کفش طبی دیابتی چیست؟ چه مزیت هایی دارد؟ چه کسانی باید از این نوع کفش استفاده کنند؟ برای خرید این نوع کفش باید به کجا مراجعه کنیم؟ آیا برای تهیه آن می توان به هر مجموعه ای اعتماد کرد؟
سوالاتی که در فوق مطرح کردیم، بخشی از سوالاتی هستند که در حوزه کفش طبی دیابتی مطرح می شوند. اگر شما نیز مشتاقید جواب این سوالات را دریافت کنید، با ما در ادامه همراه باشید و مقاله “کفی دیابتی چیست” را از دست ندهید؛ این دو مقاله می توانند اطلاعات شما در مورد پاپوش مناسب افراد دیابتی افزایش دهند.
امروزه، دیابت به یکی از بیماری های شایع در جوامع انسانی تبدیل شده است. این بیماری در اثر اختلال در تولید انسولین، ایجاد شده و فرد را با مشکلات زیادی مواجه می کند. وقتی قند خون در بدن افزایش پیدا می کند، گردش خون ضعیف می شود و قسمت های زیادی از بدن و از جمله پاها در معرض آسیب و خطر قرار می گیرند. یکی از مشکلاتی که دیابت برای پاها ایجاد می کند، بی حس شدن آنهاست.
در این گروه از بیماران، اگر بریدگی در ناحیه پا ایجاد شود، فرد آن را حس نمی کند و متوجه نمی شود که پایش بریده است. این اتفاق، باعث ایجاد عفونت می شود و مشکلات بدی را در ادامه برای فرد دیابتی ایجاد می کند. از دیگر آسیب های بیماری دیابت برای پا به شرح زیر است:
با توجه به نکاتی که در فوق اشاره کردیم، یکی از توضیحاتی که می توان برای “کفش طبی دیابتی چیست” بیان کرد، خاص بودن و ایجاد شرایط متفاوت و راحت برای پا، توسط این کفش است. این کفش ها به گونه ای طراحی شده اند که پای فرد دیابتی در آن کاملا راحت باشد و پا در معرض هیچ آسیبی قرار نگیرد.
نکته دیگری که خوب است در مورد ساختار این کفش بدانید، نداشتن دوخت های برجسته است. در کفش هایی که به آنها کفش دیابتی گفته می شود، دوخت برجسته که ممکن است باعث ایجاد زخم و ناراحتی در پا شود، وجود ندارد. این کفش ها، از ایجاد زخم در پا جلوگیری می کنند و به همین سبب است که متخصصان به افراد دیابتی توصیه می کنند حتما کفش مخصوص دیابتی به پا کنند و از مزایای کفش طبی دیابتی بهره ببرند.
پاسخ دیگری که می توان در مورد سوال “کفش طبی دیابتی چیست” بیان کرد این است که این کفش ها مجهز به کفی های طبی هستند. این کفی ها را با اسکن سه بعدی پا می سازند و به واسطه آنها شرایط بسیار خوبی برای قرارگیری پا در کفش ایجاد می شود.
برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید
همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊
می خواهیم بحثمان پیرامون مهم ترین ویژگی های کفش طبی دیابتی چیست را با ذکر مشخصاتی که این نوع کفش دارد، ادامه دهیم. کفش های دیابتی ویژگی های مهمی به شرح زیر دارند:
1- دیواره های آنها محکم است
کسانی که دیابت دارند باید بتوانند به خوبی از ناحیه پا و مچ پای خود محافظت کنند. کفش های دیابتی با داشتن دیواره های بلند می توانند از مچ پای آنها به خوبی حمایت کنند. از جمله مزیت هایی که این ویژگی باعث می شود، می توان به ثابت ماندن مچ پا و جلوگیری از پیچ خوردن آن اشاره کرد. در ضمن، با کمک این کفش می توان صحیح تر و بهتر راه رفت و قدم برداشت.
2- این کفش ها فضای داخلی نرمی دارند
کسانی که پوست پای آنها حساس است بهتر است برای داشتن کفش های مخصوص بیماران دیابتی اقدام کنند. این کفش ها فضای داخلی نرمی داشته و به همین دلیل، حتی پا در اثر زیاد راه رفتن نیز تاول نزده و زخمی در آن ایجاد نمی شود. تاول و زخم در پای افرادی دیابتی مساله مهمی است و فرد نباید اجازه دهد که در پا ایجاد شوند. علاوه بر نرم بودن فضای داخلی کفش، شکل دوخت شان نیز اهمیت بالایی دارد. مثلا، کفش های این گروه نباید از سمت داخل کوک داشته باشد؛ چرا که این کوک ها نیز در ایجاد تاول و زخم بی تاثیر نخواهند بود. امیدواریم با این توضیحات متوجه شده باشید که مهم ترین ویژگی های کفش طبی دیابتی چیست.
3- فضای داخلی این کفش ها برجستگی ندارد
این مقاله را با ادامه پاسخ به سوال ویژگی های کفش طبی دیابتی چیست، ادامه می دهیم. دیگر ویژگی که کفش های دیابتی باید داشته باشد نبود هر گونه برجستگی در داخل کفش است. این کفش ها نباید هیچ برجستگی داشته باشند؛ چرا که پاهای افراد دیابتی بسیار حساس است و وجود برجستگی در داخل این کفش ها باعث ایجاد زخم روی پای فرد می شود. با به وجود آمدن زخم و در صورتی که درمان نشوند، فرد دیابتی در شرایط بدی قرار خواهد گرفت. زخم های درمان نشده فرد را به سمت قطع عضو سوق می دهد.
4- عمق این کفش ها زیاد است
بسیار مهم است کفش هایی که افراد دیابتی می پوشند، عمق زیادی داشته باشد. اگر یک فرد دیابتی نیاز به قرار دادن کفی طبی در داخل کفش خود داشته باشد، با وجود این کفش ها، قرار دادن کفی بسیار راحت خواهد بود.
5- نوک پنجه این کفش ها بالاتر قرار گرفته است
در کفش های دیابتی، نوک کفش کمی بالاتر قرار می گیرد؛ این باعث محافظت بهتر از انگشت های پا می شود و از وارد آمدن هر گونه فشار اضافی به آنها جلوگیری به عمل می آید.
در ادامه صحبت در مورد کفش هایی که به آنها کفش دیابتی گفته می شود، لازم است در مورد مزیت های کفش طبی دیابتی نیز نکاتی را با شما در میان بگذاریم. برخی از مزیت های بسیار مهم و قابل توجه این نوع کفش که دیابتی ها باید در مورد آنها بدانند در ادامه آورده شده است:
یکی از مزایای کفش طبی دیابتی، جلوگیری از سقوط و افتادن این افراد روی زمین است. کفش های دیابتی با ساختار ثابت خود، به کارگیری ضربه گیر پاشنه و کفی هایی که لغزش پذیر نیستند، از افتادن فرد روی زمین جلوگیری می کنند.
افراد دیابتی که نمی دانند کفش دیابتی چیست، به دلیل بدشکلی های مفصلی که به آن دچار هستند، در معرض خطر افتادن و شکستگی قرار دارند. به همین جهت این افراد می بایست برای تهیه کفش دیابتی اقدام کنند و از خود محافظت به عمل آورند.
از دیگر پاسخ هایی که می توانیم در خصوص سوال مزیت های کفش طبی دیابتی چیست، بیان کنیم، حفاظت پا در مقابل پیچ خوردگی است. اطراف قوزک کفش، زبانه ها و قسمت پاشنه لایه بندی هایی صورت گرفته است. این لایه بندی از پیچ خوردن پا و برخی مشکلاتی که در اثر بد راه رفتن ممکن است ایجاد شود، جلوگیری می کند. این کفش، پا را در جای خود کاملا ثابت نگه می دارد. این مورد از مهم ترین مزایای کفش طبی دیابتی به شمار می رود.
شاید تجربه پوشیدن کفش هایی که باعث ایجاد فشار در برخی نقاط پا می شوند، داشته باشید. افراد سالم با پوشیدن چنین کفش هایی احساس ناراحتی نخواهند کرد، اما کسی که دیابت دارد، اگر چنین کفشی بپوشد با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم خواهد کرد. وارد نشدن فشار زیاد به قسمت های مختلف پا، از جمله پاسخ هایی است که می توان در جواب به سوال مزیت کفش طبی دیابتی چیست، ارائه کرد.
حالا که می دانید کفش طبی دیابتی چیست، لازم می دانیم در خصوص انواع کفش هایی که برای دیابتی ها ساخته می شود نیز نکاتی را در اختیار شما قرار دهیم. ما در ادامه به بیان انواع متفاوت این کفش ها پرداخته ایم:
1- کفش هایی که عمق بیشتری دارند
کفش های دیابتی با عمق بیشتر، در مقایسه با کفش های معمولی، یک تا یک و نیم سانتی متر عمیق تر هستند. این عمق زیاد می تواند برخی تغییراتی که در پای دیابتی ها به وجود آمده است، در خود جای دهد. کفش هایی که عمق بیشتری دارند به فرد اجازه می دهند تا در صورت نیاز، کفی های مخصوص نیز در آن قرار دهد.
2- کفش هایی که مخصوص دوران بهبودی هستند
کفش های مخصوص دوران بهبودی برای دیابتی هایی ساخته می شود که زخم های پای آنها در حال خوب شدن است. این کفش را به صورت صندل هایی می سازند که قسمت جلویی آنها باز و یا بسته است. توصیه می شود که دیابتی ها برای تهیه کفش هایی اقدام کنند که قسمت انگشت های آنها بسته است.
3- کفش هایی که سفارشی هستند
کفش های سفارشی دیابتی را با توجه به شکل پای فرد می سازند. این کفش ها برای آن دسته از دیابتی هایی خوب است که در پای خود ناهنجاری دارند.
ما در این متن در مورد مزیت های کفش طبی دیابتی چیست، نکاتی را با شما در میان گذاشتیم و حال می خواهیم در مورد مزیت های جوراب های دیابتی نیز صحبت کنیم. شاید فکر کنید، وقتی که می خواهید کفش دیابتی به پا کنید، دیگر نیاز به جوراب های دیابتی نخواهید داشت؛ این تصور، اشتباه است. جوراب های دیابتی، به همان اندازه که می توانید از مزایای کفش طبی دیابتی بهره ببرید، به شما سود می رسانند.
جوراب های دیابتی، برای کاهش مشکلاتی که زخم در پا ایجاد می کند، طراحی شده اند. جوراب هایی که در بازار موجودند از جنس پلاستیک ساخته شده اند و به همین دلیل، پا نمی تواند در آنها تنفس کند. ماده اولیه به کار برده شده در تهیه این جوراب ها، باعث تعرق پا و ایجاد باکتری و قارچ در آن می شود. در جوراب های دیابتی به دلیل متریالی که در تهیه آنها به کار برده شده است، پا می تواند به راحتی نفس بکشد و از درگیر شدن به بیماری های مختلف در امان باقی بماند. حال که فهمیدید کفش طبی دیابتی چیست، خوب است برای تهیه جوراب های دیابتی نیز اقدام کنید.
یکی دیگر از گروه هایی که می بایست کفش های طبی و مخصوص خود را بپوشند، کسانی هستند که به بیماری ام اس مبتلا شده اند. این گروه در موقع راه رفتن، با مشکل مواجه هستند و به همین دلیل است که کفش مخصوص بیماران ام اس ساخته شده است. برخی از ویژگی های این کفش به شرح زیر است:
با توجه به برخی ویژگی هایی که در مورد کفش های مخصوص افراد مبتلا به ام اس ذکر کردیم و مقایسه آن با ویژگی هایی کفش مخصوص افراد دیابتی، الان به خوبی می دانید که تفاوت کفش فرد ام اسی با کفش طبی دیابتی چیست.
کفش طبی دیابتی چیست را به صورت کامل و جامع توضیح دادیم. سوالی که حتما برای افراد مبتلا به دیابت به وجود خواهد آمد، این است که برای تهیه و خرید کفش طبی دیابتی چه کاری باید انجام دهیم؟ آیا می توان به نمایندگی فروش کفش طبی در کشور مراجعه، و یک جفت کفش طبی دریافت کرد؟ آیا با این کار می توانیم از مزایای کفش طبی دیابتی رخوردار شویم؟
مراجعه به کلینیک های ساخت کفش های طبی در کشور، بهترین راه است برای آنکه بتوانید واقعا متوجه شوید، کفش طبی دیابتی چیست. در این کلینیک ها، یک کفش طبی مناسب برای افراد دیابتی ساخته شده و در اختیار آنها قرار داده می شود.
بارها و بارها گفته ایم، کفش هایی را می توان کفش های طبی استاندارد نامید که بر اساس فرم و ساختار پای فرد ساخته شوند. کسانی که به بیماری دیابت مبتلا هستند، بیش از بقیه باید به پاهای خود اهمیت دهند و مجبورند، برای داشتن کفشِ به معنای واقعی، طبی و استاندارد اقدام کنند. به این دلیل بسیار مهم توصیه می کنیم، به سراغ کفش های طبی دیابتی آماده نروید و سعی کنید کفشی را به پا کنید که بر اساس الگوی ساختاری پای خود شما ساخته شده باشد.
حال که با تعریف کفش طبی دیابتی چیست، آشنا شده اید می توانید دست به انتخاب بزنید و از بین کفش هایی که در بازار موجود هستند یکی از آنها که فکر می کنید برای شما بهترین است، تهیه کنید. نکته مهمی که می بایست به خصوص در مورد کفش های طبی مورد توجه قرار داد، تناسب داشتن آن با وضعیت پای فرد دیابتی است. هر یک از ما انسان ها از نظر شرایط و فرم پا با یکدیگر فرق داریم و به همین علت است که پزشکان به دیابتی ها توصیه می کنند برای در امان ماندن از مشکلات بیماری دیابت، به جای خرید کفش دیابتی خارجی، به مراکزی مراجعه کنند که کفشی کاملا متناسب با پای آنها می سازد.
با مراجعه به این مراکز، حتی اگر فرد ناهنجاری های دیگری در پای خود داشته باشد نیز متخصصان متوجه شده و با ساختن کفی ها و کفش های مخصوص به او کمک می کنند تا بتواند ناهنجاری را درمان کند. درست است که کفش های خارجی ممکن است از نظر دوام و برخی مسائل دیگر برتر باشند اما چیزی که باید برای دیابتی ها در اولویت قرار داشته باشد، تناسب داشتن کفش با پا است. دیابتی ها، هم برای ساخت پروتز پا زیر زانو و هم برای ساخت کفش های طبی می توانند به ارتوپدی فنی ها مراجعه کنند. امیدواریم با توضیحاتی که گفتیم متوجه شده باشید مزیت های کفش طبی دیابتی چیست.
یکی از روش هایی که این روزها بسیار مورد توجه قرار گرفته، خرید اینترنتی کفش است. کسانی که زمان کافی برای مراجعه حضوری به کفش فروشی ها ندارند، به این صورت خرید می کنند؛ متاسفانه برخی افراد کفش طبی دیابتی را نیز به همین شکل می خرند. کسانی که برای خرید کفش های طبی به این شکل اقدام می کنند، اطلاعات درستی در مورد کفش طبی دیابتی چیست ندارند و تصور می کنند که هر نوع کفش طبی می تواند به آنها کمک کند.
کسانی که می خواهند از مزایای کفش طبی دیابتی برخوردار شوند، می بایست به مراکز ساخت این کفش ها مراجعه کنند؛ زیرا کفش طبی را می توان یک کفش طبی واقعی و استاندارد نامید که با توجه به اسکن پا ساخته شده باشد. با خرید اینترنتی کفش دیابتی نمی توانید از مزیت های کفش های طبی واقعی بهره ببرید؛ زیرا با ساختار پای شما هماهنگی و تناسب ندارند. کفش هایی که به صورت آماده فروخته می شوند با شرایط پای افراد تطابق نداشته و نمی توانند مزیت هایی که در این مقاله از آنها نام بردیم، فراهم کنند.
حال که دانستید، کفش طبی دیابتی چیست و چه مزیت هایی دارد باید در مورد قیمت آن نیز نکاتی را با شما در میان بگذاریم. با توجه به مزیت هایی که کفش های مخصوص افراد دیابتی دارند، می توان حدس زد که کفش های دیابتی از سایر کفش های موجود در بازار قیمت بالاتری دارند.
برای اطلاع از جزئیات قیمت کفش طبی دیابتی، باید با مجموعه هایی که در این حوزه کار می کنند، تماس بگیرید. کلینیک های ارتوپدی فنی، سازنده کفش طبی دیابتی هستند و می توانند اطلاعات خوبی را در این رابطه به شما بدهند. به یاد داشته باشید، ساخت کفش طبی دیابتی برای کسانی که نمی خواهند این بیماری تاثیر بدی روی سلامت پاهایشان بگذارد، لازم و ضروری است. در ادامه یک مرجع معتبر ساخت این نوع کفش به شما معرفی خواهیم کرد.
در این متن در مورد کفش طبی دیابتی چیست، صحبت کرده و مزیت های آن را نیز بیان کردیم. افراد دیابتی در شرایط جسمانی خاصی هستند و باید مراقبت زیادی از پاهای خود به عمل آورند. به همین جهت، توصیه می کنیم این گروه برای ساخت کفش و ساخت کفی طبی دیابتی به مراجعی، مانند کلینیک ارتوپدی فنی پایار مراجعه کنند. کارشناسان این مجموعه با انجام اسکن سه بعدی از پا یک کفش مناسب برای این افراد می سازند و به آنها کمک می کنند تا پاهایشان بهترین شرایط را برای راه رفتن داشته باشد و به عفونت و بیماری های قارچی مبتلا نشوند. با مراجعه به این مراکز از مزایای کفش طبی دیابتی بهره مند شوید.