پیوند دست مصنوعی چگونه انجام می شود؟⭐با تصویر

پیوند دست مصنوعی چیست

پیوند دست های مصنوعی، موضوعی است که در این مقاله می خواهیم در مورد آن صحبت کنیم. اگر نمی دانید که این پیوند به چه شکل انجام می شود، در ادامه با ما همراه باشید و علاوه بر آن، مقاله دست مصنوعي پيشرفته را نیز مطالعه کنید؛ این مقاله، جدیدترین و پیشرفته ترین نوع پروتز دست را به شما معرفی خواهد کرد.

پیوند دست مصنوعی چیست؟ آیا این پروتز، جدیدترین پروتز دست در ایران به شمار می رود؟

جدیدترین پروتز دست در ایران، کاشت پروتز در داخل استخوان است. این روش که در آن، پروتز به بدن پیوند می شود، هم برای قطع عضو از ناحیه پا مناسب است و هم در مواقع قطع دست به کار برده می شود. برای مثال، کسی که دستش از ناحیه بالای آرنج قطع شده است، می تواند برای ساخت پروتز بالای آرنج از نوع ایمپلنت اقدام کند، و یا کسی که پایش از ناحیه بالای زانو و یا پایین زانو قطع شده است، اجازه دارد برای ساخت پروتز مخصوص بالای زانو از نوع ایمپلنت درخواست بدهد.

در این روش، پروتز مصنوعی به کمک یک جسم یا پایه ی فلزی تیتانیومی به بدن متصل می شود. نیمی از پایه ی فلزی از داخل استخوان بدن بیرون می ماند و سپس پروتزها، به کمک اتصال دهنده به قطعه های پروتز متصل می شوند.

درست است که قیمت پروتز بالای آرنج از نوع ایملپنت بالاست، اما مزیت های پیوند دست مصنوعی آنقدر زیاد هست که بتواند فرد را برای دریافت و نصب آن متقاعد کند. برخی از مهم ترین مزیت های دست های مصنوعی پیوندی به شرح زیر است:

  • تحرک دست مصنوعی افزایش پیدا می کند.
  • فرد می تواند بدون آنکه به ماهیچه های باقیمانده فشار وارد کند، از آنها به شکل موثری استفاده کند.
  • افزایش دامنه حرکت از دیگر مزیت های دست های مصنوعی پیوندی است.
  • این نوع پروتز نیاز به اصلاح ندارد، حتی اگر وزن بیمار تغییر کند.
موفقیت پیوند دست مصنوعی

آیا پیوند دست مصنوعی امکان داشتن دست مصنوعی پیشرفته را فراهم می کند؟

پیشرفت های متفاوتی در حوزه ساخت دست مصنوعی صورت گرفته است. یکی از این پیشرفت ها پیوند دست مصنوعی است که در بالاتر نکاتی را راجع به آن بیان کردیم. نکته بسیار مهمی که خوب است در مورد این نوع پروتز اطلاع داشته باشید، این است که دست های مصنوعی ایمپلنت یا پیوندی، به افراد امکان می دهند تا یک دست مصنوعی پیشرفته و هوشمند نصب کنند.

امروزه، دانشمندان و پروتوزیست ها دست در دست هم داده اند، دست های مصنوعی وارد بازار کرده اند که فرد به کمک ذهن خود می تواند آنها را کنترل کند. این پروتزها را به قدری هوشمند و پیشرفته ساخته اند که افراد گویی در حال حرکت دست واقعی خود هستند. فناوری به کار برده شده در این پروتز، امکان برقراری ارتباط بین عصب و عضلات کاربر با پروتز را فراهم کرده است. به همین سبب است که می گوییم داشتن این دست مصنوعی، مانند داشتن دست واقعی است و افراد بعد از نصب آن خیلی راحت تر می توانند به کارهای خود رسیدگی کنند.

در ضمن، پروسه آموزش و یادگیری با پروتز هوشمند پیوندی نیز راحت بوده و کاربر نیازی ندارد مدت زمان زیادی برای یادگیری آن زمان صرف کند.

دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت پروتز دست  با ما تماس بگیرید.

برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید

همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊

مراحل پیوند دست مصنوعی چگونه است

مراحل پیوند دست مصنوعی و تفاوت آن با ساخت دست مصنوعی هوشمند !؟

پیوند دست مصنوعی (پیوند پروتز به استخوان دست) یکی از جدیدترین انواع پروتز در دنیا به شمار می رود. در بالاتر به شرح مزیت هایی که این دست مصنوعی دارد، پرداختیم، و گفتیم که بیماران با کمک پروتزهای پیوندی، راحت تر زندگی می کنند. دست های مصنوعی هوشمند نوع دیگری از پروتزها هستند که امروزه می توانند به شکلی بسیار موثر و بهینه به متقاضیان کمک کنند تا نیازهایشان برطرف شود. یکی از تفاوت هایی که بین پروتزهای هوشمند  و پروتزهای پیوندی وجود دارد، مراحل ساخت آنهاست. مراحل انجام پیوند دست های مصنوعی به شرح زیر است:

  • ارزیابی بیمار و معاینه او توسط پزشکان متخصص
  • گرفتن عکس از عضو باقی مانده
  • وارد کردن پروتز از خارج از کشور
  • انجام اولین مرحله عمل و نصب پایه فلزی در داخل استخوان
  • نصب پروتز روی پایه ایمپلنت
  • توانبخشی و آموزش کار کردن با دست مصنوعی

مراحل ساخت دست مصنوعی هوشمند با مراحل ساخت دست مصنوعی پیوند شده تفاوت می کند. یکی از مهم ترین تفاوت هایی که بین دست مصنوعی پیوند شده با دست های مصنوعی هوشمند وجود دارد، عدم نیاز به عمل جراحی برای قرار دادن پایه ایمپلنت در داخل استخوان است. پروتزهای هوشمند به چنین پایه ای نیاز ندارند؛ هر چند، قطعاتی که برای هر دو نوع پروتز باید فراهم گردد، می بایست از خارج کشور وارد شود.

قیمت دست مصنوعی در ایران (قیمت پیوند دست مصنوعی) چقدر است؟

اولین موضوعی که در مورد قیمت دست مصنوعی در ایران باید بیان کنیم این است که دست های مصنوعی را با توجه به نحوه نصب و ساخت آنها قیمت گذاری می کنند. قیمت پیوند دست مصنوعی، پایین نیست و این هم به دلیل مزیت های موجود در آن، و ساختار خاصی است که در نصب این پروتز باید رعایت گردد. از آنجایی که برخی قطعات دست مصنوعی پیوندی می بایست از خارج کشور وارد گردد، به همین دلیل قیمت آن به قیمت دلار وابسته است. هر زمانی که قیمت دلار در کشور بالا می رود، هزینه نصب این نوع دست مصنوعی نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

نه تنها هزینه ی تهیه قطعات باعث تغییر قیمت خواهد بود، بلکه مراحل و ترتیبی که برای نصب باید انجام شود نیز روی قیمت آن تاثیر دارد. پروتزهایی که نیاز به انجام عمل جراحی و پیوند در آنها احساس نمی شود، با هزینه کمتری نسبت به پروتزهای مصنوعی پیوندی ساخته می شوند. این نوع دست مصنوعی، پیچیدگی های خاصی داشته که باعث افزایش هزینه تمام شده ی ساخت و نصب آن می شود.

مزیتهای پیوند دست مصنوعی چیست؟

حال که می دانید پیوند دست مصنوعی دقیقا به چه امری اشاره می کند، خوب است در مورد مزیت های این روش صحبت کرده و به سوال مزیت های پیوند زدن دست مصنوعی چیست، نیز پاسخ بدهیم. برخی از این مزیت ها به شرح زیر است:

1- بلند کردن و جا به جا کردن اشیاء

یکی از مزیت هایی که می توان برای پیوند زدن دست مصنوعی اشاره کنیم، بلند کردن اشیاء و جا به جا به کردن آنهاست. افرادی که دستشان قطع شده است، به دلیل این حادثه، حتی توان بلند کردن سبک ترین اشیاء را ندارند. پروتزهای ایملپنت که به کمک عمل پیوند به بدن متصل می شوند، به افراد کمک می کند تا دوباره قدرت و توان انجام این کارها را به دست آورند.

2- انجام کارهای مختلف

از دیگر مزیت های پیوند دست های مصنوعی، می توان به رسیدگی به کارهای مختلف، از جمله ورزش کردن و یا پیانو زدن اشاره کرد. البته این کار مشروط به آن است که پروتز پیوند شده قابلیت تحرک داشته و در گروه دست های مصنوعی هوشمند قرار داشته باشد. این نوع پروتز با بهبود طول انگشتان دست کمک می کند تا کاربران بهتر بتوانند به کارهای خویش رسیدگی کنند.

پیوند دست قطع شده چه تفاوتی با پیوند دست مصنوعی دارد؟

پیوند دست قطع شده چه تفاوتی با پیوند دست مصنوعی دارد؟

یکی از سوالاتی که برای برخی افراد ممکن است ایجاد شود این است که پیوند دست مصنوعی با پیوند دست قطع شده چه تفاوتی دارد. برای پیوند دست، حتما باید قسمتی از دست که قطع شده است وجود داشته باشد. در کنار این، سالم بودن همه بافت ها و عصب های قسمت قطع شده از دیگر موارد الزامی برای پیوند دست به شمار می رود. اگر زمانی که دست قطع می شود، قسمت قطع شده در کوتاه ترین زمان ممکن به مراکز پیوند انتقال داده نشود و یا اگر در شرایط بدی نگهداری شود، امکان انجام پیوند وجود نخواهد داشت؛ به عبارت دیگر پیوند با وجود چنین شرایطی موفقیت آمیز نخواهد بود.

دست های مصنوعی پیوندی، همان طوری که در بالاتر نیز اشاره کردیم، در واقع نوعی پروتز هستند. این پروتزها از جمله جدیدترین انواع پروتز در دنیا به شمار می روند و مزیت های زیادی دارند. هر چند قیمت آنها بالاست، اما بسیاری مشکلاتی که سایر انواع پروتزها دارند در این نوع مشاهده نمی شود. پیوند عضو قطع شده و نصب پروتزهای پیوندی، برای اندام های فوقانی و تحتانی قابلیت اجرایی دارند و فقط کافی است به مراکز مرتبط مراجعه کنید. به خاطر داشته باشید قیمت پیوند دست مصنوعی و قیمت پروتزهای پیوندی بالاست و قابلیت انجام آنها برای هر فردی وجود ندارد.

پیوند دست مصنوعی

در مورد معایب پیوند دست مصنوعی چه می دانید؟

در مورد مزیت های پیوند دست مصنوعی نکاتی را در بالا ارائه کردیم؛ خوب است بدانید که این روش، بدون عیب نیست و کاربری که می  خواهد برای پیوند اندام مصنوعی اقدام کند باید با اشراف به معایبی که این روش دارد، اقدام کند. برخی از معایب پیوند دست های مصنوعی به بدن به شرحی است که در ادامه بیان می کنیم:

  • یکی از مشکلاتی که خیلی به ندرت ممکن است پیش آید، عفونت است. اگر قسمت بیرونی ایمپلنت که در تماس با پوست است هر روز با آب و صابون شسته شود، هیچ عفونتی ایجاد نخواهد شد.
  • برای آنکه این پروتز را به بدن پیوند بزنند، قسمتی از پوست را شکاف می دهند. در برخی افراد، شکاف دادن پوست ممکن است باعث تحریک پوست شده و آن را از حالت عادی خارج کند.
  • در برخی کاربران که مشکل قطع عضو خود را به کمک پروتزهای پیوندی حل کرده اند، ممکن است یک سال بعد از پیوند، دردهای عضلانی شدیدی در آنها بروز پیدا کند. این درد ها به علت ضعف عضلات باقی مانده است. بعد از تقویت شدن این عضلات، دردها نیز به صورت کامل از بین خواهد رفت.

کلام آخر

ما در این مقاله در مورد پیوند دست های مصنوعی نکاتی را بیان، و در مورد مزیت ها و قیمت آن نیز صحبت کردیم. توصیه می کنیم، اگر توانایی مالی شما برای نصب دست پیوندی مصنوعی زیاد نیست، برای نصب سایر پروتزها اقدام کنید. یکی از بهترین کلینیک های کشور که می تواند کاربردی ترین نوع پروتز را در اختیار افراد قرار دهد، کلینیک ارتوپدی فنی پایار است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *