دلایل قطع پا از لگن چیست؟⭐و چگونه صورت میگیرد؟

قطع پا از لگن

قطع عضو، یکی از بدترین حوادثی است که ممکن است برای هر فرد اتفاق بیفتد و در این بین، قطع عضو هر قدر گسترده شود مشکلات و دردسرهای بیشتری برای فرد به وجود می آورد. ما امروز و در این مقاله از سری مقاله های کلینیک ارتوپدی فنی پایار می خواهیم در خصوص قطع پا از قسمت لگن اطلاعاتی را به شما بدهیم؛ پس با ما همراه باشید.

 قطع پا از لگن به چه علت هایی اتفاق می افتد؟

یکی از دشوارترین انواع قطع عضو در فرد، زمانی است که پای فرد از ناحیه لگن قطع می شود. این نوع قطع عضو خیلی کم اتفاق می افتد، اما به دلیل گستردگی زیادی که دارد و به دلیل مشکلاتی که برای نصب و ساخت پروتز لگن ایجاد می کند، از جمله بدترین انواع قطع عضو به شمار می رود. موضوعی که شاید از اهمیت زیادی برخوردار باشد، عللی است که باعث می شود فرد دچار این حادثه تلخ شود. آنچه که موجب قطع پا از ناحیه لگن می شود به شرح زیر است:

  • تومورهای بدخیم و پیشرفته؛
  • ایسکمی های غیر قابل درمان (به کم رسیدن خون به یک اندام از بدن، ایسکمی گفته می شود)؛
  • عفونت؛
  • ترومای شدید؛
  • حادثه؛

جراحی قطع پا از ناحیه لگن یکی از جراحی های نادر است و به دلیل کاستی هایی که در علم پزشکی در گذشته وجود داشت، میزان مرگ و میر در کسانی که قرار بود تحت این عمل جراحی قرار بگیرند، 50 درصد بود اما امروزه با پیشرفت هایی که در حوزه پزشکی روی داده، میزان مرگ و میر نیز کاهش یافته و به زیر 25 درصد رسیده است.

کسانی که درگیر قطع پا از لگن هستند، بعد از انجام عمل جراحی با اتفاقاتی چون نکروز و فلپ و عفونت زخم نیز درگیر شده و عملیات توانبخشی در آنها اندکی سخت تر و دشوارتر به نظر می رسد. از آنجایی که گاهی اوقات پزشکان مجبورند قسمتی از استخوان لگن را هم بردارند، مشکلاتی که این گروه با آنها دست و پنجه نرم می کنند بیش از سایرین است. به هر صورت، بهترین کاری که آنها می توانند انجام دهند اقدام برای ساخت پروتز مصنوعی است که برای ساخت آن نیز می توان به کلینیک های مطرح و معتبر در کشور، همچون پایار مراجعه کرد. این مجموعه در حوزه ساخت اندام های مصنوعی متفاوت فعالیت می کند. برای دریافت قیمت پروتز لگن نیز این مجموعه می تواند به شما کمک کند.

دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت پروتز لگن و اندام تحتانی با ما تماس بگیرید.

برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید

همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊

دلایل قطع پا از لگن چیست؟

پروتز کانادین چیست؟ آیا بهترین جایگزین برای  قطع پا از لگن است؟

با توجه به دلایلی که برای قطع پا از لگن بیان کردیم، لازم است یک جایگزین مناسب برای این افراد نیز معرفی کنیم. پروتز کانادین، پروتزی است که برای افراد آمپوتاسیونی از ناحیه لگن ساخته می شود. این پروتز با توجه به عواملی چون، وضعیت قسمت های باقی مانده بدن، تعادل و میزان انحنای لگن ساخته می شود و برای ساخت آن می بایست به کلینیک هایی مراجعه کرد که در این حوره، تجربه و مهارت کافی دارند.

از جمله قسمت های تشکیل دهنده  این پروتز می توان به این موارد اشاره داشت:

  • سوکت؛
  • مفصل لگن؛
  • مچ پا؛
  • پنجه پا؛
  • تجهیزات مربوط به تعلیق پروتز؛
  • قطعات مربوط به قسمت زانو؛
  • پایلون

یکی از مزیت هایی که خوب است در خصوص لگن مصنوعی کانادین بدانید این است که فرد می تواند آن را از ناحیه مفصل لگن و زانو خم و راست کند. برخی از پیشرفته ترین انواع آن، امکان چرخش زانو و ساق پا را نیز به فرد می دهند و فرد می تواند به راحتی چهار زنو بزند و کفش های خود را بپوشد.

از آنجایی که میزان و گستردگی قطع عضو در متقاضیان دریافت پروتزهای لگن زیاد است، این افراد برای آنکه بتوانند بایستند و راه بروند می بایست به حتما برای ساخت این نوع اقدام کنند؛ بدون داشتن پروتز از نوع کانادین انجام ساده ترین کارها نیز امکان پذیر نخواهد بود.

قطع پا از بالای زانو با مشکلات زیادی همراه است یا قطع پا از لگن؟

قطع پا از بالای زانو با مشکلات زیادی همراه است یا قطع پا از لگن؟

از آنجایی که فرد در قطع پا از لگن بیشترین قسمت پا را از دست داده است، بیشترین مشکلات را دارد. این افراد برای آنکه بتوانند با کمک پاهای مصنوعی خود راه بروند، با مشکلات زیادی مواجه شده و مجبورند زمان زیادی برای راه رفتن به کمک پروتز اختصاص دهند. البته، کسانی که درگیر قطع پا از بالای زانو هستند نیز وضعیت بهتری نداشته و آنها هم با سختی های زیادی دست و پنجه نرم می کنند. این گروه، به دلیل از دست دادن زانو، مجبورند پروتزهایی را نصب کنند که زانوی مصنوعی دارد. راه رفتن در این شرایط و با وجود این زانوهای مصنوعی، کار سختی است و چالش های زیادی را برای افراد به وجود می آورد.

با این حال، هم افراد درگیر با قطع پا از قسمت  لگن و هم کسانی که پای آنها از بالای زانو قطع شده است، چنانچه برای ساخت پاهای مصنوعی، مانند ساخت پروتز پا بالای زانو که به آن نیاز دارند به کلینیک های ساخت اندام های مصنوعی در کشور مراجعه کنند می توانند با نصب پروتزهایی کاملا کاربردی به مشکلاتی که با آنها درگیرند پایان دهند. از جمله کلینیک های مطرح و معتبر در کشور می توان به پایار اشاره کرد که در کار خود بسیار حرفه ای ظاهر شده است.

مراقبت از پای قطع شده؛ بعد از قطع پا از لگن چه باید کنیم؟

مراقبت از پای قطع شده؛ بعد از  قطع پا از لگن چه باید کنیم؟

کسانی که تحت عمل جراحی  قطع پا از لگن قرار می گیرند برای آنکه از مشکلات و دردسرهای بعدی پیشگیری کنند، می بایست برخی کارهای مهم را که از آنها به عنوان مهم ترین نکات مراقبت از پای قطع شده یاد می کنند، انجام دهند. این کارهای مهم به این شرح اند:

1-مراقبت از پوست اندام باقیمانده؛

روزهای بعد از عمل جراحی قطع عضو از جمله سرنوشت سازترین روزها هستند. بیماران در این روزها باید از پوست اندام باقیمانده خود به درستی محافظت کنند. در همین راستا، توصیه می شود بیماران، عضو باقیمانده خود را هر روز با آب و صابون بشوند و سپس آن را به خوبی خشک کنند و دقت شود که هیچ مقداری از صابون روی پوست باقی نماند. بهتر است کسانی که می خواهند اندام خود را خشک کنند آن را به صورت ضربه ای و نه به صورت مالشی خشک کنند.

2-ماساژ دادن؛

دیگر کار مهمی که بهتر است افراد درگیر با قطع عضو انجام دهند، ماساژ دادن پا است. ماساژ دادن به پاها، فرد را برای ساخت و نصب پروتز ها آماده می کند. برای مثال، کسی که قصد دارد برای ساخت پروتز پا زیر زانو اقدام کند، باید به طور مرتب قسمت باقیمانده را ماساژ دهد تا پاها سفت و برای نصب پروتز آماده شوند.

قطع پا از لگن به چه علت هایی اتفاق می افتد؟

قیمت پروتز لگن 1402 مناسب برای قطع پا از لگن چقدر است؟

بعد از معرفی پروتز کانادین، به عنوان یک جایگزین مناسب برای قطع پا از لگن، خوب است در مورد قیمت آن نیز اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم. اولین حقیقتی که در مورد این پروتز باید در جریان باشید این است که قیمت ساخت پروتزها به دلیل وجود برخی پارامترهای تغییر دهنده قیمت، ثابت نیست و کسانی که برای دریافت قیمت آن اقدام می کنند نباید انتظار داشته باشند که این اندام مصنوعی با قیمت ثابتی برای آنها ساخته شود.

با توجه به این توضیح، حال می خواهیم به معرفی عواملی بپردازیم که روی قیمت پروتز لگن 1402 تاثیر زیادی دارند؛ این عوامل به شرح زیرند:

  • نوع پروتز روی قیمت آن تاثیر زیادی دارد. انواع پروتزهای پیشرفته با قیمت بالایی ساخته می شوند. پروتزهایی که ساختار و عملکرد ساده تری دارند ارزان تر از بقیه پروتز ها به شمار می روند.
  • کلینیک ساخت پروتز نیز تاثیر خود را بر قیمت می گذارد. بهتر آن است که برای ساخت پروتز، کلینیک هایی را شناسایی کنید که می توانند کاربردی ترین لگن مصنوعی را با قیمتی مناسب برای شما بسازند.
  • قیمت ارز و دلار نیز از دیگر عوامل تاثیرگذار روی قیمت اندام های مصنوعی است. از آنجایی که برخی قطعات پروتزها از خارج کشور وارد می شود، قیمت دلار به شدت روی قیمت پروتزها تاثیر می گذارد.

برای ساخت پروتز لگن چه کنیم؟

همان طوری که گفتیم، پروتز لگن برای کسانی ساخته می شود که درگیر قطع پا از لگن هستند. این گروه، می بایست به مجموعه هایی مراجعه کنند که در حوزه ساخت اندام های مصنوعی فعالیت دارند. در این مجموعه ها که به آنها کلینیک های ارتوپدی فنی گفته می شود، انواع و اقسام اندام های مصنوعی، از جمله ساخت پروتز پا بالای زانو صورت می گیرد.

کارشناسانی که در این مجموعه های فعالیت می کنند می توانند بهترین و کاربردی ترین نوع پروتز را بسازند و در اختیار متقاضیان قرار دهند. مراجعه به این مجموعه های حرفه ای، که پایار نیز یکی از آنهاست به افراد درگیر با قطع عضو کمک می کند تا بتوانند راحت تر با مشکلات ناشی از قطع پا کنار آیند و به انجام کارهای روزانه خود بپردازند. 

کلام آخر

قطع پا از لگن، علت های آن و معرفی یک جایگزین مناسب برای آن، موضوع صحبت ما در این مقاله بود. امیدواریم نکاتی که بیان کردیم توانسته باشد اطلاعات شما را در این باره افزایش داده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *