انگشت چنگالی پا چیست؟ علت و درمان آن
یکی از مشکلاتی که برای افراد پیش می آید، چنگالی شدن انگشت های پا است. اگر در این رابطه، اطلاعات زیادی ندارید در ادامه این مقاله از سری مقاله های کلینیک ارتوپدی فنی پایار با ما همراه باشید.
انگشت چنگالی پا چیست؟
به وضعیتی که در آن، انگشت های پا شکل غیر طبیعی به خود می گیرند و خم می شوند، انگشت چنگالی پا می گویند. برخی ها ممکن است این عارضه را با چکشی شدن انگشتان پا اشتباه بگیرند که برای خارج کردن این گروه از این اشتباه، باید بگوییم که در چنگالی شدن انگشت ها پا، شست پا صاف بوده و دچار خمیدع نمی شود. به عبارت دیگر، چنگالی شدن در انگشت های کوچک پا و در مفصل های میانی و انتهایی آنها به وجود می آید. اگر می خواهید در مورد انگشت های چکشی، اطلاعات بیشتری به دست آورید مقاله انگشت چکشی پا چیست را مطالعه کنید.
موضوع دیگری که خوب است در مورد این بیماری بدانید این است که چنگالی شدن انگشت ها پا در هر سنی می تواند رخ دهد، اما کسانی که در بازه سنی بین 60 تا 80 سال هستند ممکن است بیش از بقیه با این عارضه درگیر باشند و ضمنا، خانم ها بیش از آقایان چنگالی شدن انگشتان پا را مشاهده می کنند. خبر خوبی که برای افراد درگیر با این عارضه داریم این است که چنگالی شدن موجب قطع انگشت پا نخواهد شد. در هر صورت، توصیه می کنیم چنانچه به دلیل دیابت و یا به دلیل یک حادثه، شما یا یکی از عزیزانتان به این عارضه مبتلا هستید صفحه قیمت ساخت پروتز انگشت پا را مطالعه کنید.
حال که توجه شدید انگشت چنگالی پا چیست، و دانستید که این عارضه باعث قطع عضو نمی شود خوب است برای درمان آن هر چه سریع تر اقدام شود. هر کوتاهی برای درمان می تواند باعث سفت شدن همیشگی انگشت های پا شود و همانطوری که می دانید راه رفتن با انگشت هایی که سفت شده و انعطاف پذیری لازم را ندارند با سختی و مشکلات زیادی همراه است. پس، اگر انگشت های پای شما حالت چنگالی پیدا کرده است هر چه سریع تر به پزشک مراجعه کرده و برای درمان آن که می تواند ساخت کفش و کفی طبی باشد، اقدام کنید.
دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت کفش و کفی طبی و قیمت ارتز انگشت پا با ما تماس بگیرید.
برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید
همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊
عوارض انگشت چنگالی پا چیست؟
در ادامه بحث پیرامون انگشت چنگالی پا چیست، می خواهیم در مورد عوارض و مشکلاتی که این عارضه برای افراد پدید می آورد صحبت کنیم. اگر برای ساخت و پرداخت قیمت کفش و کفی طبی اقدام نکرده و انگشتان شما حالت چنگال به خود بگیرند باید منتظر عوارض و مشکلات زیر باشید:
1- سختی در پیدا کردن کفش مناسب
یکی از بدترین عوارضی که چنگالی شدن انگشتان پا می تواند با خود داشته باشد، سخت پیدا شدن کفش مناسب است. کفش هایی که در بازار وجود دارند برای پاهایی با انگشت های صاف ساخته شده اند. وقتی که انگشت های فرد، خمیده بوده و صاف نباشند او به سختی می تواند یک کفش مناسب برای خود بیابد و تنها کاری که می تواند انجام دهد اقدام برای ساخت کفش های اختصاصی است تا برای پای او مناسب باشد.
2- از بین رفتن تعادل در بدن
پاها در اینکه ما تعادل داشته باشیم، تاثیر زیادی دارند و وقتی که انگشتان پا ما حالت نرمال و طبیعی شان را از دست می دهند، قطعا تعادل ما نیز تحت تاثیر قرار گرفته و مشکلاتی برای ما به وجود می آورد.
3-به وجود آمدن میخچه و پینه
انگشت هایی که حالت چنگالی پیدا کرده اند، به این دلیل که در زمان قرار گیری در داخل کفش، فشرده و محدود می شوند مستعد بروز عوارضی همچون میخچه و پینه پا هستند که برای درمان آنها نیز می بایست اقدامات دیگری انجام داد.
4-خشک شدن مفصل ها
دیگر پاسخی که می توانیم به سوال عوارض انگشت چنگالی پا چیست بدهیم، خشک شدن مفصل هاست. با چنگالی شدن انگشت های پا، فضایی بین انگشتان ایجاد شده و موقعیت برای خشک شدن مفصل ها فراهم می شود که خشک شدن مفصل ها نیز با درد و ناراحتی برای فرد همراه است و او را اذیت می کند.
شاید خواندن مطالب زیر هم برای شما مفید باشد :
درمان انگشت چکشی پا چگونه است؟ [هر آنچه که باید بدانید ]
بهترین راه برای اصلاح دفورمیتی انگشتان پا یا انگشت چنگالی پا چیست؟
انگشت چنگالی پا چیست را با معرفی چند روش بسیار خوب و موثر جهت درمان معرفی می کنیم. برای درمان و اصلاح دفورمیتی انگشتان پا کارهایی که در ادامه می گوییم حتما انجام دهید:
1- خرید کفش های طبی
بهترین و موثرترین کاری که می توان برای درمان و از بین بردن عارضه چنگالی شدن انگشت های پا انجام داد، خرید کفش های طبی است. البته، منظور ما از کفش های طبی کفش هایی است که مطابق با فرم و ساختار پای شما ساخته شده اند. برای ساخت این کفش ها می توانید به کلینیک های ارتوپد فنی معتبر در کشور، همچون پایار مراجعه کنید. این کفش ها، پنجه پهنی دارند و از سوار شدن انگشت های پا روی هم و چنگالی شدن آنها جلوگیری به عمل می آورند.
2-استفاده از ضربه گیرها
از دیگر روش های درمان می توان به استفاده از ضربه گیرها اشاره کرد. این ضربه گیرها، پای شما را در موقعیت و وضعیت بهتر و راحت تری قرار می دهند و به عبارت دیگر، نیروی وارد آمده به انگشت های پا را به خود می گیرند. از جمله این ضربه گیرها می توانیم به تیوب های پا و پشتیبان های قوس پا اشاره کنیم. جهت تهیه این وسایل کمک درمانی می توانید به فروشگاه هایی که در حوزه فروش لوازم و تجهیزات پزشکی کار می کنند مراجعه کنید.
3- شرکت در جلسه های فیزیوتراپی
دیگر کاری که می توان برای درمان این عارضه انجام داد، شرکت در جلسات فیزیوتراپی است. در این جلسه ها، تمرین هایی بسیار مناسب آموزش داده می شود تا با انجام آنها چنگالی شدن انگشت های دست درمان شود. این روش، اندکی زمان بر است و نیاز به صبوری و پشتکار بیمار دارد.
چگونه انگشتان کج پا را صاف کنیم؟ آخرین راه برای درمان انگشت چنگالی پا چیست؟
بعد از آنکه متوجه شدید انگشت چنگالی پا چیست، خوب است سوال مهم دیگری را در همین رابطه مطرح کنیم. چگونه انگشتان کج پا را صاف کنیم، سوالی است که برخی افراد درگیر آن را مطرح می کنند و دوست دارند بدانند چگونه این مشکل را حل کنند. اقدامات درمان کننده که می توان برای این عارضه بیان کرد به شرح زیر است:
- ورزش کردن
- پوشیدن و تهیه کفش های طبی و استاندارد
- جراحی کردن
شما می توانید علاوه بر آنکه کفش طبی بپوشید، ورزش نیز کنید. برخی ورزش ها هستند که انگشت های پا را تقویت می کنند. علاوه بر تقویت انگشت های پا، افزایش انعطاف پذیری نیز هدف دیگری است که در پی انجام ورزش کردن به دست می آید. کشیدن پا، خم کردن و باز کردن انگشت ها از جمله ورزش های مناسب برای کسانی هستند که انگشت پای آنها خم شده است.
در مواقعی که خمیدگی انگشت پا زیاد است و ورزش کردن باعث درمان آن نمی شود، عمل جراحی توصیه می شود. اگر دامنه حرکتی انگشت های پا به شدت کاهش پیدا کرده باشد، نیاز است عمل جراحی انجام شود تا درد، کاهش پیدا کرده و فرد بتواند انگشت پاهایش را حرکت دهد.
کلام آخر
انگشت چنگالی پا چیست، عوارضی که این مشکل ایجاد می کند و معرفی برخی روش های درمان از جمله موضوعات مطرح شده در این مقاله بود. امیداریم با توجه به توضیحاتی که بیان کردیم متوجه شده باشید که برای درمان و پیشگیری از این مشکل، بهترین کاری که می توانید انجام دهید ساخت کفش های طبی و پوشیدن آنهاست.