آیا درمان قطعی زخم پای دیابتی در طب سنتی امکان پذیر است؟

درمان قطعی زخم پای دیابتی در طب سنتی

اگر نمی دانید درمان زخم پای دیابتی در طب سنتی چیست، در ادامه این مقاله از سری مقاله های کلینیک ارتوپدی فنی پایار با ما همراه باشید.

با روش های درمان قطعی زخم پای دیابتی در طب سنتی آشنا شوید؟

طب سنتی می تواند به عنوان یک طب مکمل وارد عمل شده و در درمان برخی زخم ها، مانند زخم پای دیابتی ها موثر واقع شود. از جمله روش هایی که این طب برای بهبود زخم ها پیشنهاد می کند می توان به اینها اشاره داشت:

1- استفاده از بذر کتان

علت آنکه زخم در پای افراد دیابتی ایجاد می شود، وارد آمدن آسیب به عروق خونی است. برای آنکه بتوان با این آسیب ها مقابله کرد، بذر کتان پیشنهاد خوبی است. بذر کتان، مقدار زیادی  اسیدهای چرب امگا 3 دارد. امگا 3 باعث درمان رگ های آسیب دیده می شود و عملکرد و انعطاف پذیری آنها را حفظ می کند. وقتی که سلامت عروق خونی بدن ما بهبود پیدا کند زخم ها نیز کم کم محو می شوند.

به یاد داشته باشید، هر گونه اهمال کاری و بی توجهی نسبت به درمان زخم هایی که در اثر دیابت ایجاد شده اند باعث بروز بیماری قانقاریا شده و در بدترین حالت، ممکن است فرد مجبور به قطع عضو شود. در این شرایط، بهترین کاری که می توان انجام داد اقدام برای ساخت پروتز است. ما در صفحه قیمت ساخت پروتز پا زیر زانو اطلاعات زیادی در این خصوص بیان کرده ایم.

دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت پای مصنوعی و پروتز پا بالای زانو با ما تماس بگیرید.

برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید

همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊

اشنایی با درمان قطعی زخم پای دیابتی در طب سنتی

2- ژل رویال

تحقیقاتی که دانشمندان انجام داده اند نشان می دهد، ژل رویال یکی از موادی است که باعث بهبود زخم دیابتی ها می شوند. این ژل خواص متعددی همچون خواص آنتی اکسیدانی، باکتریایی و ضد التهابی دارد. ژل رویال از زخم های پا در مقابل عفونت محافظت می کند و به این شکل، درد نیز کاهش پیدا می کند. افزایش رشد سلول ها و سرعت گرفتن بهبود زخم ها از دیگر آثار و نتایج استفاده از این ماده به شمار می رود. این ژل شاید بتواند از قطع انگشت پای دیابتی جلوگیری کند. در صورتی که استفاده از این ژل تداوم پیدا کند، می توان از آن به عنوان یک درمان قطعی زخم پای دیابتی در طب سنتی یاد کرد.

3- استفاده از آلوئه ورا

ماده که دیگری که آن نیز می تواند به عنوان یک روش درمان قطعی زخم پای دیابتی در طب سنتی مطرح باشد، گیاه آلوئه ورا است. داشتن خواص ضد التهابی، ضد باکتریایی و آنتی بیوتیکی باعث شده که این گیاه بتواند در درمان زخم های دیابتی ها کمک کننده باشد. خیلی از تحقیقات از موثر بودن این گیاه برای درمان زخم های دیابتی ها خبر می دهند. این ماده از پوست نیز به خوبی محافظت می کند. اگر بتوان از آن به صورت طبیعی استفاده کرد، قطعا بهبود زخم ها سرعت می گیرد.

4- استفاده از روغن نارگیل

از دیگر ترکیباتی که می توان از آن می توان به عنوان یک درمان قطعی زخم پای دیابتی در طب سنتی یاد کرد، روغن نارگیل است. این روغن نیز خواص درمانی زیادی داشته و برای بهبود زخم ها مناسب است. برای استفاده، می توانید مقداری روغن نارگیل را در دست خود بریزید و سپس، آن را روی زخم بمالید. سعی کنید خیلی آرام و آهسته روغن را روی زخم مالش دهید. برای آنکه بهترین نتیجه از این روش درمانی حاصل شود، می بایست 2 تا 3 بار در روز این کار را انجام دهید تا به مرور زمان، زخم ها از بین برود.

5- انار

از دیگر ترکیبات مفید برای درمان قطعی زخم پای دیابتی در طب سنتی، انار است. در برخی منابع، از گل های انار به عنوان یک عامل ضد باکتریایی، ضد ویروسی و ضد قارچی یاد شده است. میوه انار را نیز برای درمان زخم ها مورد استفاده قرار می دهند. برخی تحقیقات نیز نشان می دهد، کرم هایی که مقداری عصاره انار دارند برای درمان زخم ها خوب و مفید هستند و باعث افزایش سرعت بهبود زخم ها می شوند. آزمایشاتی که روی حیوانات مبتلا به دیابت انجام شده، نشان می دهد که آنها 18 روز بعد از استفاده از انار، آثار بهبودی نشان داده اند.

آشنایی با درمان قطعی زخم پای دیابتی در طب سنتی

چرا درمان زخم دیابتی انگشت پا از اهمیت بالایی برخودار است؟

شاید برای خیلی ها این سوال پیش آید که چرا درمان قطعی زخم پای دیابتی در طب سنتی اهمیت دارد و اصولا، چرا یک دیابتی می بایست نگران زخم هایی باشد که در پای او به وجود آمده اند.

کسانی که دیابت دارند، علاوه بر آنکه می بایست قند خون شان را کنترل کنند می بایست نگران زخم هایی که در پایشان ایجاد می شود نیز باشند. دیابت، روی اعصاب قرار گرفته در پا تاثیر می گذارد و آنها را از بین می برد و برخی دیابتی ها وقتی که زخمی در پای آنها ایجاد می شود، اصلا متوجه زخم ها نشده و برای ترمیم و بهبود آنها اقدامی انجام نمی دهند.

اگر یک دیابتی، برای کنترل قند خون خود کاری نکند، زخم هایی که در پا ایجاد می شوند خیلی دیر بهبود پیدا می کند. دیر بهبود پیدا کردن زخم ها باعث بدتر شدن زخم و به وجود آمدن بیماری قانقاریا و در نهایت، قطع عضو می شود. اگر یک دیابتی نمی خواهد که در اثر این بیماری، قطع عضو شود، می بایست همیشه پای خود را از نظر وجود زخم بررسی کند و در صورتی که زخمی در پای خود مشاهده کرد هر چه سریع تر برای درمان آن اقدام کند. دیر درمان کردن زخم ها ممکن است که شرایط را برای قطع عضو فراهم کند.

آیا درمان قطعی زخم پای دیابتی در طب سنتی امکان پذیر است

درمان قطعی زخم پای دیابتی چیست؟

برخی روش های درمان قطعی زخم پای دیابتی در طب سنتی را بیان کردیم و حال لازم می دانیم در خصوص روش های قطعی درمان زخم دیابتی ها نیز نکاتی را با شما در میان بگذاریم. قبل از آنکه به این روش ها اشاره داشته باشیم باید بگوییم که درمان زخم ها در مراحل ابتدایی، کار راحتی است اما هر قدر از بروز زخم ها می گذرد درمان نیز سخت شده و حتی ممکن است گاهی اوقات، کار به قطع عضو نیز بکشد. پس توصیه می کنیم اگر دیابت دارید، اولا که نسبت به کنترل قند خون خود بی تفاوت نباشید و در ثانی، هر زمان که زخمی را در پای خود مشاهده کردید هر چه سریع تر به پزشکان مراجعه کنید. یکی از روش هایی که پزشکان برای درمان پیشنهاد می کنند پمادها هستند.

برخی پمادها هستند که برای درمان زخم های دیابتی اثر گذار گزارش شده اند. یکی از پمادهایی که می توان برای درمان این زخم ها معرفی کرد، پماد عسل طبیعی است. از این پماد به عنوان یکی از بهترین پمادها برای درمان زخم در افراد دیابتی یاد می کنند. داشتن خواص ضد التهابی، آنتی بیوتیکی و ضد عفونی کنندگی این پماد را به یک پماد مناسب برای درمان زخم های ناشی از دیابت تبدیل کرده است.

در صورتی که پمادها نتوانستند این زخم ها را درمان کنند، پزشکان روش جراحی عروقی را پیشنهاد می کنند. جراحی های عروقی، پیچیدگی های خاصی نداشته و بیماران خیلی سریع بهبود پیدا می کنند. در صورتی که روش جراحی نیز موثر نبود، بافت های اسیب دیده جدا می شوند. در زمانی که زخم های پای بیمار هنوز خیلی گسترده نشده اند،چ این روش شاید بتواند روش درمان قطعی زخم پای دیابتی به شمار رود.

در مورد درمان قطعی زخم پای دیابتی در طب سنتی چه میدانید؟

آیا درمان زخم پای دیابتی با عسل، یک درمان قطعی زخم پای دیابتی در طب سنتی است؟

عسل از جمله چیزهایی است که خاصیت زیادی دارد و با گذشت زمان و انجام مطالعات روی آن، به خواص و شگفتی های آن بیش از قبل پی برده می شود. یکی از شگفتی هایی که به تازگی در مورد عسل کشف شده، تاثیری است که روی درمان زخم ها از خود نشان می دهد. درمان زخم پای دیابتی با عسل از جمله تازه ترین کشف های دانشمندان در خصوص عسل است.

عسل به دلیل داشتن خواص آنتی باکتریال و ضد التهابی می تواند زخم ها را درمان کند. حتی این ماده تاثیر ضد عفونی کنندگی نیز داشته و با داشتن این خاصیت است که می تواند در روند درمان زخم های ناشی از بیماری دیابت، تاثیر خوبی از خود نشان دهد.

طی گزارش هایی که به دست آمده است عسل در برخی افراد توانسته به عنوان یک روش درمان قطعی زخم پای دیابتی در طب سنتی مطرح باشد. برخی ها با استفاده از عسل توانسته اند زخم پای خود را که حتی با وجود استفاده از داروهای شیمیایی نتوانسته بودند آن را درمان کنند، از بین ببرند. در ضمن، خوب است بدانید که عسل میزان رادیکال های آزاد را به شدت کم می کند و این نیز تاثیرات خوبی روی سلامت کلی بدن خواهد داشت.

آیا درمان زخم پای دیابتی با عسل، یک درمان قطعی زخم پای دیابتی در طب سنتی است؟

موضوعی که خوب است در مورد عسل، یک روش درمان قطعی زخم پای دیابتی در طب سنتی بدانید مدت زمان ترمیم زخم به کمک آن است. برخی مطالعات و تحقیقات نشان می دهد که زخم هایی که در تماس با عسل قرار داده می شوند، در مدت زمان 15 روز، تغییر زیادی کرده و به مقدار زیادی بهبود پیدا می کنند. شاید این ماده نتواند زخم های ایجاد شده در اثر بیماری دیابت را به صورت کامل نابود کرده و از بین ببرد، اما روی ترمیم آنها تاثیر قابل توجهی خواهد داشت و می تواند بیمار را امیدوار کند که با کمک روش های سنتی نیز امکان بهبودی وجود دارد.

عسل، نه تنها به عنوان یک روش درمان قطعی زخم پای دیابتی در طب سنتی مطرح است بلکه این ماده می تواند از ابتلا به عفونت در کسانی که دیابت دارند نیز جلوگیری به عمل آورد. عسل خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی داشته و به این شکل از ایجاد هر گونه عفونت و زخم در پوست جلوگیری می کند. در کنار همه این خواص، کنترل میزان قند خون از دیگر تاثیراتی که می توان در خصوص مصرف عسل بیان کرد. این ماده میزان بسیار کمی انسولین دارد و به همین دلیل می تواند جلوی کاهش قند خون در بدن را بگیرد.

عسل و درمان قطعی زخم پای دیابتی در طب سنتی

مدت زمان درمان زخم پای دیابتی چقدر است؟

در ادامه معرفی درمان قطعی زخم پای دیابتی در طب سنتی، سوال دیگری که برای برخی افراد ممکن است پیش آید این است که مدت زمان درمان زخم پای دیابتی چقدر است. پاسخ این سوال، یک عدد واضح نیست؛ چرا که عوامل و پارامترهای متفاوتی وجود دارند که باعث می شوند این مدت زمان، متغیر باشد.

یکی از عواملی که باعث می شود ما نتوانیم در مورد مدت زمان درمان زخم های دیابتی قضاوت واضحی داشته باشیم، نوع زخم است. همان طوری که احتمالا باید بدانید زخم هایی که افراد دیابتی را به خود درگیر می کند درجات مختلف دارد و در هر درجه میزان وخامت زخم نیز با دیگر درجه ها متفاوت است. زخم هایی که درجه های پایین تر هستند را شاید بتوان با روش های ساده تر درمان کرد اما هر چه قدر که زخم گستردگی و عمق بیشتری پیدا کند احتمال درمان آن نیز کاهش پیدا خواهد کرد.

روشی که برای درمان انتخاب می شود نیز روی مدت زمان درمان تاثیر مستقیم دارد. روش های سنتی، اثرگذاری دیرتری داشته، اما روش هایی که در پزشکی نوین پیشنهاد می شوند اثرگذاری سریع تری دارند.

در صورتِ درمان قطعی زخم پای دیابتی در طب سنتی، چه باید کرد؟

در صورتِ عدم درمان قطعی زخم پای دیابتی در طب سنتی چه باید کرد؟

اگر زخم های ایجاد شده در پای یک دیابتی، با کمک روش های سنتی درمان شود که چه بهتر، در غیر این صورت بدون آنکه وقت را تلف کرد می بایست به پزشک مراجعه کرد. پزشکان با کمک داروهای شیمیایی، در درمان زخم های فرد به او کمک می کنند. اگر خیلی وقت نباشد که از بروز زخم ها گذشته است، با داروهایی که پزشک تجویز می کند روند درمان سرعت گرفته و زخم ها هر چه سریع تر درمان می شوند.

اوضاع این زخم ها زمانی بدتر می شود که فرد به درمان آنها اهمیتی نمی دهد و قند خون خود را کنترل نمی کند. اگر این دو اتفاق، همزمان با هم بیفتد پزشکان برای آنکه جان بیمار خود را نجات دهند هیچ چاره ای به جز قطع پا نخواهند داشت. پس از بیماران دیابتی درخواست می کنیم که نسبت به زخم هایی که در پای خود مشاهده می کنند بی تفاوت نباشند و اول از همه سعی کنند که از بروز این زخم ها جلوگیری کنند و دوما، در صورت بروز هر گونه زخم، قرمزی و یا تاول در پای خود، در جهت درمان آن برآیند.

کلام آخر

معرفی روش های درمان قطعی زخم پای دیابتی در طب سنتی، موضوع صحبت ما در این مقاله بود. هر چند که دوست داریم همیشه در سلامت کامی=ل باشید اما توصیه می کنیم اگر در اثر زخم های دیابتی، پای شما قطع شده است با کارشناسان ما در پایار تماس گرفته و در مورد ساخت اندام هیا مصنوعی از آنها سوال بپرسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *