چرخش مچ پا به داخل چیست؟⭐علت و درمان چرخش مچ پا به داخل
اگر سوال چرخش مچ پا به داخل چیست، نیز برای شما پیش آمده، باید بدانید که در این حالت، استخوان مچ پا به سمت داخل می چرخد و مشکلاتی را برای فرد ایجاد می کند. اگر در مورد علت های بروز این عارضه، روش های درمان و حرکت اصلاحی برای درمان آن اطلاعاتی ندارید در ادامه این مقاله از سری مقاله های کلینیک ارتوپدی فنی پایار با ما همراه باشید.
چرخش مچ پا به داخل و علت چرخش مچ پا به سمت داخل ؟
اولین موضوعی که می خواهیم در مورد آن صحبت کنیم علت چرخش مچ چا به داخل است. یکی از مهم ترین و اصلی ترین دلایلی که باعث می شود پای افراد از قسمت مچ به سمت داخل چرخش کند پایدار نبودن استخوان قوزک روی استخوان پاشنه است؛ این مشکل، اغلبا به صورت مادرزادی است. از دیگر علت های این عارضه می توان به این موارد اشاره داشت:
1- چرخیدن استخوان فمور
وقتی که استخوان فمور یا استخوان ران پا به سمت داخل می چرخد، مچ پا نیز تحت تاثیر قرار گرفته و به سمت داخل چرخش می کند. این نوع چرخش، در کودکانی که زیر سن 7 سال قرار دارند مشخص نیست. در مواقعی که فرد نمی تواند به درستی راه برود و یا زمانی که بیمار به اختلال در راه رفتن دچار شده است، عمل جراحی تنها راهی است که می توان پیشنهاد داد و متاسفانه روش هایی متنند اقدام برای ساخت کفش و کفی طبی که روشی بسیار کم هزینه و بی عارضه است، نمی تواند هیچ کمکی به درمان کند.
2- متاتارسوس اداکتوس
از دیگر پاسخ هایی که می توانیم به سوال علت چرخش مچ پا به داخل چیست، بدهیم متاتارسوس اداکتوس است. این، از جمله شایع ترین دلایلی است که باعث می شود افراد به چرخش مچ پا به سمت داخل مبتلا شوند. مواقعی که متاتارسوس اداکتوس باعث بروز چرخش مچ به داخل شده است، روش های متفاوتی را برای درمان تجویز می کنند که یکی از آنها اقدام برای ساخت و پرداخت قیمت کفش و کفی طبی است. دقت داشته باشید، برخی ها ممکن است عارضه چرخش پا به سمت داخل را با پای ضربدری اشتباه بگیرند که این، اشتباه است و برای تشیخص دقیق آن می بایست به پزشکان متخصص مراجعه کرد.و
دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت ارتز مچ پا با ما تماس بگیرید.
برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید
همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊
درمان انحراف مچ پا در بزرگسالان (چرخش مچ پا به داخل) چیست؟
حال که می دانید علت چرخش مچ پا به داخل چیست، خوب است در مورد روش های درمان این عارضه، نکاتی را با شما در میان بگذاریم. روش های درمان انحراف مچ به سمت داخل در بزرگسالان به این شرح است:
1-پوشیدن کفش های مناسب
پوشیدن کفش های مناسب، از بهترین کارها برای درمان انحراف مچ پا در بزرگسالان است. یکی از مزیت های فوق العاده ای که می توان در خصوص کفش های طبی بیان کرد پشتیبانی کردن از پا و جلوگیری از چرخش آنها به سمت داخل است. این کفش ها به دلیل داشتن کفی میانی محکم باعث محدود شدن چرخش مچ پا می شوند. اگر شما نیز به این مشکل دچار شده اید، توصیه می کنیم برای خرید کفش های طبی آماده در بازار اقدام نکنید. این کفش ها تناسب با پای شما ندارند و نمی توانند جلوی این عارضه را بگیرند.
توصیه می کنیم اگر می خواهید کفش های به معنای واقعی طبی تهیه کرده و بپوشید، به کلینیک های ارتوپدی فنی معتبر و مطرح در کشور، همچون پایار مراجعه کنید. در این کلینیک، کفشی در اختیار شما قرار داده می شود که از نظر طول، عمق و عرض، کاملا با پای شما تناسب دارد و می تواند حمایت زیادی از قوس کف پا و قسمت میانی پای شما به عمل آورد. پاشنه کفش طبی که در این مجموعه ساخته می شود، بسیار محکم است و می تواند برای شما بهترین باشد. علاوه بر این، شما برای اطلاع از قیمت ساخت پروتز انگشت پا نیز می توانید با کارشناسان پایار صحبت کنید.
2- استفاده از ارتز
از دیگر پاسخ هایی که می توان به سوال “درمان انحراف مچ پا در بزرگسالان (چرخش مچ پا به داخل) چیست” بدهیم، ارتزها هستند. ارتزها که به آنها بریس نیز گفته می شود از جمله ابزارهای کمک درمانی به شمار می روند و تا حد زیادی جلوی عمل های جراحی غیر لازم را می گیرند. شاید ارتزها در بازه زمانی طولانی تری نسبت به عمل جراحی، باعث درمان شوند اما اثر درمانی آنها از ثبات بیشتری برخوردار است و عوارض عمل های جراحی را نیز ندارند.
شما برای تهیه ارتزها نیز می توانید به پایار مراجعه کنید. این مجموعه، هم ارتزهای آماده دارد و هم می تواند ارتزهای اختصاصی برای شما بسازد. پزشکی که در این مجموعه حضور دارد چنانچه تشخیص دهد ارتز اختصاصی برای شما مناسب ترین است حتما آن را به شما توصیه و پیشنهاد می کند.
با بهترین حرکات اصلاحی چرخش مچ پا به داخل آشنا شوید؟
تنها دانستن علت چرخش مچ پا به داخل چیست، کافی نبوده و خوب است افراد در مورد روش های اصلاحی چرخش مچ پا به سمت داخل نیز اطلاعاتی داشته باشند. ما در اینجا می خواهیم بهترین حرکات اصلاحی چرخش مچ پا به داخل را به شما معرفی کنیم. این حرکت ها به این شرح هستند:
1- چرخش پا به سمت بیرون
یکی از بهترین حرکت ها برای اصلاح چرخش مچ پا به سمت داخل، حرکتی است که در آن پا به سمت خارج چرخانده می شوند. برای انجام درست این حرکت می بایست کفش ها را درآوردید و وزن خود را روی کناره های خارجی پای خود بیندازید و قوس کف پا را از زمین دور کنید. چند ثانیه در همین حالت باقی مانده و سپس، به حالت قبل برگردید. بهتر است به این حرکت به عنوان یک تمرین نگاه نکرده و حتی حین انجام کارهای روزانه نیز آن را انجام دهید تا به مرور زمان، چرخش مچ پا به داخل برطرف و درمان شود.
2- راه رفتن با کناره های خارجی پا
در ادامه صحبت در خصوص چرخش مچ پا به داخل چیست و معرفی برخی حرکت هایی که می تواند به درمان این عارضه کمک کند می خواهیم در مورد یکی دیگر از حرکت هایی صحبت کنیم که تاثیر زیادی روی درمان چرخش مچ پا به داخل دارد. این تمرین، راه رفتن با کناره های خارجی پا است. برای انجام درست این حرکت، فرد می بایست پاهای خود را به اندازه عرضه شانه باز کند و با کناره های خارجی پای خود راه برود. اگر افرادی که مچ پای آنها به سمت داخل چرخیده است روزی 15 دقیقه به همین حالت روی زمین راه بروند، می توانند کم کم شاهد درمان این عارضه در خود باشند.
3- عقب عقب راه رفتن
اگر چرخش مچ پا به سمت داخل دارید می توانید تمرین عقب عقب راه رفتن را نیز تمرین کنید. برای انجام این تمرین، بهتر است یک سطح صاف را اتخاب کرده و هر چیزی که فکر می کنید باعث می شود پای شما به آن گیر کرده و باعث زمین خوردنتان شود بردارید، و بدون هیچ گونه نگرانی این تمرین را انجام دهید. برای انجام تمرین های اصلاحی چرخش مچ پا به داخل، خوب است این تمرین و سایر تمرین ها به صورت مستمر و مدام انجام شود. با کسب اطلاعات کامل در مورد چرخش مچ پا به داخل چیست و انجام حرکت های اصلاحی می توان این عارضه را درمان کرد.
کلام آخر
چرخش مچ پا به داخل چیست، روش های درمان، و معرفی برخی حرکت های اصلاحی موضوع صحبت ما در این مقاله بود. درست است که چرخش مچ پا به سمت داخل موجب قطع عضو نمی شود، اما خوب است برای آنکه بتوانید راحت تر راه بروید و به کارهای روزانه تان رسیدگی کنید، حتما جهت پوشیدن کفش های طبی و نصب ارتز اقدام کنید. پایار، هم در حوزه ساخت ارتزهای اختصاصی و آماده فعال است و هم اندام های مصنوعی می سازد. شما برای ساخت و اطلاع از قیمت ساخت پروتز پا بالای زانو می توانید با کارشناسان این مجموعه در تماس باشید.