انواع پای مصنوعی ⭐ ساخت پای مصنوعی با متد 2022

ساخت انواع پای مصنوعی

انواع پای مصنوعی، به کمک افراد درگیر با قطع عضو از ناحیه پا آمده است تا این افراد زندگی راحت تری را تجربه کنند. از انواع پای مصنوعی می توان به ساخت پروتز پا زیر زانو، ساخت پروتز پا بالای زانو، ساخت پروتز مچ پا و ساخت پروتز لگن اشاره کرد.

هر یک از انواع پروتز ذکر شده در فوق با توجه به نوع قطع شدگی ساخته می شوند. آشنایی با انواع پروتز پا برای کسانی که با این مساله دست و پنجه نرم می کنند، لازم است. ما در این متن برخی از کاربردی ترین انواع پاهای مصنوعی را به شما معرفی خواهیم کرد.

کاربردی ترین انواع پای مصنوعی که خوب است آنها را بشناسید؟!

کاربردی ترین انواع پای مصنوعی را می خواهیم در چندین دسته به صورت جداگانه نام ببریم. برخی از انواع پروتزهای مصنوعی پا، مانند پای مصنوعی هوشمند، از بقیه جدیدتر هستند و ساخت آن با قیمت بالاتری انجام می شود. نام برخی انواع پای مصنوعی به شرح زیر است:

پروتز مصنوعی زانوی تک محور؛ ارزان و با دوام

یکی از انواع پاهای مصنوعی که در صورت قطعی پا از ناحیه زانو ساخته می شود، زانوی تک محور است. این پروتز یکی از ارزان ترین و با دوام ترین انواع اندام مصنوعی است و قیمت برخی از انواع آن از  قیمت پای مصنوعی زیر زانو بالاتر است.

پای مصنوعی کنترل شونده؛ جدید و هوشمند

یکی از انواع پروتزهایی که با استقبال خوبی مواجه شده است، پای مصنوعی کنترل شونده است. یکی از مزیت های این نوع پروتز، همگام بودن آن با آخرین فناوری های ساخت پروتز در دنیاست. قیمت پای مصنوعی هوشمند، که یکی از آخرین دستاوردهای سازندگان پروتز است، از سایر پاهای مصنوعی موجود بالاتر است.

پروتزهای داینامیک؛ سریع در نشان دادن واکنش

از دیگر انواع پای مصنوعی، پروتز دینامیک است. کسانی که می خواهند پروتزی با سرعت واکنش بالا داشته باشند، باید برای ساخت و سفارش این نوع اقدام کنند. این پروتز مناسب افرادی است که فعالیت های زیادی دارند و دائم در حال تغییر سرعت خود در هنگام راه رفتن هستند.

دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت انواع پای مصنوعی و ساخت آن با ما تماس بگیرید.

برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید

همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊

قیمت ساخت انواع پای مصنوعی

آیا استفاده از انواع پای مصنوعی، دائمی است؟

یکی از ابهاماتی که در مورد انواع پای مصنوعی وجود دارد، این است که آیا این پروتز ها دائمی هستند و یا خیر. درست است که در تولید انواع پاهای مصنوعی از مواد و متریال های با کیفیت استفاده می شود، اما به خاطر داشته باشید که این پروتزها، هیچ گاه دائمی نخواهند بود و هیچ پروتزی تا آخر عمر با شما باقی نخواهد ماند.

با توجه به اینکه فرد در طول روز چقدر فعالیت دارد و اینکه پروتز ساخته شده در کدام قسمت از بدن نصب شده است، اندام های مصنوعی نیز طول عمر مشخصی دارند. در مورد کودکان، تعویض پروتز در فواصل زمانی کوتاه انجام می شود؛ زیرا بدن آنها دائما در حال رشد است. به صورت معمول، پروتز ها بین 2 تا 5 سال دوام دارند؛ این بازه زمانی در صورت نگهداری صحیح، می تواند افزایش پیدا کند.

نکته مهم دیگری که خوب است به آن توجه داشته باشید، این است که پروتز ها وسایل و ابزار مکانیکی هستند. این ابزار نیز برای آنکه کار خود را به خوبی انجام دهد، باید تحت عملیات تنظیم قرار گیرد. در صورتی که فرد با افزایش و یا کاهش وزن مواجه شود، تنظیم سوکت و یا سایر قسمت های پروتز الزام پیدا می کند. برخی انواع پروتزهای مدرن، به قابلیت تعویض قطعات مجهزشده اند. با این مزیت، دیگر نیازی نیست برای تعویض کل پای مصنوعی تان اقدام کنید.

نکات مهمی که در مورد نصب انواع پای مصنوعی و بهترین پروتز پا در ایران باید بدانید؟

حتی اگر پروتزی که نصب کرده اید، بهترین پروتز پا در ایران هم باشد باز هم برخی نکات مهم و حیاتی در مورد آن وجود دارد که باید مورد توجه قرار داده شود. این نکات مهم به شرح زیرند:

1-عادت کردن به پروتز

یکی از موضوعات مهمی که در مورد نصب انواع پای مصنوعی نباید از خاطر ببرید این است که عادت کردن به اندام های مصنوعی اصلا کار ساده و راحتی نیست. عرق کردن و یا وجود ضعف در اندام باقی مانده باعث می شود که فرد نتواند خیلی سریع با پروتزی که نصب کرده است انس بگیرد.

2- درد فانتوم

یکی از دردهایی که 80 درصد افراد قطع عضو شده آن را تجربه می کنند، درد فانتوم است. درد فانتوم در اندام قطع شده حس می شود و برای از بین بردن آن روش های متفاوتی را می توان پیشنهاد کرد. برخی تمرینات، مغز را فریب می دهند که اندام، قطع نشده و هنوز در جای خود قرار دارد.

3-تقویت کردن یا توانبخشی

وقتی یک اندام مصنوعی نصب می شود، فرد باید عضلات دست و پا و همین طور سیستم قلبی عروقی اش را تقویت کنید. تمریناتی که برای رسیدن به این هدف وجود دارد توسط فیزیوتراپیست ها و پزشکان مطرح می شود.

انواع پای مصنوعی

بهترین پای مصنوعی چه نام دارد؟

بین انواع پای مصنوعی، چیزی تحت عنوان بهترین پای مصنوعی وجود ندارد. اگر یک نوع پروتز برای یک فرد مناسب است، دلیل بر مناسب بودن آن برای سایر افراد نیست.

کسانی که با انواع پاهای مصنوعی آشنایی دارند، به هنگام انتخاب پروتز، قدرت عمل بیشتری دارند. این افراد قادر خواهند بود بهترین و مناسب ترین نوع پای مصنوعی را انتخاب کرده و برای ساخت آن اقدام کنند. هر قدر شما از نقاط قوت و ضعف یک پروتز اطلاعات بیشتری داشته باشید، این امکان را دارید تا کاراترین نوع پروتز مصنوعی پا را انتخاب کنید.

پروتزی می تواند برای شما بهترین و کاراترین باشد که با توجه به شکل اندام شما، با توجه به میزان فعالیت های شما در طی روز و در کل با توجه به شرایطی که در آن قرار دارید، ساخته شود.

برای ساخت پای مصنوعی به کجا مراجعه کنیم؟ آیا در این مراکز انواع پای مصنوعی ساخته می شود؟

ساخت پای مصنوعی کاری بسیار پیچیده است و برای ساخت آن نمی توان به هر جایی مراجعه کرد. یکی از بهترین مراجع برای ساخت این پروتز کلینیک های ارتوپدی فنی هستند. در این مراکز، تجهیزات لازم برای ساخت انواع پای مصنوعی وجود دارد و به همین دلیل است که می گوییم این مراکز بهترین گزینه برای ساخت پروتزها به شمار می روند.

اگر می خواهید یک پای مصنوعی کاربردی برای شما ساخته شود، بهتر است به مراکزی مراجعه کنید که دستگاه های پیشرفته و مدرن برای ساخت پروتز دارند. به کمک این تجهیزات مدرن می توان پروتزهایی کاملا کاربردی و متناسب با بدن ساخت و در اختیار متقاضیان قرار داد.

توصیه می کنیم مرکز ساخت اندام های مصنوعی را بدون تحقیق انتخاب نکنید و به سراغ مراکزی بروید که در این حوزه تخصص و مهارت بالایی دارند. یکی از مراکز فعال در کشور که می تواند انواع اندام های مصنوعی را برای متقاضیان و افراد درگیر با قطع عضو بسازد، در ادامه معرفی کرده ایم. امیدواریم مراجعه به این کلینیک بتواند در حل مشکلات ناشی از قطع عضوتان کمک کننده باشد.

 

قیمت پای مصنوعی (انواع پای مصنوعی) چقدر است

قیمت پروتز پا با بیمه چقدر است؟ آیا بیمه هزینه انواع پای مصنوعی را پرداخت میکند؟

قیمت پروتز پا با بیمه چقدر است؛ سوال تکراری و مهم اغلب کسانی است که پای آنها در اثر یک حادثه و یا در حین کار قطع شده است. بیمه ها به کمک بیماران می آیند و قسمتی از هزینه های درمان آنها را می پردازند. نکته ای که خوب است در همین جا به آن اشاره کنیم، این است که همه مسائل مربوط به درمان و نقایص جسمانی، توسط بیمه های دولتی کشور پرداخت نمی شود. ساخت انواع پای مصنوعی نیز یکی از همان مواردی است که تحت پوشش بیمه قرار ندارد و بیمه ها هزینه ای از بابت آن پرداخت نمی کنند.

قضیه بیمه های تکمیلی با بیمه های دولتی تفاوت دارد. این بیمه ها در کمک کردن به مردم و کاهش هزینه های درمان آنها موفق تر ظاهر شده اند. برای استفاده از خدمات بیمه های تکمیلی می بایست به یکی از شرکت های بیمه ای در کشور مراجعه کنید و با پرداخت حق بیمه، خود را تحت پوشش آنها ببرید. به این شکل، هر زمانی که نیاز به خدمات این بیمه ها داشتید، در صورتی که بیماری جسمانی مورد نظر تحت پوشش بیمه تکمیلی تان قرار داشته باشد، نیازی نیست کل هزینه را خودتان بپردازید و بیمه های تکمیلی قسمتی از هزینه را می پردازند.

قیمت پروتز پا با بیمه چقدر است؟ آیا بیمه هزینه انواع پای مصنوعی را پرداخت میکند؟

قیمت پای مصنوعی (انواع پای مصنوعی) چقدر است؟

قیمت پای مصنوعی، در زمان تهیه و ساخت انواع پای مصنوعی است که اهمیت خود را نشان می دهد. عوامل و پارامترهای متفاوتی هستند که روی قیمت این اندام مصنوعی تاثیر می گذارند و به همین دلیل است که نمی توان یک عدد و رقم مشخص برای هزینه تهیه اندام های مصنوعی بیان کرد. برخی عوامل تغییر دهنده قیمت پروتز پا به شرح زیر است:

1- قطعات به کار برده شده در ساخت پروتز

قطعات به کار رفته در ساخت پروتز، یکی از مهم ترین عوامل تعیین کننده قیمت پای مصنوعی است. سازندگان پروتز با ارزیابی و بررسی وضعیت بیمار و همین طور نیازهایی که او دارد، برای انتخاب بهترین قطعات اقدام می کنند. قطعات پیشرفته تر که شرایط بهتری برای راه رفتن فرد فراهم می کنند، گران تر هستند.

2- هدف بیمار از ساخت پروتز

دیگر موضوعی که روی قیمت ساخت پروتزهای مخصوص پا تاثیر دارد، هدف بیمار از نصب پروتز است. کسانی که یک فعالیت خاص در طی روز انجام می دهند، مانند کسانی که به صورت حرفه ای ورزش می کنند، می بایست نوع خاصی از پروتز را تهیه کرده و نصب کنند. این پروتزها در مقایسه با سایر اندام های مصنوعی با هزینه بالاتری ساخته می شوند.

جمع بندی

انواع پای مصنوعی را در این مقاله معرفی کردیم. بدون شک، بعد از آنکه اطلاعات کافی دریافت کردید، برای انتخاب بهترین نوع پروتز پا، با آگاهی بیشتری عمل خواهید کرد.

برای آنکه مشکلاتتان بعد از قطع عضو، به میزان زیادی کاهش پیدا کند، توصیه می کنیم برای ساخت و سفارش پروتز مراکزی را انتخاب کنید که تمام تلاش خود را برای ساخت یک پروتز کارا انجام می دهند. ما در کلینیک ارتوپد فنی پایار، خود را به این اصل متعهد دانسته و سعی خواهیم کرد با توجه به نیازهای شما و با توجه به توقعاتی که دارید، بهترین نوع پای مصنوعی را ساخته و در اختیارتان قرار دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *