انواع پروتز گوش ⭐ مزایای پروتز گوش

ساخت انواع پروتز گوش در پایار

دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت انواع پروتز گوش با ما تماس بگیرید.

برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید

همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊

معرفی انواع پروتز گوش

چه کسانی بهترین گزینه ها برای ساخت پروتز گوش و بهره گیری از مزایای پروتز گوش هستند؟

پروتزها انواع و اقسام متفاوت دارند. برخی از آنها، مانند پروتز مچ پا، کاملا کاربردی هستند؛ مثلا فردی که برای ساخت پروتز مچ پا اقدام می کند، به این کمک این پروتز قادر خواهد بود راه برود. برخی دیگر از انواع پروتزها، کاربردی نیستند و تنها برای زیبایی و پوشاندن یک عیب و نقص ساخته می شوند. از جمله این پروتزها می توان به پروتز گوش اشاره کرد.

قیمت پروتز گوش، از قیمت پروتز مچ پا پایین تر است و این موضوع به نیز دلیل ماده خاصی است که در ساخت آن به کار می شود. در ساخت پروتزهای مخصوص گوش از یک ماده انعطاف پذیر به نام سیلیکون استفاده می کنند. این ماده، به پروتوزیست ها امکان می دهد تا بتوانند یک اندام مصنوعی و یا گوش مصنوعی، بسیار شبیه به گوش طبیعی انسان بسازند. طبیعی بودن ظاهر پروتز یکی از مزایای پروتز گوش است.

موضوعی که در مورد انواع پروتز گوش باید مورد توجه قرار دهید، گزینه های مناسب برای نصب این نوع پروتز است. معمولا کسانی که امکان بازسازی و ترمیم گوش، برایشان فراهم نیست، بهتر است برای ساخت پروتزهای مخصوص گوش اقدام کنند. برای مثال، افراد مسن و یا کسانی که در اثر یک بیماری یا زخم، قسمت خارجی گوش را از دست داده اند، چنانچه امکان انجام عمل جراحی برای آنها وجود نداشته باشد، باید برای ساخت پروتز گوش اقدام جدی انجام دهند. برای ساخت چنین پروتز حساسی باید یک کلینیک ارتوپد فنی معتبر یافت و کار ساخت پروتز را به آن سپرد.

با انواع پروتز گوش آشنا شوید؟ آیا می دانید در تولید آنها از چه ماده ای استفاده می شود؟

از آنجایی که قسمت خارجی گوش در معرض دید قرار دارد، این پروتز باید در طبیعی ترین شکل خود ساخته شده و در اختیار کاربر قرار داده شود. به همین سبب، استفاده از متریال هایی که امکان ساخت پروتزی دقیقا شبیه به بدن انسان را می دهند، بهترین گزینه برای ساخت چنین پروتزهایی به شمار می روند.

تا این لحظه که در خدمت شما هستیم، تنها ماده ای که به سازندگان پروتز در دنیا کمک کرده است تا بتوانند پروتزهایی شبیه به بدن انسان بسازند، همان ماده سیلیکون است که در بالا به آن اشاره کردیم.

برای آنکه متوجه شوید چرا از سیلیکون ها استفاده می کنند، خوب است در مورد چیستی این ماده نیز نکاتی را بیان کنیم. سیلیکون ها، یک نوع پلیمر هستند. این نوع پلیمر، در برابر گرما مقاومت خوبی از خود نشان می دهد و معمولا به صورت مایع و یا به صورت جامد یا همان لاستیکی مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر ساخت انواع پروتز گوش، از این ماده در تولید محصولاتی چون، درزگیر، چسب، لوازم پخت و پز، تولید رزین سیلیکون، تولید روغن سیلیکون و تولید روانکار استفاده می شود.

یکی از مهم ترین خواص سیلیکون که باعث حضور و کاربرد آن در ساخت پروتزهای مخصوص گوش شده، مقاومت آن در برابر هر گونه مواد شیمیایی است. پلیمر سیلیکون در مواجه با مواد شیمیایی، با تغییر رنگ و یا تغییر ساختار مواجه نشده و به همین دلیل است که از این متریال در ساخت پروتزهای مختلف از جمله پروتز مخصوص گوش استفاده می کنند. سیلیکون با کیفیت موجب افزایش مزایای پروتز گوش می شود.

انواع پروتز گوش

قیمت انواع پروتز گوش چقدر است؟ آیا می دانید؟

قیمت انواع پروتز گوش را با توجه به کیفیت ماده به کار برده شده در ساخت آن تعیین می کنند. معمولا هر قدر ماده به کار برده شده در ساخت پروتز، کیفیت بالاتری داشته باشد و دوام و مقاومت بیشتری از خود نشان دهد، قیمت آن نیز افزایش پیدا می کند.

موضوع دیگری که روی قیمت تاثیر مستقیم دارد، کلینیکی است که برای ساخت پروتز گوش به آن مراجعه می کنید. پروتز گوش در مقابل دید بقیه افراد قرار دارد و بهتر است به زیباترین شکل ممکن ساخته شود. به همین جهت، توصیه می کنیم برای ساخت آن به کلینیک هایی مراجعه کنید که می توانند کار خود را به نحوی قابل قبول، و با قیمتی مناسب انجام دهند. این بهترین فرصت برای کاندیداهای نصب پروتز گوش است تا بتوانند نقص ظاهری ایجاد شده در گوش را مخفی کرده، و با اعتماد به نفش بیشتری در جامعه حضور پیدا کنند.

آیا پروتز شنوایی گوش یکی از انواع پروتز گوش است؟

با وجود پیشرفت هایی که در حوزه پزشکی و خصوصا ساخت پروتز صورت گرفته است، امروزه، انواع و اقسام اندام های مصنوعی در دنیا ساخته می شود. پروتز گوش نیز از این مساله مستثنی نیست و ما شاهد ساخت انواع پروتز گوش در کشور هستیم.

یکی از انواع پروتزهای مخصوص گوش که کمک بزرگی به افراد کرده است، پروتز شنوایی گوش است. این نوع پروتز همان طوری که از نام آن مشخص است به افرادی که آن را نصب کرده اند کمک می کند تا بتوانند به مانند افراد عادی بشنوند.

این نوع پروتز که ممکن است با عبارت کاشت گوشت میانی نیز از آن یاد شود، نوعی وسیله شنوایی به شمار می رود. این وسیله به یک پردازنده مجهز است که این پردازنده، صداهایی را که در اطراف وجود دارد، جمع آوری می کند. مهم ترین و اصلی ترین وظیفه ای که برای این پروتز می توان عنوان کرد، تبدیل کردن همه صداها به تحریک مکانیکی و انتقال آن به استخوانچه های گوش میانی است. طی این فرایند است که فرد می تواند بشنود.

به خاطر داشته باشد، پروتزهایی که در قسمت خارجی گوش نصب می شوند، فقط برای زیبایی هستند و به افرادی که دچار اختلال در شنوایی هستند کمکی در جهت بهبود شنوایی نخواهند کرد.

بهترین سن برای نصب انواع پروتز گوش چه سنی است

پروتز گوش میانی چیست؟ با انواع پروتز گوش خارجی چه تفاوتی دارد؟

یکی از سوالاتی که ممکن است در مورد انواع پروتز گوش مطرح شود این است که پروتز گوش میانی چیست. پروتزهایی که تحت پروتز گوش میانی از آنها یاد می شود، در واقع وسیله ای هستند که در داخل گوش قرار داده می شوند. این وسیله به کمک پردازنده صوتی که محل آن روی سر است، صداهای موجود در محیط را جمع آوری می کند. بعد از این مرحله، صداها به تحریک های مکانیکی استخوانچه های گوش میانی تبدیل می شوند. این وسیله با سمعک تفاوت داشته و در آن صداها به لرزش تبدیل می شوند. انرژی مکانیکی تولید شده توسط این لرزش کمک می کند تا ساختار گوش میانی تحریک شود.

نکته ای که خوب است در مورد مزایای پروتز گوش میانی بدانید این است که وقتی این نوع پروتز در داخل گوش قرار داده می شود، کانال گوش کاملا باز است. در ضمن، به یاد داشته باشید نحوه کارکرد این نوع پروتزها با پروتزهایی که در ناحیه خارجی گوش نصب می کنند تفاوت های اساسی و پایه ای دارد. پروتزهای خارجی گوش، نمی توانند به فرد کمک کنند تا صدایی را بشنود، اما پروتز گوش میانی کاملا برعکس عمل کرده و فرد به کمک آن می تواند صداهای محیطی را که در آن قرار دارد، بشنود.

پروتز گوش میانی چیست؟ با انواع پروتز گوش خارجی چه تفاوتی دارد؟

مزیت های انواع پروتز گوش چیست؟

موضوعی که خوب است در مورد انواع پروتز گوش، مطرح کنیم مزیت هایی است که با نصب این نوع پروتز فراهم می شود. پاسخ سوال مزیت های پروتز گوش چیست را می توانیم به شرح زیر خلاصه کنیم:

1- ایجاد اعتماد به نفس؛

خیلی از ما وقتی نقص جسمانی پیدا می کنیم، اعتماد به نفسمان به شدت کاهش پیدا می کند. این قانون در مورد کسانی که گوش آنها آسیب دیده و این قسمت را از دست داده اند نیز صادق است. نصب پروتز گوش به آنها کمک می کند تا با اعتماد به نفس بیشتری در جامعه حاضر شوند. این پروتزها نقص به وجود آمده را تا حد زیادی پوشش داده و پنهان می کنند.

2- داشتن ظاهری طبیعی؛

از دیگر مزیت هایی که می توانیم در مورد پروتزهای گوش بیان کنیم ظاهر طبیعی آنهاست. این پروتزها را به گونه ای می سازند که کاملا شبیه به گوش طبیعی انسان باشد. آنها به حدی طبیعی هستند که تا زمانی که فرد پروتز را از گوش خود جدا نکند و به بقیه نشان ندهد، کسی متوجه نمی شود که آنها واقعی نیستند. پروتز مچ دست زیبایی نیز چنین مشخصه ای دارد.

3- سادگی در نصب؛

نصب کردن و جدا کردن این پروتزها کار بسیار راحتی است و سختی و پیچیدگی زیادی ندارد.

پروتز گوش برای شنوایی با انواع پروتز گوش چه تفاوتی دارد؟

پروتز گوش برای شنوایی با انواع پروتز گوش چه تفاوتی دارد؟

در مورد انواع پروتز گوش که از آنها به عنوان پروتزهای زیبایی یاد می کنند، نکاتی را بیان کردیم. یکی دیگر از انواع پروتزهایی که می خواهیم آن را نیز به شما معرفی کنیم، پروتز گوش برای شنوایی است. این نوع پروتز برای بازسازی کردن عملکرد استخوانچه گوش استفاده شده و در واقع، امواج مربوط به صدای محیط را از پرده صماخ گوش به گوش داخلی انتقال می دهد. این پروتز در اینکه فرد بتواند صداهای اطراف خود را بشنود، کارایی و کاربرد زیادی دارد.

پروتزهای گوش که فقط به منظور زیبایی مورد استفاده قرار می گیرند، قدرت و توان شنیدن را به افراد اضافه نمی کنند و کسانی که نمی توانند بشنوند و علاوه بر آن گوش بیرونی شان نیز دچار آسیب شده است، با نصب این پروتز قادر به شنیدن نخواهند بود. تنها خوبی این پروتز شبیه بودن به گوش طبیعی انسان است و عملا کاربرد خاصی را نمی توان از انتظار داشت.

برای نصب پروتزهای گوش مخصوص شنوایی باید به متخصصان گوش، حلق و بینی مراجعه کنید. آنها برای نصب این پروتز، بیمار را به صورت کامل بیهوش کرده و سپس پروتز را در داخل گوش نصب می کنند. افراد برای نصب گوش های مصنوعی زیبایی خارجی باید به کلینیک های ارتوپدی فنی مراجعه کنند.

مزیت های انواع پروتز گوش چیست؟

بهترین سن برای نصب انواع پروتز گوش چه سنی است؟ در مورد این موضوع چه می دانید؟

یکی از سوالاتی که برای افراد نیازمند به نصب انواع پروتز گوش ممکن است ایجاد شود، این است که آنها در چه سنی می توانند برای ساخت پروتز گوش و استفاده از مزایای پروتز گوش اقدام کنند؟ آیا در هر سنی می توان برای ساخت و نصب این پروتز اقدام کرد و یا محدودیت هایی برای آن وجود دارد؟ به صورت کلی، برای نصب و ساخت پروتزهای مخصوص گوش، هیچ محدودیت سنی وجود ندارد.

خوب است بدانید، یکی از بدشکلی هایی که در ناحیه گوش ایجاد می شود، میکروتیا است. این بدشکلی، درجه های گوناگونی دارد که در بدترین حالت آن، فرد نه قسمت خارجی گوش را دارد و نه کانال گوش را. برای درمان این مشکل، روش های متفاوتی را می توان پیشنهاد کرد که یکی از آنها نصب پروتز مخصوص گوش است.

کسانی که با داشتن بیماری میکروتیا به دنیا می آیند، می توانند از همان بدو تولد، برای نصب پروتز گوش اقدام کنند و هیچ مانعی در این خصوص در سر راه قرار ندارد. البته، برخی پزشکان معتقدند که از سن 2 سالگی، بهتر است برای ساخت این پروتز اقدام شود؛ گاهی اوقات، با توجه به شرایط بیمار، ممکن است پزشکان اجازه ساخت این پروتز را به بیمار ندهند که آن نیز دلایل خاص خود را دارد.

کلام آخر

انواع پروتز گوش و مزایای پروتز گوش موضوع صحبت ما در این مقاله بود. همانطوری که در بالاتر نیز اشاره کردیم، بهتر است برای ساخت پروتزهای کاربردی و زیبایی، مانند پروتز گوش به یک ارتوپدی فنی معتبر در کشور، مانند کلینیک ارتوپدی فنی پایار مراجعه کنید. کارشناسان زبده این کلینیک ها از بهترین متریال ها برای ساخت پروتز گوش استفاده می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *