معرفی و بررسی ⭐ درآمد رشته اعضای مصنوعی

رشته ی اعضای مصنوعی چیست

برخی رشته ها در حوزه پزشکی، آینده خوبی دارند و فارغ التحصیلان آنها می توانند هم در داخل کشور، مشغول به کار شوند و هم برای مهاجرت اقدام کنند. از جمله این رشته ها می توان به رشته ی اعضای مصنوعی اشاره کرد؛ با ما در ادامه این مقاله همراه باشید تا این رشته و میزان درآمدش را بررسی کنیم. علاوه بر این مقاله، توصیه می کنیم مقاله پیشرفته ترین اندام مصنوعی را نیز مطالعه کنید.

رشته ی اعضای مصنوعی چیست؟ دروس رشته اعضای مصنوعی چیست؟

اولین نکته ای که می بایست در مورد رشته اعضای مصنوعی مطرح کرد، این است که دانشجویان این رشته، با نحوه ی ساخت و طراحی اندام های مصنوعی و یا وسایل کمک درمانی، مطابق با اصول مهندسی و پزشکی آشنا می شوند. افرادی که به این حوزه، علاقه زیادی دارند، می بایست در زمان انتخاب رشته برای کنکور، کد این رشته را در لیست انتخاب رشته وارد کنند.

این رشته، تلفیق و ترکیبی از علوم پزشکی و علوم مهندسی است. متخصصان این رشته می توانند اندام های مصنوعی بسازند و در اختیار افراد قرار دهند. برای مثال، کسی که دستش از ناحیه مچ قطع شده است، می بایست برای ساخت پروتز مچ دست، به فارغ التحصیلان این رشته مراجعه کند. به غیر از ساخت اندام های مصنوعی، آماده سازیِ وسایل کمک درمانی برای اصلاح ناهنجاری ها، از دیگر وظایف متخصصان این رشته است.

دروس رشته اعضای مصنوعی بسیار زیاد است و افراد باید تمامی آنها را با نمره ای قابل قبول پشت سر گذارند. از جمله درس هایی که در این رشته ارائه می شود، می توان به این موارد اشاره داشت: آناتومی بدن، خواص مواد (مصنوعی و فلزات)، مکانیک، روانشناسی معلولین، مدیریت صنعتی، اصول توانبخشی، کمک های اولیه، تئوری ارتز، تکنیک قطعه سازی، آشنایی، طراحی و ساختن ارتزهای اندام تحتانی و فوقانی، بهداشت عمومی، ارتوپدی، فیزیک، رادیولوژی، آناتومی سطحی، تکنیک چرمکاری، نورولوژی و بسیاری واحدهای درسی دیگر.

بعد از به پایان رساندن تحصیلات آکادمیک، این افراد می بایست دوره های کارآموزی را نیز بگذرانند. برای کارآموزی می توان به کلینیک های ارتوپدی فنی که بهترین مرجع برای دریافت قیمت پروتز مچ دست هستند، مراجعه کرد.

دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت اندام مصنوعی، قیمت پروتز دست، پروتز پا با ما تماس بگیرید.

برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید

همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊

بازار کار و درآمد رشته اعضای مصنوعی چقدر است

بازار کار و درآمد رشته اعضای مصنوعی چقدر است؟

موضوع دیگری که در مورد رشته اعضای مصنوعی باید به آن پرداخته شود، بازار کار و درآمد این رشته است. کسانی که این رشته را انتخاب کرده و در آن تحصیل می کنند، می توانند هم در سازمان های دولتی و هم در سازمان های خصوصی مشغول به کار شوند. از جمله سازمان های دولتی می توان به بیمارستان ها، سازمان بهزیستی، هلال احمر و بنیاد جانبازان اشاره کرد.

البته، برای فارغ التحصیلان این رشته بهتر است در سازمان های خصوصی و کلینیک های ارتوپدی فنی مشغول به کار شوند؛ این روزها، استخدام شدن در ارگان های دولتی، کار سختی است. این رشته، یکی از زیر شاخه های توانبخشی به شمار رفته و افراد می توانند بعد از گذراندن دروس، دریافت مدرک و کسب تجربه، یک موسسه خصوصی راه اندازی کرده و به کسانی که به تخصص آنها نیاز دارند، خدمت رسانی کنند. از جمله کسانی که به این مراکز مراجعه می کنند، می توان به افراد دارای ناهنجاری جسمانی و یا افراد درگیر با قطع عضو اشاره کرد. افرادی که می خواهند کفش و کفی طبی داشته باشند نیز می بایست به این مراکز مراجعه کنند.

موضوعی که می توانیم در خصوص درآمد رشته اعضای مصنوعی بیان کنیم، این است که این رشته در دنیا به سرعت در حال پیشرفت و توسعه بوده و درآمد کسانی که در این حوزه مشغول به کار هستند، رو به افزایش گذاشته است.

آیا رشته اعضای مصنوعی در خارج از کشور نیز کاربرد دارد؟

رشته اعضای مصنوعی، از جمله رشته هایی است که بازار کار آن در خارج از کشور نیز بسیار خوب و مطلوب پیش بینی می شود. کسانی که بتوانند مدرک خود را در این رشته دریافت کرده و تجربه و سابقه قابل ملاحظه ای در آن به دست آورند، می توانند به یکی از کشورهایی که نیاز مبرمی به این رشته دارند، درخواست دهند تا در صورت موافقت، به کشور هدف مهاجرت کرده و در آنجا مشغول به کار شوند.

البته بازار کار رشته اعضای مصنوعی در خارج از کشور، سختی ها و پیچیدگی های خاص خود را دارد. اولین کاری که می بایست در این رابطه صورت داد، معادل سازی مدرک است. کسانی که مدرک تحصیلی خود را از یکی از دانشگاه های کشورمان گرفته اند، زمانی که می خواهند برای مهاجرت اقدام کنند، می بایست مدرک شان را معادل سازی کنند. لازم به ذکر است که شرایط معادل سازی در همه کشورها یکسان نیست؛ برخی کشورها با این مساله، ساده تر و برخی دیگر، دشوارتر برخورد می کنند.

آیا رشته اعضای مصنوعی خوبه؟

آیا رشته اعضای مصنوعی خوبه؛ یکی از پر تکرارترین سوالات کسانی است که به تازگی می خواهند کنکور دهند و وارد دانشگاه شوند. همان طوری که در مورد رشته اعضای مصنوعی بیان کردیم، با توجه به این که این رشته یک رشته ی جدید به شمار می رود، چنانچه فردی با علاقه و پشتکار در آن حاضر شده و اطلاعات خود را افزایش دهد، می تواند آینده کاری خوبی برای خود رقم بزند؛ پس از این جهت، می توانیم بگوییم که این رشته، رشته ی خوبی است. افرادی که می خواهند در این حوزه موفق شوند و به کسب درآمد برسند، می بایست بعد از آنکه تحصیل خود را به پایان بردند، در یکی از کلینیک های ارتوپدی فنی ساخت پروتز مشغول به کار شوند.

چیزی که خوبی و یا بدی این رشته را مشخص می کند، علاقه فرد به ادامه تحصیل در رشته اعضای مصنوعی است. از آنجایی ما در کشورمان در حوزه ساخت پروتز های مخصوص بینی و ساخت پروتز های مصنوعی چشم با کمبود نیرو مواجهیم، در صورتی که در این رشته درس خوانده و تحقیق و پژوهش را متوقف نکنید، می توانید آینده شغلی خوبی را برای خود رقم بزنید. همه چیز به خود شما، علاقه و پشتکارتان بستگی دارد.

آیا رشته اعضای مصنوعی خوبه

کلام آخر

این مقاله که در مورد رشته اعضای مصنوعی بود، به دست کارشناسان کلینیک ارتوپدی فنی پایار تهیه شده است. این مجموعه، از همکاری با تجربه ترین فارغ التحصیلان این رشته بهره برده و در حوزه ساخت انواع و اقسام پروتز، اعم از پروتز چشم، پروتز لگن، پروتز مچ پا و ساخت کفی و کفش طبی فعالیت می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *