آیا بیماری اسکولیوز خطرناک است؟

در مورد اینکه آیا بیماری اسکولیوز خطرناک است چه میدانید؟

آیا بیماری اسکولیوز خطرناک است، یکی از شایع ترین سوالاتی است که در مورد اسکلولیوز مطرح می کنند. اگر این سوال برای شما نیز پیش آمده است توصیه می کنیم این مقاله از سری مقاله های کلینیک ارتوپدی فنی پایار را مطالعه کنید.

اسکولیوز چیست؟ آیا اسکولیوز باعث فلج شدن میشود؟

اسکولیوز، بیماری انحراف ستون فقرات است. وقتی که به ستون فقرات افراد درگیر به این عارضه نگاه می کنید متوجه خواهید شد که ستون فقرات منحرف شده و در راستای مستقیم و صاف خود قرار ندارد. این بیماری، غالبا در میان نوجوانانی که وارد سن بلوغ شده اند مشاهده می شود، اما برخی نوزادان نیز با وجود این عارضه به دنیا می آیند. اینکه چرا نوجوانان در سن بلوغ دچار اسکولیوز می شوند خیلی مشخص نیست، تنها چیزی که می توان به وضوح در مورد آن صحبت کرد این است که هر قدر فرد برای درمان این عارضه سریع تر اقدام کند، دوره درمان نیز کوتاه تر خواهد شد.

یکی از روش های درمان این عارضه، بستن ارتزهای مخصوص ستون فقرات است. برای دریافت قیمت ارتز ستون فقرات می توانید با فروشگاه های لوازم و تجهیزات پزشکی صحبت کنید. چنانچه پزشک تشخیص دهد، شاید مجبور شوید برای ساخت این ارتز به صورت اختصاصی کمک بگیرید که برای این مورد نیز باید به کلینیک های ارتوپدی فنی معتبر در کشور، همچون پایار مراجعه کنید.

آیا اسکولیوز باعث فلج شدن میشود، سوال دیگری است که در خصوص اسکولیوز مطرح می کنند. واقعیتی که در مورد اسکولیوز وجود دارد این است که افرادی که از ویلچر استفاده می کنند بیش از بقیه احتمال دارد به آن دچار شوند. هر چند که در مواردی که بیماری شدت پیدا می کنند ممکن است که فرد دچار فلج نیز بشود. البته، برخی ها نیز در زمان انجام کارهای خود با محدودیت هایی مواجه می شوند که این به معنای فلج شدن نیست. اگر نمی دانید که چرا برخی ها به این بیماری دچار می شوند مقاله علت اسکولیوز چیست را مطالعه کنید.

دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت ارتز ستون فقرات با ما تماس بگیرید.

برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید

همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊

آیا بیماری اسکولیوز خطرناک است؟ در این رابطه چه می دانید؟

آیا بیماری اسکولیوز خطرناک است؟

آیا بیماری اسکولیوز خطرناک است، مبحث اصلی ماست و می خواهیم به صورت مفصل در مورد آن صحبت کنیم. این عارضه نیز به مانند هر عارضه جسمانی که برای انسان پیش می آید، خطرات و مشکلات خود را دارد. درست است که اسکولیوز باعث مرگ افراد نمی شود اما آن با مخاطراتی برای فرد همراه است که ممکن است زندگی را برای او سخت کند. برای مثال، اینکه فرد نمی تواند برخی ورزش ها را انجام دهد از جمله مشکلاتی است که این گروه ممکن است با آن درگیر شوند. ورزش های یک طرفه و ورزش هایی که باعث تغییر موقعیت ستون فقرات می شوند باعث پیشرفته تر شدن اسکولیوز می شوند.

از دیگر خطراتی که اسکولیوز برای فرد به همراه دارد، تشدید شدن مشکلات عصبی است که او دارد. تنگ شدن کانال نخاعی فرد و به دنبال آن تحریک عصبی باعث می شود که فرد در پاهای خود احساس درد کند. البته، فلج شدن را نیز می توان به عنوان یکی از مشکلات و خطرات این بیماری مطرح کرد.

امروزه، با پیشرفت هایی که در حوزه پزشکی روی داده است، هیچ جای نگرانی از بابت درمان نشدن این بیماری وجود ندارد. حتی در برخی موارد جزئی اسکولیوز، نیازی به انجام اقدامات درمانی نیست و در صورتی که بیماری، به موقع و به درستی تشخیص داده شود روش های درمان، نتایج خوبی به دنبال خواهند داشت. در مواردی که اسکولیوز، شدت پیدا می کند عمل جراحی و فیکس کردن مهره های کمر در درمان اسکولیوز تاثیر داشته و از پیشروی آن جلوگیری می کنند. پس، تهیه و ساخت ارتز ستون فقرات به صورت اختصاصی می تواند یکی از بهترین کارها برای درمان باشد.

عوارض اسکولیوز در بزرگسالی چیست؟

در تکمیل بحث مان پیرامون سوال “آیا بیماری اسکولیوز خطرناک است” لازم دانستیم در خصوص عوارض اسکولیوز در بزرگسالی نیز نکاتی را بیان کنیم. عوارض ناشی از اسکولیوز به شرح زیر است:

1- کاهش تحرک

یکی از عواضی که اسکولیوز به دنبال دارد، کاهش تحرک و انعطاف پذیری فرد است. وقتی که ستون فقرات به دلیل این بیماری، سفت می شود فرد نمی تواند به مانند گذشته تحرک داشته و به انجام کارهای خود بپردازد.

2-احساس درد

از دیگر عوارضی که می توان در خصوص اسکولیوز بیان کرد، داشتن احساس درد است. در مواقعی که این بیماری، پیشرفت کرده و انحراف ستون فقرات زیاد است، عضلات پشتی، درگیر اسپاسم شده و دردناک می شوند. التهاب موضعی نیز به ماهیچه های قرار گرفته در اطراف ستون فقرات فشار وارد کرده و دردی را در این قسمت باعث می شود. از طرف دیگر، دیسک های قرار گرفته بین مهره ها و مفاصل، به دلیل فشار زیادی که به آنها وارد می شود شروع به تحلیل رفتن می کنند که این نیز خود منجر به احساس درد می شود.

آیا بیماری اسکولیوز خطرناک است

آیا اسکولیوز قابل درمان است؟ در این رابطه چه می دانید؟

در ادامه پاسخ به سوال آیا بیماری اسکولیوز خطرناک است، خوب است به یکی از دیگر سوالات مهمی که در این رابطه عنوان می کنند، پاسخ دهیم. آیا اسکولیوز قابل درمان است، از شایع ترین سوالاتی است که افراد زیاد می پرسند. در پاسخ به این ابهام باید بگوییم که بله، اسکولیوز قابل درمان است. در کودکانی که به این عارضه مبتلا شده اند و اسکولیوز آنها خفیف است، نیازی به درمان احساس نمی شود. مواقعی که انحنای ستون فقرات، 10 تا 25 درجه است، پزشکان وارد عمل شده و در بازه زمانی 3 تا 6 ماه بیمار را تحت نظر قرار  می دهند تا وضعیت او را از نظر هر گونه تغییر بررسی کنند.

در مواقعی که میزان انحراف ستون فقرات، 25 تا 40 درجه است، پزشکان به بیماران خود توصیه می کنند تا برای نصب و استفاده از بریس اقدام کنند. به مرور زمان و با بستن بریس نیز این انحراف درمان می شود. البته، انجام برخی ورزش ها نیز به درمان کمک قابل توجهی می کند. ورزش های اصلاحی همچون پیلاتس به مرور زمان باعث درمان ستون فقرات می شود. امیدواریم با توضیحاتی که در این قسمت بیان کردیم نگرانی شما از بابت سوال آیا بیماری اسکولیوز خطرناک است، کاهش پیدا کرده باشد.

آیا بیماری اسکولیوز خطرناک است؟ در این مورد چه میدانید؟

با روش های درمان اسکولیوز با ورزش آشنا شوید!؟

به سوال آیا بیماری اسکولیوز خطرناک است، پاسخ دادیم و با توجه به عوارضی که این بیماری دارد خوب است در مورد روش های درمان اسکولیوز با ورزش بپردازیم. برای درمان اسکولیوز با کمک ورزش می توانید به شرح زیر عمل کنید:

1- اولین ورزش مناسب برای درمان اسکولیوز

فردی که به اسکولیوز مبتلا است بهتر است به شکم روی زمین دراز بکشد و سمت راست یا چپ صورت خود را روی زمین قرار دهد. بهتر است یکی از دوستان یا نزدیکان بیمار نیز برای انجام این تمرین به او کمک کرده و دو طرف باسن و کمر را نگه دارد. در مرحله بعدی، فرد می بایست شانه ها را به زانوی همان سمتی نزدیک کند که ستون فقرات برجسته شده است و بهتر است چند ثانیه در همین حال باقی بماند.

2- دومین حرکت مناسب برای اسکولیوز

در این حرکت نیز بیمار می بایست به شکم بخوابد و فرد دیگری، دو طرف باسن و کمر را نگه دارد. در این حالت، بیمار می بایست دست هایش را پشت خود حلقه کند و تنه اش را به سمت برجسته ستون فقرات متمایل کند.

کلام آخر

آیا بیماری اسکولیوز خطرناک است، روش های درمان و عوارض اسکولیوز از جمله موضوعات مطرح شده در این مقاله بود. در کنار به خاطر سپاری همه مواردی که در اینجا بیان کردیم، توصیه می کنیم چنانچه نیاز به ساخت اندام های مصنوعی داشتید به کلینیک های ارتوپدی فنی همچون پایار مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *