیات، برای کسانی که گوش خود را از دست داده اند و برای ساخت پروتز گوش اقدامی نکرده اند، کاری سخت و نشدنی خواهد بود. با مراجعه به کلینیک های تخصصی ساخت پروتز و با داشتن یک پروتز طبیعی، به بسیاری از مشکلات نبود گوش خارجی پایان دهید.
آیا پروتز شنوایی گوش یکی از انواع پروتز گوش است؟
با وجود پیشرفت هایی که در حوزه پزشکی و خصوصا ساخت پروتز، صورت گرفته است، امروزه، انواع و اقسام اندام های مصنوعی در دنیا ساخته می شود. گوش مصنوعی نیز از این مساله مستثنی نیست و ما شاهد ساخت انواع این پروتز در کشور هستیم.
یکی از انواع پروتزهای مخصوص گوش که کمک بزرگی به افراد کرده است، پروتز شنوایی است. این نوع پروتز همان طوری که از نام آن مشخص است به افرادی که آن را نصب کرده اند کمک می کند تا بتوانند به مانند افراد عادی بشنوند. خاطر نشان می کنیم، قیمت گوش مخصوص شنوایی با قیمت پروتز گوش مخصوص زیبایی متفاوت است.
این نوع پروتز که ممکن است با عبارت کاشت گوشت میانی نیز از آن یاد شود، نوعی وسیله شنوایی به شمار می رود. این وسیله به یک پردازنده مجهز است که این پردازنده، صداهایی را که در اطراف وجود دارد، جمع آوری می کند. مهم ترین و اصلی ترین وظیفه ای که برای این پروتز می توان عنوان کرد، تبدیل کردن همه صداها به تحریک مکانیکی و انتقال آن به استخوانچه های گوش میانی است. طی این فرایند است که فرد می تواند بشنود.
به خاطر داشته باشد، هدف از ساخت پروتز گوش فقط برای زیبایی است و به افرادی که دچار اختلال در شنوایی هستند کمکی در جهت بهبود شنوایی نخواهند کرد.
پروتز دائمی گوش چیست؟ تفاوت آن با سایر انواع پروتز گوش چیست؟
پروتزهای گوش انواع و اقسام متفاوت دارند. پروتز دائمی گوش، یکی از انواع گوش های مصنوعی است و با پروتزهای زیبایی که برای این قسمت ساخته می شود هیچ تفاوتی ندارد. تنها تفاوتی که می توان بین پروتزهای دائمی گوش و سایر پروتزها بیان کرد نحوه اتصال آنها به سر فرد است. گوش های مصنوعی زیبایی را به روش های متفاوت به سر وصل می کنند. یک نوع از پروتزهایی که برای افراد نصب می شود، پروتزهای چسبی هستند. این نوع پروتز را به کمک چسب های مخصوص به قسمت خارجی گوش می چسبانند. دیگر نوع پروتز، پروتزی است به کمک آهنربا به گوش وصل می شود. این نوع را می توان به راحتی از جای خود جدا کرد، شست و مجددا در ناحیه خارجی گوش نصب کرد. کسانی که عرق کردن پروتز اذیتشان می کند، خوب است که برای ساخت پروتز گوش آهنربایی اقدام کنند.
نوع مدرن و جدید پروتزهای گوش، پروتزهایی هستند که نیاز به عمل جراحی دارند. در این نوع، پروتزها روی ایملپنت وصل می شوند و به آنها پروتز دائمی گوش گفته می شود. سوال مهمی که در اینجا به وجود می آید این است که تفاوت این نوع پروتز با سایر انواع گوش های مصنوعی چیست. پروتز دائمی از دوام و ماندگاری بالاتری برخوردار بوده و نیازی نیست افراد نگران جدا شدن آن از گوش باشند. پایدار بودن از جمله ویژگی ها و مزیت های این نوع پروتز به شمار می رود. به یاد داشته باشید نوع پروتز روی قیمت پروتز گوش تاثیر مستقیم دارد.