انگشت چکشی پا چیست؟ و فرم انگشت چکشی پا چگونه است؟

انگشت چکشی پا چیست

انگشت چکشی پا چگونه است، سوالی است که در این مقاله از سری مقاله های کلینیک ارتوپدی فنی پایار می خواهیم در مورد آن صحبت کنیم. اگر در این رابطه اطلاعات زیادی ندارید در ادامه با ما همراه باشید.

انحراف شست پا چیست، در مورد انحراف انگشت شست پا نوشته شده است. با خواندن این مقاله می توانید اطلاعات بیشتری در این رابطه به دست آورید.

انگشت چکشی پا چیست؟ علائم و دلایل آن چیست؟

انگشت چکشی، یکی از عوارضی است که انگشتان پا را به خود درگیر می کند. در این حالت، انگشت های دوم، سوم و چهارم از حالت صاف خود خارج شده و از قسمت مفصل میانی شان، خم می شوند و شکل یک چکش را به خود می گیرند. در این حالت، وقتی که از پهلو به انگشت ها نگاه می کنید، شکل حرف V برعکس به راحتی قابل مشاهده خواهد بود. این، یکی از علائم و نشانه های این عارضه خواهد بود.

در روزها و هفته های ابتدایی که این عارضه بروز پیدا می کند، احتمال درمان با روش های ساده تر وجود دارد، اما هر قدر که زمان می گذرد روش های درمان نیز سخت تر شده و در آخر، ممکن است که فرد نیاز به انجام عمل جراحی پیدا کند. ساخت کفش و کفی طبی یکی از روش های اثرگذار برای درمان این عارضه به شمار می رود.

یکی از دلایلی که باعث می شود افراد، به انگشت چکشی پا مبتلا شوند و بخواهند بدانند انگشت چکشی پا چگونه است، پوشیدن کفش های نامناسب است. وقتی فرد کفشی به پا می کند که مناسب سایز پای او نیست، باعث بروز ناهنجاری هایی در پای خود می شود که یکی از آنها انگشت چکشی پا است. دیگر عاملی که باعث می شود این عاضه بروز پیدا کند، پوشیدن کفش های نوک تیز است. این کفش ها، فشار زیادی به انگشتان پا وارد می کنند و باعث می شود که انگشتان حالت چکشی به خود بگیرند. برای آنکه در مورد کفش های مناسب برای پا اطلاعاتی را به دست آورید می توانید به صفحه قیمت کفش و کفی طبی بروید.

دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت ساخت کفش و کفی طبی و قیمت ارتز انگشت پا با ما تماس بگیرید.

برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید

همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊

بهترین ورزش برای انگشت چکشی پا چیست

روش های درمان انگشت چکشی پا چگونه است؟

حال که متوجه شده اید انگشت چکشی پا چیست، خوب است در مورد روش های درمان این عارضه نیز نکاتی را با شما در میان بگذاریم. ما در اینجا به شما خواهیم گفت که کدام روش ها برای درمان این عارضه مناسب ترین هستند:

1- پوشیدن کفش های مناسب

همان طوری که در بالاتر، در خصوص علت ابتلا به چکشی شدن انگشت های پا بیان کردیم، یکی از علت هایی که باعث می شود انگشتان پای فردی، به حالت چکشی در آید، پوشیدن کفش های نامناسب است. با در نظر گرفتن این موضوع می توان بهترین روش درمان را که همان پوشیدن کفش های طبی است معرفی کرد. این کفش ها، مطابق با ارگونومی پای هر فرد هستند و هیچ فشاری روی انگشت های پا به وجود نمی آورند. کفش های طبی در قسمت پنجه، به اندازه کافی جادار بوده و به پا آسییبی وارد نمی کنند.

2- استفاده از پدها

از دیگر روش هایی که می توان برای درمان انگشت چکشی پا بیان کرد، استفاده از پدهایی است که پزشکان توصیه می کنند. این پدها، پدهای طبی هستند و قسمت های برجسته انگشت های پا را تحت پوشش قرار می دهند و باعث کاهش فشار روی انگشت ها می شوند. کسانی که دیابت دارند و یا افرادی که حسی را در پای خود حس نمی کنند قبل از آنکه برای نصب این پدها اقدام کنند می بایست با پزشک خود مشورت کنند.

بهترین روش درمان انگشت چکشی پا چیست

درمان انگشت چکشی با ورزش چگونه است؟

با پاسخی که در مورد روش های درمان انگشت چکشی پا چیست، بیان کردیم، لازم می دانیم در خصوص درمان انگشت چکشی با ورزش نیز نکاتی را بیان کنیم. از جمله ورزش های مناسب برای این عارضه می توان به این ها اشاره داشت:

1-بلند کردن یک شیء با پنجه پا

یکی از بهترین حرکت ها برای کسانی که می خواهند انگشت چکشی شان را درمان کنند  بلند کردن یک شیء با پنجه پا است. به این منظور، می توانید اشیائی کوچک، مانند تیله و یا وسایلی از این دست را روی زمین بریزید و سپس با کمک انگشتان پا آنها را از روی زمین بلند کنید. اشیاء گرد و کوچک بهترین ابزار برای انجام این تمرین به شمار می روند. تکرار این تمرین ها به افزایش روند بهبود، کمک قابل توجهی می کند.

2-جمع کردن یک حوله

در ادامه پاسخ به سوال بهترین ورزش برای انگشت چکشی پا چگونه است، می خواهیم به جمع کردن یک حوله با کمک انگشت های پا اشاره کنیم. یک حوله که سبک باشد روی زمین پهن کرده و سپس با استفاده از انگشتان پا آن را جمع کنید. این تمرین ها ساده به نظر می آیند اما می توانند تاثیرات خوبی روی درمان انگشت چکشی داشته باشند.

3- راه رفتن روی پنجه ها

برای انجام این تمرین، بهتر است که جوراب های خود را از پا درآورید، روی پنجه قرار بگیرید و چند قدم بردارید. سعی کنید در همین حالتی که هستید تعادل خود را حفظ کنید. این تمرین علاوه بر آنکه به تقویت انگشت های پا کمک می کند، معیاری برای سنجش میزان قدرت انگشت های پا نیز به شمار می رود. اگر می خواهید شکل سخت تر این تمرین را انجام دهید، بهتر است یک تخته شیبدار را به صورت اریب به دیوار تکیه دهید و سعی کنید در حالی که روی پنجه هستید روی این تخیه راه بروید و سپس برگردید. 

 

درمان خانگی انگشت چکشی پا چیست؟

درمان خانگی انگشت چکشی پا چیست؟

حال که می دانید انگشت چکشی پا چیست، خوب است در مورد روش های درمان این عارضه نیز صحبت کنیم. ما در این قسمت می خواهیم در مورد درمان خانگی انگشت چکشی پا نکاتی را بیان کنیم. برای درمان خانگی این مشکل در خانه به این شرح عمل کنید:

1- مصرف دارو

یکی از روش هایی که برای درمان انگشت چکشی پا باید انجام داد، مصرف دارو است. برخی از داروها هستند که خاصیت ضد التهابی دارند. این داروها در صورتی که با تجویز پزشک مصرف شوند می توانند التهاب ایجاد شده در انگشتان پا را درمان کرده و از بین ببرند. بهتر است این داروها را تحت نظارت پزشک مصرف کرده و از مصرف خودسرانه آنها اجتناب کرد. از جمله این داروهای ضد التهاب می توان به ایبوپروفن اشاره کرد.

2- قرار دادن بسته یخ روی قسمت چکشی شده انگشت پا

یکی دیگر از کارهایی که برای درمان انگشت چکشی پا در خانه می توان انجام داد، قرار دادن بسته یخ روی انگشت است. این کار به کاهش التهاب های ناشی از چکشی شدن انگشت پا کمک می کند. بهتر است چند تکه یخ را داخل یک کیسه قرار داد و سپس، کیسه محتوی یخ را روی قسمت آسیب دیده بگذارید.

کلام آخر

انگشت چکشی پا چیست، معرفی روش های درمان و توضیح برخی ورزش هایی که می تواند در درمان انگشت چکشی کمک کند موضوع صحبت ما در این مقاله بود. امیدواریم اطلاعات ذکر شده در این مقاله، مفید بوده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *