پروتز سیلیکونی بینی ⚡ معایب پروتز بینی

بدترین معایب پروتز بینی

معایب پروتز بینی، موضوعی است که نباید برای ساخت پروتز بینی، شک و تردیدی در شما به وجود آورد. اغلب کسانی که بینی خود را در اثر یک حادثه از دست داده اند، نیاز به ساخت پروتز سیلیکونی بینی دارند. اگر می خواهید در مورد این پروتز، اطلاعات بیشتری به دست آورید و با معایب آن آشنایی پیدا کنید، در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

توصیه می کنیم مقاله ی پروتز بینی چیست را نیز مطالعه کنید؛ دانش تان در مورد این نوع پروتز افزایش پیدا می کند.

دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت پروتز بینی با ما تماس بگیرید.

برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید

همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊

پروتز بینی بدون جراحی چیست؟ در مورد آن چه می دانید؟

پروتز بینی سیلیکونی، یکی از انواع پروتزهایی است که برای حفظ ساختار صورت و ترمیم ظاهر آسیب دیده بینی ساخته می شود. این پروتز، یکی از انواع پروتزهای زیبایی است و هدف از ساخت آن با هدف ساخت پروتز لگن تفاوت دارد. پروتز لگن یک نوع پروتز کاربردی است و کسانی که پای خود را از ناحیه لگن از دست داده اند، برای ساخت این نوع پروتز اقدام می کنند.

پروتزهای بینی بدون نیاز به جراحی، از ماده ای به نام سیلیکون ساخته می شوند و معمولا، برای نصب به عمل جراحی نیازی ندارند. سیلیکون، ماده ای است با انعطاف پذیری بالا و برای ساخت اندام های مصنوعیِ طبیعی و شبیه به بدن انسان مورد استفاده قرار می گیرد. توجه داشته باشید، یکی از دلایلی که باعث می شود، قیمت پروتز بینی از قیمت پروتز لگن پایین تر باشد، استفاده از سیلیکون در ساخت پروتز بینی است. برخی انواع پروتز بینی، بدون نیاز به عمل جراحی، روی بینی قرار داده می شود و این یکی از مهم ترین مزیت هایی است که در مورد این نوع پروتز بیان می کنند.

معایب پروتز بینی چیست؟ آیا در مورد آن چیزی شنیده اید؟

معایب پروتز بینی و کسب اطلاعات در مورد آن به شما کمک می کند تا از بین روش هایی که برای نصب این نوع پروتز پیشنهاد می کنند، هر کدام که به نفع شما بود، انتخاب کنید. برخی از مهم ترین عیب هایی که به این پروتز وارد شود به شرح زیر است:

1- بروز عفونت

یکی از معایب نصب پروتزهای سیلیکونی بینی، بروز عفونت است. اگر در حین ساخت این نوع پروتز، اصول و استانداردهای لازم رعایت نشود، احتمال آنکه بعد از نصب، متقاضی دچار عفونت شود، افزایش پیدا می کند. این، یکی از بدترین عیب هایی است که می توان در مورد پروتز بینی مطرح کرد.

2- جدا شدن از جای خود

گاهی اوقات، عرق کردن، چرب بودن بیش از حد پوست و یا برخی اتفاقات دیگر، باعث جدا شدن پروتز بینی از جای خود می شود. برای جلوگیری از چنین اتفاقاتی، بهتر است روش نصب پروتز بینی را تغییر داد. نصب ایمپلنت باعث کاهش بروز این اتفاق می شود.

3- کم بودن عمر آن

از دیگر معایب پروتز بینی، کم بودن عمر آن است. کسانی که این پروتز را مرتبا تمیز نکرده و در نگهداری از آن کوتاهی می کنند، نمی توانند و نباید انتظار داشته باشند که تا چندین سال، بتوانند از همان پروتز قدیمی خود استفاده کنند. کسانی که می خواهند پروتزی با دوام داشته باشند، باید به صورت روزانه، پروتز بینی خود را نظافت کنند.

به غیر از معایب پروتز بینی، در مورد مزیت های پروتز بینی بدون جراحی چه میدانید؟

در مورد معایب پروتز بینی چند نکته ای را اشاره کردیم و حال، لازم می دانیم در مورد مزیت های این نوع پروتز نیز صحبت کنیم. قطعا داشتن این اطلاعات به شناخت کامل تر شما نسبت به پروتز بینی کمک کننده خواهد بود. از مهم ترین مزیت های پروتز بینی بدون جراحی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • این پروتز، از نواحی آسیب دیده بینی به بهترین شکل ممکن، نگه داری و محافظت می کند.
  • فردی که به هر علتی دچار آسیب دیدگی در بینی شده و قسمت خارجی بینی او از دست رفته، بهتر است برای ساخت این نوع پروتز اقدام کند. این پروتز با تحت پوشش قرار دادن عیب ایجاد شده، به فرد امکان می دهد با اعتماد به نفس بیشتری در جامعه حضور پیدا کند.
  • پروتز بینی از بافت های ظریفی که در صورت هستند خیلی خوب محافظت می کند.
  • در برخی موارد، نصب این نوع پروتز بدون نیاز به عمل جراحی انجام می شود؛ مگر در شرایطی که فرد می خواهد پروتز را به صورت دائمی روی صورت خود نصب کند.
  • این پروتز برای شروع یک زندگی بی دردسر و آرام مناسب به نظر می رسد.
مهمترین معایب پروتز بینی

برای کاهش احتمال بروز معایب پروتز بینی، چه کارهایی می توان انجام داد؟

معایب پروتز بینی را در بالا توضیح دادیم و حال می خواهیم چندین راهکار کاربردی برای کاهش احتمال بروز این معایب بیان کنیم. اگر به نکاتی که می گوییم، دقیق عمل کنید، نیازی نیست تا چند سال آینده، هزینه ای برای ساخت پروتز بینی پرداخت کنید. این نکات به شرح زیرند:

  • یکی از بهترین کارهایی که می توانید برای کاهش عیب های پروتز بینی انجام دهید، مراجعه به کلینیک های ارتوپدی فنی است که ساخت پروتز را با بهترین متریال انجام می دهند. پروتزهایی که توسط این مراکز ساخته می شوند، بسیار کاربردی بوده و به راحتی دچار آسیب نمی شوند.
  • اگر پروتز شما قابلیت جدا شدن دارد، آن را هر روز از روی صورت خود جدا کرده و تمیز کنید. این مورد، از خراب شدن پروتز، به دلیل چربی و آلودگی های قرار گرفته روی آن جلوگیری می کند.
  • وقتی پروتز را از روی صورت خود بر می دارید، پوست و نواحی اطراف پروتز را نیز تمیز کنید. این مورد به افزایش دوام و ماندگاری آن، کمک فراوانی خواهد کرد.
  • بهتر است در زمان انجام برخی فعالیت های خاص، مانند ورزش راگبی، فوتبال و کُشتی، این پروتز را جدا کنید. ضربه ناشی از این برخوردها، باعث شکسته شدن و آسیب پروتز می شود.
آیا بالا بودن قیمت پروتز بینی، یکی از معایب پروتز بینی به شمار می رود؟ عوامل تغییر دهنده قیمت این پروتز چیست

روند ساخت پروتز بینی چیست؟

در مورد معایب پروتز بینی نکاتی را بیان کردیم و خوب است به سوال روند ساخت پروتز بینی چیست نیز پرداخته و در مورد آن، نکاتی را ارائه دهیم. فرایند ساخت بینی های مصنوعی پیچیده است و باید توسط مراکز معتبر و با تجربه صورت گیرد. برای ساخت بینی مصنوعی در این مراکز، ابتدا می بایست با پزشک مشاوره کرد. بعد از آن، با کمک سی تی اسکن، یک تصویر دقیق از بینی تهیه می شود و سپس نوبت به طراحی مدل سه بعدی آن می رسد.

بعد از ساخت مدل، با کمک موادی مانند سیلیکون، و یا سایر پلیمرهای مورد استفاده در ساخت این نوع پروتز، یک بینی مصنوعی کاملا شبیه به بینی های واقعی برای فرد ساخته می شود. برای آنکه از بروز معایب پروتز بینی جلوگیری به عمل آید، بهتر است برای ساخت آن به مراکز ساخت پروتز در کشور که تجربه و مهارت بالایی در حوزه ساخت این پروتز تخصصی و خاص دارند، مراجعه کرد.

وقتی پروتز ساخته می شود، با کمک یک آهنربا و یا به کمک عمل جراحی، روی صورت قرار داده می شود. فردی که نمی خواهد دائما نگران جدا شدن پروتز از روی صورت خود باشد، بهتر است برای نصب پروتز به روش ایمپلنت اقدام کند.

در مورد معایب پروتز بینی می دانید

آیا پایین بودن ماندگاری، از معایب پروتز بینی است؟

یکی از نکاتی که در ادامه بحث پیرامون معایب پروتز بینی باید به آن نیز پرداخته شود ماندگاری و دوام این نوع پروتز است. اینکه در تولید و ساخت این نوع پروتز از چه نوع سیلیکونی و با چه کیفیتی استفاده شده است، یکی از عوامل تاثیر گذار روی ماندگاری پروتز بینی به شمار می رود. هر قدر سیلیکون به کار برده شده در ساخت پروتز، با کیفیت تر باشد قطعا دوام و ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود. معمولا، این نوع پروتز بین 1 تا 3 سال ماندگاری و عمر مفید دارد.

از دیگر مواردی که روی ماندگاری این نوع پروتز تاثیر می گذارد می توان به مدت زمان حضور فرد زیر نور خورشید، نوع پوست و بهداشت فرد اشاره کرد. موضوع دیگری که روی قیمت این نوع پروتز تاثیر می گذارد، سن فرد است. کودکانی که در سن رشد قرار دارند به این دلیل که با رشد آنها صورت، بزرگ تر شده و پروتز بینی کوچک می شود، بهتر است هر چند وقت یک بار برای ساخت یک نوع بینی مصنوعی جدید اقدام کنند. بنابراین با توجه به توضیحاتی که در اینجا بیان کردیم، ماندگاری این نوع پروتز کم نیست و به نوع استفاده فرد بستگی دارد.

 

در مورد معایب پروتز بینی چه می دانید

آیا بالا بودن قیمت پروتز بینی، یکی از معایب پروتز بینی به شمار می رود؟ عوامل تغییر دهنده قیمت این پروتز چیست؟

در این مقاله، در مورد معایب پروتز بینی نکاتی را بیان کردیم و حال می خواهیم در مورد قیمت پروتز بینی نیز صحبت کنیم. موضوعی که در مورد پروتزهای بینی نمی توان به وضوح اعلام کرد، قیمت آن است. به مانند ساخت سایر پروتزها، پارامترهای متفاوتی وجود دارند که روی قیمت پروتز مخصوص بینی تاثیر می گذارند؛ این پارامترها به شرح زیرند:

  1. یکی از مواردی که روی قیمت پروتزهای مخصوص بینی تاثیر می گذارد، اندازه آن است. افرادی که به صورت ژنتیکی بینی بزرگی دارند، می بایست برای آنکه ترکیب صورتشان به هم نخورد، پروتز بینی بزرگی برایشان ساخته شود. پروتزهای بزرگ تر، با قیمت بالاتری ساخته می شوند.
  2. دیگر موضوع تاثیرگذار بر قیمت این نوع پروتز، روش و نحوه متصل شدن آن به بینی است. در مواردی که فرد می خواهد پروتز بینی با عمل جراحی، روی صورت او قرار گیرد، هزینه بالاتری می بایست پرداخت شود.
  3. موقعیت آناتومیکی پروتز نیز دیگر عامل تغییر دهنده قیمت پروتز مخصوص بینی است. برای کاهش هزینه ساخت پروتز، بهتر است به کلینیک های ارتوپد فنی و مطرح در کشور مراجعه کنید.
کلام آخر

معایب پروتز بینی موضوع صحبت ما در این متن بود. کسانی که بنا به هر دلیلی نیاز دارند این نوع پروتز را تهیه کرده و مورد استفاده قرار دهند، باید به کلینیک هایی مراجعه کنند که تجهیزات و دانش لازم برای ساخت پروتز بینی را داشته و از بهترین متریال ها برای ساخت آن استفاده می کنند. از جمله این کلینیک ها می توان به کلینیک ارتوپدی فنی پایار اشاره کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *