عوارض قوز کمر چیست؟🌟آن را جدی بگیرید!
یکی از عوارضی که برای هر یک از ما ممکن است به وجود آید این است که قوز کمر است. قوز کمر، عوارضی با خود به همراه دارد که در ادامه این مقاله از سری مقاله های کلینیک ارتوپدی فنی پایار در مورد آنها صحبت خواهیم کرد.
عوارض قوز کمر چیست؟
قبل از آنکه در مورد عوارض ناشی از قوز کمر صحبت کنیم، می خواهیم خیلی خلاصه و متخصر این عارضه را به شما معرفی کنیم. قوز کمر، به وجود انحنای بیش از حد در ستون فقرات افراد گفته می شود. قوز کمر، به یک باره ظاهر نشده و با افزایش سن و به دنبال کم بودن میزان کلسیم در بدن، افرادی را می بینیم که به این مشکل گرفتار می شوند. بهتر است درمان و پیشگیری از قوز کمر از همان سنین کودکی آغاز شود تا به درمان و بستن ارتز ستون فقرات در بزرگسالی نیازی نباشد.
اگر قوز کمر دارید توصیه می کنیم مقاله بهترین روش خوابیدن برای رفع قوز کمر را مطالعه کنید. ما در این مقاله، روش های مناسب خوابیدن برای کسانی را بیان کرده ایم که قوز کمر دارند. خواندن این مقاله به مبتلایان کمک می کند تا زمانی که می خواهند استراحت کنند، هم راحت باشند و هم موجب بدتر قوز کمر خود نشوند.
حالا که می دانید قوز کمر چیست، می توانیم در خصوص عوارض ناشی از آن نیز اطلاعاتی به شما بدهیم. مواردی که با ابتلا به قوز کمر، زندگی افراد را تحت تاثیر قرار می دهد به این شرح است:
1- بروز مشکلات تنفسی
وقتی که قوز کمر خیلی زیاد می شود، یکی از اندام هایی که تحت تاثیر این عارضه قرار می گیرد ریه ها هستند. با خم شدن کمر، فضای کمی برای ریه ها باقی می ماند و یکی از مشکلاتی که به دنبال این واقعه اتفاق می افتد، مشکلات تنفسی است.
2- بروز مشکلات قلبی و گوارشی
از دیگر قسمت هایی که تحت تاثیر قوز کمر قرار می گیرد، ناحیه شکم و قلب است. وقتی که کمر خم می شود فشار زیادی به شکم و دستگاه گوارش که در این منطقه قرار گرفته است، وارد می آید و مشکلاتی را برای این دستگاه ایجاد می کند. برخی کسانی که قوز کمر دارند، از مشکلات بلع و رفلاکس شکایت می کنند.
خم شدن کمر به سایر قسمت ها نیز فشار وارد می کند. یکی از این قسمت ها که کار بسیار مهمی در بدن ما دارد قلب است. قوز کمر فشار زیادی به قلب وارد کرده و عملکرد آن را تحت تاثیر قرار می دهد.
دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت ارتز ستون فقرات با ما تماس بگیرید.
برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید
همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊
شاید خواندن مطالب زیر هم برای شما مفید باشد :
بهترین ورزش برای قوز گردن7 حرکت ورزشی مهم
علائم قوز گردن چیست؟چگونه پیشگیری کنیم؟
3- کاهش اعتماد به نفس
عوارض قوز کمر، تنها به مشکلات و بیماری های جسمانی، محدود نبوده و افراد از نظر روحی نیز دچار مشکل می شوند. کسانی که قوز کمر دارند از اینکه در میان جمع خانواده و دوستان خود حاضر شوند خجالت می کشند و این سرنوشت بدی است که قوز کمر برای برخی ها رقم می زند. تصویر بدنیِ همراه با نارضایتی که افراد درگیر با قوز کمر دارند به آنها اجازه نمی دهد که فعالیت های خارج از خانه داشته باشند و این منجر به خانه نشینی این گروه می شود.
4- کاهش عملکرد فیزیکی
کسانی که قوز کمر دارند، با مشکلاتی همچون کاهش عملکرد فیزیکی درگیرند. قوز کمر به این افراد اجازه نمی دهد که کارهای شان را به راحتی انجام دهند. آنها حتی برای انجام ساده ترین کارها، همچون بلند شدن از روی صندلی نیز با مشکل مواجه هستند. رانندگی کردن، خوابیدن و استراحت کردن و حتی چرخاندن سر نیز یکی از مشکلاتی است که افراد، با قوز کمر خود پیدا می کنند.
5- آسیب های عصبی
یکی دیگر از مشکلاتی که قوز کمر به وجود می آورد، آسیب به عصب ها است. وقتی مهره های کمر به صورت طبیعی قرار نمی گیرند به عصب های ستون فقرات آسیب وارد می شود. سوزن سوزن شدن پاها، از دست دادن تعادل، ضعیف شدن، بی حسی و از دست دادن کنترل مثانه و روده از جمله مشکلات و عوارضی ناشی از آسیب به عصب در اثر قوز کمر است.
6-افتادگی شانه ها
از دیگر عوارض قوز کمر می توانیم به افتادگی شانه ها اشاره کنیم. در مبتلایان به این عارضه، با گذشت زمان نیز قسمت قرار گرفته بین شانه های فرد، خمیده و گرد می شود.
شاید خواندن مطالب زیر هم برای شما مفید باشد :
قوز کمر چیست؟هر آنچه که باید بدانید
چگونه قوز کمر رو از بین ببریم؟ درمان خانگی با 9 حرکت
چه روشی برای درمان قطعی قوز کمر و عوارض قوز کمر وجود دارد؟
بعد از شناخت عوارض و مشکلاتی که قوز کمر به بار می آورد حالا می خواهیم در مورد روش های درمان آن نیز نکاتی را بیان کنیم. اگر در مراحل ابتدایی ابتلا به این عارضه هستید بهتر است به راهکارهایی که در ادامه بیان می کنیم عمل کنید تا هر چه زودتر قوز کمر شما درمان شود:
1-استفاده از قوز بند
یکی از کارهایی که می توان برای درمان قوز کمر انجام داد، قوز بند است. قوز بند ها برای برخی نوجوانان که قوز کمر آنها خفیف است می توانند وسایل کمک درمانی خوبی باشند. برای خرید قوزبندهای طبی با کیفیت به کلینیک های ارتوپدی فنی همچون کلینیک پایار مراجعه کنید. این کلینیک، در حوزه ساخت اندام های مصنوعی نیز فعالیت می کند و متاقضیان برای دریافت قیمت ساخت پروتز پا بالای زانو می توانند با شماره های آن در تماس باشند.
2-انجام حرکت های ورزشی
از دیگر کارهایی که می توان برای درمان قوز کمر انجام داد انجام دادن برخی حرکت های ورزشی است. ما در ادامه به معرفی حرکت های ورزشی درمان کننده قوز کمر پرداخته ایم:
- شنا
برای انجام درست این حرکت می بایست روی زمین دراز بکشید، کف دست ها را روی زمین قرار دهید و آرنج را خم کنید. سعی کنید با فشاری که به کف دست وارد می کنید بدن خود را از روی زمین بلند کرده و روی زانو ها و یا نوک انگشتان پای خود قرار بگیرید. بهتر است حداکثر تلاش خود را برای صاف نگه داشتن کمر به خرج دهید. بعد از چند ثانیه، پایین آمده و دوباره این کار را انجام دهید.
- حرکت سوپر من
برای انجام این حرکت می بایست به شکم دراز بکشید، پاها و دست ها را تا جایی که می توانید صاف کنید. در مرحله بعدی، با فشاری که به شکم وارد می کنید دست ها و پاها را به سمت بالا بکشید. 3 ثانیه در این وضعیت باقی مانده و سپس دست ها و پاها را روی زمین قرار دهید.
3- پیچ خوردن به سمت راست و چپ
روی یک صندلی بنشینید، کمر خود را کاملا صاف کنید و سعی کنید بدون آنکه پایین تنه تان را جا به جا کنید و آن را بچرخانید، بالا تنه را به سمت راست و چپ بچرخانید. بهتر است که برای انجام درست این تمرین، دست ها نیز در پشت گردن قرار داده شوند.
کلام آخر
ما در این مقاله به بررسی عوارض ناشی از قوز کمر پرداختیم، آن را معرفی کرده و در مورد روش های درمان نیز نکاتی را بیان کنیم. اگر شما نیز قوز کمر دارید بهتر است برای تهیه بریس مخصوص ستون فقرات اقدام کرده و برای تهیه آن به کلینیک های معتبری همچون پایار مراجعه کنید. این کلینیک برای کسانی که قطع عضو شده اند نیز اندام مصنوعی می سازد. اگر به خاطر دیابت و یا حادثه پای شما از زیر زانو قطع شده است، حتما برای آنکه بدانید قیمت ساخت پروتز پا زیر زانو چند است با شماره های این کلینیک تماس گرفته و اطلاعات مورد نیاز را طی صحبت با کارشناسان به دست آورید.