ساخت پای مصنوعی ⭐ با جدیدترین متد دنیا
ساخت پای مصنوعی، زمانی انجام می شود که فرد به دلیل بیماری، یا در اثر یک حادثه، دچار قطعی عضو از ناحیه پا شده است. برای آنکه صاحب یک پای مصنوعی شوید، باید به مراکزی مراجعه کنید که در حوزه ساخت پروتزهای پا فعالیت می کنند. اگر بتوانید حرفه ای های این حوزه را شناسایی کنید، صاحب یک پروتز کاربردی خواهید شد.
اگر دوست دارید در مورد مراجع سازنده پای مصنوعی اطلاعات بیشتری به دست آورید، توصیه می کنیم مقاله شرکت ساخت پای مصنوعی را مطالعه کنید.
دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت پای مصنوعی با ما تماس بگیرید.
برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید
همکاران ما بی صبرانه منتظر خدمت به شما هستند 😊
شاید خواندن مطالب زیر هم برای شما مفید باشد :
آیا می دانید انواع پاهای مصنوعی چیست و چه زمانی باید برای ساخت آن اقدام کرد؟
پای مصنوعی، یک نوع اندام مصنوعی است و به جای پای قطع شده فرد قرار داده می شود. قطع عضو، یک تغییر دائمی است و هنوز روشی توسط پزشکان و جراحان ابداع نشده است تا فرد بتواند صاحب یک عضو طبیعی شود. البته این مشکل، بدون راه حل باقی نمانده است و افراد می توانند به جای داشتن یک اندام طبیعی برای ساخت پروتزهای مصنوعی، مانند ساخت پروتز زیر زانو اقدام کنند. پروتزهای مصنوعی پا شاید نتوانند به اندازه پای واقعی فرد، عملکرد داشته باشند، اما آنها نیز در حد توان خود می توانند زندگی راحتی را برای فرد رقم بزنند.
موضوعی که خوب است در مورد پروتزهای پا بدانید این است که، قیمتشان را با توجه به نوع آنها تعیین می کنند. مثلا کسی که برای ساخت پروتز مخصوص انگشتان پا اقدام می کند، مجبور نیست به اندازه قیمت پروتز زیر زانو، هزینه پرداخت کند. پروتز مخصوص انگشت پا، ساختار ساده تری داشته و معمولا از سیلیکون در ساخت آنها استفاده می شود. همین عامل باعث کاهش قیمت ساخت این نوع پروتز شده است.
سوال دیگری که باید در همین جا به آن اشاره کنیم، این است که اقدام برای ساخت پروتزهای مخصوص پا باید چند هفته بعد از عمل جراحی قطع عضو انجام شود. روزهای بعد از عمل، محل جراحی شده ورم داشته و زخم ها هنوز تازه هستند. به همین سبب است که متقاضی دریافت پروتز باید چندین هفته صبر کند تا همه زخم ها بهبود یافته و تورم پا نیز کاهش پیدا کند.
شاید خواندن مطالب زیر هم برای شما مفید باشد :
بهترین مرکز پروتز گوش در تهران
در ساخت پای مصنوعی به چه مواردی توجه می شود؟
ساخت پاهای مصنوعی باید با توجه به برخی نکات مهم صورت گیرد. اگر این نکات مهم رعایت نشود، پروتزی که در نهایت، در اختیار کاربر قرار داده می شود، کاربردی نبوده و نمی تواند اهدافی را که در ساخت آن مد نظر است، محقق سازد. این نکات به این شرح اند:
1- میزان فعالیت های کاربر
افراد برای ساخت پای مصنوعی اقدام می کنند تا بتوانند با آن راه بروند و به کارهای روزانه و شخصی خود رسیدگی کنند. اگر در ساخت یک پروتز پا این مورد لحاظ نشود، پروتز به هیچ عنوان قادر نخواهد بود نیازهای اصلی کاربر را تحت پوشش قرار دهد.
موضوعی که در مورد میزان فعالیت های کاربر باید مورد توجه قرار داده شود این است که برخی افراد، فعالیت های خاصی در طی روز دارند؛ مثلا یا یک ورزشکارند و یا در شغلشان از پای خود زیاد کار می کشند؛ این گروه می بایست برای ساخت پروتزی متناسب با فعالیت هایی که دارند، اقدام کنند.
2- میزان قطع عضو
عامل دیگری که روی ساخت پای مصنوعی تاثیر مستقیم دارد، میزان و یا به عبارت دیگر، گستردگی قطع عضو است. کسانی که میزان بیشتری از بدن خود را از دست داده اند، می بایست با توجه به گستردگی قطع عضو، برای ساخت پروتز اقدام کنند.
توجه داشته باشید، هر قدر، قسمت بیشتری از پای شما قطع شده باشد، با سختی ها و مشکلات بیشتری مواجه خواهید شد. این افراد برای آنکه زندگی عادی شان تحت تاثیر قرار نگیرد، می بایست برای ساخت یک پروتز یا پای مصنوعی اقدام کنند و چاره ای جز این ندارند.
3- هوشمندی پروتز
با توجه به پیشرفت های خوبی که در حوزه ساخت پروتز اتفاق افتاده است، می توان انتظار داشت که این پروتزها به سمتی پیش روند که کاربر به کمک آنها بتواند، بسیاری از مشکلات ناشی از قطع عضو را پایان دهد. یکی از پیشرفت هایی که در ساخت پای مصنوعی اتفاق افتاده است، استفاده از متد هوشمندسازی است. پروتزهای هوشمند، کارایی بالایی داشته و می توانند حس و حال طبیعی انجام برخی کارها را در کاربر ایجاد کنند.
برای ساخت پای مصنوعی به کجا مراجعه کنیم؟
ساخت پای مصنوعی را باید به عهده کلینیک های حرفه ای ساخت پروتز گذاشت. در این کلینیک ها از جدیدترین متدها استفاده می شود تا پروتزی کاربردی ساخته شود. علاوه بر متدهای روز دنیا، استفاده از متریال های با کیفیت و توجه به نیازهای کاربر، دیگر موضوعی است که در کلینیک های حرفه ای ساخت پروتز، مانند کلینیک ارتوپدی فنی پایار مورد توجه قرار دارد. این کلینیک ها از حضور کارشناسان خبره و ماهر می برند و قادرند پروتزی کارا و با کیفیت و با قیمتی مناسب بسازند.
بهترین مرکز ساخت پای مصنوعی در کشور چه مشخصاتی باید داشته باشد؟
اگر دچار قطع عضو از ناحیه پا شده اید اولین کاری که می بایست انجام دهید، ساخت پای مصنوعی است. بهترین کاری که برای ساخت این پاها باید انجام داد، مراجعه به بهترین مرکز ساخت پای مصنوعی است. این مراکز ویژگی های زیر را دارند:
- در مراکز ساخت پاهای مصنوعی، بهترین مواد اولیه برای ساخت پروتز به کار برده می شود.
- کارشناسان از تجربه، تخصص و مهارت فوق العاده بالایی برای ساخت پای مصنوعی برخوردارند.
- قیمت ارائه شده توسط این مراکز، کاملا منصفانه و معقول است.
- این مراکز تجهیزات مورد نیاز برای ساخت پاهای مصنوعی را دارند.
- پاهای مصنوعی ساخته شده توسط مراکز ساخت پاهای مصنوعی، کاربردی هستند.
با توجه به نکاتی که در بالا اشاره کردیم، اگر نمی خواهد هزینه ای که بابت ساخت پروتزهای مصنوعی پرداختید به هدر برود، به کلینیک های ارتوپدی فنی در کشور مراجعه کنید که تمام مشخصات و ویژگی های بالا را داشته باشند و در ضمن، نحوه کار کردن با پروتز را به صورت کامل و جامع به شما آموزش دهند. این آموزش ها به شما کمک می کند تا بتوانید در مدت زمان کمتری با پروتز خود انس گرفته و با آن کار کنید.
قیمت پای مصنوعی دست دوم چقدر است؟
برخی افراد درگیر با قطع عضو، به جای آنکه برای ساخت پای مصنوعی اقدام کنند به سراغ خرید پاهای مصنوعی می روند و تمام تلاش خود را به کار می گیرند تا بتوانند پاهای مصنوعی دست دوم یافته و آنها را نصب کنند؛ به این افراد باید بگوییم که این کار آنها بی نهایت اشتباه است. به فرض اینکه آنها بتوانند پای مصنوعی دست دوم هم پیدا کنند، اما آیا می توانند آن را نصب کرده و استفاده کنند؟ مسلما، خیر؛ زیرا پاهای مصنوعی و به صورت کلی اندام های مصنوعی را مطابق با بدن فرد می سازند و به همین جهت، آنها کاملا اختصاصی هستند.
افرادی که می خواهند با ساخت پای مصنوعی یا سایر انواع پروتز، مانند پروتز مچ دست، به مشکلاتی که قطع عضو برایشان ایجاد کرده است پایان دهند، در درجه اول می بایست به کلینیک های ارتوپدی فنی مجرب در کشور، همچون پایار مراجعه کنند. در این مراکز، نیازهای بیمار و فعالیت هایی که او دارد ارزیابی شده و سپس با توجه به آنها یک اندام مصنوعی کاربردی ساخته می شود. این تنها راه و بهترین راه برای کنار آمدن با قطع عضو و مشکلات ناشی از آن است. خرید اندام های مصنوعی دست دوم را به هیچ عنوان توصیه نمی کنیم و از شما می خواهیم بودجه خود را به این شکل به هدر ندهید.
قیمت پای مصنوعی چقدر است؟ آیا در مورد این موضوع چیزی می دانید؟
اولین موضوعی که به عنوان یک سوال مهم، برای متقاضیان ساخت پای مصنوعی مطرح می شود، قیمت پای مصنوعی است. قیمت پای مصنوعی تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- میزان قطع عضو، روی قیمت پروتز های مخصوص پا تاثیر دارد. هر قدر وسعت قطع شدگی بیشتر باشد، هزینه ساخت آن نیز افزایش پیدا می کند. برای مثال، پروتز بالای زانو با قیمت بالاتری نسبت به پروتز مچ پا ساخته می شود.
- قطعات به کار برده شده در ساخت پروتز نیز روی قیمت پروتز تاثیر بسزایی دارد. هر قدر قطعات، پیچیده تر و پیشرفته تر باشند، قیمت نیز افزایش یپدا می کند. برند تولیدکننده این قطعات نیز روی قیمت نهایی ساخت پروتز ها تاثیر بسزایی دارند؛ قطعات برخی برندها، گران تر هستند.
- فرآیند قالب گیری، از دیگر عوامل موثر بر ساخت پروتز به شمار می رود. در گذشته، برای قالب گیری از گچ استفاده می کردند که خیلی دقیق نبود، اما امروزه، از دستگاه های اسکن سه بعدی برای ساخت پروتز های مخصوص پا استفاده می کنند. ساخت پروتز به این شکل، با دقت بالایی همراه است.