خشک کردن مفصل مچ پا یا آرترودز چیست؟ ⭐علت و درمان

خشک کردن مفصل مچ پا

خشک کردن مفصل مچ پا که از آن تحت عنوان آرترودز یاد می شود، موضوع مقاله ای است که پیش روی خود می بینید. ما اطلاعات مفید درباره این عمل جراحی و درمان خشک کردن مفصل مچ پا گردآوری کرده و در اختیار شما قرار دهیم؛ پس لطفاً ما را همراهی کنید.

فهرست این محتوا پنهان

آرترودز چیست؟ علت آرترودز چیست؟

آرترودز یا همجوشی مفصل مچ پا، به عملی می گویند که در آن، سه استخوان به مفصلی واحد تبدیل می شود. در این فرایند، پزشک جراح ارتوپدی، مفصل مچ آسیب دیده را به شکل دستی صاف می کند و غضروف ها را خارج می نماید. پس از آن، استخوان ها را به منظور جوش خوردن ثابت خواهد کرد.

عمل جراحی خشک کردن مفصل مچ پا، زمانی انجام می شود که بیماران، درد بسیار شدید و غیرقابل تحملی را تجربه می کنند. در این صورت داروهای مسکن و ضددرد، تاثیری در کاهش درد ندارند و دیگر درمان های طبیعی از جمله فیزیوتراپی یا حتی آتل بستن نیز نمی تواند وضعیت بیمار را بهبود بخشد. در چنین مواقعی، انجام عمل جراحی آرترودز، می تواند تاثیر بسیار زیادی در تسکین درد داشته باشد و زندگی طبیعی را به بیمار برگرداند.

اما اینکه عمل آرترودز (همجوشی مفصلی)، تا چه اندازه موفقیت آمیز باشد، بستگی به سلامت بیمار دارد؛ طبیعتاً احتمال موفقیت در این عمل، در بیمارانی که از دیابت رنج می برند، داروهای استروئیدی مصرف می کنند، سیگار می کشند و یا با بیماری های نقص ایمنی دست و پنجه نرم می کنند، کمتر است.

در عمل آرترودز یا همان خشک کردن مفصل مچ پا، امکان حرکت کردن مفصل از بین می رود. با این حال به دلیل تاثیر بسیار مثبتی که این عمل در کاهش درد دارد، بیماران تن دادن به آن را ترجیح می دهند. اما این درد بی وقفه که فرد را وادار به پذیرش عمل آرترودز می کند، ناشی از چیست؟

آرتریت روماتوئید، آرتروز و هر گونه آسیب ضربه ای و شکستگی که در عملکرد صحیح مفاصل مچ پا اختلال ایجاد کند، با درد بسیار شدیدی همراه است. افرادی که از بیماری های نام برده شده رنج می برند و هیچ راهی برای تسکین این درد نمی یابند، باید تحت عمل جراحی خشک کردن مفصل مچ پا قرار گیرند و مفاصل آن ها خشک شود.

فهرست بیماری هایی که برای درمان آن از عمل آرترودز (درمان آرترودز) استفاده می شود:

  • دررفتگی و بی ثبات شدن مفاصل مچ پا که ناشی از آسیب دیدگی رباط ها است.
  • آرتریت روماتوئید یا روماتیسم مفصلی
  • تومورهای که داخل مفصل ایجاد شده اند.
  • استئوآرتریت یا همان آرتروز
  • شکستگی های داخل مفصل مچ
  • عفونت درون مفصل مچ

عمل خشک کردن مفصل مچ پا (درمان خشک کردن مفصل مچ پا) چگونه انجام می شود؟

پزشکان برای انجام عمل جراحی آرترودز، از چند روش مختلف استفاده می کنند و البته خود آن ها تصمیم می گیرند که کدام شیوه  برای بیمار بهتر است؛ از نظر آن ها، همه چیز بستگی به وضعیت سلامت بیمار و نوع آسیب دیدگی به وجود آمده برای مفاصل مچ پای او دارد.

یکی از روش های عمل خشک کردن مفصل مچ پا، استفاده از پیوند استخوانی است. بد نیست بدانید که به صورت کلی، دو نوع پیوند استخوانی وجود دارد که اولین آن، با برداشتن بخشی از بدن خود بیمار انجام می شود و به آن در اصطلاح، آتوگرافت گفته می شود. در دومین نوع از پیوند استخوانی از یک بافت مصنوعی ترکیبی و یا بافت اهداکننده استفاده می شود؛ این پیوند استخوانی، آلوگرافت نام دارد.

در عمل جراحی خشک کردن مفصل مچ پا، پزشک باقی مانده غضروف را که در سطوح مفصلی قرار دارد، برمی دارد و استخوان های سر مفصل را با استفاده از اره های مخصوص شکل می دهد. (هدف این است که استخوان ها بهتر در کنار یکدیگر قرار گیرند.) سپس سطوح را در کنار یکدیگر قرار می دهد و با استفاده از اکسترنال فیکساتور یا پیچ و پلاک، به هم وصل می کند.

بدن با این فرایند، درست مانند یک شکستگی رفتار خواهد کرد؛ در واقع سعی می کند استخوان ها را به یکدیگر جوش دهد. پیچ و پلاکی که در پروسه جراحی مورد استفاده قرار گرفته باشند، برای همیشه در بدن بیمار می مانند اما ملزومات اکسترنال فیکساتو، باید پس از 3 الی 4 ماه از بدن خارج شوند.

از مزایا و معایب عمل خشک کردن مفصل مچ پا چه می دانید؟ 

همانطور که گفتیم پس از عمل جراحی فیوژن، مفصل مچ برای همیشه بی حرکت باقی می ماند. در عوض، مفصلی که جراحی شده و جوش خورده است، دیگر دردی ندارد و بیمار، بدون کوچکترین احساس دردی، قادر به تحمل وزن بیشتر است. حال بیمار باید تصمیم بگیرد که آیا متوقف شدن درد، ارزش آن را دارد که حرکت مچ پا تا حدی محدود شود؟ برخی بیماران به این سوال پاسخ مثبت می دهند؛ در واقع آنقدر از درد و رنج زانو و ران خسته شده اند که محدودیت جزئی در حرکت را به از بین رفتن درد ترجیح خواهند داد. با همه این تفاسیر، عمل خشک کردن مفصل مچ پا و از بین بردن علت خشک کردن مفصل مچ پا بدون عارضه نخواهد بود.

عوارض ناشی از عمل آرترودز (درمان آرترودز) از بیماری به بیمار دیگر متفاوت است؛ این بستگی به سن بیمار و وضعیت عمومی سلامت او، روش جراحی و… دارد. آنطور که پزشکان می گویند، عمل جراحی خشک کردن مفصل مچ پا، نسبتاً ایمن و بی خطر است و در اکثر مواقع، با موفقیت همراه است.

و اما خطرات و عوارض احتمالی خشک کردن مفاصل مچ پا و درمان درمان آرترودز چیست؟ اولین آن خطر شکستگی ایمپلنت های فلزی است. در کنار آن، نگرانی از خرابی و آسیب دیدگی محل همجوشی استخوان ها وجود دارد و در برخی بیماران، احتمال عفونت زیاد است.

 

خشک کردن مفصل مچ پا یا آرترودز چیست

آیا خشک کردن مفصل مچ پا و درمان علت خشک کردن مفصل مچ پا فایده ای دارد؟

در بالاتر در مورد درمان آرترودز چیست صحبت کردیم و گفتیم، خشک کردن مفصل مچ پا یا آرترودز، یکی از اعمال جراحی است که پزشک آن را توصیه می کند. اگر فردی در ناحیه مچ پا احساس درد شدیدی داشته باشد، یکی از احتمالاتی که داده می شود، حرکت سطوح مفصلی روی هم است. وقتی، رویه غضروفی مفصل از بین می رود، مفصل ها روی هم حرکت می کنند و درد زیادی حس می شود. این عارضه ممکن است باعث تغییر شکل مفصل و از دست رفتن پایداری آن شود.

برای آنکه درد ایجاد شده توسط این عارضه کاهش پیدا کند، پزشک چاره ای جز خشک کردن مفاصل و یا انجام عمل خشک کردن مفصل مچ پا ندارد. وقتی درمان خشک کردن مفصل مچ پا انجام می شود، باعث و بانی درد نیز از بین رفته و بیمار هیچ دردی را حس نخواهد کرد. در حین انجام این عمل، جراحانی که تخصص و تجربه کافی دارند، مفاصل را در امتداد مناسبی خشک می کنند و مانع از کاهش پایداری مفاصل می شوند. درد زیادی که در ناحیه مچ پا حس می شود، به فرد اجازه نمی دهد به راحتی راه برود. اگر به سرعت برای حل این مشکل هزینه ای پرداخت نکنید، شاید در آینده مجبور شوید برای قیمت پروتز مچ پا هزینه بالایی پرداخت کنید.

 

بهترین مرکز برای خشک کردن مفصل مچ پا

بدترین عوارض عمل فیوژن مچ پا چیست؟

هر عمل جراحی، عوارضی با خود به همراه دارد و معمولا، پزشکان از قبل در مورد آنها به بیمار هشدار می دهند و خود نیز سعی می کنند از بروز این عوارض و خطرات جلوگیری به عمل آورند. برخی از بدترین عوارض خشک کردن مفصل مچ پا (درمان آرترودز) به شرح زیر است:

1- آسیب های عصبی

یکی از عوارضی که جراحی خشک کردن پا دارد، آسیب های عصبی است. آن دسته از اعصاب پوست که وظیفه عصب رسانی به عهده آنها گذاشته شده است، به ناحیه برش بسیار نزدیک هستند. اگر پزشک، بی دقتی کند و یا تجربه کافی نداشته باشد، ممکن است آسیب دائمی به این اعصاب وارد آید و بیمار را با مشکلات جدی و جبران ناپذیری مواجه کند. در موارد بسیار شدید، ممکن است فرد مجبور شود اقداماتی را برای ساخت پروتز مچ پا انجام دهد.

2- ترومبوز ورید عمقی

کسانی که در معرض ترومبوز ورید عمقی هستند، باید بعد از انجام عمل جراحی علت خشک کردن مفصل مچ پا داروهای رقیق کننده بخورند تا در وریدهای عمقی پا هیچ لخته ای ایجاد نشود. اگر فرد، تمریناتی را که به او توصیه می شود، انجام دهد و مچ پایش را ثابت نگه ندارد، از بروز این خطر جلوگیری می شود.

3- عفونت

مورد دیگری که آن نیز از دیگر خطرات عمل جراحی خشک کردن مفصل مچ پا به شمار می رود، عفونت است. خطر بروز عفونت در بیماران حدود 1 درصد بوده و در اغلب موارد با کمک داروهای آنتی بیوتیک قابل درمان است.

 

با عوارض خشک کردن مفصل مچ پا اشنا شوید

4- جوش نخوردن

از دیگر عوارضی که ممکن است در پی خشک کردن مفصل مچ پا به وجود آید جوش نخوردن استخوان ها به هم است. در حدود 5 تا 10 درصد عمل های خشک کردن، ممکن است استخوان ها به هم جوش نخورند. در کسانی که به دلیل جوش نخوردن استخوان ها دردی را حس نمی کنند، ممکن است لزومی به انجام عمل جراحی وجود نداشته باشد، اما در آن دسته افرادی که جوش نخوردن استخوان با درد زیادی همراه است، پزشک انجام یک عمل جراحی دیگر را توصیه می کند.

5- فلز برجسته

دیگر عارضه ای که می توان برای خشک کردن مفصل مچ پا نام برد، فلز برجسته است. فلز، همان وسیله ای است که برای اتصال مفاصل به کار برده می شود. در برخی مواقع،ف این فلز برجسته شده و از روی پوست بدن بیمار به راحتی می توان آن را مشاهده کرد. در این قبیل موارد، بیمار نباید نگرانی به خود راه بدهد و فکرهای منفی کند. وقتی که استخوان ها جوش خوردند که معمولا 6 ماه طول می کشد، فلز برجسته را می توان به کمک عمل جراحی برداشت و حذف کرد. انجام این عمل، به راحتی انجام شده و عمل آن خیلی جدی و بزرگ نیست.

خشک کردن مفصل مچ پا یا آرترودز (مراحل انجام کار)

دوران نقاهت در عمل جراحی خشک کردن مفصل مچ پا (درمان آرترودز)

در عمل جراحی فیوژن، وقتی استخوان ها نزدیک به یکدیگر قرار می گیرند و بهم متصل می شوند، (جوش می خورند) آن قسمت از استخوان که زمانی مفصل در آن بوده، دیگر نمی تواند حرکت کند و معمولاً درد در آن ناحیه به پایان می رسد.

چند روز درد و محدودیت حرکت در افرادی که عمل خشک کردن مفصل مچ پا را انجام داده اند، طبیعی است. مدت زمان بهبودی برای این بیماران، چندین هفته طول می کشد. (گاه دوره نقاهت یکساله است.)

وقتی عمل حراجی خشک کردن مفصل مچ پا به پایان می رسد، پای بیمار حدود سه ماه در گچ می ماند؛ البته پس از دو یا سه هفته، گچ اولیه با گچی سبک تر جایگزین می شود. بهتر است که بیماران در همان روز های اولیه عمل جراحی درمان علت خشک کردن مفصل مچ پا چگونه راه رفتن با عصا را بیاموزند و حتماً تمریناتی که به بهبودی و انعطاف پذیری عضلات کمک می کند و نیرو و توان آن را افزایش می دهد، انجام دهند.

نکات مهمی که در دوران نقاهت درمان خشک کردن مفصل مچ پا باید به آن توجه کنید:

  • در هفته اول پس از عمل فیوژن، سعی کنید هیچ وزنی رو پایی که عمل شده نیاندازید؛ بهتر است پا بالاتر از سطح بدن نگه داشته شود. فراموش نکنید که انجام تمرینات ورزشی استقامتی و حرکات کششی که فیزیوتراپیست آموزش می دهد، برای تسریع بهبودی مفید است.
  • در هفته دوم پس از جراحی، احتمالاً می توانید بلند شوید و با استفاده از عصا، مسیرهای کوتاه را بپیمایید. با این حال هیچ وزنی نباید روی پای عمل شده باشد.
  • با گذشت شش ماه، استخوان ها به مناسبی از بهبودی می رسند و عکس برداری با اشعه ایکس به خوبی می تواند پیشرفت در درمان علت خشک کردن مفصل مچ پا را تائید کند. اگر اینطور باشد، افتادن وزن بدن بر روی پا، بی خطر خواهد بود. در این دوره از ماساژ دادن نواحی نزدیک به زخم غافل نشوید. اگرچه دردناک است اما در عوض حساسیت های اطراف زخم کمتر می شود و از چسبیدن بافت ها به همدیگر جلوگیری خواهد شد.
  • برای بازگشت به زندگی عادی، 6 تا 12 ماه زمان نیاز دارید. پس عجله نکنید و اجازه دهید بهبودی به مرور زمان اتفاق بیفتد.
خشک کردن مفصل مچ پا و عوارض این عمل جراحی

بایدها و نبایدهای قبل از عمل جراحی آرترودز و درمان علت آرترودز چیست؟

کسب آمادگی برای عمل جراحی و درمان آرترودز، بسیار مهم است. احتمالاً پزشک شما نیز به خوبی این را می داند و به همین دلیل فهرستی از بایدها و نبایدهای قبل از عمل جراحی به شما می دهد.

برخی از پاسخ هایی که می توانیم به سوال بایدها و نبایدهای درمان آرترودز چیست، بدهیم به شرح زیر است:

  • فضای منزل برای حرکت با واکر، ویلچر یا عصا آماده شود.
  • بیمار برای عمل جراحی، چندین ساعت ناشتا باشد و چیزی نخورد و ننوشد.
  • برای مرخصی از بیمارستان و رسیدن به خانه، حتماً از کسی کمک گرفته شود.
  • چنانچه بیمار از داروهای خاصی استفاده می کند، حتماً پزشک را در جریان قرار دهد.
  • مصرف داروهای رقیق کننده خون، به توصیه پزشک، یک هفته قبل از بیماری متوقف شود.

آیا خشک کردن مفصل مچ پا باعث در رفتگی مفصل مچ پا خواهد شد؟

یکی از آسیب های شدیدی که ممکن است به مچ پا وارد شود، در رفتگی مفصل است. این دررفتگی زمان رخ می دهد که استخوان از جای طبیعی خود خارج شود. همزمان با خروج استخوان از جای خود، در رفتگی ایجاد شده و مشکلات زیادی برای فرد به وجود می آید. از آنجایی که پاها نقش بسیار مهمی در انجام کارهای ما به عهده دارند، هر گونه آسیب به این قسمت می تواند زندگی ما را از حالت عادی و نرمال خود خارج کند.

یکی از دلایلی که باعث در رفتگی پا در فرد می شود، خشک کردن مفصل مچ پا است. در فوق نیز در مورد سوال علت آرترودز چیست صحبت کردیم،و گفتیم در این بیماری، یکی از مفاصل مچ پا دچار آسیب شده و در اثر آن، مچ پا از جای خود خارج، و به اصطلاح در می رود. در پی این اتفاق، بیمار درد زیادی را حس می کند. از آنجایی که این درد، قابل تسکین با هیچ داروی مسکنی نیست، فرد مجبور است خود را تحت عمل جراحی خشک کردن مفصل در قسمت مچ پا قرار داده و از شر دردهای غیر قابل تحمل رها شود.

بدترین عوارض خشک کردن مفصل مچ پا

دوران بهبودی عمل خشک کردن مفصل مچ پا چقدر طول می کشد؟

دوران بهبودی خشک کردن مفصل مچ پا و نابودی علت خشک کردن مفصل مچ پا یکی از نگرانی هایی است که ممکن است ذهن افراد را به خود مشغول کرده باشد. کسانی که تحت این عمل جراحی قرار گرفته اند، دوست دارند بدانند چه مدت بعد از عمل می توانند به زندگی عادی خود برگشته و فعالیت های روزانه شان را انجام بدهند.

اگر در حین درمان خشک کردن مفصل مچ پا و روزهای بعد از آن هیچ مشکلی به وجود نیاید و عفونت و یا بیماری غیر منتظره ای فرد را به خود درگیر نکند، مدت زمان بهبودی، طولانی نخواهد شد. با توجه به شرایط جسمانی هر فرد که ممکن است با فرد دیگر تفاوت داشته باشد، این بازه زمانی از یک هفته تا یک سال خواهد بود. اگر به تمام توصیه هایی که پزشک به شما داده است، عمل کنید، بدون شک می توانید طی چند هفته بعد از عمل، زندگی عادی خود را از سر بگیرید.

موضوع دیگری که در مورد درمان آرترودز و  علت آرترودز چیست باید به آن توجه داشته باشید، این است که مچ پا باید 12 هفته در گچ باقی بماند تا استخوان ها به خوبی به هم جوش بخورند. اگر در طی این چند هفته صبوری کنید، خود را از شر دردی که در این ناحیه حس می کردید، رها خواهید کرد.

مدت زمان بهبودی عمل خشک کردن مفصل مچ پا

تنها به این شرط می توانید بعد از خشک کردن مفصل مچ پا حمام کنید!؟

ما در این متن به سوال آرترودز چیست، پاسخ دادیم و سعی کردیم اطلاعاتی را در این رابطه به شما بدهیم. حال که فهمیدید خشک کردن مفصل در مچ پا چیست و چگونه انجام می شود، خوب است در مورد یکی از سوالات متداولی که برای افراد قرار گرفته تحت عمل خشک کردن مفصل پا به وجود می آید، نکاتی را با شما در میان بگذاریم.

برخی کسانی که تحت عمل جراحی آرترودز قرار می گیرند، ممکن است نیاز داشته باشند حمام کنند و بخواهند بدانند که سختی های حمام کردن بعد از آرترودز چیست.

موضوعی که بیمار در موقع حمام کردن باید به آن توجه داشته باشد، خشک ماندن آتل است. وقتی عمل آرترودز انجام می شود، برای آنکه استخوان ها سر جای خود ثابت بمانند، یک آتل اطراف مچ پا قرار داده می شود. زمانی که بیمار می خواهد به حمام برود، باید دقت کند که این آتل به هیج عنوان خیس نشود. برای جلوگیری از این اتفاق، باید یک پوشش و یا ماده ضد آب روی آتل قرار داده شود. وقتی آتل برداشته شد و تمامی زخم ها بهبود پیدا کردند، فرد می تواند بدون داشتن پوشش ضد آب به حمام برود و نگران هیچ موضوعی نباشد.

علت انجام عمل آرترودز چیست

آیا فیکس کننده مچ پا در درمان خشک کردن مفصل مچ پا موثر خواهد بود؟

فیکس کننده مچ پا که به آن قوزک بند پاشنه پا نیز می گویند، یکی از روش های درمانی برای مشکلات زیر است:

  • این وسیله می تواند ناحیه مچ پا را به خوبی گرم کند. در برخی انواع فیکس کننده، از نئوپرن استفاده شده است.
  • قسمت پنجه این ابزار، باز بوده و بسته نیست و به همین دلیل، برای استفاده در داخل منزل وسیله بسیار خوبی است.
  • کسانی که در ناحیه مچ پا احساس کشیدگی و یا درد می کنند، باید از این قوزک بند استفاده کنند.

حال که فهمیدید، فیکس کننده پا چیست و در چه مواردی به کار برده می شود، خوب است به این نکته نیز اشاره کنیم که برای درمان خشک کردن مفصل مچ پا نمی توان از قوزک بند استفاده کرد. بیمارانی که می دانند آرترودز چیست و درد آن را تحمل کرده اند، نمی توانند از این کالا استفاده کنند؛ زیرا شدت درد در آنها به حدی زیاد است که حتی مسکن های قوی نیز نمی تواند در درمان درد به آنها به کمک کند. تنها راهی که برای درمان این افراد می توان پیشنهاد کرد، انجام عمل جراحی و درمان آرترودز است.

بهترین روش درمان برای خشک کردن مفصل مچ پا

برای کاهش درد بعد از عمل خشک کردن مفصل مچ پا چه باید کرد؟

در مورد آرترودز چیست، علت خشک کردن مفصل مچ پا و درمان آن نکاتی را بیان کردیم. نکته ای که لازم می دانیم به بحث در مورد آن بپردازیم، کاهش درد بعد از عمل خشک کردن مفصل مچ پا است.

یکی از کارهایی که پزشکان بعد از انجام جراحی درمان آرترودز توصیه می کنند مصرف مسکن و داروهای آرام بخش است. این داروها می توانند درد ایجاد شده در اثر عمل جراحی درمان خشک کردن مفصل مچ پا را به نحو موثری تسکین دهند و از اینکه فرد در روزهای بعد از عمل آرترودز درد زیادی را متحمل شود، جلوگیری می کنند.

دیگر روشی که می توانیم در ادامه صحبت در خصوص علت آرترودز چیست و روشی برای کاهش درد این عمل بیان کنیم، استفاده از کمپرس آب سرد است. این کمپرس نیز تاثیر خوبی بر کاهش درد دارد.

تغییر سبک زندگی به صورت موقت نیز می تواند باعث کاهش درد در روزهای بعد از درمان علت آرترودز شود. فعالیت های سنگین و فعالیت هایی که در آنها فرد به مدت زمان طولانی روی پای خود می ایستد، باید تا مدتی ترک شود. با توجه به نکاتی که تا به اینجا بیان کردیم، حال به خوبی می دانید که روش های موثر برای درمان آرترودز چیست.

برای کاهش درد بعد از عمل خشک کردن مفصل مچ پا چه باید کرد؟

راه رفتن بعد از عمل فیوژن مچ پا (خشک کردن مفصل مچ پا) چگونه است؟

راه رفتن بعد از عمل فیوژن مچ پا که به آن خشک کردن مفصل مچ پا نیز گفته می شود از دیگر موضوعات مهمی است که باید به آن پرداخته شود. بهرحال، بعد از آنکه فرد، تحت عمل جراحی قرار گرفت می بایست راه رفتن و برخی کارها را خودش به تنهایی انجام دهد. کسانی که نمی خواهند بعد از این عمل جراحی، مشکلی برای شان ایجاد شود بهتر است به نکات زیر توجه و دقت کافی داشته باشند:

  • با توجه به شرایطی که بیمار در آن قرار دارد، این خود پزشک است که تشخیص می دهد او تا چند وقت راه نرود.
  • فرد برای راه رفتن می بایست از وسایلی همچون واکر و یا عصا کمک بگیرد. اگر پزشک تشخیص داده است که او می تواند راه برود، بهتر این است ابزارهای کمکی را تهیه کرده و با آنها قدم بردارد. به این شکل، فشار زیادی روی پایی که تحت عمل جراحی قرار گرفته است، وارد نمی آید.
  • کسانی که نمی توانند به هیچ عنوان پای خود را روی زمین قرار دهند بهتر است از صندلی های چرخدار استفاده کرده و تا زمانی که به صورت کامل بهبود پیدا نکرده اند با صندلی چرخدار به این طرف و آن طرف بروند. 
نحوه راه رفتن بعد از خشک کردن مفصل مچ پا

از نتایج عمل فیکس مچ پا (خشک کردن مفصل مچ پا) چه میدانید؟

خشک کردن مفصل مچ پا عمل جراحی است که مفصلا در مورد آن توضیح دادیم. نکته ای که از قلم افتاد، نتایج و تاثیراتی است که عمل فیکس مچ پا با خود به همراه دارد. برخی از این نتایج به شرح زیرند:

1- کمتر شدن و از بین رفتن درد؛

یکی از نتایج قابل توجه عمل آرترودز، کمتر شدن درد است. همان طوری که اشاره کردیم، وقتی مفاصل تخریب می شوند، فرد درد زیادی را حس می کند. این درد، ممکن است در اثر مصرف داروهای مسکن کمتر شده و یا از بین برود، اما دو مرتبه شدت یافته و بیمار را اذیت می کند. فردی که عمل خشک کردن مفصل مچ پا را انجام می دهد، بعد از عمل، دردی حس نکرده و می تواند یک زندگی عادی و بدون درد را تجربه کند.

2- تغییر دادن شکل مفاصل؛

برخی افراد، در اثر آسیب به مفاصل شان، دچار تغییر شکل در این ناحیه شده اند. این گروه نیز یکی از کسانی هستند که می توانند از انجام عمل آرترودز، نتایج خوبی به دست آورند. معمولا، پزشکان جراح در حین عمل، استخوان ها را در امتداد درست و صحیح نسبت به هم قرار می دهند و به این شکل، اجازه نمی دهند که بدشکلی و بدفرمی مفاصل ادامه پیدا کرده و مشکلات جدی تری برای فرد ایجاد کند.

جمع بندی

از عمل جراحی خشک کردن مفصل مچ پا و علت آرترودز چیست برایتان گفتیم و اشاره کردیم که در صورت مواجهه با چه بیماری هایی نیاز به انجام چنین عملی وجود خواهد داشت. اگر شما نیز به توصیه پزشک، قصد جراحی آرترودز را دارید، حتماً دستورالعمل های قبل از عمل را بخوانید و با کسب اطلاعات بیشتر، روند درمان خود را آغاز کنید.

کلینیک ارتوپد فنی پایار، برای شما عزیزان خدمات ارزشمندی را در نظر گرفته است. شما می توانید با پرداخت کمترین هزینه از خدمات ارتز و پروتز این مجموعه بهره مند شوید. کافیست هم اینک با ما تماس بگیرید.

برای کاهش درد بعد از عمل خشک کردن مفصل مچ پا چه باید کرد؟

کلینیک ارتوپد فنی پایار توسط دکتر محمد کفیلی لاریمی تاسیس گردیده است. مرکز ارتوپد فنی پایار با بیش از ۲۰ سال سابقه و همکاری با ارگان های خصوصی و دولتی از جمله بنیاد شهید و امور ایثارگران در عرصه ساخت و طراحی انواع پروتز و ارتز در کشور عزیزمان ایران و کشور های حاشیه خلیج همیشه فارس مشغول فعالیت است. از جمله خدمات ارتز و پروتز کلینیک پایار که ارائه می دهد، عبارتند از : پروتز انگشت پا ، پروتز لگن ، پروتز مچ پا ، پروتز چشم ، ارتز مچ پا ، ارتز زانو ، ارتز لگن ، ارتز دست ، ارتز شانه ، ارتز آرنج ، ارتز ستون فقرات ، ارتز  گردن (سر و گردن) ، کفی طبی و کفش طبی و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *