ساخت کفش طبی برای کوتاهی پا⭐ساخت کفی طبی برای کوتاهی پا
ساخت کفش طبی برای کوتاهی پا، یک الزام و یک نیاز برای کسانی است که پای کوتاهی دارند. قطعا تعجب خواهید کرد، اگر بدانید از هر 4 نفر، یک نفر به کوتاهی پا مبتلا است. در برخی افراد، این کوتاهی، ناچیز و بسیار کم و در برخی دیگر نیز میزان کوتاهی، زیاد است. از آنجایی که این مشکل، مشکلات دیگری را پدید می آورد، ما تصمیم گرفتیم در مورد کوتاهی پا و روش های درمان آن نکاتی را با شما در میان بگذاریم.
در ضمن، توصیه می کنیم، علاوه بر این مقاله، دیگر مقاله ما که در خصوص ساخت “پروتز پای دیابتی” مطالعه کنید؛ اگر بیماری دیابت داشته باشید، این مقاله به دردتان می خورد.
دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از انواع پروتز، کفش طبی و کفی طبی با ما تماس بگیرید.
برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید
همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊
علائم کوتاهی کف پا چیست؟ آیا در مورد آن چیزی می دانید؟
قبل از آنکه در مورد کوتاهی پا و روش درمان آن صحبت کنیم، لازم می دانیم به صورت خلاصه و مختصر، در مورد علائم هشدار دهنده این عارضه، نکاتی را با شما در میان بگذاریم.
یکی از شایع ترین علائمی که می تواند شما را متوجه کند کوتاهی پا دارید، درد کمر است. معمولا این درد به صورت مزمن بوده و اگر به آن بی توجهی شود، علائم دیگری همچون، آرتروز لگن، درد در ناحیه زانو و درد در ناحیه پنجه پا نیز ظاهر خواهد شد. کسانی که بدون هیچ دلیلی به این عوارض مبتلا می شوند، باید بدانند که ممکن است درد آنها به دلیل کوتاهی پایشان باشد. ساخت کفش طبی و ساخت کفی طبی برای کوتاهی پا، مشکلات این افراد را کاهش می دهد.
نکته دیگری که در خصوص کوتاهی پا باید مورد توجه قرار دهید، متغیر بودن علائم است. افراد مختلف با توجه به شدت و عامل به وجود آورنده کوتاهی و همین طور نوع کوتاهی پا، علائم متفاوتی را بروز می دهند. شناخت این علائم، به تشخیص علت بروز درد کمک فراوانی می کند. برخی دیگر از نشانه های جسمانی ناشی از کوتاهی پا به شرح زیر است:
- درد در ناحیه کمر
- درد در نواحی پا، لگن و زانو
- لنگ زدن و نداشتن تعادل در زمان راه رفتن
- دردهای زیاد و غیر قابل تحمل در برخی اندام ها؛ بدون آنکه فرد علت آن را بداند
- احساس بد و ناراحت کننده در زمان ایستادن یا خم شدن
- خستگی در زمان راه رفتن و یا فعالیت داشتن
در صورتی که یکی از علائم بالا را مشاهده کردید، نیاز دارید برای درمان علت اصلی این مشکل اقدام کنید. معمولا ساخت کفش طبی برای کوتاهی پا یکی از روش های درمانی موثر برای این موضوع خواهد بود. درست است که قیمت کفش طبی بالاست، اما ارزش صرف این هزینه بالا را دارد.
با مراحل ساخت کفش طبی برای کوتاهی پا آشنا شوید!؟
اگر نیاز دارید برای ساخت کفش طبی برای کوتاهی پا اقدام کنید، خوب است در مورد مراحل ساختن آن نیز اطلاعاتی را به دست آورید. مراحل ساخت این نوع کفش به شرح زیر است:
1- در اولین قدم برای ساخت کفی طبی برای کوتاهی پا، از پای فرد اسکن گرفته می شود. این اسکن، تصویر دقیق و جزئی از پا آماده کرده و در اختیار فرد قرار می دهد.
2- در قدم بعدی، تصویر اسکن شده مورد بررسی قرار گرفته و تمام قوس ها و فرورفتگی های پا، مشخص می شود.
3- با کمک کامپیوتر و برخی نرم افزارهای موجود، مدل کفش، روی مواد فایبر گلاس برش داده می شود. به این مرحله قطعه سازی گفته می شود.
4- بعد از قطعه سازی، با کمک موادی نرم و مستحکم، قالب کفی کفش برش داده می شود.
5- بعد از آماده شدن کفی کفش، رویه کفش را نیز با موادی که قابلیت تبادل هوا دارند، آماده کرده و در نهایت، رویه و کفی را به هم متصل می کنند.
شاید خواندن مطالب زیر هم برای شما مفید باشد :
کوتاهی پا چگونه تشخیص داده می شود؟ بهترین زمان برای ساخت کفش طبی برای کوتاهی پا!؟
بهترین زمانی که برای ساخت کفش طبی برای کوتاهی پا می توان پیشنهاد کرد زمانی است که پزشکان آن را به درستی تشخیص می دهند. برای آنکه پزشکان متوجه شوند آیا فردی به کوتاهی پاها مبتلا شده است یا خیر، ابتدا راه رفتن و ایستادن او را بررسی و ارزیابی می کنند. بعد از آن، اگر پزشک مشکوک شود که فردی به کوتاهی و اختلاف در طول اندام ها دچار شده است از بیمار خود می خواهند تا رادیوگرافی اسکنوگرام انجام شود. این روش، یکی از بهترین روش ها برای تشخیص شدت اختلال طول اندام ها و تشخیص محل آنهاست.
در بسیاری جاهایی که تصویربرداری و رادیولوژی انجام می دهند، رادیوگرافی اسکنوگرام نیز انجام می شود و افراد می توانند برای انجام آن به این مراکز مراجعه کنند. در این روش، یک خط کش در کنار هر یک از استخوان های اندام تحتانی قرار می گیرد. این خط کش ها، طول دقیق هر یک از اندام ها را به صورت دقیق اندازه گیری می کنند و گزارش می دهند. با کمک این روش می توان میزان دقیق کوتاه پا را تشخیص داد و بهترین روش ها را برای درمان آن تجویز کرد.
آیا ساخت کفش طبی برای کوتاهی پا، یک روش درمانی موثر به شمار می رود؟
نکته ای که ممکن از آن نیز به عنوان یکی از ابهامات ساخت کفش طبی برای کوتاهی پا مطرح باشد، این است که آیا واقعا کوتاهی پا را می توان به کمک کفی های مخصوص درمان کرد یا خیر.
کوتاهی که اصطلاحا به آن کوتاهی کاذب گفته می شود، با ساخت کفی طبی برای کوتاهی پا درمان پذیر است. این کوتاهی های کاذب به دلیل انحراف ستون فقرات به وجود آمده و کفش های طبی استاندارد در درمان کوتاهی پای ناشی از این مشکل، تاثیر موفقیت آمیزی دارند. معمولا در این شرایط، برخی افراد مجبورند در کنار پوشیدن کفش های طبی مخصوص، برخی تمرینات را نیز انجام دهند. معمولا لزوم انجام این تمرینات را پزشک تشخیص می دهد.
در زمانی که کوتاهی پا واقعی باشد و پاها اختلاف معنی داری با هم داشته باشند، باز هم کفش های طبی می توانند به درمان فرد کمک کنند. در این کفش ها، از کفی های طبی استفاده شده و این مشکل به مرور زمان حل می شود.
برای ساخت کفش طبی برای کوتاهی پا چه باید کرد؟ آیا باید به کلینیک ساخت کفش طبی مراجعه کرد؟
ما در این مقاله در مورد کوتاهی کف پا نکاتی را بیان کردیم و گفتیم بهترین کاری که افراد درگیر با این عارضه می توانند انجام دهند، اقدام برای ساخت کفش طبی برای کوتاهی پا است. سوالی که در اینجا ممکن است برای برخی افراد پیش آید، این است که برای ساخت این نوع کفش باید به کجا مراجعه کنند. پاسخ این سوال کلینیک ساخت کفش طبی است.
این کلینیک ها نه تنها در حوزه ساخت کفش های طبی، بلکه در حوزه ساخت کفی طبی برای کوتاهی پا نیز فعالیت کرده و به فرد کمک می کنند تا ایده آل ترین و نرمال ترین شرایط را برای پای خود فراهم کند. ترکیب کفش های طبی و کفی های طبی، به درمان کوتاهی پا بسیار کمک می کند. در مراکز ساخت کفی های طبی، تجهیزات و دانش لازم برای ساخت کفی ها و کفش های درمانی مخصوص کوتاهی پا وجود دارد. به همین دلیل توصیه می کنیم در صورت کوتاه بودن کف پا حتما به این مراکز مراجعه کنید.
چقدر بعد از ساخت کفش طبی برای کوتاهی پا، درمان اتفاق می افتد؟
یکی از مسائل بسیار مهم در خصوص درمان و جبران کوتاهی کف پا، مدت زمان مورد نیاز برای بهبودی است. خیلی از کسانی که با این عارضه دست و پنجه نرم می کنند، می خواهند در مورد بازه زمانی درمان بدانند. موضوعی که این افراد باید به آن توجه داشته باشند این است که ساخت کفش طبی برای کوتاهی پا، معجزه نمی کند و این مشکل خیلی زود درمان نمی شود. برای آنکه بتوان شاهد اثرگذاری این کفش ها روی درمان کوتاهی پا بود، می بایست صبر کرد و نباید انتظار داشت که در همان روز اول و یا هفته اول، مشکل به صورت کامل حل شود.
علاوه بر این موضوع، شما باید دقت داشته باشید که راه رفتن با این کفش ها کمی سخت است و فرد ممکن است تا مدت زمانی که کاملا به آن عادت کند، نتواند خیلی راحت با آن راه برود و حتی مدت بعد از پوشیدن این کفش ها فکر کند که آنها نمی توانند در درمان به او کمک کنند.
اگر کوتاهی پا مشکلات زیادی برای شما به وجود آورده است، توصیه می کنیم به مدت چند هفته این کفش ها را به پا کنید و سپس اگر دیدید که باز هم نتوانسته اید با آنها کنار آیید، با کارشناسانی که کفش های مخصوص کوتاهی پا را برای شما ساخته اند صحبت کنید و در این رابطه از آنها مشورت بگیرید.
آیا کفی طبی برای جبران کوتاهی پا نیز به اندازه ساخت کفش طبی برای کوتاهی پا موثر است؟
اقدام برای ساخت کفش طبی برای کوتاهی پا، یکی از روش های موثر جهت درمان این عارضه است؛ اما همه چیز به کفش ها ختم نشده و افراد می توانند برای درمان کوتاهی از کفی های طبی نیز استفاده کنند. کفی طبی برای جبران کوتاهی پا را زمانی می توان تجویز کرد که پزشک به خوبی متوجه شده باشد علت این کوتاهی چیست.
نکته ای که در مورد استفاده از کفی های مخصوص کوتاهی پا باید مورد توجه قرار داد این است که این کفی ها برای زمانی استفاده می شوند که منشا و علت اصلی عارضه، به هم خوردن تعادل در گروه های عضلانی و سفت شدن آنها اتفاق افتاده است. این نوع کوتاهی پا به کمک کفی و فیزیوتراپی درمان می شود.
در درمان با کفی های مخصوص کوتاهی پا نباید انتظار داشت که همه چیز به سرعت اتفاق افتد. افراد باید برای یک مدتی، کفی ها را داخل کفش خود قرار دهند. گرچه در روزهای ابتدایی استفاده از این کفی، راه رفتن کار سختی است اما به مرور زمان، فرد به آن عادت کرده و بعد از مدتی کوتاهی پا نیز درمان می شود. کلینیک هایی که در حوزه ساخت پروتز مچ پا فعالیت می کنند، می توانند کفی مناسب کوتاهی پا را نیز بسازند.
آیا برای ساخت کفش طبی برای کوتاهی پا از اسکن استفاده می کنند؟
یکی از موضوعاتی که خوب است در مورد ساخت کفش طبی برای کوتاهی پا به آن نیز پرداخته شود، اسکن گرفتن از پا است. دستگاه های اسکنر، دستگاه هایی هستند که به صورت ثابت و متحرک از پای فرد اسکن می گیرند. برای آنکه کارشناسان بتوانند یک کفش مناسب برای کوتاهی پا بسازند نیاز دارند تا از پای فرد اسکن بگیرند. به این شکل، می توان اطمینان داشت که کفش ساخته شده، تطابق و تناسب بیشتری با پای فرد دارد. در کلینیک های ارتوپدی فنی فعال در کشور، دستگاه های اسکنر پیشرفته ای وجود دارد که می تواند از پای فرد اسکن بگیرد.
کسانی که به غیر از کوتاهی کف پا، دچار عارضه صافی کف پا نیز هستند می توانند از وجود این دستگاه ها به نحو احسن بهره ببرند. با کمک این دستگاه می توان یک کفی مخصوص صافی پا ساخت. این کفی ها با توجه به قوس هایی که در کف پای فرد وجود دارد ساخته می شوند و افرادی که علاوه بر کوتاهی پا به صافی کف پا نیز مبتلا شده اند می توانند با وجود این کفی ها، مشکل خود را نیز درمان کنند.
قیمت کفش طبی برای کوتاهی پا چقدر است؟ آیا در جریان هستید؟
ساخت کفش طبی برای کوتاهی پا، موضوعی بود که ما در این مقاله در خصوص آن اطلاعاتی را با شما به اشتراک گذاشتیم. قطعا، کسانی که از یک مشکل جسمانی در پای خود رنج می برند، همان کسانی هستند که می بایست برای ساخت کفی طبی برای کوتاهی پا اقدام کنند. اولین اقدامی که این افراد برای داشتن کفی های طبی انجام می دهند، اطلاع از قیمت ساخت کفی است.
با توجه به مشکلاتی که افراد از آن رنج می برند، کارشناسان فعال در کلینیک های ارتوپدی فنی، یک نوع خاص از کفی طبی را ساخته و در اختیار او قرار می دهند. رعایت تمام نکات مهم در ساخت کفی، و نیازهایی که فرد دارد، از جمله عوامل تغییر دهنده قیمت ساخت کفش طبی برای کوتاهی پا است. هر قدر کفی طبی، خاص تر باشد، بدون شک قیمت آن نیز افزایش پیدا می کند.
موضوع دیگری که آن نیز روی قیمت کفی های طبی مناسب برای افراد با کوتاه پا تاثیر دارد، متریال به کار برده شده در ساخت کفی است. با توجه به شرایط جسمانی فرد، یک نوع خاص از متریال در ساخت کفی به کار برده می شود.
برای ساخت کفش طبی برای کوتاهی پا چه باید کرد؟
کسانی که به کوتاهی پا مبتلا شده اند حتما می بایست برای ساخت کفش های مخصوص این عارضه اقدام کنند. از آنجایی که این کفش ها به صورت آماده در بازار وجود ندارند به همین دلیل است که می گوییم افراد به جای خرید این کفش ها باید برای ساخت آن اقدام کنند. با گفتن این نکته، سوالی که در اینجا به وجود می آید این است که برای ساخت این کفش های مخصوص چه باید کرد و کدام یک از مراکز و کلینیک های کشور می توانند کفش کوتاهی پا بسازند.
کلینیک های ارتوپدی فنی در کشورمان از جمله کلینیک هایی هستند که در حوزه ساخت کفش و کفی های طبی نیز فعالیت می کنند. افرادی که برای ناهنجاری های مختلف می بایست کفش های مخصوص آن عارضه یا ناهنجاری را پا کنند می توانند به یکی از این کلینیک ها مراجعه کنند. از جمله کلینیک های ارتوپد فنی معتبر در کشور، ارتوپد فنی پایار است که از تجربه و سابقه زیادی در حوزه ساخت کفش های طبی برخوردار است. اگر شما نیز به دلیل عارضه کوتاهی پا مجبورید که برای ساخت کفش طبی اقدام کنید توصیه می کنیم به این کلینیک رفته و از کارشناسان آن بخواهید تا کفش طبی مخصوص کوتاهی پا برای شما بسازند.
کلام آخر
ساخت کفش طبی برای کوتاهی پا موضوع صحبت ما در این متن بود. متخصصان ما در کلینیک ارتوپدی فنی پایار، در تلاشند با ساخت کفی طبی برای کوتاهی پا به شما کمک کنند تا بتوانید روزهایی بدون درد و ناراحتی تجربه کنید.