هزینه پروتز پا چقدر است؟ ⭐ (با بیمه + بدون بیمه)
هزینه پروتز پا تحت تاثیر عوامل و پارامترهای متفاوتی قرار دارد. کسی که قصد دارد برای ساخت یکی از انواع پروتز، مانند ساخت پروتز لگن اقدام کند، خوب است در مورد این عوامل نیز اطلاعات داشته باشد. کسب این اطلاعات به فرد کمک می کند تا با مناسب ترین هزینه، یک پروتز مصنوعی کاربردی نصب کند.
اگر نمی دانید پروتز پا به چه نوع پروتزی گفته می شود، حتما مقاله پروتز پا چیست را مطالعه کنید و اطلاعات خود را در این رابطه افزایش دهید.
عوامل تاثیرگذار بر قیمت پروتز پا چیست؟
ساخت پروتزها، با توجه به عوامل مختلف صورت می گیرد. در کلینیک های ارتوپدی فنی، با در نظر گرفتن این عوامل، یک پروتز کاربردی برای فرد ساخته می شود. این عوامل که تاثیر مستقیم بر قیمت ساخت پروتز دارند، به شرح زیرند:
1- میزان قطعی عضو
فردی که پایش از زیر زانو قطع می شود، هزینه کمتری می پردازد در مقایسه با فردی که پایش از ناحیه لگن قطع شده است. قیمت پروتز لگن، به دلیل زیاد بودن مساحت قطع عضو، از سایر انواع پروتز، بیشتر است.
برای برخی ها ممکن است این سوال پیش آید که چرا میزان قطع عضو، روی هزینه پروتز پا تاثیر دارد. در پاسخ به این سوال باید بگوییم، هر قدر که قطع عضو بیشتر باشد متریالی که برای ساخت پروتز یا اندام مصنوعی به کار برده می شود بیشتر است و به همین دلیل است که بالا بودن میزان گستردگی قطع عضو باعث افزایش هزینه ساخت پا مصنوعی می شود.
2- متریال به کار برده شده در ساخت پروتز
در ساخت پروتز، متریال های متفاوتی به کار می برند. برخی از آنها از جنس کربن هستند و برخی دیگر از جنس سیلیکون. این تفاوت در نوع ماده، تاثیر مستقیمی بر هزینه پروتز پا خواهد داشت.
البته به غیر از این دو ماده از ترکیبات دیگری نیز برای ساخت اندام های مصنوعی استفاده می کنند. هر قدر ماده به کار برده شده در ساخت پاهای مصنوعی، امتیازات بیشتری داشته باشد قطعا پروتز ساخته شده نیز با قیمت بالاتری در اختیار متقاضی قرار داده می شود و افراد مجبورند هزینه بیشتری برای آن پرداخت کنند.
دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت پروتز پا با ما تماس بگیرید.
برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید
همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊
3- هوشمندی پروتز
از دیگر عوامل تاثیرگذار، قابلیت هوشمندسازی در پروتز است. آن دسته از پروتزهایی که به صورت هوشمند ساخته می شوند، از سایر پروتزهای غیر هوشمند قیمت بیشتری دارند. خاطر نشان می کنیم، پروتزهای پای هوشمند قادرند بسیاری از مشکلات کاربران را حل کنند.
4- کلینیک سازنده پروتز
از دیگر عواملی که قطعا و حتما روی هزینه پروتز پا تاثیر می گذارد می توان به کلینیک های سازنده پروتز ها اشاره کرد. اگر پای شما قطع شده باشد و به کلینیک های ارتوپدی فنی فعال در کشور مراجعه کرده باشید حتما متوجه این موضوع شده اید که هر کلینیک، قیمت خاصی را برای ساخت پروتزهای پا اعلام می کند. عواملی از جمله تجهیزات و فناوری کلینیک، و همین طور میزان تجربه و مهارت سازنده پروتز از جمله عواملی است که باعث می شود کلینیک های متفاوت قمیت های گوناگونی را برای ساخت پروتزهای پا اعلام کنند.
5- نوع پروتز
پاهای مصنوعی انواع و اقسام متفاوت دارند و هر یک از انواع پاهای مصنوعی با قیمت مناسبی ساخته می شوند. اینکه نوع پروتز پا چه باید باشد به نیازهای بیمار و همین طور بودجه و توان مالی او برای ساخت پروتز بستگی دارد. هر قدر میزان بودجه برای ساخت پروتز بیشتر باشد، قطعا پروتزی که برای فرد ساخته می شود بروزتر بوده و قابلیت های بیشتری در آن به چشم می خورد. کسانی که این نوع پروتز های پیشرفته را نصب می کنند با کمترین چالش ها و مشکلات درگیر هستند.
6- وجود قابلیت های خاص
از دیگر موضوعاتی که روی هزینه پروتز پا تاثیر می گذارد وجود قابلیت های خاص در ساخت پروتز است. وقتی می گوییم قابلیت های خاص، منظورمان این است که با آن پروتز کارهایی را می توان انجام داد که شاید با اندام مصنوعی دیگری امکان انجام آن وجود نداشته باشد. برای مثال، کسانی که به ورزش شنا مشغولند می بایست پروتزی را نصب کنند که در مقابل زنگ زدگی مقاومت بالایی داشته باشد. به خاصیت مقاومت در مقابل زنگ زدگی، یک قابلیت خاص گفته می شود. پروتزهایی که یک قابلیت خاص در آنها دیده می شود گران هستند و خوب است که متقاضیان نصب پاهای مصنوعی به این موضوع توجه و دقت داشته باشند.
هزینه بهترین پروتز پا در ایران چقدر است؟ آیا در جریان هستید؟
ما برای آنکه بتوانیم هزینه بهترین پروتز پا را بدانیم، ابتدا باید با تعریف این پروتز آشنا شویم. بهترین پروتز پا در ایران، پروتزی است که بیش از بقیه پروتزها، می تواند به فرد کمک کند تا نیازهای او برآورده شود. پروتزها برای پر کردن جای خالی اندام قطع شده به وجود آمده اند و باید ویژگی های خاصی در آنها وجود داشته باشد؛ این ویژگی های خاص را شرایط خود فرد است که تعیین می کند.
هزینه پروتز پا در مواقعی که فرد می خواهد یک فعالیت خاص انجام دهد، بالاست و این نیز به دلیل مشخصات فنی خاصی است که در یک پروتز به کار رفته است. فرض کنید که شما یک ورزشکار حرفه ای دو هستید، و خدای ناکرده در اثر یک حادثه، پای خود را از دست داده اید. در این شرایط، برای آنکه زندگی تان اندکی به شکل و شمایل قبل برگردد، می بایست برای ساخت و پرداخت هزینه پروتز پا با کاربری های خاص اقدام کنید.
برای کسی که نمی خواهد کار خاصی در طول روز انجام دهد، بهترین پروتز پا، پروتزی است که بتواند به او کمک کند بدون ترس و بدون نگاه های متعجب دیگران، در جامعه و در خانواده حضور پیدا کند. هزینه پروتز پا که برای زیبایی به کار برده می شود، از هزینه پروتزهای پا که برای کاربری های خاص ساخته می شود، کمتر است.
هزینه پروتز پا سیلیکونی بیشتر است یا قیمت پا مصنوعی هوشمند؟
تفاوتی که بین ساختار پاهای مصنوعی مختلف وجود دارد باعث تفاوت قیمت آنها شده است. در دنیای پروتزها انواع و اقسام پای مصنوعی دیده می شود که هر کدام با در نظر گرفتن قطعاتی که در ساختشان به کار برده شده است با قیمت های متفاوتی ارائه می شوند. برای مثال، پای سیلیکونی را در نظر بگیرید؛ در ساخت این نوع پروتز از یک ماده انعطاف پذیر به نام سیلیکون استفاده شده است. نوع دیگری از پروتزها، پروتزهای هوشمند هستند. در ساخت این پاهای مصنوعی از بروزترین و مدرن ترین قطعات استفاده شده است.
با توجه به نکات مختصری که در همین جا اشاره کردیم، حال به راحتی می توانیم به شما بگوییم که هزینه پروتز پا سیلیکونی بیشتر است یا قیمت پا مصنوعی هوشمند. با توجه به اینکه کاربرها با کمک پاهای مصنوعی هوشمند می توانند طیف وسعی از حرکات را انجام دهند و در داشتن فعالیت، با کمترین محدودیت ها مواجه شوند، به جرات می گوییم که قیمت یک پای مصنوعی هوشمند از قیمت یک پای مصنوعی سیلیکونی بیشتر است. در ضمن، به یاد داشته باشید هزینه پاهای مصنوعی هوشمند و هزینه پاهای مصنوعی سلیکونی توسط بیمه های دولتی پرداخت نمی شود.
هزینه پروتز پا با بیمه چقدر است؟
هزینه پروتز پا با بیمه، یکی از بزرگ ترین سوالات کسانی است که با قطع عضو در ناحیه پا درگیر شده و از نظر مالی در شرایط خوبی نیستند. خود شما نیز می دانید که ما در کشورمان بیمه های زیادی داریم. از بین تمامی این بیمه ها، برخی که تعدادشان انگشت شمار است، تحت پوشش دولت کار می کنند و برخی دیگر از آنها، به صورت خصوصی در حال ارائه خدمات به بیمه شوندگان و مردم هستند.
اغلب مردم، تحت پوشش بیمه های دولتی هستند و در بیشتر مراکز درمانی نیز می توانند خدمات درمانی را با قیمت مناسبی دریافت کنند. عدم پوشش همه خدمات درمانی، یکی از مسائل و مشکلاتی است که در مورد این بیمه ها وجود دارد. متاسفانه، بیمه های دولتی، برخی از بیماری های جسمانی را تحت پوشش قرار نمی دهند.
از جمله خدماتی که بیمه های دولتی برای آنها هزینه ای پرداخت نمی کنند، داروهای مربوط به بیماری های خاص و ساخت انواع پروتز است. کسانی که به یکی از این دو مسئله و مشکل مبتلا هستند، می بایست خودشان برای پرداخت هزینه های درمانی شان اقدام کنند.
هزینه پروتز پا بدون بیمه چقدر است؟
اگر تحت پوشش بیمه های دولتی نیستید، برای هزینه پروتز پا هیچ چیزی را از دست نداده اید؛ زیرا همان طوری که اشاره کردیم، بیمه های دولتی هزینه ساخت انواع پروتز را پرداخت نمی کنند. البته، همه بیمه هایی که در کشورمان در حال فعالیت هستند به این شکل عمل نمی کنند و برخی از آنها خدمات خوبی به بیمه شدگان شان ارائه می کنند؛ درست مانند بیمه های خصوصی.
اگر از خدمات بیمه های خصوصی نیز استفاده نمی کنید، خبر خوبی برایتان نداریم؛ زیرا هزینه ساخت یک پروتز مصنوعی برای پایین تنه یا بالا تنه، بسیار بالاست و شاید همه کسانی که درگیر این اتفاق می شوند، نتوانند خودشان به تنهایی هزینه آن را پرداخت کنند.
قیمت پروتز پا را با توجه به تمام عواملی که در فوق مطرح کردیم، تعیین می کنند. موضوعی که خوب است به آن دقت داشت، این است که هر قدر یک پروتز، پیشرفته تر باشد و در ساخت آن از متد بروزتری استفاده شده باشد، هزینه ساخت آن افزایش پیدا می کند. این مبلغ، چه برای کسانی که از خدمات بیمه ها استفاده می کنند و چه برای کسانی که تحت پوشش بیمه نیستند، یکی است و هیچ فرقی نمی کند.
توصیه ای که به شما داریم تا بتوانید از پس هزینه های ساخت انواع پروتز پا بر آیید، استفاده از خدمات بیمه های خصوصی در کشور است. اگر بتوانید یک بیمه معتبر پیدا کنید، برای پرداخت هزینه های پروتز با مشکل خاصی مواجه نخواهید شد؛ زیرا این بیمه ها قسمتی از هزینه ها را به شما باز می گردانند.
هزینه پروتز پا (قیمت پای مصنوعی از مچ) در زمان تعویض چقدر است؟
یکی از موضوعات تکمیلی در مورد هزینه پروتز پا، هزینه ای است که در زمان تعویض پروتز می بایست پرداخت شود. به صورت کلی، زمانی که افراد مجبور می شوند برای ساخت یکی از انواع پروتزهای فوقانی و یا تحتانی اقدام کنند، می بایست چند سال بعد از ساخت، پروتز را تعویض کنند. مساله تعویض یکی از مسائلی است که باعث می شود افراد هزینه ی بالایی برای قیمت پای مصنوعی از مچ پرداخت کنند.
مساله تعویض پروتز، هم مخصوص کودکان است و هم مخصوص بزرگسالان. در کودکان هر قدر سن شان بیشتر می شود، به دلیل اینکه کودک، رشد کرده و سایز اندام باقی مانده او نیز افزایش پیدا می کند، باعث می شود که نتوان یک پروتز را برای سال های متمادی به کار برد.
در مورد بزرگسالان نیز قضیه تعویض پروتز وجود دارد. گاهی اوقات فرد در طول زندگی خود چندین بار مجبور می شود که هزینه ای را بابت تعویض پروتز پرداخت کند. از آنجایی که عوامل مختلف روی قیمت ساخت پروتز پا تاثیر دارند، نمی توان یک هزینه ثابت و مشخص برای هزینه تعویض نیز بیان کرد و افراد تنها در مراجعه به کلینیک های ارتوپدی فنی می توانند در جریان قیمت پای مصنوعی تعویضی قرار گیرند.
قیمت پای مصنوعی دست دوم یا پروتز پای دست دوم چقدر است؟
یکی از سوالاتی که در ادامه بحث در مورد هزینه پروتز پا باید به آن نیز بپردازیم، قیمت پای مصنوعی دست دوم است. برخی افرادی که به دلیل حادثه و یا در اثر بیماری، پای شان قطع شده است به دنبال پیدا کردن یک پای مصنوعی دست دوم می گردند و تصور می کنند که این پای مصنوعی به دلیل مناسب بودن قیمت، گزینه خوبی برای آنها به شمار می رود. درست است که پاهای مصنوعی قیمت پایین تری از پاهای تازه ساخته شده دارند، اما باید به این موضوع نیز توجه داشت که این پاها قبلا برای فرد دیگری ساخته شده اند و کاملا متناسب با اندام فرد قبلی هستند. این پاها نمی توانند نیازهای فرد دیگری را به درستی برآورده کنند؛ زیرا پروتز پا از جمله اختصاصی ترین ابزار به شمار می رود.
پس، اگر کسی واقعا می خواهد که هزینه پروتز پا را در جای درستی صرف کند و اگر می خواهد که این پا بتواند همه نیازهای او را برآورده کند باید به کلینیک های ارتوپدی فنی مراجعه کرده و برای ساخت یک پای مصنوعی جدید اقدام کنند. این پاها کاملا با شرایط بدنی و شرایط زندگی فرد تطابق داشته و می توانند کمک های زیادی به او کنند.
آیا برای دریافت قیمت پای مصنوعی نی نی سایت مرجع معتبری است؟
یکی از مهم ترین اطلاعاتی که متقاضیان ساخت پاهای مصنوعی باید داشته باشند، هزینه پروتز پا است. اولین و بهترین کاری که برای دریافت قیمت پاهای مصنوعی، مانند قیمت پروتز مچ پا می توان انجام داد، مراجعه کردن به کلینیک های ارتوپدی فنی است. کارشناسان این کلینیک ها با توجه به همه عواملی که گفتیم روی قیمت تاثیر دارند، قیمت پای مصنوعی را به فرد متقاضی نصب پروتز اعلام می کنند.
در این بین، سایت هایی هستند که برخی ها سوالات خود را در آنجا مطرح کرده و تصور می کنند که آنجا بهتر می توانند به پاسخ برسند. از جمله این سایت ها می توان به نی نی سایت اشاره کرد. اگر برای اطلاع از قیمت پای مصنوعی نی نی سایت را انتخاب کرده اید، باید بگوییم کار بسیار اشتباهی است. مطرح کردن سوال در این سایت، زمانی می تواند کار عاقلانه ای باشد که یک متخصص و یک کارشناس ساخت اندام های مصنوعی در آنجا حضور داشته باشد و شما را در جریان هزینه پروتز پا قرار دهد.
امروزه، بسیاری از کلینیک های معتبر، همچون پایار این امکان را به شما داده اند تا با تماس تلفنی با کارشناسان شان سوالات خود را مطرح کرده و در جهت رفع ابهامات خود به درست ترین شکل ممکن، اقدام کنید.
کلام آخر
هزینه پروتز پا را در این متن به بحث و بررسی گذاشتیم و نکاتی را در مورد آنها مطرح کردیم. عوامل و پارامترهای زیادی روی هزینه ساخت انواع پروتز پا تاثیر گذار است. اگر می خواهید یک پروتز کاربردی با هزینه مناسب داشته باشید، بهتر است به کلینیک های معتبر در کشور، همچون کلینیک ارتوپدی فنی پایار مراجعه کنید. در این کلینیک ها، با توجه به شرایطی که در آن قرار دارید، یک پروتز کاملا کاربردی و با دوام در اختیارتان قرار داده می شود.