ساخت کفش مناسب کف پای قوس دار [تضمینی + با کیفیت]
یکی از مشکلاتی که برخی افراد ممکن است با آن درگیر شوند، زیاد بودن قوس کف پا است. این افراد می بایست برای تهیه کفش مناسب کف پای قوس دار اقدام کنند. ما در این مقاله از مقاله های کلینیک ارتوپدی فنی پایار می خواهیم در مورد مشخصات این نوع کفش، نکاتی را با شما در میان بگذاریم.
پادکست شماره 1 (دلایل زیاد شدن قوس کف پا)
در مورد علت قوس کف پا چه میدانید؟ چرا برخی ها مجبورند برای ساخت کفش مناسب کف پای قوس دار اقدام کنند؟
موضوعی که شاید خوب باشد در مورد آن اطلاعاتی داشته باشید، علت قوس کف پا است و اینکه چرا برخی از ماها مجبوریم برای ساخت کفش مناسب کف پای قوس دار اقدام کنید. آسیب دیدن پا، برخی بیماری ها و مشکلات زمینه ای، بیماری های عضلانی-عصبی و مسائل مادرزادی از جمله دلایلی است که باعث می شود قوس کف پای یک فرد افزایش پیدا کرده و مشکلاتی را برای او به وجود آورد.
کودکان نیز در معرض ابتلا به این عارضه قرار دارند و مهم ترین علتی که باعث می شود قوس کف پا آنها زیاد باشد، اختلالات و ناهنجاری های ژنتیکی است. به بیان دیگر، زیاد بودن قوس کف پا، به کودکان به ارث می رسد.
برخی تومورهایی که در نخاع ایجاد می شوند نیز می توانند باعث افزایش قوس کف پا شوند، اما مهم ترین دلیل که باعث می شود بزرگسالان با این مشکل درگیر شوند، بیماری های عضلانی-عصبی است. آن دسته از بزرگسالانی که مطمئن می شوند زیاد بودن قوس کف پا به خاطر بیماری نیست می بایست نخاع خود را از نظر وجود تومور بررسی کنند.
دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت کفش و کفی طبی با ما تماس بگیرید.
برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید
همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊
چه کسانی می بایست برای خرید کفش و کفی طبی پای قوس دار (کفش مناسب کف پای قوس دار) اقدام کنند؟
کسانی که قوس کف پای آنها از حالت نرمال و طبیعی، بیشتر است می بایست کفش های مناسب این عارضه را بپوشند. همه انسان ها، قوسی را به صورت طبیعی در کف پای خود مشاهده می کنند. اگر این قوس، خیلی زیاد باشد اصطلاحا گفته می شود که فرد به عارضه پِس کاووس (Pes Cavus) یا زیاد بودن قوس کف پا مبتلا شده است.
شاید برخی ها فکر کنند که این عارضه، دردسرساز نبوده و مشکل جسمانی به دنبال آن به وجود نمی آید. این تفکر، کاملا اشتباه است و افرادی که قوس کف پای آنها زیاد است می بایست برای ساخت کفش و کفی طبی اقدام کنند؛ این یکی از راه های درمان به شمار می رود. از جمله مشکلات ناشی از زیادی بودن قوس کف پا می توان به این ها اشاره داشت:
- زانو درد
- کمردرد
- ایجاد خمیدگی در انگشتان پا
- درد در هنگام راه رفتن و یا حتی ایستادن
- چنگالی شدن انگشت ها
- بی ثباتی در زمان راه رفتن
- پیچ خوردن زیاد پا
- لغزیدن در موقع راه رفتن
- ایجاد التهاب در مفصل مچ پا
- دشواری در پیدا کردن یک کفش و کفی طبی ( اگر نمی دانید کفش مناسب چیست، مقاله کفش خوب چه ویژگی هایی دارد را مطالعه کنید)
- فاشئیت پلانتار
- ملتهب شدن تاندون آشیل
برای آنکه از مشکلات بالا جلوگیری به عمل آید، می بایست برای تهیه کفش مناسب کف پای قوس دار اقدام کرد. بهترین راه برای داشتن چنین کفش هایی، مراجعه کردن به کلینیک های ارتوپدی فنی معتبر در کشور، همچون پایار است. این مرکز به شما می گوید که قیمت کفش و کفی طبی فردی که قوس کف پای او زیاد است، چقدر است.
کفش مناسب کف پای قوس دار چه ویژگی هایی دارد؟
مشخصاتی که کفش مناسب کف پای قوس دار دارد، باعث می شود تا زیاد بودن قوس کف پا به مرور زمان درمان شود. ما در اینجا به برخی از این مشخصه ها و ویژگی ها اشاره خواهیم کرد:
1- ضربه گیری کافی
کسانی که قوس کف پای آنها زیاد است نمی توانند نیروهایی که از بیرون به پای آنها وارد می شود، جذب کنند و این، باعث انتقال فشارهای وارده به بافت نرم و مفصل ها می شود. به همین دلیل است که این گروه باید کفش هایی را به پا کنند که ضربه گیری کافی داشته باشد. کفش های مخصوص قوس زیاد کف پا، نیروهایی که به پا وارد می شود جذب می کند و به همین دلیل، پا تحت کمترین فشار قرار می گیرد.
2- ساق دار بودن
مشخصه دیگری که کفش های مخصوص قوس زیاد کف پا دارند، ساق دار بودن آنهاست. این گروه مستعد پیچ خوردگی از ناحیه مچ پا هستند. اگر برای ساخت این کفش ها به کلینیک های ارتوپدی فنی معتبر در کشور، همچون پایار مراجعه کنید کفشی برای شما ساخته می شود که ساق دار است. این کفش ها حمایت خوبی از مچ پا به عمل می آورند و از پیچ خوردگی پیشگیری می کنند.
شاید خواندن مطالب زیر هم برای شما مفید باشد :
قوس زیاد کف پا چیست؟ [هر آنچه که باید بدانید]
کفی طبی برای قوس کف پا(ساخت کفی طبی گودی پا)
3- فراهم بودن فضای کافی برای انگشتان
دیگر مزیتی که می توان در خصوص کفش مناسب کف پای قوس دار بیان کرد، این است که این کفش ها فضای مناسب و کافی برای فعالیت و تحرک انگشتان دارند. کسانی که قوس کف پای آنها زیاد است، در معرض ابتلا به تغییر شکل و فرم انگشتان پا، مانند قوز شست قرار و یا انگشت چکشی قرار دارند. به این همین علت، این گروه می بایست کفش هایی را به پا کنند که جلوی آنها به اندازه کافی پهن است و عمق مناسبی دارد. در این کفش ها، انگشتان پا تحت فشار قرار نمی گیرد و به عارضه هایی که در همین جا نام بردیم مبتلا نمی شود.
4- سبکی و وزن کم
از دیگر ویژگی هایی که در کفش مناسب کف پای قوس دار به چشم می خورد می توان به سبک بودن و کم وزن بودن این کفش ها اشاره کرد. کفش هایی که برای افراد با قوس زیاد کف پا ساخته می شود می بایست سبک باشند و از مواد اولیه کم وزن در ساخت این کفش ها استفاده شده باشد. کفش های سنگین، نه تنها روی درمان این عارضه تاثیری ندارند بلکه باعث می شوند که فرد از پوشیدن این کفش ها خسته شده و هیچ تمایلی برای استفاده ی آنها از خود نشان ندهد.
کسانی که قوس کف پای آنها زیاد است، می بایست از پوشیدن کفش هایی که وزن زیادی دارند، اجتناب کنند. کفش های مخصوص این گروه، سبک است و باعث فشار آمدن به پای فرد نمی شود.
5- کفی قابل تعویض
کسی که می خواهد برای ساخت کفش مناسب کف پای قوس دار اقدام کند، حتما با پوشیدن کفش های معمولی احساس راحتی نداشته و به همین دلیل است که می خواهد کفش های مناسب این عارضه را تهیه کرده و مورد استفاده قرار دهد. یکی از ویژگی هایی که باعث شده کفش های مناسب کف پای قوس دار به یک گزینه مطلوب برای افراد تبدیل شود قابل تعویض بودن کفی آنهاست. این افراد می توانند کفی که فکر می کنند با آن راحت تر هستند تهیه کرده و در داخل کفش خود قرار داده و آن را مورد استفاده قرار دهند. با کفی های طبی که در کلینیک های ارتوپدی فنی ساخته شده است، روند بهبود این عارضه، سرعت بیشتری می گیرد و افراد در مدت زمان کوتاه تری درمان می شوند.
آیا کفش مناسب کف پای قوس دار، یک درمان سنتی قوس کف پا است؟
کفش مناسب کف پای قوس دار، را نمی توان یک درمان سنتی قوس کف پا دانست؛ چرا که این کفش ها، یک نوع ارتز هستند و ارتزها از جمله روش های درمانی غیر جراحی به شمار می روند که توسط پزشکان و متخصصان تجویز می شوند.
نکته ای که باید به خاطر داشته باشید این است که برای درمان قوس زیاد کف پا، روش های درمان سنتی وجود ندارد و همان طوری که اشاره کردیم، بهترین کاری که برای درمان این مشکل می توان انجام داد، پوشیدن کفش هایی مخصوص این عارضه است.
به غیر از کفش های طبی، سایر انواع ارتزها نیز می توانند به درمان این عارضه کمک کنند. برخی ارتزها به صورت آماده در فروشگاه های تجهیزات پزشکی موجود بوده، اما برخی دیگر هستند که باید به صورت اختصاصی ساخته شوند.
اگر پوشیدن کفش های مخصوص قوس زیاد پا موثر نباشد، ممکن است پزشک نیاز ببیند که فرد را تحت عمل جراحی قرار دهد. از آنجایی که گاهی اوقات، زیاد بودن قوس کف پا همراه با درد خواهد بود به همین دلیل است که پزشکان مجبور می شوند برای کاهش درد فرد او را عمل کنند. اگر مشکلی که فرد دارد به دلیل نقص در سیستم عصبی او باشد، نیاز به انجام عمل جراحی، چندین برابر بیشتر احساس می شود؛ چرا که مشکلی که این گروه دارد به مرور زمان پیشرفت کرده و فروکش نمی کند.
برای ساخت کفش مناسب کف پای قوس دار چه کنیم؟
کفش هایی که برای افراد با قوس زیاد کف پا ساخته می شوند از جمله کفش های اختصاصی هستند و کسانی که می خواهند به مرور زمان و با استفاده از این کفش ها، قدمی مثبت برای درمان مشکل شان بردارند خوب است به کلینیک هایی مراجعه کنند که کفش های اختصاصی می سازند. این کفش ها کاملا طبی هستند و می توانند اثرات درمانی زودبازده و با راندمان بالا از خود نشان دهند. از جمله کلینیک های درمانی در کشورمان که کفش های طبی می سازد می توان به کلینیک های ارتوپدی فنی اشاره کرد. یکی از وظایف اصلی این کلینیک ساخت کفش ها و کفی های مناسب برای انواع ناهنجاری های پا و از جمله قوس زیاد کف پا است.
اگر نمی دانید که به کدام یک از ارتوپد فنی ها مراجعه کنید ما به شما توصیه می کنیم که کلینیک پایار را انتخاب کنید. این مجموعه یکی از حرفه ای ترین ها در حوزه ساخت کفش ها و کفی های طبی به شمار می رود و تا به حال برای خیلی کسانی که به ناهنجاری های متفاوت در پا مبتلا بوده اند کمک کرده و با ساخت کفش ها و کفی های طبی مشکل آنها را برطرف کرده است. این مجموعه در حوزه ساخت اندام های مصنوعی نیز فعال است و شما در صورت قطع عضو از ناحیه زیر زانو می توانید برای دریافت قیمت ساخت پروتز پا زیر زانو با کارشناسان این مجموعه در تماس باشید.
کلام آخر
کفش مناسب کف پای قوس دار، بیان خصوصیاتی که دارد و ویژگی های آن از جمله موضوعات مطرح شده در این مقاله بود. امیدواریم با نکاتی که بیان کردیم توانسته باشیم به اطلاعات خوبی در مورد این کفش ها به شما بدهیم.