پروتز ورزشی چیست؟⭐ معرفی 7 نوع پروتز ورزشی

پروتز ورزشی چیست؟ انواع پروتزهای ورزشی

اگر ورزشکار حرفه ای باشید، حتما عبارت پروتز ورزشی را زیاد شنیده اید. زمانی که علم پزشکی پیشرفت زیادی نکرده بود، وقتی یک ورزشکار حرفه ای دچار قطع عضو می شد، بازگشت خود را به عرصه ورزش امری محال و نشدنی می پنداشت، اما از زمانی که پروتزها به دست بشر اختراع شدند، آرزوهایی که زمانی محال به نظر می رسید، دست یافتنی تر شدند. اگر در مورد پروتزهای ورزشی اطلاعاتی ندارید و اگر مجبورید بنا به یک اتفاق ناخواسته از پروتزها استفاده کنید، در ادامه با ما همراه باشید. مقاله ” اندام مصنوعی چیست؟” را نیز مطالعه کنید؛ اطلاعاتتان کامل تر می شود.

پروتز ورزشی چیست؟

پروتزهای ورزشی یک نوع اندام مصنوعی اند که میتواند شامل : پروتز مچ پا – پروتز پا زیر زانو – پروتز بالای زانو – پروتز لگن باشد. این اندام مصنوعی می تواند جایگزین اندامی باشد که از بین رفته و قطع شده است. پروتزهایی که به این منظور تولید می شوند، هم باید از نظر زیبایی شناسی و ظاهر کیفیت لازمه را داشته باشند و هم از نظر کاربرد باید قادر باشند تمامی نیازها و خواسته های فرد را تحت پوشش قرار دهند.

پروتز ورزشی را با توجه به شکل و اندام بیمار طراحی کرده و می سازند. عضوی که تا همین دیروز سالم بوده و به فرد کمک می کرده تا به کارهای روزانه خود رسیدگی کند، چنانچه دچار قطعی شود، فرد را با مخاطرات روحی و جسمی فراوانی رو به رو می کند. پروتزها برای کاهش این تالمات روحی و آسیب های جسمی اختراع شده اند و به فرد کمک می کنند به روز های قبل از قطع عضو بازگردد. کسی که از پروتز ها یا اندام های مصنوعی استفاده می کند، چنانچه اراده کرده و هدف والایی برای خود تعیین کند، می تواند طعم شیرین روزهای توام با موفقیت را مجددا بچشد. ورزشکارانی که پایشان از زیر زانو قطع شده است، می بایست برای ساخت پروتز زیر زانو اقدام کنند.

انواع پروتز ورزشی

دلایل استفاده از پروتز ورزشی چیست؟

وقتی فرد دچار قطع عضو می شود، زندگی اش هیچ گاه به روزهای گذشته باز نمی گردد و مجبور است با روش های متفاوت و با کمک ابزار مختلف از جمله پروتز، نگرانی ها و مشکلات موجود را تحت کنترل خود درآورد. مساله قطع عضو برای ورزشکاران حرفه ای، با مخاطرات و ناراحتی های بیشتری همراه است؛ اما خبر خوب این است که امروزه، با اختراع شدن پروتز ورزشی می توان نبود و فقدان عضو از دست رفته را به مقدار زیادی جبران کرد.

درست است که این پروتزها نمی توانند همان کارایی و عملکرد اندام طبیعی بدن انسان را داشته باشند، اما بهرحال بودن آنها بهتر از نبودشان است و ورزشکار می تواند با تغییر سبک فعالیت هایی که دارد، به ورزش مورد علاقه اش رسیدگی کند. کسانی که به صورت حرفه ای ورزش می کنند، با کمک پروتز ورزشی قادر به ادامه ورزش خواهند بود و می توانند بدون هیچ محدودیت و نگرانی برای موفقیت قدم بردارند.

البته کسانی که یکی از انواع پروتزهای ورزشی را نصب کرده اند، باید در نگهداری و حفظ پروتز نیز کوشا بوده و بعد از هر بار استفاده، با توجه به دستورالعمل های موجود، آنها را مورد شستشو و نظافت قرار دهند. ورزشکارانی که در فضای باز و یا خاکی ورزش می کنند، باید به موضوع تمیز کردن اندام های مصنوعی توجه بیشتری داشته باشند. این افراد باید به داشته باشند، که هزینه بالایی برای قیمت پروتز زیر زانو پرداخت کرده اند و باید به موضوع نظافت آن  اهمیت دهند.

مزیت های استفاده از انواع پروتز ورزشی چیست؟

یکی از مهم ترین مزیت هایی که می توان در مورد پروتز ورزشی عنوان کرد، ایجاد یک بستر مناسب برای افرادی است که بنا به دلایل مختلف دچار قطعی عضو شده اند. کسانی که به صورت مادرزاد و یا در اثر یک اتفاق و حادثه عضوی از بدن خود را از دست داده اند، در صورتی که به ورزش علاقه زیادی داشته باشند و در صورتی که حضور پروتز برای انجام حرکات ورزشی لازم و ضروری باشد، نیاز دارند از پروتزهای ورزشی استفاده کنند.

نکته مهم دیگری که خوب است در بررسی مزیت ها و معرفی انواع پروتزهای ورزشی ذکر شود، نیاز افراد سالم به پروتزها است. برخی ورزشکاران حرفه ای از جمله بسکتبالیست ها به مرور زمان از ناحیه زانو دچار مشکل شده و نیاز دارند از پروتزهای زانو استفاده کنند. پروتزهای ورزشی، در برابر ساییدگی مقاوم هستند؛ توان جسمانی و توان رقابتی بازیکنان را افزایش می دهند و به آنها کمک می کنند در طولانی مدت به ورزش مورد علاقه خود بپردازند. به یاد داشته باشید، قیمت پروتز بالای زانو از قیمت برخی انواع پروتز بالاتر است.

پروتز ورزشی چیست

تاریخ در مورد استفاده از پروتز ورزشی چه می گوید؟

دانستن موفقیت های ورزشی که با کمک پروتز ورزشی به وقوع پیوسته است، می تواند نوید و نقطه امیدی باشد، برای کسانی است که فکر می کنند قطع عضو، یک مانع بسیار جدی برای شرکت در فعالیت های ورزشی حرفه ای است. مایک شولتز، راننده موتور سوار، یکی از کسانی بود که حتی قطع پا نیز نتوانست او را از رسیدن به آرزویش که همان قهرمانی در مسابقات بود، باز دارد. این فرد، حین یکی از مسابقاتی که داشت، از ناحیه پا دچار قطع عضو شد. به دلیل علاقه ای که به این حوزه داشت، از مهندسان کمک خواست تا یک پروتز کاربردی برای او بسازند تا او بتواند در رشته ورزشی مورد علاقه اش ورزش کند. این ورزشکار توانست به خوبی به درک عمیقی از پروتز ورزشی چیست برسد.

مایک شولتز، تنها نمونه ورزشکاران حرفه ای موفق دچار آمپوته نیست و مثال های دیگری نیز می توان عنوان کرد. اسکار پیستوریوس نیز از دیگر ورزشکارانی بود که دو پایش از زیر زانو قطع شده بود. این ورزشکار نیز با حضورش در ورزش های مختلف، مانند واترپلو، کشتی آزاد و راگبی با ویلچر ثابت کرد که حتی با وجود داشتن اندام های تحتانی مصنوعی نیز می توان به صورت فوق حرفه ای ورزش کرد و تمامی موانع و سختی ها را از سر راه برداشت. برای ساخت پروتزهای ورزشی کاربردی به کلینیک ارتوپدی فنی معتبر مراجعه کنید.

هزینه ساخت پروتز ورزشی در پایار

انواع پروتز ورزشی چیست؟

آشنایی با انواع پروتزهای ورزشی می تواند در انتخاب بهترین نوع آن کمک کننده باشد. انواع معمول پروتزهای ورزشی مناسب ورزشکاران به شرح زیر است:

1- پروتزهای مخصوص دویدن

یکی از انواع پروتز ورزشی، پروتزی است که ورزشکاران ورزش دو از آن استفاده می کنند. این نوع، در واقع یک پروتز پنجه کربنی است و افراد به کمک آن، تحرکات بیشتری داشته و سبک جدیدی از زندگی را تجربه خواهند کرد. در ورزش هایی که بالا بودن سرعت و انعطاف پذیری اهمیت زیادی دارد، استفاده از این نوع پروتز، بسیار کمک کننده است. کانتور فنری به کار برده شده در این نوع، نیروی محرکه بالایی تولید کرده و مقاومت را به مقدار زیادی کاهش می دهد. پروتز مخصوص دو را به صورت صاف طراحی می کنند تا به راحتی روزی زمین قرار گیرد و تعادل ورزشکاران حفظ شود.

این نوع پروتز یکی از بهترین پروتزهایی است که برای ورزشکاران ساخته می شود و به دلیل عملکرد و ساختار متفاوتی که دارد، قادر است نیاز ورزشکاران حرفه ای فعال در ورزش دو را به خوبی پاسخ دهد. پروتز مخصوص دویدن، کاربرد زیادی در حوزه های پزشکی و ورزشی داشته و در واقع برای حضور افراد در فعالیت هایی با میزان تحرک بالا ساخته شده است. زمانی که فرد، در حال دویدن است، نیروی زیادی به اندام قطع شده وارد آمده و به این شکل ورزشکار می تواند با بالاترین سرعت به فعالیت ورزشی مورد علاقه خود بپردازد.

همان طوری که اشاره کردیم، این پروتز ورزشی از جنس کربن است. مقاومت کربن نسبت به تحمل فشار، از فولاد بیشتر است و در عین حال وزن بسیار پایینی دارد. برای ساخت اندام های مصنوعی که وزن کم و مقاومت بالا در آنها مد نظر است، این ماده می تواند به کمک سازندگان پروتز آید.

ساختار کلی این پروتز مخصوص دویدن، شباهت زیادی به پای انسان دارد و به همین سبب می تواند از الگوهای حرکتی که نیاز به کنترل دارند، پشتیبانی کند. تغییر سرعت در زمان پیاده روی و امکان راه رفتن با آن روی سطوح مختلف از دیگر مزیت هایی است که می توان در مورد این پروتز اشاره کرد.

2- پروتز ورزشی زیر زانو

یکی از پاسخ هایی که می توانیم در پاسخ به سوال پروتز ورزشی چیست بیان کنیم، پروتزهای ورزشی مخصوص زیر زانو است. این نوع  پروتز کاربرد زیادی داشته و در رشته های متفاوت و برای انجام حرکت های گوناگون می توان از آن استفاده کرد. یکی از برجسته ترین و مهم ترین خصوصیت هایی که می توان برای ساخت پروتز بالای زانو عنوان کرد، بالا بودن انعطاف پذیری است. در ورزش هایی مانند دو و یا پرش، این پروتز کاربرد زیادی دارد. کار کردن با پروتز مصنوعی زیر زانو، بسیار راحت بوده و ورزشکاران راحتی و آسانی زیادی را با آن تجربه می کنند.

3-پروتز مخصوص کوهنوری

از دیگر انواع پروتز ورزشی، پروتزهایی است که در ورزش کوهنوردی استفاده می شود. کوهنوردانی که مجبورند از این نوع پروتز استفاده کنند، به راحتی از کوه بالا و پایین می روند؛ بدون آنکه کمبود و یا نبود یک عضو در بدن آنها مشکلی را به وجود آورد. افرادی که نقص عضو دارند، چنانچه نخواهند از پروتز استفاده کنند، می توانند برای سفارش قلاب هایی اقدام کنند که مخصوص کوهنوردی هستند. این قلاب ها در ایجاد تعادل در هنگام راه رفتن کمک بسزایی به شمار می روند.

پروتز ورزشی

4- پروتزهای مخصوص قایقرانی

از دیگر انواع پروتز ورزشی پروتزهای قایقرانی هستند. در این نوع پروتز، قلاب ها به قسمت بالاتنه متصل شده و فرد به شکل راحت تر و آسان تری می تواند قایق را به سمت جلو هدایت کند.

5- پروتز مخصوص شنا

از دیگر پاسخ هایی که می توانیم به سوال پروتز ورزشی چیست، بدهیم پروتز مخصوص شناست. این پروتزها برای پاسخگویی به نیازهای شناگر در هنگام شنا ساخته شده اند. حفظ تعادل و برطرف کردن طبیعی نیازی که شناگر دارد، دو مورد از مهم ترین و برجسته ترین خصوصیاتی است که می توان در مورد پروتزهای مخصوص ورزش شنا بیان کرد. نکته بسیار مهمی که در مورد این نوع پروتز باید مورد توجه قرار گیرد، ضد آب بودن پروتزهاست. علاوه بر ضد آب بودن پروتزها، استفاده از ابزاری که بتواند از پروتز در برابر نفوذ آب جلوگیری کند نیز اهمیت زیادی دارد.

6- پروتزهای مخصوص غواصی

از دیگر انواع پروتز ورزشی باید به پروتزهای مخصوص غواصی اشاره کنیم. شیرجه زدن به داخل آب، بدون داشتن پروتز امکان پذیر است، اما وقتی غواص می خواهد از آب خارج شده و به داخل قایق وارد شود، باید از پله ها بالا آید و اینجاست که او به پروتز نیاز دارد. پروتزها به فرد کمک می کنند تا راحت تر و با مشکل کمتری وارد قایق شود. در غواصی، از پروتزهای توخالی استفاده می کنند تا بتوان آنها را از آب پر کرد. زمانی که قرار است یک پروتز مخصوص غواصی طراحی، و ساخته شود، وزن بدن غواص و همین طور وزن مچ پای او مورد بررسی قرار گرفته و با توجه به این دو فاکتور، پروتز ساخته می شود.

7- پروتزهای مخصوص بسکتبال و والیبال

افرادی که به صورت حرفه ای بسکتبال و یا والیبال بازی می کنند، در صورتی که دچار قطع عضو شوند، می توانند از پروتزهای مخصوص این دو ورزش استفاده کنند. این پروتزها به خوبی قادرند وزن توپ را تحمل کرده و آن را حمل کنند. این نوع پروتزها به بازیکن امکان می دهند تمام حرکت های مرسوم در بازی را به خوبی بقیه انجام دهند. با وجود این پروتزها حرکت هایی مثل دریبل زدن به راحتی انجام می شود و بازیکن احساس کمبود و یا ضعف نخواهد داشت.

ساخت پروتز ورزشی

پرکاربردترین پروتز ورزشی 

اگر نیاز به دریافت پروتزهای ورزشی داشته باشید، احتمالا اولین سوالی که ممکن است برایتان پیش آمده باشد این است که پروتز ورزشی چیست و پرکاربردترین آن چه نام دارد. پروتزهایی که به عنوان پروتز ورزشی ساخته می شوند، از نظر ظاهر و متریالی که برای ساخت آنها به کار برده می شود، با بقیه پروتزها تفاوت های اساسی و بنیادی دارند.

در پاسخ به سوالی که ذکر کردیم باید بگوییم، پرکاربردترین پروتز مخصوص ورزشی، پروتزهایی هستند که در ساخت آنها از کربن استفاده می شود. کربن، یکی از مواد اولیه ساخت پروتز است که در حوزه ساخت پروتزهای ورزشی، بسیار موفق ظاهر شده است. این ماده به دلیل خصوصیات منحصر به فردی که دارد، به یک گزینه بسیار مناسب برای ساخت پروتزهای ورزشی تبدیل شده است. از جمله این خصوصیات می توان به دوام بالای آن، سبک بودن، مستحکم بودن و مقاوم بودن در برابر ضربه اشاره کرد.

پروتزهای ورزشی ساخته شده از کربن، قیمت بالایی دارند و به دلیل عملکرد خاص و ویژه ای که از خود نشان می دهند، با قیمت بالایی ساخته می شوند. کسانی که به صورت حرفه ای ورزش می کنند باید برای تهیه این نوع پروتز اقدام کنند.

پرکاربردترین نوع پروتز ورزشی چیست

آیا پروتز ورزشی با پروتز استاندارد تفاوت دارد؟

یکی از سوالاتی که ممکن است در مورد پروتز ورزشی مطرح شود، این است که آیا این نوع پروتز با پروتزی که به صورت استاندارد برای فرد ساخته می شود، تفاوت دارد؟ تفاوت پروتز استاندارد و پروتز ورزشی چیست؟ در پاسخ به این سوال بسیار مهم باید بگوییم که پروتزهای استاندارد معمولا برای انجام فعالیت های روزانه فرد، مانند راه رفتن، نشستن، ایستادن و برخی امور این چنینی ساخته می شوند. هدف اصلی ساخت این نوع پروتز این است که فرد بتواند به کارهای روزانه خود رسیدگی کند و برای انجام آنها به فرد دیگری وابسته نباشد. پروتزهای استاندارد در ایجاد استقلال در افراد نقش بسیار مهم و اساسی ایفا می کنند.

پروتزهای ورزشی به پروتزهایی گفته می شوند که ساختار خاصی دارند و بیمار به کمک آنها می تواند به فعالیت های مورد علاقه اش رسیدگی کند. تصور کنید، فردی که علاقه شدیدی به بازی تنیس داشته است، در اثر یک حادثه، دست و پای خود را از دست داده است. این فرد برای آنکه بتواند به ورزش مورد علاقه اش بپردازد، باید برای ساخت نوع متفاوتی از پروتز اقدام کند. این نوع پروتزها قدرت بیمار را برای انجام کارهای خاص افزایش می دهند و به آنها کمک می کنند تا قطع عضو، کمترین تاثیر منفی را بر زندگی شان داشته باشد.

پروتز ورزشی و قیمت آن در پایار

دستگاه های کمکی پروتز چیستند؟ چه تفاوتی با پروتز ورزشی دارند؟

وقتی کسی دچار قطع عضو می شود، نباید خود را از جریان زندگی خارج کند و تصور کند که دیگر هیچ گاه نمی تواند به فعالیت مورد علاقه اش رسیدگی کند. کسانی که به صورت حرفه ای ورزش می کنند، برای آنکه بتوانند ورزش را ادامه دهند، ناچارند برای نصب پروتز ورزشی اقدام کنند. در کنار نوع خاص پروتزی که این گروه باید نصب کند، وسایل و اسباب کمکی هستند که به ورزشکاران کمک می کنند با مشکلات کمتری به فعالیت حرفه ای شان بپردازند؛ برخی از این وسایل و دستگاه ها در ادامه معرفی شده است:

  • اگر فردی به بسکتبال یا تنیس علاقه دارد، می تواند برای حضور در چنین ورزش هایی از ویلچرهای سبک استفاده کند.
  • کسانی که از ناحیه پا دچار قطع عضو و آسیب شده اند، علاوه بر ساخت پروتز پا بالای زانو می توانند ویلچرهایی را که به کمک دست حرکت می کنند، سفارش دهند.
  • متخصصان، علاقه مندان به ماهیگیری را نیز فراموش نکرده اند. قلاب های خاصی برای این گروه ساخته شده و برای کسانی که محدودیت حرکتی دارند، بسیار مناسب هستند.

پاسخ به سوال تفاوت دستگاه کمک پروتز و پروتز ورزشی چیست به نحوه کاربرد آنها بر می گردد. افرادی که تحرک داشتن یکی از برنامه های مهم زندگی آنهاست، می توانند در کنار داشتن اندام مصنوعی، این وسایل کمکی را نیز سفارش دهند و از آنها استفاده کنند.

ساخت پروتز ورزشی در ارتوپدی پایار

آیا در زمان نصب پروتز ورزشی، باید مراحل خاصی برای درمان طی شود؟ این کار چه لزومی دارد؟

ما در این متن در خصوص سوال ” پروتز ورزشی چیست” نکاتی را بیان کردیم. حال که می دانید این نوع پروتز چیست و چه مزیت های دارد، باید در مورد مراحل درمان نیز نکاتی ارائه گردد. کاربر برای نصب پروتز ورزشی باید مراحل درمان و آموزش را پشت سر بگذارد. معمولا این مراحل با توجه به وسعت اندام قطع شده، بین چند هفته تا چند ماه طول می کشد. وقتی ورزشکار حرفه ای، دچار قطع عضو می شود، ابتدا باید در مورد مراقبت از عضو باقی مانده اش، اطلاعاتی را به دست آورد. به دلیل شوکی که به اندام باقی مانده وارد آمده است، فرد باید تمریناتی را در جهت تقویت عضلاتش انجام دهد. بعد از آنکه عضلات به خوبی تقویت شدند، نوبت به نصب پروتز می رسد.

البته، بعد از نصب پروتز نیز همه چیز به پایان نمی رسد. فرد می بایست، نحوه کار کردن با پروتز و نحوه برطرف کردن نیازهای خود، با آن را یاد بگیرد تا بتواند به خوبی از پروتز استفاده کند. ورزشکاران حرفه ای به دلیل نوع فعالیت خاصی که دارند، خیلی راحت تر از بقیه افراد با پروتز، اخت گرفته و انگیزه بیشتری برای برگشتن به دوران قبل قطع عضو خود دارند.

مزیتهای پروتز ورزشی چیست

از دیگر کارهایی که بعد از نصب پروتز ورزشی باید انجام شود، درمان فردی است. درمان فردی شامل افزایش انگیزه فرد برای یادگیری و نحوه کار کردن با پروتز است. کسانی که می خواهند در حوزه هایی مانند کوهنوری، شنا و یا دو فعالیت داشته باشند راه سختی در پیش داشته و اگر انگیزه کافی نداشته باشند نمی توانند این مسیر سخت را با موفقیت به اتمام برسانند. هر چند که پزشکان، بیماران را برای این دوران سخت آماده می کنند و تمرین هایی را برای افزایش تسلط فرد به پروتز به او آموزش می دهند اما باید به افزایش و حفظ انگیزه نیز توجه و دقت داشت.

موضوع دیگری که در مورد پروتز ورزشی باید مورد توجه قرار داد، نصب پروتز است. بعد از آنکه همه زخم های ناشی از قطع عضو بهبود پیدا کردند فرد می بایست برای نصب پروتز اقدام کند. هر قدر این کار سریع تر صورت گیرد، نتایج بهتری را می توان از مشاهده کرد؛ زیرا فرد سعی می کند تا با سرعت بیشتری به پروتز خود عادت کند. در این روزها، بهتر است بیمار زیر نظر پزشک خود باشد تا بتواند این دوران سخت را زیر نظر او بگذراند و با پروتز اخت بگیرد.

 

برای طراحی و ساخت پروتز ورزشی چه کنیم؟

بهترین بازه ی زمانی برای نصب پروتز ورزشی چه موقع است؟

در مورد اینکه پروتز ورزشی چیست و چه انواعی دارد، در این مقاله مفصلا صحبت کردیم. حال وقت آن است که در مورد بهترین زمان نصب پروتز ورزشی نیز نکاتی را بیان کنیم. وقتی فرد، دچار قطع عضو می شود می بایست تا زمانی که تمامی زخم های او بهبود پیدا کند و کلیه ورم ها بخوابد، صبر کند. بعد از این مرحله او می تواند به مراکز ساخت پروتز در کشور مراجعه کرده و برای ساخت پروتزهای ورزشی اقدام کند.

معمولا، 2 هفته بعد از آنکه عمل جراحی قطع عضو انجام می شود، با توجه به وسعت جراحات می توان برای ساخت پروتز های ورزشی اقدام کرد. پزشکان اگر صلاح بدانند، به بیمار توصیه می کنند تا برای دریافت پروتزهای فوری اقدام کند؛ در برخی موارد این پروتزها می توانند کمک کننده باشند. بهتر است بعد از آنکه فرد بهبود پیدا کرد، برای نصب پروتز اقدام کند؛ زیرا هر چه سریع تر برای این موضوع اقدام شود، طول بازه ی زمانی عادت کردن به پروتز کاهش پیدا خواهد کرد و فرد سریع تر می تواند به وضعیت جدید خود عادت کند. در مورد بهترین زمان نصب این نوع پروتز حتما با پزشک خود مشورت کنید.

مراحل نصب پروتز ورزشی

برای طراحی و ساخت پروتز ورزشی چه کنیم؟

یکی از سوالاتی که در مورد پروتز ورزشی ممکن است ایجاد شود این است که آیا این پروتز، به صورت آماده در بازار وجود دارد و یا اینکه برای ساخت آنها باید به یک مجموعه خاص و منحصر به فرد مراجعه کنیم. ما کلینیک هایی در کشور داریم که به آنها کلینیک های ارتوپدی فنی گفته می شود. در این کلینیک ها، کارشناسان با تجربه و ماهری حضور دارند و اندام های مصنوعی می سازند. از جمله این اندام های مصنوعی می توانیم به ساخت پروتز چشم، ساخت پروتز مخصوص بالای زانو، ساخت پروتز پای زیر زانو و غیره اشاره کنیم.

از آنجایی که پروتزهای ورزشی یکی از انواع پروتزها با کاربری خاص به شمار می رود، به همین دلیل این پروتزها باید به دست افراد حرفه ای و کارکشته ساخته شوند. از همین رو، توصیه می کنیم برای ساخت پروتزهای ورزشی به کلینیک های ارتوپدی فنی همچون پایار مراجعه کنید. کارشناسانی که در این مجموعه فعالیت می کنند قادرند طیف وسیع و گسترده ای از انواع پروتزها را بسازند و در اختیار متقاضیان قرار دهند. تجربه ی بالای این گروه برای ساخت پروتز یکی از مزیت های مراجعه به آن به شمار می رود.

بهترین بازه ی زمانی برای نصب پروتز ورزشی چه موقع است؟

 

جمع بندی

پروتز ورزشی و انواع پروتزهای ورزشی موضوعی بود که ما در این متن به بحث در مورد آنها پرداختیم. یکی از مهم ترین قابلیت هایی که در پروتزها وجود دارد این است که امکان ساخت آنها با توجه به شرایط و نیازهای بیمار وجود دارد. مثلا فردی که در طی روز یک فعالیت خاص را به صورت مدام انجام می دهد، مانند ورزشکارها، با مراجعه به مراکز حرفه ای تولیدکننده پروتز می توانند نوعی از اندام مصنوعی را سفارش دهند که با سبک زندگی آنها و فعالیت های غالبشان تناسب و هماهنگی دارد.

از جمله مجموعه های فعال و با سابقه در حوزه تولید انواع پروتز در کشور می توانیم به مجموعه پایار اشاره کنیم. پایار تمام تلاش خود را به کار گرفته تا پروتزی در نهایت کیفیت و ماندگاری در اختیار افراد قرار دهد. تولید پروتز در این مجموعه با توجه به وضعیت جسمی فرد صورت می پذیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *