آیا پیوند انگشت قطع شده امکان پذیر است؟⭐همه چیز درباره آن

آیا پیوند انگشت قطع شده امکان پذیر است؟

حوادث مختلف باعث می شوند که فرد انگشت دست خود را از دست دهد. امروزه برای حل این مشکل، از روش های متفاوتی، همچون پیوند انگشت قطع شده استفاده می شود. در این مقاله که به دست کارشناسان کلینیک ارتوپد فنی پایار تهیه شده است، نکاتی در مورد این پیوند ارائه خواهد شد؛ پس با ما همراه باشید.

توصیه می کنیم مقاله ی پیوند دست مصنوعی را نیز مطالعه کنید.

آیا پیوند انگشت قطع شده امکان پذیر است؟

اگر در اثر یک حادثه یا تصادف، انگشت فردی قطع شود، در صورتی که پزشک تشخیص دهد، می تواند عمل پیوند را به جای ساخت پروتز انگشت دست انجام دهد. در این شرایط، ممکن است عمل پیوند به فرد کمک کند تا بتواند دوباره انگشت خود را حرکت داده و از آن استفاده کند.

ضمنا، این پیوند را نمی توان برای هر انگشت قطع شده ای انجام داد. پزشکان قبل از آنکه عمل پیوند را انجام دهند، ابتدا باید بررسی و ارزیابی کنند تا متوجه شوند که آیا انگشت قطع شده بعد از انجام پیوند می تواند کارایی گذشته خود را داشته باشید یا خیر. اگر قرار است که این انگشت، فقط زنده بماند و کاری انجام ندهد و یا حتی اگر انگشت پیوند شده، مزاحم انگشتان دیگر باشد، انجام عمل پیوند اصلا کار درستی نخواهد بود.

در تکمیل پاسخ به سوال آیا پیوند انگشت قطع شده امکان پذیر است، باید بگوییم، انگشت قطع شده باید حتما سالم باشد تا پزشک بتواند آن را پیوند بزند. صرف زمان برای پیوند انگشت له شده یکی از بیهوده ترین کارها است و هیچ نتیجه ای ندارد. در صورت عدم انجام پیوند می توان به کلینیک های ارتوپدی فنی مراجعه و با پرداخت قیمت پروتز انگشت دست برای ساخت آن اقدام کرد.

دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت پروتز دست، پروتز انگشت دست  با ما تماس بگیرید.

برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید

همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊

پیوند انگشت قطع شده به چه شکل انجام می شود؟

در پیوند انگشت قطع شده مراحل مختلفی طی می شود و ما در اینجا به شرح مراحل و چگونگی انجام آن پرداخته ایم. اولین کاری که برای عمل جراحی پیوند قطع انگشت انجام می دهند تمیز کردن و شستن انگشت است. بعد از آن، ورید ها، تاندون های هم و باز کننده، وریدها، شریان ها و اعصاب حسی باید مشخص شوند. در ادامه عمل جراحی، تاندون های خم کننده و استخوان ها ترمیم شده و بعد شریان ها ترمیم می شوند. ترمیم شریان ها باید به شکلی باشد که قطر داخلی آن تنگ نشده و مشکلاتی برای بیماری ایجاد نشود.

بعد از ترمیم کردن شریان ها، نوبت به اعصاب حسی و تاندون های باز و بسته کننده انگشت می رسد. در نهایت نیز ورید ها ترمیم می شود که حساس ترین و وقت گیرترین مرحله انجام پیوند است. دیواره وریدها سست است و به دلیل نبود عضله، وریدها روی هم مچاله می شوند و ممکن است که در اثر یک حرکت جراح، پاره شوند؛ به همین دلیل است که ترمیم وریدها وقت گیر است.

بعد از عمل جراحی، بیمار حداقل یک هفته باید در بیمارستان بستری باشد و در 48 ساعت اول نیز ممکن است لخته تشکیل شود که در این شرایط، جراح مجبور است که دومرتبه بیمار را عمل کند. در مدت زمانی که بیمار در بیمارستان بستری است از داروهای ضد لخته و آنتی بیوتیک استفاده می کنند.

پیوند انگشت قطع شده

نکات مراقبتی برای افزایش درصد موفقیت پیوند انگشت قطع شده چیست؟

حال که می دانید آیا پیوند انگشت قطع شده امکان پذیر است یا خیر، خوب است در مورد درصد موفقیت پیوند انگشت نیز نکاتی را بیان کنیم. اگر این عمل توسط پزشکان با تجربه انجام شود و در صورتی که عضو قطع شده نیز به درستی به مرکز درمانی منتقل شود، درصد موفقیت عمل پیوند، 75 خواهد بود. در کنار اینکه پزشکان تاثیر زیادی بر بالا بودن میزان موفقیت این عمل دارند، رعایت برخی نکاتی مراقبتی نیز می تواند به فرد کمک کند تا نتایج بهتری از این عمل دریافت کند. برخی از کارهایی که بیماران بعد از انجام پیوند انگشت باید رعایت کنند، به شرح زیر است:

  • یکی از مهم ترین کارهایی که بیماران نباید انجام دهند، نگه داشتن انگشت، پایین تر از سطح قلب به مدت زیاد است. اگر بیمار خواسته یا ناخواسته این کار را انجام دهد، خون‌رسانی به انگشت پیوند شده را با اختلال مواجه خواهد کرد.
  • موضوع دیگری که نباید نادیده گرفته شود، انجام همه تمرینات و حرکت هایی که است که فیزیوتراپیست به فرد آموزش داده است. این تمرینات طبق یک برنامه دقیق، آماده شده و به فرد کمک می کنند تا انگشتش در بازه زمانی کوتاه تری به حالت طبیعی خود باز گردد.
  • از دیگر کارهایی که انجام دهندگان پیوند انگشت نباید انجام دهند، کشیدن سیگار است. کشیدن سیگار، خون‌رسانی به قلب را کم کرده و حتی ممکن است کاری کند که بدن، پیوند را پس بزند. توصیه می کنیم کسانی که بعد از تحمل دردسرهای فراوانی، عمل پیوند را انجام داده اند، تا مدتی کشیدن سیگار را ترک کنند.
  • از دیگر کارهایی که می توان برای افزایش موفقیت پیوند انگشت قطع شده در روزهای بعد از عمل جراحی پیوند انجام داد، مراجعه کردن به پزشک و جراح است. در طی معاینات بعدی که توسط پزشکان انجام می شود، پزشک همه مسائل را بررسی کرده و اطمینانش برای آنکه عمل جراحی پیوند به درستی انجام شده است افزایش پیدا می کند. در صورت مشاهده هر گونه اشکال نیز پزشک وارد عمل شده و برای حل مشکل، راه حلی را پیشنهاد می کند.
  • از دیگر کارهایی که بعد از انجام عمل پیوند انگشت قطع شده می بایست انجام داد مصرف داروهایی است که پزشک توصیه کرده است. برای آنکه بدن با عضو پیوند شده، مقابله نکرده و آن را پس نزند، پزشکان داروهای سرکوب کننده ایمنی تجویز می کنند.
  • بیمار در صورتی که پزشک صلاح دیده است نیز می بایست به فیزیوتراپی مراجعه کنند. طی جلسه های فیزیوتراپی، تمرین های متفاوتی به بیمار توصیه می شود تا انجام دهد. این تمرین ها توان و قدرت عضله ها را افزایش می دهد.
  • توجه به تغذیه و رعایت نکات تغذیه ای در روزهای بعد از عمل جراحی پیوند از اهمیت بالایی برخوردار است. در ادامه در مورد تغذیه روزهای بعد از عمل نکاتی را بیان خواهیم کرد. امیدواریم رعایت این نکات بتواند به شما کمک کند.
نکات مراقبتی بعد از پیوند انگشت قطع شده

عمل های جراحی تکمیلی پیوند زیبایی انگشت قطع شده چیست؟ در این رابطه چه می دانید؟

در پاسخ به سوال “آیا پیوند انگشت قطع شده امکان پذیر است” گفتیم که بله این عمل امکان پذیر است، اما شرایط و محدودیت های خاص خود  را دارد. در ادامه ی انجام پیوند زیبایی انگشت قطع شده، ممکن است عمل های جراحی دیگری نیاز باشد. برخی این اعمال جراحی به شرحی است که در ادامه ذکر می کنیم:

1- تنولیز

یکی از عمل های جراحی تکمیلی بعد از پیوند انگشت، تنولیز است. طی این عمل جراحی، تاندون های چسبیده به اطراف، آزاد شده و به این شکل، هیچ اتصالی بین آنها و بافت های اطراف وجود نخواهد داشت.

2- تاندون ترانسفر

از دیگر عمل های جراحی موردنیاز بعد از انجام پیوند انگشت، تاندون ترانسفر است. در این عمل جراحی، مسیر حرکت تاندون ها را تغییر می دهند و به این شکل به مفاصل انگشت قطع شده کمک می کنند تا راحت تر حرکت کند.

3- کپسولوتومی

عمل جراحی کپسولوتومی به منظور حرکت بهتر مفصل انجام می شود. در این عمل، برش هایی را در ناحیه کپسول مفصلی ایجاد می کنند و در نهایت این امکان را برای مفاصل به وجود می آورند که بهتر حرکت کنند.

انگشت قطع شده تا چند ساعت قابل پیوند است؟ در مورد این موضوع چه می دانید؟

وقتی صحبت از پیوند انگشت قطع شده به میان می آید، یکی از مهم ترین مسائلی که باعث می شود درصد موفقیت این پیوند افزایش پیدا کند، زمان است. زمان یکی از پارامترهایی است که باید بسیار مورد توجه قرار داده شود.

اگر فرض کنیم انگشت قطع شده، سالم بوده و له شدگی ندارد و از نظر پزشکی نیز صلاحیت لازم برای پیوند در انگشت وجود دارد، مدت زمان مورد نیاز از موقعی که انگشت قطع می شود تا زمانی که عمل جراحی پیوند انجام می شود، حداکثر 6 ساعت است. حتی اگر انگشت، کاملا سالم باشد، اما بیش از 6 ساعت از قطع انگشت بگذرد و پیوند انگشت قطع شده انجام نشود، عمل، موفقیت آمیز نخواهد بود.

البته به غیر از زمان، نحوه انتقال عضو قطع شده به بیمارستان پیوند نیز بسیار مهم است. می بایست انگشت را در یک محفظه کاملا استریل قرار داد؛ اگر چنین شرایطی وجود ندارد، بهتر است انگشت را یک کیسه پلاستیکی قرار داد و سپس اطراف آن را یخ گذاشت. به هیچ عنوان نباید آب در تماس با انگشت قطع شده قرار بگیرد. در ضمن، انگشت قطع شده نباید دچار یخ زدگی نیز شود؛ زیرا ممکن است آسیب های زیادی به انگشت وارد شود. اگر شرایط انجام پیوند وجود ندارد، بهتر است همان کلینیک هایی که قیمت پروتز پا بالای زانو را ارائه می کنند، انتخاب کرده و برای ساخت انگشت های مصنوعی دست به آنجا مراجعه کنید.

آیا پیوند انگشت قطع شده بریده شده امکان پذیر است؟

آیا پیوند انگشت قطع شده بریده شده امکان پذیر است؟

یکی از سوالاتی که در مورد پیوند انگشت قطع شده ممکن است به وجود آید این است که آیا می توان انگشت هایی که در اثر بریدگی قطع شده اند، پیوند زد یا خیر. در پاسخ به این سوال می بایست وضعیت انگشت آسیب دیده را بررسی کرد. اگر انگشت قطع شده، دچار آسیب دیدگی زیادی شده و له شده باشد، امکان آن که بتواند مجددا آن را پیوند زد وجود ندارد و افرادی که درگیر این اتفاق می شوند به جای ناامیدی و غصه خوردن می بایست برای ساخت انگشت های مصنوعی اقدام کنند.

بهترین کسی که می تواند تشخیص دهد آیا امکان پیوند انگشت بریده شده وجود دارد یا نه، پزشکان هستند. آنها وضعیت انگشت قطع شده را بررسی می کنند و در نهایت اگر متوجه شوند که آسیب های وارده زیاد نیست و همین طور، انگشت پیوندی کارایی لازم را دارد جهت پیوند آن اقدام می کنند. البته کسانی که این پیوند را انجام می دهند می بایست در مورد عوارض و خطرات آن نیز آگاهی کامل داشته باشد. هیچ عمل جراحی، بدون عوارض نیست و این موضوع مهمی است که باید به آن توجه و دقت داشت.

 

بهترین بیمارستان پیوند انگشت تهران برای پیوند انگشت قطع شده چه نام دارد؟

بهترین بیمارستان پیوند انگشت تهران برای پیوند انگشت قطع شده چه نام دارد؟

برای آنکه عمل پیوند انگشت قطع شده با موفقیت بالایی انجام شود یکی از کارهایی که می توان انجام داد، مراجعه کردن به بهترین بیمارستان پیوند انگشت تهران است. یکی از بیمارستان های تهران که عمل های پیوند انگشت دست در آنجا با موفقیت بالایی انجام می شود بیمارستان 15 خرداد است. این بیمارستان در خیابان کریم خان زند، ابتدای خیابان آبان جنوبی قرار گرفته است و برای اطلاع از جزئیات در مورد عمل های پیوند می توان یا به همین آدرس مراجعه کرد و یا با شماره های آن تماس برقرار کرد.

خدماتی که در این بیمارستان ارائه می شود فقط منحصر به انجام پیوند انگشت دست نیست و درمان سوختگی، جراحی فک و صورت و برخی عمل های جراحی ترمیمی نیز در آن انجام می شود. پس به هر یک از خدمات نامبرده که نیاز داشتید می توانید به آنجا مراجعه کنید.

به یاد داشته باشید که شرایط انتقال انگشت قطع شده به بیمارستان نیز در نوع خود اهمیت زیادی دارد. اگر این انگشت در شرایط خوبی منتقل نشود احتمال موفقیت پیوند به شدت کاهش پیدا می کند و فرد مجبور می شود که برای ساخت انگشت مصنوعی اقدام کند.

انگشت قطع شده تا چند ساعت قابل پیوند است؟ در مورد این موضوع چه می دانید؟

آیا سیاه شدن انگشت بعد از پیوند، یکی از مشکلات پیوند انگشت قطع شده است؟

یکی از مشکلاتی که در مورد پیوند انگشت قطع شده وجود دارد، سیاه شدن انگشت است. یکی از مهم ترین دلایل سیاه شدن انگشت بعد از پیوند، نرسیدن خون کافی به انگشت پیوند شده است. وقتی به عروقی که در قسمت پیوند شده قرار دارند، خون کافی نمی رسد بافت ها از بین رفته و انگشت، سیاه می شود.

البته، سیاه شدن انگشت گاهی ممکن است در اثر اختلال در خون رسانی نبوده و علل دیگری باعث بروز این عارضه شده باشد. گاهی اوقات، ترشح یا عفونت نیز می تواند باعث سیاه شدن انگشتی شود که قبلا پیوند زده شده است. موضوع مهمی که در زمان سیاه شدن انگشت دست باید به آن توجه و دقت داشت، مراجعه به پزشک است. پزشکان با توجه به علائمی که مشاهده می کنند متوجه خواهند شد که این سیاه شدن به چه علت اتفاق افتاده است.

پزشکان در مواجه با چنین شرایطی سعی می کنند هرچه زودتر وارد عمل شده و درمانی را برای این مشکل تجویز کنند. گاهی اوقات که هیچ راهی برای درمان سیاه شدن انگشت وجود ندارد، و بدن نمی تواند انگشت پیوندی را نگاه دارد، بهتر است برای ساخت یکی از انواع انگشت های مصنوعی اقدام کرد.

خطرات و مشکلات پیوند انگشت قطع شده چیست؟

بعد از پیوند انگشت قطع شده، مشکلات دیگری به غیر از سیاه شدن انگشت دست نیز ممکن است فرد را به خود درگیر کند که از آن جمله می توان به خطرات و مشکلات زیر اشاره کرد:

  • خونریزی کردن
  • احساس درد
  • بروز مشکلات در زمان ترمیم و بهبود زخم ها

نه تنها ممکن است بدن، انگشت قطع شده را پس بزند، بلکه ممکن است با ترمیم استخوان ها نیز مشکل پیدا کرده و باعث شود که بعد از عمل پیوند انگشت قطع شده، فرد نیاز به انجام یک عمل جراحی دیگر نیز داشته باشد. اختلال در گردش خون را نیز می توان از دیگر عوارض و مشکلات ناشی از پیوند انگشت دست نامید.

نکته ای که باید به خاطر داشت این است که در به وجود نیامدن برخی از این عوارض، پزشکان دخیل هستند و می توانند به فرد کمک کنند، اما در برخی دیگر از آنها هیچ کس نمی تواند نقشی داشته باشد.

سرکوب ایمنی بدن نیز از دیگر خطرات ناشی از پیوند انگشت دست است. خطرات ناشی از این عارضه نیز شامل بیماری قلبی، سرطان، مشکلات کلیوی، عفونت و دیابت است که ممکن است بعد از انجام این پیوند، فرد را به خود درگیر کند و مشکلاتی را برای او ایجاد کند.

هزینه پیوند انگشت دست (پیوند انگشت قطع شده) چقدر است؟

تغذیه بعد از پیوند انگشت قطع شده به چه شکل است؟

یکی از مسائلی که بیمارانِ درگیر با پیوند انگشت قطع شده باید به آن توجه داشته باشند، تغذیه است. تغذیه بعد از پیوند انگشت، به افزایش سرعت بهبود زخم ها کمک قابل توجهی می کند و ممکن است درصد موفقیت پیوند را افزایش دهد. برخی نکات تغذیه ای بعد از پیوند به این شرح است:

  • برای به وجود آمدن بافت و اینکه سیستم ایمنی بدن تقویت شود می توان صدف، نخود، لوبیای پخته و مرغ را به برنامه غذایی روزانه اضافه کرد.
  • مواد غذایی که میزان ویتامین سی بالایی دارند نیز از آسیب به سلول ها جلوگیری می کنند. از جمله مواد غذایی که شامل مقادیر بالایی از این ویتامین هستند می توان به کیوی، انواع کلم ها، گوجه فرنگی و مرکبات اشاره کرد. از دیگر مزیت های مصرف ویتامین سی می توان به اثرات آنتی اکسیدانی آن اشاره کرد.
  • در زمان پیوند باید از بروز عفونت جلوگیری کرد. مواد غذایی که حاوی ویتامین آ هستند کمک می کنند تا بدن در مقابل عفونت، مقاومت بیشتری از خود نشان دهد. داشتن نقش آنتی اکسیدانی و همین طور، مبارزه با رادیکال های آزاد از دیگر تاثیرات مصرف مواد غذایی حاوی این ویتامین است. هویج، انبه، فلفل دلمه ای، میوه های زرد و جگر میزان زیادی ویتامین آ دارند.
تغذیه بعد از پیوند انگشت قطع شده به چه شکل است؟

هزینه پیوند انگشت دست (پیوند انگشت قطع شده) چقدر است؟

هزینه پیوند انگشت دست، موضوع مهمی است که خیلی افراد درگیر با قطع عضو باید در مورد آن اطلاعاتی داشته باشند. در مورد هزینه پیوند انگشت قطع شده عدد مشخصی را نمی توان بیان کرد؛ چرا که پارامترهای متفاوتی وجود دارد که باعث تغییر قیمت می شوند. از جمله این پارامترها می توانیم به بیمارستانی که عمل پیوند در آن انجام می شود اشاره کنیم. اگر در یک بیمارستان خصوصی این عمل انجام شود، فرد می بایست هزینه بالایی برای عمل پیوند پرداخت کند، اما در مواقعی که فرد در یک بیمارستان دولتی این عمل را انجام می دهد مجبور نیست که هزینه بالایی از این بابت پرداخت کند.

دیگر موضوع تاثیرگذار روی هزینه انجام این عمل پیوند، نوع بیمه ای است که فرد از آن استفاده می کند. بیمه های دولتی، با توجه به چهارچوبی که برای آنها تعیین شده است از بیمه شونده خود حمایت کرده و هزینه های درمانی اش را پرداخت می کنند. امروزه، بیمه های خصوصی نیز در کشور وجود دارند که فرد می تواند با پرداخت حق بیمه، خود را تحت پوشش آنها ببرد و از خدمات شان استفاده کند. این بیمه ها نیز تا جایی که سقف تعهدات آنها اجازه می دهد هزینه های درمان را می پردازند. بهتر است برای آنکه مطمئن شد آیا بیمه های خصوصی هزینه عمل پیوند انگشت را می پردازند یا خیر با کارشناسان این بیمه ها صحبت کرد.

 

کلام آخر

آیا پیوند انگشت قطع شده امکان پذیر است؛ موضوع صحبت ما در این مقاله بود. با توجه به نکاتی که اشاره کردیم، الان می دانید که انجام این عمل در صورتی که پزشک آن را تشخیص دهد، امکان پذیر است. فردی که انگشت دستش قطع شده، در صورتی که امکان انجام این پیوند برای او وجود نداشته باشد، می بایست برای ساخت پروتز مخصوص انگشت دست اقدام کند. کلینیک پایار یکی از بهترین مجموعه ها در حوزه ساخت پروتز است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *