انواع پروتز اندام تحتانی⭐ چه نام دارند؟

انواع پروتزهای اندام تحتانی

وقتی عضوی از بدن قطع می شود، فشارهای روحی و جسمی وارد شده غیر قابل تحمل به نظر می آیند و این مساله ای است که نمی توان به راحتی از کنار آن گذر کرد. هر چه زمان می گذرد، تحمل این واقعه برای فرد راحت تر شده و به احتمال زیاد با آن کنار خواهد آمد. در این مرحله باید به بیمار کمک کرد تا بتواند با پروتزها، به روزهای قبل از قطع عضو برگردد؛ این امر نیز تنها با شناخت و کسب اطلاعات در مورد انواع متفاوت پروتزها حاصل خواهد شد. ما در این مقاله در مورد انواع پروتز اندام تحتانی صحبت کرده و اطلاعات جامعی را در این خصوص ارائه خواهیم کرد.

فهرست این محتوا پنهان

مقاله “قیمت پروتز پا بالای زانو” را نیز مطالعه کنید؛ این مقاله به شما کمک می کند تا اطلاعاتتان در مورد پروتزهای اندام تحتانی کامل شود.

پروتز اندام تحتانی چیست؟

قبل از آنکه در مورد انواع پروتز اندام تحتانی صحبت کنیم، لازم می دانیم در مورد این سوال که پروتز اندام تحتانی چیست، نکاتی را ذکر کنیم. پروتزهای اندام تحتانی، پروتزهایی هستند که در نواحی پایین بدن، یعنی از قسمت کمر به پایین نصب می شوند. این نوع پروتز که شامل : (پروتز مچ پاپروتز انگشت پاپروتز پا زیر زانوپروتز پا بالای زانو  و پروتز لگن ) می باشد، به صورت یک طرفه و یا دو طرفه نصب می شود و کسانی که یک قسمت از اندام تحتانی خود را از دست داده اند، به کمک این اندام مصنوعی، قادر به حفظ و ادامه روند عادی زندگی خود خواهند بود.

افرادی که در یکی از نواحی زیر، عضو خود را از دست داده اند، می بایست از انواع پروتز اندام تحتانی استفاده کنند:

  • فردی که مچ پا و یا پایین تر از مچ پای خود را از دست داده است.
  • کسی که یک یا چند انگشت از پایش دچار قطعی شده است.
  • کسانی که در ناحیه ران، لگن و یا زانو اندام خود را از دست داده اند، باید از پروتزهای مخصوص اندام تحتانی استفاده کنند.

با توجه به اینکه فرد در کدام ناحیه از اندام تحتانی خود دچار نقص عضو و یا فقدان آن شده، باید یک نوع خاص از پروتز ساخته و در جای اندام از دست رفته قرار داده شود.

دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت پروتز پا بالای زانو و ساخت آن با ما تماس بگیرید.

برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید

همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊

پروتز اندام تحتانی چیست

انواع پروتز اندام تحتانی چیست؟

انواع پروتز اندام تحتانی، با توجه به حادثه ای که باعث قطعی عضو شده، و همین طور تعداد قطعات از دست رفته ساخته می شوند. انواع پروتزهایی که برای اندام تحتانی به کار برده می شوند، به این شرح است:

  • پروتزهای مخصوص زیر زانو ( پروتز زیر زانو )
  • پروتزهای مخصوص بالای زانو ( پروتز بالای زانو )
  • پروتزهای مخصوص مچ پا به پایین (پروتز مچ پای مصنوعی)
  • پروتزهای مخصوص ران و لگن (پروتز لگن)

انواع پروتزهای اندام تحتانی که در فوق اشاره شد، در ادامه معرفی شده و در مورد آنها توضیحاتی ارائه خواهد شد.

 

پروتزهای مخصوص زیر زانو؛ شایع ترین انواع پروتز اندام تحتانی

یکی از انواع پروتز اندام تحتانی، پروتزهایی است که برای زیر زانو استفاده می گردد. معمولا قطعی عضو و از دست رفتن اندام در نواحی زیر زانو از دیگر انواع قطعی عضو در بدن، بیشتر است. به همین دلیل، ساخت پروتز زیر زانو آمار بالاتری نسبت به بقیه انواع پروتز دارد.

در ساخت این پروتز، برای آنکه فرد آسیب دیده بتواند به روال نرمال زندگی خود باز گردد، از ساق و یا مچ پا شبیه سازی انجام می کنند. این شبیه سازی امکان ساخت پروتزی با کارایی بالا و ظاهری زیبا را فراهم خواهد آورد. معمولا انتظار فرد و نوع فعالیتی که در طی روز دارد، بر قیمت پروتز، مانند قیمت پروتز مچ پا پروتز تاثیرگذار است.

پروتزهای مخصوص بالای زانو

از دیگر انواع پروتز اندام تحتانی، پروتزهای مخصوص بالای زانو هستند. گاهی اوقات، به دلیل سبک غلط زندگی و ورزش نکردن، عضلات بدن تحلیل می روند. یکی از قسمت های بدن که به شدت در معرض تحلیل و آسیب قرار دارد، زانو است. از آنجایی که انسان وزن خود را روی پاها می اندازد، به زانو فشار زیادی وارد شده و بالا بودن وزن حتی می تواند این فشار را تشدید کند.

برای کسانی که زانوهایشان آسیب دیده است و امکان راه رفتن برایشان فراهم نیست و یا کسانی که بنا به دلایل مختلف، این قسمت را از دست داده اند، ساخت و نصب پروتزهای مخصوص زیر زانو، لازم و ضروری به نظر می رسد. با کمک این نوع پروتز، می توان به مقدار زیادی عملکرد قبلی زانو را به آن برگرداند. در پروتزهای مخصوص بالای زانو، از مفاصل هیدرولیک استفاده می گردد تا زانو کار خود را به خوبی انجام دهد.

پروتزهای مخصوص مچ به پایین

از دیگر انواع پروتز اندام تحتانی، پروتزهای مخصوص مچ پا به پایین هستند. انواع مختلفی از پروتز در این شاخه قرار دارد و با توجه به اینکه میزان عضو از دست رفته و قطع شدگی آن چقدر باشد، یکی از انواع پروتز استفاده می گردد. وجود و یا عدم وجود پاشنه، تاثیر زیادی بر تعیین نوع پروتز دارد. کسانی که پاشنه پای خود را در اثر حادثه از دست داده اند، باید از شکل متفاوتی از پروتز استفاده کنند و افرادی که از ناحیه مچ دچار قطعی عضو شده اند و قسمت پاشنه را هنوز دارند، باید از نوع دیگری از پروتز استفاده کنند.

اگر فرد، در یکی از پاها دچار قطع عضو از ناحیه زیر مچ شده باشد، برای ساخت پروتز به سراغ پای سالم می روند و از روی آن الگوبرداری می کنند. انگشتان و کف پای فرد، آنالیز و شبیه سازی شده و در نهایت شبیه ترین پروتز برای او ساخته می شود. در ساخت این نوع پروتز از موادی مانند مواد سیلیکونی استفاده می کنند؛ استفاده از این مواد امکان ساخت پروتزی با درصد شباهت بالا به بدن انسان را فراهم کرده است.

پروتزهای مخصوص ران و لگن

یکی دیگر از انواع پروتز اندام تحتانی، پروتزهایی هستند که در قسمت لگن و یا ران قرار داده می شوند. معمولا افرادی که در اثر حوادثی مانند تصادف دچار شکستگی در ناحیه لگن و ران می شوند، در صورتی که قسمت آسیب دیده قابلیت ترمیم نداشته و به صورت کامل خرد شده باشد، از این نوع پروتز استفاده می کنند.

نکته مهمی که خوب است در مورد استفاده از این نوع پروتز بدانید، استفاده از مفاصل است. برای درست راه رفتن و داشتن تعادل در راه رفتن، حضور و وجود مفاصل در پروتزهای ران و لگن لازم و ضروری است. به عبارت دیگر، این مفاصل هستند که به پروتزها اجازه می دهند به راحتی در جای خود گردش و چرخش داشته باشند و فرد در حالت نرمال تری راه برود.

انواع پروتز اندام تحتانی چیست

در ساخت انواع پروتز اندام تحتانی چه مسائلی باید مورد توجه قرار داده شود؟

پروتزها باید به شکل ساخته شوند که فرد بتواند به روزهای قبل از صدمه و قطعی عضو بازگردد؛ این بزرگ ترین نقش و وظیفه پروتزهاست. البته موضوعی که باعث می شود پروتزها در بالاترین سطح از عملکرد و کارایی ظاهر شوند؛ ساخت آنها در بهترین حالت و با بالاترین کیفیت است.

پروتزهایی که برای قسمت های تحتانی بدن ساخته می شوند، باید بتوانند نیروی ناشی از وزن بدن را به خوبی تحمل کنند و در ضمن در مقابل فشارهای وارده از بیرون نیز مقاوم عمل کنند. در کنار تمامی این مسائل، سازگار بودن پروتز با سلول ها و بافت های بدن، موضوع مهم دیگری است که باید به آن توجه و دقت داشت. پروتزها در تماس مستقیم با بدن و بافت های بدن هستند و به همین دلیل نباید باعث بروز حساسیت، عفونت و واکنش های آلرژیک در بدن شوند.

یک پروتز تحتانی متناسب چه ویژگی هایی دارد؛ آیا می دانید؟

در این متن نیز اشاره کردیم، انواع پروتز اندام تحتانی از قسمت های مختلفی مانند پوشش، سوکت و غیره تشکیل شده است. مهم ترین هدف ساخت انواع پروتزهای قسمت تحتانی بدن این است که فرد بعد از قطع عضو بتواند دو مرتبه روی پاهای خود بایستد و راه برود. کسی که می خواهد به صورت مستقل زندگی کند و زندگی اش تحت تاثیر هیچ اتفاقی قرار نگیرد، می بایست برای ساخت یکی از انواع پروتز اندام تحتانی اقدام کند. هر پروتز برای آنکه بتواند نیازهای کاربر را به راحتی فراهم کند و موجبات رضایت او را فراهم کند، باید برخی خصوصیات را داشته باشد. ویژگی های یک پروتز کاربردی را در ادامه ذکر کرده ایم:

  • پروتز باید بتواند وزن فرد را به زمین منتقل کند.
  • یک پروتز متناسب، نباید وزن زیادی داشته باشد؛ سنگین بودن وزن پروتز، زحمت زیادی را در هنگام راه رفتن برای فرد ایجاد می کند. پروتزهای سبک، قیمت بالایی دارند. برای مثال قیمت پروتز زیر زانو از جنس کربن بالاست؛ زیرا بسیار سبک است.
  • پروتزهایی قابلیت بالایی برای نصب دارند که از نظر ظاهری نیز بتوانند نظر مثبت کاربر را به دست آورند.
  • یک پروتز تحتانی متناسب، پروتزی است که به کاربر کمک می کند راحت تر و طبیعی تر راه برود.
انواع پروتز اندام تحتانی چه نام دارند

آیا در مورد نگهداری انواع پروتز اندام تحتانی چیزی شنیده اید؟

قیمت پروتزها پایین نیست و زمانی که یک فرد، یکی از انواع پروتز اندام تحتانی را نصب می کند، باید حواسش به نگهداری  و مراقبت از آن نیز باشد. برخی از نکات مراقبتی که در حین استفاده و نصب این پروتز باید مورد توجه قرار دهید، به شرح زیر است:

  • فردی که یکی از انواع پروتز را نصب می کند، باید در مورد نکات مراقبتی از آن اطلاعات کاملی داشته باشد.
  • اغلب سوکت هایی که در پروتز نصب می شوند، باید به کمک یک پارچه ی مرطوب، تمیز شده و سپس، خشک شوند.
  • جوراب هایی که به هنگام نصب پروتز پوشیده می شوند، باید به صورت مرتب شسته شده و در صورت امکان تعویض شوند.
  • اگر پروتز از حالت تنظیمات خود خارج شد، به هیچ عنوان نباید به صورت خودسرانه برای تنظیم کردن آن اقدام کرد. برای انجام هر گونه تغییر، تعمیر و یا تنظیم مجدد باید به کلینیک ارتوپد فنی که آن را ساخته است، مراجعه کرد.
  • برای آنکه بتوان به درستی از پروتز استفاده کرد، فرد باید در روزهای اولیه بعد از نصب، تحت آموزش قرار گیرد. این آموزش ها به او کمک می کند تا راحت تر راه برود.
  • وقتی در حال استفاده از پروتز نیستید، آن را در یک گوشه امن قرار دهید.
نحوه مراقبت از انواع پروتز اندام تحتانی

ساخت انواع پروتز اندام تحتانی باید با توجه به مسائل زیر صورت گیرد:

  • سن فرد
  • وزن فرد
  • علت و دلیل قطعی عضو
  • میزان فعالیت های او
  • جنس پروتز
  • میزان قسمت باقی مانده از اندام
  • پیش بینی کردن و تشخیص تغییراتی که ممکن است در آینده اتفاق افتد

معمولا بعد از انتخاب، ساخت و نصب بهترین نوع پروتز، کار کردن با آن نیز از دیگر موضوعات مهم به نظر می رسد. کسانی که پروتزهای اندام تحتانی دارند، باید نحوه کار کردن با آن را نیز آموزش ببینند؛ این مساله به افزایش کارایی و راندمان پروتز کمک زیادی خواهد کرد. در کنار یادگیری استفاده از پروتز، روش های نگهداری آن نیز موضوعی است که باید به فرد دچار قطعی عضو آموزش داده شود.

انواع پروتز اندام تحتانی شامل چه قسمت هایی است؟

انواع پروتز اندام تحتانی از قسمت های متفاوتی به شرح زیر تشکیل شده است:

  • سیستم واسط
  • پنجه مصنوعی پا
  • هوک پا
  • بدنه اصلی پروتز
  • سیستم تعلیق؛ این سیستم وظیفه دارد انتهای اندام قطع شده را به پروتز متصل کند
  • سوکت؛ سوکت قسمتی از پروتز پاست و معمولا قسمت های انتهایی اندام قطع شده در داخل آن قرار می گیرد.
  • مفاصل زانو و ران
  • پوشش خارجی؛ این پوشش برای اضافه کردن ظاهری زیبا و طبیعی به پروتز به کار برده می شود.
مدرن ترین انواع پروتز اندام تحتانی

یک فرمول خاص برای کنار آمدن با انواع پروتز اندام تحتانی؛ آیا صحت دارد!؟

کسی منکر این قضیه نیست که قطع عضو یکی از بدترین اتفاقاتی است که ممکن است برای هر فرد بیفتد و به همین دلیل نمی توان به راحتی، کسانی را که با این مشکل در حال دست و پنجه نرم کردن هستند، آرام کرد. حتی اگر فردی، بهترین پروتز پا در ایران را نیز داشته باشد، باز هم نمی تواند به مانند گذشته به تمام کارهای روزانه خود برسد. حقیقت تلخی که در این میان وجود دارد، این است که هنوز هیچ فرمولی برای کنار آمدن با انواع پروتز اندام تحتانی کشف نشده است.

البته، نباید ناامید شد و دست از تلاش برداشت. کسانی که از ناحیه پایین تنه دچار قطع عضو هستند، باید سعی کنند تا به هر نحو ممکن با این قضیه کنار آیند. اراده فرد و رفتار اطرافیان می تواند تاثیر خوبی برای تغییر نگرش نسبت به پروتز ایجاد کند.

کاربر پروتز، مجبور است برای آنکه زندگی اش با هیچ اختلالی مواجه نشود، به هر ضرب و زوری که شده با این قضیه کنار آید. شرکت در دوره های توانبخشی، مراجعه به یک روانشناس و استفاده از راهنمایی ها و مشاوره های او، حفظ روحیه و دست از تلاش نکشیدن می تواند به یک فرد آسیب دیده کمک کند تا اندکی با وضعیت تلخ و جدیدش کنار آید.

ساخت انواع پروتز اندام تحتانی در کلینیک اتوپدی پایار

آیا برای استفاده از انواع پروتز اندام تحتانی، فرد باید تحت آموزش قرار گیرد؟

فردی که یکی از انواع پروتزهای اندام تحتانی را نصب می کند، قبل از آنکه بخواهد از آن استفاده کند، باید نحوه به کارگیری آن را آموزش ببیند. مهم ترین موضوعی که در نحوه استفاده از انواع پروتز اندام تحتانی باید مورد توجه قرار داده شود، راه رفتن، صاف راه رفتن و پر انرژی راه رفتن است. کسی که مجبور شده یکی از انواع پروتزهای مخصوص قسمت تحتانی بدن را نصب کند، باید بتواند وزن خود را به صورت متعادل روی هر دو پا بیندازد. این یکی از مهم ترین اهدافی است که آموزش کار کردن با اندام های مصنوعی تحتانی بدن به دنبال به دست آوردن آن است.

در آموزش کار با پروتزها، فرد از حرکت های ساده شروع کرده و سپس، مرحله به مرحله، حرکت ها پیچیده تر و سخت می شوند. در ادامه، فرد به مرور زمان یاد می گیرد که وزن خود را روی هر دو پا انداخته و به راحتی روی سطوح مختلف راه برود. فرد برای آنکه به یک نتیجه قطعی از آموزش ها برسد، باید انگیزه داشته و با اراده، تمامی تمرینات را انجام دهد. به خاطر داشته باشید، میزان قطع عضو و سطح عملکرد فرد از جمله عوامل تاثیر گذار بر نتیجه آموزش ها است.

آیا با انواع پروتز اندام تحتانی آشنایی دارید؟

در مرکز ساخت اندام مصنوعی از چه موادی برای ساخت انواع پروتز اندام تحتانی استفاده میشود؟

موضوعی که در مورد ساخت انواع پروتز اندام تحتانی، مورد توجه و اهمیت قرار دارد، ماده ای است که از آن برای ساخت پروتز استفاده می شود. در مرکز ساخت اندام مصنوعی، با توجه به نیازهایی که فرد دارد از یکی از مواد زیر برای ساخت پروتز استفاده می شود:

1- فلزات؛

یکی از مواد و متریال های به شدت رایج و کاربردی در ساخت انواع اندام های مصنوعی فلزات هستند. از جمله این فلزات می توان به فولاد ضد زنگ، آلومینیوم و تیتانیوم اشاره کرد. هم در ساخت پروتز های اسکلتی، مانند پیلون و سوکت و هم در ساخت پروتزهای درونی از این متریال، زیاد استفاده می کنند.

2- پلاستیک؛

یکی از قطعات اصلی در پروتزها، سوکت ها هستند. در ساخت سوکت ها نیز از پلاستیک استفاده می کنند. برای ساخت سوکت های چند لایه از پلاستیک ترموست که ترکیبی از رزین، نایلون، فیبر کربن و الیاف شیشه است، استفاده می شود.

3- چوب؛

 یکی از متریال هایی که این روزها مصرف آن برای ساخت پروتز رو به کاهش گذاشته، چوب است. برای مونتاژ کردن پروتز های مخصوص اندام تحتانی از چوب استفاده می کنند.

در مرکز ساخت اندام مصنوعی از چه موادی برای ساخت انواع پروتز اندام تحتانی استفاده میشود؟

کلینیک های حرفه ای ساخت انواع پروتز اندام تحتانی، به چه مسائل و نکاتی توجه می کنند؟ آیا می دانید؟

وقتی به یک کلینیک حرفه ای در حوزه ساخت انواع پروتز مراجعه می کنید، مسائل و نکات مختلفی توسط این مراکز رعایت می شود که برخی از مهم ترین آنها به شرح زیر است:

  • یک پروتز خوب، باید راحت باشد و عملکرد بالایی از خود نشان دهد. پروتزهایی که این دو مشخصه را دارند، به کاربر خود کمک می کنند تا بتواند کارهای خود را به صورت مستقل انجام دهد و زندگی اش راحت تر شود.
  • موادی که برای ساخت پروتز به کار برده می شود، دیگر موضوعی است که در ساخت پروتزها مورد توجه قرار داده می شود. امروزه، از فیبر کربن برای ساخت پروتزها استفاده می کنند. این ماده، سبک است و مقاومت بالایی دارد.
  • در برخی مواقع، قابلیت چند محوری نیز به ساخت پروتزهای اندام تحتانی اضافه می شود. این قابلیت، به فرد کمک می کند تا پای خود را به سمت چپ و راست و یا سمت داخل حرکت دهد. این امکان برای آنکه فرد، راحت تر راه برود، مناسب و مطلوب به نظر می رسد.
  • برخی پروتزهای اندام تحتانی، قابلیتی مانند فنر دارند. این نیز به فرد کمک می کند تا با سرعت های مختلف راه برود.
تفاوت انواع پروتز اندام تحتانی با هم چیست

روش های ساخت انواع پروتز اندام تحتانی چیست؟

برای ساخت انواع پروتز اندام تحتانی، مانند ساخت پروتز مچ پا دو روش به شرح زیر وجود دارد:

1- پروتز اگزو اسکلتال

در ساخت پروتز به روش اگزو اسکلتال، پروتزهای تولیدی پروتزهایی هستند که ساختار بیرونی آنها سخت است. در این نوع، یک پوشش سخت به کار برده شده است و فرد علاوه بر داشتن یک اندام مصنوعی با دوام بالا می تواند از خصوصیات ظاهری آن نیز بهره ببرد. لامینه پلاستیکی یکی از متریال هایی است که در تولید این پروتز به کار برده می شود. لازم به ذکر است که وزن پروتز اگزو اسکلتال به دلیل قطعاتی که در آن به کار برده شده است، بالاست و کسانی که قصد دارند یک نوع پروتز را برای مدت طولانی استفاده کنند، خوب است برای ساخت این نوع اقدام نمایند.

2- پروتز اندو اسکلتال

روش دیگر ساخت پروتز، اندو اسکلتال است. پروتزهایی که با این روش تولید می شوند، برای افرادی مناسبند که فعالیت زیادی دارند. از جمله مشخصات و ویژگی های پروتز اندو اسکلتال می توان به سبک بودن و استفاده از روکش های منعطف در آن اشاره کرد. این روکش ها قابلیت تعویض دارند و دوام بالایی را نمی توان از آنها انتظار داشت.

برای راه رفتن با انواع پروتز اندام تحتانی چه باید کرد؟

برای راه رفتن با انواع پروتز اندام تحتانی چه باید کرد؟

کسانی که یکی از انواع پروتز اندام تحتانی را نصب می کنند در ابتدا با سختی هایی مواجه خواهند بود و ممکن است نتوانند با پروتز خود به راحتی راه بروند. به همین جهت، این گروه قبل از آنکه به صورت جدی با پای مصنوعی خود راه بروند می بایست تمرین کرده و برای راه رفتن با آن به تسلط برسند.

اولین و بهترین کاری که برای مسلط شدن به پروتزهای مخصوص اندام تحتانی باید مورد توجه قرار داد دریافت آموزش از کسانی است که پروتز را ساخته اند. کارشناسانی که پای مصنوعی را ساخته اند، برای آنکه شما در زمان راه رفتن، کمترین میزان انرژی را صرف کنید و در ضمن، ظاهر خود را به درستی حفظ کنید، به شما یاد می دهند که چگونه باید با پروتز ساخته شده راه بروید. از جمله کارهایی که در این رابطه به شما آموزش می دهند می توانیم به حفظ کردن تعادل بر روی یک پا، نحوه ی قدم برداشتن با پروتز و همین طور انتقال وزن و غیره اشاره کنیم. هدف از آموزش و تمرین کردن با پروتز این است که وقتی فرد اندام مصنوعی را نصب می کند، امنیت داشته و به زمین نخورد.

جمع بندی

انواع پروتز اندام تحتانی موضوعی بود که ما در این مقاله در مورد آن صحبت کردیم. انواع پروتزهایی که در نواحی تحتانی بدن به کار برده می شود، با توجه به نوع قطعی عضو و حجم آن ساخته می شوند. اگر به پزشکان متخصص مراجعه کنید، راهنمایی ها و مشاوره های خوبی را در خصوص این مورد دریافت خواهید کرد. بعد از انتخاب نوع پروتز، ساخت آن است که اهمیت بالایی پیدا می کند. یکی از بهترین مجموعه های سازنده پروتز در کشور، پایار است. در این مجموعه، بهترین و با دوام ترین متریال ها به کار برده می شود تا پروتزی که می سازند، در نهایت کارایی و عملکرد در اختیار عزیزانی قرار گیرد که دچار نقص عضو شده اند.

کلینیک ارتوپد فنی پایار توسط دکتر محمد کفیلی لاریمی تاسیس گردیده است. مرکز ارتوپد فنی پایار با بیش از ۲۰ سال سابقه و همکاری با ارگان های خصوصی و دولتی از جمله بنیاد شهید و امور ایثارگران در عرصه ساخت و طراحی انواع پروتز و ارتز در کشور عزیزمان ایران و کشور های حاشیه خلیج همیشه فارس مشغول فعالیت است. از جمله خدمات ارتز و پروتز کلینیک پایار که ارائه می دهد، عبارتند از : پروتز انگشت پا ، پروتز زیر زانو و روی زانو ، پروتز بالای زانو ، پروتز لگن ، پروتز مچ پا ، پروتز چشم ، ارتز مچ پا ، ارتز زانو ، ارتز لگن ، ارتز دست ، ارتز شانه ، ارتز آرنج ، ارتز ستون فقرات ، ارتز  گردن (سر و گردن) ، کفی طبی و کفش طبی و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *