ساخت بینی مصنوعی⚡(ساخت پروتز بینی مصنوعی)

مرکز ساخت بینی مصنوعی

ساخت بینی مصنوعی، از عهده مجموعه هایی بر می آید که توان و تخصص لازم برای ساخت این پروتز ظریف و حساس را دارند. ما در این مقاله می خواهیم در خصوص پروتز بینی صحبت کرده و اطلاعاتی را در مورد روند ساخت به شما بدهیم. علاوه بر خواندن این مقاله، توصیه می کنیم مقاله معایب پروتز بینی را مطالعه کنید؛ در افزایش اطلاعاتتان نسبت به این نوع پروتز، کمک کننده خواهد بود.

دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت پروتز بینی با ما تماس بگیرید.

برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید

همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊

ساخت بینی مصنوعی

پروتز بینی چیست؟ چرا برخی افراد برای ساخت آن اقدام می کنند؟

پروتز بینی، یک نوع پروتز مصنوعی است. کسانی که بینی خود را به هر دلیلی، اعم از حادثه یا به صورت مادرزادی از دست داده اند، برای ساخت پروتز بینی مصنوعی اقدام می کنند. در برخی مواقع، یک پزشک برای آنکه بتواند توموری را از داخل بینی فرد خارج کند، مجبور است قسمت، یا همه بینی فرد را بردارد. در چنین شرایطی، افراد برای آنکه ظاهرشان از نظر زیبایی تحت تاثیر قرار نگیرد، مجبورند برای ساخت این پروز مصنوعی اقدام کنید.

نکته ای که باید در مورد پروتز بینی بدانید این است که، این نوع پروتز، یک جسم کاملا مصنوعی است و نمی تواند کارکردهای بینی طبیعی انسان را داشته باشد. در واقع، این پروتز، فقط به بینی واقعی انسان شباهت داشته و کاربرد دیگری را نمی توان برای آن متصور شد. هدف از ساخت این پروتز، با هدف ساخت پروتز زیر زانو متفاوت است؛ پروتز مخصوص زیر زانو، کاملا کاربردی است و کاربر به کمک آن می تواند راه برود و برخی کارهای روزانه اش را انجام دهد.

وقتی ساخت بینی مصنوعی به پایان می رسد، نباید تفاوت مشهود و واضحی با بینی طبیعی انسان داشته باشد. برای آنکه این هدف محقق شود، شما باید به کلینیک های حرفه ای حوزه ساخت پروتز مراجعه کنید. در این مراکز، کارشناسان به اصول ساخت پروتز بینی، واقف هستند و می دانند چگونه پروتزی شبیه به بینی انسان بسازند. این مراکز، مراجع قابل اعتمادی برای دریافت قیمت پروتز زیر زانو و سایر انواع پروتز هستند.

روند ساخت بینی مصنوعی

ساخت بینی مصنوعی به چه شکل انجام می شود؟ روند ساخت آن به چه صورت است؟

ساخت بینی مصنوعی در کلینیک های حرفه ای ساخت پروتز صورت می گیرد. در این کلینیک ها، کارشناسان ساخت پروتز صبر می کنند تا بیمار، روزهای نقاهت را پشت سر گذارد. بعد از آنکه این دوران تمام شد، بیمار می تواند به کارشناسان ساخت پروتز مراجعه کند و برای ساخت پروتز بینی اقدامات لازم را انجام دهد.

در این کلینیک ها، کارشناسان یک فرم توخالی از بینی تهیه می کنند و به جای بینی قرار می دهند. این فرم به بیمار کمک می کند تا زمانی که پروتز برای او ساخته شود، از قسمت هایی که تحت جراحی قرار گرفته، محافظت کند. معمولا این فرم به پزشک کمک می کند تا پروتز نهایی را با کمک آن بسازد و در جای خود قرار دهد.

امروزه، برای ساخت پروتز بینی مصنوعی از دستگاه ها و پرینترهای فوق پیشرفته ای استفاده می کنند تا بتوانند بینی مصنوعیِ مطابق با ساختار و فرم بینی واقعی بسازند و در اختیار بیماران قرار دهند. اسکنرهای جدید و پرینترهای سه بعدی کمک فوق العاده ای برای ساخت یک پروتز بینی هستند. این دستگاه ها می توانند تصویری دقیق از بینی در اختیار سازندگان پروتز بینی قرار دهند.

علاوه بر آنکه بینی مصنوعی باید شباهت زیادی به بینی واقعی داشته باشد، مطابق بودن پروتز با حالات بیمار نیز در نوع خود اهمیت زیادی دارد. برخی اصلاحات پروتز باید متناسب با حالت های مختلف صورت بیمار باشد. نگه داشتن پروتز روی صورت بیمار، موضوع دیگری است که کارشناسان ساخت پروتز بینی به آن توجه می کنند.

برای ساخت بینی مصنوعی به کدام مجموعه مراجعه کنیم؟

ساخت بینی مصنوعی یک کار کاملا تخصصی و مهارت محور است. در کلینیک های حرفه ای ساخت پروتز، پزشکان و کارشناسان با تجربه و ماهری حضور دارند و از متریال های با کیفیت برای ساخت پروتز بینی مصنوعی استفاده می کنند. برای آنکه این پروتز، بیشترین شباهت را به بینی واقعی فرد داشته باشد، رنگ آمیزی عمقی روی آن انجام می دهند و پزشکان، از تجربه خود برای اصلاح ظاهر آن بهره می برند.

نحوه اتصال بینی مصنوعی در جای خود، توسط پزشکان تشخیص داده می شود. آنها هستند که با توجه به شرایط شما پیشنهاد می کنند از کدام یک از روش ها برای اتصال بینی استفاده گردد.

آیا می دانستید دانشمندان، برای ساخت بینی مصنوعی اقدام کرده اند که بوها را تشخیص می دهد

آیا می دانستید دانشمندان، برای ساخت بینی مصنوعی اقدام کرده اند که بوها را تشخیص می دهد؟

در سال های گذشته، ساخت بینی مصنوعی با تحولات و پیشرفت های خوبی همراه بوده است. یکی از پیشرفت های بسیار جالب در ساخت این نوع پروتز، اضافه شدن قابلیت تشخیص بو به آن است. تا پیش از این، پروتزهای بینی قادر نبودند بوها را تشخیص دهند، اما امروزه، پژوهشگران موسسه فناوری توکیو، توانسته اند یک نوع بینی مصنوعی بسازند که بتواند با دقت و حساسیت بالایی، بوها را تشخیص دهد. حسگرهایی مبتنی بر گرافن، قادرند مولکول های بو را با توجه به اساس طراحی توالی پپتیدی شان تشخیص دهند. از این حسگرها در ساخت بینی های مصنوعی استفاده می کنند.

حسگرهایی که در این بینی به کار برده شده است، می توانند از گیرنده های پروتئین طبیعی که حس بویایی را به عهده دارند، تقلید کنند. این یک جهش بزرگ و فوق العاده در حوزه ی ساخت پروتزهای بینی است. با ساخت و طراحی این نوع بینی، کسانی که بینی شان را بنا به هر دلیلی از دست داده اند، می توانند به راحتی، بوهایی که در هوا پراکنده است، استشمام کنند. البته این بینی، هنوز وارد فاز تولید انبوه نشده است.

از آنجایی که نحوه ساخت بینی مصنوعی می تواند تاثیر زیادی بر چهره و ظاهر افراد داشته باشند، باید به شکلی کاملا حرفه ای ساخته شود. به همین دلیل است که پیشنهاد و توصیه می کنیم برای ساخت این نوع پروتز به کلینیک هایی مراجعه کنید که در این کار، مهارت و تخصص بالایی دارند و می توانند بهترین نوع پروتز را در اختیار متقاضیان قرار دهند. از جمله کلینیک هایی که می توانید برای ساختن پروتز بینی مصنوعی به آنجا مراجعه کنید، کلینیک ارتوپدی فنی پایار است؛ این کلینیک در حوزه ساخت انواع پروتز، تجربه دارد.

قیمت ساخت بینی مصنوعی در کشور و تهران

از معایب ساخت بینی مصنوعی چه می دانید؟

کسانی که به هر دلیل، بینی شان از دست رفته است و می خواهند برای ساخت بینی مصنوعی اقدام کنند، می بایست در مورد معایبی که این پروتز دارد نیز اطلاعاتی داشته باشند. برخی از این معایب به شرحی است که در ادامه بیان می کنیم:

  • برخی انواع پروتز هستند که به صورت دائمی و ثابت روی صورت فرد متصل نمی شوند. جدا شدن این اتصال، یکی از نگرانی هایی است که این افراد همیشه با خود دارند.
  • تمیز کردن پروتز به صورت روزانه، دیگر مشکلی است که دارندگان پروتز بینی باید در مورد آن نیز اطلاعاتی داشته باشند. کسانی که از پروتز های غیر ثابت و غیر دائمی استفاده می کنند، مجبورند هر روز آن را از جای خود جدا کرده، خیلی خوب تمیز کرده، خشک کنند و سپس آن را در جای خود قرار دهند.
  • برخی انواع پروتز که به صورت دائمی روی صورت فرد نصب می شود ممکن است به مرور زمان دچار پوسیدگی شود. در این شرایط، معمولا نیاز است که فرد هر چند سال یک بار برای ساخت مجدد پروتز بینی اقدام کند و هزینه ای را از این بابت بپردازد. بهتر است برای آنکه استرس شما از بابت این موضوع کاهش پیدا کند به کلینیک های ارتوپدی مطرح در کشور همچون پایار مراجعه کنید.
از معایب ساخت بینی مصنوعی چه می دانید؟

در مورد مزیت های نصب گوش مصنوعی چه می دانید؟

افرادی که قرار است برای ساخت بینی مصنوعی اقدام کنند می بایست در مورد مزیت هایی که این نوع پروتز دارد، اطلاعات کافی داشته باشد. از جمله مزیت های گوش مصنوعی می توان به اینها اشاره داشت:

  • این پروتزها ابزارهای خوبی برای حفاظت و نگهداری از نواحی هستند که آسیب دیده اند.
  • به منظور افزایش توانبخشی فرد از نظر جسمی و اجتماعی نیز می توان روی این نوع پروتز حساب ویژه ای باز کرد؛ به خصوص برای کسانی که در اثر جراحی سرطان، بینی شان را برداشته اند.
  • از دیگر مزیت های ساخت بینی مصنوعی می توان به افزایش اعتماد به نفس فرد برای حضور در جامعه اشاره کرد. کسانی که به دلیل انجام عمل های جراحی بزرگ، بینی شان را از دست داده اند می توانند با نصب این نوع پروتز در میان دیگر افراد حضور پیدا کنند.
  • جلوگیری از تغییر چهره و ظاهر فرد می تواند از دیگر مزیت های ساخت بینی های مصنوعی باشد. این پروتزها می توانند بسیار ظریف باشند و زیبایی بیشتری را در مقایسه با انجام برخی عمل های جراحی که برای ترمیم و بازسازی صورت می گیرند، فراهم کنند.

 

قیمت ساخت بینی مصنوعی چقدر است؟

قیمت پروتز بینی چقدر است؟

برای قیمت پروتز بینی، نمی توان عدد خاص و ثابتی را بیان کرد؛ زیرا عوامل و پارامترهای متفاوتی وجود دارند که روی ساخت بینی مصنوعی تاثیر گذاشته و باعث می شوند که قیمت آن تغییر کند. یکی از این عوامل بسیار مهم روشی است که به کمک آن، پروتز روی بینی نصب می شود. برخی از پروتزها را به کمک عمل جراحی به صورت فرد وصل می کنند و به این شکل باعث می شوند که پروتز به حالت دائمی تری روی صورت قرارگیرد. برخی دیگر از پروتزها، به کمک مگنت به صورت فرد وصل می شوند؛ در این حالت، قیمت پروتز، مناسب تر از زمانی است که فرد تحت عمل جراحی قرار می گیرد و صاحب یک بینی مصنوعی دائمی می شود.

دیگر موضوعی که روی قیمت تاثیر می گذارد، نوع ماده ای است که در ساخت پروتز به کار برده می شود. هر قدر سیلیکون مورد استفاده در ساخت بینی مصنوعی از کیفیت بالاتری برخوردار باشد؛ به راحتی خراب نشده و نپوسد؛ رنگ طبیعی و زیباتری نیز داشته باشد، قطعا بینی مصنوعی نیز با قیمت بالاتری برای فرد ساخته می شود. جهت اطلاع از قیمت دقیق پروتزهای بینی یا همان بینی های مصنوعی به کلینیک های ارتوپدی فنی معتبر در کشور مراجعه کنید.

 

قیمت پروتز بینی چقدر است؟

برای ساخت بینی مصنوعی (پلاتین بینی) از چه موادی استفاده می شود؟

در ساخت بینی مصنوعی از مواد مختلفی استفاده می شود که این نیز به تشخیص و صلاح پزشک و همین طور نیازها و شرایط بیمار بستگی دارد. برخی از مواد رایج و مرسوم برای ساخت بینی های مصنوعی به شرح زیر است:

  • سیلیکون از جمله معروف ترین مواد اولیه مورد استفاده در ساخت و تهیه پروتز بینی است. از جمله مزیت های پروتزهای بینی ساخته شده با این ماده می توان به نرم بودن، داشتن قابلیت فرم دهی و همین طور انعطاف پذیری بالا اشاره کرد.
  • پلی پروپیلن نیز برای ساخت بینی های مصنوعی به کار برده می شود. بینی های ساخته شده با این ماده، سبک و مقاوم هستند.
  • پلی استر نیز برای ساخت بینی های مصنوعی مناسب است. از جمله ویژگی ها و امتیازات بینی های ساخته شده با این ماده می توان به مقاومت در برابر شکستگی و خوردگی و انعطاف پذیری بالای آنها اشاره کرد.

هر یک از موادی که در بالا نام بردیم، باعث تغییر قیمت پروتز بینی می شود. برای کسب اطلاعات لازم در مورد قیمت این پرتزها با مراکز ساخت بینی مصنوعی صحبت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *