پروتز پا چیست؟ ⭐ و شامل چه پروتز هایی می شود؟

انواع مختلف پروتز پا چیست

پروتز پا چیست؟ چه نوع پروتزهایی را پروتز پا می گویند؟ این ها دو تا از سوالاتی است که در مورد پروتزهای پا مطرح می کنند و ما در این متن قصد داریم در مورد آن نکاتی را با شما در میان بگذاریم.

نکته ای که خوب است قبل از ادامه این مقاله مورد توجه قرار دهید، متفاوت بودن قیمت انواع پروتز است. برای مثال، قیمت پروتزهای کاربردی، مانند پروتزهای مخصوص بالاتنه، با پروتزهای زیبایی، مانند پروتز گوش، متفاوت است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، پیشنهاد می کنیم، مقاله قیمت پروتز گوش را مطالعه کنید.

دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت پروتز پا با ما تماس بگیرید.

برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید

همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊

پروتز پا چیست

پروتز پا چه نوع پروتزی است؟ آیا می دانید؟

پروتزهایی که به آنها اندام های مصنوعی نیز گفته می شود، در مواقع قطع عضو به کار برده می شوند. وقتی یک فرد، دچار قطع عضو در یکی از قسمت های پای خود می شود، چاره ای ندارد به جز آنکه به یک کلینیک ارتوپدی فنی مراجعه، و برای ساخت پروتز اقدام کند.

موضوعی که خوب است در مورد پروتز پا مورد توجه قرار دهید، تاثیر اندام قطع شده بر ساخت این نوع پروتز است. برای آنکه فرد بتواند راحت تر با اندام مصنوعی خود راه برود، باید برای ساخت پروتز مخصوص همان قسمت اقدام کند. مثلا کسی که پایش از زیر زانو قطع شده است، می بایست برای ساخت پروتز زیر زانو اقدام کند و یا کسی که پایش از ناحیه بالای زانو قطع شده است، می بایست برای ساخت و نصب پروتز مخصوص بالای زانو اقدام کند.

البته، در مراجعه به کلینیک های فعال، کارشناسان با توجه به نوع قطع شدگی، برای ساخت یکی از انواع پروتز اندام تحتانی اقدام کرده و نیازی نیست شما از این بابت، نگرانی داشته باشید.

زیر مجموعه های پروتز پا چیست؟ این نوع پروتز شامل چه پروتزهایی می شود؟

در فوق به سوال پروتز پا چیست، پاسخ دادیم و حال لازم می دانیم در مورد پروتزهایی که زیر مجموعه ی این پروتز قرار می گیرند، صحبت کنیم. پروتز پا، شامل پروتزهای کاربردی زیر است:

1- پروتز مخصوص انگشت پا

کسانی که انگشت یا انگشتان پایشان قطع می شود، برای آنکه راحت تر راه بروند، می بایست برای ساخت پروتز مخصوص انگشت پا اقدام کنند. قیمت پروتز مخصوص انگشت پا، از قیمت پروتز زیر زانو کمتر است و این موضوع نیز به دلیل کم بودن مساحت اندام قطع شده، اتفاق می افتد.

2-پروتزهای مخصوص مچ پا

کسانی که از مچ به بعد پایشان قطع شده است، چاره ای به جز نصب پروتزهای مخصوص مچ پا ندارند. بدون داشتن این پروتز، راه رفتن کار بسیار سختی است.

3- پروتزهای مخصوص زیر زانو

اگر پا، از ناحیه زیر زانو تا مچ قطع شود، فرد می بایست برای ساخت و نصب پروتزهای مخصوص زیر زانو اقدام کند. با کمک این پروتزها، فرد به راحتی راه می رود.

4- پروتزهای مخصوص بالای زانو

در ادامه صحبت در خصوص پروتز پا چیست، لازم است به نوع دیگری از پروتزها، که همان پروتزهای مخصوص بالای زانو هستند، اشاره کنیم. کسانی که پایشان از این ناحیه قطع شده است، می بایست برای ساخت و نصب این نوع پروتز اقدام کنند.

5- پروتز مخصوص لگن

اگر پای فردی از ناحیه لگن قطع شده باشد، برای آنکه زندگی اش از روال عادی خود خارج نشود، هیچ چاره ای جز، اقدام برای ساخت و نصب پروتزهای لگن ندارد. به جرات می توان گفت که ساخت این نوع پروتز، فرد را از افتادن در دام مشکلات رهایی می بخشد و به او کمک می کند تا بتواند به کارهای روزمره خود رسیدگی کند؛ بدون آنکه به کمک اطرافیان نیازی داشته باشد.

انواع پروتز پا چیست

نکات مهم در ساخت پروتز پا چیست؟

وقتی به یک کلینیک ارتوپدی فنی معتبر مراجعه می کنید، باید خیالتان کاملا راحت باشد؛ زیرا در این کلینیک ها به خوبی می دانند که نکات مهم در ساخت پروتز پا چیست. در واقع، موضوع اساسی که باعث تبدیل شدن این کلینیک ها به کلینیک های حرفه ای و معتبر شده است، رعایت دقیق همه نکاتی است که در ادامه ذکر خواهیم کرد:

  • در کلینیک های مطرح در کشور، با توجه به نیازها و نوع فعالیت هایی که فرد دارد، برای ساخت یکی از انواع پروتزهای پا اقدام می شود.
  • متریال به کار برده شده در ساخت پروتز، نکته مهم دیگری است که در این کلینیک ها نسبت به رعایت آن، توجه ویژه و خاصی اعمال می شود.
  • در کلینیک های مطرح در کشور، با توجه به آخرین متدها و فناوری های روز دنیا، برای ساخت پروتزهای پا اقدام می شود.
  • ساخت پروتزها، با قیمتی بسیار مناسب و عادلانه صورت خواهد گرفت و این موردی است که در همه مجموعه های فعال در حوزه ساخت پروتز مشاهده نمی شود.

قیمت پروتز پا با بیمه چقدر است؟ در این رابطه چیزی شنیده اید؟

در ادامه پاسخ به سوال پروتز پا چیست، لازم می دانیم در مورد یک موضوع حیاتی و بسیار مهم نیز نکاتی را بیان کنیم و آن هم هزینه ساخت پروتز با کمک بیمه است. قطعا بسیاری کسانی که پای آنها قطع شده است، این سوال بسیار مهم برایشان پیش می آید که قیمت پروتز پا با بیمه چقدر است.

اولین موضوعی که در خصوص سوال بالا باید بدانید این است که بیمه های دولتی در کشور ما، همه هزینه مشکلات و عارضه های جسمانی را پرداخت نمی کنند که یکی از این مواردی که تحت پوشش بیمه های دولتی قرار ندارد ساخت اندام های مصنوعی است.

برای آنکه بحثمان پیرامون پروتز پا چیست را تکمیل کنیم باید بگوییم که قاعده و قانون ذکر شده در بالا، تنها در مورد بیمه های دولتی وجود دارد و بیمه های تکمیلی یا بیمه های خصوصی که چند سالی است فعالیت خوبی در کشور شروع کرده اند، توانسته اند خدمات خوبی به بیمه شوندگان خود ارائه کنند. این بیمه ها با توجه به حق بیمه ای که از افراد تحت پوشش خود دریافت می کنند، هزینه ای را به عنوان هزینه درمان به این گروه پرداخت می کنند. با کمک بیمه های تکمیلی قسمت عمده ای از هزینه ساخت پروتز جبران می شود.

 

قیمت پروتز پا چقدر است

اجزاء و لوازم ساخت پروتز پا چیست؟ بهترین پروتز پا در ایران چه قطعات و اجزایی دارد؟

برای آنکه بحثمان در مورد سوال پروتز پا چیست را تکمیل کنیم لازم می دانیم در مورد قطعات به کار برده شده در ساخت پروتز نیز نکاتی را بیان کنیم. برخی اجزا و قطعات به کار برده شده در بهترین پروتز پا در ایران به شرح زیر است:

  • سوکت ها یکی از قسمت های پای مصنوعی هستند. سوکت ها دو قسمت نرم و سخت دارند و با قسمت انتهایی عضو قطع شده در تماس اند.
  • ساق پا از دیگر اجزاء پروتزهای پا است. این قسمت از یک لوله ی مدولار ساخته شده و با پوشش هایی از جنس ابرِ فرم داده شده و یا پلاستوزوت پوشانده می شود.
  • مچ و پا، دیگر قطعات به کار برده شده در ساخت پروتزهای پا هستند. این قسمت ها یا به صورت ساده، ساخته می شوند و یا به صورت پیچیده. انواع پیچیده مچ و پا پنجه های تک محوره و چند محوره دارند.

این کارشناسان کلینیک های ارتوپدی فنی هستند که تشخیص می دهند کدام یک از قطعات در ساخت پروتز پا به کار برده شود. با توجه به نوع پروتز و همین طور اهداف فردی که می خواهد از پروتز استفاده کند، این قطعات با هم فرق می کند.

یکی از سوالات بسیار مهمی که در مورد پروتز پا چیست، پرسیده می شود، قیمت پروتز پا است. پارامترهای زیادی وجود دارد که روی قیمت این نوع پروتز تاثیر می گذارد؛ برخی از آنها به شرح زیرند:

  • محل قطع عضو، روی هزینه پروتز تاثیر زیادی دارد. برای مثال، هزینه ای که فرد برای ساخت پروتز پا بالای زانو پرداخت می کند، با هزینه ای که فرد برای ساخت پروتز مخصوص مچ پا پرداخت می کند، برابر نیست؛ زیرا، این دو پروتز، تفاوت های اساسی از نظر شکل و عملکرد با هم دارند.
  • نوع پروتز نیز روی قیمت پروتز تاثیر می گذارد. نوع پروتز را با توجه به نیازهای متقاضی و میزان فعالیت های او در طی روز تعیین می کنند.
  • در ادامه صحبت در خصوص پروتز پا چیست و بیان عواملی که روی قیمت آن تاثیر می گذارند، باید در مورد متریال به کار برده شده در ساخت پروتز نیز نکاتی را با شما در میان بگذاریم. امروزه، از متریال هایی مدرن و با مقاومت بالا برای ساخت پروتز استفاده می کنند. یکی از این مواد اولیه، فیبر کربن نام دارد. فیبر کربن، مقاومت بالایی در برابر ضربه از خود نشان می دهد که این موضوع، تاثیر بسزایی روی استحکام پروتز دارد.
تفاوت پروتز زانو با پروتز پا چیست؟

تفاوت پروتز زانو با پروتز پا چیست؟

یکی از سوالاتی که برای برخی افراد ممکن است ایجاد شود این است که تفاوت پروتز زانو با پروتز پا چیست. پروتز زانو یک نوع وسیله و ابزار پزشکی است که قبلا طراحی و ساخته شده است. این پروتز، یک نوع زانوی مصنوعی به شمار می رود و کسانی که به هر دلیلی مفصل زانوی آنها آسیب دیده است، چنانچه با سایر روش های درمانی نتوان آنها را درمان کرد، می بایست مفصل زانوی خود را تعویض کنند. به این مفصل، پروتز زانو گفته می شود.

مهم ترین تفاوتی که بین این نوع مفصل و پروتز پا وجود دارد این است که متقاضی نصب مفصل مصنوعی زانو، فقط مفصل زانوی خود را عوض می کند. چنین فردی، دچار قطع عضو نشده است، اما متقاضی نصب پاها یا پروتزهای پا کسانی هستند که پای آنها قطع شده است. این افراد برای آنکه بتوانند راه بروند مجبورند این نوع پروتز را نصب کنند. برخی مواقع، هزینه و قیمت ساخت پروتزهای پا بسیار گران تمام می شود و شاید برخی ها امکان ساخت و پرداخت قیمت آن را نداشته باشند. به این افرد توصیه می کنیم به کلینیک هایی چون پایار مراجعه کنند؛ چرا که پاهای مصنوعی را با قیمت بسیار مناسبی می سازد و در اختیار متقاضیان قرار می دهد.

اجزاء و لوازم ساخت پروتز پا چیست؟ بهترین پروتز پا در ایران چه قطعات و اجزایی دارد؟

قیمت پای مصنوعی دست دوم چقدر است؟

حالا که می دانید پروتز پا چیست و قیمت آن چقدر است، لازم می دانیم در مورد قیمت پای مصنوعی دست دوم نیز نکاتی را بیان کنیم و بگوییم که قیمت این پروتز در داخل کشور چقدر است و آیا خرید این پاهای مصنوعی کار درستی هست یا خیر.

اول از همه، باید بدانید که پاهای مصنوعی را به صورت اختصاصی و کاملا شخصی برای افراد می سازند. کسی که در اثر حادثه و یا هر اتفاق دیگری پای او قطع شده و یا کسانی که به صورت مادرزادی پا ندارند، در اولین مرحله باید به کلینیک های ارتوپدی فنی مراجعه کنند. در این مراکز از بدن آنها قالب گیری انجام می شود و سپس با توجه به قالب آماده شده، یک نوع پروتز برای آنها ساخته می شود. این قالب گیری است که باعث شده پاهای مصنوعی و به صورت کلی اندام های مصنوعی، به یک شیء کاملا اختصاصی تبدیل شوند.

پس، اگر به پای مصنوعی نیاز دارید، بهتر است به دنبال پاهای مصنوعی دست دوم نباشید؛ اگر به فرض محال هم توانستید اندام مصنوعی دست دوم بیابید، درست است که قیمت آنها بالا نیست، اما به هیچ عنوان مناسب اندام شما نیست و نمی تواند نیازهای شما را به خوبی برآورده کند و شاید در نهایت شما را مجبور کرد علیرغم تهیه پای مصنوعی دست دوم، برای ساخت پروتز پا بالای زانو متناسب با اندام خود اقدام کنید.

قیمت پای مصنوعی دست دوم چقدر است؟

قیمت پروتز پا چقدر است؟

یکی از سوالات بسیار مهمی که در مورد پروتز پا چیست، پرسیده می شود، قیمت پروتز پا است. پارامترهای زیادی وجود دارد که روی قیمت این نوع پروتز تاثیر می گذارد؛ برخی از آنها به شرح زیرند:

  • محل قطع عضو، روی هزینه پروتز تاثیر زیادی دارد. برای مثال، هزینه ای که فرد برای ساخت پروتز پا بالای زانو پرداخت می کند، با هزینه ای که فرد برای ساخت پروتز مخصوص مچ پا پرداخت می کند، برابر نیست؛ زیرا، این دو پروتز، تفاوت های اساسی از نظر شکل و عملکرد با هم دارند.
  • نوع پروتز نیز روی قیمت پروتز تاثیر می گذارد. نوع پروتز را با توجه به نیازهای متقاضی و میزان فعالیت های او در طی روز تعیین می کنند.
  • در ادامه صحبت در خصوص پروتز پا چیست و بیان عواملی که روی قیمت آن تاثیر می گذارند، باید در مورد متریال به کار برده شده در ساخت پروتز نیز نکاتی را با شما در میان بگذاریم. امروزه، از متریال هایی مدرن و با مقاومت بالا برای ساخت پروتز استفاده می کنند. یکی از این مواد اولیه، فیبر کربن نام دارد. فیبر کربن، مقاومت بالایی در برابر ضربه از خود نشان می دهد که این موضوع، تاثیر بسزایی روی استحکام پروتز دارد.

کلام آخر

ما در این متن به این سوال مهم و اساسی که پروتز پا چیست، پرداختیم و توضیح دادیم که این نوع پروتز، شامل کدام یک از اندام های مصنوعی می شود. توصیه می کنیم اگر خدای نکرده، مجبور شدید برای نصب یکی از انواع پروتزهای پا اقدام کنید، کلینیک های معتبر، همچون کلینیک ارتوپدی فنی پایار را انتخاب کنید. تمامی نکاتی که برای ساخت پروتز پا اشاره کردیم، در این کلینیک رعایت می شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *