ایا با رباط صلیبی پاره میتوان راه رفت؟

در مورد اینکه ایا با رباط صلیبی پاره میتوان راه رفت، چه میدانید؟

ایا با رباط صلیبی پاره میتوان راه رفت، سوالی است که در این مقاله از سری مقاله های کلینیک ارتوپدی فنی پایار می خواهیم در مورد آن صحبت کنیم. اگر در این رابطه سوال دارید در ادامه با ما همراه باشید.

رباط صلیبی کجاست؟ علائم پارگی رباط زانو چیست؟

قبل از آنکه به این سوال بپردازیم که آیا می توانید با رباط صلیبی پاره بروید یا نه، می خواهیم در مورد این مساله حرف بزنیم که رباط صلیبی کجاست و علائم پارگی رباط زانو چیست. رباط صلیبی، رباطی است که بین استخوان ران پا و ساق پا اتصال ایجاد می کند. نکته ای که باید به آن توجه داشت این است که رباط ها، تاندون ها نیستند و از نظر عملکرد با هم تفاوت دارند. زمانی که فرد یک حرکت سریع و ناگهانی انجام می دهد و یا به یکباره جهتش را تغییر دهد، دچار پارگی می شود. گاهی اوقات که یک ضربه مستقیم به زانو برخورد می کند نیز رباط صلیبی پا کشیده شده و یا پاره می شود.

کسانی که رباط صلیبی پای شان پاره می شوند، نیازی به اقدام برای ساخت پروتز پا بالای زانو ندارند و با برخی روش هایی که پزشکان توصیه می کنند می توانند آن را درمان کنند. از جمله علائمی که یک فرد با پای رباط صلیبی پاره مشاهده می کند می توان به اینها اشاره کرد:

1- ورم کردن زانو

وقتی که رباط صلیبی زانو پاره می شود، یکی از علامت هایی که مشاهده می شود ورم کردن زانو است. در 24 ساعت اولی که زانوی فرد دچار آسیب می شود، این علامت بروز پیدا می کند. اگر بعد از شرایطی که در بالاتر توضیح دادیم این علامت را مشاهده کردید، هر چه سریع تر به یک پزشک مراجعه کنید. او به شما خواهد گفت که بهترین کار برای حل این مشکل چه خواهد بود. گاهی اوقات، قرار دادن یک عدد کیسه یخ روی زانو باعث کاهش ورم می شود. در ادامه به سوال ایا با رباط صلیبی پاره میتوان راه رفت، خواهیم پرداخت و خواهیم گفت که آیا می توان با وجود این ورم راه رفت یا خیر.

2- ایجاد درد

از دیگر نشانه های پارگی رباط صلیبی زانو می توان به درد اشاره کرد. این درد، زمانی که فرد وزن خود را روی پای آسیب دیده می اندازد بیشتر از سایر مواقع احساس خواهد شد. اگر درد زانو زیاد بوده و تا چند روز درمان نشود باید به پزشک مراجعه کرد. اگر می خواهید در مورد علائم این عارضه، اطلاعات بیشتری به دست آورید مقاله علائم پارگی رباط صلیبی را حتما مطالعه کنید.

دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت ارتز زانو  با ما تماس بگیرید.

برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید

همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊

3-سخت راه رفتن

قبل از آنکه بخواهیم به سوال “ایا با رباط صلیبی پاره میتوان راه رفت” پاسخ دهیم، لازم می دانیم در مورد یکی دیگر از علائم پارگی رباط صلیبی نکاتی را بیان کنیم. سخت راه رفتن، از دیگر مشکلات و علائم کسانی است که رباط صلیبی پای آنها پاره شده است. این گروه، نه تنها نمی توانند به درستی راه بروند، بلکه گاهی برخی از آنها قادر به راه رفتن هم نیستند. البته، برخی افراد نیز در موقع راه رفتن حس می کنند که مفصل زانوی آنها شل شده است. بنابراین، به محض مشاهده این علامت باید هرچه سریع تر به پزشک مراجعه کرده و در جهت درمان این عارضه برآمد.

4- حساس شدن به لمس

اینکه زانوی آسیب دیده به هر گونه لمس حساس شود نیز دیگر علامتی است که از روی آن می توان متوجه شد که رباط صلیبی زانو پاره شده است. این افراد، حتی وقتی کسی می خواهد اطراف مفصل زانوی شان را نیز لمس کند حساس خواهند بود؛ چرا که درد شدید و زیادی را در  این منطقه حس می کنند. در ادامه، به سوال ایا با رباط صلیبی پاره میتوان راه رفت، خواهیم پرداخت و شما متوجه خواهید شد که آیا با داشتن این مشکل می توانید راه بروید یا خیر.

ایا با رباط صلیبی پاره میتوان راه رفت؟ در این مورد چه می دانید؟

ایا با رباط صلیبی پاره میتوان راه رفت؟

سوال بسیار مهمی که می خواهیم به آن بپردازیم این است که ایا با رباط صلیبی پاره میتوان راه رفت یا خیر. اولین موضوعی است که خوب است در مورد آن بدانید این است که راه رفتن با پایی که رباط صلیبی آن پاره شده است، سخت و دردناک به نظرمی آید. کسانی که به تازگی علائم ذکر شده در فوق را مشاهده کرده و نمی دانند که علت آن چیست، بهتر است تا زمانی که با پزشک مشورت نکرده اند تا جایی که برای شان امکان دارد راه نرفته و با این کار از وارد آمدن فشار به زانو و افزایش آسیب به آن جلوگیری کنند.

با مراجعه کردن به پزشک و بررسی شرایط، او به شما در مورد روند درمان توضیحاتی را ارائه خواهد داد. اگر پزشک تشخیص دهد به شما خواهد گفت که آیا می توانید با کمک عصا راه بروید یا نه. عصاها از جمله ابزارهایی هستند که می توانند به افراد کمک کنند تا راحت تر راه بروند. بنابراین، بهترین کسی که می تواند به شما بگوید که آیا می توانید با وجود پارگی رباط صلیبی راه بروید یا خیر، پزشکان هستند.

نکته ای که در مورد راه رفتن با رباط صلیبی پاره شده باید مورد توجه قرار داد، در نظر آوردن آخرین راه برای درمان این عارضه است. اگر به توصیه هایی که پزشک به شما کرده مبنی بر اینکه استراحت کنید، بی توجهی کنید ممکن است هیچ یک از روش های درمان، مانند استفاده از ارتز زانو روی شما جواب ندهد و پزشک مجبور شود که برای درمان این پارگی، شما را تحت عمل جراحی قرار دهد.

ایا با رباط صلیبی پاره میتوان راه رفت و روش های درمان

برای درمان خانگی پارگی رباط زانو چه باید کرد؟

حال که متوجه سوال ایا با رباط صلیبی پاره میتوان راه رفت، شدید می توانیم در مورد روش های مختلف درمان این عارضه نیز نکاتی را با شما در میان بگذاریم. برخی روش های درمان خانگی پارگی رباط زانو (رباط صلیبی زانو) به این شرح است:

  • یکی از بهترین کارهایی که می توان برای درمان رباط صلیبی پاره انجام داد، استراحت کردن است. در ینجا منظور ما از استراحت کردن اجتناب از انجام همه کارهایی است که باعث می شود وزن زیادی روی پای مصدوم وارد آید. همان طوری که در بالاتر نیز اشاره کردیم، استفاده و کمک گرفتن از عصا می تواند به فرد کمک کند تا بتواند از ایجاد فشار زیاد روی پای آسیب دیده، جلوگیری کند.
  • استفاده کردن از زانوبند نیز باعث کاهش درد و افزایش حمایت از زانو می شود. زمانی که فرد می خواهد ورزش کند، یا شب هنگام و یا در زمان انجام فعالیت های ورزشی باید این زانوبندها بسته شوند.
  • شرکت در جلسه های فیزیوتراپی نیز به افزایش استحکام رباط صلیبی پا و تقویت عضله های زانو کمک قابل توجهی خواهد کرد. فیزیوتراپ های حرفه ای، تمرین های بسیار خوبی برای درمان پارگی رباط صلیبی انجام می دهند. برخی از آنها، در صورت لزوم تمرین هایی را برای انجام در خانه به فرد آموزش می دهند.
  • قرار دادن یخ روی زانویی که دچار آسیب شده، باعث کاهش درد و التهاب می شود. بهتر است چند عدد یخ را در داخل یک کیسه قرار دهید و به مدت 15 تا 20 دقیقه روی زانوی آسیب دیده بگذارید. از تماس مستقیم یخ روی زانو به شدت پرهیز کنید.

کلام آخر

ایا با رباط صلیبی پاره میتوان راه رفت، روش های درمان رباط صلیبی پاره، و برخی مسائل مربوط به این عارضه از جمله نکات ارائه شده در این مقاله بود. امیدواریم مواردی که بیان کردیم در افزایش اطلاعات شما کمکتان کرده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *