درصد موفقیت پیوند انگشت چقدر است؟⭐روش جایگزین دارد؟

درصد موفقیت پیوند انگشت چقدر است؟

ما در کلینیک ارتوپدی فنی پایار، تصمیم گرفتیم در مورد درصد موفقیت عمل پیوند انگشت نکاتی را یادآوری کرده و جایگزینی مناسب و کارآمد برای پیوند عمل به شما معرفی کنیم. پس در ادامه با ما همراه باشید و در کنار آن نیز مقاله ی پیوند دست مصنوعی را مطالعه کنید.

درصد موفقیت پیوند انگشت چقدر است؟

قطعا، تمامی کسانی که در اثر هر حادثه ای انگشتشان قطع شده است، می خواهند در مورد عمل پیوند انگشت دست اطلاعات کاملی داشته باشند. درصد موفقیت این عمل یکی از مهم ترین نکاتی است که می بایست در این رابطه مطرح شود.

یکی از بهترین کسانی که می تواند تشخیص دهد آیا انجام این عمل کار درستی است یا خیر، پزشکان هستند. پزشکان با ارزیابی وضعیت بیمار، به این نتیجه می رسند که آیا انجام پیوند انگشت به نفع فرد است یا مشکلی به مشکلات به او اضافه می کند. اگر انجام این عمل امکان نداشته باشد، فرد مجبور می شود برای ساخت پروتز انگشت دست اقدام کند.

تحقیقاتی که در یکی از بیمارستان های تهران در مورد پیوند انگشتان قطع شده انجام شد، نشان می دهد که از بین 97 انگشتی که در این بیمارستان پیوند زده شد، 56 عمل با موفقیت همراه بود. درصد موفقیت این عمل در دنیا بین 40 تا 60 درصد است، اما در برخی شهرهای کشورمان به دلیل حضور وجود پزشکان زبده، این درصد بالاتر از این حرف هاست.

درصد موفقیت پیوند انگشت به پارامترهای متفاوتی بستگی دارد که یکی از آنها انتقال درست عضو قطع شده به بیمارستان است. پزشکان معتقدند، بازه زمانی طلایی برای انجام پیوند، 6 ساعت است. البته این در صورتی است که عضو قطع شده در گاز استریل قرار داده شده، روی یخ گذاشته شود و سپس به بیمارستان منتقل شود. تنها در این شرایط است که می توان امیدوار بود انجام این عمل با موفقیت همراه باشد. پرداخت قیمت پروتز انگشت دست، آخرین راه حل برای کسی است که نمی تواند تحت عمل جراحی پیوند انگشت قرار گیرد.

میزان درصد موفقیت پیوند انگشت

آیا بیمارستان تخصصی پیوند انگشت روی افزایش درصد موفقیت پیوند انگشت تاثیر دارد؟

عوامل مختلف و متفاوتی را می توان نام برد که روی درصد موفقیت پیوند انگشت تاثیر دارند که یکی از آنها بیمارستان تخصصی پیوند انگشت است. در بیمارستان هایی که این پیوند به صورت تخصصی انجام می شود، جراحان و کل کادر درمان، از تجربه و مهارت بالایی برای انجام این عمل حساس برخوردارند. به همین دلیل، شاید بتوان به صورت حدودی بیان کرد انجام عمل پیوند انگشت، در بیمارستان هایی که به صورت تخصصی این عمل را انجام می دهند، با موفقیت بیشتری همراه است.

هم در شهر تهران و هم در برخی دیگر از شهرهای کشورمان، مانند شیراز که قطب پزشکی در ایران به شمار می رود، می توانید بیمارستان هایی را بیابید که در آنها جراحان حرفه ای حضور دارند و می توانند این عمل بسیار حساس و پیچیده را انجام دهند.

برای افزایش درصد موفقیت پیوند، بهتر است به بیمارستان های تخصصی پیوند در کشور مراجعه کرد. کسانی که به این مورد بسیار مهم بی توجه هستند، حتی اگر شانس موفقیت پیوند انگشت را نیز داشته باشند، خود را در شرایط بدی قرار داده و مجبور می شوند در ادامه، برای ساخت انگشت مصنوعی دست اقدام کنند.

دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت پروتز دست، پروتز انگشت دست  با ما تماس بگیرید.

برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید

همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊

آیا تغذیه، به افزایش درصد موفقیت عمل پیوند انگشت کمک می کند؟

واقعیتی که در مورد افزایش درصد موفقیت پیوند انگشت وجود دارد، توجه به تغذیه است. این عمل، عمل کم اهمیتی نیست و بیماران و کسانی که تحت این عمل جراحی قرار گرفته اند نباید به روزهای بعد از عمل بی توجه باشند. درست است که پیوند انگشت دست با موفقیت انجام شده، اما برای آنکه نتایجی مثبت تر به دست آورده شود، افراد باید به تغذیه خود بعد از روزهای عمل توجه خاص و ویژه ای نشان دهند.

یکی از مهم ترین کارها، خوردن غذاهایی است که به ترمیم زخم ها کمک می کند. اگر افراد مواد غذایی زیر را مصرف کنند به خود کمک می کنند تا هر چه سریع تر زخم هایشان بهبود پیدا کرده و روند عادی زندگی شان از سر گرفته شود. لیست مواد غذایی مفید برای افراد پیوندی به شرح زیر است:

  • خوردن غذاهای حاوی ویتامین سی و منگنز؛ این دو ماده در پرتقال، کیوی، شلغم، گریپ فروت، کلم بروکلی، اسفناج، گردو، فندق و دانه های کتان به وفور یافت می شود. ویتامین سی و منگنز به فرد کمک می کند تا در بدون او کلاژن تولید شود.
  • از دیگر مواد غذایی که به تولید اسیدهای آمینه و عصب گیری، کمک می کنند، می توان به مرغ، سیب زمینی، دانه های آفتابگردان، گوشت، تخم مرغ، موز، ماهی سالمون و قزل الا اشاره کرد. این ترکیبات حاوی مقدار زیادی ویتامین های ب 6 و ب 12 هستند.
  • منیزیم نیز برای تولید و سنتز پروتئین ها، به وجود آمدن استخوان ها و آرامش در عضلات، لازم و ضروری است. از جمله مواد حاوی این ماده می توان به بادام، بادام زمینی، اسفناج و شیر سویا اشاره کرد.

اگر درصد موفقیت پیوند انگشت بسیار پایین باشد، روش جایگزین آن چیست؟

سوال بسیار مهمی که در مورد درصد موفقیت پیوند انگشت ایجاد می شود، این است که اگر امکان انجام این عمل وجود نداشته باشد، فرد چه باید کند؟ آیا روش جایگزینی برای پیوند انگشت دست وجود دارد؟

پروتزهای مصنوعی مخصوص انگشت، دقیقا همان روش جایگزین برای کسانی است که پزشکان تشخیص می دهند انجام پیوند انگشت دست برایشان امکان پذیر نیست. این افراد، می توانند به کلینیک های ارتوپدی فنی مراجعه کرده و برای ساخت انگشت های مصنوعی درخواست بدهند. این انگشت های مصنوعی، در انواع و اقسام متفاوت قابلیت ساخت دارند و هر کدام نیز با قیمت های گوناگونی در اختیار افراد قرار داده می شوند. برای آنکه یک اندام مصنوعی کارآمد در اختیارتان قرار گیرد، بهتر است به مراکز ساخت پروتز معتبر در کشور مراجعه کنید؛ نام یکی از آنها را در ادامه ذکر خواهیم کرد.

آشنایی با درصد موفقیت پیوند انگشت

خطرات و مشکلات بعد از عمل جراحی پیوند انگشت چیست؟

درست است که اگر عمل جراحی پیوند انگشت در یک بیمارستان حرفه ای انجام شود درصد موفقیت پیوند انگشت افزایش می کند، اما باید به خطرات و مشکلاتی که پیوند انگشت دست به همراه دارد نیز کاملا آگاه بود. ما در اینجا برخی از این خطرات و مشکلات را بیان کرده ایم:

  • خونریزی، درد، عفونت، اختلال در ترمیم زخم ها و برخی بیماری های دیگر؛
  • پس زده شدن پیوند؛
  • بروز اختلال در ترمیم استخوان ها و نیاز به انجام عمل دوم؛
  • بروز اختلال در گردش خون؛
  • دیابت؛
  • سرطان؛
  • مشکلات کلیوی؛
  • عفونت؛
  • بیماری های قلبی.

مشکلاتی که اشاره کردیم ممکن است در هر عمل پیوندی وجود داشته باشد. برای آنکه درصد موفقیت پیوند انگشت دست را افزایش و احتمال بروز چنین مشکلاتی را کاهش داد، بهتر است پزشکان و جراحان مجرب و زبردست برای انجام چنین عملی انتخاب شده و به آنها مراجعه شود. البته در صورتی که این عمل نیز با موفقیت بالایی همراه نباشد، بهترین جایگزین برای آن، اقدام برای ساخت اندام های مصنوعی است. مجموعه هایی چون کلینیک ارتوپدی پایار، در حوزه ساخت انواع اندام های مصنوعی از جمله ساخت پروتز مچ پا و ساخت انگشت های مصنوعی، تجربه و سابقه طولانی دارند.

اگر درصد موفقیت پیوند انگشت بسیار پایین باشد، روش جایگزین آن چیست؟

چه عواملی باعث کاهش درصد موفقیت پیوند انگشت می شود؟

کسانی که پیوند انگشت دست انجام می دهند می بایست در مورد خطراتی که باعث کاهش درصد موفقیت پیوند انگشت نیز اطلاعاتی داشته باشند. از جمله این خطرات می توانیم به اینها اشاره داشته باشیم:

  • یکی از خطراتی که برای افراد قرار گرفته تحت پیوند انگشت دست وجود دارد، ایجاد انسداد در عروق خونی و قطع شدن جریان خون به سمت انگشتان درست است. اگر این اتفاق افتد، منطقه ای که تحت عمل جراحی قرار گرفته است دچار آسیب و بیماری می شود. برای آنکه از بروز چنین مشکلاتی پیشگیری به عمل آید، بیمار در روزهای بعد از عمل جراحی باید تحت نظارت باشد.
  • عفونت که آن نیز می تواند دلایل متفاوت داشته باشد از جمله عواملی که باعث می شود درصد موفقیت در پیوند انگشت دست کاهش پیدا کند. برای درمان عفونت راه های متفاوتی وجود دارد و انتخاب آنها بر اساس نظر پزشک است.
  • اختلال در ترمیم زخم ها نیز می تواند دیگر خطر پیوند انگشت باشد. بیمار هر گونه ناراحتی، قرمزی، درد و تورم را باید به پزشک خود گزارش دهد و نسبت به درمان آن بی توجه نباشد.
  • اگر خونریزی در محل جراحی بیش از حد معمول بود پزشک باید در جریان قرار گیرد و برای درمان آن اقدامی انجام شود.

 

عوامل کاهنده درصد موفقیت پیوند انگشت

هزینه پیوند انگشت دست چقدر است؟ آیا تاثیری روی درصد موفقیت پیوند انگشت دارد؟

هزینه پیوند انگشت دست یکی از مسائلی است که باید در مورد آن نیز نکاتی را با شما در میان بگذاریم. هزینه این عمل، عددی مشخص نبوده و عوامل زیر روی آن تاثیر دارند:

  • مهارت پزشک؛
  • بیمارستانی که این عمل در آنجا انجام می شود؛

ابهامی که در مورد ارتباط بین هزینه و درصد موفقیت پیوند انگشت وجود دارد، این است که آیا هر قدر هزینه بیشتری برای این عمل پرداخت گردد، درصد موفقیت آن نیز افزایش پیدا خواهد کرد یا خیر. اگر این عمل، توسط پزشک متخصص و در یک بیمارستان با کلیه تجهیزات و امکانات انجام شود، قطعا نتیجه ای که می توان از آن دریافت کرد، امیدوار کننده تر از زمانی است که این عمل به دست یک پزشک، با تجربه ی کمتر و در بیمارستانی با تجهیزات قدیمی تر انجام می شود.

ولی به صورت کلی، هنوز هم نمی توان به صورت قطعی گفت، در جایی که هزینه بالاتری برای عمل پیوند پرداخت می شود درصد موفقیت نیز افزایش پیدا می کند. در اینکه این عمل نتایج بهتری را در آینده رقم بزند، به غیر از مهارت پزشک، عوامل دیگری نیز دخیل هستند که باید نیز حتما آنها در نظر گرفته شوند.

کلام آخر

ما در این مقاله در مورد درصد موفقیت پیوند انگشت نکاتی را بیان کردیم و گفتیم، اگر امکان انجام این عمل برای فرد وجود نداشته باشد، او می بایست برای ساخت انگشت مصنوعی دست اقدام کند. پایار، یکی از بهترین کلینیک های ساخت پروتز در کشور است.  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *