پروتز سایم⭐ ساخت پروتز سایم+با کیفیت بالا

مفهوم پروتز سایم

سایم، یکی از اصطلاحاتی است که افراد درگیر با قطع عضو از ناحیه مچ پا ممکن است آن را زیاد شنیده باشند. اگر نمی دانید این نوع پروتز چیست و چه مزیت هایی دارد، ادامه این مقاله از سری مقاله های کلینیک ارتوپدی فنی پایار را مطالعه کنید.

در کنار این مقاله، توصیه می کنیم مقاله ی کفش استاندارد چه نوع کفشی است را نیز مطالعه کنید؛ این مقاله به شما کمک می کند تا بهترین نوع کفش را خریداری کرده و بپوشید.

پروتز سایم چیست؟ در مورد آن چه می دانید؟

آمپوتاسیون که به معنای قطع عضو است در مناطق مختلف بدن ممکن است اتفاق افتد. وقتی فرد پای خود را از ناحیه مچ پا به پایین از دست می دهد، گفته می شود که این فرد دچار قطع عضو سایم شده است. با توجه به این تعریف می توان گفت، پروتز نوع سایم، همان پروتزی است که برای مچ پا ساخته می شود. به بیان دیگر، کسی که برای ساخت پروتز مچ پا اقدام می کند، هدفش ساخت پروتز از نوع سایم است.

سوالی که در اینجا ممکن است برای عده ای پیش آید این است که هدف از ساخت پروتز سایم چیست و چرا برخی به جای آنکه سایر انواع پروتزهای مخصوص مچ پا را بسازند، برای ساخت و پرداخت قیمت پروتز مچ پا سایم اقدام می کنند. در پاسخ به این سوال باید بگوییم، یکی از مهم ترین هدف هایی که ساخت این پروتز دنبال می کند، به دست آوردن توان حرکت و ایستادن روی پاها است.

در Syme، پاشنه پا و همه انگشتان برداشته می شود، اما در قسمت زیر استخوان پاشنه، یک پد چربی و ضخیم قرار می دهند تا فرد بتواند به راحتی وزن خود را روی آن بندازد و زمانی که نمی خواهد خیلی پیاده روی کند، امکان خارج کردن پروتز برای او وجود داشته باشد. پروتز سایمِ ساخته شده توسط بهترین و معتبرترین کلینیک ارتوپد فنی، به فرد کمک می کند تا با صرف کمترین میزان انرژی بتواند از پروتز خود استفاده کند و راه برود.

آیا در مورد مزیت های پروتز سایم چیزی شنیده اید؟

حال که فهمیدید پروتز سایم چیست و عملکرد آن به چه شکل است، خوب است در مورد مزیت های این پروتز نیز نکاتی را بیان کنیم. برخی از مهم ترین مزیت های این اندام مصنوعی به شرح زیر است:

  • یکی از مزیت های پروتز Syme، تحمل وزن بدن است. این مورد به افراد درگیر با قطع عضو کمک می کند تا راحت تر با مساله قطع عضو خود کنار آیند و رنج زیادی از این بابت تحمل نکنند.
  • راه رفتن آسان و راحت دیگر مزیت ساخت پروتز نوع سایم است.
  • پروتز سایمی که توسط مراکز حرفه ای ساخته شده است، وزن را به صورت مناسب توزیع کرده و به بافت نرم بدن اجازه نمی دهد که تجزیه شود.
  • میزان فشاری که توسط این پروتز به بدن وارد می شود، بسیار کم است.
  • این پروتز از ایجاد و بروز برخی از مشکلات در بدن، مانند مشکلات عصبی، استخوانی و پوستی جلوگیری می کنند.
  • این پروتز، اتصال خود به بدن را حفظ کرده و به سختی جدا می شود.

دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت پروتز دست با ما تماس بگیرید.

برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید

همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊

مراحل ساخت پروتز سایم

با انواع پروتز سایم آشنا شوید!

صحبت هایمان در مورد پروتز سایم را با معرفی انواع این پروتز ادامه خواهیم داد. برخی از انواع پروتز Syme به شرحی است که در ادامه بیان خواهیم کرد:

1- سایم با دریچه داخلی

وقتی می خواهید برای ساخت پروتز سایم اقدام کنید، یکی از انواع پروتزهایی که به شما معرفی می کنند، پروتز Syme با دریچه داخلی است. این نوع، یک دریچه در قسمت داخلی پا دارد و فرد از این دریچه، انتهای اندام تحتانی خود را رد می کند.

2-سایم مدل لوله بخاری

از دیگر انواع پروتزهای سایم می توان به سایم مدل لوله بخاری است. کسانی که دوام و ماندگاری پروتز برایشان در اولویت قرار دارد، بهتر است برای ساخت این پروتز Syme اقدام کنند. همچنین، برای کسانی که وزن بالایی دارند و یا افرادی که سابقه شکستگی های مکرر در زندگی آنها به چشم می خورد، این پروتز Syme بهترین گزینه به شمار می رود. قابلیت تنظیم از دیگر ویژگی های سایم مدل لوله بخاری به شمار می رود.

3- Syme با دریچه پشتی

Syme با دریچه پشتی، همان طوری که از نام آن مشخص است، دارای یک دریچه پشتی است و فرد می تواند انتهای اندام تحتانی خود را از داخل آن رد کند.

به یاد داشته باشید انتخاب هر یک از انواع پروتزهایی که در اینجا اشاره کردیم، با توجه به صلاحدید پروتوزیست صورت می گیرد. این افراد شایسته ترین ها برای انتخاب نوع پروتز به شمار می روند.

کیفیت ساخت پروتز سایم

برای ساخت پروتز سایم چه کنیم؟

ساخت پروتز سایم کاری تخصصی است و بهتر است برای ساخت آن به هر کلینیک ارتوپدی فنی در کشور مراجعه نکنید. کلینیک هایی صلاحیت و شایستگی ساخت این نوع پروتزها را دارند که سال هاست در این حوزه فعالیت می کنند و سابقه بالایی در خصوص ساخت پروتز ها دارند.

به یاد داشته باشید، یک اشتباه در انتخاب سازنده پروتز می تواند وقت و هزینه شما را تلف کند. به همین سبب توصیه می کنیم، به کلینیک های معتبری چون پایار مراجعه کرده و برای ساخت پروتز نوع سایم به آنها اعتماد کنید. این بهترین و قابل اعتمادترین راه برای ساخت یک پروتز کاربردی و با دوام است.

نکات مراقبتی از پروتز سایم چیست؟ خوب است بدانید!؟

یکی از مسائلی که می تواند کمک کند تا پروتز سایم عمر و دوام بالاتری داشته باشد، درست نگهداری کردن از آن است. اگر پروتز نوع سایم دارید حتما نکاتی که در ادامه بیان می کنیم را در اولویت قرار دهید و خود را نسبت به انجام آنها متعهد و ملزم بدانید:

  • اگر می خواهید پروتز را از جای خود خارج کنید، بهتر است آن را در جای خشک و تمیز قرار دهید.
  • این پروتز نباید در دسترس کودکان و یا حیوانات قرار داده شود.
  • شستشوی منظم آن نیز از دیگر نکات مهم و افزاینده طول عمر پروتز است. سعی کنید تا جایی که برایتان مقدور است، این پروتز را با کمک مواد شوینده قوی تمیز نکنید و حتما بعد از شستشو نیز آن را کاملا خشک کنید.
  • این پروتز اصلا نباید در تماس با مواد شیمیایی از جمله الکل، اسید و یا برخی مواد ضد عفونی قرار گیرد.
  • اگر این پروتز به صورت مرتب و دوره ای تمیز شود، هیچ مشکلی برای آن به وجود نخواهد آمد.
  • اگر پروتز سایمی که دارید خراب شده است، حتما به کارشناسان ساخت پروتز مراجعه کرده و از آنها برای رفع مشکل راهنمایی و کمک بخواهید.
  • برای انجام فعالیت های شدید، از جمله دویدن و یا بالا رفتن از پله ها، از این پروتز استفاده نکنید.

 

پروتز سایم

با مراحل ساخت پروتز سایم آشنا شوید!؟

یکی دیگر از موضوعاتی که خوب است در مورد پروتز سایم بدانید، آشنایی با مراحل ساخت آن است. در ادامه، مراحل ساخت این پروتز را ذکر کرده ایم:

1-مرحله اول

اولین کاری که برای ساخت پروتز از نوع سایم انجام می دهند، قالب گیری است. با کمک گچ، از پا یک قالب تهیه می کنند. این قالب، مدل دقیقی از پا را فراهم می کند. بعد از آماده شدن قالب، لندمارک های استخوانی را روی آن مشخص می کنند و آن را در دمای 140 فارنهایت قرار می دهند تا کاملا خشک شود.

2-مرحله دوم

در مرحله دوم ساخت پروتز از نوع سایم، قالب را به وسیله استاکنیت ها و پارچه می پوشانند و سپس یک لایه پلی وینیل الکل را به صورت کیسه در داخل مدل قرار می دهند. این کیسه دو سر دارد؛ سر پروگزیمال آن را باز می گذارند و سر دستیال را می بندند. از قسمت باز، پلاستیک رزین را به کیسه پلی وینیلی می ریزند. بعد از آنکه همه ترک ها مدل به خوبی با این رزین پر شد، سر باز کیسه را بسته و آن در دمای 130 تا 140 درجه فارنهایت قرار می دهند.

3- مرحله سوم

در مرحله آخر از ساخت پروتز از نوع سایم، قالب آماده شده را با اندازه پا هماهنگ می کنند و سپس، تغییرات مورد نیاز را اعمال می کنند. بعد از آن، همه فضاهای خالی موجود را به کمک رزین پر کرده و پارچه شیشه ای و لایه استاکنیت را به آن اضافه می کنند. مجددا قالب را در دمای بالا قرار می دهند. در ادامه همه لبه های اضافه در پروتز را بریده و آن را به صورت مهروموم شده، بسته بندی می کنند تا هوا به آن نفوذ نکند.

کلام آخر

پروتز سایم، موضوع صحبت ما در این مقاله بود. امیدواریم با اطلاعاتی که در مورد این پروتز بیان کردیم، متوجه شده باشید پروتز Syme چیست، چه مزیت هایی دارد و برای ساخت آن باید به کجا مراجعه کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *