پروتز گوش چیست؟ و چگونه ساخته می شود؟
پروتز گوش چیست؟ این پروتز چگونه نصب می شود؟ آیا نصب آن مزیت ها و معایبی دارد؟ این ها بخشی از سوالاتی هستند که در این متن پاسخ داده خواهند شد. یادتان باشد، کسانی که می خواهند برای ساخت این پروتز و سایر انواع آن اقدام کنند، باید به سراغ کلینیک های معتبر و مطرح در کشور بروند.
یکی از انواع پروتزهایی که برای افراد ساخته می شود، پروتز کربنی است. این نوع پروتز به افراد کمک می کند تا راحت تر راه بروند. درست است که راحت تر راه رفتن، یک امتیاز محسوب می شود، اما خوب است در کنار آن یوگا نیز تمرین شود تا استرس های روزانه کاهش پیدا کند. در همین راستا توصیه می کنیم، نحوه تمرین یوگا با پروتز پنجه کربنی را مطالعه کنید.
دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت پروتز گوش با ما تماس بگیرید.
برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید
همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊
پروتز گوش چه نوع پروتزی است؟ در مورد آن چه می دانید؟
ساخت انواع پروتز، مانند ساخت پروتز زیر زانو، با هدف کمک به افراد درگیر با قطع عضو انجام می شود. برخی از پروتزها کاملا کاربردی اند و برخی دیگر، مانند پروتزهای گوش، برای زیبایی، و به منظور پوشاندن عیب ظاهری ساخته می شوند.
کسانی که به هر علتی گوششان دچار یک آسیب ظاهری شده و این مساله، اجازه حضور در اجتماع را از آنها گرفته است، از جمله طرفداران پروتزهای گوش هستند. این پروتزها، برای هر فرد، متفاوت بوده و هر کسی، پروتزی متناسب و هم اندازه با گوش خود دریافت می کند.
نکته ای که می بایست در پاسخ به سوال پروتز گوش چیست، ارائه دهیم این است که، پروتزهای مخصوص گوش از ماده ای بسیار نرم و انعطاف پذیر به نام سیلیکون ساخته می شوند. استفاده از این ماده، به پروتوزیست ها امکان می دهد تا یک گوش مصنوعی شبیه به گوش طبیعی برای فرد بسازند. پروتز گوش سیلیکونی به افراد کمک می کند تا با اعتماد به نفس بیشتری در جامعه حضور پیدا کنند و به دلیل داشتن یک نقص عضو در ظاهر گوش، احساس خجالت و سرخوردگی نداشته باشند.
در ضمن، افراد در هر سنی که باشند، می توانند برای داشتن پروتزهای مخصوص گوش اقدام کنند. حتی، از سن 2 سالگی نیز می توان برای ساخت پروتز گوش اقدام کرد. درست است که قیمت پروتز گوش از قیمت پروتز زیر زانو کمتر است، اما گوش های مصنوعی نیز در حد و اندازه خود قادرند، برخی از مشکلات کاربر را برطرف کنند.
مزیت های نصب پروتز گوش چیست؟ آیا در مورد این موضوع چیزی شنیده اید؟
موضوعی که باعث شده ما بخواهیم در مورد سوال “مزیت های نصب پروتز گوش چیست” صحبت کنیم، تاثیراتی است که این اندام مصنوعی بر زندگی افراد می گذارد. شاید این پروتز از نظر کیفی هیچ تاثیر خاصی بر زندگی فرد نداشته باشد، اما مزیت هایی دارد که صحبت و معرفی آنها خالی از لطف نخواهد بود. مزیت های گوش مصنوعی یا پروتز مصنوعی گوش به شرح زیر است:
- یکی از مهم ترین مزیت هایی که نصب این نوع پروتز دارد، افزایش اعتماد به نفس در کسانی است که به دلیل ظاهر غیر طبیعی گوششان نمی توانند در جامعه حضور پیدا کرده و به فعالیت های اجتماعی بپردازند.
- راحتی در نصب، از دیگر مزیت هایی است که می توان در مورد این نوع پروتز مطرح کرد.
- پاسخ دیگری که می توانیم در خصوص سوال “مزیت پروتز گوش چیست” بیان کنیم، ساختار طبیعی آن است. سیلیکون به کار برده شده در ساخت این نوع پروتز، با پوست بدن انسان سازگاری کامل دارد. اگر به ترکیبات و مواد شیمیایی حساسیت نداشته باشید، نصب گوش مصنوعی هیچ گونه آثار مضری نخواهد داشت.
شاید خواندن مطالب زیر هم برای شما مفید باشد :
پروتز دائمی گوش چیست؟ تفاوت آن با سایر انواع پروتز گوش چیست؟
پروتزهای گوش انواع و اقسام متفاوت دارند. یک نوع از پروتزهایی که برای افراد نصب می شود، پروتزهای چسبی هستند. این نوع پروتز را به کمک چسب های مخصوص به قسمت خارجی گوش می چسبانند. دیگر نوع پروتز، پروتزی است به کمک آهنربا به گوش وصل می شود. این نوع را می توان به راحتی از جای خود جدا کرد، شست و مجددا در ناحیه خارجی گوش نصب کرد. کسانی که عرق کردن پروتز اذیتشان می کند، خوب است پروتزهایی که به کمک آهنربا وصل می شوند، استفاده کنند.
نوع مدرن و جدید پروتزهای گوش، پروتزهایی هستند که نیاز به عمل جراحی دارند. در این نوع، پروتزها روی ایملپنت وصل می شوند و به آنها پروتز دائمی گوش گفته می شود. سوال مهمی که در اینجا به وجود می آید این است که تفاوت این نوع پروتز با سایر انواع پروتز گوش چیست. پروتز دائمی از دوام و ماندگاری بالاتری برخوردار بوده و نیازی نیست افراد نگران جدا شدن آن از گوش باشند. پایدار بودن از جمله ویژگی ها و مزیت های این نوع پروتز به شمار می رود. کسانی که قصد نصب این نوع پروتز را دارند می بایست تحت عمل جراحی قرار گیرند.
معایب نصب پروتز گوش چیست؟
درست است که گوش مصنوعی، مزیت های قابل توجه و مهم زیادی دارد، اما باید به معایب آن نیز اشاره گردد تا بتوان برای داشتن آن با چشمانی باز تصمیم گرفت. برخی از معایب نصب این نوع پروتز به شرح زیر است:
- گوش مصنوعی باید به صورت سالانه تعویض شود. اگر فرد به صورت دائمی این پروتز را نصب کند، باید هر سال برای عوض کردن آن اقدام کند. معمولا یکی از خطراتی که این پروتز را تهدید می کند، پارگی است و همین موضوع نیاز به تعویض آن را شدت می بخشد.
- این نوع پروتز باید مرتبا تمیز شود. جمع شدن آلودگی روی آن، دوام و عمر مفید پروتز مصنوعی گوش را کاهش می دهد. اگر به این مورد بی توجهی شود، نه تنها خود پروتز آسیب می بیند، بلکه ممکن است بدن فرد نیز دچار حساسیت شود.
- در برخی شرایط خاص نمی توان گوش مصنوعی را نصب کرد. مثلا در هنگام خواب و یا زمانی که فرد می خواهد به شنا برود، این پروتز باید خارج شده و بعد، دو مرتبه نصب شود.
کلام آخر
ما در این متن در مورد پروتز گوش چیست، نکاتی را با شما در میان گذاشتیم. خوب است برای ساخت این پروتز که طبیعی بودن ظاهر آن اهمیت زیادی دارد، به سراغ کلینیک های ارتوپدی مطرح، مانند کلینیک ارتوپدی فنی پایار بروید. مهارت این کلینیک در حوزه ساخت پروتز گوش، مثال زدنی است.