درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی⭐اصلاح با زانو بند طبی
اصلاح زانوی پرانتزی بدون جراحی، موضوعی است که در این مقاله از کلینیک ارتوپدی فنی پایار قصد داریم در مورد آن صحبت کنیم. اگر در این خصوص، اطلاعات زیادی ندارید در ادامه با ما همراه باشید.
روش های درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی چیست؟
اگر فردی، زمانی که ایستاده و مچ پاهایش به هم نزدیک است زانوهایش از هم فاصله داشته باشد، پای پرانتزی دارد. از آنجایی که عوارض متفاوتی این گروه را به خود درگیر می کند بهتر است مبتلایان به فکر درمان باشند. اگر می خواهید در مورد طول دوره درمان این عارضه دانش بیشتری به دست آورید، مقاله درمان پای پرانتزی چقدر طول میکشد را مطالعه کنید.
قبل از آنکه پزشکان به سراغ عمل جراحی بروند، روش های درمان غیر جراحی را پیشنهاد می کنند. از جمله بهترین روش های غیر جراحی جهت درمان می توان به این موارد اشاره داشت:
1- انجام حرکت های اصلاحی
یکی از بهترین کارهایی که برای اصلاح زانوی پرانتزی بدون جراحی پیشنهاد می کنند، انجام حرکت های اصلاحی است. حرکت های اصلاحی متفاوتی برای درمان وجود دارد که هر کدام از آنها به نوبه خود می توانند باعث درمان این مشکل شوند. این حرکت ها باید به صورت مدام و پیوسته انجام شوند تا بتوانند اثر درمانی خود را نشان دهند.
برخی از حرکت های اصلاحی برای درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی به این شرح است:
- یکی از بهترین حرکت هایی که می توان برای درمان کردن پای پرانتزی پیشنهاد کرد، آوردن پا به سمت بالا است. در این حرکت می بایست به پهلو دراز کشید و پاها را در همان حالت به سمت بالا آورد.
- از دیگر حرکت های مناسب برای از بین بردن و درمان پای پرانتزی، حرکت پل است. در این حالت نیز فرد می بایست به کمر دراز کشیده و باسن خود را به سمت بالا آورد.
گاهی اوقات انجام این حرکت های اصلاحی می بایست با دیگر روش های درمان پای پرانتزی نیز همراه شود. برای مثال بستن ارتز و مراجعه به فیزیوتراپی و پوشیدن کفش ها و کفی های طبی در کنار انجام این حرکت ها مفید و مناسب به نظر می رسند.
اگر می خواهید در مورد حرکت هایی که در اینجا معرفی کردیم، اطلاعات بیشتری به دست آورید و در جریان جزئیات آنها قرار بگیرید توصیه می کنیم مقاله معرفی حرکات اصلاحی زانوی پرانتزی⭐11 حرکت اصلاحی را مطالعه کنید. ما در این مقاله، علاوه بر آنکه گفته ایم چگونه حرکات ذکر شده در بالا را انجام دهید چند حرکت جدید را نیز معرفی کرده ایم.
دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت ارتز زانو با ما تماس بگیرید.
برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید
همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊
شاید خواندن مطالب زیر هم برای شما مفید باشد :
زانو ضربدری (ژنووالگوم) چیست؟هر آنچه باید بدانید
علت زانوی ضربدری چیست؟آن را جدی بگیرید
2- بستن ارتز یا زانو بندی طبی
یکی از بهترین روش های درمان و اصلاح پرانتزی شدن پاها، بستن ارتز یا زانوبندن طبی است. ارتزها، وسایل کمک درمانی هستند و با هدایت استخوان های فرد در راستای درست و صحیح، باعث درمان پرانتزی شدن زانو ها می شوند. خوب است بدانید، ارتزها دو نوع آماده و اختصاصی دارند و با مراجعه به کلینیک ارتوپدی فنی پایار می توانید هم برای تهیه ارتزهای آماده اقدام کنید و هم در صورتی که نیاز داشتید، ارتزهای اختصاصی توسط کارشناسان این مجموعه ساخته شده و در اختیار شما قرار داده می شود. ضمنا، این مجموعه در حوزه ساخت اندام های مصنوعی از جمله ساخت پای مصنوعی نیز فعالیت دارد.
3- ورزش کردن
ورزش های اصلاحی زیادی وجود دارد که با کار روی مفصل ها و عضله های پا به درمان پرانتزی شدن پاها کمک می کند. از این ورزش ها نیز می توان به عنوان یک روش بسیار مناسب برای درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی اشاره کرد. یکی از بهترین ورزش های اصلاحی، پیلاتس است و در کنار آن یوگا نیز می تواند به درمان کمک کند.
4- ساخت کفش و کفی طبی و پوشیدن آنها
از دیگر روش های درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی می توان به پوشیدن کفش های طبی اشاره کرد. این کفش ها، با کمک اسکن گرفته شده از پا ساخته می شوند و به همین دلیل است که تناسب و تطابق زیادی با الگو و ساختار پا از خود نشان می دهند. پوشیدن این کفش ها در کنار عمل به دیگر روش های درمان زانوی پرانتزی، به درمان کمک قابل توجهی می کند. برای ساخت این کفش ها می توانید به کلینیک های ارتوپدی فنی معتبر در کشور همچون پایار مراجعه کنید و طی مشورت با آنها اطلاعات خود را در خصوص قیمت کفش و کفی طبی افزایش دهید.
بهترین روش درمان پای پرانتزی در بزرگسالان چیست؟
همه روش هایی که در بالا در خصوص درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی بیان کردیم قادرند پای پرانتزی در بزرگسالان را نیز درمان کنند. البته، در بزرگسالان به این دلیل که استخوان هایی آنها استحکام پیدا کرده است، چنانچه قرار است از ارتز استفاده کنند و یا اگر می خواهند به ورزش بپردازند و حرکت های اصلاحی را انجام دهند، می بایست مدت طولانی برای درمان وقت بگذارند.
به صورت کلی، توصیه می کنیم که روش های اصلاح زانوی پرانتزی بدون جراحی که اشاره کردیم با هم ادغام شده و فرد برای درمان خود از مجموعه راهکارهای توصیه شده برای درمان کمک بگیرد. برای مثال، او می تواند به ورزش پیلاتس یا یوگا بپردازد؛ برای انجام فعالیت های روزانه خود از کفش ها و کفی های طبی کمک بگیرد و در زمان های که پزشک به او توصیه کرده است ارتز یا زانوبند طبی را نیز نصب کرده و مورد استفاده قرار دهد.
اگر جهت درمان پای پرانتزی در بزرگسالان بدون جراحی، راهکارهای معرفی شده در این مقاله مفید و موثر نباشند، پزشک برای آنکه بتواند به بیمار خود کمک کند تا کیفیت زندگی اش با افت مواجه نشود، فرد را تحت عمل جراحی پای پرانتزی قرار می دهد.
بهترین سن برای درمان پای پرانتزی چه موقع است؟
حالا که با برخی روش های درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی آشنا شوید خوب است در مورد دیگر سوال های مطرح در این خصوص نیز صحبت کرده و به آنها پاسخ دهیم. یکی از شایع ترین سوالاتی که برای افراد درگیر با پای پرانتزی به وجود می آید این است که بهترین سن برای درمان پای پرانتزی چه موقع است.
برای آنکه بتوانیم به سوال بهترین سن اصلاح زانوی پرانتزی بدون جراحی چه موقع است پاسخ بدهیم، باید بگوییم که برخی از کودکان با این عارضه به دنیا می آیند اما وقتی که به سن 18 ماهگی می رسند، پرانتزی بودن زانوهایشان درمان می شود. به هر حال، اگر کودک شما به سن 2 سالگی رسیده اما هنوز هم پرانتزی بودن زانوهایش درمان نشده، بهتر است هر چه سریع تر برای درمان آن اقدام کرد. در این سنین، استخوان ها نرم هستند، هنوز استحکام دوران بزرگسالی را پیدا نکرده اند و راهکارهایی که برای درمان معرفی کردیم تاثیر بیشتری از خود نشان می دهند. بدون توجه به سن بیمار، اگر وضعیت بیماری خیلی وخیم باشد از جراحی برای درمان استفاده می کنند.
کلام آخر
معرفی روش های درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی، موضوع صحبت ما در این مقاله بود. امیدواریم اطلاعات ارائه شده در افزایش دانش و سطح آگاهی شما نسبت به روش های درمان، کمک کننده بوده باشد. این مقاله به دست کارشناسان پایار تدوین شده است. این کلینیک در حوزه ارائه و ساخت ارتزهای اختصاصی و آماده، ساخت کفش ها و کفی های طبی و همین طور ساخت اندام های مصنوعی فعالیت می کند. اگر به انگشت مصنوعی نیاز دارید می توانید با شماره های درج شده در سایت تماس گرفته و در جریان قیمت ساخت پروتز انگشت دست قرار بگیرد.