حرکات اصلاحی زانوی ضربدری ⭐7 حرکت اصلاحی زانوی ضربدری

بهترین حرکات اصلاحی زانوی ضربدری

انجام حرکات اصلاحی زانوی ضربدری، به کسانی که با این عارضه درگیر هستند کمک می کند تا هر چه سریع تر درمان شوند. اگر در مورد زانوی ضربدری اطلاعات زیادی ندارید و در مورد حرکت های اصلاحی آن چیزی نمی دانید در ادامه این مقاله از سری مقاله های کلینیک ارتوپدی فنی پایار با ما همراه باشید.

زانوی ضربدری چیست؟ پای ضربدری تا چه سنی قابل درمان است؟

یکی از عارضه هایی که ممکن است هر کسی را به خود درگیر کند، پای ضربدری است. در این عارضه، وقتی که فرد در حالت ایستاده قرار می گیرد، زانوها به سمت یکدیگر متمایل می شوند و فاصله آنها از هم خیلی کم می شود. به این حالت، پای ضربدری گفته می شود. برخی ها ممکن است ضربدری شدن زانوها را با چرخش پا به سمت داخل اشتباه بگیرند. اگر می خواهید بدانید که تفاوت پای ضربدری و چرخش مچ پا به سمت داخل چیست، توصیه می کنیم علاوه بر خواندن این مقاله، مقاله چرخش مچ پا به داخل چیست را نیز مطالعه کنید.

سوالی که برای برخی ها ممکن است به وجود آید این است که پای ضربدری تا چه سنی قابل درمان است. ضربدری شدن پا، در کودکانی که در سن زیر 6 تا 7 سال قرار دارند یک امر طبیعی به شمار می رود و وقتی که کودک بزرگ می شود این عارضه نیز به خودی خود درمان می شوند. اگر با وجود بزرگ شدن کودک، این عارضه از بین نرفته بود آن موقع است که می بایست به فکر روش های درمان از جمله بستن ارتز زانو و انجام حرکات اصلاحی زانوی ضربدری بود. با این کارها والدین می توانند امیدوار باشند که ضربدری شدن پای کودکشان قبل از آنکه به سنین بزرگسالی برسد درمان شود.

علاوه بر دو روشی که در بالا اشاره کردیم، کارهای دیگری را نیز می توان برای درمان ضربدری شدن پاها انجام داد که یکی از آنها اقدام برای ساخت کفش و کفی طبی است. این کفش ها مطابق با ساختار و الگوی پای فرد هستند و به مرور زمان به فرد کمک می کنند تا این عارضه در آنها درمان شود.

موضوعی که خوب است برای تهیه ارتز و کفش های طبی مورد توجه قرار دهید، نحوه خرید آنهاست. برای خرید و تهیه ارتزها و کفش های طبی، خوب است به کلینیک های ارتوپدی فنی مطرح در کشور مانند پایار مراجعه کنید. با مراجعه به این کلینیک می توانید ارتزهای آماده را تهیه کنید و در صورتی که پزشک صلاح ببیند ارتزهای اختصاصی نیز ساخته شده و در اختیار شما قرار داده می شود. برای اطلاع از قیمت کفش و کفی طبی نیز می توانید با کارشناسان این مجموعه در تماس باشید و هر سوالی که داشتید از آنها بپرسید.

دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از  قیمت ارتز زانو با ما تماس بگیرید.

برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید

همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊

حرکات اصلاحی زانوی ضربدری

برخی از بهترین حرکات اصلاحی زانوی ضربدری را بشناسید؟

قبل از آنکه به معرفی حرکات اصلاحی زانوی ضربدری بپردازیم، خاطر نشان می کنیم که ضربدری بودن پاها منجر به قطع عضو نشده و نیازی نیست که افراد از بابت ساخت پروتز مچ پا نگرانی به خود راه دهند. اگر حرکاتی که در ادامه می گوییم در خانه انجام شود و همزمان با انجام آنها ارتز یا بریس زانو نصب شود، ضربدری بودن زانوها درمان خواهد شد. با در نظر گرفتن این توضیح، حال می پردازیم به معرفی حرکت های مناسب برای اصلاح زانوی ضربدری:

1- حرکت پروانه

حرکت پروانه یکی از حرکت های معروف در پیلاتس و یوگا است و افراد با انجام آن، زانو و عضله های مجاور آن را تحت کشش قرار می دهند. برای انجام این حرکت، می بایست روی زمین قرار گرفته، کف پاها را به بچسبانید و زانوها را خم کنید. برای آنکه ضربدری شدن زانوها درمان شود باید تا جایی که می توانید زانوها را به سمت زمین بیاورید. برای گرفتن بهترین نتیجه از انجام این حرکت، بهتر است آن را در 3 ست 10 تایی به صورت کاملا آهسته و متمرکز انجام دهید. به یاد داشته باشید، هر قدر که بیشتر تلاش کنید تا زانوها به سمت زمین آیند، ضربدری شدن زانوها نیز سریع تر درمان خواهد شد.

 2- بلند کردن پاها

از دیگر حرکات اصلاحی زانوی ضربدری می توان به حرکت بلند کردن پاها اشاره کرد. برای انجام درست این تمرین، بهتر است روی زمین به کمر دراز کشیده و دست های تان را دو طرف بدن خود قرار دهید و پاها را کاملا صاف کنید. در مرحله بعدی، پاها را در حالی که زانوها کاملا صاف هستند بلند کرده و تا جایی بالا آورید که عمود به بدن قرار بگیرند. چند ثانیه در همین حالت باقی بمانید و سپس، پاها را صاف و کشیده روی زمین قرار دهید. توصیه می کنیم این تمرین را در 4 ست 20 تایی انجام دهید.

حرکت لانگ، یکی از بهترین حرکات اصلاحی زانوی ضربدری

3-انجام حرکت لانگ یک طرفه

یکی از دیگر از حرکات اصلاحی زانوی ضربدری، حرکت لانگ یک طرفه است. این حرکت از جمله حرکت هایی است که روی عضله های خارجی و داخلی لگن تمرکز دارد. اگر این عضله ها تقویت شوند زانوی ضربدری نیز به مرور زمان درمان خواهد شد. وقتی که این حرکت انجام می شود عضله های لگن تقویت شده، ثبات نیز بیشتر می شود و زانوها نیز به حالت تراز نزدیک خواهند شد. برای انجام درست این حرکت، می بایست بایستید و به صورت ایستاده این حرکت را انجام دهید. سپس، یکی از پاها را در سمت پهلو قرار داده و زانوی آن را خم کنید. چند ثانیه در همین حالت باقی بمانید و سپس پای دیگر خود را در پهلو قرار دهید، زانو را خم کنید و باز هم چند ثانیه در همان حالت باقی بمانید.

برای انجام لانگ یک طرفه که یکی از بهترین حرکات اصلاحی زانوی ضربدری است می بایست پاها به اندازه عرض شانه ها باز شوند و بازوها نیز در جلوی سینه قرار گیرند. ضمنا، فرد باید لگن خود را به صورت کامل به سمت عقب هُل دهد. خوب است که این تمرین برای هر پا 10 بار تا 12 بار انجام شود.

انجام حرکات اصلاحی زانوی ضربدری

درمان زانوی ضربدری با فیزیوتراپی بهتر است یا انجام حرکات اصلاحی زانوی ضربدری؟

برای درمان زانوی ضربدری، راه های متفاوتی وجود دارد؛ یکی از این راه ها، انجام حرکات اصلاحی زانوی ضربدری و روش دیگری که می توان پیشنهاد داد، مراجعه کردن به فیزیوتراپیست ها با سابقه و با تجربه است.

در مراجعه به فیزیوتراپ ها، همان حرکت های اصلاحی که ما در اینجا به شما معرفی کردیم آموزش داده می شود. شما می توانید با مراجعه به متخصصان فیزیوتراپی، حرکت های اصلاحی زانوی ضربدری را به صورت عملی آموزش ببینید و سپس، در خانه انجام دهید.

درمان زانوی ضربدری با فیزیوتراپی اگر با بستن ارتز و انجام حرکت های اصلاحی در خانه همراه شود، می توانید تاثیر بسیار خوبی روی درمان این عارضه از خود نشان دهد. اگر به خاطر ضربدری شدن زانوها مشکلات زیادی برای شما به وجود آمده است می توانید همه روش های درمانی که در این مقاله اشاره کردیم، انجام دهید و شاهد درمان زودهنگام ضربدری شدن زانوهای تان باشید.

کلام آخر

حرکات اصلاحی زانوی ضربدری، موضوعی بود که در این مقاله در مورد آن صحبت کردیم و خاطر نشان کردیم که برای درمان هر چه سریع تر زانوی ضربدری، ارتز یا بریس های آماده و اختصاصی تهیه کرده و مورد استفاده قرار دهید. در قسمتی از متن گفتیم که برای تهیه ارتز یا بریس می توانید به پایار مراجعه کنید. ناگفته نماند، این مجموعه در حوزه ساخت اندام های مصنوعی مانند دست های مصنوعی و پاهای مصنوعی نیز فعال است و شما برای دریافت قیمت ساخت دست مصنوعی و پا مصنوعی می توانید با شماره های درج شده در همین صفحه تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *