انواع پروتز گوش ⭐ مزایای پروتز گوش

انواع پروتز گوش

انواع پروتز گوش، زمانی ساخته می شود که گوش فرد در اثر حادثه یا بیماری دچار آسیب شده است. اگر در مورد انواع مختلف این پروتز اطلاعات زیادی ندارید در ادامه این مقاله از سری مقاله های کلینیک ارتوپدی فنی پایار با ما همراه باشید.

پروتز گوش چیست؟

برای برخی از کسانی که اطلاعات زیادی در مورد انواع مختلف پروتز ندارند، ممکن است این سوال پیش آید که پروتز گوش یا همان گوش مصنوعی چیست و برای چه مواقعی ساخته می شود. شرایطی را در نظر بگیرید که در آن، قسمت خارجی گوش، در اثر حادثه، بیماری و یا سوختگی دچار آسیب شدید شده است. از آنجایی که گوش ها روی زیبایی ظاهر ما نیز تاثیر زیادی دارند، یکی از کارهایی که می توان برای جبران نقص به وجود آمده انجام داد، اقدام برای ساخت پروتز گوش است.

در ساخت این نوع پروتز، از ماده ای به نام سیلیکون استفاده می کنند. سیلیکون نوعی پلیمر است و به دلیل انعطاف پذیری بالایی که دارد به کارشناسان این امکان را داده تا بتوانند اندام مصنوعی کاملا شبیه به گوش طبیعی انسان بسازند و به این طریق، نقص عضو به وجود آمده را جبران کنند. اگر می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد این نوع پروتز زیبایی به دست آورید توصیه می کنیم حتما مقاله پروتز گوش چیست؟ و چگونه ساخته می شود؟ را مطالعه کنید.

موضوعی که لازم می دانیم در خصوص قیمت ساخت پروتز گوش خاطر نشان کنیم این است که انواع مختلف این گوش مصنوعی روی قیمت تاثیر می گذارد. اگر می خواهید با انواع گوش های مصنوعی آشنا شوید ادامه مقاله را مطالعه کنید و برای ساخت گوش های مصنوعی به کلینیک هایی همچون کلینیک پایار مراجعه کنید. این کلینیک در حوزه ساخت سایر اندام های کاربردی بدن، مانند ساخت پروتز پا بالای زانو نیز فعالیت می کند.

دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از  قیمت پروتز گوش با ما تماس بگیرید.

برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید

همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊

انواع پروتز گوش چیست

انواع پروتز گوش چیست؟

حال که می دانید گوش های مصنوعی چیست و چه کسانی و در چه شرایطی آن را می سازند خوب است با انواع این نوع پروتز نیز آشنایی پیدا کنید. هر چند که نظر بیمار، در انتخاب و تعیین نوع گوش مصنوعی تاثیر دارد، اما طی جلسه ای که کارشناسان کلینیک های ارتوپدی فنی با متقاضیان نصب پروتز ترتیب می دهند نوعی از پروتز که از همه برای بیمار بهتر است برای او ساخته می شود. به هر صورت، انواع مختلف گوش های مصنوعی شامل موارد زیر است:

1- پروتزهای چسبی

برای چسباندن گوش های مصنوعی به سر بیماری از روش های متفاوتی استفاده می کنند که یکی از آنها استفاده از چسب های مخصوص پزشکی است. این نوع گوش مصنوعی، برای کسانی خوب است که در زندگی روزانه شان، خیلی تحرک ندارند، پوست شان خیلی عرق نمی کند و در ضمن، امکان آنکه تحت عمل جراحی قرار بگیرند نیز برای آنها وجود ندارد.

از جمله مزیت های این نوع پروتز عدم نیاز به جراحی برای نصب، مناسب بودن قیمت و امکان جایگذاری آنها بعد از ساخت است. از جمله معایب شان نیز می توان به عدم ثبات، به خصوص در زمان هایی که فرد فعالیت شدیدی دارد و یا در زمان هایی که فرد خیلی عرق می کند، اشاره کرد. به این پروتزها، پروتز های گوش متحرک نیز گفته می شود؛ چرا که قابلیت جدا شدن و چسباندن مجدد را دارند.

2- پروتزهای آهن ربایی

از دیگر انواع گوش های مصنوعی می توان به پروتزهایی اشاره کرد که با کمک و استفاده از آهنربا آن را به گوش وصل می کنند. در این روش، پایه هایی از جنس تیتانیوم را به زیر پوست و روی جمجمه نصب می کنند و از طریق آهنربایی که روی پروتز چسبانده شده است، گوش مصنوعی به ناحیه سر وصل می شود. کسانی که خیلی عرق می کنند، زندگی روزانه شان همواره پر از جنب و جوش و تلاش است و همین طور افرادی که مشکلی با عمل جراحی ندارند می توانند این نوع پروتز را نصب کنند.

از جمله مزیت های این نوع پروتز می توان به محکم تر بودن آن نسبت به پروتزهای چسبی اشاره کرد. معایب این پروتز شامل، بالا بودن قیمت و نیازمند بودن به عمل جراحی برای قرار دادن و نصب پایه های تیتانیومی در زیر پوست سر و روی جمجمه است. در ضمن، فردی که برای ساخت و نصب این نوع گوش مصنوعی اقدام می کند حداقل 3 ماه بعد از عمل جراحی باید صبر کند تا بتواند گوش مصنوعی اش را نصب کند.

3- نصب گوش مصنوعی با کمک ایمپلنت

برخی از جدیدترین انواع پروتز گوش را با کمک ایمپلمنت به سر وصل می کنند. ایمپلنت ها نیز پایه هایی از جنس تیتانیوم هستند که به استخوان پشت گوش وصل می شوند. بخش خارجی پروتز نیز به این پایه ها وصل می شود. پروتز نصب شده با این روش، استحکام بیشتری داشته و پایداری بیشتری را می توان از آن انتظار داشت. شاید به همین خاطر باشد که قیمت ساخت این نوع گوش مصنوعی از قیمت ساخت سایر انواع گوش های مصنوعی بالاتر گزارش شده است.

آیا میدانید انواع پروتز گوش چیست؟

برای خرید گوش مصنوعی چه باید کرد؟

واقعیتی که در مورد انواع پروتز گوش وجود دارد این است که شما می بایست برای نصب و تهیه آن به کلینیک هایی مراجعه کنید که در حوزه ساخت اندام های مصنوعی زیبایی فعالیت می کنند. اندازه گوش هر فرد متناسب با بدن اوست و این قانوع باید در مورد ساخت گوش های مصنوعی نیز رعایت شود. رعایت و در نظر گرفتن این نکته باعث می شود که پروتز ساخته شده بیشترین شباهت را به گوش های طبیعی داشته باشد و سایرین به سختی متوجه می شوند که یک شخص گوش مصنوعی نصب کرده است.

بهترین کاری که برای ساخت گوش های مصنوعی می توان پیشنهاد کرد مراجعه کردن به کلینیک هایی است که در حوزه ساخت اندام های مصنوعی فعالیت می کنند. این کلینیک ها به کلینیک های ارتوپد فنی معروف و مشهور هستند. یکی از معتبرترین و با سابقه ترین کلینیک های ساخت گوش های مصنوعی در کشور، کلینیک پایار نام دارد که شما برای ساخت انواع و اقسام اندام های مصنوعی و از جمله ساخت چشم های مصنوعی می توانید به آنجا مراجعه کنید. اگر می خواهید در جریان قیمت ساخت پروتز چشم با کارشناسان این مجموعه در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *