ساخت صندل طبی⭐هزینه ساخت صندل طبی1402

هزینه ساخت صندل طبی

هزینه ساخت صندل طبی چقدر است؟ برای ساخت آن باید به کجا مراجعه کنیم؟ چرا برای افراد برای ساخت صندل های طبی اقدام می کنند؟ مزیت های آن چیست؟ آیا مرکز ساخت کفش طبی، صندل طبی نیز می سازد؟ اگر این سوالات برای شما نیز به وجود آمده است، در ادامه این مقاله از سری مقاله های کلینیک ارتوپدی فنی پایار با ما همراه باشید.

مزیت های ساخت صندل طبی چیست؟

صندل های طبی با صندل هایی که در بازار و مغازه های کفش فروشی یافت می شوند، تفاوت های زیادی دارند. در واقع، مهم ترین چیزی که باعث شده صندل های طبی از نظر بسیاری افراد، محبوب و دوست داشتنی جلوه کنند، مزیت هایی است که در آنها مشاهده می شود. این مزیت ها به شرح زیر است:

1- مطابق با اصول پزشکی هستند

یکی از مزیت هایی که می توان در خصوص صندل های طبی عنوان کرد، رعایت اصول و تکنولوژی های پزشکی در ساخت آنهاست. این صندل ها مطابق با اصول ارگونومیک طراحی شده اند و به همین دلیل شرایط بسیار راحت و خوبی را در پای افراد ایجاد می کنند. دقیقا همان نکاتی که در ساخت کفی طبی رعایت می شود، در این صندل ها نیز لحاظ می شود.

2- پشتیبان پا هستند

برخی افراد وقتی نام صندل به میان می آید، اولین تصوری که به ذهنشان خطور می کند این است که این صندل ها راحت نیستند و باعث ایجاد ناراحتی در پا می شوند. صندل های طبی این عیب را نداشته و در واقع یکی از امتیازات آنها پشتیبانی مناسب از پاها و داشتن خواص درمانی است.

3- درد را کاهش می دهند

صندل های طبی، قادرند درد قسمت های مختلف پا، مانند پاشنه، مچ پا و کف پا را کاهش دهند. تکنولوژی که در ساخت صندل طبی به کار برده شده است، باعث شده، روی نقاط فشاری پا، فشار کمتری وارد شود و افراد در زمان راه رفتن درد زیادی را حس نکنند. برای دریافت قیمت کفی طبی و هزینه ساخت صندل طبی به کلینیک ارتوپدی فنی مراجعه کنید.

مزیتهای ساخت کفی طبی

4- خستگی پا را کاهش می دهد

از دیگر مزیت هایی که می توان در خصوص ساخت صندل طبی بیان کرد، کاهش خستگی است. صندل های طبی را با توجه به شرایط خاصی طراحی می کنند. این شرایط خاص باعث می شوند که فشار به صورت یکسان در پا توزیع و پخش شود. با وجود این مزیت، خستگی پا کاهش پیدا کرده و فرد به مدت زمان طولانی تری می تواند صندلی طبی را به پا کند.

5- باعث جذب شوک می شود

در ساخت صندل های طبی، لایه های فوم به کار برده می شود. این لایه های فوم، ضربه، فشار و شوک هایی که به پا وارد می شود را جذب کرده و هیمن عامل باعث می شود که پاها آسیب نبینند.

6- تعادل در زمان راه رفتن افزایش پیدا می کند

از دیگر مزیت های ساخت صندل طبی می توان به بهبود تعادل و استحکام فرد در زمان راه رفتن اشاره کرد. صندل های طبی به دلیل کفی های خاصی که دارند می توانند باعث شوند که فرد با تعادل بیشتری راه برود.

7- از ستون فقرات محافظت می کند

از آنجایی که کفی های طبی به صورت متعادل و متناسب فشار وارد شده به پا را توزیع می کنند به همین دلیل، کمترین میزان فشار به ستون فقرات وارد می آید.

کیفیت ساخت صندل طبی

8- فرد در زمان حرکت، احساس راحتی می کند

از دیگر مزیت هایی که می توان در خصوص ساخت صندل طبی بیان کرد ایجاد راحتی و آسایش در زمان راه رفتن است. کسانی که به صورت طولانی مدت در طی روز راه می روند و یا می ایستند، نیاز به کفشی دارند که آنها را اذیت نکرده و شرایط خوبی برای شان فراهم کند. چنانچه این گروه ها در محیط های بسته مانند بیمارستان ها کار می کنند، می توانند صندل های طبی به پا کرده و خستگی را از پای خود دور کنند.

9- درد های عضلانی را کاهش می دهند

در ساخت صندل طبی از کفی های مخصوصی استفاده می کنند. این کفی های مخصوص که ممکن است با نام کفی های طبی نیز خوانده شوند باعث کاهش دردهای عضلانی می شوند. افرادی که التهاب های مفصلی دارند و یا افرادی که از داشتن دردهای مفصلی رنج می برند می توانند برای ساخت این صندل های طبی اقدام کنند. به خاطر داشته باشید، هر نوعی از صندل نمی تواند به شما کمک کند تا دردهای عضلانی که به آن مبتلا هستید کاهش پیدا کند. صندل های طبی اصل، توسط مراکز و کلینیک های ارتوپدی فنی ساخته می شود. این مراکز، کفی های استاندارد و متناسب با پای فرد می سازند در صندل قرار می دهند.

هزینه ساخت صندل طبی در سال 1403

با مراحل ساخت صندل طبی آشنا شوید؟

یکی از بهترین کارهایی که برای ساخت صندل طبی می بایست انجام شود مراجعه کردن به کلینیک های ارتوپدی معتبر در کشور است. در این مراکز یک صندل کاملا طبی با اسکنی که از روی پا گرفته شده است، ساخته شده و در اختیار او قرار می گیرد. اگر نمی دانید اسکن چیست، مقاله اسکن کف پا چیست را حتما مطالعه کنید.

فرآیند ساخت صندل های طبی در ارتوپدی فنی ها به این شکل است:

  • مراجعه به کارشناسان کلینیک و تشکیل پرونده
  • ارزیابی و معاینه فرد توسط متخصص
  • قالب گیری، اندازه گیری پا و اسکن
  • انتخاب مدل و رنگ صندل
  • ساخت صندل طبی بر اساس ارزیابی ها و اطلاعات دریافت شده
  • پرو کردن صندل و برطرف کردن اشکالات احتمالی
  • تحویل دادن صندل به فرد متقاضی

برای آنکه یک صندل طبی استاندارد برای فرد ساخته شود، پشت سرگذاشتن همه مراحلی که در اینجا معرفی کردیم، لازم و ضروری است. البته، بین مراحلی که اشاره کردیم برخی از آنها از اهمیت بیشتری برخوردار هستند. یکی از این مراحل بسیار مهم، اندازه و قالب گیری از پای فرد که باید با دقت زیادی انجام شود. از دیگر مراحل مهم، ساخت صندل است که می بایست با استفاده از مواد اولیه با کیفیت صورت گیرد. توجه به این دو مرحله در ارتوپدی فنی هایی صورت می گیرد که در کار خود حرفه ای هستند. 

مراحل ساخت صندل طبی

بهترین مرکز ساخت کفی طبی، کدام یک از انواع صندل طبی را می سازد؟

موضوعی که در خصوص تکمیل بحث پیرامون ساخت صندل طبی باید مورد توجه قرار داده شود، انواع صندل های طبی است. برخی انواع صندل های طبی به شرحی است که در ادامه بیان می کنیم:

1- صندل های دیابتی

یکی از مشکلات و حساسیت هایی که افراد دیابتی به شدت با آن درگیر هستند، حساسیت در پاهاست. این افراد برای در امان ماندن از قطع پا باید مراقبت بیشتری از پای خود به عمل آورند. به همین دلیل است که دیابتی ها باید کفش و صندل طبی به پا کرده و از پای خود در مقابل هر گونه آسیب دیدگی، اصطکاک و گرما محافظت کنند.

2- صندل های راحتی

از دیگر انواع صندل های طبی که در بهترین مرکز ساخت کفی طبی ساخته می شود، صندل های راحتی هستند. این صندل ها باعث می شود که فرد در زمان راه رفتن، راحت باشد و هیچ فشاری در نواحی مختلف پا حس نکند.

3- صندل های قوس دار

یکی از مشکلاتی که در صندل های معمولی وجود دارد، عدم پشتیبانی آنها از قوس پا است. صندل های طبی قادرند پشتیبانی خوبی از پا به عمل آورند و شرایط مناسبی را در زمان راه رفتن در پا ایجاد کنند.

 

مزایای ساخت صندل طبی

کدام بیماران میبایست برای ساخت صندل طبی به مرکز ارتوپدی فنی تهران بروند؟

ما به همه توصیه می کنیم که برای ساخت صندل طبی اقدام کنند؛ اما در این بین کسانی هستند که بیش از بقیه نیاز دارند صندل های طبی به پا کنند و با آنها راه بروند. برخی از بیمارانی که برای کاهش علائم بیماری شان بهتر است برای ساخت یک جفت صندل طبی اقدام کنند، به شرح زیرند:

1- کسانی که انگشت چکشی دارند؛

یکی از عارضه های جسمانی که در ناحیه انگشتان پا خود را نشان می دهد، انگشت چکشی است. در این بیماری، انگشت خم می شود و از آنجایی که راه رفتن با انگشت خم شده کار بسیار سختی است، افراد به دنبال راه درمان آن می گردند. وقتی یک فرد به مدت طولانی کفش های نامناسب به پا می کند باید منتظر چنین عاقبتی نیز باشد. کسانی که با چنین عارضه ای درگیر هستند، بهتر است هر چه سریع تر به مرکز ارتوپدی فنی تهران مراجعه کرده، برای ساخت صندل های طبی اقدام کنند و اجازه ندهند که این وضعیت، حالت وخیم تری به خود بگیرد.

2- کسانی که فاشئیت کف پا دارند؛

از دیگر عوارضی که این روزها خیلی ها را به خود درگیر کرده است، فاشئیت کف پا است. این عارضه که به آن خار پاشنه هم گفته می شود، باز هم در اثر پوشیدن کفش ها و صندل  های غیر طبی و غیر استاندارد ایجاد می شود. این عارضه در برخی افراد با درد همراه بوده و بهتر است برای جلوگیری از بروز مجدد آن، صندل ها وکفش های طبی پوشیده شود.

کدام بیماران میبایست برای ساخت صندل طبی به مرکز ارتوپدی فنی تهران بروند؟

استاندارد ساخت صندل طبی در مراکز ساخت کفی طبی در غرب تهران!؟

یک کفی را زمانی می توان کفی طبی نامید که استانداردهایی در تولید آن به کار برده شده باشد. اگر برای ساخت کفی های طبی به مراکز ساخت کفی طبی در غرب تهران و شرق تهران مراجعه کنید، به چشم خواهید دید که در این مراکز، استانداردهای ساخت صندل های طبی رعایت می شود.

یکی از مهم ترین اصول و استانداردها در ساخت صندل طبی، ساخته شدن آن بر اساس ساختار پا است. اگر قرار باشد یک صندل شرایط راحتی را برای پای انسان ایجاد کند، باید بر اساس ساختار پا و کف پا ساخته شده باشد. به همین دلیل است که در مراکز ساخت کفش، صندل و کفی های طبی از بروزترین و جدیدترین دستگاه های اسکن می شود. این دستگاه ها یک تصویر دقیق از پای فرد تهیه می کنند.

کارشناسان ساخت کفی، کفش ها و صندل های طبی، با توجه به تصویری که از پای فرد به دست آورده اند، می توانند پاپوش هایی در مطلوب ترین و بهترین حالت ممکن ساخته و در اختیار افراد قرار دهند. کسانی که به یکی از عوارض شایع در پا مبتلا هستند خوب است برای ساخت این صندل ها به مراکز معتبر ساخت کفش ها و کفی های طبی در کشور، مانند پایار مراجعه کنند.

چه کسی به کلینیک ساخت کفش طبی مراجعه کرده و برای ساخت صندل طبی اقدام میکند؟

همه افرادی که توان راه رفتن دارند می توانند برای ساخت صندل طبی اقدام کنند، اما در این بین، افرادی هستند که بیش از بقیه به این صندل های طبی نیاز دارند. از جمله این افراد می توانیم به کسانی اشاره کنیم که مبتلا به ناهنجاری هایی در پای خود هستند. برای مثال، فردی که کف پای صاف دارد مجبور است برای ساخت صندل های طبی به کلینیک ساخت کفش طبی مراجعه کند. صندل هایی که در این مراکز ساخته می شود، با پای فرد کاملا تناسب داشته و به او کمک می کند تا مشکلات جسمانی اش بهبود پیدا کند.

از دیگر گروه هایی که شاید نیاز باشد برای ساخت صندل های طبی اقدام کنند، آنهایی اند که باید دائما میزان فشار خون شان، و همین طور میزان گلوکز خون شان کنترل شود. این افراد نیز برای آنکه شرایط خوبی برای فعالیت در پای خود ایجاد کنند بهتر است برای تهیه و ساخت این صندل ها اقدام کنند.

صندل های طبی، تحت فناوری های پیشرفته دنیا ساخته شده و همه افرادی که می خواهند راحت تر راه بروند و یا کسانی که به دنبال پیشگیری از ابتلا به بیماری های ناحیه پا هستند می توانند برای ساخت آنها اقدام کنند.

صندل طبی از کجا بخریم؟ در این رابطه چه می دانید؟

هزینه ساخت صندل طبی چقدر است؟ آیا هزینه آن با هزینه ساخت کفش طبی برابری میکند؟

موضوع بسیار مهم دیگری که در مورد ساخت صندل طبی باید مورد توجه قرار داد، هزینه ساخت آن است. هزینه ساخت صندل های طبی که نقش درمانی نیز دارند، از صندل های طبی غیر درمانی، بالاتر است. به عنوان یک قانونی کلی به خاطر داشته باشید، قیمت صندل های طبی از قیمت صندل های غیر طبی و معمولی بیشتر است و این نیز به دلیل شرایطی است که در ساخت صندل های طبی رعایت می شود.

هزینه ساخت کفش طبی ممکن است از هزینه ساخت و تولید صندل های طبی نیز بالاتر باشد. این تفاوت قیمت به دلیل زمان بر بودن و پیچیده بودن ساخت کفش های طبی اتفاق افتاده است.

ساخت صندل طبی

قیمت ساخت صندل طبی در سال 1403 چقدر است؟

اگر در سال جاری، یعنی سال 1403 می خواهید برای داشتن یک صندل طبی  اقدام کنید حتما اولین سوالی که برای شما به وجود می آید این است که قیمت صندل در این سال چقدر است و ما چه هزینه ای می بایست برای ساخت صندل بپردازیم. اولین و حیاتی ترین نکته ای که در خصوص قیمت این صندل ها باید از آن اطلاع داشته باشید این است که قیمت این صندل ها بیشتر از سال قبل یعنی، سال 1402 است که این نیز به دلیل تغییراتی است که در قیمت متریال های مورد نیاز برای ساخت صندل ها صورت می گیرد. وجود پارامترهای تغییر دهنده، امکان و فرصت ذکر یک قیمت مشخص را از ما گرفته و به همین دلیل، نمی توانیم قیمت دقیق صندل ها را در سال 1403 به شما اعلام کنیم.

هم، قیمت صندل های طبی و هم قیمت صندل های طبی که به صورت اختصاصی برای افراد ساخته می شود در مقایسه با سال قبل افزایش داشته اند. صندل های طبی معمول، از صندل های طبی که تنها و تنها برای شما ساخته می شوند ارزان تر هستند اما مزیت هایی که صندل های طبی اختصاصی دارند در صندل های آماده بازاری به چشم نمی خورد. اگر می خواهید در جریان قیمت دقیق صندل های اختصاصی قرار بگیرید خوب است با کلینیک هایی در تماس باشید که در حوزه ساخت صندل و کفش طبی فعالیت می کنند.

قیمت ساخت صندل طبی در سال 1403

آیا برای ساخت صندل طبی می توان به مرکز ساخت کفی طبی در تهران مراجعه کرد؟

در بالاتر گفتیم، یکی از مزیت های ساخت صندل طبی، رعایت اصول ارگونومی و پزشکی در آنهاست. اصولی که ما از آنها صحبت می کنیم، اصولی تخصصی است و در مجموعه هایی رعایت می شود که در حوزه ساخت کفش ها و کفی های طبی فعالیت می کنند.

برای مثال، مرکز ساخت کفی طبی در تهران را در نظر بگیرید. در این مجموعه تجهیزات و تخصص لازم برای ساخت صندل، کفش و کفی های طبی وجود دارد. از جمله این تجهیزات می توانیم به دستگاه های اسکن اشاره کنیم. برای آنکه یک صندل، کفش و یا کفی، متناسب با شرایط پای فرد ساخته شود، باید یک تصویر یا اسکن دقیق از پا گرفته شود. تهیه این اسکن به کمک دستگاه های اسکن صورت می گیرد.

دیگر علتی که می گوییم برای ساخت صندل های طبی به مجموعه های فعال در حوزه ساخت کفش ها و کفی های طبی مراجعه کنید، استفاده از مواد اولیه با کیفیت است. استفاده از مواد اولیه با کیفیت، تاثیر بسزایی در افزایش مزیت صندل های طبی دارد.

نحوه ساخت صندل طبی

صندل طبی از کجا بخریم؟ در این رابطه چه می دانید؟

صندل طبی از کجا بخریم، یکی از سوالات کسانی است که به سلامت پای خود اهمیت می دهند و دوست دارند بهترین و ایده آل ترین شرایط را در زمان راه رفتن تجربه کنند. اول از همه، می بایست بدانید که خرید صندل های طبی آماده اصلا به نفع شما نیست و بهتر است اگر از یک ناهنجاری، مثل صافی کف پا و یا خار پاشنه رنج می برید برای ساخت صندل طبی اقدام کنید. صندل های طبی سفارشی، با اصول و ساختار کلی کف پای شما سازگارند و مناسب ترین شرایط را برای راه رفتن فراهم می کنند. صندل های طبی که در فروشگاه های لوازم پزشکی و یا داروخانه ها به فروش می روند، طبی به معنای واقعی نیستند؛ زیرا با پای شما تناسب ندارند.

پس، اگر به پزشک مراجعه کرده اید و او به شما توصیه کرده است که برای ساخت صندل طبی اقدام کنید، بهتر است به مراکز ساخت کفش ها و کفی های طبی رفته و از کارشناسان آنها بخواهید تا یک صندل طبی متناسب با پای شما برایتان بسازند. هم افراد سالم و هم کسانی که از ناهنجاری های جسمانی مربوط به پا رنج می برند می توانند به این شکل عمل کرده و خود را از شر عوارض ناراحت کننده پوشیدن صندل های غیر طبی و غیر استاندارد رها کنند. خاطر نشان می کنیم، برخی از این کلینیک ها در حوزه ساخت پروتز مچ پا نیز فعالیت می کنند.

کلام آخر

ساخت صندل طبی، هزینه ساخت آن و بررسی مزیت هایی که دارد، از جمله موضوعات مطرح شده در این مقاله بود. توصیه می کنیم برای داشتن صندل های طبی واقعی به مراکز ارتوپدی فنی مطرح و معتبر در کشور مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *