درمان قطعی قوز کمر🌟بدون جراحی و تضمینی
اگر قوز کمر دارید و از این مساله رنج می برید، این مقاله برای شما نوشته شده است. ما در این مقاله از سری مقاله های کلینیک ارتوپدی فنی پایار می خواهیم در خصوص درمان قطعی قوز کمر صحبت کنیم؛ پس با ما همراه باشید.
قوز کمر چیست؟ هر آنچه که می بایست بدانید!؟
یکی از اختلالاتی که برای هر یک از ما ممکن است به وجود آید قوز کمر است که به آن کیفوز نیز گفته می شود. ستون فقرات، به صورت طبیعی و نرمال، انحنا دارد. از جمله مزیت های این انحنا می توان به کاهش فشار از روی گردن اشاره کرد. زمانی که قوس و انحنای ستون فقرات، زیاد می شود یکی از بیماری هایی که بروز پیدا می کند بیماری قوز کمر است. در ادامه اطلاعات مفصل تری را در مورد این عارضه بیان خواهیم کرد.
1- معرفی قوز کمر
وقتی که انحنای ستون فقرات زیاد می شود یکی از علائمی که بروز پیدا می کند بیرون زدگی قسمت کمر است. در مبتلایان به این عارضه، کمر به صورت گرد دیده می شود. یکی از بهترین کارهایی که در این مواقع می بایست انجام داد اقدام برای تهیه و بستن بریس ستون فقرات است. بریس ها از جمله ابزارهای کمک درمانی هستند، و به فرد کمک می کنند تا به مرور زمان بتواند عارضه ای که با آن درگیر بوده است حل کند و از بین ببرد. برای تهیه بریس ها می توان به کلینیک هایی همچون کلینیک پایار مراجعه کرد. این کلینیک در حوزه ساخت اندام های مصنوعی و از جمله ساخت پروتز پا بالای زانو نیز فعالیت می کند.
از جمله دلایلی که باعث می شود فردی به قوز کمر دچار شود مواردی است که در ادامه بیان می کنیم:
- بالا رفتن سن و پیر شدن
- وجود ضعف در قسمت کمر و ستون فقرات
- درست ننشستن
- قوز کردن در زمان نشستن
- ابتلا به پوکی استخوان
- وارد شدن آسیب به ستون فقرات
- بیماری های تخریب کننده ستون فقرات
- ابتلا به بیماری هایی چون تومور، بروز عفونت در ستون فقرات، مشکلات ژنتیکی، فلج اطفال و دیستروفی عضلانی
دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت ارتز ستون فقرات با ما تماس بگیرید.
برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید
همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊
شاید خواندن مطالب زیر هم برای شما مفید باشد :
بهترین ورزش برای قوز گردن7 حرکت ورزشی مهم
علائم قوز گردن چیست؟چگونه پیشگیری کنیم؟
2- معرفی عوارض ناشی از قوز کمر
- کسانی که قوز کمر دارند، به این علت که کمرشان خم شده است، باعث می شوند که فشار زیادی به ناحیه فقسه سینه و ریه ها وارد شود. این افراد با مشکلات تنفسی درگیر هستند.
- کاهش سرعت در زمان راه رفتن از دیگر عوارضی است که مبتلایان به قوز کمر مشاهده می کنند. این حالت، در زمان هایی که قوز کمر، پیشرفته می شود بیشتر به چشم می خورد.
- کسانی که قوز کمر دارند معمولا از کمر درد نیز رنج می برند.
- ابتلا به مشکلات گوارشی و قلبی را نیز می توان از دیگر عوارض و مشکلات ناشی از قوز کمر دانست.
3- تشخیص بیماری
درست است که با توجه به علائم ظاهری می توان به راحتی تشخیص داد که آیا فرد به این مشکل مبتلا شده است یا خیر، اما بهتر است برای تشخیص دقیق و قطعی این عارضه به پزشکان و متخصصان ارتوپدی مراجعه کرد. این گروه از پزشکان، ارزیابی و بررسی دقیقی از بیمار انجام می دهند و سپس با توجه به شرایط و وضعیت فرد، بهترین روش درمان را به فرد معرفی می کنند. در ادامه بیان خواهیم کرد که پزشکان با چه راه هایی این عارضه را درمان می کنند.
درمان قطعی قوز کمر چیست؟
حال که در مورد قوز کمر اطلاعاتی را به دست آوردید و شناخت کلی نسبت به آن پیدا کردید، خوب است به روش هایی که برای درمان این عارضه پیشنهاد می کنند نیز اشاراتی داشته باشیم. از جمله روش های درمان قوز کمر می توانیم این ها را بیان کنیم:
1-اصلاح شکل نشستن
همان طوری که اشاره کردیم، یکی از چیزهایی که باعث می شود فرد به قوز کمر دچار شود، بد نشستن است. کسانی که در مراحل ابتدایی ابتلا به این عارضه هستند اگر شکل نشستن خود را عوض کنند می توانند به مرور زمان شاهد درمان قوز کمر خود باشند. چنانچه به متخصصان ارتوپدی مراجعه کنید آنها حتما به شما می گویند که به چه شکل بنشینید تا به قور کمر مبتلا نشوید.
شاید خواندن مطالب زیر هم برای شما مفید باشد :
بهترین روش خوابیدن برای رفع قوز کمر
چگونه قوز کمر رو از بین ببریم؟ درمان خانگی با 9 حرکت
2-بستن ارتز یا بریس
قوزبند یا کمربندی که به آن بریس نیز گفته می شود یکی از بهترین روش ها برای درمان قوز کمر است. این روش، مناسب کسانی است که نوجوان هستند و قوز کمر در آنها خیلی شدید نیست. این افراد برای درمان قطعی قوز کمر خود می توانند بریس یا ارتز را تهیه کرده و از آن استفاده کنند.
در روزهایی ابتدایی پوشیدن قوزبند، ممکن است که فرد اذیت شود و احساس خوبی از نصب آن نداشته باشد. این افراد باید تحمل کنند؛ چرا که بعد از چند روز، بستن بریس نیز برای آنها راحت تر شده و به آن عادت می کنند. این بریس ها می توانند قوز کمر خفیف را درمان کنند. مهم ترین موضوعی که خوب است به آن توجه داشت این است که این کمربندها، ستون فقرات را در حالت درست قرار می دهند و به این شکل به درمان قوز کمر در نوجوانان کمک می کنند.
3- مراجعه به فیزیوتراپی
از دیگر کارهایی که می توان برای درمان قوز کمر انجام داد، مراجعه کردن به فیزیوتراپیست است. کسانی که قوز کمر دارند می توانند به متخصصان فیزیوتراپی مراجعه کنند و زیر نظر آنها به درمان قوز کمر شان بپردازند. کارهای متفاوتی توسط این گروه از متخصصان توصیه می شود که به درمان قوز کمر کمک قابل توجهی می کند.
4- درمان قطعی قوز کمر با کمک ورزش
در کنار بستن بریس و اصلاح شکل نشستن نیز می توانید با انجام برخی حرکت ها و تمرین ها نیز در جهت درمان قوز کمر خود برآیید. از جمله حرکت های مناسب برای قوز کمر می توان به این ها اشاره کرد:
- روی زمین بنشینید؛ کف پاها را به هم بچسبانید؛ کمر خود را کاملا صاف کرده، دست ها را به سمت پشت برده و کف دست ها را به هم برسانید. در این حالت، شانه ها از عقب به هم نزدیک شده، سروگردن نیز به سمت عقب برده می شود. در صورتی که این حرکت را 3 بار در روز و در هر مرتبه، 10 بار انجام دهید می توانید به مرور زمان شاهد درمان قوز کمر باشید.
- از دیگر ورزش های مناسب برای درمان قوز کمر می توان به پل اشاره کرد. برای انجام این حرکت می بایست به کمر دراز بکشید؛ زانوها را خم کرده و کف پاها را روی زمین قرار دهید. بعد، باسن و کمر را از روی زمین بلند کرده و اگر می توانید تا سرشانه ها بالا بیایید. این کار باعث تقویت شدن عضله های کمر و پشت می شود. خوب است که 3 بار و هر مرتبه نیز 10 تا 15 شماره این حرکت انجام شود.
کلام آخر
درمان قطعی قوز کمر، معرفی قوز کمر، بیان عوارض و علائم قوز کمر از جمله مواردی بود که ما در این مقاله بیان کردیم. امیدواریم نکاتی که اشاره کردیم در افزایش اطلاعات شما در خصوص قوز کمر کمک کننده بوده باشد.
در این مقاله گفتیم که برای قوز کمر می توانید از بریس مخصوص ستون فقرات استفاده کنید و برای تهیه آن به مراکزی همچون کلینیک پایار بروید. در این کلینیک، اندام های مصنوعی کاربردی و زیبایی نیز ساخته می شود. برای مثال، اگر به دلیل بیماری و یا حادثه، چشم شما تخلیه شده است می بایتس حتما چشم مصنوعی نصب کنید و جهت دریافت قیمت ساخت پروتز چشم مصنوعی با کارشناسان این کلینیک تماس بگیرید.