ساخت پای مصنوعی برای دیابتی ها با [ قیمت منصفانه ]

ویژگی های پای مصنوعی برای دیابتی ها

دیابت، یکی از بیماری هایی است که عوارض و خطرات زیادی با خود به دنبال دارد. یکی از بدترین عوارض ناشی از ابتلای به این بیماری، قطع عضو است. کسانی که درگیر قطع عضو هستند مجبورند برای ساخت پاهای مصنوعی اقدام کنند. اگر در مورد ویژگی های پا مصنوعی مخصوص دیابتی ها اطلاعات زیادی ندارید در ادامه این مقاله کلینیک ارتوپدی فنی پایار همراهمان باشید.

پای مصنوعی برای دیابتی ها چیست؟

وقتی که زخم های ایجاد شده در پای افراد دیابتی، حالت قانقاریایی به خود گرفته و امکان درمان آن وجود ندارد از آنجایی که این زخم ها و گسترش آنها جان بیمار را به خطر می اندازد، پزشکان چاره ای به جز اقدام برای قطع عضو ندارند. قطع عضو در این گروه از بیماران می تواند از نواحی مختلف اتفاق بیفتد. گاهی قطع عضو فقط شامل انگشتان است و گاهی نیز قطع عضو، گسترده بوده، و گاهی نیز پا از ناحیه زیر زانو قطع می شود. چنین کسانی برای آنکه زندگی شان با چالش های زیادی درگیر نشود می بایست برای ساخت پروتز پا زیر زانو اقدام کنند. ما در این صفحه، اطلاعات خوبی در این خصوص بیان کرده ایم.

دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت پای مصنوعی و قیمت پروتز پا بالای زانو با ما تماس بگیرید.

برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید

همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊

پای مصنوعی برای دیابتی ها چیست

کسانی که دیابت دارند با محدودیت هایی برای ساخت و نصب پای مصنوعی مواجه هستند. از جمله محدودیت های این گروه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اختلال در بینایی
  • مشکلات شناختی
  • عضله های ضعیف
  • قدرت و هماهنگی کم
  • مشکل در تعادل

هر یک از مواردی که در بالا اشاره کردیم تعیین کننده به این سوال مهم پاسخ می دهند که آیا فرد دیابتی می تواند برای ساخت و پرداخت قیمت پروتز پا زیر زانو اقدام کند یا خیر. البته، در مراجعه به کلینیک هایی که در حوزه ساخت پای مصنوعی برای دیابتی ها فعالیت می کنند، کارشناسان همه موضوعات و مواردی که نام بردیم بررسی کرده و سپس برای ساخت پا مصنوعی به نتیجه خوبی می رسند. حتی دیابتی هایی که ممکن است ورزش کنند نیز می بایست برای ساخت پای مصنوعی ورزشی با کارشناسان مشورت کرده و در این رابطه از آنها کمک بگیرند.

پای مصنوعی برای دیابتی ها چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

همان طوری که اشاره کردیم، دیابت یکی از بیماری هایی است که تاثیر زیادی روی اعضای مختلف بدن و به خصوص پاها دارد. بی توجهی به کنترل این بیماری، منجر به قطع عضو شده و فرد دیابتی مجبور می شود که برای ساخت پای مصنوعی برای دیابتی ها اقدام کند. این پاهای مصنوعی به دلیل وجود بیماری دیابت، باید ویژگی های متفاوتی به شرح زیر داشته باشند:

  • پروتزی که برای یک دیابتی ساخته می شود باید وزنی کم داشته و سبک باشد. این پروتزها، برای دیابتی ها که شاید نیروی و توان کافی برای حمل پروتز نداشته باشد، بسیار مناسب به نظر می رسد.
  • دیگر مشخصه ای که این پاها باید داشته باشد، راحتی در استفاده از آنهاست. دیابتی ها باید پاهای مصنوعی نصب کنند که بتوان خیلی راحت از آن استفاده کرد.
  • بهینه بودن طراحی سوکت ها و آسترهای پروتز، دیگر موضوع مهمی است که باید در مورد پروتز مخصوص دیابتی ها به آن توجه کرد.
  • دیابتی ها پوست حساس و آسیب پذیری دارند و به همین دلیل، سوکتی که برای پروتز این گروه ساخته می شود نباید فشار زیادی به اندام های فرد وارد کرد و نباید باعث ایجاد حساسیت در آن شود.
  • علاوه بر ساخت پروتز، یک بیمار دیابتی می بایست برای آنکه میزان تحریک پوست و اصطکاک را کاهش دهد بهتر است از آسترهای ژلی نیز استفاده کند. این آسترها باعث می شود که مقاومت و تحمل نیروهای داخل سوکت افزایش پیدا کند.
پای مصنوعی برای دیابتی ها

بهترین زمان برای نصب پای مصنوعی برای دیابتی ها چه موقع است؟

یکی از عوارض و نشانه های بیماری دیابت، بهبود آهسته زخم هایی است که در قسمت تحتانی بدن به وجود می آیند. وقتی که دیابتی ها در اثر این بیماری، پای شان قطع می شود در روز بعد از عمل جراحی نمی توانند پروتز را وصل کنند و می بایست صبر کنند تا همه زخم ها و جراحت ها بهبود  پیدا کند. معمولا، 6 هفته بعد از قطع عضو که همه زخم ها خوب شدند شرایط برای ساخت پا مصنوعی دیابتی به وجود می آید.

لازم به ذکر است که مدت زمان بهبود  زخم ها از یک دیابتی به فرد دیابتی دیگر کاملا متفاوت است و نمی توان انتظار داشت که همه افراد در یک بازه زمانی، زخم های شان بهبود پیدا کند و برای ساخت پروتز اقدام کنند.

اینکه بهترین زمان برای نصب و ساخت پاهای مصنوعی مخصوص دیابتی ها دقیقا کی است به شرایطی که بیمار در آن قرار دارد نیز بستگی دارد. دیابتی ها برای نصب پروتز نباید بی قراری کنند و باید صبر داشته باشند. صبر داشتن باعث می شود تا در نهایت یک اندام مصنوعی کاربردی و با عملکرد بالا در اختیار فرد دیابتی قرار گیرد. اگر به کلینیک های معتبر در کشور مراجعه کنید آنها دلسوزانه عمل کرده و سعی می کنند تا بهترین نوع پروتز در اختیار فرد دیابتی قرار گیرد.

بهترین زمان برای نصب پای مصنوعی برای دیابتی ها

مراقبت های ویژه بعد از نصب پای مصنوعی برای دیابتی ها چیست؟

دیابتی هایی که مجبورند برای نصب پای مصنوعی اقدام کنند باید به برخی نکات مراقبتی توجه و دقت داشته باشند. ما این نکات مهم را در زیر، لیست کرده ایم:

  • بعد از نصب پای مصنوعی برای دیابتی ها، اندام باقیمانده یا استامپ باید هر روز بررسی شود. کسانی که دیابت دارند باید به دنبال برخی علائم، از جمله تاول، قرمزی و یا تورم باشند. در صورتی که هر یک از این علائم مشاهده شدند فرد می بایست به پزشک مراجعه کند.
  • تمیز کردن داخل سوکت، کار مهم دیگری است که دیابتی ها بعد از نصب پا مصنوعی شان باید آن را انجام دهند. برای تمیز کردن داخل سوکت می توان از یک پارچه صابونی استفاده کرده و هر آنچه از عرق و آلودگی که در این قسمت جمع شده است پاک کرد. بعد از این مرحله، می بایست با یک پارچه خشک، قسمت های داخلی سوکت را کاملا خشک کرد.
  • پروتز می بایست مطابق با دستور پزشک پوشیده شود و شاید پزشک صلاح بداند که در ماه های اولیه تهیه پروتز، بیمار آن را به صورت دائمی بپوشد.
  • مراجعه به پزشکان و کسانی که پروتز را برای شما ساخته اند باید صورت گیرد تا میزان پیشرفت بیمار مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد.
  • افرادی که پروتز نصب می کنند در صورتی که با تنظیمات آن مشکل داشتند می توانند به متخصصان مراجعه کنند.
مراقبت های ویژه بعد از نصب پای مصنوعی برای دیابتی ها چیست؟

آیا دیابتی ها می توانند پای مصنوعی ژله ای وصل کنند؟

دیابتی ها می توانند هر نوع پا مصنوعی مانند پای مصنوعی ژله ای را نصب کنند اما باید به این موضوع نیز توجه داشته باشند که این پا باید بتواند نیازهای آنها را برطرف و برآورده کند.

بهترین راه برای آنکه پای مصنوعی برای دیابتی ها کاربردی بوده و بتواند در انجام کارهای روزانه شان به آنها کمک کند، همان طوری که در بالاتر نیز گفتیم، مراجعه کردن به کلینیک هایی است که در حوزه ساخت اندام های مصنوعی فعالیت می کنند. در این کلینیک ها افراد خبره و ماهری حضور داشته و می توانند بهترین راهنمایی و اطلاعات را در خصوص نصب این اندام های مصنوعی در اختیار دیابتی ها قرار دهند.

نکته مهمی که در خصوص نصب پاهای مصنوعی وجود دارد داشتن عضلات قوی است. دیابتی هایی که عضلات پای آنها ضعیف است، یا باید پاهای مصنوعی سبکی را نصب کنند و یا باید قبل از نصب، عضله های خود را تقویت کنند و سپس برای ساخت اندام مصنوعی اقدام کنند.

پای مصنوعی برای دیابتی ها چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

برای پیشگیری از قطع پا و خرید پای مصنوعی دیابتی ها چه باید کرد؟

یکی از بدترین اتفاقاتی که برای هر دیابتی ممکن است بیفتد، قطع پا است. پا یکی از قسمت هایی است که دیابت به آن حمله کرده و مشکلات متفاوتی را برای آن باعث می شود. از جمله این مشکلات می توان به نابودی اعصاب پا اشاره کرد. وقتی که این اتفاق می افتد، فرد احساس نمی کند که زخمی در این ناحیه به وجود آمده است و عدم اقدام برای درمان زخم ممکن است منجر به قطع پا در فرد دیابتی شود. البته، خاطر نشان می کنیم این موقعیت برای کسانی پیش می آید که قند شان بالاست و هیچ اقدامی برای کنترل آن انجام نمی دهند. وقتی که پای این افراد قطع می شود به جز اقدام برای نصب پای مصنوعی برای دیابتی ها هیچ چاره ای ندارند.

از آنجایی که پیشگیری از قطع عضو با عوارض و سختی های کمتری همراه است توصیه می کنیم اقدامات پیشگیرانه زیر را انجام دهید تا در آینده، پزشک مجبور نشود برای نجات جان تان، پای شما را قطع کند:

  • یک دیابتی می بایست هر روز پاهای خود را بررسی کند. هر گونه زخم، پینه و مواردی از این دست را باید مورد توجه قرار داد و اجازه نداد که بدون درمان باقی بمانند.
  • شستن پاها از دیگر کارهای پیشگیرانه قطع عضو و نصب پای مصنوعی برای دیابتی ها (خرید پای مصنوعی) است. شستن پاها با آب ولرم و خشک کردن آنها از قطع عضو دیابتی ها جلوگیری و پیشگیری می کند.
اقدمات مناسب برای پیشگیری از ساخت پای مصنوعی برای دیابتی ها

قیمت پای مصنوعی برای دیابتی ها چند است؟

درست است که نمی توان برای قیمت پای مصنوعی برای دیابتی ها یک عدد ثابت و مشخص را بیان کرد، اما با این حال می توانیم با معرفی پارامترهایی که روی قیمت آن تاثیر دارند، اندکی شفافیت ذهنی راجع به این موضوع را افزایش دهیم. پارامترهای تاثیر گذار روی قیمت به این شرح هستند:

1-نوع پای مصنوعی

نوع پا مصنوعی تاثیر زیادی روی قیمت دارد. انواع پاهای مصنوعی، از زیبایی گرفته تا پاهای مصنوعی که هوشمند هستند، هم برای کسانی که دیابت دارند و هم برای کسانی که دیابت ندارند اما درگیر قطع پا هستند، ساخته می شوند. نکته ای که باعث می شود نوع پروتز مشخص شود میزان فعالیت هایی است که فرد انجام می دهد. برای مثال، پا مصنوعی فردی که صورت حرفه ای ورزش می کند با اندام مصنوعی کسی که ورزش نکرده و فعالیت زیادی ندارد، یکی نیست و تفاوت های زیادی با هم دارند.

2- میزان قطع عضو

میزان قطع عضو نیز روی قیمت پا مصنوعی مخصوص دیابتی ها تاثیر خود را دارد. در مواقعی که قرار است یک پروتز زیبایی برای دو نفر ساخته شود، کسی که میزان قطع عضو او بیشتر باشد باید هزینه بیشتری پرداخت کند در مقایسه با کسی که میزان کمتری از عضو او قطع شده است. این مورد، کاملا نسبی است و گسترده بودن میزان قطع عضو همیشه باعث افزایش قیمت پا مصنوعی نمی شود.

3-کلینیک سازنده پروتز

از دیگر عوامل تاثیرگذار روی قیمت می توان به کلینیکی اشاره کرد که در آن ساخت پروتز صورت می گیرد. در طی تماسی که با کلینیک های مختلف می گیرید و قیمت پا مصنوعی را جویا می شوید متوجه این موضوع خواهید شد که هر کلینیکی قیمت خود را اعلام می کند. در هر صورت، توصیه می کنیم برای ساخت پاهای مصنوعی به سراغ کلینیک هایی بروید که هم در کار خود حرفه ای هستند و هم، پا مصنوعی را با قیمتی مناسب می سازند و در اختیار قرار می دهند. یکی از نمونه های بارز این کلینیک ها پایار است که کارشناسان آن از هیچ تلاشی برای ساخت اندام مصنوعی با کیفیت فروگذار نمی کنند و همه آرزوی شان این است که بهترین ها در اختیار افراد درگیر با قطع عضو قرار گیرد.

برای تهیه پای مصنوعی برای دیابتی ها چه کنیم؟

بهترین کار برای ساخت پای مصنوعی برای دیابتی ها مراجعه به کلینیک های ارتوپدی فنی است. در این کلینیک ها امکانات و تجهیزات لازم برای ساخت اغلب انواع پاهای مصنوعی وجود دارد و سعی می شود که پروتزی کاملا کاربردی برای فرد ساخته شود.

توصیه می کنیم اگر می خواهید کارهای خود را به صورت مستقل از دیگران انجام دهید به ارتوپدی فنی های معتبر کشور مراجعه کرده و از آنها بخوهید تا یک اندام مصنوعی مناسب برای شما بسازند.

کلام آخر

ساخت پا مصنوعی مخصوص دیابتی ها موضوع صحبت ما در این مقاله بود. امید داریم با خواندن این مقاله اطلاعات در مورد این نوع پاهای مصنوعی افزایش پیدا کرده باشد و متوجه شده باشید که برای داشتن آنها باید چه کنید و به کدام کلینیک مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *