درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی ⭐هر آنچه که باید بدانید

درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی

درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی، موضوعی است که در این مقاله از سری مقاله های کلینیک ارتوپدی فنی پایار قصد داریم در مورد آن صحبت کنیم. اگر در این رابطه اطلاعات زیادی ندارید با ما همراه باشید.

با علائم خونریزی چشم دیابتی آشنا شوید؟

قبل از آنکه در مورد روش های درمان خونریزی چشم در خانه نکاتی را بیان کنیم، لازم می دانیم ابتدا به ساکن در مورد علائمی که این عارضه با خود به همراه دارد، نکاتی را بیان کنیم.

برای آنکه بتوانیم با علائم خونریزی چشم دیابتی آشنا شویم می بایست ابتدا در مورد خونریزی چشم دیابتی صحبت کنیم. دیابت، یکی از بیماری هایی است که بسیاری از اندام های بدن را تحت تاثیر خود قرار می دهد. از جمله این اعضا که از این بیماری نیز در امان نخواهد بود، چشم ها هستند.

یکی از درگیری هایی جدی که نباید از کنار آن به راحتی عبور کرد، درگیر شدن شبکه عروق خونی چشم در اثر بیماری دیابت است. این بیماری که به رتینوپراتی دیابتی معروف است، در ابتدا، نشانه و علائم خاصی ندارد، اما هر قدر که زمان می گذرد بیماری پیشرفت کرده و ممکن است مشکلاتی را برای فرد به وجود آورد. در ادامه، با معرفی انواع رتینوپاتی دیابتی در مورد علائم نیز صحبت خواهیم کرد.

دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت پروتز چشم با ما تماس بگیرید.

برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید

همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊

بهترین روش های درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی چیست؟

رتینوپاتی دیابتی دو نوع دارد:

1-رتینوپاتی زمینه ای که در آن، عروق کوچک چشم دچار آسیب می شوند. در اثر این آسیب، مایع و خون نشت می کند، پرده شبکیه متورم شده و رسوباتی به نام اگزودا ایجاد خواهند شد. در این مرحله، بیمار هیچ علائمی ندارد و نیازی هم نیست که برای درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی اقدام خاصی انجام دهد.

2- نوع دوم، رتینوپاتی پرولیفراتیو است که علائم در این نوع ظاهر می شود. در اینجا نیز رگ های خونی غیر طبیعی و جدیدی روی شبکیه ایجاد می شوند. با این اتفاق، دیوار شبکیه ضعیف و شکننده می شود. به دنبال خونریزی چشم، کدر شدن زجاجیه و ایجاد یک مانع برای عبور نور باعث تار شدن دید بیمار خواهند شد. اگر بیماری شدت پیدا کرده و پزشک مجبور شود چشم را تخلیه کند، بهترین کاری که بعد از آن می توان انجام داد اقدام برای ساخت و پرداخت قیمت ساخت پروتز چشم است. کلینیک هایی چون پایار می توانند در این مرحله کمک کننده باشند.

قبل از آنکه بخواهیم در مورد روش های درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی صحبت کنیم، لازم می دانیم در مورد تاثیری که نوروپاتی دیابتی روی چشم ها می گذارد نکاتی را به شما بگوییم.

رتینوپاتی زمینه ای، یکی از جدی ترین بیماری های است که دیابت باعث بروی آن می شود. این بیماری، همان طوری که در بالاتر نیز اشاره کردیم شبکه عروق خونی فرد را در گیر می کند. شاید در روزهای ابتدایی که فرد به این بیماری مبتلا می شوند علامت خاصی را مشاهده نکند اما وقتی کمی از ابتلای فرد به این بیماری می گذرد، رگ های خونی که در شبکیه وجود داشتند مسدود می شوند و به دنبال این انسداد، بدن تصمیم می گیرد که برای ساخت رگ های خونی جدید اقدام کند. از آنجایی که این رگ های جدید تشکیل شده، ضعیف هستند در زمان عبور خون از آنها خونریزی می کنند و باعث می شوند که دید فرد مختل شود و او به سختی بتواند اطرافش را مشاهده کند

در برخی مواقع، این خون، جذب شده و وضعیت بینایی فرد بهتر می شود، اما در صورتی که این خون به صورت کامل باز جذب نشده و یا در صورتی که خونریزی، مجددا و به صورت گسترده تری انجام شود شبکیه چشم دچار کشیدگی شده و نامنظم می شود. در موارد بسیار شدید، بینایی فرد از دست خواهد رفت.

اگر پزشکان مجبور شوند که چشم را تخلیه کنند یکی از بهترین کارهایی که فرد می بایست انجام دهد اقدام برای ساخت چشم های مصنوعی است. کلینیک هایی همچون کلینیک ارتوپدی فنی پایار این نوع پروتز را می سازد و در اختیار فرد قرار می دهد. ناگفته نماند که پایار اندام های مصنوعی نیز می سازد. اگر به خاطر بیماری دیابت، پای شما از بالای زانو قطع شده و نیاز به دریافت قیمت ساخت پروتز پا بالای زانو دارید حتما با شماره های این کلینیک تماس بگیرید و اطلاعات مورد نیاز را از کارشناسان دریافت کنید.

درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی هر آنچه که باید بدانید

آیا ایا لکه خون در چشم خطرناک است؟ چرا درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی مهم است؟

سوالی که برای برخی ها ممکن است ایجاد شود این است که ایا لکه خون در چشم خطرناک است یا خیر. در مورد پاسخ به این سوال باید بگوییم که دیابتی ها باید به شدت مواظب چشم های خود باشند. یکی از عوارضی که دیابت برای برخی ها ممکن است به دنبال داشته باشد خونریزی کردن شبکیه چشم است. در واقع این طور می توانیم بیان کنیم که یکی از خطرات غیر قابل جبران در دیابتی ها، خونریزی چشم و نابینایی آنهاست.

اگر دیابتی ها تحت معاینه و نظر پزشک خود باشند و خیلی زود متوجه خونریزی چشم در شبکیه چشم شان شوند و در صورتی که اقدام به موقع برای درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی انجام می دهند، می توانند جلوی نابینا شدن و یا کاهش دید خود را بگیرند.

پس به دیابتی ها توصیه می کنیم که همواره به پزشک متخصص مراجعه کنند تا در صورت هر گونه تغییر در چشم و یا شروع خونریزی، هر چه سریع تر متوجه شده و برای درمان اقدام کنند. اگر خونریزی در مراحل ابتدایی باشد روش های درمان خانگی راهگشا بوده و به سادگی جلوی خونریزی چشم، کاهش بینایی و نابینایی فرد گرفته می شود.

اهمیت درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی

علت خونریزی سفیدی چشم چیست؟

درست است که افراد دیابتی باید در مورد درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی اطلاعاتی داشته باشند، اما علت خونریزی چشم ها تنها به ایجاد این بیماری محدود نشده و بهتر است در مورد سایر علت خونریزی سفیدی چشم نیز اطلاعاتی داشته باشید. عللی که باعث می شوند چشم خونریزی کند به این شرح است:

  • ورود گردوغبار به چشم ها
  • التهاب در چشم ها به دلیل گریه کردن
  • بیماری دیابت که باعث ورم شبکیه شده و به رگ های خونی آسیب وارد می آید
  • بلند کردن اشیاء سنگین و وارد آمدن فشار به رگ های خونی چشم
  • بالا رفتن فشار چشم ها به دلیل انجام ورزش هایی مانند یوگا و یا پرواز در ارتفاعات
  • وارد آوردن فشار بر رگ ها برای بهتر دیدن
  • خونریزی در عنبیه و شبکه چشم
  • جدا شدن پرده شبکبه و یا سوراخ شدن آن
  • مسمومیت های غذایی، گرفتگی شکمی و استفراغ که باعث می شود رگ های چشم خونریزی کند

دیابتی ها به دلیل بیماری که دارند بیش از بقیه باید در مورد درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی اطلاعات داشته باشند. دیابت هیچ راه درمانی ندارد اما بقیه مشکلاتی که در بالا نام بردیم قابل درمان هستند و می توان با درمان آنها خونریزی چشم ها را نیز درمان کرد.

علت خونریزی سفیدی چشم و درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی

بهترین روش های درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی چیست؟

حال که متوجه شده اید در کدام مرحله از رتینوپاتی دیابتی علائم بروز کرده و چشم دچار خونریزی می شود بهتر است در مورد روش های درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی نیز چند نکته را بیان کنیم. برخی از روش های زیر می توانند در درمان خونریزی چشم در خانه مفید واقع شوند:

1- درمان خونریزی با کمک کمپرس سرد؛

یکی از روش های درمانی خونریزی چشم، استفاده از کمپرس سرد است. کسانی که چشم آنها خونریزی کرده و چشم شان ملتهب و قرمز شده است می توانند کمپرس سرد را به مدت 15 دقیقه روی چشم خود قرار دهند. بهتر است اگر می خواهید از این روش استفاده کنید، کیسه محتوی یخ ها را اصلا روی چشم خود فشار ندهید. وارد آوردن فشار باعث افزایش میزان خونریزی چشم فرد می شود.

2- درمان خونریزی با کمک خیار؛

از دیگر روش های درمان خونریزی چشم بیماران در منزل می توان به درمان با خیار اشاره کرد. اگر چشم تان دچار خونریزی شده است، می توانید یک خیار را به صورت حلقه ای برش دهید و سپس حلقه ها را روی چشم قرار دهید. بهتر است اجازه دهید که حلقه های خیار به مدت 15 دقیقه روی چشم ها باقی بماند. این روش، یکی از موثرترین و بهترین روش ها برای درمان خونریزی چشم ها در اثر دیابت به شمار می رود.

3- استفاده از ترکیبات تسکین دهنده گیاهی؛

روش های درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی متنوع هستند که در این بین می توان از موادی که خاصیت تسکین دهندگی دارند نیز یاد کنیم. برای مثال، گلاب یکی از مایعاتی است که خاصیت ضد باکتریایی آن به اثبات رسیده است. افراد می توانند چند قطره از این مایع را در چشم های خود بچکانند. البته، آب گل یاسمن نیز از دیگر تسکین دهنده های قوی به شمار رفته و برای درمان خونریزی چشم مفید و موثر است. در ضمن، آغشته کردن یک پنبه به شیر و قرار دادن آن روی پلک نیز می تواند موثر و مفید باشد.

4- درمان خونریزی چشم با چای سبز؛

استفاده از دم کرده چای سبز نیز می توان برای درمان خونریزی چشم ها خوب باشد. علاوه بر این، استفاده از کیسه ی سرد شده چای سبز نیز اثر خوبی روی سلامت و درمان چشم ها خواهد داشت.

به غیر از روش های درمان خانگی برای این مساله و مشکل، روش های غیر خانگی و پزشکی نیز وجود دارد که یکی از آنها لیزر است. برای این مورد باید به نزد پزشکان و متخصصان بروید. با کمک لیزر، خونریزی رگ های خونی و عروق چشمی درمان می شود و مشکل به درستی حل خواهد شود. یک قطره نیز برای این مشکل پیشنهاد می کنند که در ادامه آن را معرفی خواهیم کرد.

درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی و همچنین با علائم خونریزی چشم دیابتی آشنا شوید؟

اگر درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی جواب نداد، چه راه های دیگری برای درمان وجود دارد؟

روش های درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی را معرفی کردیم و سوالی که اینجا ممکن است برای برخی ها ایجاد شود این است که اگر این روش های درمانی جواب ندادند چه راه های دیگری برای درمان خونریزی چشم در افراد مبتلا به دیابت وجود دارد.

یکی از جدیدترین روش های درمان، تزریق برخی داروها به داخل چشم است. داروهایی مانند آواستین، به داخل چشم تزریق می شود و از این طریق به کاهش خونریزی چشم قابل کمک توجهی می شود. این دارو اجازه نمی دهد که عروق خونی جدید در شبکیه چشم افراد دیابتی ایجاد شود.

از دیگر روش های درمان می توان به استفاده از لیزر اشاره کرد. در مواقعی که پارگی رگ های شبکیه خیلی زیاد است، ابتدا بیمار را تحت عمل جراحی قرار می دهند و سپس، از لیزر استفاده می کنند. خبر خوبی که برای استفاده از لیزر وجود دارد این است که بعد از لیزر درمانی، احتمال آنکه فرد، در معرض خطر کاهش بینایی قرار گیرد کاهش پیدا می کند. یادآوری می کنیم که لیزر میزان بینایی را افزایش نمی دهد اما در حفظ آن تاثیر بسزایی از خود نشان می دهد.

 

اگر درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی جواب نداد، چه راه های دیگری برای درمان وجود دارد؟

با مشاهده چه علائمی برای درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی اقدام کنیم؟

هر زمانی که یکی از علائم زیر را مشاهده کردید بهتر است هر چه سریع برای درمان خونریزی چشم اقدام کرده و در کنار روش هایی که پزشکان برای درمان پیشنهاد می کنند، از روش های درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی نیز بهره ببرید. این علائم به این شرح هستند:

  • درد و تحلیل رفتن چشم یکی از علائمی است که نباید به سادگی و راحتی از کنار آن عبور کرد. زمانی که درد به صورت سوزش و یا خارش خود را نشان می دهد باید به پزشکان مراجعه کرد.
  • آبریزش نیز از دیگر علائم هشدار دهنده به شمار می رود. درست است که چشم های ما به صورت طبیعی، آبریزش دارند اما وقتی که مقدار آبریزش از چشم افزایش پیدا می کند باید در مورد آن و علتی که باعث این افزایش شده، نگران شد.
  • گاهی اوقات، خونریزی از چشم ها با کاهش دید همراه می شود. این اتفاق نیز ممکن است به دلیل تاثیر خونریزی روی برخی اجزای چشم، همچون قرنیه اتفاق افتاده باشد.
  • سردرد، تهوع، جرقه زدن چشم، دوبینی، تغییر پیدا کردن رنگ چشم، استفراغ، کبود شدن و ملتهب شدن اطراف چشم نیز از دیگر علائمی است که در مورد خونریزی چشم در اثر دیابت باید مورد توجه قرار داده شود.

دیابتی ها نه تنها می بایست از چشم های خود مراقبت کنند، بلکه نیاز است که از پاهای شان نیز محافظت کنند؛ چرا که بروز هر گونه زخم در پای آنها و عدم درمان، منجر به قطع پا می شود. اگر به دلیل بیماری دیابت، پزشکان مجبور شده اند که پای شما را از بالای زانو قطع کنند چاره ای به جز اقدام برای ساخت پروتز مخصوص نخواهید داشت. اگر چنین اتفاقی برای شما افتاده است و می خواهید پروتز نصب کنید خوب است که برای اطلاع از قیمت ساخت پروتز پا زیر زانو با شماره های کلینیک پایار تماس بگیرید.

 

بهترین درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی چیست؟

آیا بهتر نیست به جای درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی، از بروز این عارضه پیشگیری کنیم؟

خیلی هایی که دیابت دارند و با علائمی چون خونریزی در چشم مواجه می شوند، حتما به دنبال بهترین روش های درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی می گردند. درست است که در شرایط بروز خونریزی، بهترین روش، اقدام برای درمان است، اما بهتر است به جای این کار، به سراغ روش های پیشگیرانه از خونریزی چشم برویم. اغلب متخصصان برای آنکه دیابتی ها دچار خونریزی چشم نشوند، موارد زیر را به بیماران خود توصیه می کنند:

  • کسانی که دیابت دارند، در صورتی که در چشم خود لنز قرار می دهند بهتر است قبل از آنکه به خواب بروند جهت خارج کردن لنز از چشم خود اقدام کنند.
  • دیگر کار مهمی که یک دیابتی برای جلوگیری از خونریزی چشم باید انجام دهد، کنترل مرتب و مداوم فشار خون و قند خون است.
  • بهتر است دیابتی ها، دست های آلوده شان را به چشم های شان نمالند و باعث آلوده شده چشم و خونریزی آن نشوند.
  • از دیگر کارهایی که یک دیابتی باید انجام دهند، قرار دادن سر، بالاتر از بدن است. این نیز می تواند در جلوگیری از ایجاد خونریزی در چشم، مفید و موثر باشد.
آیا بهتر نیست به جای درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی، از بروز این عارضه پیشگیری کنیم؟

بهترین قطره برای خونریزی چشم دیابتی؟

بعد از معرفی روش های درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی، خوب است در مورد قطره ای که پزشکان برای درمان این مشکل معرفی می کنند نیز توضیحاتی ارائه دهیم. نام این قطره، فنیل افرین است. مواقعی که خونریزی چشم زیاد نبوده و خفیف است، پزشکان این دارو را تجویر می کنند.

البته به غیر از این دارو، با توجه به شرایطی که بیماران در آن قرار دارند ممکن است داروهای دیگری تجویز شود. مثلا، کسانی که به علت فشار خون بالا دچار خونریزی چشم شده اند می بایست داروهایی برای کاهش فشار خون مصرف کنند.

به یاد داشته باشید بهترین کسی که می تواند برای خونریزی چشم در اثر بیماری دیابت، دارویی را تجویز کند پزشکان و متخصصان هستند. هیچ گاه، هیچ یک از روش های یاد شده را بدون آنکه متخصصان را در جریان قرار دهید، مصرف نکنید.

منع دارویی در درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی؟

منع دارویی در درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی؟

کسانی که دیابت دارند و در معرض خطر خونریزی چشم هستند باید در مصرف برخی داروها دقت کنند. از جمله داروهایی که این گروه نباید مصرف می کنند می توانیم به این ها اشاره داشته باشیم:

  • داروهایی که خون را رقیق می کنند اصلا برای دیابتی هایی که سابقه و تجربه خونریزی در چشم را دارند مناسب نیستند. از جمله این داروها می توانیم به هپارین و وارفارین اشاره داشته باشیم.
  • از دیگر داروهایی که آن نیز از غلظت خون می کاهد و باعث رقیق شدن آن می شود می توان به ویتامین ای (E) اشاره کرد. این ویتامین نوعی مکمل است که پزشکان با توجه به وضعیت بیمار خود و در صورتی که لازم ببینند آن را تجویز می کنند.
  • داروهای استروئیدی نیز از جمله داروهایی هستند که باعث می شود شدت خونریزی افزایش پیدا کند. داروهایی مانند آسپرین و ناپروکسن در گروه داروهای استروئیدی قرار دارند.

داروهایی که در اینجا نام بردیم، از جمله داروهایی هستند که باعث می شوند که خون رقیق شود. سعی کنید به هیچ عنوان این داروها را به خود سرانه قطع و یا مصرف نکنید و حتما با پزشک خود در این رابطه مشورت کنید. پزشکان با بررسی های دقیقی که انجام می دهند متوجه می شوند کدام یک از داروها برای شما مناسب است و کدام دارو برای شما مناسب نیست.

روش های درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی یا روش های مدرن پزشکی

روش های درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی بهتر است یا روش های مدرن پزشکی؟

وقتی که چشم یک دیابتی خونریزی می کند به روش های متفاوت می تواند آن را درمان کند. یکی از این روش ها، روش های درمان خانگی هستند و روش دیگر، روش های مدرن و جدید در پزشکی. از جمله روش های مدرن و جدید برای درمان خونریزی چشم یک دیابتی می توانیم به تزریق دارو در داخل چشم اشاره کنیم. در این روش، با استفاده از یک سوزن بسیار نازک، دارو را در داخل چشم و پشت شبکیه چشم تزریق می کنند. این تزریق می بایست توسط پزشکان و متخصصان با تجربه انجام شود تا هیچ مشکلی برای بیمار و چشم او به وجود نیاید.

از دیگر روش های جدید برای درمان خونریزی چشم افرادی که دیابت دارند لیزر درمانی است. اگر خونریزی چشم های فرد دیابتی خیلی زیاد باشد، و یا زمانی که شبکیه چشم پاره شده باشد، ابتدا فرد را تحت عمل جراحی قرار می دهند و سپس، لیزردرمانی را انجام می کنند. این روش از جمله روش های است که بدون درد بوده، در مطب پزشکان انجام می شود و برای کاهش درد نیز پزشکان از داروهایی مانند لیدوکائین استفاده می کنند. لیزردرمانی روی شبکیه چشم انجام می شود.

کلام آخر

درمان خانگی خونریزی چشم دیابتی موضوع صحبت ما در این مقاله بود. امیدواریم نکاتی که در خصوص این عارضه و مشکل بیان کردیم توانسته باشد به اطلاعات شما در خصوص این مشکل بیفزاید.

همان طوری که اشاره کردیم اگر نیاز به ساخت چشم مصنوعی دارید می توانید به کلینیک هایی همچون پایار مراجعه کنید. این کلینیک، برای آنکه به دیابتی ها کمک کند تا از پاهای شان نیز به بهترین شکل مواظب کنند، برای شان کفش ها و کفی های طبی مخصوص می سازد. اگر دیابت دارید و می خواهید بدانید که قیمت ساخت کفش و کفی طبی مخصوص دیابتی ها چند است با این کلینیک در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *