بریس میلواکی چیست و با بریس بوستون چه تفاوتی دارد؟
بریس میلواکی چیست و چه تفاوتی با بریس بوستون دارد. این سوالی است که شاید در ذهن شما نیز باشد. ما در این مقاله سعی کرده ایم پاسخی کامل به این پرسش بدهیم. امیدواریم با بیان مزایا و معایب هر کدام از انواع بریس، بهتر با تفاوت بریس میلواکی با بریس بوستون آشنا شوید. با ما همراه باشید.
بریس بوستون و بریس میلواکی
مبتلایان به انحنای ستون فقرات و کسانی که از اسکولیوز رنج می برند، می توانند از بریس برای درمان ناهنجاری خود استفاده کنند. استفاده از بریس، راهکاری موثر و کم عارضه برای ممانعت از پیشرفت انحنای ستون فقرات است.
اما بریس های کمری که از آن ها صحبت می کنیم، انواع مختلفی دارند که دو مورد از شناخته شده ترین نمونه آن ها، بریس بوستون و بریس میلواکی نام دارد. شاید برای شما نیز جالب باشد بدانید که مبنای نام گذاری انواع بریس میلواکی، ویلمینگتون، بوستون، چارلستون و…نام شهری است که بریس در آن تولید شده است.
اما کدام یک بهتر است؟ بریس بوستون یا میلواکی؟ مسلماً هر یک از این ارتزها، مزایا و معایب خاص خود را دارند. با این حال لقب بهترین، از آن بریسی است که بدون بدتر کردن چرخش ستون فقرات، وضعیت بیمار را بیش از 50 درصد بهبود بخشد. در ادامه با مزایا و معایب هر یک از این بریس ها آشنا شده و این فرصت در اختیار شما قرار می گیرد تا با مقایسه این دو، بهترین گزینه را انتخاب کنید.
بریس بوستون چیست؟ (توضیح جامع و کاربردی)
در ادامه پاسخ به سوال بریس میلواکی چیست، لازم است در مورد بریس بوستون نیز صحبت کنیم. بریس بوستون، از رایج ترین بریس های مدل TLSO می باشد. این مدل از بریس، برای ممانعت از پیشرفت عارضه اسکولیوز در کودکان مورد استفاده قرار می گیرد. بریس بوستون، با استفاده از مواد پلاستیکی ساخته شده و طراحی آن به صورتی است که پیرامون قفسه سینه، زیر بازوها، کمر و باسن پیچیده خواهد شد. اما عملکرد این مدل از بریس، چگونه است؟
وقتی از بریس بوستون استفاده می کنید، زاویه کاب، 50 درصد کمتر از موقعی است که آن را به همراه ندارید. بوستون، منحنی های نامنظم در ستون فقرات را وادار می کند که در وضعیت مطلوبی قرار گیرند؛ بدین ترتیب رشد آن ها کندتر خواهد شد.
در طراحی بریس بوستون، پدهایی را می بینید که به صورت استراتژیک در آن تعبیه شده اند. این پدها، انحنای اسکولیوتیک را تحت تاثیر قرار می دهند و به آن فشار وارد می کنند. در این طراحی، آن بخش از بریس بدون پد، درست در برابر نقطه پد دار قرار گرفته است تا این مناطق در ایده آل ترین حالت انحنای نخاعی قرار گیرند. بر این اساس، ستون فقرات با فاصله گرفتن از فشار پد، به سوی منطقه تسکین حرکت خواهد کرد.
وجود پد در بریس، شاید برای شما به عنوان یک بیمار ناخوشایند باشد. به همین دلیل احتمالاً سعی خواهید کرد تا ستون فقرات را در منطقه تسکین قرار دهید و از فشار در امان بمانید.
بریس بوستون، متناسب با فرم بدن طراحی شده است. اما چرا؟ زیرا هنگامی که بیمار، از بریس استفاده کرده، پزشکان با استفاده از اشعه ایکس، مختصات دقیق بریس را اندازه گیری کرده اند و با سنجش زاویه کاب، از مناسب بودن آن، مطمئن شده اند. بنابراین بیمار به راحتی می تواند آن را زیر لباس خود بپوشد. البته به شرط آنکه لباس، به اندازه کافی گشاد باشد و بریس را در خود جای دهد.
اگر پزشک متخصص، برای شما استفاده از بریس بوستون را تجویز نماید، باید به مدت 18 تا 23 ساعت از شبانه روز آن را به همراه داشته باشید. دوره زمانی احتمالی که پزشک برای درمان شما در نظر گرفته، احتمالاً بین 3 تا 5 سال خواهد بود. در این بازه زمانی، شما تنها می توانید برای ورزش کردن و یا استحمام، بریس را از تن خارج کنید و مجدد بپوشید.
معایب بریس بوستون چیست؟
اگر بخواهیم نگاهی کلی به عملکرد بریس بوستون داشته باشیم و تاثیر آن در درمان ناهنجاری های ستون فقرات را در یک جمله خلاصه کنیم، باید بگوییم که استفاده از بریس بوستون یعنی به کار بردن یک راه حل دو بعدی برای یک بیماری که سه بعد دارد.
نمی توان مزایای استفاده از بریس بوستون را نادیده گرفت. اما در کنار همه این ها، این نوع بریس معایبی هم دارد که بد نیست آن را بدانید. مهمترین پیامد استفاده از بریس بوستون، ضعف کلی ستون فقرات است.
بستن بریس بوستون، شکم را محدود و ضعیف می کند. می دانیم دیسک های نخاعی، برای بازسازی به حرکت نیاز دارند. با وجود بریس بوستون، این فرایند به سختی طی می شود و حتی ممکن است بریس، سفتی ستون فقرات را افزایش دهد. به علاوه وقتی انحنای ستون فقرات، بدون تقویت شدن و ثابت ماندن به داخل شکم رانده شود، گاه اثرات معکوسی بر جای می گذارد.
وقتی از بریس بوستون استفاده می کنید، ممکن است با این عوارض مواجه گردید:
- پوست تان دچار قرمزی و زخم خواهد شد.
- در گرما احساس ناراحتی شدید می کنید.
- عضلات ران دردناک و سفت می شود.
- نمی توانید مثل سابق ورزش کنید.
- در خم شدن، ناتوان خواهید شد.
- شکم شما ضعیف می گردد.
- فشار شکم افزایش می یابد.
- تنفس تان محدود می شود.
برخی از عوارض استفاده از بریس بوستون، به دلیل عدم استفاده صحیح از آن ایجاد می شود؛ برای مثال اگر بریس را خیلی محکم ببندید، دیگر نمی توانید به راحتی نفس بکشید. همچنین اگر بریس بر روی دنده ها فشار وارد کند، ممکن است دچار انسداد روده شوید.
چنانچه در هنگام استفاده از بریس بوستون، دچار حالت تهوع شدید، بلافاصله آن را از تن خارج کنید. این عارضه اگرچه نادر اما بسیار خطرناک و مرگبار است.
درباره بریس میلواکی چه می دانید؟
برخی افراد، بریس میلواکی را به عنوان بریس ستون فقرات قفسه سینه می شناسند. بریس میلواکی، از جمله بریس های کمری است که با هدف اصلاح خمیدگی مرکز کمر از آن استفاده می شود. این بریس، از گردن تا لگن بیمار ادامه دارد. بی دلیل نیست که آن را جزو محدود کننده ترین بریس ها دسته بندی می کنند.
پزشک تنها در مواردی اقدام به تجویز بریس میلواکی می کند که اطمینان یابد این نوع از بریس، مناسب ترین انتخاب برای بیمار است و جایگزینی برای آن نیست. بسیاری از بیماران، استفاده از بریس بوستون یا دیگر بریس هایی که محدودیت کمتری دارند را ترجیح می دهند.
پیشینه استفاده از بریس نخاعی، به دهه 1940 برمی گردد.در آن سال ها، پزشکان برای جلوگیری از پیشرفت انحنای ستون فقرات، آن را تجویز می کردند. البته پس از آنکه بریس های نه چندان محدودکننده به بازار معرفی شد، دایره خرید و استفاده از بریس نخاعی میلواکی، کاهش یافت. با این حال، هنوز هم بسیاری از متخصصان، بریس میلواکی را گزینه مناسبی برای کنترل انحنا ستون فقرات و اصلاح آن می دانند و آن را برای معدودی از بیماران، تجویز می کنند. با توجه به توضیحی که دادیم، امیدواریم توجه شده باشید، بریس میلواکی چیست.
عملکرد بریس میلواکی به چه صورت است؟
بریس میلواکی، از جمله بریس هایی است که پزشکان، آن را در دوران کودکی و نوجوانی برای کنترل و جلوگیری از پیشرفت انحنای ستون فقرات، تجویز می کنند. اگر این نوع از بریس را از نزدیک دیده باشید، حتماً می دانید که متشکل از کمربند لگنی متصل به برخی پدها و میله ها است. این قطعات با حلقه گردن به یکدیگر متصل می شوند.
وقتی بریس میلواکی را می پوشید، کمرتان در بهترین وضعیت قرار می گیرد و در جای خود تثبیت می شود. یادتان باشد که هنگام استفاده از بریس میلواکی، باید بتوانید فعالیت های روزانه خود را به راحتی انجام دهید و با آن اذیت نشوید؛ تنها در این صورت سلامت شما تضمین می گردد.
پزشکان به بیمارانی که قصد استفاده از بریس میلواکی را دارند، توصیه می کنند که برای کسب نتیجه بهتر، هر روز 23 ساعت این بریس را بپوشند تا در یک بازه زمانی چند ساله، شاهد تاثیرات مثبت آن باشند.
از معایب بریس میلواکی چه می دانید(معایب بریس میلواکی چیست)
بریس میلواکی با همه تاثیرات مثبتی که در کمک به توانبخشی بیماران مبتلا به انحنای ستون فقرات دارد، خالی از معایب نیست. برخی از کسانی که از بریس میلواکی استفاده کرده اند، تاثیرات آن را ناامید کننده می دانند. واقعیت این است که اگر به درستی از بریس میلواکی استفاده نشود، و بیمار حس می کند که محدود شده است. همچنین پوشیدن لباس سایز و مد روز کمی سخت می می شود خوشبختانه برای رفع بخش قابل توجهی از این مشکلات، تنها کافیست به درستی از بریس استفاده نمایید. توجه داشته باشید که نباید بریس روی بدن شما بچرخد.
از مهمترین امتیازات بریس میلواکی به عنوان یک ارتز سرویکولومبساکروال، امکان تنظیم آن بر اساس فرم بدن بیمار است. تیم پزشکی با قطعات پیش ساخته ای که در اختیار دارد، بهترین نوع از بریس را متناسب با قالب بدن بیمار می سازد.
لازم است که بیماران به صورت دوره ای به پزشک خود مراجعه نمایند و اجازه دهند که پزشک، تنظیمات بریس را کنترل نماید. با این کار پزشک می تواند تغییرات لازم را بر روی بریس انجام دهد و روند پیشرفت آن را بررسی کند.
عوارض بریس میلواکی چیست؟
در این مقاله به سوال بریس میلواکی چیست، پرداختیم و سعی کردیم مهم ترین مزیت هایی که این نوع بریس برای بدن دارد، معرفی کنیم. شاید ظاهر این بریس از نظر برخی افراد، قابل قبول نباشد، اما برخی جاها، استفاده از آن تنها راه حل موجود برای درمان عارضه ای است که فرد به آن دچار شده است.
همان طوری که اشاره کردیم، بریس میلواکی کمک می کند، قد فرد، بلندتر به نظر آید، و پشتش صاف تر شود. این یکی از مهم ترین و قابل توجه ترین مزیت های این بریس است. سوالی که برای برخی افراد ممکن است به وجود آید این است که آیا استفاده از این بریس عوارضی دارد؟
مهم ترین عارضه بریس میلواکی، عجیب بودن شکل ظاهری آن است. در بالاتر گفتیم، این بریس ظاهر متعارفی ندارد و از آنجایی که اغلب، نوجوانان مجبورند آن را نصب کنند، ممکن است به دلیل ظاهری که این بریس ها دارند، تمایلی برای نصب و استفاده از آنها نداشته باشند، و به این شکل، پروسه درمان را به تاخیر اندازند. بهتر است نوجوانانی که مجبورند این بریس را استفاده کنند، تحمل کرده و تا پایان زمانی که پزشک تشخیص داده است آن را نصب کنند.
بریس کمری چیست؟ تفاوت آن با بریس میلواکی چیست؟
بریس میلواکی چیست، به صورت مفصل توضیح داده شد. امروزه، انواع و اقسام ابزارها برای رفع نواقص جسمانی ما و کاهش درد وجود دارند که یکی از آنها بریس کمری است. برای اطلاع کسانی که نمی دانند بریس کمری چیست، باید بگوییم که این نوع بریس، برای موضوعات و اهداف زیر به کار برده می شود:
- کاهش کمر درد و تنش های عضلانی که در این ناحیه حس می شود.
- این نوع بریس، یک محیط امن برای ستون فقرات ایجاد می کند.
- کسانی که بریس کمری می بندند، می توانند عملکرد روزانه شان را به شکل موثری بهبود دهند.
با توجه به کاربردهایی که برای بریس کمری اشاره شد، اکنون می توان در مورد تفاوت این نوع بریس و بریس میلواکی صحبت کرد. بریس هایی که تحت عنوان بریس کمری به کار برده می شوند، فقط نقش نگهدارنده و کمکی دارند و از عضلات کمر به خوبی حمایت می کنند؛ اما بریس نوع میلواکی، یک نوع بریسِ درمانی است و همان طوری که اشاره شد، برای کودکانی که دچار انحراف در ناحیه ستون فقرات هستند، تجویز می شود. این بریس، یکی از محدود کننده ترین بریس ها به شمار می رود و بیمار در آن، آزادی عمل زیادی ندارد.
جمع بندی
امیدواریم با توجه به آنچه در این مقاله گفته شد، به درستی توانسته باشید تفاوت بریس میلواکی با بریس بوستون را تشخیص دهید و متوجه شوید که بالاخره کدام یک برای شما بهتر است. توضیحات بیشتر در این باره را می توانید با برقراری ارتباط با کلینیک ارتوپد فنی پایار به دست آورید. منتظرتانیم. برای تماس با کارشناسان و متخصصان کلینیک ، می توانید از شماره های موجود در فوتر سایت استفاده کنید.
کلینیک ارتوپد فنی پایار توسط دکتر محمد کفیلی لاریمی تاسیس گردیده است. مرکز ارتوپد فنی پایار با بیش از ۲۰ سال سابقه و همکاری با ارگان های خصوصی و دولتی از جمله بنیاد شهید و امور ایثارگران در عرصه ساخت و طراحی انواع پروتز و ارتز در کشور عزیزمان ایران و کشور های حاشیه خلیج همیشه فارس مشغول فعالیت است. از جمله خدمات ارتز و پروتز کلینیک پایار که ارائه می دهد، عبارتند از : پروتز انگشت پا ، پروتز زیر زانو و روی زانو ، پروتز بالای زانو ، پروتز لگن ، پروتز مچ پا ، پروتز مچ دست ، پروتز آرنج (زیر آرنج و روی آرنج و بالای آرنج) ، پروتز انگشت دست ، پروتز چشم ، ارتز مچ پا ، ارتز زانو ، ارتز لگن ، ارتز دست ، ارتز شانه ، ارتز آرنج ، ارتز ستون فقرات ، ارتز گردن (سر و گردن) ، کفی طبی و کفش طبی و …