علائم قوز گردن چیست؟🌟چگونه پیشگیری کنیم؟

علائم قوز گردن چیست

یکی از بیماری های ناشی از زندگی مدرنیته،  قوز گردن است. کسانی که در وضعیتی نادرست به موبایل نگاه می کنند و یا کسانی که گردن خود را در وضعیت بدی قرار می دهند از جمله افرادی اند که در معرض ابتلا به قوز گردن هستند. اگر در این رابطه اطلاعات زیادی ندارید در ادامه این مقاله ی کلینیک ارتوپدی فنی پایار با ما همراه باشید.

قوز گردن چیست؟ علائم قوز گردن چیست؟

هفت مهره از مهره های ستون فقرات در پشت گردن قرار دارند. این مهره ها، یک قوس و انحنای طبیعی دارند که به ما کمک می کنند تا بتوانیم سرمان را در راستای درست و مناسب قرار دهیم. وقتی که فرد، گردن خود را در وضعیت نادرستی قرار می دهد و یا برخی اشتباهات دیگر از او سر می زند، این انحنا افزایش پیدا کرده و قوز گردن به وجود می آید.

برای درمان قوز گردن روش های متفاوتی پیشنهاد می کنند که یکی از آنها بستن گردنبند مخصوص این عارضه است. به گردنبند مخصوص قور گردن، ارتز گردن یا بریس گردن نیز گفته می شود. برای تهیه این وسیله کمک درمانی می توانید به کلینیک هایی همچون کلینیک پایار مراجعه کنید.

برای آنکه متوجه شوید ایا شما نیز به قوز گردن مبتلا شده اید یا نه می بایست به برخی علائم و نشانه های آن توجه کنید. ما در اینجا می خواهیم علائم و نشانه های قوز گردن را به شما معرفی کنیم. این علائم به این شرح هستند:

  • گردن درد یکی از علائم و نشانه های قوز گردن است. البته، همه افراد این علامت را مشاهده نمی کنند؛ برخی ها ممکن است با تکان دادن گردن، متوجه درد در این قسمت شوند و برخی نیز هستند که هیچ دردی در قسمت گردن خود حس نمی کنند.
  • از دیگر علائم و نشانه های ناشی از قوز گردن می توان به اسپاسم های عضلانی شدید در قسمت شانه و کمر اشاره کرد.
  • انحراف گردن به سمت جلو از دیگر نشانه های بارز این عارضه به شمار می رود. در حالت عادی، لاله های گوش ما در بالای شانه ها قرار دارند اما کسانی که قوز گردن دارند، به این دلیل که سر به جلو متمایل می شود لاله های گوش نیز جلو تر از سرشانه ها دیده می شوند.
  • قرارگرفته شانه، جلوتر از بدن نیز می تواند دیگر علامت قوز گردن باشد. چانه ما در قوز گردن زاویه 90 درجه با بدن مان می سازد.
  • در کسانی که قوز گردن دارند، طول گردن از حالت عادی کوتاه تر می شود. در این گروه، پشت یقه لباس فرد درست نمی ایستد و چروک می خورد.
  • کمر درد مزمن نیز می تواند از دیگر علامت های قوز گردن باشد.
  • کسانی که قوز گردن دارند ممکن است در دست و بازوی خود احساس بی حسی داشته باشند.
  • خواب آلوده بودن، افزایش فشار خون، پریدن رنگ، سرگیجه، تهوع، بی خوابی از جمله علامت هایی است که برخی از مبتلایان به قوز گردن ممکن است مشاهده کنند.

دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از  قیمت ارتز  گردن با ما تماس بگیرید.

برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید

همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊

علائم قوز گردن

آیا قوز گردن درمان میشود؟ چگونه علائم قوز گردن را درمان کنیم؟

روش های متفاوتی برای درمان قوز گردن پیشنهاد می کنند. معمولا پزشکان از روش های درمانی غیر جراحی استفاده می کنند و در صورتی که این روش ها جواب ندادند آخرین راهی که پزشک توصیه می کنیم عمل جراحی است. از جمله روش های درمانی غیر جراحی قوز گردن می توان به این موارد اشاره کرد:

1- ورزش کردن

یکی از بهترین کارهایی که می توان در جهت درمان قوز گردن انجام داد، ورزش کردن است. حرکت هایی که در ادامه می گوییم می توانند به درمان قوز گردن کمک قابل توجهی کنند:

  • یکی از حرکت ها برای درمان قوز گردن، خم کردن گردن در حالت ایستاده است. در این حالت می بایست کمر خود را خم کنید تا به زاویه 45 درجه برسد و سپس، پشت خود را به سمت بیرون گرد کنید و چند ثانیه در همین حالت باقی بمانید. خوب است که 10 بار این کار را انجام دهید.
  • روی یک صندلی بنشینید، دست چپ خود را کمی بالاتر از قفسه سینه قرار دهید، سر خود را به سمت راست چرخانده و در همان حالت به سمت عقب ببرید. 30 تا 60 ثانیه در این حالت باقی بمانید و این کار را در سمت مخالف نیز انجام دهید؛ یعنی دست راست خود را در بالای قفسه سینه قرار دهید، سر را به سمت راست چرخانده و در همان حالت به سمت عقب ببرید و 30 تا 60 ثانیه در همین حالت باقی بمانید.
علت قوز گردن چیست

2- بستن بریس

یکی از راه هایی که می تواند به کاهش علائم قوز گردن کمک قابل توجهی کند بستن بریس است. بریس که به آن ارتز نیز گفته می شود گردن فرد را در راستای درست و صحیح خود قرار می دهد و به این شکل به درمان بیماری و کاهش علائم این عارضه کمک می کند. بریس ها انواع مختلف دارند که شما می بایست در مراجعه با پزشک و طی مشورتی که با او می کنید بهترین نوع آن را انتخاب کرده و استفاده کنید. بریس های با کیفیت و با دوام در صورتی که با سایر روش های درمان، ترکیب شوند می توانند تاثیر خوبی روی درمان از خود نشان دهند.

3- انجام حرکت های مربوط به قوز گردن

برخی حرکت های ورزشی هستند که انجام آنها نیز می تواند به درمان قوز گردن کمک کند. حرکت های  مناسب برای این عارضه در ادامه آورده شده است:

  • چرخاندن و یا گردش گردن: برای انجام این حرکت می بایست سر خود را به سمت راست و چپ، بالا و پایین بچرخانید. این کار شما فشاری که روی مهره های گردن وجود دارد را کاهش داده و به بهبود جریان خون در مهره های گردن کمک می کند..
  • گردش گردن به سمت عقب: می توانید گردن خود را به سمت عقب ببرید تا در عضلات گردن خود احساس کشش کنید.
بهترین روش پیشگیری از علائم قوز گردن

با درمان قوز گردن با گردنبند آشنا شوید؟

حال که با علائم قوز گردن آشنا شده اید، خوب است در مورد یکی دیگر از بهترین روش های درمان آن نیز صحبت کنیم. یکی از کارهایی که پزشکان برای درمان قوز گردن پیشنهاد می دهند انجام دهید، تهیه و خرید گردنبند یا ارتز مخصوص گردن است. این بریس، مهره های گردن را در حالت درست قرار می دهد و به شما کمک می کند تا به مرور زمان قوز گردن تان را درمان کنید.

این بریس ها در انواع و اقسام متفاوت ارائه می شوند و پزشک تان به شما می گوید که برای تهیه کدام یک از انواع بریس های مخصوص گردن اقدام کنید. اگر می خواهید با تهیه و بستن این گردنبند، قوز گردنتان درمان شود بهترین و با کیفیت ترین را تهیه کنید. برای تهیه این بریس می توانید به کلینیک هایی همچون کلینیک پایار مراجعه کنید. کارشناسان این کلینیک یک بریس با کیفیت در اختیار شما قرار می دهند.

هر زمان که خواستید برای خرید بریس از این کلینیک اقدام کنید حتما قبل از مراجعه با کارشناسان در مورد موجود بودن این گردنبند صحبت کنید. خاطر نشان می کنیم، پایار در حوزه ساخت اندام مصنوعی نیز فعالیت می کند و چنانچه نیاز داشته باشید می توانید برای دریافت قیمت ساخت پای مصنوعی با متخصصان این کلینیک صحبت کنید.

کلام آخر

علائم قوز گردن و روش های درمان آن موضوع صحبت ما در این مقاله بود. همان طوری که گفتیم برای تهیه بریس مناسب قوز گردن می توانید به پایار مراجعه کنید. این کلینیک اندام های مصنوعی نیز می سازد و کسانی که انگشت دست شان قطع شده است برای دریافت قیمت ساخت پروتز انگشت دست مصنوعی باید با کارشناسان این کلینیک صحبت و مشورت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *