پروتز مچ پا چیست؟⭐ و چند نوع دارد؟

پروتز مچ پا چیست؟ چه کاربردی دارد؟ انواع آن کدام است؟ برای ساخت پروتز مچ پا باید به کجا مراجعه کرد؟ در چه مواقعی این نوع پروتز نصب می شود؟ آیا یک ارتوپدی فنی مطرح برای ساخت این نوع پروتز سراغ دارید؟ آیا می دانید این پروتز با چه قیمتی ساخته می شود؟ آیا از متریال های مورد استفاده برای ساخت آن اطلاع دارید؟

اگر سوالاتی که در فوق مطرح کردیم، سوال شما نیز هست، حتما در ادامه این متن با ما همراه باشید. مقاله “پروتز زیبایی مچ پا” را نیز مطالعه کنید؛ این دو در کنار هم، در افزایش اطلاعاتتان بی تاثیر نخواهد بود.

پروتز مچ پا چیست و عملکرد آن

دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت پروتز  مچ پا با ما تماس بگیرید.

برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید

همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊

پروتز مچ پا؛ حقایقی که باید در مورد آن بدانید

خالی از فایده نیست که بدانید، مچ پا در زمان ایستادن و راه رفتن، به عنوان یک پشتیبان برای پا عمل می کند. این قسمت از بدن، نیروها و شوک های وارد شده در حین پیاده روی را جذب کرده و به پا کمک می کند تا در شرایط راحت تری قرار بگیرد. کسانی که ناحیه مچ پای خود را از دست داده اند، مجبورند برای ساخت این نوع پروتز اقدام کنند.

بنابراین، در پاسخ به سوال “پروتز مچ پا چیست” باید بگوییم، پروتز مچ پا یک اندام مصنوعی است. این اندام مصنوعی زمانی که فرد پای خود را از ناحیه مچ از دست می دهد، در ناحیه قطع شده نصب می شود. با کمک این پروتز، فرد در شرایط ایده‌ آل تری قرار گرفته و قطع عضو کمترین تاثیر را بر زندگی او خواهد شد. در آسیب های شدید، دیابت، برخی انواع تومور، عفونت و بیماری شارکوت این قسمت از پای فرد قطع می شود.

انواع پروتز مچ پا چیست؟

متخصصان ساخت پروتز، برای آنکه مشکل قطع عضو را در طیف وسیعی از افراد حل کنند، انواع و اقسام پروتز را تولید کرده اند. انواع پروتز مچ پا که توسط یک ارتوپد فنی معرفی می شود، به شرح زیر است:

1- پروتز مچ پا با دریچه داخلی

یکی از انواع پروتزهایی که در قسمت مچ پا نصب می شود، پروتز با دریچه داخلی است. یک دریچه با قابلیت جدا شدن در قسمت داخلی این پروتز در نظر گرفته شده است. این دریچه برای عبور قسمت های تحتانی پا که هنوز قطع نشده اند، ساخته شده است.

2- پروتز مچ پا با دریچه پشتی

پاسخ دیگری که می توانیم به سوال انواع پروتز مچ پا چیست، بدهیم، پروتز مچ پا با یک دریچه پشتی است. این دریچه نیز برای عبور قسمت باقی مانده ی پا از داخل پروتز تعبیه شده است. خوب است به یاد داشته باشید، هر یک از انواع پروتزهایی که قرار است در این قسمت نصب شود، باید توسط یک پزشک متخصص توصیه شده باشد. پزشک با بررسی شرایط شما به این نتیجه می رسد که کدام یک از انواع پروتز برایتان از همه مناسب تر است.

3- پروتز مچ پا طرح لوله بخاری

برای افزایش اطلاعات کسانی که می خواهند بدانند انواع پروتز مچ پا چیست، باید بگوییم که پروتز پا با طرح لوله بخاری، برای کسانی ساخته می شود که وزن زیادی دارند. در این افراد، فشار زیادی به مچ پا وارد می شود و به همین دلیل، نیاز است که یک پروتز مستحکم برای آنها ساخته شود.

یکی از ویژگی های بارز و برجسته این پروتز بالا بودن استحکام آن است. کسانی که دچار شکستگی های زیادی در ناحیه مچ پا هستند نیز می بایست برای ساخت و نصب این نوع پروتز اقدام کنند. به یاد داشته باشید، این نوع پروتز در مقایسه با برخی طرح های پروتزی موجود، از قابلیت بیشتری برای تنظیم برخوردار است.

انواع مختلف انواع پروتز مچ پا چیست

4- پروتز مچ پای کربنی

از دیگر پاسخ هایی که می توان به سوال انواع پروتز مچ پا چیست، بدهیم پروتزهای کربنی هستند. این نوع پروتزها از الیاف کربن ساخته شده اند و مقاومت بالایی را از خود نشان می دهند. الیاف کربن، یکی از مقاوم ترین انواع متریال ها برای ساخت پروتز به شمار می رود. ضمن آنکه این نوع پروتز، انعطاف پذیری لازم را نیز دارد. راه رفتن با مچ مصنوعی کربنی به فرد امکان می دهد تا فعالیت های خاصی از جمله دویدن را انجام دهد. کسانی که پنجه های مصنوعی کربنی نصب می کنند می توانند روی سطوح متفاوت راه بروند و از این نظر نیز هیچ محدودیتی برای آنها وجود ندارد.

5-پروتزهای سیلیکونی

پاسخ به سوال انواع پروتز مچ پا چیست را با معرفی یکی از ارزان ترین و سبک ترین انواع پروتزها ادامه می دهیم. این نوع پروتز، پنجه پای سیلیکونی نام دارد و در ساخت آن از ماده ای به نام سیلیکونی استفاده می کنند. این پروتزها به پروتزهای زیبایی معروف هستند و در مواقعی که فرد نمی خواهد هزینه زیادی از بابت ساخت اندام مصنوعی پرداخت کند ساخته می شوند. عملکرد خاصی را نمی توان از پروتزهای سیلیکونی انتظار داشت و این موضوعی است که افراد متقاضی ساخت پروتز باید به آن توجه و دقت داشته باشند.

 

پروتز مچ پا چیست و قیمت آن

مزیت های پروتز مچ پا چیست؟ آیا جایگزین خوبی برای پای قطع شده انسان است؟

کسانی که پایشان قطع شده و نمی توانند تحت عمل جراحی پیوند قرار گیرند، بهتر است برای ساخت پروتز مچ پا اقدام کنند. برخی از مزیت های این پروتز به شرح زیر است:

  • برخی انواع مچ های مصنوعی، از جنس کربن هستند و این امکان را به فرد می دهند تا در زمان راه رفتن حس طبیعی تری را تجربه کند. این پروتزها قیمت بالایی دارند.
  • از دیگر پاسخ هایی که می توانیم به سوال مزیت های پروتز مچ پا چیست بدهیم، حذف و یا کاهش مشکلات پای قطع شده انسان است. انسان برای راه رفتن و برای رسیدگی به کارهای روزانه خود به پاهایش نیاز دارند. این پروتز به فرد کمک می کند تا بتواند استقلال از دست رفته اش در اثر قطع عضو را به دست آورد.
  • اگر پروتزی که می سازید یکی از انواع مچ های مصنوعی کاربردی باشد، فرد درگیر با قطع عضو می تواند به کمک آن اجسام را از روی زمین بلند کند.
  • ورزش کردن نیز از دیگر کارهایی است که افراد بعد از ساخت و نصب مچ های مصنوعی می توانند انجام دهند؛ بدون آنکه با مشکل و ناتوانی مواجه شوند.
  • فرد با کمک مچ های مصنوعی پا می تواند در جامعه حضور پیدا کند و ترسی از نگاه دیگران نداشته باشد.
تفاوت پروتز مفصل مچ پا با پروتز مچ پا چیست؟

تفاوت پروتز مفصل مچ پا با پروتز مچ پا چیست؟

به سوال پروتز مچ پا چیست، پاسخ دادیم و حال می خواهیم در مورد تفاوت هایی که بین مچ پای مصنوعی و مفصل مچ پا وجود دارد، صحبت کنیم. این تفاوت ها به شرح زیرند:

1- تفاوت از نظر علت نصب؛

یکی از مهم ترین تفاوت هایی که بین پروتز مچ پا و پروتز مفصل مچ پا وجود علت نصب آنهاست. کسانی که مچ پای مصنوعی نصب می کنند همان کسانی هستند که در اثر حادثه و یا به صورت مادرزادی، مچ پا ندارند؛ اما کسانی که برای نصب پروتز مفصل مچ پا اقدام می کنند افرادی هستند که مفصل مچ پای آنها در بیماری هایی مانند روماتیسم، آرتروز، شکستگی، فرسودگی و برخی دلایل دیگر دچار آسیب شده است. این، یکی از روش های ترمیم مفصل مچ پا است.

2- تفاوت از نظر ساختار؛

دیگر تفاوتی که می توان بین مچ های مصنوعی پا و مفصل مصنوعی مچ پا عنوان کرد، از نظر ساختار و شکل است. مچ های مصنوعی که برای قطع عضو ساخته می شوند، به این دلیل که باید بتوانند به فرد کمک کنند تا راه برود، شباهت زیادی به ساختار مچ پای انسان دارند؛ درست مانند ساخت پروتز پا بالای زانو. اما، مفصل مصنوعی مچ پا یک قطعه فلزی است که در داخل مچ پا قرار داده می شود و این قطعه ممکن است هیچ شباهتی از نظر ظاهر با قسمت آسیب دیده، یعنی مفصل مچ پا نداشته باشد.

مزیت های پروتز مچ پا چیست؟ آیا جایگزین خوبی برای پای قطع شده انسان است؟

قیمت پروتز مچ پا مصنوعی چقدر است؟ خوب است عوامل تاثیرگذار بر قیمت آن را بشناسید

در ادامه صحبت در خصوص پروتز مچ پا چیست، لازم است از عوامل تاثیرگذار بر قیمت پروتز مچ پا نیز اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم. عواملی که باعث تغییر قیمت این اندام مصنوعی می شود، به شرح زیر است:

  • نوع ماده ای که در تولید پروتز به کار برده شده است، تاثیر بسزایی در تعیین قیمت دارد.
  • متد مورد استفاده در ساخت نیز باعث تغییر قیمت می شود.
  • هوشمند بودن پروتز عامل دیگری است که باعث افزایش قیمت این اندام مصنوعی می شود.

برای ساخت پروتز مچ پا مصنوعی به کجا مراجعه کنیم؟

ما در این متن در مورد پروتز مچ پا چیست، صحبت کرده و نکاتی را در این رابطه با شما مطرح کردیم. انواع و اقسام پروتز مچ پا توسط متخصصان این حوزه ساخته می شود و این پزشک شماست که تشخیص می دهد کدام یک از آنها برای شما مناسب تر است.

اگر مجبورید بنا به هر دلیلی برای ساخت و نصب پروتز پا اقدام کنید، به کلینیک های معتبری چون، کلینیک ارتوپدی فنی پایار بروید. این کلینیک توان اجرایی و تخصص لازم برای ساخت انواع پروتز را دارد و به شما کمک خواهد کرد تا قطع عضو خود را فراموش کرده و به ساختن روزهای زیبا در زندگیتان فکر کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *